Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :) - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-26, 20:58   #2911
Paula_M
Zakorzenienie

Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)

Eeeee, Paoll, brać tabsy tylko dlatego, ze drogie?
Stary 2011-07-26, 21:01   #2912
Praan
Wtajemniczenie

Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)

Brawo, brawo Paoll, witamy wśród czystych od hormonów

Paula,
cieszę się, że tak we mnie wierzysz
Uważaj na przemęczenie organizmu przy takich dietach, zwłaszcza bieganie. Zasłabniesz daleko od domu, i co?
Ostrożnie.

Idę się umyć i kładę się z książką. Nie mam ochoty na wieczór przy komputerze.
Poza tym muszę się wreszcie wyspać bo ostatnio bywa z tym ciężko.

Do jutra
Stary 2011-07-26, 21:02   #2913
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Paula_M Pokaż wiadomość
Eeeee, Paoll, brać tabsy tylko dlatego, ze drogie?
No bo już mam to opakowanie w domu, żal mi wyrzucać A jeszcze sobie poużywamy miesiąc z TŻem a potem... witajcie gumowe ubranka
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 21:05   #2914
Paula_M
Zakorzenienie

No chyba że po prostu chcesz kontynuować anty
a wiesz, że są już anty w tabletkach dla facetów?

Oko! Już wiem, czemu google Cie kontroluje boś z Włoch jest!
Stary 2011-07-26, 21:07   #2915
201608251020
Konto usunięte

Jeszcze z miesiąc pokontynuuję, ale potem free
Stary 2011-07-26, 21:12   #2916
Paula_M
Zakorzenienie

Spokojnej nocy Praan

Paoll, widzę, że podbudowała Cię ta wiadomość
Stary 2011-07-26, 21:13   #2917
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

hejo

ja jestem bez sił dzisiaj.. chcialam chociaż pobiegać, ale czuję, ze nie dam rady.. chyba dzień wolny od ćwiczeń musi dziś być, a od jutra od nowa ćwiczonka.. muszę dziś odpocząć, nad morzem niby nie ćwiczyłam, ale codziennie chodziliśmy po kilka, kilkanaście kilometrów i teraz dopiero zmęczenie wychodzi..

jutro zrobię bbl (od poniedziałku wezmę się za konkretny trening) a teraz przećwicze każdy program po kolei..

Paoll cieszę się, że nie masz PCO

Paula każdy mi daje mniej lat niz mam.. w Łebie ledwo na impreze chcieli mnie wpuscić, fakt byłam bez makijazu bo spontanicznie zdecydowaliśmy się ich do klubu, ale kurcze mam prawie 23 lata a ochrona zastanawiała się czy mnie wpuścić mimo, że pokazałam dowód

Mys za ćwiczonka

Yess trzymam kciuki, żeby operacja się powiodła..

Praan figura modelki też chcę taką

co do różności stosowanych na problemy z cerą to się nie znam, gdyz nie miałam nigdy takowych kłopotów..

spałam pół dnia a nadal ziewam

przypilnujcie mnie jutro, zebym zdrowo jadła i ćwiczyła bo strasznie się rozleniwiłam

aaa Maleńka jutro do domu wraca

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 21:26   #2918
Paula_M
Zakorzenienie

Asiu, to wracamy razem do jedzonka odpowiedniego i treningów ja nie wiem czy dokładnie od jutra, czy nie pociągnę jeszcze jednego dnia warzywno-owocowego, ale może od jutra więc jakby co, to ogarniamy i prosze o Twoje jadłospisy tutaj swoje też będę dawać do kontroli

a z tym dowodem to nieźle polecieli po bandzie ok, zapytali to luz, ale jak już pokazałaś dowód, gdzie jest czarno an różowym napisana data, to już przesada bądź co bardzo prawdopodobne - chcieli się z Tobą podroczyć i móc dłużej na Ciebie popatrzeć

i ja wiem, co to znaczy odsypianie...

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

A z Maleńką znowu się wyminę tyle co jutro wieczorkiem może albo w czwartek do popołudnia

ja po południu w czwartek wybywam z domu i wracam wieczorem w niedzielę!
Stary 2011-07-26, 21:28   #2919
201608251020
Konto usunięte

Cytat:

Paoll, widzę, że podbudowała Cię ta wiadomość
OGROMNIE! Wiedzieć że nie jestem poważnie chora... to wspaniałe uczucie Jakby mi dali drugie życie, jakby... skrzydła mi wyrosły! Świat stał się piękniejszy

A w ogóle te 4 dni ostatnie byłam u TŻa i było... magicznie...
Stary 2011-07-26, 21:32   #2920
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Asiu, to wracamy razem do jedzonka odpowiedniego i treningów ja nie wiem czy dokładnie od jutra, czy nie pociągnę jeszcze jednego dnia warzywno-owocowego, ale może od jutra więc jakby co, to ogarniamy i prosze o Twoje jadłospisy tutaj swoje też będę dawać do kontroli

a z tym dowodem to nieźle polecieli po bandzie ok, zapytali to luz, ale jak już pokazałaś dowód, gdzie jest czarno an różowym napisana data, to już przesada bądź co bardzo prawdopodobne - chcieli się z Tobą podroczyć i móc dłużej na Ciebie popatrzeć

i ja wiem, co to znaczy odsypianie...

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

A z Maleńką znowu się wyminę tyle co jutro wieczorkiem może albo w czwartek do popołudnia

ja po południu w czwartek wybywam z domu i wracam wieczorem w niedzielę!
hmm nie wiem o co im chodziło, ale jak P powiedział "no dalej wpuście moja narzeczoną" to odrazu przestali robić problemy

to jutro się nawzajem motywujemy.. Maleńka też od jutra wraca do cwiczeń itd heh..

ja spadam do wyrka.. dobranoc moje piękne

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-07-26, 21:43   #2921
Paula_M
Zakorzenienie

Paoll
i też z TŻ na nowo się układa, super

Asiu,
ja już Ci powiedziałam, chcieli sobie popatrzeć
jak to fajnie brzmi "moja narzeczona' mrrrr
kolorowych Asiu

Edytowane przez Paula_M
Czas edycji: 2011-07-26 o 21:45
Paula_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 23:13   #2922
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

ktoooś jeszcze tu jest? czy wszyscy w łóżkach?

Paoll, jeeejuu, to i ja cieszę się z Tobą

Asiaa super macie te zdjęcia fajnie, że pogoda dopisała aż trudno uwierzyć, że podczas gdy u mnie dzień w dzień deszcz, gdzieś indziej może być słońce, to takie... niemożliwe
a ta w ogóle to Twój TŻ powinien skakać z radośći że ma taką śliczną narzeczoną

Yess daj się ponieść czasowi, nic na siłę , to że on już coś czuje wcale nie musi oznaczać że Ty też koniecznie musisz się do tego zmusić. Jak nie zabłyśnie, to trudnoo, będzie sobie musiał z tym poradzić

dziękuję za brawa
teraz już nawet tak mam, że odpuściłabym sobie to BBL w jakiś dzień, ale potem sobie myślę: 'nooo doszłaś prawie do końca już, będziesz odpuszczać?' i od razu mi się chce ćwiczyć

Paula, ja myślę o tym, żeby jutro pobiegać zwłaszcza że przyjechała kuzynka i poprosiła mnie zebyśmy pobiegały jutro, toż to nie odmówię
A najlepsze jest to, że na początku sąsiedzi się trochę z tego nabijali, że biegam, a dziś patrzę, sąsiadka, która kilka dni temu się mnie pytała co robiłam że tak schudłam <powiedziałam jej że biegam,ćwiczę> , sama zaczęła biegać

Kupiłyśmy :
- kuferek taki super pięknyyy, taki z lustrem, szufladką, specjalnymi miejscami na kolczyki, łańcuszki itd
- misia Kłapouchego <to w nawiązaniu do takiego chłopaka który jej się podoba, a takie ma przezwisko>
- kolorowe słuchawki do kompa
- kostki takiee noo, zboczone trochuu
no i tylee jeszcze jakąś czekoladę
cieszę się że udało się mi wynegocjować żeby nie kupować samej biżuterii , zwłaszcza że solenizantka nie nosi takiej typowo srebrnej, ona woli takie swoje, ręcznie robione kolczyki itd, więc po co jej jakieś kolczyki za 120 zł tylko dlatego że drogie? bez sensu

poćwiczyłam, czuję się super
a teraz chyba zmykam poczytać 'Chłopów' albo 'Lesia' Chmielewskiej

Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 08:17   #2923
Praan
Wtajemniczenie

Mys,
Super, że kupiłyście bardziej praktyczny i trafiony prezent, na pewno się ucieszy
I fajnie, że masz z kim biegać i jeszcze motywujesz innych!
Ja już tak dawno nie biegałam... pora do tego wrócić.

Asia,
no proszę... na wakacjach miałaś ćwiczyć? :P Są po to żeby odpoczywać.
Faktycznie wyglądasz bardzo młodziutko, ale to się trzeba cieszyć. Za paręnaście lat będą Ci wszyscy tego zazdrościć

I wszystkim miłego dnia
Stary 2011-07-27, 10:36   #2924
OkoPani
Wtajemniczenie

halo kochane

Paula, nareszcie loguje!!! a co do tego, że nie logował, bo z it - wcześniej nie było z tym problemu, zawsze się z it logowałam

paoll, super kochana, że nie masz PCO

Limone, może i masz rację. problem polega na tym, że Tż nigdy nie robi mi o nic wyrzutów i zawsze twierdzi, że moje są słuszne. nie uważam, żeby tak było zawsze, ale wczoraj niestety tak. bo to nie jest już tylko mój problem - brak pracy. ale i jego odpowiedzialność. bo przeprowadziłam się tu dla niego a nie dla siebie, mimo, że od zawsze powtarzałam, że nie będę emigrować. tylko dlatego, że powiedział, że pracę znajdę na pewno. więc czym jak czym, ale akurat tym powinien się interesować.
wiem, że często strzelam mu fochy. ale to nie jest z rozpieszczenia czy czegoś w tym stylu, a z wyczerpania psychicznego. bo ja tu nie mam nikogo poza nim, a jak on uczestniczy w moim życiu? tylko tyle, że mnie utrzymuje, nic więcej. czasami razem obejrzymy film i na tym koniec. kiedy on był w pl, robiłam wszystko, żeby nie czuł się samotny, specjalnie spotykałam się z ludźmi, z którymi on mógłby mieć coś wspólnego, szukałam mu pracy, wszystko mu załatwiałam. czy nawet będąc facetem, nie powinien wydedukować, że jego obowiązkiem jest zrobienie chociaż 1/10 tego?
Stary 2011-07-27, 10:51   #2925
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OkoPani Pokaż wiadomość
Limone, może i masz rację. problem polega na tym, że Tż nigdy nie robi mi o nic wyrzutów i zawsze twierdzi, że moje są słuszne. nie uważam, żeby tak było zawsze, ale wczoraj niestety tak. bo to nie jest już tylko mój problem - brak pracy. ale i jego odpowiedzialność. bo przeprowadziłam się tu dla niego a nie dla siebie, mimo, że od zawsze powtarzałam, że nie będę emigrować. tylko dlatego, że powiedział, że pracę znajdę na pewno. więc czym jak czym, ale akurat tym powinien się interesować.
wiem, że często strzelam mu fochy. ale to nie jest z rozpieszczenia czy czegoś w tym stylu, a z wyczerpania psychicznego. bo ja tu nie mam nikogo poza nim, a jak on uczestniczy w moim życiu? tylko tyle, że mnie utrzymuje, nic więcej. czasami razem obejrzymy film i na tym koniec. kiedy on był w pl, robiłam wszystko, żeby nie czuł się samotny, specjalnie spotykałam się z ludźmi, z którymi on mógłby mieć coś wspólnego, szukałam mu pracy, wszystko mu załatwiałam. czy nawet będąc facetem, nie powinien wydedukować, że jego obowiązkiem jest zrobienie chociaż 1/10 tego?
Kochanie mnie się tłumaczyć nie musisz i nie mnie oceniać co on powinien a czego nie Po prostu chciałam Ci powiedzieć, że te same pretensje, które Ty masz do niego, on może mieć do Ciebie (ale niekoniecznie musi) i tyle.
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 16:35   #2926
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

hejo

co tu tak cicho?? P właśnie do Pozka pojechał wiec mam czas na wizaż i ćwiczenia..

Mys fajny prezent

mój dzionek dziś:

- kanapka z pastą jajeczną ze szczypiorkiem + herbata
- frugo - jak dobrze, ze wróciło

godzina spacerku z P

- winogrono, nektarynka, jabłko + siemie lniane zalane jogurtem naturalnym z odrobiną miodu
- kotlet mielony, ziemniak, kapusta młoda

15 min biegu z P (miało być dłużej ale popędziło mnie do WC ) jutro wydłuze czas i trasę

- winogrona, nektarynka
- bułka ciemna - pół z pastą jajeczną, pół z pastą z suszonymi pomidorami + napój sojowy o smaku waniliowym

bbl, abs 2, 8 min abs i może coś jeszcze..

ide na filma skoro tutaj jest pusto

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-07-27, 17:14   #2927
Malenka321
Zakorzenienie

Melduje, że wróciłam z wakacji. przytyłam do 54,5 kg albo tamte wagi były złe bo mam taką porzadna i waże tyle według lekarskiej też. Jestem przezarta dlatego potrzebuje lekkiego oczyszczenia i powrotu do ćwiczeń. Z chłopakiem układa mi się super nawet bardzo bardzo super a teraz będę was nadrabiać;* tęsknił kto??

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
halo dziewczynki
wybaczcie, że się nie odzywałam ani że się nawet nie pożegnałam ale jednak się okazało, że z netem będą problemy więc przez 2 tygodnie byłam bez ale teraz do Was wracam na dobre i przy okazji do ćwiczeń też bo od przeprowadzki właściwie non stop było tak gorąco, że w tv mówili, żeby z domu nie wychodzić - a co dopiero ćwiczyć

dzięki braku neta Tż miał czas na uczenie mnie jeżdżenia na rolkach, więc tak średnio 3 razy w tygodniu chodziliśmy wieczorkiem i teraz już prawie jestem w stanie jeździć bez pomocy (aczkolwiek pod czujnym okiem )

na wakacje za to chyba raczej się nie wybieramy, mimo że już wszystko było zarezerwowane, bo Tż będzie miał tylko tydzień wakacji a przyjeżdża moja siostra, wszystko już zaplanowaliśmy, ona pracowała na ten wyjazd prawie cały rok i nie chcę jej rozczarować... a na Sycylię pojedziemy innym razem albo odłożymy na Meksyk Tżta coś wreszcie

przeprowadzka się bardzo udała i jesteśmy oboje mega zadowoleni, coś tam się rusza z pracą, jak słyszę, że gdzieś kogoś potrzebują od razu lecę zanieść cv i nie muszę czekać z tym na Tż bo wszystko mam prawie pod nosem

waga się zastała, trudno mi określić jaka jest bo doszła moja paczka wreszcie więc zrobiłam sobie dreadki a trochę ważą, ale najważniejsze, że jakoś bardzo nie skacze, a jak zacznę znowu ćwiczyć i miejmy nadzieję pracować to może nawet zacznie spadać

to tak ogólnie.
a szczególnie, obawiam się, że ten koleś od muzyki chyba raczej na pewno na mnie leci bo kilka dni temu byliśmy na czymś w stylu festiwalu i on też tam był i po paru piwach zachowywał się jednoznacznie... no ale o tym później

jak ja za Wami tęskniłam, sobie sprawy nie zdajecie...

no ładnie teraz jak jestem to żadna nic nie pisze

no hej kochana:P Ja tez bym chciała mieć miejsce na jeżdzenie na rolkach ale moge o tym pomazyć;p tu nawet nie ma dobrych dróg na jeżdzenie samochodem widzę, że wielbiciel dalej podbijał:P
Cytat:
Napisane przez Praan Pokaż wiadomość
Hejooooo

Ja się nie odzywałam bo jak w piątek naszła burza to nie było internetu przez cały następny dzień. I byłam u siostry na wsi wczoraj, wróciłam dzisiaj (25 km w każdą stronę rowerkiem ) i też internetu tam nie szukałam

Oko,
super, że Wam się dobrze mieszka i wszystko ok. Rolki są boskie
A co TŻ na te podrywania kolegi? niach niach niach

Idę się myć, a potem z bratem do lasu w teren samochodem
Wieczorem grill.
Zjadłam dzisiaj już sporo ciasta mamusiowego, ale dalej postaram się być grzeczna.

Miłego dnia
25 km :O dziewczyno gratuluje!! jestem w szoku.
Cytat:
Napisane przez yessabell Pokaż wiadomość
ło mateńko, jakie tu pustki!!!! ecg, Paula, Asia, Maleńka wyjechały a reszta gdzie?

Oko, Oko moja Kochana dawaj kielonka na przywitanie
powiedz mi, a gdzie TY sie przeprowadziłaś?? Bo ja nie w temacie byłam Przepraszam

wczoraj znów przyjechal do mnie P spędziliśmy błogo całe popołudnie ach, jak romantycznie jest całować się na promenadzie nad zalewem zaprosił mnie do siebie na przyszły weekend, chyba sie zdecyduję pojechac

dietka oki ćwiczonka odbębnione a w dupce mam już 2 cm mniej
mmm całowanko miłostki tritititi
Cytat:
halo halo
Praan, Tż na to tyle "ale się schlał", Tż ma chyba ograniczoną dość wyobraźnię, bo dla niego ten koleś to dzieciak jeszcze (a w moim wieku mniej więcej jest), więc pewnie mu się wydaje, że nawet jeśli do mnie zarywa to nie ma szans - w sumie nie ma, ale nie dlatego że jest młody, bo w sumie jest niczego sobie za to na komentarze pod moimi zdjęciami innego znajomego też Włocha, ale w wieku Tżta, Tż reaguje ewidentnie gorzej

yess, przeprowadziłam się w sumie niedaleko, jakieś 30 min od mojej poprzedniej wioski, do trochę większej wioski tzn wszystko jest, teoretycznie wygląda jak miasto ale ma 10tys mieszkańców, więc się jeszcze nie kwalifikuje

nie mogę się na naszego maila zalogować
kochana zazdrość TŻtowi nie zaszkodzi, a co do schlania nie cierpie takiego zachowania.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 17:36   #2928
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yessabell Pokaż wiadomość
hej
witaj Limone
witajcie wszystkie.
Mam złe wieści: mam torbiel na jajniku. 27 wrzesnia mam operacje... Troche sie boje. Nie ma mnie tu, bo załawiałam te operacje i po lekarzach chodziłam. Dzis na jedna dr ginekolog tak sie wkur.wiłam, ze masakra... wyobrazcie sobie, ze wczoraj sie o tym rorbielu dowiedziałam, dzis chciałam to potwierdzic u innego lekarza. poszłam wiec do takiej baby, mowie jej co i jak, a ona mi mowi:"prosze dac mi zdj usg chorego jajnika!" ja mowie ze nie mam, bo zostało w karcie u tamtej pani doktor. ona do mnie:"prosze przyjsc ze zdj! bez zdj nie ma rozmowy! ja na słowo pani nie wierze, ze pani ma torbiel!!" ja pier.dole

w piątek jadę na weekend do P. Pisał mi, ze tęskni, że dzis dopiero środa i juz sie nie moze doczekac

dieta poszła w... las
teraz jak mam świadomosc, ze mam 7 cm torbiel to juz sie boje ćwiczyc nawet troche boli

Przepraszam, ze nie odpowiem każdej z osobna. Gdybym sie nie pojawiła już, to milego weekendu zyczę Robaczki

kochana mam nadzieje, że operacja i wszystko pójdzie dobrze, z ćwizonkami lepiej uważaj, żeby nic nie pogarszać. co do lekarzy nie dasz w łape to hamy i tyle.
Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Jest mi tak smutno...

Po raz siódmy zmieniam lekarza. We wtorek idę do nowego. Kolejny wychwalany, kolejny który ma być zbawcą... tracę już nadzieję... Czuję że źle mnie leczą... Strasznie się martwię... Martwię że coś złego się dzieje a oni idą nie w tą stronę, zwracają uwagę nie na te rzeczy co trzeba Tak mi źle... a wygadać się nie ma komu, bo wiem że TŻ nie lubi słuchać o moich choróbskach itp.
mam nadzieje, że w końcu znajdziesz jakiegoś rozsądnego lekarza, który ci pomoże żebys się nie męczyła.
Cytat:
Paoll,
biedactwo... Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej. <przytul>

Yess
,
ważne, że masz już zdiagnozowane ocb i niedługo będzie po sprawie. Ćwiczenia odpuść, nie warto się męczyć, zdrowie ważniejsze.

Ja dzisiaj przybyłam do Krk.
Miałam niezłego stresa bo @ spóźnia się już ze 3tygodnie. Zrobiłam test, wynik negatywny. Pierwszy raz spóźnia się tak dużo, a ja nie mam pojęcia czemu

Miałam dobry dzień, spędzony ze stęsknionym tż Dostałam śliczne kwiaty

No i jestem tu, więc odzywać się i pisać! Niech nam wątek żyje!
kurde a jak ja tęsknię za swoim tżtem tez chce kwiatka;d
Cytat:
Dzień dobry

@ jest, problem z głowy :P

Ja po śniadanku, zabieram się za pracę bo mam dzisiaj sporo do zrobienia.
Miłego dzionka!
a już myślałam, że będę ciocią:P

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Yesss powolutku powolutku... myslę, że chłopak wart zaangażowania.

Asia tylko ci pozazdrościć!! zdjęcia piekne;*

dzisiejszy jadłospi:
( w drodze do domu)
śn- bułka wieloziarnista z dżemem truskawkowym
2 śn- banan
3 śn-bułka wieloziarnista sucha
obiad- miska rosołu z kasza manną, 2 ziemniaki, mizeria z jogurtem udko
podwieczorek: brzoskwinia
kolacja: ??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-07-27, 17:36   #2929
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
25 km :O dziewczyno gratuluje!! jestem w szoku.
Ejjj no, ja też tyle zrobiłam, pochwal mnie też
Stary 2011-07-27, 17:37   #2930
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Ejjj no, ja też tyle zrobiłam, pochwal mnie też
ach och ech moja zdolniacha jesteś lepiej??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-07-27, 17:40   #2931
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
ach och ech moja zdolniacha jesteś lepiej??
Oczywiście
Tym bardziej że jechałam w deszczu I mam ogromnego siniaka na udzie od siodełka Gin się pytał czy ktoś mnie bije
Stary 2011-07-27, 17:48   #2932
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście
Tym bardziej że jechałam w deszczu I mam ogromnego siniaka na udzie od siodełka Gin się pytał czy ktoś mnie bije
hahaha loool.

no pięknie znó wyminiecie z Paula??

Dziewczyny zbieramy ten wątyek do kupy i to już!! wszystkie wracają do zdrowego żywienia!!

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-07-27, 18:33   #2933
Paula_M
Zakorzenienie

Przepraszam, ale ja nie mam nastroju więc Wam nie poodpowiadam - ale wszystko przeczytałam.
Stary 2011-07-27, 19:05   #2934
Praan
Wtajemniczenie

Maleńkaaaaaaaa!
dawaj dzióba! Dobrze Cię widzieć
Jak wakacje?

Asia,
całkiem ładny dzień, tylko śniadanie małe i po ćwiczeniu tez jakąś kolacje pasowałoby zjeść

Po pracy byłam na zakupach z bratem bo wyjeżdża na wakacje i prosił, żebym mu pomogła kupić kilka rzeczy. Przy okazji kupiłam sobie kurtkę od deszczu, jak patrzę za okno to się przyda

Dzisiaj było:
-musli+brzoskwinia+maślank a, herbata z miętą;
- podwójna kanapka z masłem orzechowym i dżemem truskawkowym om nom nom nom
- kasza jęczmienna, zraz z sosie myśliwskim, surówka z buraczków;
- kanapka z szynką, ogórek, herbata z mlekiem i miodem;
insanity
- sałatka z jajka, fety, pomidora i brokuła (jak mi się zechce w ten deszcz iść do sklepu :P)

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

http://www.ted.com/talks/thandie_new...ng_myself.html ładna pani, ładnie mówi. Ciekawie.

Idę ćwiczyć
Stary 2011-07-27, 19:48   #2935
Malenka321
Zakorzenienie

Paula co się stało??

ja jeszcze dziś tak średnio jedzeniowo ale jutro jest nowy-lepszy dzień;*

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-07-27, 20:07   #2936
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Paula Kochanie co jest??

Honey kazała Was pozdrowić, póki co nadal nie ma neta, później ma urlop no i narazie nie wiem kiedy tu wróci.. ja jednak mam nadzieję, ze niebawem i napisałam jej , że bedziemy na nią czekać

ja już po ćwiczonkach, było tak:
20 min rowerku w powietrzu - na normalny pogoda nie pozwoliła :/
high & tight z bbl'u
abs2
8 min abs
8 min legs

+ wcześniejszy godzinny spacer i 15 minutowy bieg..

chciałam coś jeszcze zrobić z bbl ale sił mi zabrakło myślę jednak, że jak na pierwsze ćwiczenie po długim lenistwie to i tak całkiem nieźle..

jutro zaczynam ćwiczenia juz od rana bo popołudniu będzie juz w domu P i będę się nim zajmować

właśnie Mys powiedz mi Słońce, który program z bbl robisz, bo są 4 i nie wiem który wybrać, a od poniedziałku mam zacząć

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2011-07-27, 20:08   #2937
201608251020
Konto usunięte

Ja już po biegu, właśnie wcinam kefir z połową bułeczki
Stary 2011-07-27, 20:13   #2938
Paula_M
Zakorzenienie

Paoll i Asiu za bieg i ćwiczenie

Co się stało? Hmmm, nic, tylko kolejne 'problemy'.
Stary 2011-07-27, 20:13   #2939
Malenka321
Zakorzenienie

ej co to za bbl skąd go wziąć??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2011-07-27, 20:18   #2940
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Paoll i Asiu za bieg i ćwiczenie

Co się stało? Hmmm, nic, tylko kolejne 'problemy'.
ojj Kochana mam nadzieję, że dasz sobie z nimi radę, trzymam kciuki

Cytat:
ej co to za bbl skąd go wziąć??
ja wziełam z chomikuj . pl kiedyś Mys podała nzwę chomika ale nie pamiętam jej :/

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości