|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)
Eeeee, Paoll, brać tabsy tylko dlatego, ze drogie?
|
#2912 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)
Brawo, brawo Paoll, witamy wśród czystych od hormonów
![]() Paula, cieszę się, że tak we mnie wierzysz Uważaj na przemęczenie organizmu przy takich dietach, zwłaszcza bieganie. Zasłabniesz daleko od domu, i co? Ostrożnie. Idę się umyć i kładę się z książką. Nie mam ochoty na wieczór przy komputerze. Poza tym muszę się wreszcie wyspać bo ostatnio bywa z tym ciężko. Do jutra
|
|
#2913 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba że po prostu chcesz kontynuować anty
a wiesz, że są już anty w tabletkach dla facetów? ![]() Oko! Już wiem, czemu google Cie kontroluje ![]() boś z Włoch jest! ![]()
|
#2915 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze z miesiąc pokontynuuję, ale potem free
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnej nocy Praan
![]() Paoll, widzę, że podbudowała Cię ta wiadomość
|
#2917 |
|
Żona Idealna :)
|
hejo
![]() ja jestem bez sił dzisiaj.. chcialam chociaż pobiegać, ale czuję, ze nie dam rady.. chyba dzień wolny od ćwiczeń musi dziś być, a od jutra od nowa ćwiczonka.. muszę dziś odpocząć, nad morzem niby nie ćwiczyłam, ale codziennie chodziliśmy po kilka, kilkanaście kilometrów i teraz dopiero zmęczenie wychodzi.. jutro zrobię bbl (od poniedziałku wezmę się za konkretny trening) a teraz przećwicze każdy program po kolei.. Paoll cieszę się, że nie masz PCO ![]() Paula każdy mi daje mniej lat niz mam.. w Łebie ledwo na impreze chcieli mnie wpuscić, fakt byłam bez makijazu bo spontanicznie zdecydowaliśmy się ich do klubu, ale kurcze mam prawie 23 lata a ochrona zastanawiała się czy mnie wpuścić mimo, że pokazałam dowód ![]() Mys za ćwiczonka ![]() Yess trzymam kciuki, żeby operacja się powiodła.. Praan figura modelki ![]() co do różności stosowanych na problemy z cerą to się nie znam, gdyz nie miałam nigdy takowych kłopotów.. spałam pół dnia a nadal ziewam ![]() przypilnujcie mnie jutro, zebym zdrowo jadła i ćwiczyła bo strasznie się rozleniwiłam ![]() aaa Maleńka jutro do domu wraca
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, to wracamy razem do jedzonka odpowiedniego i treningów
ja nie wiem czy dokładnie od jutra, czy nie pociągnę jeszcze jednego dnia warzywno-owocowego, ale może od jutra więc jakby co, to ogarniamy i prosze o Twoje jadłospisy tutaj swoje też będę dawać do kontroli a z tym dowodem to nieźle polecieli po bandzie ok, zapytali to luz, ale jak już pokazałaś dowód, gdzie jest czarno an różowym napisana data, to już przesada bądź co bardzo prawdopodobne - chcieli się z Tobą podroczyć i móc dłużej na Ciebie popatrzeć i ja wiem, co to znaczy odsypianie... ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- A z Maleńką znowu się wyminę tyle co jutro wieczorkiem może albo w czwartek do popołudnia ![]() ja po południu w czwartek wybywam z domu i wracam wieczorem w niedzielę!
|
#2919 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2920 | |
|
|
Cytat:
![]() to jutro się nawzajem motywujemy.. Maleńka też od jutra wraca do cwiczeń itd heh..ja spadam do wyrka.. dobranoc moje piękne
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Paoll
![]() i też z TŻ na nowo się układa, super Asiu, ja już Ci powiedziałam, chcieli sobie popatrzeć jak to fajnie brzmi "moja narzeczona' mrrrr ![]() kolorowych Asiu
Życie nie pyta Cię, czy dasz radę.[/SIZE][/FONT] Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2011-07-26 o 21:45 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2922 |
|
Zadomowienie
|
ktoooś jeszcze tu jest?
czy wszyscy w łóżkach?Paoll, jeeejuu, to i ja cieszę się z Tobą Asiaa super macie te zdjęcia a ta w ogóle to Twój TŻ powinien skakać z radośći że ma taką śliczną narzeczoną Yess ![]() dziękuję za brawa teraz już nawet tak mam, że odpuściłabym sobie to BBL w jakiś dzień, ale potem sobie myślę: 'nooo doszłaś prawie do końca już, będziesz odpuszczać?' i od razu mi się chce ćwiczyć ![]() Paula, ja myślę o tym, żeby jutro pobiegać zwłaszcza że przyjechała kuzynka i poprosiła mnie zebyśmy pobiegały jutro, toż to nie odmówię ![]() ![]() A najlepsze jest to, że na początku sąsiedzi się trochę z tego nabijali, że biegam, a dziś patrzę, sąsiadka, która kilka dni temu się mnie pytała co robiłam że tak schudłam <powiedziałam jej że biegam,ćwiczę> , sama zaczęła biegać ![]() Kupiłyśmy : - kuferek taki super pięknyyy, taki z lustrem, szufladką, specjalnymi miejscami na kolczyki, łańcuszki itd - misia Kłapouchego <to w nawiązaniu do takiego chłopaka który jej się podoba, a takie ma przezwisko >- kolorowe słuchawki do kompa - kostki takiee noo, zboczone trochuu ![]() no i tylee jeszcze jakąś czekoladę![]() cieszę się że udało się mi wynegocjować żeby nie kupować samej biżuterii , zwłaszcza że solenizantka nie nosi takiej typowo srebrnej, ona woli takie swoje, ręcznie robione kolczyki itd, więc po co jej jakieś kolczyki za 120 zł tylko dlatego że drogie? bez sensu ![]() poćwiczyłam, czuję się super ![]() a teraz chyba zmykam poczytać 'Chłopów' albo 'Lesia' Chmielewskiej
|
#2923 |
|
Wtajemniczenie
|
Mys,
Super, że kupiłyście bardziej praktyczny i trafiony prezent, na pewno się ucieszy ![]() I fajnie, że masz z kim biegać i jeszcze motywujesz innych! Ja już tak dawno nie biegałam... pora do tego wrócić. Asia, no proszę... na wakacjach miałaś ćwiczyć? :P Są po to żeby odpoczywać. Faktycznie wyglądasz bardzo młodziutko, ale to się trzeba cieszyć. Za paręnaście lat będą Ci wszyscy tego zazdrościć ![]() I wszystkim miłego dnia
|
|
#2924 |
|
Wtajemniczenie
|
halo kochane
![]() Paula, nareszcie loguje!!! a co do tego, że nie logował, bo z it - wcześniej nie było z tym problemu, zawsze się z it logowałam ![]() paoll, super kochana, że nie masz PCO ![]() Limone, może i masz rację. problem polega na tym, że Tż nigdy nie robi mi o nic wyrzutów i zawsze twierdzi, że moje są słuszne. nie uważam, żeby tak było zawsze, ale wczoraj niestety tak. bo to nie jest już tylko mój problem - brak pracy. ale i jego odpowiedzialność. bo przeprowadziłam się tu dla niego a nie dla siebie, mimo, że od zawsze powtarzałam, że nie będę emigrować. tylko dlatego, że powiedział, że pracę znajdę na pewno. więc czym jak czym, ale akurat tym powinien się interesować. wiem, że często strzelam mu fochy. ale to nie jest z rozpieszczenia czy czegoś w tym stylu, a z wyczerpania psychicznego. bo ja tu nie mam nikogo poza nim, a jak on uczestniczy w moim życiu? tylko tyle, że mnie utrzymuje, nic więcej. czasami razem obejrzymy film i na tym koniec. kiedy on był w pl, robiłam wszystko, żeby nie czuł się samotny, specjalnie spotykałam się z ludźmi, z którymi on mógłby mieć coś wspólnego, szukałam mu pracy, wszystko mu załatwiałam. czy nawet będąc facetem, nie powinien wydedukować, że jego obowiązkiem jest zrobienie chociaż 1/10 tego?
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2926 |
|
|
hejo
![]() co tu tak cicho?? P właśnie do Pozka pojechał wiec mam czas na wizaż i ćwiczenia.. Mys fajny prezent ![]() mój dzionek dziś: - kanapka z pastą jajeczną ze szczypiorkiem + herbata - frugo - jak dobrze, ze wróciło godzina spacerku z P ![]() - winogrono, nektarynka, jabłko + siemie lniane zalane jogurtem naturalnym z odrobiną miodu ![]() - kotlet mielony, ziemniak, kapusta młoda 15 min biegu z P (miało być dłużej ale popędziło mnie do WC ) jutro wydłuze czas i trasę ![]() - winogrona, nektarynka - bułka ciemna - pół z pastą jajeczną, pół z pastą z suszonymi pomidorami + napój sojowy o smaku waniliowym ![]() bbl, abs 2, 8 min abs i może coś jeszcze.. ide na filma skoro tutaj jest pusto
|
|
#2927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Melduje, że wróciłam z wakacji. przytyłam do 54,5 kg albo tamte wagi były złe bo mam taką porzadna i waże tyle według lekarskiej też. Jestem przezarta dlatego potrzebuje lekkiego oczyszczenia i powrotu do ćwiczeń. Z chłopakiem układa mi się super nawet bardzo bardzo super
a teraz będę was nadrabiać;* tęsknił kto??---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
no hej kochana:P Ja tez bym chciała mieć miejsce na jeżdzenie na rolkach ale moge o tym pomazyć;p tu nawet nie ma dobrych dróg na jeżdzenie samochodem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2928 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana mam nadzieje, że operacja i wszystko pójdzie dobrze, z ćwizonkami lepiej uważaj, żeby nic nie pogarszać. co do lekarzy nie dasz w łape to hamy i tyle. Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Yesss powolutku powolutku... myslę, że chłopak wart zaangażowania. Asia tylko ci pozazdrościć!! zdjęcia piekne;* dzisiejszy jadłospi: ( w drodze do domu) śn- bułka wieloziarnista z dżemem truskawkowym 2 śn- banan 3 śn-bułka wieloziarnista sucha obiad- miska rosołu z kasza manną, 2 ziemniaki, mizeria z jogurtem udko podwieczorek: brzoskwinia kolacja: ?? |
||||
|
|
|
#2929 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
ach och ech moja zdolniacha jesteś
lepiej??![]()
|
|
|
|
#2931 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pięknie znó wyminiecie z Paula?? Dziewczyny zbieramy ten wątyek do kupy i to już!! wszystkie wracają do zdrowego żywienia!! |
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale ja nie mam nastroju więc Wam nie poodpowiadam - ale wszystko przeczytałam.
|
#2934 |
|
Wtajemniczenie
|
Maleńkaaaaaaaa!
dawaj dzióba! Dobrze Cię widzieć ![]() Jak wakacje? Asia, całkiem ładny dzień, tylko śniadanie małe i po ćwiczeniu tez jakąś kolacje pasowałoby zjeść Po pracy byłam na zakupach z bratem bo wyjeżdża na wakacje i prosił, żebym mu pomogła kupić kilka rzeczy. Przy okazji kupiłam sobie kurtkę od deszczu, jak patrzę za okno to się przyda ![]() Dzisiaj było: -musli+brzoskwinia+maślank a, herbata z miętą; - podwójna kanapka z masłem orzechowym i dżemem truskawkowym om nom nom nom ![]() - kasza jęczmienna, zraz z sosie myśliwskim, surówka z buraczków; - kanapka z szynką, ogórek, herbata z mlekiem i miodem; insanity - sałatka z jajka, fety, pomidora i brokuła (jak mi się zechce w ten deszcz iść do sklepu :P) ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- http://www.ted.com/talks/thandie_new...ng_myself.html ładna pani, ładnie mówi. Ciekawie. Idę ćwiczyć
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Paula co się stało??
ja jeszcze dziś tak średnio jedzeniowo ale jutro jest nowy-lepszy dzień;* |
|
|
|
#2936 |
|
|
Paula Kochanie co jest??
![]() Honey kazała Was pozdrowić, póki co nadal nie ma neta, później ma urlop no i narazie nie wiem kiedy tu wróci.. ja jednak mam nadzieję, ze niebawem i napisałam jej , że bedziemy na nią czekać ![]() ja już po ćwiczonkach, było tak: 20 min rowerku w powietrzu - na normalny pogoda nie pozwoliła :/ high & tight z bbl'u abs2 8 min abs 8 min legs + wcześniejszy godzinny spacer i 15 minutowy bieg.. chciałam coś jeszcze zrobić z bbl ale sił mi zabrakło myślę jednak, że jak na pierwsze ćwiczenie po długim lenistwie to i tak całkiem nieźle..jutro zaczynam ćwiczenia juz od rana bo popołudniu będzie juz w domu P i będę się nim zajmować ![]() właśnie Mys powiedz mi Słońce, który program z bbl robisz, bo są 4 i nie wiem który wybrać, a od poniedziałku mam zacząć
|
|
#2937 |
|
Konto usunięte
|
Ja już po biegu, właśnie wcinam kefir z połową bułeczki
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Paoll i Asiu
![]() za bieg i ćwiczenie ![]() Co się stało? Hmmm, nic, tylko kolejne 'problemy'.
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
ej co to za bbl skąd go wziąć??
|
|
|
|
#2940 | |
|
|
Cytat:
![]() ja wziełam z chomikuj . pl kiedyś Mys podała nzwę chomika ale nie pamiętam jej :/
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

za ćwiczonka 

swoje też będę dawać do kontroli
tyle co jutro wieczorkiem może albo w czwartek do popołudnia 

+ napój sojowy o smaku waniliowym
a reszta gdzie?
dawaj kielonka na przywitanie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
myślę jednak, że jak na pierwsze ćwiczenie po długim lenistwie to i tak całkiem nieźle..