|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Laski, wybaczie ja tylko na chwilke
MAM SUKNIE !!! - dzis nie robilam , coz suknia jest jak na mnie doslownie , idealnie dopasowana w talii, na dlugosc tak samo (ta pani troszke nizsza odemnie) , mialam ze soba 10 cm koturny i wszystko bylo gites i rzeczywisce 350 zl , zadnej 1 z przodu nie bylo ,ale mialam farta ![]() Sylvi podklad mam już w rękach , dziękuję Ci kochana ![]() a teraz uciekam się kapac potem robic kolacje dla siebie i tz bo wraca z pracy za jakies 1,5 h jutro z pracy was nadrobie ![]() ps gdyby ktos jeszcze nie widzial , to wklejam fotke z ogloszenia
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-08-08 o 19:58 |
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Cytat:
|
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to dzisiaj nie robilas ![]() Ale ogolnie to super
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Aluś nie robilam bo przymierzylam ją ogladalam sie w lustrze itd, potem rozkladaylysmy tren itd , nie bylo czasu , ze tak napisze
, ale w srode obiecuje wam pokazac z kazdej strony mam nadzieje , ze wybaczycieteraz jak ja wytrzymam te 10 miesiecy , bede chodzic do domu i wkolko ja mierzyć chyba,uciekam do jutra
|
|
#2916 |
|
Zadomowienie
|
Aluś będę miała 90m2 do urządzenia więc pewnie będę potrzebowała Waszych rad
![]() jlys świetnie, że idealnie leży
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
No dobijaj nas jeszcze
na tobie mialy byc zdjecia, a nie
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile placicie? bedzie wynajmowac czy co? czy cos przegapilam czy moja skleroza sie odezwala i nie pamietam jak nam cos mowilas? ![]() jlys, a z kolem mierzylas? bedziesz miala kolo w ogole? ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Ja teeeeeeez
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aktualnie mieszka w nim brat TŻ z rodziną, lecz buduje dom i my tam wbijamy tyłki za rok ![]() natasia dziękuję kochana, będę pamiętac o Twojej pomocy Aluni też dziękuję
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2923 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czytam teraz te przesądy różne i niektóre są sprzeczne w zalezności od regionu Mam coś dla Ali ![]() Panna młoda powinna: zaszyć sobie w bieliźnie okruch cukru lub chleba - dla zapewnienia swemu małżeństwu dostatku do pantofla włożyć monetę - by nigdy nie cierpiała biedy mieć welon zakładany przez druhnę (która powinna być panną) mieć bukiet z jakich chce kwiatów, z wyłączeniem kalii (które są zwiastunem nieszczęścia) i róż, gdyż mają one kolce ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
ale z tym mieszkankiem to naprawdę fajnie macie
|
|
#2924 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez mnostwo pm,ma roze w bukiecie![]() Cytat:
.Musialas chyba zatanczyc nago panu mlodemu ,a tak serio co wymyslilas na brsbramke?Czestuj ,czestuj kochana Cytat:
Cytat:
![]() Jlys super,ze suknia idealna dla ciebie,mowilam
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajne te informacje dotyczące panny młodej ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- coś chyba u mnie na burzę idzie wiatr się zerwał dobra ja uciekam bo mnie bardzo głowa boli ![]() Dobranoc laski |
|
|
|
|
#2926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Laski, a u mnie żółto za oknem patrze, a tam takie cudo
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
spuścić was trochę z oka,,, a tu kolejne dobre wieści....kolejna aręczona, kolejna suknia kupiona,pięknie....
|
|
|
|
#2928 |
|
Zadomowienie
|
Ala! Jesteś?
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
No jestem, a co
|
#2930 |
|
Zadomowienie
|
Masz może pomysł jak inaczej zrobic firanki u mnie w pokoju? Pomyślałam o Tobie, bo ostatnio wrzucałaś swoje
Help
Edytowane przez aQ01 Czas edycji: 2011-08-08 o 20:56 |
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, a juz myslalam, ze chcesz pokazac swoja fryzurke od tylu
![]() Hmmm.... powiem ci, ze zrezygnowalabym z tego upiecia no bo widze, ze widoki rajskie nie są jakby ona wisiala luzno to by troszke zaslaniala te bloki, tak sadze. Albo na prosto albo wlasnie w jakas koperte moze... tak jak ja mam albo w ząbki takie...Czy chcesz ta zostawic tylko inaczej spiac? bo widze, ze masz 3-częściową... A swoja droga, pochwalisz sie swoim pokojem? Bo widze ciekawie sie zapowiada okno super wyglada - chodzi mi o kwiatki i dobrane doniczki i parapet taki bialutki - super! no i swiecznik
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-08-08 o 20:48 |
|
|
|
#2932 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam o zdjęciach włosów
No właśnie kurczę, mój blok jest ładny a na przeciwko taki ohydny ![]() Mogę kilka zdjęc dodac, remont generalny był w kwietniu I jak?
Edytowane przez aQ01 Czas edycji: 2011-08-08 o 21:35 |
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze zalezy w jakim chcesz stylu. Czy wlasnie w takim jak masz teraz w sensie, ze gladki material ty taka typowa, powiedzmy "ażurowa"? Mi sie wlasnie ostatnio spodobaly takie gladkie
a jesli chodzi o wyciecie to tez takie jest fajne
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
urzadzone bardzo gustownie, stylowo, z wyczuciem, zero przeladowania, wszystko jest na swoim miejscu i tak ja byc powinno! A wiesz co mnie najbardziej zachwycilo? Obrazki tych lilii wodnych Nie dosc, ze sama piekna to jeszcze pokoj piekny! ![]() A no i to podswietlenie jest super to sluzy jako lampkla nocna czy co to? ![]() Sofa oczywiscie tez pierwsza klasa ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- No normalnie zazdroszcze gustu i wyczucia ![]() Ciekawe kiedy ja sie bede mogla chwalic moim pokojem ale teraz widze, ze nie dorównam wystrojem
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-08-08 o 21:02 |
|
|
|
|
#2935 |
|
Zadomowienie
|
Aluś Twój też zapowiada się pięknie
Przywiozą łóżko to koniecznie wstaw zdjęcia I dziękuję za wszystkie miłe słowa
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ale robi wrazenie ta dekoracja... Jak jest ciemno i tylko to sie swieci musi bosko wygladac
![]() No, a powiedz co z firanka? Bo nie wiem dokladnie co chcesz zmienic? po prostu upiecie czy styl firanki czy co? Nie ma za co dziekowac, sama prawda
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Honey wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!
Sylvuś Ty już tam wszystko wiesz co do całej Twojej sprawy z Panem P. Nawet nie wiesz jak się cieszę! A jak Tobie przysłowiowa "mordka" się cieszy! To tak widać po Twoich postach! Nawet sobie nie wyobrażasz!!! Aluś firanka... Boska Chyba podpatrzę od Ciebie i sama pojadę tam zakupić jakąś Zabłądziliśmy z P. jak odwoziliśmy kumpla i jakoś nagle z Magnolii znaleźliśmy się obok Twojego domciu ![]() A poza tym... U Ciebie też tak mega pomarańczowo było przed chwilą????? ![]() Gajuś No proszę! Widzisz jaka jesteś dobra w te klocki? Już masz swoją firmę na bardzo wysokim poziomie z rekomendacjami! Swoją firmę czyli swoją osobę! Jestem z Ciebie taka dumna! Kinia słusznie! Musisz mu przemówić do rozumu! Niech wreszcie sam zacznie się starać! ![]() Santom piona za bez! Kocham bez! Jak będziesz chciała to Ci wyślę w paczce mega szybkiej Do tej Twojej Norwegii kochanej Chyba, że w Polsce będziesz brała ślub to nie mam po co wysyłać Ten drugi bukiet z białym bzem rzucił mnie na kolana!!! ![]() Kameuś Babcia silna kobita! ![]() Studi ale Ci dobrze z tymi górami <3 Ale należy Ci się taki odpoczynek ![]() Aq01 tak słodko z tym oglądaniem rzeczy do mieszkanka! ![]() A zdjęcia z tego remontu... Ja p*tole no.... Cudne mieszkanie! Takie kolory! Mrrr.... Jlys super z tą suknią!!!!! ![]() No I tyle było pisania z wami Dzisiaj spędziłam cały dzień z Mamą i Ciocią. Fajnie było, pokazałam Cioci Wrocław bo jeszcze tutaj nigdy nie była Pojechały około 19:30 do domciu na Śląsk I co? Muszę uciekać bo Tż jedzie A chce coś o zaręczynach porozmawiać to no... Rozumiecie ![]() Będę w środę bo jutro czeka mnie robota ![]() Dobranoc Kochane
|
#2938 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle że ja nawet się jeszcze nie zaręczyłam...a co do reszty Twojej wypowiedzi to mam podobne odczucia u siebie... ponad 5 lat w związku i moge to sobie w buta wsadzić za przeproszeniem, bo na horyzoncie same 'randeczki' i nic więcej... Cytat:
aluniaaaaa o pieknie, widzę że znalazłaś firankę z bordową lamówką ![]() sylvi ;D i pajęczynka niech wytrzyma jak najdłużej! takie jest moje zdanie to powinno być zasłużone dla ubydwu stron poza tym początki są najcudowniejsze! warto przedłużać ![]() a ten P. to ten co tak czekał na Ciebie i co Ci sie niby na początku tak średnio podobał? ;] bo kurcze, nie zdąrzyłam jeszcze wszystkiego nadrobić po powrocie z wakacji ![]() aq faaajny TŻ, gratuluję oglądania rzeczy do mieszkanka ![]() ja bym w to Twoje okno wstawiła żółciutki jak słonko makaron pasowałby do fioletu na ścianie i kwiatków i zasłoni trochę widoki jak to wspomniała aluniaaaaa ;] albo skośnie wiązaną firankę jeśli nie chcesz nic zasłaniaćjlys strasznie się cieszę, że kiecuszka pasuje ! ostatnio same dobre wiadomości na wizażu ![]() ja po urlopie - dziś przeżyłam pierwszy dzień w pracy po powrocie - nie było źle ![]() jak można się domyśleć pierścienia u mnie nie ma, eh... ale nic to, pogoda była fantastyczna, zostałam mulatką trafiliśmy chyba na jedyny piękny tydzień aż podzielę się z Wami jednym widoczkiem tak czyste niebo było codziennie!a teraz szara rzeczywistość
|
|
#2939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Iść i wyrwać jakieś ciacho
![]() Cytat:
a za rok mam nadzieję, że będę na stałe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do róż - są teraz takie odmiany bez kolców ![]() W ogóle jaki komplement trafił mi się dzisiaj na ulicy wracam rowerkiem z pracy, stoję na światłach i podchodzi do mnie koleś i mówi: "dziewczyno, chciałem Ci tylko powiedzieć, że wyglądasz ślicznie" Oczywiście pochwaliłam się T, żeby wzbudzić w nim chociaż odrobinę zazdrości
|
|
#2940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, tez bylo pomaranczowo, wstawilam zdjecie teczy z mojego okna nawet ![]() A co do zabladzenia, to juz chyba drugi raz nie? ![]() Cytat:
![]() Jaki cudowny widok ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Kamea, albo my faktycznie takie fajne dupeczki jestesmy, albo cos z tymi chlopami nie teges ![]() Ja Tomkowi tez oczywiscie opowiedzialam tą moją sytuacje i jak skomentowal: "bez tej koszulki wygladasz jeszcze lepiej"
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

- dzis nie robilam
, coz suknia jest jak na mnie doslownie , idealnie dopasowana w talii, na dlugosc tak samo (ta pani troszke nizsza odemnie) , mialam ze soba 10 cm koturny i wszystko bylo gites
i rzeczywisce 350 zl , zadnej 1 z przodu nie bylo
,

jak to dzisiaj nie robilas 

ile placicie? bedzie wynajmowac czy co? czy cos przegapilam

Przeciez mnostwo pm,ma roze w bukiecie

a za rok mam nadzieję, że będę na stałe