"Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal :) - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-07, 16:10   #2911
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Sanderko no to cieszę się kochana, że tak fajnie spędziłaś wakacje no a te kg na pewno szybko zgubisz No i fajnie, że znalazłyście mieszkanie
A co do włosków, to ja uwielbiam blond włosy mówisz, że masz ciemne i dość grube brwi, więc może je trochę wyreguluj? Zrób takie cieńsze? Nie wiem co Ci radzić, bo ja zawsze miałam jaśniuteńkie, ale jak nie raz widziałam blondynki z ciemnymi brwiami ( takimi cienkimi ale bez przesady ) to bardzo mi się podobało
Stary 2011-09-07, 16:24   #2912
sanderaM
Rozeznanie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

No właśnie wybiorę się do kosmetyczki żeby mi cieńsze zrobiła bo sama wolę nie ryzykować .. a jak raz mi ustali kształt to potem sama sobie już będę regulowac
Stary 2011-09-07, 16:42   #2913
Gosia2011
Rozeznanie

Medzik mam podobnie z psiakiem, a on czasami wyje nawet jak wychodzę z domu, może to śmieszne, ale jak idę się kąpać on ze mną krok w krok a jak go nie wpuszczę piszczy pieszczoch nasz jak mam nockę w pracy to nie śpi, mama mówi, że lata nasłuchuje czy idę

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Ech jutro idę w miasto bo nie ruszam się a kg stoją i nic

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 16:44   #2914
meeedzik
Zakorzenienie

Sanderko z tą kosmetyczką to dobry pomysł wiesz ona już Ci profesjonalnie dopasuje te brwi, może trochę rozjaśni jak byś chciała? Ale wydaje mi się, że jak będą cieńsze to już będzie ok i nie będzie potrzebne rozjaśnienie
Gosia no to dokładnie mnie rozumiesz mój też za mną wszędzie chodzi nawet do łazienki haha wariat mały, ale mi go będzie brakować
Stary 2011-09-07, 16:45   #2915
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Dzaguś pierwsze słysze aby ktoś powiedział że soczewki nie są komfortowe
a mnie to wcale nie dziwi... soczewki abrdzo wysuszają oko, gdy się je długo nosi. często nawetpłyny nie pomagają, gdy oko jest bardzo wyszuszone. pzoa tym jest spora grupa osób, kjtóre bardzo źle znoszą szkła i nie są ich w stanie nosić. to nie jest wbrew pzoorm bajka. mimoi wszystko soczewki mają sporo minusów. inna sprawa, ze to też zalezy od indywidualnej reakcji,
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 17:10   #2916
Cornela47
Raczkowanie

Jeżeli chodzi o pieski to możemy przybić "piątki". Jestem wielką maniaczką swojej suni. Uwielbiam ją!! Nawet teraz smacznie chrapie obok mnie Jakie macie psiaki?
Jadłospis dziś nie najlepszy, bo w pracy od 12 do 17. byłam.. Także moim obiadem była zupka Diabolo Pomidoro.

Ś: owsianka z bananem (UWIELBIAM!!!)
IIŚ: 2x chleb tostowy pełne ziarno, twaróg chudy i dżem malinowy
O: wspomniana "chińszczyzna": mur:
P: też bez rewelacji: kasza manna na wodzie z syropem żurawinowym..

Słabiutki ten jadłospis, wiem. Węgle popołudniu... Trudno!

Poza tym u mnie wyszło słoneczko, może zaraz wezmę psinkę na spacerek? Wieczorem na zajęcia, Top Model i spać

Cornela47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 17:34   #2917
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

zielonykotek dzieki za odpowiedz ja tez sie ciesze ..tym bardziej ze moja rezydentka w hotelu bedzie moja kolezanka z byłej szkoły z która sie juz troche nie widziałam a jade do Alanya i all inclusive udało nam sie trafic w miare korzystej cenie własnie co do wycieczek to sie zastanawiam, ale napewno na jakis rejs statkiem sie chce wybrac do delfinarium ( zalezy ile bedzie kosztowalo) nie chce zbyt duzo szalec, bo mam tez inne wydatki, ale chce sie tez dobrze bawic Co do pamiatek to zazwyczaj kupuje pocztówki i jakas bizuterie(uwielbiam bizuterie) i z kazdego miejsca za granica przywozilam talie kart z widokami z tego miejsca..jak na razie z kazdego kraju mi sie udało i mam nadzieje ze tam tez taka gdzies dorwe

olaoo87 dokłądnie tak jak Monia napisała powinnas byc wzorem dla kobiet, bo jestes bardzo silna osoba i idziesz do przodu i soebie jakos wszystko starasz ułozyc a tak powinno byc super ze sobie radzisz i wszystko sie układa a swoim ex sie nie przejmuj to palant!! I niech zaluje co stracił!!!

Cornela47 witaj

sanderaM fajnie ze wrocilas napewno szybciutko zrzucisz

WOgóle co do soczewek to ja polecam , okularów nie ubiore bo sie w nich zle czuje i mi przeszkadzaja a w soczewkach pełen komfort i nawet w długich paznokciach spokojnie je wkładam i wyjmuje, teraz mam dwie pary jedne mam zwykłe a drugie podkreslajace kolor i jestem mega zadowolona

Dzisiaj :
1. kanapka z pomidorem
2. gorący kubek ogórkowa
3. 2 bułki z ziarnami i szynka
4. szklanka jarzynowej zupki i serek wiejski ze szczypiorkiem

Juz sie przyzwyczaiłam do 1000-1200 kcal i nie potrzebuje wiecej jesc

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 17:58   #2918
sanderaM
Rozeznanie

Meedzik rozjaśniać to bym nie chciała no zobaczymy co kosmetyczka powie
Co do soczewek to moja przyjaciółka ma i bardzo sobie chwali . I bez okularów wygląda o wiele lepiej . Mówiła że za nic by nie wróciła do okularów.
Agunia to dobrze chociaż nie będziesz odczuwała głodu i nie będzie Cie już tak bardzo kusic kaloryczne jedzenie
Stary 2011-09-07, 18:16   #2919
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

sanderaM i tak troche kusi, ale nie słodycze, bo za nimi zwyczajnie nie przepadam, ale ma niesamowita ochote na jakiegos fast fooda...a jeszcze kupony z mcdonalda dostałam ale naszczescie nie mam po drodze

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 18:56   #2920
meeedzik
Zakorzenienie

Cornela hehe to piąteczka mam yorka a Ty ?
Sanderko wydaje mi się, że wyregulowanie już dużo da i będziesz świetnie wyglądać
Stary 2011-09-07, 19:27   #2921
Antilia
Uzależnienie

Jak już pieski na tapecie to mi zdechł w tamtym tygodniu 13 letni owczarek niemiecki wiadomo duże psy krócej żyją, było widać że staruszek, ja miałam 10 lat jak mama go przyniosła do domu, usypiałam go na podusi, tyle lat mnie budził co rano do szkoły wiercąc nosem w brzuchu wszystkiego się uczył w mig, uwielbiał się bawić w chowanego - najmądrzejszy pies jakiego znałam

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 19:38   #2922
sjeeny
Raczkowanie

Witam, wszystkich, melduję się, że trwam 1000-1200 kcl jednak przygody dziesiejszego dnia mnie pokonały. Idę spać. Pozdrawiam wszystkich, buziaki
"Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami: lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, a religie niszczą duchowość."
sjeeny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 19:54   #2923
murka04
Zadomowienie

cześć dziewczyny ja tylko na chwilę, jestem wściekła bo google chrome nie chce mi działać w ogóle a inne przeglądarki tak zamulają że nie da się nic robić.. teraz piszę tu i wszystko mi na czerwono podkreśla, nie wiem dlaczego google mi nie działa od jutra zaczynam kręcić hh bo oponka powróciła!! może to przez @ bo wczoraj brzuch miałam ogromny, nawet Tż przyznał co mu się nigdy nie zdarza a i kupiłam sobie dziś 2 staniki na bazarku, taka miła pani była doradziła mi, bo ja mam zawsze problem z doborem odpowiedniego (obwód 65-70, miseczka B w porywach C) i Ci projektanci chyba wychodzą z założenia że jak szczupła kobieta to i biust musi mieć płaski przymierzę zaraz zobaczę jak sprawy się mają mam nadzieję że jakoś mi Tż naprawi tego neta bo ja tak nie mogę pracować.. pozdrawiam Was

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 20:36   #2924
monika01011986
Zakorzenienie

hej
A ja dziś byłam na spacerku z synkiem potem u mojej mamy a potem u koleżanki na nowym mieszkanku bo sobie kupiła rozdałam dziś 2 katalogi i mam już kilka zamówień, ale to tylko 1/4 z tych co jeszcze mam dostać. Idę kąpać dzieci i kłaść ich spać. Dziś TAP MADL więc trzeba obejrzeć

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
a mnie to wcale nie dziwi... soczewki abrdzo wysuszają oko, gdy się je długo nosi. często nawetpłyny nie pomagają, gdy oko jest bardzo wyszuszone. pzoa tym jest spora grupa osób, kjtóre bardzo źle znoszą szkła i nie są ich w stanie nosić. to nie jest wbrew pzoorm bajka. mimoi wszystko soczewki mają sporo minusów. inna sprawa, ze to też zalezy od indywidualnej reakcji,
Wszystko zależy od kropli i uwodnienia soczewki. Ja osobiście nigdy nie słyszałam aby ktoś narzekał.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 20:39   #2925
sanderaM
Rozeznanie

Agunia mnie tam wszystko kusi i słodycze i fast foody dosłownie wszystko co tylko jest smaczne i kaloryczne
Moje menu:
ś: płatki + mleko od jutro wracam do nestle Frutina są z jabłkiem i rodzynkami a mają mniej kalorii niż zwykłe Fitnessy a najbardziej mi smakują
2ś: Nescafe 3w1
o: kotlet z piersi 2 ziemniaki kalafior
k: bułka z szynką i pomidorem
+ 30 min hh i 50 brzuszków
Idę obejrze Top Model i spac
Dobranoc wszystkim

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 21:24   #2926
Cornela47
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Jak już pieski na tapecie to mi zdechł w tamtym tygodniu 13 letni owczarek niemiecki wiadomo duże psy krócej żyją, było widać że staruszek, ja miałam 10 lat jak mama go przyniosła do domu, usypiałam go na podusi, tyle lat mnie budził co rano do szkoły wiercąc nosem w brzuchu wszystkiego się uczył w mig, uwielbiał się bawić w chowanego - najmądrzejszy pies jakiego znałam
Współczuje Moje maleństwo nie ma nawet roku, a jestem do niej mega przywiązana!!!! Mam buldoga francuskiego- super rasa!

Oglądam TopModl, niektóre z tych dziewczyn to istna masakra, i nie mówię tylko o figurze... W pierwszym lepszym centrum handlowym jest więcej "lasek" niż w tym programie. No i biorą trochę byle co...

Stary 2011-09-07, 22:03   #2927
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny ja tylko na chwilę, jestem wściekła bo google chrome nie chce mi działać w ogóle a inne przeglądarki tak zamulają że nie da się nic robić.. teraz piszę tu i wszystko mi na czerwono podkreśla, nie wiem dlaczego google mi nie działa
Ja kiedyś na próbę zainstalowałam google chrome....beznadzieja.... wszystko jakieś dziwne i nieporęcznie poukładane. A najgorzej wkurzały mnie emotki tu na naszym forum. Teraz mam MOZILLE (najlepsza przeglądarka na świecie) i mam tak, że jak wpisuje nazwę emota to od razu zamienia mi się on w obrazek czyli jest taki jak tu w tabelce po prawej a w google chrome był tylko sam napis. Tak samo z pogrubieniem wyrazu - w Mozilli mam odrazu pogrubione a w chromie nie. Dla mnie to kiepska przeglądarka. Z Mozilli jestem w 100% zadowolona i nie zamienię jej na inną.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

ale brzydactwa powybierali w tym top model.... o jezuuuuu. Tylko dwie były takie ładne - te takie czarne.

Zjadłam na kolację 3 kromki chleba tostowego graham z serkiem śmietankowym Hochland i pomidorem do tego herbatka
Pyszne było!
Idę powybieram sobie co chcę zamówić dla siebie z Oriflame i idę spać. Także dobranoc laseczki moje buziulki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 22:18   #2928
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od kropli i uwodnienia soczewki. Ja osobiście nigdy nie słyszałam aby ktoś narzekał.
w wielu wypadkach to wciąż za mało. wiem, bo obracam się w tym środowisku.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 22:26   #2929
dzaga1989
Zakorzenienie

Hej Lejdis
Ja popijam piwko i oglądam TV. Oglądałam Tap Madl i początek i koniec filmu "Siostry". Troszkę mnie wzięło to piwko, mam nadzieję, że głupot nie popiszę

Murka, brafitterki pewnie zjechałyby Cię tak jak mnie za to określanie rozmiaru stanika. Ja kiedyś napisałam na stanikowym forum tylko z zapytaniem o poradę na temat modelu (bo miałam dość specyficzną kieckę i nie wiedziałam jaki stanik założyć) i napisałam że noszę 70B, bo takie właśnie są rozmiary tych bazarowych, ewentualnie 34/70 czy coś w tym stylu. Dżizas, co mnie za to objechały! Że się nie znam, że najpierw powinnam się pomierzyć a dopiero kupować bieliznę...Dla mnie jednak te "firmowe" staniki są za drogie a na bazarku naprawdę można bardzo fajne modele wybrać, wystarczy pomierzyć. Że też niektórym tak się w tyłkach przewraca nt tych rozmiarów

Monia, noo jakoś mnie też żadna laska specjalnie nie urzekła. Tzn. ta Michalina była interesująca. Naprawdę mądra dziewczyna i taka...powtórzę: interesująca, w porównaniu do reszty. Była szczupła, miała piękne zdjęcia. Jednak wydaje mi się, że najbardziej poużywają sobie na tej jej historii, że była facetem, a potem zmieniła płeć
A Chroma będę bronić, bo dla mnie jest najlepszy Kwestia przyzwyczajenia się chyba

Madzia, no te 45kg to chyba byłoby już wręcz niezdrowo. A czy jestem najchudsza? Może faktycznie BMI by to wykazało, bo jestem dość wysoka a ważę 48-49kg. Ale jakoś ostatnio już trochę olewam tą dietkę. To jakiś budyń zjem wieczorem, to czekoladowe płatki na śniadanko zamiast owsianki, dziś banana na wieczór pożarłam ale nie tyję i fajnie mi tak

I jeszcze kwestia soczewek: dla mnie to genialna sprawa, ale chyba trochę droga. Wiem, że cena adekwatna do wyglądu i komfortu, ale nawet żeby to ciągle wysoka. Bo i za wizytę u okulisty trzeba płacić, i za ten płyn no i w końcu za same soczewki. Jeszcze z rok się przemęczę a może jak już będę zarabiać to sprawię sobie kontakty. Teraz chłopa mam, nikogo nie muszę wyrywać, to i w okularach mogę pośmigać

Ok, wracam do TV. Napiszę jeszcze tylko co zjadłam. Było w miarę spoko + ćwiczyłam:
-płatkowe śniadanie (trochę płatków czekoladowych, trochę musli, trochę owsianych, trochę corn flakes)
-kasza manna (3łyżki + 250ml wody + dżem)
-karkóweczka z ziemniakami i sałatką
-banan
-2 kanapki z filetem miodowym i pomidorem + pół wieśniaka

Uciekam i pewnie już dziś nie zajrzę bo pójdę spać Buziole Kochaniutkie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-08, 04:50   #2930
tinekk
Zadomowienie

Baletnica ja mieszkam u siebie sama z bratem, a TŻ często u mnie tylko przebywa.

Dziś znów czeka mnie zalatany dzień najpierw ide do pracy od 8-13 a poźniej jade na pogrzeb koleżanki tato zmarł, wiec wróce na pewno wieczorem i pewnie TŻ przyjedzie.
Dziś szwagier jeszcze mi pomaluje 2 sciany tz. odświeży kolor bo są już brudnawe ( na 2 mam tapetę a na 2 farbe inny kolor ) na week pewnie wybiore sie po kanapke a poźniej to juz jakies dodatki to juz powoli bede dokupywac

Owsianka własnie mi nasiaka mlekiem i o 6 zjem ją ze smakiem jak zwuykle

Zrobiłam lody bananowe wkleje niedługo zdjęcia na BLOGA także jak będziecie chciały zobaczyc moje arcydzieło to zapraszam tam po owsiance skosztuje takiego jednego ciekawe jak wyszły

Dziś waga 48,6 takze powoli powoli znów spada i oby tak juz zostalo

Wczorajsze menu grzeszyłam oj grzeszyłam :

6: owsianka na mleku z bakaliami
10: jogurt + kawka z mlekiem
13: sałatka warzywna z 1 bułeczka ( swojej roboty )
16: kanapka z szynka + 3 kawałki placka ze śliwami:/

ale zjadłam kanapke weszlam na wage ( waze sie czasem wieczorami zeby mniej wiecej wiedziec ile pokaze waga rano ) i sie wkurzylam bo waga pokazala dosc duzo, mysle sobie by to szlag jadlam sgodnie z dieta a tu dupa wiec na pocieszenie pozarłam 3 kawalki placka i w ten oto sposob spadł 20dkg

Wczoraj bylam na tej rozmowie woooooooooow ale gabinet full wypas w zyciu takiego nie widzialam wszystko takie nowe piekne czyste i najlepszej jakosci, ale szukaja kogos na pelny etat a ja chcialam na pol jako dodatkowa, ale powiedzialam ze jesli beda lepsze warunki u nich to ze bym sie zdecydowała na zmiane pracy, spodobałam sie im bo mam doswiadczenie 2 lata a to dla nich wazne, ale sie okaze jesli daliby mi tyle samo co tutaj to na pewno nie bede zmieniac bo bez sensu, a atmosfera tu gdzie pracuje jest swietna i mamy luzy straszne wiec szkoda by bylo odchodzic. Czas pokaze

Uciekam jesc owsianke i zbierac sie powoli do pracy miłego dnia kochane

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 07:28   #2931
Cornela47
Raczkowanie

Hej. Dziwne nie dodaje moich postów? Czy wasze też są sprawdzane przez moderatora? Bo taka informacja mi się wyświetla....

Haaha, jednak już "jestem"
Również oglądałam Top Model, ale żadna z dziewczyn mnie nie zachwyciła.. No i wybór niektórych to istne szaleństwo!

Dziś na wadze 50,1, czyli bez większych zmian. Muszę się bardziej pilnować, bo jestem na R, a nie U Jeszcze trochę!!!!

Plan na dziś:
I. Owsianka z bananem, kawa ~300
II. 2x chleb tostowy razowy, twaróg chudy, dżem ~ 250
III. serek wiejski, bułka razowa - w pracy!!! Nie mam możliwość zjedzenia obiadu... ~320
IV. sałatka grecka lub pomidory z mozzarella?! ~300

Razem 1200 kcal. + godzinka zajęć

Antilia współczuje straty przyjaciela.. To musiał być cios!! <tuli>

Edytowane przez Cornela47
Czas edycji: 2011-09-08 o 07:35
Stary 2011-09-08, 07:53   #2932
dzaga1989
Zakorzenienie

Heloł! Co za cisza...

Justynko, czekam na te lody bananowe jak na Boże Narodzenie. TŻ się ze mnie śmieje że jestem "stara bananiara" Haha. Serio, uwielbiam banany pod każdą postacią: taką najzwyklejszą-owocową, uwielbiam lody bananowe (szczególnie Grandy i takie w kubku z Biedronki), banany w czekoladzie, a kiedyś była też czekolada Alpen Gold bananowa - niestety albo nigdzie nie mogę jej dostać, albo po prostu nie ma jej już w sprzedaży, a była przepyszna - potrafiłam opędzlować całą tabliczkę na raz (to były czasy BTW teraz nie pamiętam kiedy jadłam czekoladę). Noo...także czekam na lody. Wczoraj byliśmy z TŻ na zakupach, kupiłam trochę bananów to może zrobię Chociaż jakieś przeziębienie mnie dopadło i od wczoraj boli mnie gardło Ale może popiję soczku żurawinowego i przejdzie.
Co do tej pracy to naprawdę fajnie się zapowiada. Może lepiej jest zrezygnować z tamtej i postarać się o pełny etat w tej nowej - może opłaci się ta zmiana Kurde, wczoraj na lubelskim forum dziewczyny pisały między sobą, że ciężko jest w Lbn dostać pracę...I to mnie trochę zaniepokoiło. Za rok czeka mnie szukanie etatu i się boję że nic nie znajdę...Ale może jakoś się uda. Chociaż na pół etatu + korki.

No a ja tradycyjnie popijam kawkę i zastanawiam się co by tu dziś działać. Zazdroszczę osobom które pracują lub mają dzieciaczki - na pewno macie pełne ręce roboty. No fakt że od października to pewnie będę narzekać na brak wolnego czasu, ale na razie ten październik wydaje mi się bardzo odległy w czasie
Mgr na razie nie piszę bo utknęłam w jednym miejscu. Muszę iść na konsultacje we wtorek i zapytać o parę rzeczy i wtedy mam nadzieję, że coś ruszy. Teraz poczytam trochę mniej lub bardziej przydatnej literatury. Na wadze mam 49kg. Pewnie ok W końcu siedzę w domu, jem regularnie a waga nie rośnie. Ciekawe jak będzie jak wrócę na uniwerek Muszę sobie dobrze rozplanować menu, ale to dopiero jak poznam już plan zajęć
Stary 2011-09-08, 07:54   #2933
Antilia
Uzależnienie

Cornela dzięki!
Posty Ci sprawdzają, bo jesteś nowym użytkownikiem - przestaną jak ich trochę nabijesz
Ile masz wzrostu?

Bridezilla
Stary 2011-09-08, 07:58   #2934
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie pogoda paskudna :/ pada deszcz i jest zimno

Cornela widać Twoje posty, ale najpierw są one sprawdzane przez moderatora, bo dopiero zaczynasz przygodę z wizazem i na początku sprawdzają posty
Murka tez tak kiedyś miałam z Google chrome :/ no ale na szczęście wgrałam je na nowo i było ok no i będę ich bronić, bo dla mnie są ok
A co do kręcenia, to ja wczoraj sobie pokręciłam 20 minut dziś też może pokręcę, choć wiem że to bez sensu bo w sobotę jadę i nie będę już kręcić
Antilia współczuję kochana, ja sobie nie wyobrażam nawet tego, że mogłabym stracić mojego psa na samą myśl o rozłące chce mi się płakać

A co do Tap Madl to mi spodobała się i w ogóle zrobiła wrażenie ta kobitka która tyle schudła pokazywali jej zdjęcia z czasów kiedy była gruba no masakra, a teraz taka śliczna laseczka i jaki biust miała fajny
Stary 2011-09-08, 08:11   #2935
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A co do Tap Madl to mi spodobała się i w ogóle zrobiła wrażenie ta kobitka która tyle schudła pokazywali jej zdjęcia z czasów kiedy była gruba no masakra, a teraz taka śliczna laseczka i jaki biust miała fajny
Nooo...a mówiła że waży chyba 47kg A cyca miała o połowę większego niż ja! Skubaniutka...No i ładna była i chyba miała fajny charakter Nie taka: "Przyszłam bo jestem najpiękniejsza".
Stary 2011-09-08, 08:12   #2936
Cornela47
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Cornela dzięki!
Posty Ci sprawdzają, bo jesteś nowym użytkownikiem - przestaną jak ich trochę nabijesz
Ile masz wzrostu?
Już wiem Mam 164 cm (chyba??)

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
U mnie pogoda paskudna :/ pada deszcz i jest zimno

Cornela widać Twoje posty, ale najpierw są one sprawdzane przez moderatora, bo dopiero zaczynasz przygodę z wizazem i na początku sprawdzają posty
Murka tez tak kiedyś miałam z Google chrome :/ no ale na szczęście wgrałam je na nowo i było ok no i będę ich bronić, bo dla mnie są ok
A co do kręcenia, to ja wczoraj sobie pokręciłam 20 minut dziś też może pokręcę, choć wiem że to bez sensu bo w sobotę jadę i nie będę już kręcić
Antilia współczuję kochana, ja sobie nie wyobrażam nawet tego, że mogłabym stracić mojego psa na samą myśl o rozłące chce mi się płakać

Masz rację efekt piorunujący, ale czy od razu na Top Model..?! Nie wiem.
Moje hh od roku stoi za łóżkiem nieużywane.. Wstyd. Napiszcie czy cm z talii lecą, może to mnie zmobilizuje?

Dzaga a o jakiej pracy myślisz? Szkoła?

Stary 2011-09-08, 08:14   #2937
Antilia
Uzależnienie

meeedzik u mnie wszyscy ryczeli, nawet tata na szczęście zdechł jak spał to się nie męczył

buu ja zaraz do gina, jak ja tego nie lubie

Bridezilla
Stary 2011-09-08, 08:26   #2938
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej U mnie dietka na razie ok, chociaż się nie ważę żeby się nie denerwować dzisiaj dostałam @ wiec jak się skończy to się zważę.
Też oglądałam wczoraj Tap Madl ta dziewczyna co schudła ładna, ale taka wstydliwa chyba. A dzisiaj Szpilki na giewoncie ogląda też któraś ? Ja zaraz uciekam na praktyki tak mi się nie chce ;/ Miłego dnia kobitki
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 09:01   #2939
sanderaM
Rozeznanie

Hej dziewczynki u mnie waga powoli w dół
Jestem taka zła na siebie że przytyłam ale cóż trudno..
Ja już po śniadanku i idę coś porobić ale u mnie mało pracy teraz i nudzi mi się troszkę czekam z utęsknieniem na weekendy bo wtedy spędzam czas z Tż
Też wczoraj oglądałam Top Model i najbardziej zdziwił mnie wybór tej grubszej która ma schudnąć to jest trochę dziwne bo jak na modelkę to miała sporo do zrzucenia
A dzisiaj będę oglądac szpilki na giewoncie
Stary 2011-09-08, 09:06   #2940
olaoo87
Raczkowanie

HEJ Miśki! Ja dzisiaj w świetnym humorku od rana. Alanka już zawiozłam rodzicom. Pospaliśmy do 8. Szybkie śniadanie i musiałam lecieć zaprowadzić malucha bo kuzynostwo jedzie do Świnoujścia do niedzieli. Nie wiem co oni w takiej pogodzie, z małym dzieckiem tam szukają, ale to nie moja sprawa.
Właśnie zjadłam śniadanie i wypiłam kufel herbaty zielonej. 3 cienutkie kawałeczki chleba razowego z plastrem sera, 3 plastrami szynki z Lidla. Równe 300 kalorii wyszło mi . Na drugie śniadanie wypiję taką kawę Machciatto (czy podobnie to sie pisze :p) z Biedronki. Jest smaczna! Ma 138kcal a smakuje jak mrożona.
Wczoraj P. ok 19 pojechał po mamę do pracy i wtedy napisałam do was z telefonu, że jest świetnie! Ale dzisiaj patrzę, że tej notki nie ma tutaj!! . Alanek to żywe srebro. Nalatałam się za nim za wszystkie czasy . P. biegał z nami. Potem poszliśmy na krótki spacerek (razem w trójeczkę ;P) bo pogoda była taka w kit. Mały dopiero zaczyna chodzić, to co chwilkę łup na tyłeczek hihi. A P. do Alanka: 'nie martw się mały, wyszkolimy Cie tutaj, jak wrócisz do domu to będziesz chodził a raczej biegał jak Pędziwiatr'. Nasmiałam się. A Alanek cały czas w głos się śmiał . Tak mu się spodobał P. . JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA! wczorajszy dzień uświadomił mi to, że bardzo się cieszę, że nie zgodziłam się na dziecko z byłym TŻ. Musiałabym wszystko sama przy dziecku robić i jeszcze się uśmiechać do byłego TŻ bo on taki był. Jeju ile ja rzeczy zobaczyłam teraz po rozstaniu!. P. robił mi herbatkę. Nawet Alanuś zasnął siedząc obok P. na kanapie. Co mu się jeszcze w życiu nie zdarzyło!!. P. przyniósł mi słonecznika takiego kwiatka. Nie wiem czy to normalne zachowanie ale za każdym razem jak mamy się spotkać to boli mnie brzuch hiih. P. jest kochany. Ale nie chcę niczego przyspieszać. Wszystko niech powolutku sie toczy . Były TŻ oczywiście nawypisywał na facebooku jaki to on jest teraz zraniony i smutny i jaka ze mnie zła kobieta była. Napisałam mu, że ma to wszystko skasować, a on mi na to: ' bo co?!', a ja mu na to, bo to, że jeśli za 5 minut jeszcze będzie to widoczne to pójdę z tym na policję. ps. zachowujesz się gówniarz!, a on mi na to" gdybym Ciebie nie znał to bym uwierzył, że będziesz miała odwagę pójść na policję. ale chwila, znowu pójdziesz jako ofiara. nie wstydzisz się tak latać, że albo facet Cie wyzywa albo leje?' Nic nie odpisałam. Powiedziałam o wszystkim P. Nie chcę sama zostać z tym wszystkim. A P. powiedział, że żaden znajomy nie chcę mieć z moim byłym TŻ kontaktu po tym co zrobił i robi (tworzyliśmy paczkę). Powiedział, że nie mam się tym przejmować bo on nie dorósł do tego, żeby niszczyć mi nerwy. P. jest naprawdę taki miły, spokojny, taki dbający facet. Chciałabym kiedyś 'coś' z nim mieć .

A teraz z innej beczki. Jem regularnie, 5 posiłków dziennie, liczę kalorie. Staram się jeść 1000 kalorii, czasami do 1200 kalorii dojdzie, ale nigdy więcej. Ważyłam 60,8kg a teraz 61,2kg (dzisiaj)! Co jest grane? Teraz powinnam jakoś dostać okres, ale czy to waga pokazuje więcej już przed okresem ileś dni? Czy w okresie tylko? Starsznie mnie to męczy, że waga spadła potem wzrosła o 0,4kg i stoi. Tymbardziej, że wczoraj sie nalatałam przy Alanie. Pomóżcie mi, bo nie wiem czy mam się martwić, że mój organizm więcej nie schudnie??

Wstawię Wam foto, jak wczoraj byłam ubrana na spacerze .
Na tych 3 zdjęciach jestem bez butów, tylko w takich skarpetkach koronkowych, na 4 zdjęciu - buty, które miałam do tego stroju ubrane. Wszelaką krytyke przyjmuję . Dopiero zaczynam eksperymentować z modą i licze na cenne wskazówki za, które będę wdzięczna .
Monika dzisiaj idę kupić czarne, obcisłe rurki , dzięki Twojej 'nagonce' na mnie :P

Edytowane przez olaoo87
Czas edycji: 2011-09-09 o 08:00
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości