|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Sanderko no to cieszę się kochana, że tak fajnie spędziłaś wakacje
![]() ![]() ![]() A co do włosków, to ja uwielbiam blond włosy ![]() ![]()
#2912 |
Rozeznanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
No właśnie wybiorę się do kosmetyczki żeby mi cieńsze zrobiła bo sama wolę nie ryzykować .. a jak raz mi ustali kształt to potem sama sobie już będę regulowac
![]()
#2913 |
Rozeznanie
|
Medzik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Ech jutro idę w miasto bo nie ruszam się a kg stoją i nic ![]()
#2914 |
Zakorzenienie
|
Sanderko z tą kosmetyczką to dobry pomysł
![]() ![]() Gosia no to dokładnie mnie rozumiesz ![]() ![]() ![]()
#2915 |
amor vincit omnia
|
a mnie to wcale nie dziwi... soczewki abrdzo wysuszają oko, gdy się je długo nosi. często nawetpłyny nie pomagają, gdy oko jest bardzo wyszuszone. pzoa tym jest spora grupa osób, kjtóre bardzo źle znoszą szkła i nie są ich w stanie nosić. to nie jest wbrew pzoorm bajka. mimoi wszystko soczewki mają sporo minusów. inna sprawa, ze to też zalezy od indywidualnej reakcji,
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o pieski to możemy przybić "piątki". Jestem wielką maniaczką swojej suni. Uwielbiam ją!! Nawet teraz smacznie chrapie obok mnie
![]() Jadłospis dziś nie najlepszy, bo w pracy od 12 do 17. byłam.. Także moim obiadem była zupka Diabolo Pomidoro ![]() Ś: owsianka z bananem (UWIELBIAM!!!) IIŚ: 2x chleb tostowy pełne ziarno, twaróg chudy i dżem malinowy O: wspomniana "chińszczyzna" ![]() ![]() P: też bez rewelacji: kasza manna na wodzie z syropem żurawinowym.. Słabiutki ten jadłospis, wiem. Węgle popołudniu... Trudno! Poza tym u mnie wyszło słoneczko, może zaraz wezmę psinkę na spacerek? Wieczorem na zajęcia, Top Model i spać ![]()
#2917 |
Zakorzenienie
|
zielonykotek dzieki za odpowiedz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olaoo87 dokłądnie tak jak Monia napisała powinnas byc wzorem dla kobiet, bo jestes bardzo silna osoba i idziesz do przodu i soebie jakos wszystko starasz ułozyc a tak powinno byc ![]() ![]() Cornela47 witaj ![]() sanderaM fajnie ze wrocilas ![]() ![]() WOgóle co do soczewek to ja polecam , okularów nie ubiore bo sie w nich zle czuje i mi przeszkadzaja ![]() ![]() Dzisiaj : 1. kanapka z pomidorem 2. gorący kubek ogórkowa 3. 2 bułki z ziarnami i szynka 4. szklanka jarzynowej zupki i serek wiejski ze szczypiorkiem Juz sie przyzwyczaiłam do 1000-1200 kcal i nie potrzebuje wiecej jesc ![]()
#2918 |
Rozeznanie
|
Meedzik rozjaśniać to bym nie chciała no zobaczymy co kosmetyczka powie
![]() Co do soczewek to moja przyjaciółka ma i bardzo sobie chwali . I bez okularów wygląda o wiele lepiej . Mówiła że za nic by nie wróciła do okularów. Agunia to dobrze chociaż nie będziesz odczuwała głodu i nie będzie Cie już tak bardzo kusic kaloryczne jedzenie ![]()
#2919 |
Zakorzenienie
|
sanderaM i tak troche kusi, ale nie słodycze, bo za nimi zwyczajnie nie przepadam, ale ma niesamowita ochote na jakiegos fast fooda...a jeszcze kupony z mcdonalda dostałam
![]() ![]()
#2920 |
Zakorzenienie
|
Cornela hehe to piąteczka
![]() Sanderko wydaje mi się, że wyregulowanie już dużo da i będziesz świetnie wyglądać ![]()
#2921 |
Uzależnienie
|
Jak już pieski na tapecie to mi zdechł w tamtym tygodniu 13 letni owczarek niemiecki
![]() ![]() ![]()
#2922 |
Raczkowanie
|
Witam, wszystkich, melduję się, że trwam 1000-1200 kcl
![]()
Michael Ellner: "Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami: lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, a religie niszczą duchowość." |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny ja tylko na chwilę, jestem wściekła bo google chrome nie chce mi działać w ogóle a inne przeglądarki tak zamulają że nie da się nic robić.. teraz piszę tu i wszystko mi na czerwono podkreśla, nie wiem dlaczego google mi nie działa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2924 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() A ja dziś byłam na spacerku z synkiem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() |
#2925 |
Rozeznanie
|
Agunia mnie tam wszystko kusi i słodycze i fast foody dosłownie wszystko co tylko jest smaczne i kaloryczne
![]() Moje menu: ś: płatki + mleko od jutro wracam do nestle Frutina są z jabłkiem i rodzynkami a mają mniej kalorii niż zwykłe Fitnessy a najbardziej mi smakują 2ś: Nescafe 3w1 o: kotlet z piersi 2 ziemniaki kalafior k: bułka z szynką i pomidorem + 30 min hh i 50 brzuszków Idę obejrze Top Model i spac ![]() Dobranoc wszystkim ![]()
![]() |
#2926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oglądam TopModl, niektóre z tych dziewczyn to istna masakra, i nie mówię tylko o figurze... W pierwszym lepszym centrum handlowym jest więcej "lasek" niż w tym programie. No i biorą trochę byle co...
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- ale brzydactwa powybierali w tym top model.... o jezuuuuu. Tylko dwie były takie ładne - te takie czarne. Zjadłam na kolację 3 kromki chleba tostowego graham z serkiem śmietankowym Hochland i pomidorem ![]() ![]() Pyszne było! Idę powybieram sobie co chcę zamówić dla siebie z Oriflame i idę spać. Także dobranoc laseczki moje ![]() ![]()
![]() |
#2928 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Hej Lejdis
![]() Ja popijam piwko i oglądam TV. Oglądałam Tap Madl i początek i koniec filmu "Siostry". Troszkę mnie wzięło to piwko, mam nadzieję, że głupot nie popiszę ![]() Murka, brafitterki pewnie zjechałyby Cię tak jak mnie za to określanie rozmiaru stanika. Ja kiedyś napisałam na stanikowym forum tylko z zapytaniem o poradę na temat modelu (bo miałam dość specyficzną kieckę i nie wiedziałam jaki stanik założyć) i napisałam że noszę 70B, bo takie właśnie są rozmiary tych bazarowych, ewentualnie 34/70 czy coś w tym stylu. Dżizas, co mnie za to objechały! Że się nie znam, że najpierw powinnam się pomierzyć a dopiero kupować bieliznę...Dla mnie jednak te "firmowe" staniki są za drogie a na bazarku naprawdę można bardzo fajne modele wybrać, wystarczy pomierzyć. Że też niektórym tak się w tyłkach przewraca nt tych rozmiarów ![]() Monia, noo jakoś mnie też żadna laska specjalnie nie urzekła. Tzn. ta Michalina była interesująca. Naprawdę mądra dziewczyna i taka...powtórzę: interesująca, w porównaniu do reszty. Była szczupła, miała piękne zdjęcia. Jednak wydaje mi się, że najbardziej poużywają sobie na tej jej historii, że była facetem, a potem zmieniła płeć ![]() A Chroma będę bronić, bo dla mnie jest najlepszy ![]() ![]() Madzia, no te 45kg to chyba byłoby już wręcz niezdrowo. A czy jestem najchudsza? Może faktycznie BMI by to wykazało, bo jestem dość wysoka a ważę 48-49kg. Ale jakoś ostatnio już trochę olewam tą dietkę. To jakiś budyń zjem wieczorem, to czekoladowe płatki na śniadanko zamiast owsianki, dziś banana na wieczór pożarłam ale nie tyję i fajnie mi tak ![]() I jeszcze kwestia soczewek: dla mnie to genialna sprawa, ale chyba trochę droga. Wiem, że cena adekwatna do wyglądu i komfortu, ale nawet żeby to ciągle wysoka. Bo i za wizytę u okulisty trzeba płacić, i za ten płyn no i w końcu za same soczewki. Jeszcze z rok się przemęczę a może jak już będę zarabiać to sprawię sobie kontakty. Teraz chłopa mam, nikogo nie muszę wyrywać, to i w okularach mogę pośmigać ![]() Ok, wracam do TV. Napiszę jeszcze tylko co zjadłam. Było w miarę spoko + ćwiczyłam: -płatkowe śniadanie (trochę płatków czekoladowych, trochę musli, trochę owsianych, trochę corn flakes) -kasza manna (3łyżki + 250ml wody + dżem) -karkóweczka z ziemniakami i sałatką ![]() -banan -2 kanapki z filetem miodowym i pomidorem + pół wieśniaka Uciekam i pewnie już dziś nie zajrzę bo pójdę spać ![]() ![]()
![]() |
#2930 |
Zadomowienie
|
Baletnica ja mieszkam u siebie sama z bratem, a TŻ często u mnie tylko przebywa.
Dziś znów czeka mnie zalatany dzień najpierw ide do pracy od 8-13 a poźniej jade na pogrzeb koleżanki tato zmarł, wiec wróce na pewno wieczorem i pewnie TŻ przyjedzie. Dziś szwagier jeszcze mi pomaluje 2 sciany tz. odświeży kolor bo są już brudnawe ( na 2 mam tapetę a na 2 farbe inny kolor ) na week pewnie wybiore sie po kanapke a poźniej to juz jakies dodatki to juz powoli bede dokupywac ![]() Owsianka własnie mi nasiaka mlekiem i o 6 zjem ją ze smakiem jak zwuykle ![]() Zrobiłam lody bananowe wkleje niedługo zdjęcia na BLOGA także jak będziecie chciały zobaczyc moje arcydzieło to zapraszam tam ![]() ![]() Dziś waga 48,6 takze powoli powoli znów spada i oby tak juz zostalo ![]() Wczorajsze menu grzeszyłam oj grzeszyłam : 6: owsianka na mleku z bakaliami 10: jogurt + kawka z mlekiem 13: sałatka warzywna z 1 bułeczka ( swojej roboty ![]() 16: kanapka z szynka + 3 kawałki placka ze śliwami:/ ale zjadłam kanapke weszlam na wage ( waze sie czasem wieczorami zeby mniej wiecej wiedziec ile pokaze waga rano ![]() ![]() Wczoraj bylam na tej rozmowie woooooooooow ale gabinet full wypas w zyciu takiego nie widzialam wszystko takie nowe piekne czyste i najlepszej jakosci, ale szukaja kogos na pelny etat a ja chcialam na pol jako dodatkowa, ale powiedzialam ze jesli beda lepsze warunki u nich to ze bym sie zdecydowała na zmiane pracy, spodobałam sie im bo mam doswiadczenie 2 lata a to dla nich wazne, ale sie okaze jesli daliby mi tyle samo co tutaj to na pewno nie bede zmieniac bo bez sensu, a atmosfera tu gdzie pracuje jest swietna i mamy luzy straszne wiec szkoda by bylo odchodzic. Czas pokaze ![]() Uciekam jesc owsianke i zbierac sie powoli do pracy miłego dnia kochane ![]()
#2931 |
Raczkowanie
|
Hej. Dziwne nie dodaje moich postów? Czy wasze też są sprawdzane przez moderatora? Bo taka informacja mi się wyświetla....
Haaha, jednak już "jestem" ![]() Również oglądałam Top Model, ale żadna z dziewczyn mnie nie zachwyciła.. No i wybór niektórych to istne szaleństwo! Dziś na wadze 50,1, czyli bez większych zmian. Muszę się bardziej pilnować, bo jestem na R, a nie U ![]() Plan na dziś: I. Owsianka z bananem, kawa ~300 II. 2x chleb tostowy razowy, twaróg chudy, dżem ~ 250 III. serek wiejski, bułka razowa - w pracy!!! Nie mam możliwość zjedzenia obiadu... ~320 IV. sałatka grecka lub pomidory z mozzarella?! ~300 Razem 1200 kcal. + godzinka zajęć ![]() Antilia współczuje straty przyjaciela.. To musiał być cios!! <tuli>
"Najgroźniejsi wrogowie, z którymi musimy walczyć na co dzień są w nas..." Edytowane przez Cornela47 Czas edycji: 2011-09-08 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Heloł!
![]() Justynko, czekam na te lody bananowe jak na Boże Narodzenie. TŻ się ze mnie śmieje że jestem "stara bananiara" ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tej pracy to naprawdę fajnie się zapowiada. Może lepiej jest zrezygnować z tamtej i postarać się o pełny etat w tej nowej - może opłaci się ta zmiana ![]() No a ja tradycyjnie popijam kawkę i zastanawiam się co by tu dziś działać. Zazdroszczę osobom które pracują lub mają dzieciaczki - na pewno macie pełne ręce roboty. No fakt że od października to pewnie będę narzekać na brak wolnego czasu, ale na razie ten październik wydaje mi się bardzo odległy w czasie ![]() Mgr na razie nie piszę bo utknęłam w jednym miejscu. Muszę iść na konsultacje we wtorek i zapytać o parę rzeczy i wtedy mam nadzieję, że coś ruszy. Teraz poczytam trochę mniej lub bardziej przydatnej literatury. Na wadze mam 49kg. Pewnie ok ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2933 |
Uzależnienie
|
Cornela dzięki!
Posty Ci sprawdzają, bo jesteś nowym użytkownikiem - przestaną jak ich trochę nabijesz ![]() Ile masz wzrostu?
#2934 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie pogoda paskudna :/ pada deszcz i jest zimno ![]() Cornela widać Twoje posty, ale najpierw są one sprawdzane przez moderatora, bo dopiero zaczynasz przygodę z wizazem i na początku sprawdzają posty ![]() Murka tez tak kiedyś miałam z Google chrome :/ no ale na szczęście wgrałam je na nowo i było ok ![]() ![]() A co do kręcenia, to ja wczoraj sobie pokręciłam 20 minut ![]() ![]() Antilia współczuję kochana, ja sobie nie wyobrażam nawet tego, że mogłabym stracić mojego psa ![]() ![]() A co do Tap Madl ![]() ![]() ![]()
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moje hh od roku stoi za łóżkiem nieużywane.. Wstyd. Napiszcie czy cm z talii lecą, może to mnie zmobilizuje? Dzaga a o jakiej pracy myślisz? Szkoła?
![]() |
#2937 |
Uzależnienie
|
meeedzik u mnie wszyscy ryczeli, nawet tata
![]() ![]() buu ja zaraz do gina, jak ja tego nie lubie ![]()
#2938 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Też oglądałam wczoraj Tap Madl ta dziewczyna co schudła ładna, ale taka wstydliwa chyba. A dzisiaj Szpilki na giewoncie ogląda też któraś ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki u mnie waga powoli w dół
![]() Jestem taka zła na siebie że przytyłam ![]() Ja już po śniadanku i idę coś porobić ale u mnie mało pracy teraz i nudzi mi się troszkę czekam z utęsknieniem na weekendy bo wtedy spędzam czas z Tż ![]() Też wczoraj oglądałam Top Model i najbardziej zdziwił mnie wybór tej grubszej która ma schudnąć to jest trochę dziwne bo jak na modelkę to miała sporo do zrzucenia ![]() A dzisiaj będę oglądac szpilki na giewoncie ![]()
#2940 |
Raczkowanie
|
HEJ Miśki!
![]() Właśnie zjadłam śniadanie i wypiłam kufel herbaty zielonej. 3 cienutkie kawałeczki chleba razowego z plastrem sera, 3 plastrami szynki z Lidla. Równe 300 kalorii wyszło mi ![]() Wczoraj P. ok 19 pojechał po mamę do pracy i wtedy napisałam do was z telefonu, że jest świetnie! Ale dzisiaj patrzę, że tej notki nie ma tutaj!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz z innej beczki. Jem regularnie, 5 posiłków dziennie, liczę kalorie. Staram się jeść 1000 kalorii, czasami do 1200 kalorii dojdzie, ale nigdy więcej. Ważyłam 60,8kg a teraz 61,2kg (dzisiaj)! Co jest grane? Teraz powinnam jakoś dostać okres, ale czy to waga pokazuje więcej już przed okresem ileś dni? Czy w okresie tylko? Starsznie mnie to męczy, że waga spadła potem wzrosła o 0,4kg i stoi. Tymbardziej, że wczoraj sie nalatałam przy Alanie. Pomóżcie mi, bo nie wiem czy mam się martwić, że mój organizm więcej nie schudnie?? ![]() Wstawię Wam foto, jak wczoraj byłam ubrana na spacerze ![]() Na tych 3 zdjęciach jestem bez butów, tylko w takich skarpetkach koronkowych, na 4 zdjęciu - buty, które miałam do tego stroju ubrane. Wszelaką krytyke przyjmuję ![]() ![]() ![]() Monika dzisiaj idę kupić czarne, obcisłe rurki ![]() Edytowane przez olaoo87 Czas edycji: 2011-09-09 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.