|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
i to chyba jest najkorzystniejsza opcja, albo pks i dajesz kierowcy i jemu w lape
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
hello, dziewczęta
ale jestem zła po tym weekendzie, nie macie pojęcia pojechałam z tż na gwiazdkowy rajd po galeriach...i ani jednej rzeczy nie znalazłam. więc pozostanie mi allegro, a chciałam tego uniknąć bo wiadomo - ci sprzedawcy wolałam mieć towar w ręce. beznadziejne jest zaopatrzenie w tym roku...całą niedzielę zmarnowałam. a Maja dziś do przedszkola powędrowała, na wstępnie już ja przy stoliku jakaś gówniara obkaszlała
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Sosenko, spuchłam Hej babeczki Wczoraj nie zaglądałam, zaliczyliśmy dzień w meblowym nie wiem czy oglądacie, ja bardzo lubię Aniu na pewno będziemy wychodzić i w mrozy, tylko chodzi o to że Ola daleko nie chce chodzić na ciut większe dystanse, więc zabawa może kończyć się na kopaniu w śniegu przed domem ![]() Maluśna współczuję, to skandal normalnie żeby takich rzeczy w tylu sklepach nie mieli życzę Ci udanych Allegrowo zakupów, jak dobrych sprzedawców poszukasz to nie będziesz miała problemu
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Wieje u nas ciepły wiatr i rano było +6. Szczęście, że siostra napisała z rana sms, żebym nie ubierała Piotrka jak na Syberię, bo ciepło, więc poszedł na jesienniaka do przedszkola! ![]() Weekend jak zwykle krótki pełen imprez przyjacielsko rodzinnych, w rezultacie czuję jakbym go zaczęła dopiero wczoraj o 17, soł jestem mega dednięta i pragnę wolnego
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
witam
wolne mam wiec troche wiecej czasu Mała ja zamówiłam wille HK na allegro u sprzedawcy z Wa-wy, najtaniej miał i przesyłka kurierska wiec szybko doszło. Jak ja sie cieszę ze prezenty dla Wiki juz mamy z głowy ![]() umyłam następna porcję klocków lego, wiecie jak Wiki sie nimi bawi układa garaze, domki dla koników, jezdzi autkami, wczoraj je moi rodzice kupili małe autko, Złomka z carsów, zachwycona ![]() Kasiulka widze ze Twoja Ola jak moja pannica ,za leniwa na dłuzsze spacery my najczęsciej wychodzimy na ogród i tyle, więc zimą nawet nie marzę o jakis dłuzszych spacerach. Czasem pochodzimy po lesie albo parku ale wtedy po pół godzinie juz zaczyna marudzic
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna u nas ja robię zakupy codzienne (takie nieduże typu mleko, chleb ser- takie większe robimy marketowo
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna - ja chciałam kupić w Poznaniu bo było taniej niż na allegro (129zł) i był ten domek w sklepie netowym. Ale niestety, na miejscu w stacjonarnym nie mieli. Były inne zestawy HK - np. pociąg, sklep.
Natomiast bluzeczek z kucykami czy księżniczkami disneya to wogóle nie ma w sklepach, nie wiem może gdzieś w marketach typu tesco, ale oni mają te swoje f&f.Chyba dziś netowe zakupy apteczne porobię - syropki dzieciowe się pokończyły, chyba kupię też ten immunoglukan - skład wg mnie ok
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas też w miarę ciepło, ale do południa trochę jeszcze wiało, teraz się uspokoiło, no i nawet słoneczko ładnie świeciło A mnie dalej głowa boli, przez pół nocy czułam jak mnie głowa boli, a jak się przebudzałam to od nowa.A przebudzałam się często by poprawić Karolka na łóżku. Niestety dalej się rzuca po całym łóżku. A o przejściu z powrotem do łóżeczka nie chce nawet słyszeć - bo on jest już duzi Mała szkoda że nic ci się nie udało kupić. Ja zamierzam w tym tygodniu porobić zakupy, Ale na Mikołaja to nie robię za bardzo fikuśnych Dopiero na święta jakieś konkretniejsze Ooo kule ile godzin, muszę po synów jechać |
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
O, dzieki Veronka. niestety pkp lub pks raczej nie wchodzi w gre.. (adresat jest na zadupiu i to on nam robi pewna przysluge, wiec nie mozemy oczekiwac, ze bedzie za przesylka jezdzil).
Mówicie, ze oplaca sie kupowac w internetowe aptece??? a w jakiej robicie??? bo moze tez skorzystam... |
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
padam wróciłam z testów skórnych Mikiego miał zestaw wziewnych alergenów, bąble pojawiły się przy roztoczach ciekawi mnie czy tylko to , czy może jakieś pokarmowe się z tym krzyżują i efekt opłakany wizyta u lekarza dopiero za m-c podałam już zyrtec, wykąpałam Mikiego w krochmalu z dodatkiem mielonego lnu , skóra zrobiła się śliska, potem maść no i biedak poszedł spać teraz na skórę mazidło będzie Miki testował Oillan , ciekawe jak będzie natłuszczał ![]() Sosno apteczne internetowe to jedne z moich najczęstszych wirtualnych zakupów ja bardzo chwalę bo cena produktów naprawdę czasem o połowę niższa niż w osiedlowej aptece (wit,d3 w kapsułkach, allegro 9 zł, moja apteka za rogiem 18 zł) potrzebne produkty znajdowałam zwykle w aptekach na allegro , jeśli nie maja czegoś wystawionego to pytam i mi dokładają do zamówienia o widzę, że ten imunoglukan , to polecany dla alergików
|
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
może dacie jakieś linki, w których aptekach się zaopatrujecie
![]() Ja kiedyś oglądałam w jakieś aptece niby internetowa. Ale co mi z tego jak tam można zamówić, wybrać sobie co się chce, ai odbiór w aptece na mieście.//nie mają opcji dostawy do domu // To jak już mam jechać do miastowej apteki to i zrobię normalne zakupy i przy okazji nie raz mi coś doradzą. |
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
ja robiłam zakupy w tych aptekach
http://allegro.pl/my_page.php?uid=7241779 http://allegro.pl/my_page.php?uid=13530731 http://allegro.pl/my_page.php?uid=19741850 http://allegro.pl/my_page.php?uid=7271573 http://allegro.pl/my_page.php?uid=13156738 http://allegro.pl/my_page.php?uid=4330407 no ale ja to głównie smarowidła dla Mikiego, jakieś suplementy diety itp nie wiem co Wy potrzebujecie |
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Anka wspólczuje alergii na roztocze, to chyba jedne z gorszych uczulen. Znajomej z pracy córka ma taką alergie i ile sie ona biedna namęczy ze sprzataniem itd. Posciel zmienia 2 razy w tygodniu, firanki co tydzien, wszystko krochmalone, zero dywanów, wykładzin, masakra. Mozna sie zajechac, najgprzej jakos w zimie chyba, przełom grudnia i stycznia
![]() Mała a patrzyłas za tymi bluzkami w realu? ostatnio mnie bardzo mile zaskoczyli ubraniami dla dzieci . Wiem ze na pewno były ze smerfami i hello kitty, za księzniczkami nie patrzyłam nie wiem jak jakosciowo ale wyglądały superKasiulka moja ma po mnie ja wszedzie d.psko woze samochdem, stąd ona moze nienauczona
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie Takuśna
najgorszą formę skórną, Miki ma w okresie jesień-zima więc może ciut w tym prawdy jest, że to roztocza właśnie czytam jak przygotować dom, żeby był bardziej przyjazny dla takiego alergika bo co mi z leków jak środowisko będzie nieprzyjazne
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam na roztocza z tego co wiem, to chyba nie ma krzyzowych, wiem ze sa drzewa z owocami pestkowymi (ktorych coraz wiecej mam |
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
ja zamawiam w doz .pl bo odbiór i płatność mam w aptece przy odbiorze
![]() Takuśna - w realu nie patrzyłam tż chciał wjechać do teskacza w drodze powrotnej żeby zobaczyć chociaż klocki, ale miałam taki wściek, że odpuścił o realu nawet nie myślałam. ja kupiłam ostatnio bluzeczkę z sową w tesco i jakościowo jestem zadowolona - bawełna zwarta i dość gruba. po praniu nic się nie dzieje, obrazek-naprasowanka trzyma się. jakbyście gdzieś widziały w marketach moje poszukiwane wzory dajcie znać
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda , bo dzis byłam, sprawdziłabym
![]() wcinam Anisiową pizze pychotkaaaaaaaaaaaa a czosnkiem jadę na kilometr
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja dziś uraczyłam rodzinkę hamburgerami z mega ilością surówki i sosu czosnkowego też czadzimy ostro więc nie lepsza jestem ![]() powinnam zabrać się za prasowanie, ale tak mi się nie chceeee...zrobiłam pranie, wywiesiłam i nie wiem, na co czekam
Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-11-28 o 20:43 |
|
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prasowanie jedynie jeszcze z rozbiegu zaraz po pracy przejrzałam all i mam na oku wykładziny w leroy mały wybór. a tu są i cena do przyjęcia już z obszyciem. ale się cieszę mój obecny 3letni dywan jest w stanie opłakanym - zakłaczony, brudny i pomalowany zielonymi świecówkami pranie maszyną nie pomogło.co do skóry to Iga ma już bardzo wysuszoną - nogi i pośladki. i zawsze w okresie jesienno-zimowym. zwalam na rajstopy bo sama mam często problem z łydkami od podkolanówek.
|
|
|
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Maja ma to samo
nogi i pośladki suche jak nie wiem. też winię rajstopy, latem jakoś tego problemu nie ma p.s. prasować już dziś nie będę
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia podjedz bo zostało
tyle ze zrobiłam na grubszym ciescie, wiec nie wiem czy Wasze podniebienie zadowoli ![]() alez sie wkurzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! chciałam pooglądac pamiętniki on line i mi cały czas neta zrywa nie wiem o co chodzi, 2 minuty, tyle zobaczyłam
|
#2933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grzańca się napij ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() tez jadamy czasem na grubszym, ale wolimy ciensze uuuuu, to nie fajnie z tymi wampirami moze dlatego wole sciagniete miec odcinkia wiesz co? mam krople sinupret i nie wiem czy mnie nie osłabią, bo zawierają ziele werbeny
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o czyms nie wiem? a ja Cie do mojego domu zaprosiłam
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
ja wieczorem nie prasuję
- ze zmęczenia - za ciemno mi mimo sztucznego oświetlenia ![]() tż dziś sobie zrobił surówkę coleslaw i był zawiedziony, że nie wyszła mu taka w smaku jak pamiętał z KFC jutro zostawię jeszcze Mikiego w domu, bedę reanimować jego skórę, żeby mi przedszkolanki znowu troskliwych uwag nie robiły, że niby taka nieuwazna matka jestem doz też apteka warta polecenia , tak z marszu ją odwiedzam na sąsiednim osiedlu ale internetowo jeszcze w niej nie zamawiałam , zeby oderbać osobiście, choc na bank ta opcja byłaby ciut tańsza na bank a muszę punkty lojalnościowe w tym roku wykorzystać, bo znowu zapomnę a tak jakiś gadżet by wpadł |
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia
a co do serialu to jak sie wkurze to jutro spakuje lapka i do Ciebie zjadę tego kumpla co mi ma sciągnąć nie widziałam długo bo na zwolnieniu jest i muzyczke bym sobie od razu sciągnęła nie mogę
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-11-28 o 21:41 |
|
|
|
#2937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz wejdę zawsze ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
no i odcinki nadal na kompie, bo lubie sobie czasem do nich wrocic
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Andrzejki są jutro czy pojutrze?
małż mówi,że jutro trzeba zanieść świeczkę do przedszkola. nie wiem czemu ale koajrzę andrzejki z 30stym. idę na google edit. no dobra, już wiem Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-11-28 o 22:16 |
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
no, zamówienie w doz poczynione, wydam znów stówkę
kupiłam też ten imunoglukan, zobaczymy co to za wynalazek ![]() ja nic jeszcze nie wiem, czy Maja ma Andrzejki w przedszkolu (są 30-tego), w każdym razie jutro są jakieś warsztaty muzyczne, które poprowadzą uczestnicy szkoły muzycznej i będą zapoznawać dzieciaki z różnymi instrumentami , 13-tego jasełka
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Takasobie , to masz łazienkowe trele
Ania, a nie próbowałaś lipikara AP? Już go tu nieraz polecałam.. u nas sprawdza się na 5... też walczymy ze swędziawkami jesienią i zimą i on jest wybawieniem. Dwa dnie nie posmarowałam i już było drapańsko. Mała ja też mam Doz pod blokiem,mówisz, że w internecie mają niższe ceny? Bo ja kurcze nie mam głowy do pamiętania cen... Aniaa te marne punkty do końca roku trzeba wykorzystać?? mnie się wydaje, że nie ma ograniczeń.... jeja, czuję się jak ćwiercinteligent.. szare komórki mi wyparowały ostatni.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

pojechałam z tż na gwiazdkowy rajd po galeriach...i
wolałam mieć towar w ręce. beznadziejne jest zaopatrzenie w tym roku...
Dziękuję Sosenko, spuchłam
życzę Ci udanych Allegrowo zakupów, jak dobrych sprzedawców poszukasz to nie będziesz miała problemu 
wolne mam wiec troche wiecej czasu
może gdzieś w marketach typu tesco, ale oni mają te swoje f&f.

pychotkaaaaaaaaaaaa a czosnkiem jadę na kilometr
moze dlatego wole sciagniete miec odcinki