![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2912 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaa...na ebayu ![]() jak zawsze zagranica ma wiekszy wybór ![]() Cytat:
![]() ja bym to namalowała na twoim miejscu ![]() i bym to kupiła ![]()
![]() |
#2913 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wymodziłam ą ę artykuł nt równości płci, gender mainstreaming itp, aż sie zmachałam ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- dokładnie - ja to już zwizualizowane miałam - czarna kamena w rudich i czerwonych lisciach ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Crystal Noir - moja trauma wszechczasów Cytat:
![]() mam bardzo niewpuperz kurtkoplaszcz targowy - lepszy od Top Secretów i inkszych Reserved - z ciepłą podpinką tzn ocieplony czymś tam oraz ładny - wszyscy pytają dzie kupułam - ale za krótki więc szukam dłuższego ( no i ten wiecznei gubiący się kaptur) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niektórzy ludzie są porąbani
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||||
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() Cytat:
![]() Ale nie ma już czego przygarniać. Dostałam próbkę od Mamy i całą na się wczoraj wylałam. Sam zapach podoba mi się, ale po godzinie wyszedł na mnie z niego koszmarek. ![]() Mam Montaigne, Nuit de Noel, Fleurs de Rocaille (nie mylić z Fleur de Rocaille, który jest zupełnie innym zapachem) i Pour Une Femme de Caron. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pachnie jak Royal Muska na mnie a nie jak Royal Muska sama z siebie. Ostro i kwaśno. Dokładnie tak jak wymiotujesz mając pusty żołądek. ![]() Mnie się śnił dzisiaj profesor Chyliński (Ju, wie kto to), który namawiał mnie na udział w prezydenckim konkursie. Czyżby to jakiś znak, że jednak powinnam brać w nim udział? ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-10-18 o 15:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Zakorzenienie
|
sama od siebie mam kupić?
Tego jeszcze nie było ![]() ![]() Cytat:
![]() Nuit nie znam Montaigne mi nie pasował z powodu rozwoju BIERZ UDZIAŁ ![]() Chyliński się śni = duże pieniądze ![]() TY lubisz Brit???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 nie... Sprzedaj 270 koszul choćby po złotówce i spraw sobie jakieś nowe perfumy ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
byłam w PUP, oczywiście zero ofert, sami mówią, że najlepiej szukac na własną rękę
A teraz najlepsze - kupiłam w ciuchlandzie długi czarny płaszcz, taki jesienno-zimowy za całe 15 zł ![]()
#2920 | |||
Zakorzenienie
|
som... co się stało?
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochane, dochodzę do wniosku, ze źle mi w dłuższych włosach, mam ochotę ściąć, patrzę na siebie i czuję się staro w tej fryzurze, taki bezustanny niepokój i dyskomfort- i mam ochotę ściąć je na równo do połowy szyi, a jednocześnie jeszcze niedawno cieszyłam się, że mi urosły(z tyłu tylko mam dłuższe)... Myslę, że właśnie dlatego nigdy nie mogłam zapuścić dłużej, niż do ramion (max), jednocześnie W jest zachwycony moim wyglądem- kurczę, co robić??? I jeszcze nie mogę związać kucyka, bo po bokach wlosy mam za krótkie...a zawsze marzyłam o swobodzie i wielu możliwościach uczesów w dłuższych włosach... Co robić??? Czy mam to przetrwać, czy co??? PS. Oddaję Cr. Noir ![]()
![]() |
#2922 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i wuos opada za wanneu i jedno zemdlone ramieu ![]() haha ![]() ja jako ja bym kupiła, a ja jako ty bym namalowała ![]() serio-jak powstanie cos takiego to biere-byłam pierwsza jakby co ![]()
![]() |
#2923 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Foty! ![]() ![]() Poczekaj jeszcze z miesiąc, te krótkie podrosną i będziesz mogła pokombinować. ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Ha, też to widzę z białym ramieniem. Długie, czarne, rozpuszczone włosy oplatają wannę, twarz drobna, blada, zemdlona, rysy słabo zaznaczone - tylko czarne rzęsy i ciemne usta. Wanna retro, rudo-złote liście, nagie gałęzie w tle. Wrona ![]() To żem wymyśliła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2925 |
Nindżopesz
|
No, standardowwo włosy rosną z 1,5 cm w porywach do trzech na m-c
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
zara
![]() Cytat:
![]() normalny kryzys przy zapuszczaniu włosów ![]() jak już będą długie, to nie pożałujesz ![]() dobra oto płaszcz ![]() brakuje jednego guzika i dlatego się w połowie trochę bsydko układa i rozłazi, ale doszyję i będzie dopsz ![]()
![]() |
#2928 | ||
Zakorzenienie
|
Sznurkiem?
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I po co są te urzędy? ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | |
Zakorzenienie
|
Maja, rewelacyjny płaszcz!
![]() Cytat:
Fleus nie mają aldehydów i takiej olbrzymiej ilości kwiatów. Co prawda jest tam ich całe naręcze, właściwie to nie wiadomo do końca jakich, ale leżą sobie na dobrym, męskim mydle. Przynajmniej na mnie. Na mojej Mamie pachną jak No 5. ![]() Montaigne na mnie rozwija się w rumianek i mnie się to w nim najbardziej podoba. ![]() ![]() Też tak sobie pomyślałam. Bo kto jak kto, ale skoro On się śnił, to musi to być dobry omen. ![]() Jeśli mówimy o Burberry Brit, to tak, lubię. ![]() A włosy przeczekaj. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
kupiłam wedzaka w Marks & Spencers bo nigdzie indziej nie widziałam, pachnie lżej niż byłam nastawiona ale i tak
![]() aż weszłam obadać i mój wygląda normalnie, to pewnie kara za parę miesięcy niebywania, nie to nie, pff Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Polly nie lubieu Cieu ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wciągam zupę-krem brokułowo-paprykową, z wędzakiem, i jest bossska ![]() ![]()
![]() |
#2935 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
też mam z M&S. A w zupie aktualnie pływa jakaś mieszanka wędzaka, tymianku i pieprzu, też z M&S
#2937 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
wdzięczna będę, bo już widzę że mi szybko zejdzie, używalność raczej na łyżki niż na szczypty
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
dzięki za miłe slowa odnoście płaszcza
![]() za taką cenę, to może być i carski gotyk ![]() spać mi się chce ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.