Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-20, 20:39   #2911
Paranoir
Raczkowanie

GG do Paranoir
Dot.: Warszawa - pasemka pod ringi - gdzie kupić ?

Cytat:
Napisane przez adrenalineshot Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam pytanie. Znacie jakąś dobrą firmę mającą naturalne włosy clip in, gęste, minimum 55cm? Kurcze szukam jak najlepszych włosów jak na razie na darmo. Chciałabym uzyskać efekt naturalnych włosów. Najlepiej żeby była duuuuża gama kolorów. Co polecacie?

Duuuża gama kolorów jest np na www.hairservice.pl . Tylko włoski nie są jakieś super gęste... Parę postów wyżej wrzuciłam zdjęcia moich clipów z hairservice
Tak to mogę polecić www.cosmoshop.pl , włoski są gęstsze, tylko gama kolorów nie aż tak bogata...

Cytat:
Napisane przez uolcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja nie wiem jak wy to robicie, że taśm i spinek nie widać na wietrze, a naturalne włosy się nie odznaczają.... Rzuciłam przez to włosy w kąt i sobie leżą :/
A próbowałaś podtapirować troszkę włoski?

Immanuel Kant

Edytowane przez Paranoir
Czas edycji: 2012-07-20 o 20:40 Powód: korekta
Paranoir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 22:00   #2912
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89
Dot.: Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy

Ja boję się że nie trafię z kolorem - na porzedniej stronie wklejałam zdjęcie
Obawiam się że moje włosy będą się zbytnio odznaczały z clipami, bo swoje mam dość puszące się
No i czy sobie poradzę w ogóle z clipami ?
Kiedyś miałam przedłużone włoski na mocroringi ale to nie dla mnie bo dostałam uczulenia

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 23:26   #2913
dariah4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Ja boję się że nie trafię z kolorem - na porzedniej stronie wklejałam zdjęcie
Obawiam się że moje włosy będą się zbytnio odznaczały z clipami, bo swoje mam dość puszące się
No i czy sobie poradzę w ogóle z clipami ?
Myślę, że jeżeli zamówisz nie taki kolor jak trzeba to jeżeli ich nie rozpakujesz to będziesz mogła je odesłać i wymienić na inne. Jak zamawiałam swoje to mogłam tak zrobić.

Poradzisz sobie, jeżeli chodzi o zakładanie to naprawdę nic trudnego. Z resztą w necie można znaleźć wiele na temat clipów. Są też filmiki pokazujące jak się je zakłada.
dariah4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 10:25   #2914
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dariah4 Pokaż wiadomość
Myślę, że jeżeli zamówisz nie taki kolor jak trzeba to jeżeli ich nie rozpakujesz to będziesz mogła je odesłać i wymienić na inne. Jak zamawiałam swoje to mogłam tak zrobić.

Poradzisz sobie, jeżeli chodzi o zakładanie to naprawdę nic trudnego. Z resztą w necie można znaleźć wiele na temat clipów. Są też filmiki pokazujące jak się je zakłada.
Microringi dlatego były takie wygodne,że nic nie trzeba było z nimi robić .
Teraz jestem na etapie poszukiwania dla mnie włosów
Jedyne co mnie jeszcze martwi,to że będzie widoczne przejście między moimi szopiastymi włosami a takimi pięknymi , gładkimi clipami

Stary 2012-07-22, 12:28   #2915
olivien
Raczkowanie

GG do olivien

w końcu zamówiłam włosy z doczepiane.pl mam nadzieję, że nie będą tak beznadziejne jak moje pierwsze clipy, których nie nosiłam .. teraz to się martwię, że te grube taśmy będą mi odstawały na moich cienkich włosach hehe we wtorek powinny być to zobaczymy
Stary 2012-07-22, 13:50   #2916
madzia0007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Microringi dlatego były takie wygodne,że nic nie trzeba było z nimi robić .
Teraz jestem na etapie poszukiwania dla mnie włosów
Jedyne co mnie jeszcze martwi,to że będzie widoczne przejście między moimi szopiastymi włosami a takimi pięknymi , gładkimi clipami
Klipy niekoniecznie beda piekne i gladkie bo sa martwe i maja sklonnosci do przesuszania sie. Po wyciagnieciu z opakowania owszem, pozniej po myciu roznie bywa. Jesli nie bedziesz na nie nakladala hektolitrow jedwabiu to raczej nie beda super lejace i nie beda sie tak odznaczac.

olivien - zamowilas 220g? Nie za duzo do cienkich wlosow? Ja mam 100 g z doczepianych i dla mnie wystarcza (wlasne do lopatek). Ale tez jestem ciekawa tych grubasnych Chociaz nastepnym razem i tak wezme 120g.
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 14:16   #2917
olivien
Raczkowanie

GG do olivien

Cytat:
Napisane przez madzia0007 Pokaż wiadomość
Klipy niekoniecznie beda piekne i gladkie bo sa martwe i maja sklonnosci do przesuszania sie. Po wyciagnieciu z opakowania owszem, pozniej po myciu roznie bywa. Jesli nie bedziesz na nie nakladala hektolitrow jedwabiu to raczej nie beda super lejace i nie beda sie tak odznaczac.

olivien - zamowilas 220g? Nie za duzo do cienkich wlosow? Ja mam 100 g z doczepianych i dla mnie wystarcza (wlasne do lopatek). Ale tez jestem ciekawa tych grubasnych Chociaz nastepnym razem i tak wezme 120g.
miałam wcześniej 110g od rapunzel i wyglądało to beznadziejnie, strasznie się odznaczało dlatego wzięłam 220g myślę, że będzie ok

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-22, 19:22   #2918
semila
Przyczajenie

GG do semila

Cytat:
Napisane przez olivien Pokaż wiadomość
miałam wcześniej 110g od rapunzel i wyglądało to beznadziejnie, strasznie się odznaczało dlatego wzięłam 220g myślę, że będzie ok
Oliven jednak #2?? bardzo ładny kolor Swoje musiałam dużo przyciemnić ale nie żałuję
W weekend nie miałam czasu zrobić fot ale jutro zrobie przymiarkę. Też mam bardzo rzadkie włosy ( i mówie wam nie przesadzam bo każdy mówi na nie mysi ogonek ) więc zrobię Ci zbliżenie na łączenie taśm co byś miała porównanie czy da się je umiejętnie schować ( no o ile ja poćwicze bo to będzie dopiero drugie wpinanie )
a... ja mam zestaw 140 gram 45 cm (które mają tak na prawdę 47 cm a gramowo nie ważyłam)
Stary 2012-07-23, 01:13   #2919
olivien
Raczkowanie

GG do olivien

Cytat:
Napisane przez semila Pokaż wiadomość
Oliven jednak #2?? bardzo ładny kolor Swoje musiałam dużo przyciemnić ale nie żałuję
W weekend nie miałam czasu zrobić fot ale jutro zrobie przymiarkę. Też mam bardzo rzadkie włosy ( i mówie wam nie przesadzam bo każdy mówi na nie mysi ogonek ) więc zrobię Ci zbliżenie na łączenie taśm co byś miała porównanie czy da się je umiejętnie schować ( no o ile ja poćwicze bo to będzie dopiero drugie wpinanie )
a... ja mam zestaw 140 gram 45 cm (które mają tak na prawdę 47 cm a gramowo nie ważyłam)
też chciałam ten zestaw, ale jednak wybrałam 220g tak kolor #2 powinien być ok, i tak pewnie swoje pofarbuję albo joanną albo znajdę coś podobnego
czekam na zdjęcia twojego zestawu

Edytowane przez olivien
Czas edycji: 2012-07-23 o 01:14
olivien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 09:06   #2920
asiulka_22
Zakorzenienie

hello
chwile mnie nie było na wątku, ostatnio przyciemniełam włoski, clipów nie farbowałam bo nie myje ich czesto / w porównaniu ze swoimi/ i kolor miały ok.
fryzurka slubna będzie również z użyciem clipów/ dokładnie 3 taśmy po 4 spinki/
włosy zebrane na bok, jak bedzie mi gorąco to równiez sobie sama podpiąć na koka
poniżej zdjęcia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08329 (1368 x 1824).jpg (128,7 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08330 (1368 x 1824).jpg (113,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08335 (1368 x 1824).jpg (114,7 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08333 (1368 x 1912).jpg (121,4 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08336 (1368 x 1824).jpg (134,0 KB, 77 załadowań)

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2012-07-23 o 11:23
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 10:47   #2921
semila
Przyczajenie

GG do semila

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
hello
chwile mnie nie było na wątku, ostatnio przyciemniełam włoski, clipów nie farbowałam bo nie myje ich czesto / w porównaniu ze swoimi/ i kolor miały ok.
fryzurka slubna będzie również z użyciem clipów/ dokładnie taśmy po 4 spinki/
włosy zebrane na bok, jak bedzie mi gorąco to równiez sobie sama podpiąć na koka
poniżej zdjęcia.
ale to śliczne i od razu nasunęło mi się pytanie: jak zbieracie włoski na bok przypinacie taśmy jakoś pod skosem żeby spinek nie było widać z tego drugiego boku? (przy prostych włosach)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-23, 14:01   #2922
adrenalineshot
Raczkowanie

Fryzurka śliczna Sama teraz przeglądam różne takie bo muszę wykombinować swojej siostrze bajeczną fryzurę na ślub Ona ma swoje włosy krótkie i niemiłosiernie cienkie więc też muszę użyć sztucznych włosów, tyle że będę jej doczepiać na keratynę. Ale zastanawiałam się też nad kupnem zwykłych syntetyków na taśmach, kręconych w ładne loki, nawet znalazłam niedrogą aukcję na allegro. Ona i tak nie używałaby ich potem więc to włosy na 1 raz bo na poprawiny ma moje stare proste włosy kiedy żyły jeszcze dinozaury a ja byłam brunetką :P I właśnie dołączam się do pytania koleżanki poniżej - jak przypinacie te taśmy i zbieracie włoski na bok żeby nie było widać tych spinek i wszystko idealnie się trzymało caaały wieczór przy szaleństwach na parkiecie? Z doczepami stałymi jest o tyle łatwiej, że nie trzeba się przejmować czy coś się nie odepnie ale nie chcę katować jej włosów keratyną, którą i tak zaraz w poniedziałek po wszystkim kazałaby mi ściągnąć

Edytowane przez adrenalineshot
Czas edycji: 2012-07-23 o 14:02
adrenalineshot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 15:57   #2923
olivien
Raczkowanie

GG do olivien

asiulka, super masz włoski widzę, że chyba jednak doczepiłaś jeszcze jedną taśmę? wydają się gęstsze niż ostatnio a jaką farbą przyciemniałaś włosy jeśli można wiedzieć? kolor mi się strasznie podoba
Stary 2012-07-23, 18:00   #2924
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
hello
poniżej zdjęcia.
Powiem krótko... BOMBA!!!
cudowna fryzurka najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie. Kolorek też świetny - taki już bardzo ciemny brąz, no nie..?

Drożdże

Zapuszczam włosy

http://instagram.com/aisha_27_
aGrAwA_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 20:20   #2925
7Paulina7
Zadomowienie

GG do 7Paulina7

Czy ktos moze kupował tasme wlosów ze stronki doczepiane pl?? 40cm długa 15cm szeroka.
Stary 2012-07-23, 21:54   #2926
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
ale to śliczne i od razu nasunęło mi się pytanie: jak zbieracie włoski na bok przypinacie taśmy jakoś pod skosem żeby spinek nie było widać z tego drugiego boku? (przy prostych włosach)
dziękuje, bardzo fajnie że Wam się podoba
co do samego upiecia: to ba poczatku, " formowała/; fryzurkę z moich tylko wloskow, no a póżniej tak mniej wiecej w połowie głowy/ blizej karku/ wpinała taśmy . ale tak pod skosem, i na to moje włoski.... i idealnie ukryła taśmy, tutaj mam wszytskie taśmy>> rapunzele.

olivien - tak sa gęstsze bo mam o jedna tasme wiecej, w tamtej fryzurce miałam tylko 2, ta fryzjerka u której robiłąm własnie tą fryzurke powiedziałą ze 3 to już jest max, i super sie komponują z moimi, ale postaram sie ja namówić na jeszcze jedną tasmę dodatkowo.
pytałaś o kolorek: to jest LOREAL EXELENCE "BRĄZ"- numeru nie pamietam. ale robiłam ta farba drugi raz dopiero / poprzednio byłam wierna castingowi - brąz.. ale z tej jestem meeeega zadowolona.
specjalnie robiłam nią wczesniej - nie przed samym ślubiem by kolor sie wypłukał do ciemnego brązu, bo na poczatku wychodza czarne.
tak że z czystym sumieniem polecam!!!

AQRAWA>> tak, kolorek baardzo ciemny brąz. a co do fryzurki to będzie zywy kwiat: albo biały storczyk, albo pomarańczowa/ łososiowa róza, i mam własnie dylemat co wybrać, bo w bukiecie będe miał te dwa rodzaje:/
Stary 2012-07-24, 13:25   #2927
olivien
Raczkowanie

GG do olivien

dziś dotarły moje włoski z doczepiane.pl powiem szczerze, że na początku otworzyłam paczkę to się załamałam były tak zawinięte myślałam, że 100g mi przysłali.. ale po rozłożeniu gęste taśmy są podwójnie szyte. włosy trochę wypadają nie powiem, że nie. podczas czesania jakoś koło 20 włosów wypadło, nie jest jakoś tragicznie, ale jest to zauważalne. podpaliłam te włoski, które wypadły no i paliły się normalnie jak ludzkie, ale specyficznego smrodu nie było.. dziwi mnie to chociaż ufam doczepianym, że są to włosy naturalne. no i jeszcze jedna rzecz mnie denerwuje, we włosach są różne nitki tak wiszą sobie te z taśmy, albo jakieś inne no i są takie kulki dziwne jak były przy rapunzelach, takie supełki. ogólnie są super idzie się w nich zakochać, ale przd założeniem muszę je trochę doprowadzić do ładu (powycinać te nitki i te kulki ogarnąć) wklejam wam na razie zdjęcia taśm, na pierwszym zdj można zobaczyć tą śmieszną niteczkę.

doczepiane.pl 55cm 220g kolor#2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06346.jpg (107,8 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06347.jpg (106,6 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06349.jpg (80,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06350.jpg (106,2 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06351.jpg (119,2 KB, 54 załadowań)
Stary 2012-07-24, 14:16   #2928
semila
Przyczajenie

GG do semila

Cytat:
dziś dotarły moje włoski z doczepiane.pl powiem szczerze, że na początku otworzyłam paczkę to się załamałam były tak zawinięte myślałam, że 100g mi przysłali.. ale po rozłożeniu gęste taśmy są podwójnie szyte. włosy trochę wypadają nie powiem, że nie. podczas czesania jakoś koło 20 włosów wypadło, nie jest jakoś tragicznie, ale jest to zauważalne. podpaliłam te włoski, które wypadły no i paliły się normalnie jak ludzkie, ale specyficznego smrodu nie było.. dziwi mnie to chociaż ufam doczepianym, że są to włosy naturalne. no i jeszcze jedna rzecz mnie denerwuje, we włosach są różne nitki tak wiszą sobie te z taśmy, albo jakieś inne no i są takie kulki dziwne jak były przy rapunzelach, takie supełki. ogólnie są super idzie się w nich zakochać, ale przd założeniem muszę je trochę doprowadzić do ładu (powycinać te nitki i te kulki ogarnąć) wklejam wam na razie zdjęcia taśm, na pierwszym zdj można zobaczyć tą śmieszną niteczkę.

Oliven to kolor #2? niezły flesz bo w rzeczywistości są dużo ciemniejsze Am I right? Moje mają także gdzieniegdzie te kulki ale raczej nie przeszkadza mi to. Zauważyłam, że na całej długości odstają końcówki krótszych włosów.
Pokaż się w założonych ja wczoraj ćwiczyłam z zakładaniem i no nie moge a tu źle rozdzielę włosy i nie przykryje dobrze 1/3 długości taśmy, a tu przypnę je tak, że ciągną moje, a tu się moje podwiną i zapinam je na innej taśmie, aleee.. dojdę do perfekcji!
z tym kolorem idealnie pasującym do clipów, który proponowałam należy brać jednak nr 2 a nie 3 bo się jednak trochę wymył i odznacza się.. Gdzieś na forum podczytałam, że farby ciemne nakładane na wieloletnio rozjaśniane włosy szybciej się wymywają - potrzeba im częstszych farbowań przynajmniej na początku.
Asiulka_22 pisałaś, że byłaś kiedyś blondynką - też zauważyłaś tę tendencję? Czy po kilku farbowaniach na ciemny brąz kolor wymywa się mniej? (chodzi o trwałe farby)

Edytowane przez semila
Czas edycji: 2012-07-24 o 14:20
semila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 14:26   #2929
olivien
Raczkowanie

GG do olivien

Cytat:
Oliven to kolor #2? niezły flesz bo w rzeczywistości są dużo ciemniejsze Am I right? Moje mają także gdzieniegdzie te kulki ale raczej nie przeszkadza mi to. Zauważyłam, że na całej długości odstają końcówki krótszych włosów.
Pokaż się w założonych ja wczoraj ćwiczyłam z zakładaniem i no nie moge a tu źle rozdzielę włosy i nie przykryje dobrze 1/3 długości taśmy, a tu przypnę je tak, że ciągną moje, a tu się moje podwiną i zapinam je na innej taśmie, aleee.. dojdę do perfekcji!
z tym kolorem idealnie pasującym do clipów, który proponowałam należy brać jednak nr 2 a nie 3 bo się jednak trochę wymył i odznacza się.. Gdzieś na forum podczytałam, że farby ciemne nakładane na wieloletnio rozjaśniane włosy szybciej się wymywają - potrzeba im częstszych farbowań przynajmniej na początku.
Asiulka_22 pisałaś, że byłaś kiedyś blondynką - też zauważyłaś tę tendencję? Czy po kilku farbowaniach na ciemny brąz kolor wymywa się mniej? (chodzi o trwałe farby)
też miałam blond rok temu zeszłam z brązu miałam jakoś 3 miesiące i znowu brąz naturalnie jestem jasną blondynką co do koloru to teraz mam ciemny brąz farbowałam poziomem 4.0 i był ciemny, a najgorsze jest to, że ciemny zostaje na końcówkach a na odroście naturalnym się dziwnie spłukuje ;/ i te końcówki pasują idealnie a odrost mam jaśniejszy.. boję się, że jak zafarbuje poziomem 3 to będą czarne i ciemniejsze od doczepków chociaż to i tak się wypłucze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-24, 17:50   #2930
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:

Będziesz zadowolona na pewno
o wypadaniu tych włosków też pisałam, niestety będą przez dłuższy czas "lecieć" ale mimo, że wyleci ich naprawdę dużo będą wciąż mega gęste mogłabyś sobie przeszyć taśmy żeby może mniej ich uleciało, ja tego nie robiłam ponieważ wątpię czy jakakolwiek igła przebiłaby się przez to szycie hehe

A takie srebrne niteczki to powyrywałam. Znajdziesz też dłuuuugie nitki zwykłe które też jak się przerzedzi trochę ten gąszcz zauważysz :P

Drożdże

Zapuszczam włosy

Edytowane przez aGrAwA_26
Czas edycji: 2012-07-24 o 17:52
Stary 2012-07-24, 18:44   #2931
kasiabob
Raczkowanie

Paulina ja kupiłam te tasmenie załuje jest gruba ,fajna i mysle ze jak jeszcze sobie jedna domowie to bede tylko w nich chodzic niz w całym zestawie 40 cm 120 gr.
kasiabob jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 19:17   #2932
olivien
Raczkowanie

GG do olivien

kocham już te włosy trochę się moje odznaczają, bo mam proste, jutro albo pojutrze wycieniuje mi fryzjerka więc będzie tylko lepiej trochę ciężkie na głowie no i te taśmy są takie długie nie mieszczą mi się kolor tez idealnie pasuje, no może go minimalnie przyciemnię
Stary 2012-07-24, 21:09   #2933
blondii91
Zadomowienie

GG do blondii91

Cytat:
kocham już te włosy trochę się moje odznaczają, bo mam proste, jutro albo pojutrze wycieniuje mi fryzjerka więc będzie tylko lepiej trochę ciężkie na głowie no i te taśmy są takie długie nie mieszczą mi się kolor tez idealnie pasuje, no może go minimalnie przyciemnię
to super ze zakup udany

Razem od - 18.03.2010

"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012

Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013
blondii91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 21:32   #2934
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Łatwo się prostują i dobrze prostowanie znoszą więc jak będą się wyróżniały to zawsze możesz je przeciągnąć prostownicą
Taśmy faktycznie są szerokie i sztuką jest nauczyć się je mieścić - to fakt

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2012-07-27, 17:45   #2935
ishy
Raczkowanie

Angry Dot.: Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy

Witam dziewczyny !Kupilam dzisiaj wlosy clip in 55cm,kolor jest moj ale mam ogromny problem

moje wlosy sa z natury sianowate,wygladaja na popalone,niestety sa takie naturalnie..w dodatku krecone.Gdy wpilam spinki z clip-in to efekt byl fatalny,wyraznie moje wlosy odcisnaly się od doczepainych;/ DODAM ZE JEST TO KOLOR BLOND.Macie jakies rady?Miałyście podobne problemy?

Gdy wlosy doczepiane zrobilam na lokowce,efekt wciaz byl nie zadowalający ( nie moge przebolec straconych pieniedzy,a kupilam w salonie naturalne
Stary 2012-07-27, 18:49   #2936
SceneQueene
Zakorzenienie

Cytat:
hello
poniżej zdjęcia.
piękna fryzura

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy?
FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 19:05   #2937
Dikej
Rozeznanie

GG do Dikej

Cytat:
Napisane przez ishy Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny !Kupilam dzisiaj wlosy clip in 55cm,kolor jest moj ale mam ogromny problem

moje wlosy sa z natury sianowate,wygladaja na popalone,niestety sa takie naturalnie..w dodatku krecone.Gdy wpilam spinki z clip-in to efekt byl fatalny,wyraznie moje wlosy odcisnaly się od doczepainych;/ DODAM ZE JEST TO KOLOR BLOND.Macie jakies rady?Miałyście podobne problemy?

Gdy wlosy doczepiane zrobilam na lokowce,efekt wciaz byl nie zadowalający ( nie moge przebolec straconych pieniedzy,a kupilam w salonie naturalne
Poczytaj sobie w wątku o włosach kręconych, lub w wątku o włosach zniszczonych jak powinno się odżywiać loki. Olejowanie, nawilżanie, włosy przestaną wyglądać na sianowate.

Cholera, jak mnie tu dawno nie było.

162cm wredoty

61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46,5-46 !
CEL OSIĄGNIĘTY!

talia 59cm (-15cm)
pas 68cm (-14cm)
udo 49cm (-6cm)
łydka 33cm (-4cm)
Dikej jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-27, 19:10   #2938
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Pokaż wiadomość
piękna fryzura
dziękuje

Cytat:
Napisane przez Dikej Pokaż wiadomość
Cholera, jak mnie tu dawno nie było.
no właśnie!! masz za to
Stary 2012-07-27, 19:19   #2939
Dikej
Rozeznanie

GG do Dikej

Cytat:
dziękuje

no właśnie!! masz za to
Taki mały offik, ale jeszcze tydzień i już ślub! Ale to zleciało.

Z moich cosmo, które przez 7 miesięcy zniszczyły się strasznie (a nawilżałam jak głupia, może przedobrzyłam?), używam tylko jednej, najszerszej taśmy do zagęszczenia moich włosów, ale powoli przymierzam się do doczepianych.pl
40cm 75gram wystarczy? Ładnie wygląda taka ilość?

162cm wredoty

61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46,5-46 !
CEL OSIĄGNIĘTY!

talia 59cm (-15cm)
pas 68cm (-14cm)
udo 49cm (-6cm)
łydka 33cm (-4cm)
Dikej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:23   #2940
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dikej Pokaż wiadomość
40cm 75gram wystarczy? Ładnie wygląda taka ilość?
Myślę,że to troszkę za mało jednak, będą rzadziutkie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości