![]() |
#2911 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Jakiej złości, ja tam się dobrze bawię
![]() Pokój miłość i uśmiech każdego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Komplikatorka
|
![]() ![]()
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2012-02-15 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Obserwowałam ten wątek od dłuższego czasu i zauważyłam (przynajmniej mniej więcej) o co w nim chodzi ![]() Po prostu był to temat, o którym było swojego czasu głosno i byłam ciekawa Waszej opinii. Czasu już nie cofnę. Myślałam, że razem ustaliłysmy, że zamykamy tę sprawę? ![]() Poza tym wrzuciłam linka do konta Lauren, nie po to, żeby krytykować jakość jej zdjęć.. Tylko jej specyficzne pozy i rozkaczanie nóg, podczas gdy ma na sobie tylko ultrakrótkie spodenki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jakie to przymiotniki, hmmm? Czyżbyś tam coś dodatkowego wyczytała? ![]() Ty mnie zjechałaś na samym początku, mniej więcej w tym samym czasie sympatycznie rozmawiając ze mną w innym wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że ten wątek coraz bardziej skupia się na "ja mam rację, to Ty uważnie przeczytaj" i "napisałam, że piszesz głupio, a nie że jesteś głupia"... No rynce i cyce opadają. Dlaczego jak któraś napisze, że chce zamknąć pewien wątek nie mający sensu przy takim podejściu, to niektóre z Was dalej brną w to chcąc drugiej udowodnić, że jest mądrzejsza, bardziej spostrzegawcza i prześcignąć się w poziomie ironii?
Kiedyś przyjemnie mi się czytało ten wątek i często się uśmiałam, a teraz aż się przykro robi jak się wchodzi na ten wątek i dalej bez zmian. Może zmiana nazwy wątku na: Moda na jeżdżenie po innych?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
BAN stały
|
Widziałyście to: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21910/TRPar2463343.jpeg ?
Żona prezydenta Kamerunu na spotkaniu z papieżem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam wrażenie że jakoś od 70-tej strony kiedy zaczęła się dyskusja o blogach ten wątek przestaje mieć sens. Skończmy może ten temat i wróćmy do rozwalaczy... Chocarome, nie chcę cię wyrzucać z wątku, ale jakoś Twoje przybycie to wątku totalnie go rozwaliło. Więc może zacznijmy rozmawiać na temat wątku i nie wchodź w zaczepki słowne bo przeradzają się one w kilkustronicowe kłótnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Konto usunięte
|
Może w ich kulturze duże nakrycie głowy to jakiś wyraz szacunku do rozmówcy (?) nie wiem, zgaduję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
BAN stały
|
A tu Tokyo Fashion Week: http://ris.fashion.telegraph.co.uk/R...p_2032065a.jpg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Pełzanie
|
Cytat:
![]() no strasznie się zrobiło, ja już nawet nie czytam postów kilku osób bo mi szkoda czasu. mnie mało co rozwala ale wole sobie wątek poczytać na wszelki wypadek, żeby się sama nie zbłaźnić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Konto usunięte
|
To ja mam pytanie do Chocarome.
Pojawia się to w każdej notce. 1. Outside it's so cold that no matter how it looks 2. Outside it's too cold to take off the jacket, 3. Today was too cold and too windy to take off the jacket/coat. The wind was so strong! 4. It was so dark outside, when we decided to take few photos of outfit. It was some time ago, it wasn't so cold.. 5.What can I do when outside it's so dark and cold? 6.Today is one of these December cold days 7. I feel so cold - I have drank over 6 hot teas already! 8. So forgive me rare posts but outside is so dark 9. Unfortunately, the weather isn't very kind for us - I'm even afraid of going out without any jacket, it's so cold outside! 10. Today it is much too cold to take photos of outfit out of my house (...) dalej się poddałam. Czy ty masz poczucie że jako jedyna w tym kraju przeżywasz zimę, czy po prostu lubisz mówić o pogodzie? ![]() Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2012-02-15 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobiety z Kamerunu mogą być zachwycone jej etnicznym, wyjściowym nakryciem głowy i tym, że nie wyparła się własnej kultury ![]()
![]() |
#2926 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak jak myślałam, że to może być dla ich kultury w dobrym tonie ale prawdę mówiąc jest to temat dla mnie tak odległy że nie mam żadnej pewności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
- - ' dziewczyny jak chcecie po sobie jezdzic to robcie to na privie.
violinist- uwzielas sie na chocarome bo cos tam ci napisala- masz cos do niej pisz na privie. prywatne wojenki nie nadaja sie tutaj. tutaj tylko ogolne podsmiewajki ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zadomowienie
|
Ale tu do niej piszesz...
#2930 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakich rozwalaczy? Modowych? Jesli tak, to czemu mialabys nie pisac, w koncu chyba o rozwalaczach modowych jest ten watek, czyz nie?
![]() |
#2933 | |||
Zadomowienie
|
Przynudzacie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rzeczy, które mnie od paru dni rozwalają - moda na ASYMETRYCZNE szpilki. Nie chodzi o to czy są ładne czy nie, moim zdaniem są normalne, ani nie jakieś brzydactwo, ani nie jakieś cudo - zwykłe szpilki. Ale widzę, że każda para, która jest bardziej wycięta z którejś strony zostaje od razu ochrzczona jako asymetryczna ![]() ![]()
- Ah elle aime bien ça les stratagemes! - Oui... - En fait, elle est un peu lache. Je crois que c'est pour ça que j'ai du mal a saisir son regard. Edytowane przez Veredise Czas edycji: 2012-02-15 o 22:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Ledwo człowiek odejdzie na kilka godzin od komputera,a tu już kilka nowych stron.
![]() ![]() Co do butów, od których się wszystko zaczęło,to ja nie wiem,ale kojarzą mi się z takimi ''na motor''. Mój znajomy ma podobne,nawet gdzieś mam jego focię w tych buciorach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
nyan nyan ^^
|
Mimo mojej szczerej miłości do kultury japońskiej, ich moda mnie czasem rozwala
![]() http://www.japanesestreets.com/photo...photoblog_body http://www.japanesestreets.com/photo...photoblog_body Neko-chan ^^ http://www.japanesestreets.com/photo...photoblog_body A to jest śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Rozwalają mnie te ogromne, kopyciaste buciory na wielkiej platformie. Paskudne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
Ojaciebie, ale guwnoburza
![]() Rozwalają mnie plisowane spódnice w pół łydki. Najlepiej brązowe, beżowe, sine, w innych mdłych kolorach. Nie mogę uwierzyć, że ktoś naprawdę chce wyglądać jak przeciętna babuleńka sprzedająca ziemniaki. Moja babcia nosi tylko takie, jej sąsiadka też, sąsiadka sąsiadki, sąsiadki, sąsiadki... modo, dokąd zmierzasz? Edytowane przez emerald_sky Czas edycji: 2012-02-15 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja za to nie rozumiem fenomenu litów - dobrze, że moda na nie już mija. ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
lity wyglądają jak buty ortopedyczne...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.