Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-24, 16:00   #2911
Lubcia
Zadomowienie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy ktoś Ci już to powiedział ale "DZIATKI", NIE DZIADKI, dziadki to nasze dziadziusie

Tak, to już teraz!!!!! Niesamowite! Ciekawe, kiedy napisze relację i w ogóle jak to wszystko będzie...

Kochane, nie ma najmniejszej możliwości, żebym nadrobiła te ponad 20 stron, bo po prostu muszę iść spać Wróciliśmy z Tomaszowa, były rozmowy z Rodzicami na temat wesela (pierwszy raz w końcu chcieli posłuchać, co mamy do powiedzenia, wow! oczywiście TŻ się wkur.wił strasznie na wstępie, bo Teściu powiedział głupotę, że to oni organizują wesele, a na mojego to jak płachta na byka, bo całe życie próbują wszystkim sterować, ale jakoś się dogadaliśmy ostatecznie i w sumie jest spoko póki co), było sporo rodzinnych spotkań, ale wszystkie w miarę łagodnie przebiegły więc jest ok

A najważniejsza wiadomość, to.... MAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!! Już byłam przekonana, że nic z tego, bo mieli dać znać do piątku, a zadzwonili dopiero dziś po południu!!! Ale powiedzieli, że mieli spore dylematy, kogo wybrać i ostatecznie zdecydowali się na mnie Jutro o 15:00 jadę podpisać umowę i normalnie spadam z bezrobocia!
Także dziękuję Wam wszystkim Kochane moje za kciuki i wiarę we mnie, najwyraźniej podziałało

A ze spraw ślubnych, to byliśmy dziś u tomaszowskiego guliwera, u którego będziemy zamawiać obrączki, zważył nam nasze złoto (jak pokazaliśmy Teściowej, ile mamy od moich Rodziców, to natychmiast poleciała na górę i dorzuciła jedną obrączkę od siebie ) i okazało się, że mamy ponad 26 gramów czystego złota! wobec czego wszystko wygląda na to, że obrączki będziemy mieli zupełnie darmowe, bo zapłacimy złotem też za robociznę, a reszta złota zostanie dla następnego pokolenia
A zamawiać będziemy na Wielkanoc, kiedy już TŻtowi zmniejszą się paluszki, bo na razie ładnie zaczął chudnąć Chociaż powiem Wam, że miałam ogromną ochotę już dziś je zamówić
Jeśli chodzi o wierszyk to ja popełniłam błąd jak ten wierszyk tu pisałam w rzeczywistości wszystko jest prawidłowo napisane

Serdeczne gratulacje za to że dostałaś pracę

Jeśli chodzi o kolczyki idź śmiało przebić uszy jeszcze raz, masz sporo czasu do ślubu więc uszka też się zagoją jak będą byc może ropieć. Włóż do uszu złote kolczyki po nich nic nie powinno się dziać. Ja miałam tak ze swoimi uszami, żadnych oprócz złotych nie mogłam nosić bo mi ropiały i strasznie bolały. Teraz od trzech tygodni noszę srebrne kolczyki i nic się nie dzieje po latach wielu moje uszy chyba zaczeły znosić wszystko
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 16:02   #2912
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

dzień dobry kochane pmki
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczynki za gratulacje

Zalaczam zdjecia, na chwilke ostatnie z nich to szybki i nieudolny kolarz w fotoszopie wlasciwego gorsetu i dolu wiec prosze sie nie smiac

Wiec bedzie tak jak wspominalam: gora w serduszko, likwidujemy ten ozdobny pas na biodrach, odrobine podnosimy falbanki, a centralnie w pasie bedzie zlota szarfa

Chatko gratulacje jestes super zdolna !!!

Audrey dostalam maile jak tylko znajde chwilke to zagladne do nich i cos wymysle

Czuje taka ulge fruwam 5 cm nad ziemia i juz tak bym chciala zeby byl lipiec i zebym mogla ja zalozyc

Tylko teraz szybko musze zamowic buciki, bo pierwsza przymiarke mam pod koniec lutego i juz musze miec buciki!!! Aaaaa...

Poza tym moj fotograf zostal zwyciezca TRENDSETTERS 2011 ze swoim Fulloffun czyli fotograficzna budka
sukienka jednbym słowem za☠☠☠ista

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Pięknie w niej wyglądasz. Super! Będziesz piękną panną młodą, zjawiskową

Kiedy oglądam, te wasze zdjęcia, to jestem zachwycona waszymi figurkami. Pojutrze będę mierzona przez krawcową, która szyje moją suknię (wreszcie udało mi się znaleźć kogoś, kto uszyje mi model, w którym jestem zakochana od kliku miesięcy. Chyba od sierpnia) i boję się tego strasznie. Krawcowa powiedziała mi oczywiście, że pod koniec szycia weźmie ponownie wymiar i zrobi poprawki kiedy powiedziałam jej, że jestem na diecie, tylko ta dieta jakoś mi nie idzie. Robię co mogę i nic. Spadło mi zaledwie 0,2 kg Musze zapisać się na fitness, bo bez ruchu, to niewiele zdziałam
Anulka polecam dźwiganie 20kg dziennie przez około godzinę u mnie zdziałało cuda
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 16:02   #2913
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Nie zdałam
A to był najłatwiejszy egzamin w tej sesji
o nic się nie stało, następnym razem się uda, tylko myśl pozytywnie

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 16:03   #2914
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A ja wkurzona jestem, bo strażakom to wypłaty podnieść nie chcą, a mają najgorsza pracę z powyższych I niech w ramach protestu nie zezwalają na otwarcie stadionu narodowego!!!!!!!!
Widzę Ty też narzeczona strażaka. Mój jeszcze rok na stażu będzie, także to dopiero marne pieniądze są za taka pracę...
Tż dopiero po czasie mi się przyznaje, że o mało co by to czy tamto stało.

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Mi 2 sklepy z 3 w Katowicach zlikwidowali z moimi małymi bucikami :/
Jak jesteś z Kato do do Bytomia do Agory masz blisko. Na samym dole w jednym obuwniczym (tym najmniejszym, tam są też torebki) jest regał z butami ślubnymi, niektóre są naprawdę śliczne. I koleżanka dzisiaj tam zamówiła buty bo akurat nie było jej rozmiaru za to był np. rozmiar 35.

Chatko gratuluję pracy
Stary 2012-01-24, 16:14   #2915
Konto usunięte

nena1984 ja bym się zgodziła tzn. przy spisaniu umowy zgodziliśmy się bo w końcu jakos muszą zaistnieć na rynku a nie jestem poszukiwana przez fbi także się zgodziłam

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Jamee
uda się następnym razem

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Kessi_86

jeśli Twoja koleżanka ma fakturę lub paragon na tego lapka to niech to im okaże oni na piękne oczy nie uwierzą, a wiem że za piractwo to nieziemską kare dają, mój tż pracuje w sklepie komputerowym i ostatnio przyszedł do niego stały klient i mu pow. że za piractwo dostał 80tys. zł
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 16:36   #2916
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Kochane ja znikam o 19 mam egzamin prosze o wieeelkie kciuki
mocne

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31819442]nena1984 ja bym się zgodziła tzn. przy spisaniu umowy zgodziliśmy się bo w końcu jakos muszą zaistnieć na rynku a nie jestem poszukiwana przez fbi także się zgodziłam

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Jamee
uda się następnym razem

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Kessi_86

jeśli Twoja koleżanka ma fakturę lub paragon na tego lapka to niech to im okaże oni na piękne oczy nie uwierzą, a wiem że za piractwo to nieziemską kare dają, mój tż pracuje w sklepie komputerowym i ostatnio przyszedł do niego stały klient i mu pow. że za piractwo dostał 80tys. zł[/QUOTE]

No i co pokazała im a oni i tak jej nie chcą oddać bo laptop poszedł do ekspertyzy. Ja tam szczegółów za dobrze nie znam bo to taka znajoma tylko
Stary 2012-01-24, 16:48   #2917
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
mocne

No i co pokazała im a oni i tak jej nie chcą oddać bo laptop poszedł do ekspertyzy. Ja tam szczegółów za dobrze nie znam bo to taka znajoma tylko
w tym okresie nic jej nie udowodnią
Stary 2012-01-24, 17:19   #2918
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Zalaczam zdjecia, na chwilke ostatnie z nich to szybki i nieudolny kolarz w fotoszopie wlasciwego gorsetu i dolu wiec prosze sie nie smiac

Wiec bedzie tak jak wspominalam: gora w serduszko, likwidujemy ten ozdobny pas na biodrach, odrobine podnosimy falbanki, a centralnie w pasie bedzie zlota szarfa
ślicznie
Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość

tak mam więcej fotek mam też innych kolczyków ale juz posprzedawane zostały mi 6 par mi zostało w tym 2 nie dokończone jedne mam juz na zamówienie całe czarne tak jak te pierwsze jeszcze na sprzedanie są te różowe ostanie .. a 2 i 3 sprzedane... innym kolczykom nie robiłam zdjęć bo nie zdążyłam tak szybko się sprzedały..
wow, masz talent szkoda ze dałam sobie szlaban na kupowanie niepotrzebnych rzeczy
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

kupiliśmy garnitur dla TŻ. Ten w Vistuli, o którym niedawno pisałam (z 1799 przeceniony na 1099).

Kupiłam także butki ślubne długo szukałam bordowych czółenek ze skórki, które byłyby dosyć wygodne no i trafiłam na takowe
Przypominam, że przy sukni będę miała bordową szarfę, stąd pomysł na bordowe buty. Oto i one .. taaadaaam
super butki

a powiedz mi, ten garnitur to nie jest przypadkiem w typie smokingu? bo właśnie z TŻem też oglądaliśmy w Vistuli i dokładnie w takiej samej cenie był smoking który nam się wstępnie spodobał
Cytat:
Nie zdałam

następnym razem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 17:40   #2919
Kabriela
Zadomowienie

A ja miałam koszmar po prostu zaczyna się, jeszcze daleko mam do ślubu a dzisiaj to już był taki straszny, że obudziłam się o 3 rano i stwierdziłam, że już się nie kładę, bo znowu mi się coś przyśni i w ogóle się nie wyśpię.
Szukałam dzisiaj materiałów na zaproszenia, rozejrzałam się i dzisiaj zrobię dwa, takie próbne i zdecyduje co mi się bardziej podoba i zacznę robić. Ech...nie chce mi się. Jestem głodna i idę coś zjeść.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 17:55   #2920
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
kupiliśmy garnitur dla TŻ. Ten w Vistuli, o którym niedawno pisałam (z 1799 przeceniony na 1099).

Kupiłam także butki ślubne długo szukałam bordowych czółenek ze skórki, które byłyby dosyć wygodne no i trafiłam na takowe
Przypominam, że przy sukni będę miała bordową szarfę, stąd pomysł na bordowe buty. Oto i one .. taaadaaam
i kolejne dwa punkty z listy odhaczone
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
właśnie dostałam info od kadrowej że mam zaległego urlopu 21 dni + 20 dni z tego roku + 2 dni okolicznościowego co daje mi łącznie = 43 dni urlopu
o jaaaaaaaaaaaa takiej to dobrze
Cytat:

Cytat:
Nie zdałam
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 18:02   #2921
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

kiciu, za egzamin

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-24, 18:22   #2922
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Dzięki Już podpisywać dokumenty?
jeszcze nie. Byłam po akty urodzenia, ale nie mogłam wyciągnąć aktu TŻ bo jestem dla niego "obcą osobą". Ale w tym tygodniu (jak już T pojedzie po swój akt) idziemy do naszego USC po potrzebne dokumenty i w przyszłym tygodniu do księdza spisać protokół.
Cytat:

Czuje taka ulge fruwam 5 cm nad ziemia i juz tak bym chciala zeby byl lipiec i zebym mogla ja zalozyc

Tylko teraz szybko musze zamowic buciki, bo pierwsza przymiarke mam pod koniec lutego i juz musze miec buciki!!! Aaaaa...

Poza tym moj fotograf zostal zwyciezca TRENDSETTERS 2011 ze swoim Fulloffun czyli fotograficzna budka
no piękna ta sukienka
Cytat:

za garnitur i za butki
Cytat:

słoneczko piękne te kolczyki robisz

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 18:23   #2923
ona8686
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31819442]

Kessi_86

jeśli Twoja koleżanka ma fakturę lub paragon na tego lapka to niech to im okaże oni na piękne oczy nie uwierzą, a wiem że za piractwo to nieziemską kare dają, mój tż pracuje w sklepie komputerowym i ostatnio przyszedł do niego stały klient i mu pow. że za piractwo dostał 80tys. zł[/QUOTE]

Niestety, kary mogą być jeszcze większe. Nawet jak się robi kopie swojej płyty, np. z systemem, a nie ma się na kopi napisanego słowa "kopia" to też jest wówczas przestępstwo.

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
A ja miałam koszmar po prostu zaczyna się, jeszcze daleko mam do ślubu a dzisiaj to już był taki straszny, że obudziłam się o 3 rano i stwierdziłam, że już się nie kładę, bo znowu mi się coś przyśni i w ogóle się nie wyśpię.
Szukałam dzisiaj materiałów na zaproszenia, rozejrzałam się i dzisiaj zrobię dwa, takie próbne i zdecyduje co mi się bardziej podoba i zacznę robić. Ech...nie chce mi się. Jestem głodna i idę coś zjeść.
Pochwal się potem swoimi dziełami

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 18:51   #2924
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
kilianna za butki a gdzie kupiłaś?
butki kupiłam w jednym stacjonarnym sklepiku. Kosztowały 220 zl. Zalezalo mi na skórce, bo chciałabym, by posłuzyly jeszcze pozniej - do innych kreacji, moze bardziej codziennych

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
jagata ma dobry pomysł, może zadzwoń i się spytaj
juz dzwonilam, pani mówiła,ze oni i tak zawsze im dłuzsze z pracowni przysylają

Cytat:
Nie zdałam
biedna trzymamy wiec kciuki za kolejny termin

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ślicznie

wow, masz talent szkoda ze dałam sobie szlaban na kupowanie niepotrzebnych rzeczy

super butki

a powiedz mi, ten garnitur to nie jest przypadkiem w typie smokingu? bo właśnie z TŻem też oglądaliśmy w Vistuli i dokładnie w takiej samej cenie był smoking który nam się wstępnie spodobał

następnym razem
chyba tak mozna to nazwac, ze w typie smoking. TZ przez cały miesiąc mierzył chyba ze 100 garniaków w roznych sklepach. I lepszych i gorszych, ale ostatecznie powróclismy do 1 sklepu i do 1 garniaka po miesięcznej tułaczce
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 18:56   #2925
tusia_m
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:

Chatko gratulacje jestes super zdolna !!!

Audrey dostalam maile jak tylko znajde chwilke to zagladne do nich i cos wymysle

pięknie wyglądasz!

Chatko - ogromnie Ci gratuluję!!!!!!!

Jamee - nie przejmuj się Następnym razem bez problemu zdasz egzamin!

A ja dziś miałam "troszkę" luźniejszy dzień. W porównaniu z wczorajszym oczywiście, bo wczoraj miałam do sprawdzenia ......... 50 zeszytów uczniowskich, a w każdym zeszycie po 2, 3 zadania (niektóre bardzo długie, bo były to wypracowania) Oczywiście sprawdzałam tylko te zadania, bo całych zeszytów nie dałabym rady. Więc możecie sobie mnie wyobrazić w drodze do szkoły .... Ledwo co się z auta wygramoliłam. Z tymi torbami wyglądałam jak wielbłąd

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-24, 19:00   #2926
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość

Jamee nie przejmuj się! Poprawisz! Aha - i wiem co mówię - myśl bardziej pozytywnie!! To działa cuda!
Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Jamee, a co studiujesz, że tak ciężko?:/
Historię

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Głowa do góry następnym razem na pewno zdasz Pozytywne myślenie działa cuda więc się nie martw. Co do kolejnych egzaminów zdasz śpiewająco a nasze na pewno ci pomogą
Cytat:
o nic się nie stało, następnym razem się uda, tylko myśl pozytywnie
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31819442]

Jamee
uda się następnym razem
[/QUOTE]

Cytat:

następnym razem
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

Cytat:

biedna trzymamy wiec kciuki za kolejny termin
Dziękuję kochane

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 19:03   #2927
nena1984
Zakorzenienie

hej dziewczyny, dzięki za wszystkie odpowiedzi o darmowej ofercie foto
to, że fotki wisiałyby na stronie czy na witrynie zakładu przyznam, że jednak trochę by mi przeszkadzało. Moje miasto jest małe, a ja pracuję w wymiarze sprawiedliwości, nie chciałabym, żeby za kilka lat, kiedy będę już sędzią żeby jakiś skazany przeze mnie lub strona widziała zdjęcia pani sędzi na witrynie zakładu. Chyba zrobię tak jak radzicie, umówię się na spotkanie i zobaczę, jakie warunki udostepnienia zdjęc przewidują

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 19:06   #2928
chocolate muffin
Rozeznanie

Haha dziewczyny znalazam cos na pierwszy taniec na drugi dzień
charleston & lindy hop - genialne, tż sie przewróci jak mu to wyślę

No dobra idę się uczyć... dziewczyny nie ma spiny od czego sa drugie terminy

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
to, że fotki wisiałyby na stronie czy na witrynie zakładu przyznam, że jednak trochę by mi przeszkadzało. Moje miasto jest małe, a ja pracuję w wymiarze sprawiedliwości, nie chciałabym, żeby za kilka lat, kiedy będę już sędzią żeby jakiś skazany przeze mnie lub strona widziała zdjęcia pani sędzi na witrynie zakładu. Chyba zrobię tak jak radzicie, umówię się na spotkanie i zobaczę, jakie warunki udostepnienia zdjęc przewidują
Powiem Ci szczerze, że ja bym się na coś takiego nie zdecydowała. A już szczególnie ze względu na Twój zawód.
A to ma być pełny reportaż czy tylko plener ?
Na podstawie tego co mają na stronie ciężko powiedzieć o nich cokolwiek dobrego, nawet w swoich kategoriach nie maja zbyt wiele do pokazania.
Przy takiej ofercie na pewno będą chcieli mieć cały reportaż, do reklamowania się (o ile będzie czym sie chwalić). A powiem Ci widywałam nie raz zdjęcia od takich "fotografów" i możesz tego naprawdę później żałować jakby sie okazało, że pokażą was bardzo niekorzystnie. Poza tym weź pod uwagę, że to będzie 2 dodatkowych fotografów biegających w koło. Poczatkujący foto ślubny może niekoniecznie wiedzieć jak się zachować w różnych syt. No i pamiętaj że musi mieć pozwolenie z kurii na fotografowanie w kościele.

Oczywiście tutaj demonizuję to trochę, ale ja osobiście nie wpuściłabym na swój ślub nieznajomej mi os. bez żadnego doświadczenia.

Edytowane przez chocolate muffin
Czas edycji: 2012-01-24 o 19:15
chocolate muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 19:22   #2929
a u d r e y
Wtajemniczenie

Nena w takim wypadku bym się na to niezdecydowała, bo oni wydaje mi się wlasnie po to szukają kogoś żeby te zdjęcia udostępniać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-24, 19:41   #2930
misiak17
Wtajemniczenie

nena też bym się chyba w takiej sytuacji nie zdecydowała na tych fotografów, ale spotkaj się z nimi i pogadaj

Do mnie dziś przyszła moja podwiązka

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
Stary 2012-01-24, 19:43   #2931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
nena też bym się chyba w takiej sytuacji nie zdecydowała na tych fotografów, ale spotkaj się z nimi i pogadaj

poka
Stary 2012-01-24, 19:55   #2932
nena1984
Zakorzenienie

o kurcze zobaczcie jaki warkocz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vv-o-ss__large.jpg (34,9 KB, 45 załadowań)

Stary 2012-01-24, 20:00   #2933
a u d r e y
Wtajemniczenie

Ja w ogóle nie mam koncepcji na włosy... chciałabym takie luźne włosy, coś a'la właśnie wstałam i sie niedbale uczesałam ale nie wiem jak to będzie wygladać z suknią... ehh... za dużo do wyboru mam opcji.
Stary 2012-01-24, 20:02   #2934
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo proszę

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Bardzo mocne!

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
No to wszystkie trzymamy dasz rade
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
mocneee!!

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
mocne

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

Cytat:
kiciu, za egzamin

Cytat:

słoneczko piękne te kolczyki robisz

dziękuję wszystkim oczywiście poszło super i kolejny z głowy

jutro mam ostatnie zaliczenie u faceta u którego i tak 90 % osób nie jest dopuszczonych do egz ale w ogóle się nie przejmuje... wiecie co sobie wymyślił?? pytał dziewczyny dopóki nie zadał im pytania na które nie znają odpowiedzi... albo np kazał jednej po kolei wymienić tytuły wykładów...

naucze sie na poniedziałek

a teraz jeszcze tylko wejściówkę jutro i sesja zaczyna się pełną parą

Jamee nie przejmuj sie dasz radę nie mozemy się poddać i dać im tej satysfakcji do oblewania nas
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 20:03   #2935
nena1984
Zakorzenienie

audrey, ja stawiam na rozpuszczone - takie jak w inspiracjach. ale co z tego wyjdzie pewnie skończy się na luźnym niskim i niedbałym koczku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inspiracje.jpg (98,5 KB, 54 załadowań)

Stary 2012-01-24, 20:04   #2936
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Doradzicie dziewczęta?
Chodzi o biżuterię. Umówiliśmy się z TŻem, że będziemy sobie kupować prezenty, które użyjemy w dniu ślubu. Nie ma kasy, więc takie rozwiązanie było dla nas idealne. Na walentynki chciałabym dostać biżuterię i wybrałam trzy komplety, które mi się podobają, ale nie mogę ostatecznie się zdecydować. bransoletka + kolczyki. Na szyi nic nie będę miała.
oto one:
Pierwsza jest taka najprostsza, a druga moim zdaniem najciekawsza

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Chatuś droga, gratulacje serdeczne. Wiedziałam, że Ci sie uda. Czułam to w kościach
Kurcze, to powinnyście chyba z Margidą otworzyć jakąś spółkę i wróżyć przyszłość Hehe, kurde, ja naprawdę się nie spodziewałam, że mnie wezmą, szczerze, to nawet jak dziś podpisałam tę umowę, to dalej nie wierzę, że naprawdę mnie tam chcą

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Chatko na świeżo przebite uszyska najlepiej włożyć jakieś antyalergiczne albo złote kolczyki, bo niewykluczone że przez srebro przez długi czas rana się nie goiła i z biegiem czasu zaropiała... Ale to tylko gdybanie
No ale ja właśnie najpierw nosiłam takie antyalergiczne, a potem te srebrne też długo, zanim zaczęły ropieć...

Wiem Dziewczyny, że mogłabym teraz przekłuć, ale gdyby się okazało, że jednak nie będą mi ropieć, to chyba też bym nie była zadowolona bo musiałabym aż do ślubu ciągle nosić jakieś kolczyki, żeby mi znów nie zarosły, a tak się przyzwyczaiłam, że nie mam nic na uszach, że chyba by mnie wkurzały...

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Na początek, od razu Chatko, gratuluje Ci pracy!!!! Mam nadzieje, że to będzie Twoja wymarzona praca
Dzięki Mam nadzieję, że przynajmniej lubić ją będę i dam sobie w niej jakoś radę

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
czytam tu sobie na bieżąco, ale nie za bardzo mam wenę do pisania
nie wiem, czy to PMS, ale mam dołka, również w sprawach ślubnych
pisałyście, że przybywa Wam gości, a mi ubywa - z 30 osób, które miały być na początku zrobiły się 23 ( włączając nas), goście nie odmawiają specjalnie, powody są poważne i zrozumiałe, ale i tak mi przykro
w dodatku moja mam postroiła fochy, jak zapytałm, czy będzie nas witać chlebem na sali

chatko nie będę oryginalna - wiedziałam, że Cię przyjmą niech Ci się miło pracuje ( niektórzy uważają, że te dwa słowa się wzajemnie wykluczają )
Ee, czasem da się miło pracować, doświadczyłam już czegoś takiego Ale fakt,że może na dłuższą metę nic takie miłe nie jest

to na pewno pms, ja przez ostatni tydzień miałam takiego doła i wk*rwa, że wolałam się nie odzywać w ogóle
A Goście no cóż, zawsze może się coś zdarzyć, że nie będą mogli przyjść z jakiegoś powodu, my już też wiemy, że niektórzy nie przyjdą np. z powodu ciąży... Wiadomo, że przykro, ale na pewno dobrze Wam życzą, no i zostaną Wam Ci, którzy przyjdą
A o co Twojej Mamie chodzi, nie chce Was witać?

Cytat:
Wieeeelkie mega się 3mają!

Cytat:
Nie zdałam
Współczuję Zdasz w następnym terminie na pewno, widać miałaś gorszy dzień... Ja na studiach może na dwóch sesjach nie miałam żadnych poprawek, a tak to na wszystkich innych, przynajmniej jedną albo 2...

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Haha dziewczyny znalazam cos na pierwszy taniec na drugi dzień
charleston & lindy hop - genialne, tż sie przewróci jak mu to wyślę
Zaaaaaaaaaa☠☠☠iaszczy są! Obejrzeliśmy z TŻtem, to się normalnie napatrzeć nie mogliśmy, genialne

kilianna, piękne buciki, brawo!

słoneczko, cudne te Twoje wyroby! 30zł za takie cudeńka to wcale nie jakaś wygórowana kwota, ale ludzie zawsze będą narzekać...

Kurcze, muszę ruszyć tyłek i zaczął szukać materiału na szarfę i buty, bo najwyższy czas zamawiać już te butki... Ależ mi się nic nie chce ostatnio. A tu od poniedziałku trzeba się zebrać w sobie i wziąć za robotę! Ale może wtedy łatwiej mi się będzie ogólnie zorganizować...

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 20:05   #2937
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja to chyba bym się na twoim miejscu nie zdecydowała że względu na zawód, chyba że zaproponują inne warunki że nie umieszczą tego na stronie czy na witrynie to tak

Cytat:

Pokaż nam
Stary 2012-01-24, 20:06   #2938
a u d r e y
Wtajemniczenie

Nena ja też bym chciała mieć rozpuszczone i lekko pofalowane, ale wiem że będą niewygodne do tanczenia, więc zdecyduje się pewnie na jakieś luźne upięcie
Stary 2012-01-24, 20:07   #2939
misiak17
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31824949]poka[/QUOTE]
wklejałam już zdjęcie ze strony ale jeszcze raz wkleję (załącznik)
Cytat:
o kurcze zobaczcie jaki warkocz
bardzo ciekawy
Cytat:

dziękuję wszystkim oczywiście poszło super i kolejny z głowy

jutro mam ostatnie zaliczenie u faceta u którego i tak 90 % osób nie jest dopuszczonych do egz ale w ogóle się nie przejmuje... wiecie co sobie wymyślił?? pytał dziewczyny dopóki nie zadał im pytania na które nie znają odpowiedzi... albo np kazał jednej po kolei wymienić tytuły wykładów...

naucze sie na poniedziałek

a teraz jeszcze tylko wejściówkę jutro i sesja zaczyna się pełną parą
wizażowe kciuki znowu pomogły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg niebieska-podwiazka-slubna-pw02.jpg (13,5 KB, 8 załadowań)

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015

Edytowane przez misiak17
Czas edycji: 2012-01-24 o 20:10
Stary 2012-01-24, 20:09   #2940
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Skoro temat fryzur dziewczyny to pokaże Wam swoj fragment kolekcji

1. i 2. zdjęcie - warkocze
3. zdjęcie - taka właśnie luźna, zwiewna
4. i 5. zdjęcie to moje faworytki - w takim stylu będzie moja głowa Tego Dnia
6. zdjęcie - ciekawostka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg warkocz1.jpg (41,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg warkocz.jpg (36,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg luźna.jpg (20,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg faworytka.jpg (22,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg faworytka1.jpg (58,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kokardka.jpg (42,5 KB, 22 załadowań)

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości