|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
Ja mam Mirabilandię już wliczoną w cenę, ale i tak bym wzięła dodatkową kasę, bo Mirabilandia obowiązkowa musi być;d Teraz wezmę jakieś ubranie na zmianę, bo są tam atrakcje również wodne, a zajedziemy tam w drodze powrotnej. Co do Wenecji... hmm.. niby ładnie, ale mi tam śmierdziało;dd Z wycieczki do San Marino nic nie pamiętam....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2912 |
Przyczajenie
|
Ale wam dobrze, ze juz za miesiac jedziecie
![]() Nam zostalo jeszcze okolo 65 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2913 |
Raczkowanie
|
bialaa17:
Plaża jak najbardziej piaszczysta. ![]() Z jakiego biura jedziesz, jeśli mogę spytać? Gdyż ja także wyruszam za 29 dni. (28.06) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2914 |
Raczkowanie
|
Z biura Almatur
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2916 |
Rozeznanie
|
Byłam w hotelu Hotel Buenos Aires, no niby tak, ale tam naprawdę trzeba uważać dziweczyny późnym wieczorem poszły zamoczyć nogi do morza - czyli nie w głąb wody, po chwili się odwracaja, a ich torebek nie ma ;/ Chodzi w sumie tylko o nocną plażę, w dzień raczej na plaży nie kradną, więc tylko przestrzegam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
Raczkowanie
|
A był ktoś może w hotelu Consul? i mógłby mi go opisać?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
Rozeznanie
|
bialaa17 - czy Ty przypadkiem nie wypowiadałaś się na wizażu rok temu w wątku o Lloret De Mar ? Coś tak mi się kojarzy po awatarze, ale nick mi nie świta hahhaah
![]() Co do kasy, to ja planuję zabrać 150 euro kieszonkowego, ale nie liczę w tym żadnych wycieczek ;p ![]() Rok temu do Lloret zabrałam 110 euro, a wróciłam z 30, więc stawiam, że w tym roku sytuacja się powtórzy ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2011-05-30 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2919 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu wziela troche wiecej bo z tego co sie orietuje to w Lloret jest ogolnie taniej(dyskoteki itp.) niz w Rimini niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
Rozeznanie
|
Nono jeszcze zobaczę, ale na moje szczęście jestem oszczędna i na pierdoły pieniędzy nie wydaję ;D Tam pewnie będę wydawać na dyskoteki, jedzenie no i oczywiście alkohol, ale mam w planach też trochę przemycić z Polski
![]()
![]() |
#2921 |
Przyczajenie
|
jakie jedzenie , tutaj alkohol sie bd liczyl tylko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2922 |
Przyczajenie
|
aaa no tak, bo grupa autokarowa ma chyba w drodze do Rimini albo w drodze powrotnej tą Mirabilandię
![]() Co do wydawania kasy - jedzenie mamy w cenie, więc rzadko coś kupuję ( chyba, że mam ochotę na coś specjalnego lub zakąski), pamiątek nie kupuję tym bardziej, piję wodę, która majątku nie kosztuje, więc właściwie na liście moich zakupów są w większości % i dyskoteki ![]() Mam też wykupiony ten pakiet 3 DISCO czyli 3 wejścia już opłacone. brałyście to? ![]()
![]() |
#2923 |
Raczkowanie
|
Tak to ja, ale zmieniłam konto;dd
ooo właśnie ile kosztuje karnet na dyskotekę? czy kupuje się pojedyncze wejściówki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
Rozeznanie
|
hahhaah już wiadomo kto tutaj najszybciej zaliczy zgona
![]() ![]() ![]() Co do tego pakietu 3 disco, to myślę, że weźmiemy z dziewczynami ![]()
![]() |
#2925 |
Rozeznanie
|
Tylko o co chodzi z tym sportem w tym pakiecie? Mam nadzieję, że nic na siłę nam wciskać nie będą.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Przyczajenie
|
wydaje mi się, że ten sport jest tak dla picu dopisany, żeby było więcej, bo i tak z tego co pamiętam będziemy na prywatnej plaży z boiskami do siatkówki itd i nawet w programie ogólnym wyjazdu jakiś turniej siatkówki był chyba wymieniony. No i mam nadzieję, że nie będą nas zmuszać, bo ja tam jadę się bawić i odpoczywać, a nie robić jak żołnierzyk co mi każą
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- chyba, że te boiska, które są w opisie są już dodatkowo płatne, a dzięki temu pakietowi nie będzie trzeba płacić.. no nie wiem. z tych ofert to połowy rzeczy nigdy nie wiadomo - okaże się na miejscu. Chociaż ja myślę, że z tych boisk i tak nie będę miała siły korzystać ![]()
![]() |
#2927 |
Przyczajenie
|
właśnie dziewczyny, powiedzcie mi czy ta karta "BUT BEACH & DISCO!" jest tylko na ograniczona liczbe wejsc??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Przyczajenie
|
nie widziałam takiego pakietu także nie wiem :P ale myślę, że na nieokreśloną ilość wejść by im się nie opłacało..
![]() |
#2929 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2931 |
Raczkowanie
|
Jedzie ktos na kolonie do Włoch z biura Steja w terminie 2011-07-29 - 2011-08-09 ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Rozeznanie
|
oi nie chcę kłamać, ale o ile dobrze pamiętam to ok. 40 euro za 5 wejść w tym masz jednego drinka gratis, a normalnie kosztowało chyba z 10 euro jeśli chodzi o carnaby, nie jestem pewna, ale tak, wejściówki strasznie drogie, szczególnie, jeśli ma ktoś tendencje do przeliczania na Polskie pieniądze, czego proponuję się oduczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Raczkowanie
|
Jedzie ktoś z Almatura/Turbuta do Rimini 2 sierpnia?
![]()
![]() |
#2934 |
Przyczajenie
|
na stronie BUT-a jest napisane, że do Carnaby wejście 8 euro, do Altromondo 10euro. No i za 25 euro ta wypasiona dyskoteka, ale ja raczej sobie odpuszczę już takie przyjemności
![]()
![]() |
#2935 |
Rozeznanie
|
No mnie niestety też nie stać na takie szmery bajery, ale myślę, że carnaby i altromondo będą wystarczająco dobre
![]()
![]() |
#2936 |
Przyczajenie
|
dobre przygotowanie procentowe, dobra ekipa i dobra muzyka - nic więcej nie trzeba
![]()
![]() |
#2937 |
Przyczajenie
|
No i jeszcze trochę kasy, bo wejściówki czasami kosztują, i to nawet 25 euro, zależy od dyskoteki. Czytałam właśnie na stronie swojego biura, że dyskoteki od 8-25 euro. Muszę dobrze pogadać z ojcem, bo jak mam imprezować cały pobyt w bułgarii to nie ma szans, żeby mi 50 euro wystarczyło.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
ok 40 euro?!
![]() tak patrzę, że chyba będę musiała dozbierać jakoś kasę do obozu;d zostało mi tylko... 26 dni.... na pewno zdążę.....;dd kurde! już tylko 26 dni! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2939 |
Raczkowanie
|
Hej mam prośbę, możecie podać linki do najbardziej interesujących obozów? tych na które wy jedziecie lub może byliście... bo nie wiem z którego biura jechać, miałam jechać ze Steji, ale nie jestem przekonana, potem chciałam z BUTa, ale nie ma już miejsc, cały czas nie wiem gdzie, a do jutra muszę zdecydować ostatecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2940 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.