Mamusie listopad-grudzien 2011 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-14, 21:58   #2911
ania21_21
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

tylko się przywitam i idę spać

nadrabiałam 2 godz. i jak nadrobiłam to jak późno jutro odpowiem

Co do wózków agulan petite star zia oglądałam w mothercare i zakochałam się w nim prawdopodobnie go kupię
baby jogger ok ale trochę za drogi a czym się różni ten mini od micro mini
Stary 2012-05-14, 22:16   #2912
fatal21
Wtajemniczenie

dalam rade. Oliviera pytanko bylam wczotaj w poszukiwaniu spacerowku spodobal mi soe xlander run(na moja wirs super)ale nie kladzie sie oparcie i d...a najlepiej to bym chciala 3 ew 4kolka w tym stylu z przekladna raczka i rozkladany co polecasz?Olusia czy persil sensitive jest i do koloru i bialego 1rodzaj bo dzis kupilam granulki ale nie jest napisane ze kolor.juteo Zosi imieniny a ja nawet nie mam dla niej prezentu.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

aha moja sis kupila lovi 360 i go testowalam i ciezko sie pije i on jest od 9mcy wiiec czy wasze dzieci sobie radza?
Stary 2012-05-14, 22:22   #2913
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

ja mam baby joggera ale do biegania, chyba pora go odpakowac.

jutro maly dostanie szpinak bo wlasnie mam pierwsze listeczki z ogrodka

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 22:25   #2914
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
dalam rade. Oliviera pytanko bylam wczotaj w poszukiwaniu spacerowku spodobal mi soe xlander run(na moja wirs super)ale nie kladzie sie oparcie i d...a najlepiej to bym chciala 3 ew 4kolka w tym stylu z przekladna raczka i rozkladany co polecasz?Olusia czy persil sensitive jest i do koloru i bialego 1rodzaj bo dzis kupilam granulki ale nie jest napisane ze kolor.juteo Zosi imieniny a ja nawet nie mam dla niej prezentu.

a jestes ograniczona cenowo w kwestii wózka? do jakiej kwoty?

jesli chodzi o persil, to jest Persil Sensitive (do białego) i Persil Sensitive Color

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
ja mam baby joggera ale do biegania, chyba pora go odpakowac.

jutro maly dostanie szpinak bo wlasnie mam pierwsze listeczki z ogrodka
czyzby city elite? rewelacja

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
dalam rade. Oliviera pytanko bylam wczotaj w poszukiwaniu spacerowku spodobal mi soe xlander run(na moja wirs super)ale nie kladzie sie oparcie i d...a najlepiej to bym chciala 3 ew 4kolka w tym stylu z przekladna raczka i rozkladany co polecasz?

jutro cos poszukam, bo teraz Mala zaczyna marudzic

dobranocki kochane

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 22:27   #2915
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

nie, performance II
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wozecek.jpg (51,0 KB, 24 załadowań)

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska

Edytowane przez wiolqn
Czas edycji: 2012-05-14 o 22:28
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 22:31   #2916
muffinka90
Zakorzenienie

agulan ty pytalas o chrupki? moj je kukurydziane, a biszkopta mu czasem kwruszam do owocow jak kwasne np. gruszki czy maliny

co do zlotu to fajnie by bylo, a najlepiej w szczecinie ale tez mysle, ze to nie do ogarniecia logistycznie...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 23:14   #2917
OlusiaS
Wtajemniczenie

fatal sensitive jest jeden,nie ma podzialu na kolor i niekolor ,tez mam te granulki.Najlepszego dla solenizantki ,oj,po 12 juz,spoznilam sie

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
że niby to Cie ma powstrzymac?
Ty,dziala,bo wyzeram,co stoi poza szafka

Cytat:
a'propos śmiesznych tekstów:

jakiś czas temu mówię do TŻ: "Usiądź sobie tutaj z boku" a on do mnie oburzony, że "ma imię" na to ja: "o co Ci chodzi?!" a on po prostu uslyszał: "Usiądź sobie tutaj ZBOKU"
Moj TZ sie mnie czepia,jak mowie do Maxa :"chodz tu kolo mnie Z BOKU!!"

Elf ja jestem po przepuklinie pachwinowej

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Oliveira ale zes buszowala na fb
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-15, 01:28   #2918
glamourous
Zakorzenienie

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czemu nie ma tableteknasennych dla niemowlakow??????
Jeszcze 3 nie ma a ja juz z 6 pobudek mialam P
Stary 2012-05-15, 05:39   #2919
glamourous
Zakorzenienie

Wykoncze sie
Najpierw od 2 do3 nie spal dominik
Jak juz usnal o 4 przyszla sonia ze jest calkiem wyspana glodnai juz dzien wiec wstajemy
Oczywiscie gadaniem obudzila obu chlopcow, adaska udalo mi sie uspic dopiero o 5. A teraz 6.30 wstal domek

Ktos mnie przebije????
Stary 2012-05-15, 06:24   #2920
Oliveira79
Zadomowienie

witamy skowroneczki

my nie spimy od 6ej

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
nie, performance II

fajnie sie prezentuje, koła super

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

co do zlotu to fajnie by bylo, a najlepiej w szczecinie ale tez mysle, ze to nie do ogarniecia logistycznie...

ale próbować mozna

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
fatal sensitive jest jeden,nie ma podzialu na kolor i niekolor ,tez mam te granulki.

no to juz sama nie wiem bo ja kupuje i do kolorów i do białego są dwa: Persil Sensitive i Persil Sensitive Color - ten pierwszy mimo ze nie jest napisane to jest do białego (przeczytaj opis drobnym drukiem gdzieś z boku (znowu ZBOKU ) opakowania)

Cytat:

Cytat:

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
no musiałam Wam się w koncu przyjrzec

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Wykoncze sie
Jak juz usnal o 4 przyszla sonia ze jest calkiem wyspana glodnai juz dzien wiec wstajemy
Oczywiscie gadaniem obudzila obu chlopcow, adaska udalo mi sie uspic dopiero o 5. A teraz 6.30 wstal domek

Ktos mnie przebije????

na takiego cyborga jak Ty nie ma mocnych

ale mimo wszytko współczuje i życzę Ci zeby chociaz w dzien chodziły jak w zegarku

Stary 2012-05-15, 06:25   #2921
fatal21
Wtajemniczenie

witam Glam dzis wygrywasz ale i moje dziecie dalo mi popalic.Oliveira tak 1000 max q1200.skusilabym sie na poprzednia wersje x run ale w necie nie znalazlam.jak dla mnie musi byc dobry na wiejskie drogi niekoniecznie do biegania.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-15, 06:27   #2922
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
witam Glam dzis wygrywasz ale i moje dziecie dalo mi popalic.Oliveira tak 1000 max q1200.skusilabym sie na poprzednia wersje x run ale w necie nie znalazlam.jak dla mnie musi byc dobry na wiejskie drogi niekoniecznie do biegania.

poszukamy

Stary 2012-05-15, 06:30   #2923
mol_aa
Zadomowienie

Witam i ja z rana

Glam dla pocieszenia u nas też było dużo pobudek, ale nie na jedzenie. Tak się wiercił, kręcił, ciągle mu cos przeszkadzało, jak nie nosek zapchany, to smoczek mu wpadł pod szyjkę i uwierał

Zaliczyłam już wypad na ryneczek po warzywa dla małego. Wyobraźcie sobie, że o 6,30 prawie targ pusty tylko jeden starszy pan miał kolejkę. A w kolejce prawie same mamuśki po warzywa dla dzieciaków śmiech mnie ogarnął, bo wszystkie babeczki które widuję na spacerach, stały grzecznie i czekały za świeżutką marchewką czy ziemniakami (ten Pan ma małą uprawę coś ala eko, sam wszystko robi, przyjeżdża z 5 skrzyneczkami warzyw i już po godzinie 8 go nie ma, bo wszystko ma sprzedane) także Piter dzisiaj bedzie miał kalafiorowa
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 06:44   #2924
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Aniolina podczas kłótni mówić milusio to pomysł świetny, ale czy wykonalny?

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------
jak dyskusja nie jest zbyt goraca ale zazwyczja dopiero pod koniec sobie przypominam

Cytat:

Ja mojej na razie lanych klusek nie daje (chociaz od wczoraj o nich mysle),bo z kawalkami ma problem.Czasem mi sie cos zle zmiksuje,to ta zaraz sie dlawi,robi glupie miny i pluje
MOjej raz tez podalam niedokladnie zmiksowana marchewke, to myslalam, ze zaraz zwymiotuje

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

a mi właśnie te hipp jakoś tak nie pasują. Chciałam kupić marchewkę - samą - i tylko w Gerberze znalazłam 100% marchwi, bez wody itp.
Chyba nie ma idealnej firmy - trzeba czytać składy uważnie i tyle
hm nie ma chyba marchwi bez wody, tylko na niektorych sloiczkach woda jest jako skladnik a na niektorych nie, a woda jest przeciez we wszystkich owocahc i warzywach.

Cytat:
.juteo Zosi imieniny a ja nawet nie mam dla niej prezentu.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

aha moja sis kupila lovi 360 i go testowalam i ciezko sie pije i on jest od 9mcy wiiec czy wasze dzieci sobie radza?
wszystkiego najlepszego dla Zosi, my probujemy z lovi, sie sporo wylewa, ale Kasia daje rade z tego pic kilka lyczkow.

elf my kupujemy i testujemy sloiczki roznych firm, zalezy od skladu, marchewke mialam swoja to troszke tez gotowalam, sposob karmienia mieszany podobno znajomy znajomej badal te sloiczki i hipp niby najbradziej wartosciowy.
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 06:45   #2925
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Glam moja od kilku dni też tak często się budzi. nawet 5-6 razy nie wiem od czego tak ale spała już ładnie

Wiecie co ja dziś zrobiłam Olivka w nocy się budzi na picie by jej nie dać zimnego lecę do podgrzewacza dolewam ciepłej i jej daje. A dziś poleciałam do podgrzewacza wody nalałam i co nie zakręciłam butelki czyt.smoczka z zakrętką nie założyłam. Biegnę do niej daje jej pić i całą butelkę wody na nią wylałam dobrze że się przekręciła bo jeszcze bym ją utopiła ale 150ml wody na niej się znalazło.

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-15, 06:50   #2926
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
agulan ty pytalas o chrupki? moj je kukurydziane, a biszkopta mu czasem kwruszam do owocow jak kwasne np. gruszki czy maliny

no wlasnie, mamy przeciez sporo mam "zagramanicznych":brzydal :

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Wykoncze sie

Ktos mnie przebije????
chyba zadna nie odwazy sie nawet stanac do pojedynku z Toba w tej kwestii
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 06:52   #2927
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakoś mi dziwnie.

Teściowa przyniosła pranie, tża koszulka i bokserki (nawet) wyprasowane, moja jedna koszulka nie...
Zwaliło mnie to z nóg...
Mam jej wygarnąć ? ale w sumie to takie głupie, że aż mi głupio to zrobić
Ja bym olała tym razem, może nie zauważyła... Ale jak się sytuacja powtórzy to bym zwróciła jej uwagę na to, jakoś tak delikatnie..

DZIEŃ DOBRY MAMUSIE
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 06:53   #2928
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Witam i ja z rana

Glam dla pocieszenia u nas też było dużo pobudek, ale nie na jedzenie. Tak się wiercił, kręcił, ciągle mu cos przeszkadzało, jak nie nosek zapchany, to smoczek mu wpadł pod szyjkę i uwierał

Zaliczyłam już wypad na ryneczek po warzywa dla małego. Wyobraźcie sobie, że o 6,30 prawie targ pusty tylko jeden starszy pan miał kolejkę. A w kolejce prawie same mamuśki po warzywa dla dzieciaków śmiech mnie ogarnął, bo wszystkie babeczki które widuję na spacerach, stały grzecznie i czekały za świeżutką marchewką czy ziemniakami (ten Pan ma małą uprawę coś ala eko, sam wszystko robi, przyjeżdża z 5 skrzyneczkami warzyw i już po godzinie 8 go nie ma, bo wszystko ma sprzedane) także Piter dzisiaj bedzie miał kalafiorowa
zazdroszcze tych eko upraw...
ostatnio w miasteczku mojego ojca okazalo sie, ze najpopularniejszy niby eko sprzedawca warzywa kupuje na gieldzie za grosze, i sprzedaje na targu 3xdrozej od innych jako EKO

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Glam moja od kilku dni też tak często się budzi. nawet 5-6 razy nie wiem od czego tak ale spała już ładnie

Wiecie co ja dziś zrobiłam Olivka w nocy się budzi na picie by jej nie dać zimnego lecę do podgrzewacza dolewam ciepłej i jej daje. A dziś poleciałam do podgrzewacza wody nalałam i co nie zakręciłam butelki czyt.smoczka z zakrętką nie założyłam. Biegnę do niej daje jej pić i całą butelkę wody na nią wylałam dobrze że się przekręciła bo jeszcze bym ją utopiła ale 150ml wody na niej się znalazło.
przepraszam wiem, ze to nie powinno mnie bawic no ale...
tez tak mialam prawie kilka razy ze chcialam podac bez smoczka
krzyk byl? wystraszyla sie?
Stary 2012-05-15, 06:54   #2929
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Moja w spacerówce ciężko zasypia jak tylko się zatrzymam to się budzi
Mojej niuni nie robi różnicy czy to gondola czy spacerówka - ważne by słoneczko w oczy nie świeciło i w reku była pieluszka do tulenia
Stary 2012-05-15, 06:54   #2930
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Wiolq ostatnio stałam chyba z pół godziny przed gigantyczną półką sklepową i sprawdzałam składy słoiczków z owocami (zupki gotuje sama) i różne owoce tzn morele są lepsze z bobvity a gruszki z gerbera. Masakra z tym jest, większość jest mieszana z sokiem z winogron lub wodą
wszędzie syf i chemia i każdy robi na ilośc nie jakość

Cytat:
nie wiem bo sie nie znam ale wydaje mi sie ze cos w tym musi byc ze w wiekszosci jest dodawana woda, moze technicznie nie da rady zrobic z samych owoców? moim zdaniem najważniejsze zeby nie było cukru no i oczywiscie tego całego śmiecia który dookoła wszem i wobec króluje

i mimo wszystko osobiscie wole sloiczki (oczywiscie czytajmy etykiety ) bo nie wiadomo skąd są te jablka, gruszki i wszystkie inne owoce i warzywa które kupujemy bo teraz to duzo rzeczy jest z Chin nawet czosnek cięzko inny znaleźć dacie wiarę?! to juz sie nie opłaca czosnku w polsce uprawiać?!

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

ja po Twojej dedukcji tez
zgadzam się, akurat mam pojęcie co do jakości warzyw bo wychowałam się na wsi i większośc rodziny sprzedawała warzywka "eko" - wstyd się przyznać, ale niestety wiem jakie one są nie-eko

Cytat:
fatal sensitive jest jeden,nie ma podzialu na kolor i niekolor ,tez mam te granulki.Najlepszego dla solenizantki ,oj,po 12 juz,spoznilam sie

Elf ja jestem po przepuklinie pachwinowej

miałaś operowaną?

Cytat:
Witam i ja z rana

wczoraj wieczorem odwiedził mnie kolega, małego to rozstroilo i chociaż szybko usnął to nocka niespokojna, milion pobudek nie wiadomo na co

jeszcze co do warzyw - wiele lat przyglądałam się co robią rolnicy warzywom wystawianym na sprzedaż i nie wierzę, że są eko albo "pewne:, każdy chce teraz zarobić
(mój stryj jest jeszcze w miarę EKO bo nie pakuje w pomidorki chemii tylko koński mocz w celu ujędrnienia )

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
jak dyskusja nie jest zbyt goraca ale zazwyczja dopiero pod koniec sobie przypominam

MOjej raz tez podalam niedokladnie zmiksowana marchewke, to myslalam, ze zaraz zwymiotuje

hm nie ma chyba marchwi bez wody, tylko na niektorych sloiczkach woda jest jako skladnik a na niektorych nie, a woda jest przeciez we wszystkich owocahc i warzywach.

wszystkiego najlepszego dla Zosi, my probujemy z lovi, sie sporo wylewa, ale Kasia daje rade z tego pic kilka lyczkow.

elf my kupujemy i testujemy sloiczki roznych firm, zalezy od skladu, marchewke mialam swoja to troszke tez gotowalam, sposob karmienia mieszany podobno znajomy znajomej badal te sloiczki i hipp niby najbradziej wartosciowy.
u nas po dyni hippa wysypka, po dyni ze sklepu ekologicznego ok

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość

ojoj , nie martw się, grunt że wszystko ok

JOAMIC a ile dajesz razy i ile ml Oliwce wody nocą? nie ma potem biegunki?
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 06:55   #2931
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym olała tym razem, może nie zauważyła... Ale jak się sytuacja powtórzy to bym zwróciła jej uwagę na to, jakoś tak delikatnie..

DZIEŃ DOBRY MAMUSIE
np moja matka jak wola na sniadanie w niedziele to tylko mnie, Tz nie co mnie doprowadza do szalu.
To samo jak robi herbate to krzyczy czy ja chce, Tz pominiety...
Stary 2012-05-15, 06:55   #2932
elf27
Zadomowienie

Cytat:
: hahaha: padłam, oplułam ekran i tża

daję małemu słoiczki, bo teraz żadne owoce nie są "swoje" z ogródka.
Gerbera śliwki w śliwce jest aż 15%, reszta to jabłka

Widać, że pogoda się pogorszyła, bo od 9 rano mnie nie było i co??? 8 stron do nadrobienia która tak się rozgadała co ??? przyznać się
drogie te słoiczki?

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

kupujemy sloiczkowe ale patrzymy na sklad

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

no kocham Cie Glam po prostu
też gerbera?

Cytat:
to moj wczoraj do mnie: O. za pięty sie obrocil na brzuszek.
ja: eee jak za pięty?
Tz: no za piety, nie rozumiesz?

a jemu chodzilo ze ZAPIĘTY w szelki na bujaczki sie obrocil

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

ojej... gdzie i dlaczego? nie znam sie na tym
Goldi po cc pewnie od noszenia mojego wielkoluda

GLAM jak się trzymasz?
AMARANTAS a z tą stulejką to nie jest tak, że do roku się nie rusza?
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 06:55   #2933
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Mojej niuni nie robi różnicy czy to gondola czy spacerówka - ważne by słoneczko w oczy nie świeciło i w reku była pieluszka do tulenia
to tak jak mojemu, on wszedzie zasnie jak jest zmeczony, nawet przewiesozny przez Tzta
Stary 2012-05-15, 06:57   #2934
mol_aa
Zadomowienie

Cytat:
zazdroszcze tych eko upraw...
ostatnio w miasteczku mojego ojca okazalo sie, ze najpopularniejszy niby eko sprzedawca warzywa kupuje na gieldzie za grosze, i sprzedaje na targu 3xdrozej od innych jako EKO

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

przepraszam wiem, ze to nie powinno mnie bawic no ale...
tez tak mialam prawie kilka razy ze chcialam podac bez smoczka
krzyk byl? wystraszyla sie?
to już robi po chamsku, a ja tego pana to mam sprawdzonego, bo on mieszka niedaleko mojej babci dlatego wiem, ze u niego warto i że nie są oszukane
Stary 2012-05-15, 06:57   #2935
Aniolina
Rozeznanie

a wczoraj szczepienie poszlo ok, krotko plakala, bo sie zajela zabawka.
mierzymy 68,5 cm, wazymy 7280g i ciut sie martwie, bo malo przez ostatnie 3 tyg przybrala, chyba sie wybiore do kontroli za 3 tyg. Do tej pory szla rowno ciut poniezej 50 centyla i wzrostem i waga, a teraz wzrost poszedl w gore a waga w dol.
NIemowleta rosna skokowo?
Stary 2012-05-15, 07:00   #2936
goldika
Zakorzenienie

Elfik gerbera rzadko, bralam z niego zupke jarzynowa bo mlody lubil i brokula jedne sloiczek. Bobovita jakos mnie nie przekonuje wcaje.
Obecnie w szafie mam praktycznie samego Hippa

co do przepukliny to przykro mi co sie z tym robi?

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Cytat:
to już robi po chamsku, a ja tego pana to mam sprawdzonego, bo on mieszka niedaleko mojej babci dlatego wiem, ze u niego warto i że nie są oszukane
dlatego zazdroszcze ale za jakis czas i tak bede kupwoac zwykle warzywa mlodemu bo cale zycie na eko nie pojedzie.
Poki co czekam na to co wyrosnie ojcu na ogrodku

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
a wczoraj szczepienie poszlo ok, krotko plakala, bo sie zajela zabawka.
mierzymy 68,5 cm, wazymy 7280g i ciut sie martwie, bo malo przez ostatnie 3 tyg przybrala, chyba sie wybiore do kontroli za 3 tyg. Do tej pory szla rowno ciut poniezej 50 centyla i wzrostem i waga, a teraz wzrost poszedl w gore a waga w dol.
NIemowleta rosna skokowo?
nie martw sie ta waga np Olusia i Ania jakie maja kruszynki i rozwijaja sie prawidlowo, moze przystopowala troche zeby potem nadrobic?
my jutro mamy szczepienie i ja juz przzezywam
Stary 2012-05-15, 07:00   #2937
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
np moja matka jak wola na sniadanie w niedziele to tylko mnie, Tz nie co mnie doprowadza do szalu.
To samo jak robi herbate to krzyczy czy ja chce, Tz pominiety...
nie ładnie
Stary 2012-05-15, 07:01   #2938
mol_aa
Zadomowienie

Elf sloiczki kosztują różnie od 2,60zł za deserki nawet do 5,99zl za obiadek

Aniolina my ten problem wagowy mamy już od 2mcy
Stary 2012-05-15, 07:02   #2939
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
to tak jak mojemu, on wszedzie zasnie jak jest zmeczony, nawet przewiesozny przez Tzta
mojej ostatnio zdarzylo sie zasnac jak probowalalm ja odbic
Stary 2012-05-15, 07:02   #2940
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
to moj wczoraj do mnie: O. za pięty sie obrocil na brzuszek.
ja: eee jak za pięty?
Tz: no za piety, nie rozumiesz?

a jemu chodzilo ze ZAPIĘTY w szelki na bujaczki sie obrocil
Cytat:
a'propos śmiesznych tekstów:

jakiś czas temu mówię do TŻ: "Usiądź sobie tutaj z boku" a on do mnie oburzony, że "ma imię" na to ja: "o co Ci chodzi?!" a on po prostu uslyszał: "Usiądź sobie tutaj ZBOKU"
:rot fl::hahaha :
Cytat:

o,ja bym chciała do szczecina-mam tam jedną bardzo fajną dawną znajomą
Cytat:
Wykoncze sie

Ktos mnie przebije????

może spróbuj z hektolitramy melisy??
Cytat:
ja bym zaniosła, rzuciła w twarz i powiedziała, że na drugi raz niech patrzy dokładnie i wszystko prasuje
serio byś tak zrobiła:confuse d:

Joamic-
dobrze,że nie wylałaś na niej tej wody.

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2012-05-15 o 07:11
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości