|
|
#2911 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
Cytat:
Cytat:
![]() milo to czytac ![]() to myslalas ze jaka jestem? a do was dzwonili TZci a do mnie nikt Lilith nie ma telefonu niestety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() milo mi czytac, ze taka fajna jestem ![]() a m oja energia to wlasnie byl efekt zmeczenia - ja tak mam ze im bardziej jestem zmeczona tym bartdziej mi odbija - duzo wtedy gadam i mam glupawki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ide do pracy....
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
skończyłam, obejrzałam filmik o organizowaniu szafy i jestem zadowolona że mam to z głowy. No chyba że się przyczepi i każe poprawiać. Strasznie mi się ręce trzęsą, albo to zmęczenie albo jakoś dziwnie reaguję na napój energetyczny a wypiłam tylko 1 i to koło 1 w nocy
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Choji w nadrabianiu to jesteś debest TŻ mieszka ode mnie niecały kilometr lasem a buduje się jakieś 50 m od rodzinnego domu tak że bliziuteńko.Kicham!
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł!
![]() Choji mistrzu Z teściową jeszcze nie było okazji pogadać na spokojnie, ale zrobię to niezwłocznie I dziękuję za komplementBYou uduszę Cię! Giga Pudding mi teraz cały dzień w głowie będzie siedział![]() Simply fajne te sale Aleks ładny garnitur i kolczyki Co do spinek to ja mężowi nie kupowałam, bo ma kilka par ![]() Byliśmy wczoraj na finałach mistrzostw Polski w koszykówce i nasz drużyna wygrała Ale koledzy powiedzieli, że mam na turniej nie przychodzić, bo rozpraszam go i słabiej gra![]() Zbieram się na uczelnię, dzisiaj czeka mnie intensywny dzień, nie wiem jak wyrobię w tym upale W dodatku obudziłam się o 5 i nie mogłam już zasnąć Miłego dzionka!
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Choji dzisiaj mam. Właśnie się zbieram do szpitala. Niby to tylko 2 pieprzyki i krótki zabieg ale i tak mam stracha
Trzymać kciuki żebym nie zemdlała
|
|
#2916 | |||
|
Zakorzenienie
|
Góóóóóóóóód morning Sanszajns!!!!!!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Frezi ale Wam zazdroszczę! Bardzo bardzo! Tylko szkoda mi Ciebie biedulko z tą zemstą faraona i migreną ![]() Idę sobie robić sniadanie póki nikogo nie ma w pracy. Dzisiaj owsianka z truskawkami i kostką gorzkiej czekolady ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Aaaaa, Choji dałaś czadu! |
|||
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co oni powymyślali teraz, mam taki temat że więcej niż 3-4 nie wycisnę i trochę utknęłam![]() Choji, gratuluję nadrabiania! ![]() Aleks, piękne kolczyki! ![]() Ale miałam ciężką noc, położyłam się ok północy i prawie 3 godziny się wierciłam w łóżku i nie mogłam zasnąć z powodu gorąca a potem się obudziłam o 5.20 i już nie mogłam spać będę zombie dziś
|
|
#2919 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My mamy 4x0,33l na osobę plus w dzbankach bez limitu.. ale tak naprawdę schodzą głównie butelkowe.. i boję się że ich własnie braknie jak sobie popiją alko... Cytat:
![]() Cytat:
oby zemsta szybko przeszła i żebyś bez problemu mogła wypoczywać Widzę że fajnie się nurkowało, zazdraszczam jak na rasową zazdrośnicę przystało Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2920 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie będzie wprawdzie dzwonić ale za to ty będziesz mogła do niej zadzwonic ![]() Cytat:
![]() zrób jeszcze serię z dwoma kichnięciami, a potem z trzema ![]() Cytat:
![]() Hi ![]() wracałam w niedzielę pociągiem w Krk do domu- katastrofa co się na kolei działo! Trasa zajmująca zwykle 2,2 przejechana w prawie 4! (chociaż ja i tak miałam szczęście- koleżanka tą samą trasę jechała 6,5.... pociągi poopóźniane od dobrej godziny do nawet i 3,5. To się nazywają przygotowania do EURO 2012 na pkp Idę się trochę poprasować, a potem znów siadam do Symfonii pohandlować trochę eliksirami z Syriuszem Blackiem
Edytowane przez Choji Czas edycji: 2012-05-22 o 09:48 |
||||
|
|
|
#2921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Frezi ale masz tam fajnie. I jestem z Ciebie dumna, że nawet na wakacjach ćwiczysz i dbasz o figurę. Gdyby nie to, że u nas upały to by mnie całkiem skręciło z zazdrości ![]() Cytat:
Liczę, że z koszulą i butami zmieścimy się w 1500zł. Gdzieś trzeba przyoszczędzić bo Aleks wydała więcej na suknię ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mówiłam o samej dekoracjo kościoła a ksiądz pewnie weźmie coś kasy z tego co wiem to tak około 800zł wszytsko powinno wynieść. Ale same zapowiedzi to na pewno dużo mniej nas wyniosą . Mi kucharka mówiła na 140 osób 16-18 ciast 8 jest rozkrawane na początku wesele a potem są dokrawane . Tylko , że ja nie mam zamiaru nikomu dawać a do pracy później będę zamawiać . Więc w sumie ja będę mieć 20 ciast i 15 kg tort Cytat:
Aleks piękne kolczyki ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Kurczę ale ten czas leci dziś mamy równiutkie 4 miesiące do ślubu a jak pójdę do pracy to już w ogóle czas mi będzie leciał
|
||
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
dziś muszę pouczyć żeby jutro zaliczyć jeden przedmiot.Choji Jesteś Mistrzynią Miło,że pytasz generalnie jestem zadowolona z tego egzaminu,ale wyniki mają być za 2 tygodnie,ale było 50 pytań i 15 minut na nie i dalej nie wiemy ile zalicza.https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=615075 a to ten wątek ![]() dziś o 10.15 na DDtvn będzie o najmodniejszych pierścionkach zaręczynowych ![]() i chyba od poniedziałku zaczynam praktyki
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynyyyyyyy. ..............
...mama zaproponowała, że pożyczy mi całą kwotę na motor!!!
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś aaaaaaaaaaaaaaaaaale super
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
ha jednak zdałam ten egzamin z 3 lat
nie wiem na co,ale podobno wszyscy zdali
|
#2928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
będziesz mieć wymarzona brykę bez odsetek
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Choji jesteś mega
ja jestem do tyłu z nadrabianiem![]() Aleks super kolczyki Justi fajnie, że mama pożyczy kasę na moto - pożyczka bez oprocentowania to marzenie każdego ![]() ja już spakowana (chyba wszystko zabrałam ) a o 14.20 mamy być na lotnisku![]() No i mam nadzieję, że nikt z pracy nic nie będzie chciał ![]() Laptopy zostawiamy więc dopiero pewnie w środę za tydzień się odezwę - zaręczajcie się ile wlezie jak mnie nie będzie
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
osz udanych wakacji!!!
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Choji naprawdę jesteś mistrzem nadrabiania
![]() Co do TŻ to chyba właśnie uciekł, bo tej nocy nie spał u mnie Osz bezpiecznej podróży i wypoczynku wypoczynku wypoczynku ![]() Jusia super, że mama pożyczy Ci kasę ![]() Wkurzyłam się. Wczoraj pomalowałam paznokcie po południu. Czekałam dzielnie aż wszystko wyschnie. Jest super. Po kilku godzinach poszłam pod prysznic i jak się wycierałam to mi się....ręcznik poodbijał na pazurach. Beznadzieja. Poza tym utwierdzam się w przekonaniu, że mam beznadziejną grupę na studiach. Piękna pogoda, gorąco, słońce świeci a wszyscy naburmuszeni jakby im kto ojców gazetą powybijał. Ale spoko....jeszcze tylko miesiąc i koniec oglądania tych wiecznie obrażonych twarzy
|
|
#2934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?wątek Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
![]() też się ostatnio wkurzyłam przez lakier - chucham, dmucham a tu po jakimś czasie patrzę a i tak coś mi się odbiło na paznokciach ale ktoś u mnie hałasuje za oknem zmykam wysuszyć włosy i zakończyć pakowanie podręcznego![]() do usłyszenia
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Też się strasznie cieszę
jak nie sprzedadzą, to kupuję motor w NIEDZIELĘ! Osz, udanych wakacji! Wróć z pierścieniem!
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Choji przecież student nie czyta pytań tylko zaznacza odpowiedzi
dobrze,że nie było na slajdach bo w ogóle była by porażka ![]() ta dziewczyna co założyła te wątek tragiczna łącznie z tym,że gdyby przytyła lub zaszła w ciąże facet by ją zostawił i ona to rozumie![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=194
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-05-22 o 10:59 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, że też studentowi udaje się w ogóle je przeczytać i zaznaczyć, a jak robi ruletkę żeby zdążyć to nawet trafić z odpowiedzią
nie psuj mi czytania, nie doszłam do tego jeszcze ale już prawie płaczę ze śmiechu a powiedzieć Wam coś? mamy już zespół : ))))))) |
|
|
|
#2940 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aleks, śliczne kolczyki Frezi, Ty to masz samozaparcie super! wracaj do nas szybko Dibtry! wstaliśmy rano (nocowali u mnie siostra lubego z chłopakiem), włączamy TV, a tam co w DDTVN? Moda w pierścionkach zaręczynowych A teraz siedzę sobie sama i rozmyślam Dziś praca do północy, a od jutra ostro się biorę do roboty |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

tylko po 17stej 

a do was dzwonili TZci a do mnie nikt

13.03.2008
w nadrabianiu to jesteś debest
Z teściową jeszcze nie było okazji pogadać na spokojnie, ale zrobię to niezwłocznie
W dodatku obudziłam się o 5 i nie mogłam już zasnąć

odniosłaś się chyba do każdej 

?