kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-18, 13:53   #2911
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

wiesz co, my mniej lub bardziej zgodnie uznałyśmy, że uczucia to szeroko pojęty szit, a miłość nie istnieje ;d

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 15:51   #2912
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

motywacje chyba zadziałały, może uda mi się poćwiczyć...
póki co zjadłam szpinak
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Szaruch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 16:14   #2913
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
wiesz co, my mniej lub bardziej zgodnie uznałyśmy, że uczucia to szeroko pojęty szit, a miłość nie istnieje ;d

heh możne i tak... moja koleżanka do mnie mówi "Ty i ta twoja głupia miłość"
i co ja zrobię?
ja jak Kocham to na zabój

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 18:37   #2914
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
komu motywacji kooooomu http://hotrealgirl.pinger.pl/
Mnie zdjęcia chudych lasek demotywują.

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 19:09   #2915
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość

mnie tak samo.
Nie pobudzają mnie do działania

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 20:01   #2916
aniabaniaa
Zakorzenienie

mnie dołują

Stary 2012-10-18, 20:14   #2917
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
no pewnie!
to tylko troche chemi i motylow w brzuchu

jakiego ja faceta poznałaaaaaaaaaaaaaam
Cytat:
w sumie mnie tez zagryzam waflem!
Stary 2012-10-18, 21:00   #2918
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

Śmietana się seeeeeeksi z jakims obcokrajooowceeem tirarara

Cytat:

Lubicie Adele
Lubicie,a co
I nie myśl,że jak wstawisz link z jakąś piosenką to Ci uwierzymy bo i tak wszystkie wiemy,że kochasz się w Weekendzie, Mega Dance i innych :P ale pamiętaj, koleś z Extazy jest mój

Cytat:
afto pu toso fovame
o tritos de thelo na 'me
fovame!

kuwa, mialam sie uczyc . Ani wczoraj ani dzis od rana, przebimbałam już godzinę. Nie umiem sie uczyc
Dla mnie grecki jest jakims hmmm zimnym i sztywnym językiem :P Chociaż rozumiem,że Ty możesz mieć całkiem odwrotne skojarzenia z greckim językiem

Ja w niedzielę powtarzałam recepturę i myślałam,że na głowę upadłam, jak ja mogłam to wkuwać :P

Cytat:
dzisiaj rano przeżyłam coś strasznego, myślałam że umieram poszłam do kuchni po śniadanie, nagle serce zaczęło mi strasznie szybko bić, coś jakby zaczęło mnie dusić poczułam straszne gorąco jakby w głowie i zaczeło mi sie robic ciemno przed oczami
położyłam się na podłogę, bo pomyslalam, no ch,j albo umieram albo mdleje to tak czy inaczej trzeba sie polozyc :P no i przeszlo troche, choc ciagle bylo mi slabo ;/ oczywiscie poszlam (nadal kulawa i polamana przez te plecy) do lekarza, pobrali mi krew (myslalam ze tam zejde ) i zrobili ekg (bylo strasznie. STRASZNIE! ciagle ktos wlazil do tego zabiegowego, a ja lezalam z cyckami na wierzchu, ekstra! miarka sie przebrala, jak weszla tam pielegniarka (po raz nie wiem ktory! a za nia jakis facet! fakt, ze byl za kotara, ale jakby zrobil krok do przodu, to minalby granice tej kotary i zobaczylby mnie taka rozebrana i biedna, z tym zelastwem na cyckach zrobilam im awanture, to jeszcze ludzie na poczekalni (banda emerytow i moherrow, fakkkkkkk )kiwali glowami, ze taaaaka mloda a taka niekulturalna i nerwowa myslalam ze zaczne ich rzucac strzykawkami celujac iglami w czola, boze! co za dzien. co mnie jeszcze czeka? ;p

A! no i ekg wyszlo swietne, w sumie to pan doktor dal mi do zrozumienia, ze symuluje i za nauke sie powinnam wziac, a nie po lekarzach juz latac na to ja ; eeeeeeee (ku.rwa sobie mysle) - i tyle z mojej ambitnej wypowiedzi, tak mnie zagial tym stwierdzeniem
no i czekam na wyniki morfologii, rzucil na koniec, e, pewnie masz niedokrwistosc, anemie i niedocisnienie do widzenia, duzo zzdrowia zycze
ja je bie, nie mam do nich sily
Ale to na pogotowiu Cie tak potraktowali? Może wyskub skierowanie do szpitala od rodzinnego,żeby Cię od góry do dołu przebadali

Jak ja pojechałam na pogotowie (wtedy jak rzygałam na parkingach i przez szpitalne okna) to lekarz zapytał czy nie obchodziłam prawosławnego sylwestra Powiedziałam zgodnie z prawdą,że nie,a ten i tak swoje,że pewnie tak
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 21:26   #2919
psyhe666
Zakorzenienie

Moniaaaaa Twój? To możesz mu zaśpiewać 'smakować będę Cię każdy kęs całego ciebie chcę mieć'

Jem czipsy z biedry serowo cebulowe tasty i piję piwko
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-18, 21:29   #2920
aniabaniaa
Zakorzenienie

Monia, to u rodzinnego tak było! u nas u rodzinnego zapomnij o skierowaniu kiedyś zapytalam, czy mogłabym dostać skierowanie na badania chociaż raz () (a płacę za nie ok. 100 zł za każdym razem ) i odpowiedź jaką usyszałam, brzmiała: jak cie stac na leczenie u prywatnego specjalisty, to i na badania cie stac

w sumie wiecie co, chwalę sobie bardzo moje ginekologa, on zawsze dobrze mi doradzi i podpowie do kogo z czym iść (prywatnie oczywiście). no ale przecież nie będę szła do ginekologa, płaciła 2 stowy, zeby on mi (może:P) podpowiedział, co ja mam robić xD

np. on mi podpowiedzial, ze jak znowu bede miala problemy z zelazem i bede oslabiona, to ze mam koniecznie zbadac poziom ferrytyny - ani razu tego nie uslyszalam od "specjalistow" ktorzy diagnozowali mi ta niby niedokrwistosc. no i jutro ide znowu pobierac krew.

czuje sie jak bula bul, @ mi sie spoznia i jestem opuchnieta . blee

Stary 2012-10-18, 21:31   #2921
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

u mnie na kolację tosty..
widzę że rzeczywiście na tym wątku to dieta pełną gębą

mam nowy gorset trochę się muszę namęczyć żeby się zmieścić w talii, ale jak schudnę to będzie w sam raz
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2012-10-18, 21:38   #2922
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Lubicie,a co
I nie myśl,że jak wstawisz link z jakąś piosenką to Ci uwierzymy bo i tak wszystkie wiemy,że kochasz się w Weekendzie, Mega Dance i innych :P ale pamiętaj, koleś z Extazy jest mój
: cojest: ale trafilas, wiesz, ze dzisiaj slucham tej piosenki i jaram sie tym kolesiem? zaraz obczaje tego z exttazy, nie wiem kto to

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

ahahahaha to ten od KAKAO!!!!!!!!!!! moj instruktor od L tak wyglądał chcesz numer?

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Psyhe, standardowy zestaw

o ja tez bym chciala gorset! apropo zakupow, dzisiaj testowalam na aukcjach all, czy ktos mnie przelicytuje, i zonk, w ten najglupszy sposob stalam sie posiadaczka sandalkow i platfotrm 12 cm (bede miala w nich 188 )

Stary 2012-10-19, 10:10   #2923
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Karollllcia! no w końcu!
U Ciebie nawet jak jest regres to i tak jest progres xD
Noooooooo aż tak dobrze to nie jest Ale w ogóle jest jeszcze jedna zmiana: jestem teraz brunetko-ciemną blondynką i nie wiem co o tym myśleć - pierwsza farba (a w zasadzie Color Touch, wiec niepermanenta) od nie wiem jak dawna dałam fryzjerowi poszaleć

A tak naprawdę to nieeeeeeeee. Progresu nie ma, ale od przyszłego tygodnia wracam do ćwiczeń bo będę już miała warunki

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
heeeejjj poradzisz sobie ze wszystkim, wiem o tym
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
My o Tobie też pamiętamy i trzymamy kciuki! Na pewno sobie poradzisz ze wszystkim.
To jest bardziej niż pewne

Cytat:
Napisane przez Szaruch Pokaż wiadomość
kolacja: pół-omlet, pół-pancake kakaowy z bananami
Daaaaaaaaaaaaaaaaj! omnomnomnommm

A w ogóle cześć! Bo my się chyba jeszcze nie "widziałyśmy"

Cytat:
Uwielbiam Florence & The Machine zawsze mam na mp3 jakiś ich utworek Ostatnio mam najwięcej zmuły Lany Del Rey , Adele właśnie

a oprócz tego, Gossip i M.I.A (nie mam pojęcia jak to odmienić żeby było poprawnie ) no i Skrillex, moja miłość

(...)

ja je bie, nie mam do nich sily
Uwielbiam M.I.A Pisałyście o Adele, ona mi tak jakoś ni to grzeje, ni to chłodzi. Ale KOCHAM Ellie Goulding. Taki mój girl crush. I ten głooos! Wyszedł jej nowy album i zamówiłam w przedsprzedaży płytkę do Empiku, tak mi odbiło Ideał po prostu.

Bańka co Ty masz w ogóle z tym swoim zdrowiem..... to jest jakaś masakra. Powinnaś trafic na jakiegoś dobrego lekarza który by Cię odpowiednio pokierował, a nie że każdy jeden Cie zbywa i mówi że ściemniasz :/

Cytat:
no, ja tez tak miałam i lekarz mi powiedzial, ze mam depresje
Hahahaha ja też poszłam do mojego lekarza bo mi było tak ciągle słabo (w tym roku tak samo, tak jak Wam pisałam z miesiąc temu, tak dopiero teraz powoli dochodzę do siebie :/). No i lekarz skierował mnie na badania krwi, a jak nic nie wyjdzie to on by sugerował wizytę u psychologa

Idę się szykować do pracy, koszmarnie mi się nie chce bo zrobiłam sobie poranek lenia, wpieprzam mleko z Cookie Crisp i jakoś tak sobotnio mi się zrobiło

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 10:23   #2924
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jak zwykle kiwam głową, bo zupełnie się z tym nie zgadzam! Widzę jak kochają się moi rodzice, a dodatkowo jak widzę co dzieje się obecnie w mojej głowie to już w ogóle huhu!
Cytat:
póki co zjadłam szpinak
Szpinak! Jadłaś na gęsto czy w formie zupy? Bo już nie mam na niego pomysłów, a z chęcią przygarnęłabym go do żołądka.
Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
heh możne i tak... moja koleżanka do mnie mówi "Ty i ta twoja głupia miłość"
i co ja zrobię?
ja jak Kocham to na zabój
Moniska mam dokładnie to samo
Cytat:

jakiego ja faceta poznałaaaaaaaaaaaaaam
Co, gdzie, jak?!
Nic nie wiem.. coś mnie ominęło w klubie czy po prostu dopiero zaczęłaś wzdychać i wszystko jest owiane tajemnicą?
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Jem czipsy z biedry serowo cebulowe tasty i piję piwko
Ja ostatnio przerzuciłam się na wódkę z sokiem - i tak co wieczór do M jak miłość

Dziewczyny, potrzebuję burzy mózgów! P. skręcił na treningu kostkę i leży w domu przez 3 tygodnie.. Wciągnęłam w swoją konspirację Jego kolegę z uczelni i chcemy tam jechać we wtorek - zastanawiam się co mu sprezentować

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 11:07   #2925
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dla mnie grecki jest jakims hmmm zimnym i sztywnym językiem :P Chociaż rozumiem,że Ty możesz mieć całkiem odwrotne skojarzenia z greckim językiem
masz racje, wydaje sie byc taki zimny, ale wypowiadany na szybko, w normalnej rozmowie, dla mnie brzmi jak hiszpanski i nadal słysze w głowie jak brzmi na żywo...
Cytat:
u mnie na kolację tosty..
widzę że rzeczywiście na tym wątku to dieta pełną gębą
u nas zawsze pełną gęba
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość

Ale KOCHAM Ellie Goulding. Taki mój girl crush. I ten głooos! Wyszedł jej nowy album i zamówiłam w przedsprzedaży płytkę do Empiku, tak mi odbiło Ideał po prostu.
tez ja lubie
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Co, gdzie, jak?!
Nic nie wiem.. coś mnie ominęło w klubie czy po prostu dopiero zaczęłaś wzdychać i wszystko jest owiane tajemnicą?
a bo nic nie pisałam, nie wiem czy go jeszcze zobacze

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
A ja jak zwykle kiwam głową, bo zupełnie się z tym nie zgadzam! Widzę jak kochają się moi rodzice, a dodatkowo jak widzę co dzieje się obecnie w mojej głowie to już w ogóle huhu!
jak masz dobry przykład z domu, to może coś z Ciebie będzie! zartuje oczywiście
wyobrazam sobie, co teraz przezywasz. To piękny stan...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-19, 11:20   #2926
Sunday Rose
Zakorzenienie

Wiecie, jakie są dobre aspekty bycia chorym? Siedzimy oboje z tż w domu i mamy tyyyyyle czasu dla siebie
Stary 2012-10-19, 13:00   #2927
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość

Wiecie, jakie są dobre aspekty bycia chorym? Siedzimy oboje z tż w domu i mamy tyyyyyle czasu dla siebie

u Was tez taka piękna pogoda? 21 stopni i słonce grzeje mnie w plecy
Stary 2012-10-19, 13:06   #2928
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

Cytat:

Daaaaaaaaaaaaaaaaj! omnomnomnommm

A w ogóle cześć! Bo my się chyba jeszcze nie "widziałyśmy"

a dzień dobry, dzień dobry

Cytat:

Szpinak! Jadłaś na gęsto czy w formie zupy? Bo już nie mam na niego pomysłów, a z chęcią przygarnęłabym go do żołądka.
jem albo mrożony albo świeże listki, po prostu siup na patelnię, do tego koniecznie cebula + pomidor, cukinia, czosnek czy co tam chcesz

Cytat:

nie lubię być chora a właśnie mnie coś złapało co nie przeszkodzi mi w wieczornym wyjściu z TZ na piwo, tak myślę
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2012-10-19, 13:21   #2929
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
jem albo mrożony albo świeże listki, po prostu siup na patelnię, do tego koniecznie cebula + pomidor, cukinia, czosnek czy co tam chcesz
to musi być pyszne

az wstyd, szpinak jadlam może kilkanaście razy w zyciu, zawsze w restauracji, w kupnym żarciu. Z łososiem, w roladkach z kurczaka, ale uwielbiam i musze kiedys sama zrobic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-19, 14:18   #2930
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Noooooooo aż tak dobrze to nie jest Ale w ogóle jest jeszcze jedna zmiana: jestem teraz brunetko-ciemną blondynką i nie wiem co o tym myśleć - pierwsza farba (a w zasadzie Color Touch, wiec niepermanenta) od nie wiem jak dawna dałam fryzjerowi poszaleć

Uwielbiam M.I.A Pisałyście o Adele, ona mi tak jakoś ni to grzeje, ni to chłodzi. Ale KOCHAM Ellie Goulding. Taki mój girl crush. I ten głooos! Wyszedł jej nowy album i zamówiłam w przedsprzedaży płytkę do Empiku, tak mi odbiło Ideał po prostu.
1. Karola w fryzurze a'la borsuk! sam sex!

zartuje oczywiście

co nie zmienia faktu, że nie mogę sobie Ciebie wyobrazić w takim zestawieniu kolorów ale fajnie, że zdecydowłaś się na zmianę
jak będziesz miała chwilę, to się pokaż

co do Ellie, to póki co znam tylko lights i ta piosenka od początku bardzo mi się spodobała, ale dziewczyna ma dla mnie zbyt "normalny" głos, heh, nie wiem jak to opisać, nie chcę pisać: nijaki, może zbyt mało charakterystyczny, o

Cytat:
Hahahaha ja też poszłam do mojego lekarza bo mi było tak ciągle słabo (w tym roku tak samo, tak jak Wam pisałam z miesiąc temu, tak dopiero teraz powoli dochodzę do siebie :/). No i lekarz skierował mnie na badania krwi, a jak nic nie wyjdzie to on by sugerował wizytę u psychologa

Idę się szykować do pracy, koszmarnie mi się nie chce bo zrobiłam sobie poranek lenia, wpieprzam mleko z Cookie Crisp i jakoś tak sobotnio mi się zrobiło
a właśnie, co Ci było właściwie?

aaaaaaaaaaaaa! Cookie crisp jak mogłaś mi o nich przypomnieć, kilka lat temu miałam taką fazę na te "płatki", że po odstawieniu ich schudłem pewnie z 10 kg :P
Cytat:

Dziewczyny, potrzebuję burzy mózgów! P. skręcił na treningu kostkę i leży w domu przez 3 tygodnie.. Wciągnęłam w swoją konspirację Jego kolegę z uczelni i chcemy tam jechać we wtorek - zastanawiam się co mu sprezentować
wódkę, jak to student
Cytat:

a bo nic nie pisałam, nie wiem czy go jeszcze zobacze
- to było odnośnie tego zaje.istego faceta; a czemu nie wiesz? :P jak się poznaliście;>
Cytat:

eeeeeeeeeeeej ja też chce takie aspekty ;p u mnie to wygląda tak, że na parapecie i biurku jest chyba z 10 wysokich szklanek z ikei, łózko jest rozłożone, pościel jest taka zleżała, i ja się gramole w tym wszystkim i podziwiam kurz fruwajacy po pokoju tz w pracy. podwozi mi na biezaco czekoladki, takze po pokoju walaja sie dodaktowo papierki oraz pudelka
lump ze mnie

Cytat:
to musi być pyszne

az wstyd, szpinak jadlam może kilkanaście razy w zyciu, zawsze w restauracji, w kupnym żarciu. Z łososiem, w roladkach z kurczaka, ale uwielbiam i musze kiedys sama zrobic
no co Ty, kupuj szpinak, jest niedrogi i łatwo jest go przyrządzić

Stary 2012-10-19, 14:33   #2931
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
- to było odnośnie tego zaje.istego faceta; a czemu nie wiesz? :P jak się poznaliście;>
właśnie do mnie zadzwonił

napiszę Wam w klubie
Stary 2012-10-19, 14:35   #2932
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

polecam szpinak zapiekany z makaronem i łososiem wędzonym, przepisy krążą gdzieś na necie

zmusiłam się do ćwiczeń! rozgrzewka + 50 przysiadów + Mel B nogi + Mel B pośladki i padam, kondycja leży i kwiczy
powinnam jeszcze z jeden, dwa treningi Mel dorzucić ale nie mam już siły dziś
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2012-10-19, 14:54   #2933
aniabaniaa
Zakorzenienie

Ewelka, ;D

Szaruch, nie przesadzaj z treningami żeby nie bylo tak jak przewznie, ze najpierw masz turbo zapal, a pozniej du pa ;p

Dziewczyny, proszę o pomoc
Czytałyście/ słyszałyście może ostatnio o jakiejś dobrej książce? (ta pseudo porno z greyem w tytule odpada )
Mama ma w niedzielę imieniny, chcę jej kupić książkę. Ostatnio jestem nie w temacie, nie ogarniam recenzji, nowości ;/ lubi książki obyczajowe i dobrą publicystykę

Stary 2012-10-19, 15:00   #2934
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Dziewczyny, proszę o pomoc
Czytałyście/ słyszałyście może ostatnio o jakiejś dobrej książce? (ta pseudo porno z greyem w tytule odpada )
Mama ma w niedzielę imieniny, chcę jej kupić książkę. Ostatnio jestem nie w temacie, nie ogarniam recenzji, nowości ;/ lubi książki obyczajowe i dobrą publicystykę
niestety ja nie pomoge, czytam tylko ksiazki psychologiczne w nadziei że ogarne cały otaczajacy mnie swiat a potega podswiadomości pomoże mi w podboju!
Stary 2012-10-19, 15:41   #2935
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
co do Ellie, to póki co znam tylko lights i ta piosenka od początku bardzo mi się spodobała, ale dziewczyna ma dla mnie zbyt "normalny" głos, heh, nie wiem jak to opisać, nie chcę pisać: nijaki, może zbyt mało charakterystyczny, o
No co Ty, a starry eyed nie znasz? To chyba każdy zna . Eeee nie, Ona nie ma zwykłego głosu, ma ciekawą barwę, rzadko spotykaną . No, ale nie jest to to samo co disco polo .
Cytat:
aaaaaaaaaaaaa! Cookie crisp jak mogłaś mi o nich przypomnieć, kilka lat temu miałam taką fazę na te "płatki", że po odstawieniu ich schudłem pewnie z 10 kg :P
Ha! Wydało się! Bania ma penisa!!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-19, 15:53   #2936
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

też nie pomogę bo czytam głównie fantastykę.
może książkę Nergala jej kup?
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2012-10-19, 16:01   #2937
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
rozyebałaś mnie tym

winyl

kocham Cie

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
No co Ty, a starry eyed nie znasz?
o to jest hicior
Stary 2012-10-19, 16:28   #2938
aniabaniaa
Zakorzenienie

qwa Winyl,

Cytat:
też nie pomogę bo czytam głównie fantastykę.
może książkę Nergala jej kup?
w fantastyke bardziej uderza mój tata

nergala, w sumie nie wiem czy go lubi, nie sadze, ze na tyle, zeby czytac jego ksiazke ( nie wiedzialam, ze w ogole napisal )

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
No co Ty, a starry eyed nie znasz? To chyba każdy zna . Eeee nie, Ona nie ma zwykłego głosu, ma ciekawą barwę, rzadko spotykaną . No, ale nie jest to to samo co disco polo .

dezaprobata w pełni

ale zainspirowałaś mnie do zmiany avatara, ciekawe czy banują za używanie motywu penisa

Stary 2012-10-19, 16:36   #2939
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
ale zainspirowałaś mnie do zmiany avatara, ciekawe czy banują za używanie motywu penisa
skad go masz ?????????????
ama sobie zrobilas???
Stary 2012-10-19, 16:49   #2940
aniabaniaa
Zakorzenienie

sama sobie taki zayebalam

qwa, zapomniałam o tym av, i napisałam coś tam na innym wątku (dot. włosów), zorientowałam się jaki mam siarski av dopiero po fakcie, ale żenada, co sobie wizażanki pomyślą!
a wszystko przez tego szydercę Winyla !

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości