|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
Ja swojego małża poznałam jak miałam 16 lat ![]() Chodziliśmy i chodziliśmy... po siedmiu latach zaręczyny i zaraz potem ślub. Niedługo nam stuknie dyszka razem ![]() A to swoją drogą jest dziwne (moje) zachowanie według niektórych - pierwszy poważny facet i od razu ślub ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Konto usunięte
|
Aha ok dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Life is a drink ...
|
Jak już gadamy na temat slubów to nie rozumiem dlaczego większość moich koleżanek wywala na facebooka teksty w stylu : OSTATNIE 2 MIESIĄCE WOLNOŚCI ...
![]() Jak tak bardzo nie chce stracić tej wolności to po cholere się hajta ? O_o
#2914 |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3537079 5]EEEEEJ!!!
Ja swojego małża poznałam jak miałam 16 lat ![]() Chodziliśmy i chodziliśmy... po siedmiu latach zaręczyny i zaraz potem ślub. Niedługo nam stuknie dyszka razem ![]() A to swoją drogą jest dziwne (moje) zachowanie według niektórych - pierwszy poważny facet i od razu ślub ![]() ![]() Tak tylko użyłam uogólnienia. Rilaks ![]() Haha, ja swojego też poznałam, jak miałam 16 lat. My chodziliśmy, rozstawaliśmy, robiliśmy podchody i inne głupoty ![]() ![]() Selfish - mi tam najbardziej przypasował ze wszystkich, jakie dotąd używałam. Nie wiem, jak Garniere się sprawdza. Jak mi się ten skończy, to wypróbuję. A teksty o utracie wolności... o ile wiem, to jak się ktoś decyduje na związek i zaręczyny, to już raczej traci tą wolność. Może mam jakieś dziwne patrzenie na świat? Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-07-18 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3537079 5]EEEEEJ!!!
Ja swojego małża poznałam jak miałam 16 lat ![]() Chodziliśmy i chodziliśmy... po siedmiu latach zaręczyny i zaraz potem ślub. Niedługo nam stuknie dyszka razem ![]() A to swoją drogą jest dziwne (moje) zachowanie według niektórych - pierwszy poważny facet i od razu ślub ![]() ![]() Ja mojego tż też poznałam mając 16 lat, a w sobotę będziemy już mieli cztery lata razem. ![]() ![]()
#2916 | |
Konto usunięte
|
Jestem rilaks, aż za bardzo
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gorzej z wieczorami kawalerskimi/panieńskimi. "Ostatnia okazja żeby zaszaleć"... eee, to do ślubu hulaj dusza, mimo że się z kimś jest? Takie to bycie razem? Co ci ludzie wyrabiają na tych wieczorach tak poza tym? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Konto usunięte
|
też poznałam chłopa w liceum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Konto usunięte
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3536546 0]A to jest jeszcze dziwniejsze, bo w rodzinie małża każdy praktycznie czegoś tam nie je. Teść nie tknie masła czy margaryny. Małżon nie je szpinaku, rodzynek i majonezu (bo mu konsystencja nie odpowiada!
![]() w rodzinie mojego Tżta jest podobnie. Każdy wyciąga coś z sałatki- jeden pomidory, drugi fasolę, trzeci kukurydzę itp. Ze mną nie będzie problemu, bo ja nie lubię majonezu (konsystencja ;D ) i nie jadam sałatek ![]() A co do piwa, to mój Tż się przyzwyczaił i nie kupuje mi już piwa z sokiem, smakowych, tylko zwykłe butelkowe. Tylko jego znajomi ciągle się dziwię, jak to możliwe, że baba nie pije owocowego piwa i jeszcze NIE MARUDZI ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3536943 8]Miałam się nie wypowiadać na ten temat ale mnie korci... Dziwi mnie u pewnych ludzi coś... facet zrywa z dziewczyną po kilku latach związku. Bo ona nie chce ślubu i dzieci. Tydzień później on już ma nową (ej, nie przeczę - fajna babeczka, i parą są fajną - lepiej mu chyba niż w poprzednim związku ![]() ![]() Powiem tak... dziwi mnie to jak cholera. Tych porywów romantycznych chyba trochę zazdroszczę, przyznaję. Ale bardziej klimatu niż faktycznego stanu rzeczy. Bo tak się zastanawiam czy jemu faktycznie zależało na danej kobiecie czy na samym fakcie żeby już mieć tą żonę? Z tą pierwszą chciał się żenić, namawiał ją długo. Drugiej namawiać nie musiał. A może faktycznie coś w tym jest, że się tak dobrali i zaskoczyło od razu? ![]() A ja się kurka ostatnio złapałam na tym, że chciałam do niej powiedzieć imieniem tej pierwszej... ![]() No, ale o co chodzi? jak chce brać ślub to niech bierze, jego życie- jego sprawa. otóż to ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3537079 5]EEEEEJ!!! Ja swojego małża poznałam jak miałam 16 lat ![]() Chodziliśmy i chodziliśmy... po siedmiu latach zaręczyny i zaraz potem ślub. Niedługo nam stuknie dyszka razem ![]() A to swoją drogą jest dziwne (moje) zachowanie według niektórych - pierwszy poważny facet i od razu ślub ![]() ![]() na wizażu przeczytałam kiedyś opinię, że wręcz nie powinno się wiązać na stałe z pierwszą miłością. Ojej, w takim razie trzeba się rozstać, bo tak nie może być ![]() Cytat:
Nie wiem dlaczego panuje przekonanie, że po ślubie nagle wszystko się zmienia, kobieta daje facetowi łańcuch i przykuwa go do kaloryfera. A nawet gdyby tak było, to dlaczego facet zgadza się na ślub? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Life is a drink ...
|
Cytat:
Przecież jak ktoś lubi się gzić po klubach w nieskończoność (a pewnie o takiej wolności moje znajome mają na myśli) to przecież nie ma obowiązku brania ślubu. Większość dziewczyn po prostu bierze ślub nie z tego powodu, że chce się .. tylko bo biała suknia i trzeba pokazać zdjęcia koleżankom.
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2012-07-18 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Mnie też to śmieszy. Jakoś nie zauważyłam diametralnej różnicy po ślubie. Jedynie co, to mam inne nazwisko i nowy dowód osobisty haha. Jak nie miałam wątów o wychodzenie na piwo, tak dalej nie mam. Nie rozumiem trzymania faceta na łańcuchu, serio. Takie kobitki, powinny zastanowić się nad sobą, bo pewnie nie chciałyby, że facet im zabraniał łażenia na ploty z koleżankami.
Nie rozumiem brania ślubu dla sukienki itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
beach please
|
Cytat:
![]() To mi się przypomniało: higienistce ze szkoły podstawowej twarz zawsze świeciła się na kilometr (od kremu) a na dodatek miała wsciekle zielone cienie na powiekach i różową szminke na ustach ![]() dobra,koniec off topu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ochroniarze nie wpuszczają z obrączką, czy mąż nie wypuszcza z domu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
Co do gżenia się po klubach... ja nigdy nie ogarnę uprawiania seksu dla sportu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | ||
beach please
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Konto usunięte
|
No, mam taką znajomą która koniecznie musi mieć wesele. W kościele była 15 lat temu na własnej komunii ale kościelny musi być bo urzędy są brzydkie a przy starym kościele tyle miejsca na ładne zdjęcia w jej sukni marzeń. Bo ona nie weźmie tak jak ja biedackiego ślubeczka, a bez wesela to w ogóle du*a nie ślub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja miałam konkordatowy w kościele, wesele też, ale bez jakiegoś nadęcia. Nie krytykuję ludzi, którzy nie robią wesel, bo co mnie to. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-07-18 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Konto usunięte
|
Haha nuworyszka? Gdzie tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | |
beach please
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Mi się wydaje, że one jednak z miłości biorą te śluby, a sukienka to tak... no bo ślub, to w czym ma iść
![]()
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi kiedyś babcia opowiadała, że ją ojczym bił a jej matka nic nie robiła sobie z tego, żeby nie robić większych problemów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Też go nie widziałam, nie widzę w tym nic dziwnego
#2936 |
Zakorzenienie
|
wrócę jeszcze do waszej dyskusji o kosmetykach
![]() ja twarz myję tym --> http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater a na noc olejek arganowy. stan skóry zależy od wielu czynników, nie tylko od używanych kosmetyków, co nie ![]() ja nie palę, twarzy nigdy nie opalam, mam nadzieję, że choć trochę opóźnię proces starzenia ![]() ![]()
#2937 |
Konto usunięte
|
Wiesz niektórzy zamiatają takie sprawy pod dywan bo mają poczucie wstydu, czego kompletnie nie rozumiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Też tego nie rozumiem. Jak można nie wierzyć własnemu dziecku. Ok, wiem, że teraz dużo małolat wykorzystuje tego typu sprawy, żeby sobie poprawić oceny w szkole albo dla szantażu. No, ale są sytuacje, że rzeczywiście są takie rzeczy a matka mimo to ufa, że jej facet, to istny anioł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że ma też znaczenie typ urody i sylwetki. Drobne blondynki o bardzo jasnej cerze, delikatnych, dziecięcych rysach, prawie zawsze będą postrzegane jako młodsze. Melduję, że nowa wersja Long Repair jest ok, obciąża włosy mniej niż poprzednia, będę chyba kupować nową, a do większej regeneracji jest maska Sleek volume Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-07-18 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.