|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty, część 4 ale nie ostatnia :)
To nie wiedziałam, że ta śmieszna fotka ma tyle lat.
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, niezłe artystki i za to was kocham i tęsknię za wami Faktycznie artykuł wzruszający i w ubiegłym roku też o nas pisali, no i jak tu biednemu chłopakowi nie pomóc choć takimi drobiazgami Eluniu, czekamy niecierpliwie na Ciebie
|
#2913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek :-D
U nas dzisiaj śniegu po kolana, no coś pięknego :-D Robię sobie ławkę i zasiadam do wyzwania, postaram się zrobić sondę ale nie wiem czy mi się uda Buziaki w tak cudownie zimowy dzień :-@ |
|
|
|
#2915 |
|
Zadomowienie
|
Uwaga uwaga nadejszła wiekopomna chwiłłłłłłłłła
Głosowanie na wyzwanie "Jak pachną Święta?" |
|
|
|
#2916 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz zagłosowałam
Się kobietki postarały.U mnie w pracy własnie przeszedł armagedon Miłego dnia życzę |
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zagłosowałam. Miłego dzionka. Buziaczki.
|
|
|
|
#2918 |
|
Zadomowienie
|
Tez zagłosowałam ,trudna decyzja ,bo wszystko bardzo ładne .
![]() u mnie prawdziwa zima ,której ja nie lubię .Drzewa za to dziś pięknie przystrojone szronem przez cały dzień ,i mrożno . |
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Rano jak jechałam na basen było -15,5 C. Woda w basenie wspaniale ciepła
Niewiele osób bo chyba przestraszyli się tej temperatury. Zagłosowałam ale słuchajcie myślałam, że to chodzi tylko o nazwę. A tu patrzę się są ładne prace. |
|
|
|
#2920 |
|
Zadomowienie
|
Witam w mroźny dzień, u nas zima i zimno i zimno....
Rzadko zaglądam ale zawsze z przyjemnością Was czytam Madziu:) śliczny ten przedpokój.. Ja od rana na szkolnych mistrzostwach w kręglarstwie, było przyjemnie, nasi uczniowie II miejsce zajęli.. A tak poza tym to u mnie praca..praca..i jeszcze raz praca... no cóż trzeba ją szanować..Dlatego nie piszę bo u mnie słychać wszystko to co w pracy..a przecież nie będę przynudzać... Cały czas zabiegana...w domu robota..macie przecież to samo wszystkie, ale przypomniało mi się w tej chwili że zrobiłam pudełeczko górnikowe...o tak..pochwalę się na papierowym ) własnie...zapomniałam z tego wszystkiego..lecę wrzucać zdjęcia...pa.---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- A ja oczywiście nie wiem jak zagłosować...
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Tereniu
Fajne tutorialki wstawiłaś. Wgrałam sobie. Może kiedyś wykorzystam. Aldonka Ten Twój wątek papierowy to który? Bo ani na jednym ani na drugim nie znalazłam pudełka. |
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Obowiązek spełniony i głos oddanym, piękne prace i trudny wybór Tereniu, podczas mrozów zawsze mniej ludzi chodzi na basen, ale to lepiej dla nas bo można sobie popływać ![]() rewelacyjne zdjęcia, pingwiny zrobię z moimi dzieciaczkami U nas też mróz i zimno, ale dzień był przyjemny słoneczny i piękne widoki z okien dawało połączenie słoneczka z szadzią na drzewach Aldonka, zwolnij troszkę, czekam niecierpliwie na pudełeczko i na Ciebie ![]() Miłego wieczoru
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej niedziela!
A ja ogromnie boląca, jakiś pieroński ból wlazł mi w szyję po prawej strony. Noc fatalna, owinięta jestem i wysmarowana maścią p/bólową. Jakiś masażysta i wcale nie taki przystojny by się przydał ..... Edytowane przez Terenia18 Czas edycji: 2012-12-09 o 18:16 |
|
|
|
#2924 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Tereniu to efekt kąpieli przy -15
Po takim basenie powinnaś gdzieś ze 2 godziny "odtajać" a nie wychodzić do zimnego autka. Teraz jak nic pomoże tylko Bardzo Przystojny Masażysta.Miłej niedzieli babeczki |
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie.
Tereniu Piesuś z kwiatami super. Jeżeli chodzi o szyję, to niestety często się o tej porze roku zdarza. To co robisz powinno ulżyć. Jeżeli nie przejdzie po 3 dniach, trzeba do lekarza. Ja dzisiaj szykuję strasznie dużo listów, kartek i paczuszek do jutrzejszego wysłania. Miłej niedzieli i sympatycznego tygodnia.
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś jak nic znów masz rację, Ty nasz lekarzu bez słuchawek.
|
|
|
|
#2927 |
|
|
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam pracowitą niedzielę. Jutro z rana wysyłam 5 paczek i 32 koperty z zawartością. Do znajomych i rodziny. Część za granicę. No jestem ciekawa ile mi za to wszystko policzą?
![]() Cudownego tygodnia Wam życzę.
|
|
|
|
#2929 |
|
Zadomowienie
|
Biernasiu zbankrutujesz!
I co wszystkie swoje piękne karteczki wysyłasz? A gdzie reszta duszyczek się podziewa? Zasypało Was? Bo u nas jeszcze więcej śniegu A Mamcia dzisiaj wychodzi ze szpitala ![]() Buziaki dla Was :-* |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2930 |
|
Zadomowienie
|
Wreszcie minutkę sobie Was podczytam.
Ostatnio żyję w jakimś innym luzackim świecie. Nie mam telewizora, internetu, zegarek mi się zepsuł i nie mam termometru. Zaglądam tylko do elefonu, kóra godzina i na kiedy na symulator na golfa. Nareszcie przypomniałam sobie co to leniuchowanie Zdążyłam zrobi deku regał, odespałam, odreagowałam, mam czas pobawić się z futrzakiem. Czuje się cudownie, nie wiedziałam, że uczucie odkochania to tez motyle w brzuchu. jakieś dziwne szczęście mnie ogarnia ![]() Mój mały futrzak uwielbia robić ze mną deku. Od 3 tygodni ma zalakierowane ucho i nie mogę go doczyścić. jak odłożę gąbkę umoczoną w fabie to ją kradnie i ucieka. Ma wtedy wymalowane brwi i wąsy. daje je czyste zmywaki do zabawy ale je rozszarpuje i ciągle trzeba odkurzać.
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Kićka jak to miło słuchać iż u Ciebie tak się odwróciło. Co znaczy żyć bez
ciągłych nerwów, kłótni itp. Cieszy to nas a Twoja obecna towarzyszka życia to niezła rozrabiara. Zielonka napisz słówko czy biżu. pasuje. Córce też wysłałam i pół słowa na ten temat. |
|
|
|
#2932 |
|
Zadomowienie
|
Ojej ten z taśmą szczęścia to śmieszny, ale moja wariatka to się wody nie boi. Kapie się ze mną pod prysznicem. Ostatnio próbuje przyciskać spłuczkę, ale na szczęście jest za lekka i jak nawet stanie na przycisk to nie działa. Kiedyś był na przyrodniczym kanale taki film. Ludzie mieli straszne ubytki wody w domu płacili po kilkaset funtów za wodę i nie wiedzieli gdzie te przecieki, wzywali hydraulika, wymieniali elementy, potem całą instalację. Aż pewnego dnia pani gospodyni rozchorowała się i nie poszła do pracy. Została w łóżku i usłyszała że cały czas włącza się spłuczka w toalecie. Weszła do łazienki, a tam kot spuszczał wodę łapą a drugi się jej przyglądał. A potem na zmianę. Oby się moja nie nauczyła, bo ją woda strasznie intryguje
|
#2933 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja
![]() Zaczęłam ogarniać swój pokój przed świętami. Bo inaczej się nie wyrobię. Nakupowałam pudeł, coby posegregować swoje przydasie i inne mniej lub bardziej potrzebne rzeczy. Ale zanim to zrobiłam, musiałam wynieść 13 instrumentów! A teraz coś dla fanów Rysia z klanu. I zwierząt oczywiście http://www.youtube.com/watch?v=UZhdCOtbPCI A u nas kolejne szczeniaki i koty do adopcji. I milion interwencji, pisma do władz, które nas totalnie olewają. Bo "to jest już poza moimi godzinami pracy..." Więc piesek sobie może zamarznąć |
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Eluniu, mam nadzieję, że jesteś już w domku i że teraz wreszcie będzie już tylko lepiej Kiciu, historyjka z kotami spuszczającymi wodę rewelacyjna ![]() Tereniu zdjęcia jak zwykle słodkie Figa, dobrze, że są takie dobre duszyczki, którym leży na sercu los zwierzątek Ja własnie też mam romans z kartkami świątecznymi, ale córcia bardzo mi pomaga, w wolnej chwili zrobię troszkę zdjęć przed wysłaniem ![]() Miłego wieczoru
|
#2935 |
|
|
OMG dziewczyny albo ja jestem z innego świata, albo co
![]() Ta reklama dla mnie jest beznadziejna http://www.youtube.com/watch?feature...v=1quiKLMy0ng#! a taki się wokół niej zrobił medialny szum, jaka świetna i gdyby wszystkie takie były to żadne czworonogi nie chodziły by głodne. Przecie tym palantom nie dałabym złamanego szeląga |
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj szykuje się niezła uczta. Już niedługo Tango Mrożka z Narodowego
Oglądajcie! Ewciu jestem tego samego zdania, kogo cieszy te latające ku....y Edytowane przez Terenia18 Czas edycji: 2012-12-10 o 19:44 |
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo
Aguś Kartek zabrakło ,wczoraj dorobiłam kilka. ![]() Tereniu Super zdjęcia. ![]() Ewuś Wg mnie ta reklama jest okropna. Kiciu Ale dawno Ciebie nie było. Cieszę się, że jesteś szczęśliwa. Figuniu Rozumiem Cię. Ja obecnie szukam budy dla kota pod pracą bo ta co sama zrobiłam na mrozy się nie nadaje. Po nocach nie mogę spać. Oby nie było silniejszych mrozów bo kot zamarznie. Czy Ela nasza już w domku? Gdzie nasze Madzie się podziały? |
|
|
|
#2938 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak ktoś chce zobaczyć jak dzisiaj wyglądało u mnie chowanie serwetek do pudeł, to proszę
http://www.youtube.com/watch?v=c2YQCiYY9-0Bożenko, ja też póki co mam budę dla kotów z kartonu obłozonego styropianem. Dobrze, że jeszcze u sąsiadów w szopie mogą spać. Na razie wystawiam kilka razy wodę, bo cały czas kociaki przychodzą spragnione. A mi się tam kampania podoba! W końcu coś innego, a nie tylko "I Ty możesz pomóc..." Może przez ten medialny szum, ktoś jednak pomoże. Bo prawda jest taka, że organizacje prozwierzęce to mogą jedynie wpłynąć okrutnymi zdjęciami zagłodzonych psów. Jedni się wzruszą, a inni wzruszą, ale ramionami. Bo tego jest mnóstwo, a w ogóle to ja jestem głupia, bo zamiast dzieciom, pomagam jakimś tam psom... Edytowane przez Figamaga Czas edycji: 2012-12-10 o 20:11 |
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Figuś
Fajne te Twoje koty. Moje też kochają wszystkie pudła. Cyrylek coś mi od dwóch dni nic nie je (a jest strasznym łakomczuchem) boję się czy to nie jakaś choroba. |
|
|
|
#2940 |
|
|
Elcia już w domku dopieszcza stęsknioną rodzinkę
A właśnie gdzie się reszta podziała? Madzie*2, Jola, cycolek, Emi, anulki wszelakie itp itd? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.

Oj, niezłe artystki i za to was kocham i tęsknię za wami 

Po takim basenie powinnaś gdzieś ze 2 godziny "odtajać" a nie wychodzić do zimnego autka. Teraz jak nic pomoże tylko Bardzo Przystojny Masażysta.