|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Hej
![]() Jakie macie plany na dziś? Ja zaczynam przedświąteczne sprzątanie ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2912 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie też dzisiaj sprzątanie, zakupy, a potem przyjeżdża do nas ojciec TŻa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz zaczęłam brać daylette, to są tabletki nowej generacji i nie gromadzą wody w organiżmie ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przy tabsach nie przytyłam ani grama, ale po odstawieniu i owszem... Niestety, ale nie piszą tego w ulotkach ![]() ![]() Do 15 praca, potem jakiś obiad, ogarnianie coś na święta i wieczorem randka z tż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2917 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia dziewczyny! ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2918 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() U mnie dziś w planach sprzątanie i pranie ręczne ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2920 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja mam dzisiaj dzien ze sprzataniem, juz ogarnelam cala garderobe, teraz biore sie za te wszystkie inne komody, regaly itp w pokoju. a spac mi sie tak chce... zle spalam bo dostalam @ i troche swoje musialam przecierpiec;/ ale moge wam polecic ibuprom sprint caps, naprawde szybko dzialaja ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie masz te skutki uboczne? kurde no, nie wiem czy ejst sens sie faszerowac tymi hormonami, zeby pozniej cierpiec, czy tez, co meisiac odwalać maniane i liczyć godziny do okresu xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wlosow faktcyznie żal ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Niespełna 6 lat. Oczywiście w czasie jakiś leczeń były odstawiane, także z przerwami. Prócz przytycia i strasznego zatrzymywania wody, pogorszyła mi się cera, stała się strasznie tłusta, włosy mam ciągle tłuste i również wypadają, co w moim wypadku jest gwoździem do trumny
![]() ![]() Czytałam, że tabletki nowych generacji mają jakiś środek, który powoduje, że woda się nie zatrzymuje,a wręcz organizm się odwadnia, a po odstawieniu problem staje się bardzo widoczny. Nie wiem na ile to prawda, ale u mnie by się to zgadzało. Szkoda tylko, że nie piszą o tym w ulotkach. Ja do hormonów już nigdy nie wrócę ![]() Aaa przy tabsach/plastrach libido miałam rózne, ale można je określić jako kiepskie. Cytat:
Mam to samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
ghana
Powiem Ci tak. Jest to Twoja indywidualna decyzja, przemyśl wszystkie za i przeciw i podejmij najrozsądniejszą decyzję. Ja najbardziej obawiałam się że jesli zacznę brać anty to kiedyś będę mieć problem z zajściem w ciązy, taką opinie słyszałam od wielu osób. Po rozmowie z zaufaną Pania ginekolog, a także między innymi Tallu teoria okazała się wyssaną z palca. Więc stwierdziłam że spróbuję zwłaszcza że miały mi one pomóc w bolesnych miesiączkach. Nie stać mnie było na jakieś drogie tabsy więc Pani zaproponowała jedne z tańszych - Microgynon 21. Koszt ok 30 zł na 3 miesiące. Skutków ubocznych nie miałam, nie zauważyłam żadnych zmian w organiźmie - a były to tabletki starej generacji i w necie wyczytałam nawet że mogę spodziewać się wąsów ![]() ![]() ![]() Także nie bój się zanim nie spróbujesz, oczywiście nie namawiam, ale też nie nastawiaj się źle na starcie. Spróbuj, jeśli nie podpasują przestaniesz brać. Uważam że gdyby tabletki były złem, nie byłyby tak chętnie przepisywane przez lekarzy ginekologów ![]() Ogarnęłam dzisiaj domek, nauke dziś odpuszczam, będzie spamowanko i relaks ![]() =
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
loluska dziękuję Ci bardzo za wyczerpujacy post
![]() ![]() ![]() ale dzisiaj zamulam [nie żeby w inne dni nie ![]() ![]() w ogole nadmiar wolnego czasu działa u mnie na niekorzyśc. tak samo jak chęć poznawania informacji ze świata - wchodzi sobie człowiek spokojnie na onet czy tam wp a tu oczywiscie co chwila nowe newsy o koncu swiata, jakies wyobrazenia, ludzie trollujacy w komentarzach. Niedlugo pewnie dostane paranoi, bo juz naprawde z tym przesadzaja. PS. zamówiłam sobie na komsetykomanii bronzer w7 honolulu i ten rozswiet lacz a'la benefit, ktory miala w swoim filmiku mc doncellita ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-12-14 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
jakbyście były ciekawe, to wrzuciłam na bloga zdjęcia włosów - piszę o tym, bo wiem, że lubicie takie oglądać
![]()
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Ghana nie zawsze biust sie powieksza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2933 | |||||
Raczkowanie
|
Hej tak piszecie o tej anty i powiem wam szczerze że ja też od pewnego czasu sie zastanawiam nad tym, ale ja nigdy nie brałam anty... Chciałbym je brać tak dla swojego komfortu bo z TZ kochamy sie bez gumki a on zazwyczaj kończy gdzie indziej niż.... ale jak spuźnia mi sie okres to ja warjuje chociaż od 6 lat nie wpadliśmy a tylko na początku urzywaliśmy gumek. Może to głupie ale z jednej str strasznie tego chce a z drugiej bardzo boje sie tych skutków ubocznych
![]() Ja dziś w nocy nie mogłam spać a nad ranem nie mogłam wstać i po 12 dopiero sie zwlekłam ale już ogarnełam prawie całą kuchnie, bo robie porządki przedświąteczne coby puźniej było mniej. Wczoraj robiłam porządki w szafie i w poniedziałek/wtorek wyruszam na łowy swetrów ![]() Dziewczyby co sądzici e o takim zegarku ? http://allegro.pl/zegarek-skorzany-e...842643301.html i tym http://allegro.pl/zegarek-zloty-gene...852447129.html albo ten http://allegro.pl/zegarek-zloty-gene...807407413.html zastanawiam sie czy nie bedą badziewnie wyglądały jak za taką cene a narazie nie chce nic droższego bo nie wiem czy sie przekonam do chodzenia z zegarkiem... Dziś było: peelig soraya, maseczka ziaja z zółtą glinką, mycie włośów, wax latte maska, kąpiel w płynie czekoladowo-pomarańczowym peling cukrowy ciała perfecta. Na 17.30 ide do pracy wiec ziajże dopiero jutro, miłego wieczorku ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() ja od Tz dostałam już prezent bo chciałam pędzle hakuro(kolejne)a że zamawiałam siostrom na prezent palety sleeka to odrazu i dla siebie wziełam i już je użytkuje Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzięki dziewczyny za miłe słowa ![]() wybieram się zaraz do kina, bo w Heliosie jest fajna promocja w ten weekend - bilety za 10zł ![]() Cytat:
![]() też nie nosiłam zegarka odkąd miałam komorkę, ale szybko się przyzwyczaiłam do niego ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-12-15 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja wciaz siedze w pizamie, dzisiaj wstałam o 12 xD ale zaraz pojde sie wykapac, raczej na spamowanie czasu nie bedzie, bo musze jeszcze zrobić sałatkę na wieczór jak TŻ przyjdzie i posprzatać z grubsza domek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja właśnie wstawiłam pranie i próbuję się zabrać za sprzątanie, wczoraj byłam na zakupach i na piwie, więc nic nie zrobiłam z rzeczy zaplanowanych na weeekend... wypróbowałam prostownicę Remingtona i pierwsze wrażenie wooow ![]() wieczorem pewnie zrobię małe SPA, peeling, maseczkę na twarz i długą kąpiel. muszę polecić peeling do ciała P&R wersję relaksującą, odpręża na maksa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
IwonciA
każdy organizm na każde tabletki anty działa inaczej. To że komuś wypadają włosy np po Daylette to nie znaczy że Tobie będą. Ja jestem po małym spa: pół godzinki masażu w wannie ![]() ciało: depilacja balsamowanie buzia: OCM żywa woda z jabłek roll on eveline pod oczy epiduo punktowo włosy: nafta na 20 min przed myciem odżywka Pantene d/s Dziewczyny dawno nie miałam takiej masakry zwłaszcza na czole. Zaczęło mi się to przed braniem anty, nie wiem czy one nasiliły wysyp czy powodem jest coś innego. Na początku stosowania OCM buzia była w stanie rewelacyjnym, a później coraz gorzej. I tak, nie wiem czy powodem jest anty, OCM, czy tabletki Revalid, które biorę na wypadanie włosów ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() może to ocm? bo twoja skóra sie przyzwyczaiła? albo revalid? ja bym raczej reakcje na anty odrzuciła skoro zaczeło sie przed ich braniem. Chyba spróbuje tych anty jak pójde do gin w styczniu/lutym, zapytam o nie, co w ogóle mi gin powie... Dziś siostra do mnie dzwoniła i powiedziała że Tz od niej kupi mi karnet na fitness + 4 wejścia na basen w wypasionym hotelu, i ze mam do 30 stycznia czas na uaktywowanie karnetu ![]() Dobranoc ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ktora z tych toreb jest najlepsza: http://www.reserved.com/pl/collection/man/bags/U2984 http://www.reserved.com/pl/collection/man/bags/U2996 http://www.reserved.com/pl/collection/man/bags/T8382 I pragne dodac, ze moj TŻ nie chodzi w traperach, sportowych kurtkach tylko w skórkowej ramonesce i skórkowych butach coś w stylu tych:http://www.wojas.com.pl/produkt/8109 , więc jakieś sportowe torby odpadaja. A patrzac na torby meskie ktore oferuje zara - no cóż wg mnie zadna tam meska nie byla, wiekszosc widzialabym u siebie ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-12-15 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() polecam Wam film "Tylko nie miłość" - sympatyczny i na prawdę śmieszny ![]() loluska, ja bym obstawiała ocm, bo widziałam kiedyś na jakimś blogu ( niestety nie mogę sobie przypomnieć jakim), jaki dziewczyna miała po tym wysyp... nie wiem, czy po anty lub tych tabletkach na włosy mogłoby Ci się coś takiego stać ( ewentualnie przez drożdże piwne w składzie ). osobiście moja skóra woli być dobrze oczyszczona ( używam wieczorem żelu z sls) , potem ją dobrze nawilżam i to jej wychodzi na dobre. z wszystkimi łagodnymi środkami po czasie zaczynało mnie wysypywać, więc dla mnie to żadne dbanie, no i używam BB creamu, a jak się z niego dobrze nie oczyści skóry, to może zapchać :/ polecam Wam ściereczkę z mikrofibry do twarzy, dla mnie działa lepiej niż peelingi i poradziła sobie raz dwa ze schodzącą skórą po kwasie ![]() ![]()
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-12-16 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.