Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-14, 06:03   #2911
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Hej

Jakie macie plany na dziś?

Ja zaczynam przedświąteczne sprzątanie

Miłego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (40,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (37,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (41,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (53,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (52,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (59,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (36,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (34,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (55,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (39,6 KB, 3 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 07:14   #2912
samaraNW
Zakorzenienie

hej

u mnie też dzisiaj sprzątanie, zakupy, a potem przyjeżdża do nas ojciec TŻa

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
samaraNW zdrówka

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
zostały mi jeszcze 4 dni antybiotyku, ale już czuję się dużo lepiej, dziś wybrałam
się na uczelnię napisać koło

mnie zaniepokoił brak składów na ich stronie i nic nie zamówiłam, okazuje się, że się nie myliłam, bo składy w większości mają niefajne
ja w środę pisałam bardzo ciężkie koło będąc na antybiotykach i jakoś mi się lepiej pisało niż zawsze oby wynik był też lepszy

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
kurcze, wkurzyło mnie to wszystko, co przeczytałam o firmie na FB się nie popisali, grożąc sądem klientom napisałam, że rezygnuję z zakupu i chcę zwrot pieniędzy, ale coś mało wierzę, że mi oddadzą...
Stary 2012-12-14, 08:01   #2913
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a jesli mogę zapytać, czy tabsach lekko przytyłas? bo właśnie przymierzam się do tabletek jak pojde do gin w styczniu, ale panicznie sie boje przyrostu wagi i tylko to mnie wstrzymuje

co do torby dla TŻ - masz już jakiś typ? jeśli tak, to podzielisz się, to może się zainspiruję

co do sukienki na sylwka, pochwalisz sie juz po przeróbce? ja chyba wybiorę się na poszukiwania juz jak beda wyprze w stradim i bershce bo tam miałam kilka typow i licze ze beda pozniej na wyprzedazach. Chciałabym jakis klasyczny, standardowy model, zebym pozniej w jakiejs skromniejszej wersji mogła chodzic w niej na codzien

pochwal się też ombre ja zaluje ze mam krotkie włosy, w innym wypadku juz dawno bym smigala z omre

poza tym wiecie , czemu dzisiaj za kazdy produkt w superpharm zapłaciłam 23% mniej? nawet za tusz maybelline collosal volume, ktory był za dyszke porzy zakupach powyzej 30 zł zapłaciłam 8.42 xD
poza tym w koncu kupilam farbe do wlosow i jakos po niedzieli jak mami znajdzie czas to odswieze kolor

Ja teraz zaczęłam brać daylette, to są tabletki nowej generacji i nie gromadzą wody w organiżmie Schudłam nawet prawie 3 kg odkąd je biore - czyli 2 tygodnie. Biust stał się pełniejszy więc jak na razie wszystko ok, ale drugi tydzień mam plamienia, o czy m pisało w ulotce więc na razie się nie martwie Torby jeszcze nie wybrałam, w week w Galerii Rzeszowskiej się rozejrze Ombre się na pewno pochwale i sukienką też

Miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 08:03   #2914
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
a jesli mogę zapytać, czy tabsach lekko przytyłas? bo właśnie przymierzam się do tabletek jak pojde do gin w styczniu, ale panicznie sie boje przyrostu wagi i tylko to mnie wstrzymuje
Nie do mnie pytanie, ale odpowiem
Ja przy tabsach nie przytyłam ani grama, ale po odstawieniu i owszem... Niestety, ale nie piszą tego w ulotkach Szkoda, bo obecnie czuję się jak kula, napełniona wodą, która nie może wejść w swoje spodnie

Cytat:

Do 15 praca, potem jakiś obiad, ogarnianie coś na święta i wieczorem randka z tż
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 08:22   #2915
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja przy tabsach nie przytyłam ani grama, ale po odstawieniu i owszem... Niestety, ale nie piszą tego w ulotkach Szkoda, bo obecnie czuję się jak kula, napełniona wodą, która nie może wejść w swoje spodnie

Do 15 praca, potem jakiś obiad, ogarnianie coś na święta i wieczorem randka z tż
Co macie w planach?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (41,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (25,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (56,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (50,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (29,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (77,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (39,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (34,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (24,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (65,9 KB, 2 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 09:25   #2916
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Co macie w planach?

Tż coś wspominał o kolacji
Stary 2012-12-14, 09:36   #2917
weronika7
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

Miłego dnia
Ja mam dzisiaj swoją pierwszą w życiu sesję zdjęciową.. Denerwuję się, więc błagam, trzymajcie kciuki

Miłego dnia dziewczyny!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-14, 10:01   #2918
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Hej

Miłego dnia
Ja na razie jestem w pracy do 18, a potem idę nocować do koleżanki, bo jutro jedziemy do Amsterdamu.

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj swoją pierwszą w życiu sesję zdjęciową.. Denerwuję się, więc błagam, trzymajcie kciuki

Miłego dnia dziewczyny!
Zazdroszczę i powodzenia.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 10:21   #2919
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
U mnie dziś w planach sprzątanie i pranie ręczne

Cytat:

Miłego dnia dziewczyny!
Będzie dobrze trzymam kciuki
Stary 2012-12-14, 12:00   #2920
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Ja teraz zaczęłam brać daylette, to są tabletki nowej generacji i nie gromadzą wody w organiżmie Schudłam nawet prawie 3 kg odkąd je biore - czyli 2 tygodnie. Biust stał się pełniejszy więc jak na razie wszystko ok, ale drugi tydzień mam plamienia, o czy m pisało w ulotce więc na razie się nie martwie Torby jeszcze nie wybrałam, w week w Galerii Rzeszowskiej się rozejrze Ombre się na pewno pochwale i sukienką też

Miłego dnia
i nie masz zadnych skutkow ubocznych ? niby te skutki to indiwyidualna sprawa i mozna nic nie odczuwac, albo miec mega pecha no ja jestem ju prawie zdecydowana, ale TZ niezbyt chce, bo mowi, ze bede miala jeszcze bardziej chwiejny humor xd
Cytat:

kurde no to ładna lipka;/ a długo je bralas jesli mozna wiedziec?
Cytat:

Miłego dnia dziewczyny!
trzymam kciuki,na pewn o dasz rade to Ty w avku?

a ja mam dzisiaj dzien ze sprzataniem, juz ogarnelam cala garderobe, teraz biore sie za te wszystkie inne komody, regaly itp w pokoju. a spac mi sie tak chce... zle spalam bo dostalam @ i troche swoje musialam przecierpiec;/ ale moge wam polecic ibuprom sprint caps, naprawde szybko dzialaja
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 12:07   #2921
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
i nie masz zadnych skutkow ubocznych ? niby te skutki to indiwyidualna sprawa i mozna nic nie odczuwac, albo miec mega pecha no ja jestem ju prawie zdecydowana, ale TZ niezbyt chce, bo mowi, ze bede miala jeszcze bardziej chwiejny humor xd

trzymam kciuki,na pewn o dasz rade to Ty w avku?

a ja mam dzisiaj dzien ze sprzataniem, juz ogarnelam cala garderobe, teraz biore sie za te wszystkie inne komody, regaly itp w pokoju. a spac mi sie tak chce... zle spalam bo dostalam @ i troche swoje musialam przecierpiec;/ ale moge wam polecic ibuprom sprint caps, naprawde szybko dzialaja
Jak tabletki będa dopasowane to nic nie powinno się dziać, ale możesz mieć mniejsze libido. Ja miałam sama plusy podczas brania, ale teraz za to skutki uboczne mnie dobijają.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-14, 12:12   #2922
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Jak tabletki będa dopasowane to nic nie powinno się dziać, ale możesz mieć mniejsze libido. Ja miałam sama plusy podczas brania, ale teraz za to skutki uboczne mnie dobijają.
no, a do dopasowania może prowadzić długa droga
a jakie masz te skutki uboczne? kurde no, nie wiem czy ejst sens sie faszerowac tymi hormonami, zeby pozniej cierpiec, czy tez, co meisiac odwalać maniane i liczyć godziny do okresu xD
Stary 2012-12-14, 12:16   #2923
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
no, a do dopasowania może prowadzić długa droga
a jakie masz te skutki uboczne? kurde no, nie wiem czy ejst sens sie faszerowac tymi hormonami, zeby pozniej cierpiec, czy tez, co meisiac odwalać maniane i liczyć godziny do okresu xD
Ja miałem tabletki od młodości więc cały czas boska cera, teraz niestety wychodzą niedoskonałości i wyglądam jak do tego po tylu latach tabletek włosy wypadają garściami.
Stary 2012-12-14, 12:20   #2924
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałem tabletki od młodości więc cały czas boska cera, teraz niestety wychodzą niedoskonałości i wyglądam jak do tego po tylu latach tabletek włosy wypadają garściami.
a tam cera to dla mnie pikuś, bo odkad pamietam mam z nia problemy wiec to jeszcze przyjełabym w miare dobrze

a wlosow faktcyznie żal kurde no mam trudny orzech do zggryzienia
Stary 2012-12-14, 12:22   #2925
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
a tam cera to dla mnie pikuś, bo odkad pamietam mam z nia problemy wiec to jeszcze przyjełabym w miare dobrze

a wlosow faktcyznie żal kurde no mam trudny orzech do zggryzienia
Każdy podchodzi inaczej do tabletek, nie nastawiaj się, że po odstawieniu u Ciebie też będzie to tak wyglądać. Na pewno podczas brania cera ci się polepszy
Stary 2012-12-14, 13:10   #2926
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Niespełna 6 lat. Oczywiście w czasie jakiś leczeń były odstawiane, także z przerwami. Prócz przytycia i strasznego zatrzymywania wody, pogorszyła mi się cera, stała się strasznie tłusta, włosy mam ciągle tłuste i również wypadają, co w moim wypadku jest gwoździem do trumny

Czytałam, że tabletki nowych generacji mają jakiś środek, który powoduje, że woda się nie zatrzymuje,a wręcz organizm się odwadnia, a po odstawieniu problem staje się bardzo widoczny. Nie wiem na ile to prawda, ale u mnie by się to zgadzało. Szkoda tylko, że nie piszą o tym w ulotkach. Ja do hormonów już nigdy nie wrócę

Aaa przy tabsach/plastrach libido miałam rózne, ale można je określić jako kiepskie.

Cytat:

Mam to samo
Stary 2012-12-14, 13:29   #2927
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Niespełna 6 lat. Oczywiście w czasie jakiś leczeń były odstawiane, także z przerwami. Prócz przytycia i strasznego zatrzymywania wody, pogorszyła mi się cera, stała się strasznie tłusta, włosy mam ciągle tłuste i również wypadają, co w moim wypadku jest gwoździem do trumny

Czytałam, że tabletki nowych generacji mają jakiś środek, który powoduje, że woda się nie zatrzymuje,a wręcz organizm się odwadnia, a po odstawieniu problem staje się bardzo widoczny. Nie wiem na ile to prawda, ale u mnie by się to zgadzało. Szkoda tylko, że nie piszą o tym w ulotkach. Ja do hormonów już nigdy nie wrócę

Aaa przy tabsach/plastrach libido miałam rózne, ale można je określić jako kiepskie.

Mam to samo
kurde powiem Ci, ze dałaś mi poważnie do myślenia tym bardziej, że ja do jakiś 'ogierów' nie należę, to z tabsami już w ogóle trochę się tych efektów ubocznych nazbierało, a nie wiem czy jest sens pozniej cierpiec, bo sama nie wiem ile bym te tabsy brała. Idę w styczniu do gin, wiec do tej pory bede musiala podjac decyzje a miałas jakies wahania nastroju?
Stary 2012-12-14, 16:53   #2928
loluska
Zakorzenienie

ghana
Powiem Ci tak. Jest to Twoja indywidualna decyzja, przemyśl wszystkie za i przeciw i podejmij najrozsądniejszą decyzję. Ja najbardziej obawiałam się że jesli zacznę brać anty to kiedyś będę mieć problem z zajściem w ciązy, taką opinie słyszałam od wielu osób. Po rozmowie z zaufaną Pania ginekolog, a także między innymi Tallu teoria okazała się wyssaną z palca. Więc stwierdziłam że spróbuję zwłaszcza że miały mi one pomóc w bolesnych miesiączkach. Nie stać mnie było na jakieś drogie tabsy więc Pani zaproponowała jedne z tańszych - Microgynon 21. Koszt ok 30 zł na 3 miesiące. Skutków ubocznych nie miałam, nie zauważyłam żadnych zmian w organiźmie - a były to tabletki starej generacji i w necie wyczytałam nawet że mogę spodziewać się wąsów Tak też się nie stało, więc tutaj przestrzegam przed czytaniem różnych for, bo tak naprawdę na każdego każda tabletka działa inaczej. Po pół roku brania stwierdziłam że jednak odstawie, czułam się nie komfortowo psychicznie biorąc je - sama tego nie potrafię wyjaśnić. Byo to raczej nieuzasadnione. Jakieś 2-3 miesiące po odstawieniu miałam ogromny wysyp na twarzy. Totalnie nie wiedziałam co było powodem, odstawiałam kosmetyki pokolei ale nic nie pomagało.Okazało się że nagromadzona chemia podczas brania tabletek po prostu wychodzi na wierzch, buzie zaleczyłam i wszystko było ok. Jednak prawda jest taka że jak się spróbuje jak to jest móc sie kochać bez ograniczeń psychicznych i fizycznych (prezerwatywy) to później ciężko powrócić do tego rodzaju zabezpieczenia. I tak minął prawie rok i razem z Tż doszliśmy do wniosku że najrozsądniej z naszej strony będzie jeśli znowu zacznę brać tabletki. Poszłam do mojej Pani gin i zaproponowała mi właśnie Daylette. Tak jak pisałam wcześnie dziś wezmę bodajże 15 tabletkę. Schudłam prawie 3 kg - potwierdza się więc teoria odwodnienia. Biust jest okrąglejszy, ładniejszy. Samopoczucie ok, libido w normie Jedyny minus jak na razie to plamienia. Zobaczymy jak będzie dalej, ale jesli będę się dobrze czuła to zaprzyjaźnię się z nimi na dłużej, komfort, wygoda i cudowne przeżycia

Także nie bój się zanim nie spróbujesz, oczywiście nie namawiam, ale też nie nastawiaj się źle na starcie. Spróbuj, jeśli nie podpasują przestaniesz brać.

Uważam że gdyby tabletki były złem, nie byłyby tak chętnie przepisywane przez lekarzy ginekologów Rozpisałam się ale mam nadzieję że coś pomogłam.

Ogarnęłam dzisiaj domek, nauke dziś odpuszczam, będzie spamowanko i relaks

=

Stary 2012-12-14, 17:08   #2929
ghana
Zakorzenienie

loluska dziękuję Ci bardzo za wyczerpujacy post ja sie w sumie boje tej ingerencji w układ hormonalny, ze mi sie coś pokićka i że bede miała zmienny nastroj, chociaz w sumie takowy mam wiecznie a piersi zawsze chyba powiekszaja sie przy tabsach, srednio mi sie to podoba, bo te ktore mam uwazam za perfekcyjne jeszcze z TZ'tem bede musiala pogadac...

ale dzisiaj zamulam [nie żeby w inne dni nie ], TŻ ma przyjsc, ale watpie zeby dzisiaj dał rade i zaluje, ze nie pojechalam sobie posiedziec do kolezanki, bo tak to teraz bede sie nudzic i pewnie sprzatac z tych nudów

w ogole nadmiar wolnego czasu działa u mnie na niekorzyśc. tak samo jak chęć poznawania informacji ze świata - wchodzi sobie człowiek spokojnie na onet czy tam wp a tu oczywiscie co chwila nowe newsy o koncu swiata, jakies wyobrazenia, ludzie trollujacy w komentarzach. Niedlugo pewnie dostane paranoi, bo juz naprawde z tym przesadzaja.

PS. zamówiłam sobie na komsetykomanii bronzer w7 honolulu i ten rozswiet lacz a'la benefit, ktory miala w swoim filmiku mc doncellita jeszcze miałam kliknac pedzel do korektora z eco tools, ale jest em prawie ze pewna, ze dostane go chociaz w SP, wiec bez cisnienia z pedzli chciałabym jeszcze jakis fajny do pokładu i pudru, ale to moze jeszcze troche poczekam

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-12-14 o 18:12
Stary 2012-12-14, 18:48   #2930
samaraNW
Zakorzenienie

jakbyście były ciekawe, to wrzuciłam na bloga zdjęcia włosów - piszę o tym, bo wiem, że lubicie takie oglądać
Stary 2012-12-14, 20:57   #2931
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
jakbyście były ciekawe, to wrzuciłam na bloga zdjęcia włosów - piszę o tym, bo wiem, że lubicie takie oglądać
Widziałam
Stary 2012-12-15, 11:01   #2932
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
piękne włosy

Ghana

nie zawsze biust sie powieksza Jak brałam Microgynon 21 ani drgnął zresztą przynajmniej w moim przypadku róznica nie jest aż tak duża, a szkoda :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12750_10151108824346611_79789517_n.jpg (70,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg just-cavalli-spring-summer-13-0025_CA.jpg (25,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m284p66IaS1rtr1p5o1_500.jpg (30,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg idealny.jpg (54,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img99818.fryzury-dlugie.1546490.jpg (53,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg me-gusta.jpg (47,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlotko.jpg (40,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokrecona.jpg (47,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mbiqrqqDU81rtr1p5o1_1280.jpg (71,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w_0437.jpg (24,8 KB, 3 załadowań)

Stary 2012-12-15, 14:19   #2933
IwonciA_1992
Raczkowanie

Hej tak piszecie o tej anty i powiem wam szczerze że ja też od pewnego czasu sie zastanawiam nad tym, ale ja nigdy nie brałam anty... Chciałbym je brać tak dla swojego komfortu bo z TZ kochamy sie bez gumki a on zazwyczaj kończy gdzie indziej niż.... ale jak spuźnia mi sie okres to ja warjuje chociaż od 6 lat nie wpadliśmy a tylko na początku urzywaliśmy gumek. Może to głupie ale z jednej str strasznie tego chce a z drugiej bardzo boje sie tych skutków ubocznych Sorry że sie tak wyżaliłam ale nie mam z kim o tym pogadać :/

Ja dziś w nocy nie mogłam spać a nad ranem nie mogłam wstać i po 12 dopiero sie zwlekłam ale już ogarnełam prawie całą kuchnie, bo robie porządki przedświąteczne coby puźniej było mniej. Wczoraj robiłam porządki w szafie i w poniedziałek/wtorek wyruszam na łowy swetrów
Dziewczyby co sądzici e o takim zegarku ? http://allegro.pl/zegarek-skorzany-e...842643301.html i tym http://allegro.pl/zegarek-zloty-gene...852447129.html albo ten http://allegro.pl/zegarek-zloty-gene...807407413.html
zastanawiam sie czy nie bedą badziewnie wyglądały jak za taką cene a narazie nie chce nic droższego bo nie wiem czy sie przekonam do chodzenia z zegarkiem...

Dziś było: peelig soraya, maseczka ziaja z zółtą glinką, mycie włośów, wax latte maska, kąpiel w płynie czekoladowo-pomarańczowym peling cukrowy ciała perfecta.

Na 17.30 ide do pracy wiec ziajże dopiero jutro, miłego wieczorku

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
WOW

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
kupie mu chyba jednak czapkę i torbę taka na uczelnie, ale to juz po niedzieli, bo teraz bylam z mama ktorej nic nie pasowalo i ciagle marudzila, jak to ona
mojemu powiedzialam wprost ze potrzebuje pudru transparentnego i eyeliner'a wiec siostra mu pewnie pomoze wybrac

on nie slucha muzyki niestety fajnie ze wrocilas
aha no to też fajny pomysł bedzie miał coś co by prędzej czy puźniej pewnieby kupił
ja od Tz dostałam już prezent bo chciałam pędzle hakuro(kolejne)a że zamawiałam siostrom na prezent palety sleeka to odrazu i dla siebie wziełam i już je użytkuje

Cytat:
Cześć piękne Zrobiłam sobie przerwę w nauce i ponadrabiałam was trochę
Poza tym zdecydowałam się na małe ombre. Zastanawiałam się nad zafarbowaniem włosów na całości, bo wciąż przebijające refleksy przyprawiały mnie już o ból głowy. Ale walczę z wypadaniem włosów i nie chciałam ich dodatkowo osłabiać. No i padło na refleksy w stylu ombre. Nie chcę typowo rozjaśnionych końców, ale delikatne przejście o ton w jaśniejsze końce. Wydrukowałam sobie zdjęcie jak ma to wyglądać i mam zamiar z tym iść do fryzjera, choć przyznam że jestem pełna obaw bo zawsze przyciemniałam. Mój naturalny to jasny brąz więc mam nadzieje że wyjdzie to fajnie. W załączniku zdjęcie z którym idę do fryzjera
fajnie wygląda to ombre, nie jest jak dla mnie nachalne jak już zrobisz to sie pokaż

Cytat:

Miłego dnia
Fajnei zapowiadają sie te twoje tabletki chyba zapytam sie o nie mojej gin, zobczymy co powie

Cytat:
Po wszystkich tabletkach anty lecą włosy czy jak to jest

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-15, 14:19   #2934
samaraNW
Zakorzenienie

hej

dzięki dziewczyny za miłe słowa

wybieram się zaraz do kina, bo w Heliosie jest fajna promocja w ten weekend - bilety za 10zł

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Dziewczyby co sądzici e o takim zegarku ? http://allegro.pl/zegarek-skorzany-e...842643301.html i tym http://allegro.pl/zegarek-zloty-gene...852447129.html albo ten http://allegro.pl/zegarek-zloty-gene...807407413.html
zastanawiam sie czy nie bedą badziewnie wyglądały jak za taką cene a narazie nie chce nic droższego bo nie wiem czy sie przekonam do chodzenia z zegarkiem...

WOW
ja mam ten drugi, białą wersję i jest super. jest wytrzymały, nie zarysowuje się i mimo, że jest biały, to w ogóle się nie brudzi. można go na all znaleźć za niższą cenę, mogę Ci nawet podać link do aukcji
też nie nosiłam zegarka odkąd miałam komorkę, ale szybko się przyzwyczaiłam do niego

Cytat:
piękne włosy

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Widziałam

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2012-12-15 o 14:21
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-15, 14:53   #2935
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość

Fajnei zapowiadają sie te twoje tabletki chyba zapytam sie o nie mojej gin, zobczymy co powie
na pewno nie wzielabym tego złotego, bo pewnie bedzie sie wycierał... ale ten drugi w kolorze czarnym fajny. Mój TŻ właśnie śmiga z siostra po galerii w poszukiwaniu prezentów dzisiaj mu chyba z 10 minut tłumaczyłam różnicę miedzy eyelinerem w żelu, w kałamarzu i w pisaku wg niego żelowy powine nazywac sie w pedzelku, bo trzeba do niego uzywać pedzelka i wygladem przypomina kałamarz no i przez to zueplenie nie mogłam mu wytlumaczyć, że chce żelowy w słoiczku a nie 'w pedzelku i kałamarzu' xD masakra
Cytat:
hej

dzięki dziewczyny za miłe słowa

wybieram się zaraz do kina, bo w Heliosie jest fajna promocja w ten weekend - bilety za 10zł
widziałam info o tej promocji, szkoda, że u mnie w mieście są tylko 2 cinema city i kino studyjne. ale za to w cinema city po dyszce bilety na ostatnia czesc zmierzchu xD tylko dzis i jutro

a ja wciaz siedze w pizamie, dzisiaj wstałam o 12 xD ale zaraz pojde sie wykapac, raczej na spamowanie czasu nie bedzie, bo musze jeszcze zrobić sałatkę na wieczór jak TŻ przyjdzie i posprzatać z grubsza domek
Stary 2012-12-15, 15:15   #2936
Soph
Zakorzenienie

witam

ja właśnie wstawiłam pranie i próbuję się zabrać za sprzątanie, wczoraj byłam na zakupach i na piwie, więc nic nie zrobiłam z rzeczy zaplanowanych na weeekend...
wypróbowałam prostownicę Remingtona i pierwsze wrażenie wooow

wieczorem pewnie zrobię małe SPA, peeling, maseczkę na twarz i długą kąpiel.
muszę polecić peeling do ciała P&R wersję relaksującą, odpręża na maksa

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-15, 17:34   #2937
loluska
Zakorzenienie

IwonciA
każdy organizm na każde tabletki anty działa inaczej. To że komuś wypadają włosy np po Daylette to nie znaczy że Tobie będą.

Ja jestem po małym spa:

pół godzinki masażu w wannie

ciało:
depilacja
balsamowanie

buzia:
OCM
żywa woda z jabłek
roll on eveline pod oczy
epiduo punktowo

włosy:
nafta na 20 min przed myciem
odżywka Pantene d/s

Dziewczyny dawno nie miałam takiej masakry zwłaszcza na czole. Zaczęło mi się to przed braniem anty, nie wiem czy one nasiliły wysyp czy powodem jest coś innego. Na początku stosowania OCM buzia była w stanie rewelacyjnym, a później coraz gorzej. I tak, nie wiem czy powodem jest anty, OCM, czy tabletki Revalid, które biorę na wypadanie włosów Nic innego na myśl mi nie przychodzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-15, 22:22   #2938
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
IwonciA
każdy organizm na każde tabletki anty działa inaczej. To że komuś wypadają włosy np po Daylette to nie znaczy że Tobie będą.

Dziewczyny dawno nie miałam takiej masakry zwłaszcza na czole. Zaczęło mi się to przed braniem anty, nie wiem czy one nasiliły wysyp czy powodem jest coś innego. Na początku stosowania OCM buzia była w stanie rewelacyjnym, a później coraz gorzej. I tak, nie wiem czy powodem jest anty, OCM, czy tabletki Revalid, które biorę na wypadanie włosów Nic innego na myśl mi nie przychodzi
właśnie wróciłam z pracy jestem przed okresem i ciągle tylk słodkie bym jadła i już brzuch mnie pobolewa ale znów nie mam masakry na twarzy dzięki efaclarowi duo
może to ocm? bo twoja skóra sie przyzwyczaiła? albo revalid? ja bym raczej reakcje na anty odrzuciła skoro zaczeło sie przed ich braniem.

Chyba spróbuje tych anty jak pójde do gin w styczniu/lutym, zapytam o nie, co w ogóle mi gin powie...

Dziś siostra do mnie dzwoniła i powiedziała że Tz od niej kupi mi karnet na fitness + 4 wejścia na basen w wypasionym hotelu, i ze mam do 30 stycznia czas na uaktywowanie karnetu najbardziej ciesze sie że jest dużo zajęć do wyboru mni. latinofit, zumba...
Dobranoc

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
na pewno nie wzielabym tego złotego, bo pewnie bedzie sie wycierał... ale ten drugi w kolorze czarnym fajny. Mój TŻ właśnie śmiga z siostra po galerii w poszukiwaniu prezentów dzisiaj mu chyba z 10 minut tłumaczyłam różnicę miedzy eyelinerem w żelu, w kałamarzu i w pisaku wg niego żelowy powine nazywac sie w pedzelku, bo trzeba do niego uzywać pedzelka i wygladem przypomina kałamarz no i przez to zueplenie nie mogłam mu wytlumaczyć, że chce żelowy w słoiczku a nie 'w pedzelku i kałamarzu' xD masakra

dobra uwaga o tym wycieranu, ja bym ten 2 chyba wzieła ale biały...

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-15, 22:33   #2939
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam taka masakre na obu polikach, jak cos znika to doslownie pol dnia i pojawia sie tego wiecej;/ idę po niedzieli do dermatologa, bo juz mam dosc. tyle, ze u mnie nie mam jak sie dopatrywac powodow, bo uzywam tych samych produktow już szmat czasu

Dziewczyny, ktora z tych toreb jest najlepsza:
http://www.reserved.com/pl/collection/man/bags/U2984
http://www.reserved.com/pl/collection/man/bags/U2996
http://www.reserved.com/pl/collection/man/bags/T8382
I pragne dodac, ze moj TŻ nie chodzi w traperach, sportowych kurtkach tylko w skórkowej ramonesce i skórkowych butach coś w stylu tych:http://www.wojas.com.pl/produkt/8109 , więc jakieś sportowe torby odpadaja. A patrzac na torby meskie ktore oferuje zara - no cóż wg mnie zadna tam meska nie byla, wiekszosc widzialabym u siebie

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-12-15 o 22:40
Stary 2012-12-16, 08:10   #2940
samaraNW
Zakorzenienie

hej

polecam Wam film "Tylko nie miłość" - sympatyczny i na prawdę śmieszny

loluska, ja bym obstawiała ocm, bo widziałam kiedyś na jakimś blogu ( niestety nie mogę sobie przypomnieć jakim), jaki dziewczyna miała po tym wysyp... nie wiem, czy po anty lub tych tabletkach na włosy mogłoby Ci się coś takiego stać ( ewentualnie przez drożdże piwne w składzie ).

osobiście moja skóra woli być dobrze oczyszczona ( używam wieczorem żelu z sls) , potem ją dobrze nawilżam i to jej wychodzi na dobre. z wszystkimi łagodnymi środkami po czasie zaczynało mnie wysypywać, więc dla mnie to żadne dbanie, no i używam BB creamu, a jak się z niego dobrze nie oczyści skóry, to może zapchać :/

polecam Wam ściereczkę z mikrofibry do twarzy, dla mnie działa lepiej niż peelingi i poradziła sobie raz dwa ze schodzącą skórą po kwasie normalnie była wybawieniem, bo żadnej peeling mechaniczny, ani enzymatyczny, nie był w stanie sobie z tym poradzić

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2012-12-16 o 08:20
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości