Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :) - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-15, 16:09   #2911
Cindy28
Lux Mundi

Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
Bo wyglądasz zresztą, ładnemu we wszystkim ładnie, ot co
to żeś dowaliła

Cytat:
Zastanawiam się tak w ogóle czy jechać na to spotkanie. Kurde do mnie po 20 nie ma już czym dojechać, a znając tych ludzi to pójdziemy gdzieś do klubu, wszyscy się o 2 zwiną a ja zaś zostanę w dupie a z drugiej strony fajnie byłoby się spotkać. Mogłabym pojechać i wrócić po godzinie autobusem, ale nie wiem, czy mam chęć wydawać dychę na godzinę gadki. Kurde.
A o której pierwszy powrotny ?
Dobrze byłoby wyjść do ludzi

Cytat:
Napisane przez sayurii Pokaż wiadomość
Dobry
Powitać

Cytat:
Dziewczyny, padłam
Słyszę przed chwilą, że coś mi krzaki podejrzanie szeleszczą koło chałupy, mówię zobaczę co to za wielki zwierz tam się czai. Wyglądam - dwóch kolesi się przedziera jakby nigdy nic z jakimś sprzętem

To się ich pytam czego im potrza -
"szukamy złóż gazu i ropy."
Też se szlak wybrali
umarłam

Cytat:
Napisane przez little_redhead Pokaż wiadomość
Zapytam o to w aptece, dzięki
W aptece polecą Ci artresan albo inne gówno pytaj się o to ==> http://www.azmedica.pl/?ver=1&mainpa...kt.php&idp=179
oraz to ==> http://www.azmedica.pl/?ver=1&mainpa...kt.php&idp=171
Sprawdzone, działa, leczy, ludzie wracają po jeszcze

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
a wy tu

A Ty Słonko, who zacz?
Stary 2012-09-15, 16:43   #2912
irenkaaa
Zakorzenienie

O duuudi hej

Drabineczka ja ci powiem gorzej poyebany sen mialam
Polecialam do polski ok, mam wracac a oni nas na lotnisku zamiast do samolotu to prowadza do ppmieszczenia gdzie wyswietlaja filmy z katastrof lotniczych
Tz sie ze mnie smial dzis

Glukozamine lykam od lat kilku ale jestem pewna ze pomaga bo jak czasem nie lykne przez 2 tyg to gorzej mi
Takze pomaga

No I przerwa mi kurcze zleciala
Zostalo 6 godz roboty
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 17:16   #2913
little_redhead
Zadomowienie

Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
W aptece polecą Ci artresan albo inne gówno pytaj się o to ==> http://www.azmedica.pl/?ver=1&mainpa...kt.php&idp=179
oraz to ==> http://www.azmedica.pl/?ver=1&mainpa...kt.php&idp=171
Sprawdzone, działa, leczy, ludzie wracają po jeszcze

Jezusie najsłodszy, jakie to drogie

We dance round in a ring and suppose,
But the Secret sits in the middle and knows.

little_redhead jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 17:24   #2914
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Inwestycje w siebie i zdrowie przede wszystkim, nigdy nie były tanie niestety Kwestia tego co dla kogo jest ważniejsze
Ostatnio przewartościowałam swój system wolę kupić ciuchy w sh i mieć 2 pary porządnych butów [ a nie 10, które są niewygodne i, i tak później leżą w szafie ] + zainwestować w zdrowie poza tym wychodzę z założenia, że lepiej zapobiegać niż leczyć
Stary 2012-09-15, 17:29   #2915
Nerchie
Zakorzenienie

Hej ale mam zakwasy po tym: http://www.youtube.com/watch?v=r_J8b...ature=youtu.be jak oddycham to czuje je nawet!! MASAKRA!

Little: Moim zdaniem jest o niebo lepiej

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 17:38   #2916
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
No, dłuży się strasznie..
Jest kochany Lepszy wałek był w walentyki - on dalej o kulach, ja chora maks, jakieś zapalenie zatok, krtani, wszystko na raz, uj w ogóle się z domu ruszyć nie mogłam i prawie nic nie jadłam (w domu nic dobrego do żarcia a nie było kogo na zakupy posłać..). No i mieliśmy się w ogóle nie zobaczyć, a ten wylazł o tych kulach - 20 min piechotą na miasto, w walentynki u nas otwarcie Mcdonalda było, kupił 2 czizburgery dla mnie i dla siebie i wrócił, następne 10 min piechotą do mnie Żebym nie siedziała sama w walentyki i wreszcie coś zjadła

Nie wiedziałam czy się cieszyć czy go udusić za to że sobie tą nogę mógł załatwić, pojechałby kulą na oszronionym chodniku i tyle by było

Nie mam zbyt pięknego nazwiska
Chyba bym go rozdarła a potem wytuliła i wycałowała

A mnie się Twoje nazwisko ładnie zgrywa z imieniem
A samo uważam, że jest zabawne
Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
a wy tu

Dudi, szerloku
Cytat:
to żeś dowaliła

Cytat:
A o której pierwszy powrotny ?
Dobrze byłoby wyjść do ludzi
Autobus o 8, pociąg o 8:40
Już powiedziałam im, że nie jadę
Chciałabym, nie mam problemu z balowaniem do rana ale znam ich, wiem, że z nimi taki plan nie pyknie

Idę se obiad na pocieszenie zrobić

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 17:39   #2917
little_redhead
Zadomowienie

Cytat:
Inwestycje w siebie i zdrowie przede wszystkim, nigdy nie były tanie niestety Kwestia tego co dla kogo jest ważniejsze
Ostatnio przewartościowałam swój system wolę kupić ciuchy w sh i mieć 2 pary porządnych butów [ a nie 10, które są niewygodne i, i tak później leżą w szafie ] + zainwestować w zdrowie poza tym wychodzę z założenia, że lepiej zapobiegać niż leczyć
Wiem że nigdy nie były tanie.. Nie mam żadnych obiekcji żeby w siebie inwestować, tylko kurna niech mi dadzą moje alimenty..
Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Hej ale mam zakwasy po tym: http://www.youtube.com/watch?v=r_J8b...ature=youtu.be jak oddycham to czuje je nawet!! MASAKRA!

Little: Moim zdaniem jest o niebo lepiej
To znaczy że działa
Ja ostatnio chciałam poćwiczyć, znalazłam jakiś fajny set.. i po 6 minutach przy jednym ćwiczeniu zrobił mi się przeprost kolana, uj, co za ból nie ćwiczyłam dalej

Dzięki za radę Wszystkim się tak bardziej podoba

Idę do Tesco, jak się zgubię po drodze to będzie spoko XD

Edytowane przez little_redhead
Czas edycji: 2012-09-15 o 17:40
Stary 2012-09-15, 17:41   #2918
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
A wiesz, chciałam se kupić kiedyś któryś z tych reklamowanych preparatów - jeszcze droższe były

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-09-15, 17:51   #2919
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Autobus o 8, pociąg o 8:40
Już powiedziałam im, że nie jadę
Chciałabym, nie mam problemu z balowaniem do rana ale znam ich, wiem, że z nimi taki plan nie pyknie
Ojj, też nie lubię, jak się dopiero rozkręcam, a ludzie już marudzą i idą spać zazwyczaj jestem wypraszana z lokalu, bo już zamykają

Cytat:
Idę se obiad na pocieszenie zrobić
Co dobrego ?
U mnie dziś pomysłu nie było, przeszukałam zamrażalnik i znalazłam bigos ze Świąt - Bożonarodzeniowych dobry był

Cytat:
Wiem że nigdy nie były tanie.. Nie mam żadnych obiekcji żeby w siebie inwestować, tylko kurna niech mi dadzą moje alimenty..
Fakt, alimenty wybacz, średnio dziś ogarniam

Cytat:
A wiesz, chciałam se kupić kiedyś któryś z tych reklamowanych preparatów - jeszcze droższe były
Oliv, niech nawet kosztują więcej, jak człowiek chory, to ostatni grosz odda, byle się lepiej czuć - ale niech działanie będzie adekwatne do ceny w większości przypadków preparat ma dobrą reklamę, pijarowcy się dwoją i troją - a okazuje się, że bubel jakich mało
Stary 2012-09-15, 18:51   #2920
Nerchie
Zakorzenienie

Co do omawianych preparatów, rada na przyszłość: jakby wasze zwierzę miało problemy z kościami lepiej kupić te dla ludzi niż te 'specjalnie' dla zwierząt wypróbowane przez moją mamę, efekty lepsze, a kasa i tak mniejsza ....

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 19:15   #2921
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Co do omawianych preparatów, rada na przyszłość: jakby wasze zwierzę miało problemy z kościami lepiej kupić te dla ludzi niż te 'specjalnie' dla zwierząt wypróbowane przez moją mamę, efekty lepsze, a kasa i tak mniejsza ....

O to to ale jest dość dziwna polityka rozmawiałam z przedstawicielem A-Z Medici i powiedział, że współpracowali z kilkoma lekarzami wet, bo ta glukozamina właśnie z kolagenem świetnie sprawdziła się m.in. u psów. A teraz weszło obostrzenie, że nie mogą weci sami odsyłają do aptek i zielarni - paranoja
Stary 2012-09-15, 19:27   #2922
sayurii
Zakorzenienie

Ale mam ochotę gdzieś iść... A tż pojechał na wieś, miał już być, ale przedłużyło mu się tam i już się pewnie nie zdążymy zobaczyć Nudyyy
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 19:41   #2923
czekoladka_111
Rozeznanie

a ja wlasnie sie ogarnelam i czekam na tza ;p zrobilam sobie taki fajny fryz i jak mama mnie zobaczyla to uznala ze wygladam jakbym od fryzjera wyszla ;p

Żona 20.06.2015
czekoladka_111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 19:57   #2924
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Ojj, też nie lubię, jak się dopiero rozkręcam, a ludzie już marudzą i idą spać zazwyczaj jestem wypraszana z lokalu, bo już zamykają
O to to
Kiedyś miałam taką ekipę ale się rozdupcyło aczkolwiek jeszcze wszystko przede mną

Cytat:
Co dobrego ?
U mnie dziś pomysłu nie było, przeszukałam zamrażalnik i znalazłam bigos ze Świąt - Bożonarodzeniowych dobry był
Jak dobrze zamrożone to pewnie
Kto to pisał? Tu na Wizażu, że po kimś żarcie sprzed ok. roku czy dwóch znalazł ja bym posmakowała

A zrobiłam wreszcie dobry, polski obiad - kotlety z kuraka, ziemniory i mizeria

Cytat:
Oliv, niech nawet kosztują więcej, jak człowiek chory, to ostatni grosz odda, byle się lepiej czuć - ale niech działanie będzie adekwatne do ceny w większości przypadków preparat ma dobrą reklamę, pijarowcy się dwoją i troją - a okazuje się, że bubel jakich mało

Dlatego nie kupiłam jak mam wydać więcej kasy to się wolę doedukować najpierw.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Mój wet mówi tak samo
Moje koti jedzą ze mną drożdże zastanawiam się teraz, czy im nie rozpuścić tego magnezu z potasem w wodzie do picia.
Cytat:
Ale mam ochotę gdzieś iść... A tż pojechał na wieś, miał już być, ale przedłużyło mu się tam i już się pewnie nie zdążymy zobaczyć Nudyyy
Jakbym se z Tobą poszła nawet piwa se nie zdążyłam kupić na dziś
Cytat:
Napisane przez czekoladka_111 Pokaż wiadomość
a ja wlasnie sie ogarnelam i czekam na tza ;p zrobilam sobie taki fajny fryz i jak mama mnie zobaczyla to uznala ze wygladam jakbym od fryzjera wyszla ;p
A co se zrobiłaś ładnego?

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-09-15, 20:04   #2925
AnnaAda
Rozeznanie

GG do AnnaAda

dzieciory obrobione spią, gary pomyte, nic mi się więcej nie sce.
Włączyłam na bitwę na głosy a tam znowu sucz Natalia Siwiec :/ żygac misie chce jak ja widze...
Stary 2012-09-15, 20:11   #2926
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
A zrobiłam wreszcie dobry, polski obiad - kotlety z kuraka, ziemniory i mizeria

Cytat:

Jakbym se z Tobą poszła nawet piwa se nie zdążyłam kupić na dziś
Ja z Tobą też bym poszła Czemu tak daleko mieszkasz teraz byśmy gdzieś imprezowały razem
Stary 2012-09-15, 20:25   #2927
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez AnnaAda Pokaż wiadomość
dzieciory obrobione spią, gary pomyte, nic mi się więcej nie sce.
Włączyłam na bitwę na głosy a tam znowu sucz Natalia Siwiec :/ żygac misie chce jak ja widze...
A ona była kiedyś u Kuby, wg mnie sympatyczna dziewczyna

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:

Ja z Tobą też bym poszła Czemu tak daleko mieszkasz teraz byśmy gdzieś imprezowały razem

Bo życie jest kurva niesprawiedliwe

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-09-15, 20:29   #2928
little_redhead
Zadomowienie

Jezu, a się nadźwigałam z tego Tesco Niby blisko ale 3 takie wypchane siaty to dla mnie za dużo, nie wyrabiam

Chilli zrobię jutro, żeby było świeżutkie A teraz sobie zjadam resztę mojej zupy, na 2 dzień wciąż dobra Wcześniej byłam o samym jogurcie

Stary 2012-09-15, 20:35   #2929
sayurii
Zakorzenienie

Ja też nie mam nic do tej całej Siwiec A niech se będzie co komu przeszkadza

No Oliv jest. A tż dopiero jedzie

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Jezu, a się nadźwigałam z tego Tesco Niby blisko ale 3 takie wypchane siaty to dla mnie za dużo, nie wyrabiam

Chilli zrobię jutro, żeby było świeżutkie A teraz sobie zjadam resztę mojej zupy, na 2 dzień wciąż dobra Wcześniej byłam o samym jogurcie
Znam ten ból niby niewiele zakupów, blisko, a ciężko się niesie

To jutro już będzie Twój tż na miejscu, fajnie
I zrobię też tą zupe któregoś dnia, bo już dawno chciałam spróbować, a nigdy nie jadłam.
Stary 2012-09-15, 20:36   #2930
czekoladka_111
Rozeznanie

Cytat:

A co se zrobiłaś ładnego?
taki misz masz na glowie ;p ciezko to opisac. poskrecalam po kolei pasma wlosow, upielam w taki fantazyjny kok, dopielam kwiatka i nawet niezle wyszlo ;p

Żona 20.06.2015
czekoladka_111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 20:40   #2931
little_redhead
Zadomowienie

Cytat:
Znam ten ból niby niewiele zakupów, blisko, a ciężko się niesie

To jutro już będzie Twój tż na miejscu, fajnie
I zrobię też tą zupe któregoś dnia, bo już dawno chciałam spróbować, a nigdy nie jadłam.

Masakrycznie ciężko mi było

Noo, tak się cieszę Ale się nie wyśpię, pójdę znowu spać koło 5 i zostan zbudzona, bo ja wiem, 8-9?

Ja na pewno jeszcze kiedyś ją powtórzę - ale na prawdziwym bulionie warzywnym, teraz robiłam z kostki

Stary 2012-09-15, 20:41   #2932
AnnaAda
Rozeznanie

GG do AnnaAda

Cytat:
A ona była kiedyś u Kuby, wg mnie sympatyczna dziewczyna

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Bo życie jest kurva niesprawiedliwe
a no nie sprawiedliwe :/ dzieci śpią mogły byście ze mną posiedzieć, babski wieczorek

Co do SIwiec- szczególnie sympatyczna była jak nogi łozdupiła przed Kubą. DUpą karierę robi i tyle, a ja widziałam Wieeele wiecej pięniejszych i naturalnych nie silikonowych kobiet na trybunach. Też mi wielka celebrytka, cyckami się lansowac.
Stary 2012-09-15, 20:42   #2933
beforeyou
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam taka suczkę też, parę miesięcy temu. Szczeniak, ale oddałam ją, nie na moje siły taki pies dla mnie musi być wychowany i posłuszny, z silnym charakterem bo jestem trochę terrorystka a co ja zrobię z takim, który szcza pod siebie jak się do niego stanowczym tonem zwróci no i oczywiście ze stresu wszystko niszczy, a nie ma jak zwrócić uwagi, co się boi jeszcze bardziej strasznie mnie to denerwuje.
Chociaż tej suni akurat mi szkoda, ładna była i mądra, mogłoby coś z niej być, otwierała się. Też dużo tu matka zawiniła, ona to wszystko potrafi roz.☠☠☠ać prze3z swoją Jedyną i Słuszną Prawdę rodem ze średniowiecza
To ja polecam znajdę . Moja psinka taką jest i powiem , że była wychowywana w domu . Na początku bała się wejść do domciu , a teraz buszuje po całym i nawet śpi kulturalnie na łóżku z głową na poduszce . Czasami się mi do łóżka wciśnie , w szczególności zimą to daje ciepełko

Klik i poznajesz mnie
beforeyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 20:55   #2934
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:

Właśnie, a'propos jogurtu - zjadłam dzisiaj trochę naturalnego i aż żałowałam, że poszedł do sosu ostatnio i do mizerii jakie to kurde dobre

Nic mi nie mów o dźwiganiu zakupów chyba dlatego ich tak nie cierpię, jak mam liźć na te autobusy i potem do domu to mnie w dupie ściska

A zupę cebulową już robię i robię i zrobić nie mogę, zgnije mi w końcu ta cebula
Cytat:
Napisane przez czekoladka_111 Pokaż wiadomość
taki misz masz na glowie ;p ciezko to opisac. poskrecalam po kolei pasma wlosow, upielam w taki fantazyjny kok, dopielam kwiatka i nawet niezle wyszlo ;p
Aa, to wiem mniej więcej o co chodzi bardzo lubię takie upięcia. I nie mogę przeżyć, że nie mam lokówki ani wałków a po to zapuszczam włosy, bo marzę o seksownych blond lokach

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
a no nie sprawiedliwe :/ dzieci śpią mogły byście ze mną posiedzieć, babski wieczorek

Co do SIwiec- szczególnie sympatyczna była jak nogi łozdupiła przed Kubą. DUpą karierę robi i tyle, a ja widziałam Wieeele wiecej pięniejszych i naturalnych nie silikonowych kobiet na trybunach. Też mi wielka celebrytka, cyckami się lansowac.
Ale powiedziała wprost: tak, jestem ładna, mam swoje pięć minut i zamierzam je wykorzystać. I za to ma u mnie wielkiego plusa, nie lubię pseudoskromności, a cenię szczerość.
Naprawdę nie wiem, co się jej tak ludzie uczepili, bo to ona pierwsza znana z tego, że jesu znana?
Cytat:
Napisane przez beforeyou Pokaż wiadomość
To ja polecam znajdę . Moja psinka taką jest i powiem , że była wychowywana w domu . Na początku bała się wejść do domciu , a teraz buszuje po całym i nawet śpi kulturalnie na łóżku z głową na poduszce . Czasami się mi do łóżka wciśnie , w szczególności zimą to daje ciepełko
A wiesz, nie wiem, czy bym wpuściła psa do łóżka psy śmierdzą, fuj nawet mój najukochańszy kundel ze mną nie spał.

A właśnie, sayu, bo zapomniałam pytać - i Twój Tż w końcu wpadnie jeszcze do Ciebie?

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-09-15, 20:59   #2935
beforeyou
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz, nie wiem, czy bym wpuściła psa do łóżka psy śmierdzą, fuj nawet mój najukochańszy kundel ze mną nie spał.
Mam to do siebie , że jak tylko zimno idzie to ją kąpie . Czasami nawet 2 razy

Klik i poznajesz mnie
beforeyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-15, 21:14   #2936
AnnaAda
Rozeznanie

GG do AnnaAda

Cytat:

Ja moją sucze też często kąpię

Andrjej- ja może starej daty jestem no nie trawie laski i już

kurde wiecie co... chyba mi się coś włacza, sorki ze Wm tu teraz zamulę, ale watek na intymnym ... wróciły wspomnienia... jak ja kufa tesknie za moją mamą dwa dni przed swoimi 54 urodzinami zmarła, w dniu swoich urodzin została skremowana.. Chyba jednak nie radzę sobie jeszcze...
Stary 2012-09-15, 21:18   #2937
sayurii
Zakorzenienie

Oliv raczej już nie wpadnie Jeszcze go nie ma w domu. Zanim dojedzie, coś zje i do mnie dojedzie... To sporo czasu, a ja już spiąca jestem

Edytowane przez sayurii
Czas edycji: 2012-09-15 o 21:19
Stary 2012-09-15, 21:21   #2938
little_redhead
Zadomowienie

Cytat:
Ja moją sucze też często kąpię

Andrjej- ja może starej daty jestem no nie trawie laski i już

kurde wiecie co... chyba mi się coś włacza, sorki ze Wm tu teraz zamulę, ale watek na intymnym ... wróciły wspomnienia... jak ja kufa tesknie za moją mamą dwa dni przed swoimi 54 urodzinami zmarła, w dniu swoich urodzin została skremowana.. Chyba jednak nie radzę sobie jeszcze...
Moja odeszła zupełnie nagle ponad miesiąc przed swoimi 42 urodzinami - miałam wtedy 17 lat. Mimo że żyłyśmy ze sobą bardzo źle, i więcej sprawiała mi kłopotu, smutku niż czegokolwiek innego to i tak czasem najdzie mnie jakiś sentymentalny nastrój.. I wtedy przychodzą wspomnienia z tych paru chwil kiedy było naprawdę ok, czasem się zdarzyło.

Częściej przyłażą niestety te złe. W dzień już o tym nie myślę, czasem w nocy mi się przyśni.

W kwietniu minął rok, pewnie to jeszcze za krótko żeby wyrzucić to z pamięci.

Stary 2012-09-15, 21:29   #2939
AnnaAda
Rozeznanie

GG do AnnaAda

Cytat:
Moja odeszła zupełnie nagle ponad miesiąc przed swoimi 42 urodzinami - miałam wtedy 17 lat. Mimo że żyłyśmy ze sobą bardzo źle, i więcej sprawiała mi kłopotu, smutku niż czegokolwiek innego to i tak czasem najdzie mnie jakiś sentymentalny nastrój.. I wtedy przychodzą wspomnienia z tych paru chwil kiedy było naprawdę ok, czasem się zdarzyło.

Częściej przyłażą niestety te złe. W dzień już o tym nie myślę, czasem w nocy mi się przyśni.

W kwietniu minął rok, pewnie to jeszcze za krótko żeby wyrzucić to z pamięci.

Przykro mi Ja z moją miałam dziwne zycie... czesto się zarłyśmy, ale kurcze, przyjaźniłyśy się. Pamiętam jak powiedziałam jej ze jestem w ciaży. Wróciłam po rozwodzie do domu moich rodziców. Irka znali nie dlugo, zaledwie kilka razy go widzieli, bałam się jej powiedzieć, jej reakcji. Pamietam jak siedziałyśmy na łózku w moim pokoju i nie wiedziałam jak to przekazać, wiec pokazałam jej test... Rozpłakała się... Przzerażona tym byłam, zaczełam ją przekonywac ze sobie poradze , ze nie ma co płakac, a mama do mnie "córa, ja płaczę ze szczęscia, tak bardzi suę bałam ze nie doczekam dnia kiedy od ciebie wnuka się doczekam, ze dzieci nie bedziesz miała" (miałam takie zagrożenie, tydzień przed testem płakałam Irkowi po wizycie u ginekologa, dupka jak się okazało, ze prawdopodobnie dzieci miec nie bedę, mialam straszne problemy ginekologiczne, po tygodniu okazało się ze jestem w 3 tyg ciąży. MOja mama miała 4 wnuków od mojego brata i piąty odemnie, kidy urodziła się Karolina... uch nacieszyła się nia tylko 1,5 roku, równiutko półtorej roku... Jest wiele takich momentów, gdzie przydało by się zeby mnie opiermandolyła...i wiele zeby mnie przytuliła, tak często jeszcze potrzeuję jej rady... A jeszcze częściej do dnia dzisiejszego łapię za telefon, zeby jej coś waznego powiedzieć ... Kurde do dupy :/ Z ojcem utrzymuję kontakt telefoniczny, i to tyko jak coś potrzebuje mój ojciec odemnie, a brat... to nie brat to syn moich rodziców... Dla mnie mógł by nie istnieć, tyle krzywdy mi zrobił w zyciu.
Stary 2012-09-15, 21:43   #2940
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
I to niweluje ten psi zapach? Bo przecież to jest zapach łoju, który pies musi mieć. Tak samo jak koty pachną (no właśnie - dla mnie pachną ) swoją śliną.

Cytat:
Oliv raczej już nie wpadnie Jeszcze go nie ma w domu. Zanim dojedzie, coś zje i do mnie dojedzie... To sporo czasu, a ja już spiąca jestem
A on już nie śpi u Ciebie w weekendy?
No nie wierzę, jaka Ty ostatnio przystosowana do życia w społeczeństwie się zrobiłaś

Noo, to ja Wam powiem, że myślę czy by się do specjalisty nie wybrać, bo ojca śmierć się już trzy lata za mną ciągnie. I nadal mam jego nry telefonów dobrze by było zamknąć już pewien rozdział w życiu, a nie mielić w kółko te same pytania, na które nie mam sił szukać odpowiedzi, kiedy wszyscy mi to utrudniają
Albo niech mnie ktoś kopnie w dupe, żeby się nie dać tej obojętności

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Edytowane przez Andriejewna
Czas edycji: 2012-09-15 o 21:45
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości