|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | ||
|
Lux Mundi
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
![]() Cytat:
![]() Dobrze byłoby wyjść do ludzi ![]() Powitać ![]() Cytat:
![]() W aptece polecą Ci artresan albo inne gówno pytaj się o to ==> http://www.azmedica.pl/?ver=1&mainpa...kt.php&idp=179oraz to ==> http://www.azmedica.pl/?ver=1&mainpa...kt.php&idp=171 Sprawdzone, działa, leczy, ludzie wracają po jeszcze A Ty Słonko, who zacz?
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
O duuudi
hej Drabineczka ja ci powiem gorzej poyebany sen mialam Polecialam do polski ok, mam wracac a oni nas na lotnisku zamiast do samolotu to prowadza do ppmieszczenia gdzie wyswietlaja filmy z katastrof lotniczych Tz sie ze mnie smial dzis Glukozamine lykam od lat kilku ale jestem pewna ze pomaga bo jak czasem nie lykne przez 2 tyg to gorzej mi Takze pomaga No I przerwa mi kurcze zleciala Zostalo 6 godz roboty |
|
|
|
#2913 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
|
|
#2914 |
|
Lux Mundi
|
Inwestycje w siebie i zdrowie przede wszystkim, nigdy nie były tanie
Kwestia tego co dla kogo jest ważniejsze ![]() Ostatnio przewartościowałam swój system wolę kupić ciuchy w sh i mieć 2 pary porządnych butów [ a nie 10, które są niewygodne i, i tak później leżą w szafie poza tym wychodzę z założenia, że lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ale mam zakwasy po tym: http://www.youtube.com/watch?v=r_J8b...ature=youtu.be jak oddycham to czuje je nawet!! MASAKRA! Little: Moim zdaniem jest o niebo lepiej
|
|
|
|
#2916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie się Twoje nazwisko ładnie zgrywa z imieniem A samo uważam, że jest zabawne ![]() Dudi, szerloku ![]() Cytat:
Już powiedziałam im, że nie jadę ![]() Chciałabym, nie mam problemu z balowaniem do rana ale znam ich, wiem, że z nimi taki plan nie pyknie Idę se obiad na pocieszenie zrobić
|
||
|
|
|
#2917 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam żadnych obiekcji żeby w siebie inwestować, tylko kurna niech mi dadzą moje alimenty.. Cytat:
![]() Ja ostatnio chciałam poćwiczyć, znalazłam jakiś fajny set.. i po 6 minutach przy jednym ćwiczeniu zrobił mi się przeprost kolana, uj, co za ból nie ćwiczyłam dalej Dzięki za radę ![]() Idę do Tesco, jak się zgubię po drodze to będzie spoko XD
We dance round in a ring and suppose, But the Secret sits in the middle and knows. Edytowane przez little_redhead Czas edycji: 2012-09-15 o 17:40 |
||
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz, chciałam se kupić kiedyś któryś z tych reklamowanych preparatów - jeszcze droższe były
|
|
|
|
#2919 | ||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
zazwyczaj jestem wypraszana z lokalu, bo już zamykają Cytat:
![]() U mnie dziś pomysłu nie było, przeszukałam zamrażalnik i znalazłam bigos ze Świąt - Bożonarodzeniowych ![]() Cytat:
wybacz, średnio dziś ogarniam Cytat:
w większości przypadków preparat ma dobrą reklamę, pijarowcy się dwoją i troją - a okazuje się, że bubel jakich mało
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Co do omawianych preparatów, rada na przyszłość: jakby wasze zwierzę miało problemy z kościami lepiej kupić te dla ludzi niż te 'specjalnie' dla zwierząt
wypróbowane przez moją mamę, efekty lepsze, a kasa i tak mniejsza ....
|
|
|
|
#2921 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
O to to rozmawiałam z przedstawicielem A-Z Medici i powiedział, że współpracowali z kilkoma lekarzami wet, bo ta glukozamina właśnie z kolagenem świetnie sprawdziła się m.in. u psów. A teraz weszło obostrzenie, że nie mogą weci sami odsyłają do aptek i zielarni - paranoja
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam ochotę gdzieś iść... A tż pojechał na wieś, miał już być, ale przedłużyło mu się tam i już się pewnie nie zdążymy zobaczyć
Nudyyy
|
|
|
|
#2923 |
|
Rozeznanie
|
a ja wlasnie sie ogarnelam i czekam na tza ;p zrobilam sobie taki fajny fryz i jak mama mnie zobaczyla to uznala ze wygladam jakbym od fryzjera wyszla ;p
|
#2924 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedyś miałam taką ekipę ale się rozdupcyło aczkolwiek jeszcze wszystko przede mną ![]() Cytat:
![]() Kto to pisał? Tu na Wizażu, że po kimś żarcie sprzed ok. roku czy dwóch znalazł ![]() A zrobiłam wreszcie dobry, polski obiad - kotlety z kuraka, ziemniory i mizeria ![]() Cytat:
Dlatego nie kupiłam jak mam wydać więcej kasy to się wolę doedukować najpierw.---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
Moje koti jedzą ze mną drożdże zastanawiam się teraz, czy im nie rozpuścić tego magnezu z potasem w wodzie do picia.Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2925 |
|
Rozeznanie
|
dzieciory obrobione spią, gary pomyte, nic mi się więcej nie sce.
Włączyłam na bitwę na głosy a tam znowu sucz Natalia Siwiec :/ żygac misie chce jak ja widze...
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() Bo życie jest kurva niesprawiedliwe ![]()
|
||
|
|
|
#2928 |
|
Zadomowienie
|
Jezu, a się nadźwigałam z tego Tesco
Niby blisko ale 3 takie wypchane siaty to dla mnie za dużo, nie wyrabiam Chilli zrobię jutro, żeby było świeżutkie A teraz sobie zjadam resztę mojej zupy, na 2 dzień wciąż dobra Wcześniej byłam o samym jogurcie
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam nic do tej całej Siwiec
A niech se będzie co komu przeszkadza ![]() No Oliv jest. A tż dopiero jedzie ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
To jutro już będzie Twój tż na miejscu, fajnie ![]() I zrobię też tą zupe któregoś dnia, bo już dawno chciałam spróbować, a nigdy nie jadłam. |
|
|
|
|
#2930 |
|
Rozeznanie
|
taki misz masz na glowie ;p ciezko to opisac. poskrecalam po kolei pasma wlosow, upielam w taki fantazyjny kok, dopielam kwiatka i nawet niezle wyszlo ;p
|
#2931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masakrycznie ciężko mi było Noo, tak się cieszę ![]() Ja na pewno jeszcze kiedyś ją powtórzę - ale na prawdziwym bulionie warzywnym, teraz robiłam z kostki
|
|
#2932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do SIwiec- szczególnie sympatyczna była jak nogi łozdupiła przed Kubą. DUpą karierę robi i tyle, a ja widziałam Wieeele wiecej pięniejszych i naturalnych nie silikonowych kobiet na trybunach. Też mi wielka celebrytka, cyckami się lansowac.
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2934 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie to kurde dobre ![]() Nic mi nie mów o dźwiganiu zakupów chyba dlatego ich tak nie cierpię, jak mam liźć na te autobusy i potem do domu to mnie w dupie ściska ![]() A zupę cebulową już robię i robię i zrobić nie mogę, zgnije mi w końcu ta cebula ![]() Cytat:
a po to zapuszczam włosy, bo marzę o seksownych blond lokach ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
Naprawdę nie wiem, co się jej tak ludzie uczepili, bo to ona pierwsza znana z tego, że jesu znana? ![]() Cytat:
nawet mój najukochańszy kundel ze mną nie spał.A właśnie, sayu, bo zapomniałam pytać - i Twój Tż w końcu wpadnie jeszcze do Ciebie? |
||||
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Czasami nawet 2 razy
|
|
#2936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja moją sucze też często kąpię ![]() Andrjej- ja może starej daty jestem no nie trawie laski i już ![]() kurde wiecie co... chyba mi się coś włacza, sorki ze Wm tu teraz zamulę, ale watek na intymnym ... wróciły wspomnienia... jak ja kufa tesknie za moją mamą dwa dni przed swoimi 54 urodzinami zmarła, w dniu swoich urodzin została skremowana.. Chyba jednak nie radzę sobie jeszcze...
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Oliv raczej już nie wpadnie
Jeszcze go nie ma w domu. Zanim dojedzie, coś zje i do mnie dojedzie... To sporo czasu, a ja już spiąca jestem
Edytowane przez sayurii Czas edycji: 2012-09-15 o 21:19 |
|
|
|
#2938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Częściej przyłażą niestety te złe. W dzień już o tym nie myślę, czasem w nocy mi się przyśni. W kwietniu minął rok, pewnie to jeszcze za krótko żeby wyrzucić to z pamięci.
|
|
#2939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przykro mi Ja z moją miałam dziwne zycie... czesto się zarłyśmy, ale kurcze, przyjaźniłyśy się. Pamiętam jak powiedziałam jej ze jestem w ciaży. Wróciłam po rozwodzie do domu moich rodziców. Irka znali nie dlugo, zaledwie kilka razy go widzieli, bałam się jej powiedzieć, jej reakcji. Pamietam jak siedziałyśmy na łózku w moim pokoju i nie wiedziałam jak to przekazać, wiec pokazałam jej test... Rozpłakała się... Przzerażona tym byłam, zaczełam ją przekonywac ze sobie poradze , ze nie ma co płakac, a mama do mnie "córa, ja płaczę ze szczęscia, tak bardzi suę bałam ze nie doczekam dnia kiedy od ciebie wnuka się doczekam, ze dzieci nie bedziesz miała" (miałam takie zagrożenie, tydzień przed testem płakałam Irkowi po wizycie u ginekologa, dupka jak się okazało, ze prawdopodobnie dzieci miec nie bedę, mialam straszne problemy ginekologiczne, po tygodniu okazało się ze jestem w 3 tyg ciąży. MOja mama miała 4 wnuków od mojego brata i piąty odemnie, kidy urodziła się Karolina... uch nacieszyła się nia tylko 1,5 roku, równiutko półtorej roku... Jest wiele takich momentów, gdzie przydało by się zeby mnie opiermandolyła...i wiele zeby mnie przytuliła, tak często jeszcze potrzeuję jej rady... A jeszcze częściej do dnia dzisiejszego łapię za telefon, zeby jej coś waznego powiedzieć ... Kurde do dupy :/ Z ojcem utrzymuję kontakt telefoniczny, i to tyko jak coś potrzebuje mój ojciec odemnie, a brat... to nie brat to syn moich rodziców... Dla mnie mógł by nie istnieć, tyle krzywdy mi zrobił w zyciu.
|
|
|
#2940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) swoją śliną.Cytat:
No nie wierzę, jaka Ty ostatnio przystosowana do życia w społeczeństwie się zrobiłaś ![]() Noo, to ja Wam powiem, że myślę czy by się do specjalisty nie wybrać, bo ojca śmierć się już trzy lata za mną ciągnie. I nadal mam jego nry telefonów dobrze by było zamknąć już pewien rozdział w życiu, a nie mielić w kółko te same pytania, na które nie mam sił szukać odpowiedzi, kiedy wszyscy mi to utrudniają Albo niech mnie ktoś kopnie w dupe, żeby się nie dać tej obojętności
Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2012-09-15 o 21:45 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

pytaj się o to ==> 

Czemu tak daleko mieszkasz teraz byśmy gdzieś imprezowały razem 

a po to zapuszczam włosy, bo marzę o seksownych blond lokach