Rozłąka z ukochanym - 2012 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-18, 19:34   #2911
Rareza
Rozeznanie

Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012

Jaka to by była romantyczna historia gdybyście się jeszcze kiedyś spotkali. "I wiecie dzieci, poznaliśmy się tak, że tatuś wjechał w mamusię busem" A na poważnie to szybko dochodź do siebie.
Rareza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-18, 19:36   #2912
cala_ja
Raczkowanie

Wiem że zleci i że jak wróci będzie cudownie ale z racji wolnego czasu za dużo myślę o tym co będzie jak... np. nie wróci Jeszcze ostatnio widziałam się z moją koleżanką i ona stwierdziła że nasz związek nie ma sensu że tylko będę sie męczyć a on i tak nie wróci. Myślałam że ją uduszę za to wsparcie
cala_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-18, 19:38   #2913
booombelek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rareza Pokaż wiadomość
Jaka to by była romantyczna historia gdybyście się jeszcze kiedyś spotkali. "I wiecie dzieci, poznaliśmy się tak, że tatuś wjechał w mamusię busem" A na poważnie to szybko dochodź do siebie.
"... i tak się o nią bał."

staram się jakoś się ogarniać, ale nie wiem ile to potrwa
na szczęście już jestem w domu, więc już chyba ze mną lepiej

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez cala_ja Pokaż wiadomość
Wiem że zleci i że jak wróci będzie cudownie ale z racji wolnego czasu za dużo myślę o tym co będzie jak... np. nie wróci Jeszcze ostatnio widziałam się z moją koleżanką i ona stwierdziła że nasz związek nie ma sensu że tylko będę sie męczyć a on i tak nie wróci. Myślałam że ją uduszę za to wsparcie
olej to co mówią inni i zajmij się sobą, zorganizuj sobie czas a szybko zleci.
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-18, 19:42   #2914
11gabriela11
Raczkowanie

GG do 11gabriela11

booombelek oj, biedna Ty. No ale jesteś wśród żywych. A szkoda, że pan z busika sam na ten pomysł nie wpadł. Biedak wystraszony był.

Z moim TŻ wszystko okey. Wypisuje mi serduszka i jak bardzo mnie kocha, że jest zły na te moje "koleżanki", żebym się tym nie przejmowała, bo mam Jego itp itd. Ja też Mu posłodziłam ;D ach.. czasami już nie wiem jak Mu napisać jak bardzo Go kocham.
11gabriela11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-18, 19:44   #2915
cala_ja
Raczkowanie

oczywiście że olewam. Jakbym zaczęła każdego słuchać to bym już była zakonnicą i żyła w wiecznym celibacie
Stary 2013-01-18, 19:47   #2916
booombelek
BAN stały

dobra a teraz mnie dziewczyny poratujcie bo znów coś popsułam..

weszłam sobie na facebooka, po czym nie wiem jak to zrobiłam ale zniknął mi ten niebieski pasek u góry.. wiecie jak go przywrócić?

PS: już rozszyfrowałam

Edytowane przez booombelek
Czas edycji: 2013-01-18 o 20:03
Stary 2013-01-18, 20:05   #2917
QueenBlair
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cala_ja Pokaż wiadomość
A to menada a nie koleżanka!

Najgorzej jest właśnie jak człowiek ma mega dużo czasu na rozkminy...
Wtedy i tęsknota jakoś "podwójnie " boli i ciężko nie dać się głupim myślom.
Mam nadzieję,ze jutro lepiej będzie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-18, 20:09   #2918
cala_ja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez QueenBlair Pokaż wiadomość
A to menada a nie koleżanka!

Najgorzej jest właśnie jak człowiek ma mega dużo czasu na rozkminy...
Wtedy i tęsknota jakoś "podwójnie " boli i ciężko nie dać się głupim myślom.
Mam nadzieję,ze jutro lepiej będzie.
Ona jest chyba zdania że skoro jej się w związku nie układa to innym też nie powinno. Jutro będę myśleć tylko i wyłącznie jak zaliczyć nie umiąc nic
Stary 2013-01-18, 20:10   #2919
201610170910
Konto usunięte

A ja muszę skończyć pracę zaliczeniową o dzieciach upośledzonych umysłowo... Nie ma co, dołujący temat... W ogóle na tych studiach nasłuchałam się tyle o różnych chorobach i niepełnosprawnościach, że chyba nigdy się nie zdecyduję na dziecko

cala_ja dasz radę, ja mam za tydzień egzamin i seminarium, na egzamin jeszcze nic nie umiem, a na seminarium nic nowego nie napisałam

Edytowane przez 201610170910
Czas edycji: 2013-01-18 o 20:11
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-18, 20:14   #2920
booombelek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Pokaż wiadomość
A ja muszę skończyć pracę zaliczeniową o dzieciach upośledzonych umysłowo... Nie ma co, dołujący temat... W ogóle na tych studiach nasłuchałam się tyle o różnych chorobach i niepełnosprawnościach, że chyba nigdy się nie zdecyduję na dziecko
eee nie ma co tak myśleć! to akuratnie nie my decydujemy o tym czy dziecko jest zdrowe czy nie. Nie myśl tak.
ja niestety tutaj też mam takie tematy, jeszcze do tego nie dotarłam ale też się dużo tego nasłuchałam. Jakby tak wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi.. ale by było pięknie.
Stary 2013-01-18, 20:19   #2921
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
eee nie ma co tak myśleć! to akuratnie nie my decydujemy o tym czy dziecko jest zdrowe czy nie. Nie myśl tak.
ja niestety tutaj też mam takie tematy, jeszcze do tego nie dotarłam ale też się dużo tego nasłuchałam. Jakby tak wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi.. ale by było pięknie.
Z jednej strony słucham tyle o tych chorobach, ale z drugiej strony co kilka miesięcy w mojej grupie rodzi się jakieś dziecko, teraz są dwie ciężarne w moim wieku i obie mają termin za miesiąc Ja sobie nie wyobrażam mieć dziecka póki co, w ogóle nie czuję instynktu, może za jakieś 5 - 6 lat... Za to koleżanki studentki na potęgę wychodzą za mąż i rodzą dzieci
Stary 2013-01-18, 20:22   #2922
cala_ja
Raczkowanie

Cytat:
Z jednej strony słucham tyle o tych chorobach, ale z drugiej strony co kilka miesięcy w mojej grupie rodzi się jakieś dziecko, teraz są dwie ciężarne w moim wieku i obie mają termin za miesiąc Ja sobie nie wyobrażam mieć dziecka póki co, w ogóle nie czuję instynktu, może za jakieś 5 - 6 lat... Za to koleżanki studentki na potęgę wychodzą za mąż i rodzą dzieci
Mam dokładnie to samo. Lubie dzieci ale na chwile. Nie wyobrażam sobie siebie biegającą z wózkiem. Kupki zupki pieluszki itd
Stary 2013-01-18, 20:27   #2923
booombelek
BAN stały

Cytat:
znam to, u mnie też co chwila jakieś dziecko się rodzi w grupie
też jeszcze chyba nie byłabym gotowa na dziecko, ale we wrześniu urodziła mi się siostrzyczka.. i jestem zadowolona, mam 4 miesięczną siostrę poza którą świata nie widzę.
ogólnie dookoła mnie peeełno dzieci, lubię dzieci, chciałabym je kiedyś mieć, ale też czekam aż urodzi się we mnie instynkt macierzyński

Czas edycji: 2013-01-18 o 20:29
Stary 2013-01-18, 20:36   #2924
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
znam to, u mnie też co chwila jakieś dziecko się rodzi w grupie
też jeszcze chyba nie byłabym gotowa na dziecko, ale we wrześniu urodziła mi się siostrzyczka.. i jestem zadowolona, mam 4 miesięczną siostrę poza którą świata nie widzę.
ogólnie dookoła mnie peeełno dzieci, lubię dzieci, chciałabym je kiedyś mieć, ale też czekam aż urodzi się we mnie instynkt macierzyński
Ja to przede wszystkim czekam na tego JEDYNEGO Chciałabym żeby to był mój TŻ
Stary 2013-01-18, 20:37   #2925
nerla
Zadomowienie

Dziewczyny zajrzyjcie do klubu
Stary 2013-01-18, 20:48   #2926
201610170910
Konto usunięte

Ehh, boję się co ten mój TŻ znowu wymyśli, co jeśli mnie już oleje całkiem, nie odezwie się wcale... Najgorsza jest ta niepewność, pewnie znowu nie zasnę w nocy...
Uciekam, muszę wreszcie skończyć pisać tę pracę.
Dobranoc
Stary 2013-01-18, 20:51   #2927
booombelek
BAN stały

Cytat:
Ehh, boję się co ten mój TŻ znowu wymyśli, co jeśli mnie już oleje całkiem, nie odezwie się wcale... Najgorsza jest ta niepewność, pewnie znowu nie zasnę w nocy...
Uciekam, muszę wreszcie skończyć pisać tę pracę.
Dobranoc
spokojnie kobietki! będzie wszystko dobrze!
jeśli oleje Cię całkiem to go przecież znajdziesz i pobijesz troszkę
powodzenia kochana!
dobranoc
Stary 2013-01-18, 20:53   #2928
paula23276
Przyczajenie

Dzielę się z Wami moimi "problemami",ale zauważylam ,że jakoś nikt nie reaguje. Bo kurdę ten mój głupek jakoś mnie zaniedbuje. Nie odzywa się, jest obojętne, piszę jakieś "suche wiadomości"... Postanowiłam,że też będę tak robić. Może przez to całkiem wszystko minie... Nie jest tak jak być powinno. Raz mowi,że kocha. Później stwierdził,że nie możemy być razem i że zrywa bo miałam do niego przyjechać jakoś na początku lutego,ale nie dostanie woknego i musiałabym sama siedzieć w domu kilka godz. No dla mnie to nie problem. Miał on pozniej wpasć na wielkanoc ale tez nie moze bo nie dostanie wolnego. I zobaczylisbysmy sie dopiero w maju. I dlatego dla niego to nie ma sensu. Napisałam,że jak tak chce, to trudno. Powiedział ,że chcę to zakonczyc. Nawet nie dał dojść mi do słowa,że ja mogę przyjechać mimo wszystko. Po czym znowu mowil,ze mam przyjechac i takie tam. Co za zmienny facet mi się trafił. Mam mega mętlik w głowie.....
paula23276 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-18, 21:05   #2929
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paula23276 Pokaż wiadomość
Dzielę się z Wami moimi "problemami",ale zauważylam ,że jakoś nikt nie reaguje. Bo kurdę ten mój głupek jakoś mnie zaniedbuje. Nie odzywa się, jest obojętne, piszę jakieś "suche wiadomości"... Postanowiłam,że też będę tak robić. Może przez to całkiem wszystko minie... Nie jest tak jak być powinno. Raz mowi,że kocha. Później stwierdził,że nie możemy być razem i że zrywa bo miałam do niego przyjechać jakoś na początku lutego,ale nie dostanie woknego i musiałabym sama siedzieć w domu kilka godz. No dla mnie to nie problem. Miał on pozniej wpasć na wielkanoc ale tez nie moze bo nie dostanie wolnego. I zobaczylisbysmy sie dopiero w maju. I dlatego dla niego to nie ma sensu. Napisałam,że jak tak chce, to trudno. Powiedział ,że chcę to zakonczyc. Nawet nie dał dojść mi do słowa,że ja mogę przyjechać mimo wszystko. Po czym znowu mowil,ze mam przyjechac i takie tam. Co za zmienny facet mi się trafił. Mam mega mętlik w głowie.....
Wpadłam jeszcze jednak na chwilkę, więc przeczytałam to co napisałaś.
Jesteś pewna, że on nie kombinuje nic hmm na boku? Faktycznie jego zachowanie jest dziwne... Na dodatek rozłąka to dla niego powód do zerwania? Ja bym się na Twoim miejscu poważnie zastanowiła czy on sobie tam czasami nie przygruchał jakiejś panny... Do maja zostało niecałe 4 miesiące, wiadomo taka rozłąka łatwa nie jest, ale jeśli się kogoś kocha to da się to wytrzymać. Ehh co Ci faceci z nami robią, masakra po prostu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-18, 21:24   #2930
paula23276
Przyczajenie

wiesz co raz częściej się nad tym zastanawiam. Ale po co to wszystko? Te zapewniania, z drugiej strony nie może mi tego w prost powiedzieć?Chciałabym go kopnąć w tyłek,ale nie potrafię. Za bardzo go kocham, co on ze mną robi? Ja kurdę zabawką nie jestem.A teraz jeszcze na impreze jedzie. Znowu jak co tydzien. Tak sie nie zachowuje facet,ktory ma dziewczyne. Rozumiem pojsc co jakis czas, ja mu nie bronie. No ale co tydzien? heloł. Może poznaje jakieś dziewczyny tam, przecież ja i tak się nie dowiem. ehh

Edytowane przez paula23276
Czas edycji: 2013-01-18 o 21:25
Stary 2013-01-18, 21:29   #2931
booombelek
BAN stały

Cytat:
wiesz co raz częściej się nad tym zastanawiam. Ale po co to wszystko? Te zapewniania, z drugiej strony nie może mi tego w prost powiedzieć?Chciałabym go kopnąć w tyłek,ale nie potrafię. Za bardzo go kocham, co on ze mną robi? Ja kurdę zabawką nie jestem.A teraz jeszcze na impreze jedzie. Znowu jak co tydzien. Tak sie nie zachowuje facet,ktory ma dziewczyne. Rozumiem pojsc co jakis czas, ja mu nie bronie. No ale co tydzien? heloł. Może poznaje jakieś dziewczyny tam, przecież ja i tak się nie dowiem. ehh
ja wiem, że kopnąć faceta w tyłek nie jest tak łatwo, szczególnie którego się kocha, ale czasami trzeba, dla swojego dobra kochana..
z tego co napisałaś na górze, gość nieźle Ci miesza w głowie, i sam chyba nie wie której wersji się trzymać. Przykro mi, ale coś tu jest nie halo. Tak jak mówisz, zabawką nie jesteś, dlatego nie pozwalaj się tak traktować, powiedz sobie NIE i tyle
co do imprez.. mój tż też je uwielbia, mógłby chodzić na imprezy codziennie i raczej też nie jest w stanie ogarnąć że nie wokół imprez się życie toczy.
Stary 2013-01-18, 21:30   #2932
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
wiesz co raz częściej się nad tym zastanawiam. Ale po co to wszystko? Te zapewniania, z drugiej strony nie może mi tego w prost powiedzieć?Chciałabym go kopnąć w tyłek,ale nie potrafię. Za bardzo go kocham, co on ze mną robi? Ja kurdę zabawką nie jestem.
Niestety faceci mają to do siebie, że często nie potrafią wprost powiedzieć o co im chodzi. Też bym mojego czasami chciała kopnąć w tyłek i powiedzieć "adios", ale nie potrafię, kocham tego głupka Każda z nas kocha swojego TŻ'ta, dlatego tak nam ciężko... Porozmawiaj ze swoim TŻ'tem jeszcze raz, powiedz, że jedyne czego chcesz to szczerość. Widać, że nie jest pewien czy wytrzyma tę rozłąkę, jeśli miałby Cię tam zdradzić to lepiej niech teraz powie, że dla niego to za długo (chociaż to przecież nie aż tak długo, na dodatek masz możliwość pojechać do niego w lutym, więc czemu on nagle tego nie chce? Te kilka godzin dziennie, które miałabys spędzić bez niego to żadna wymówka jak dla mnie...).

Ehh, miałam już tu dziś nie zaglądać Jednak wizaż uzależnia

Teraz doczytałam o tych imprezkach... Moim zdaniem możliwe, że już tam kogoś poznał albo nawet zdradził Cię z jakąś przygodną panienką i teraz nie wie co zrobić... Bo dlaczego nagle ta rozłąka jest dla niego aż tak uciążliwa, że do maja nie wytrzyma? Helloooo... Do maja nie jest aż tak daleko...

Czas edycji: 2013-01-18 o 21:34
Stary 2013-01-18, 21:31   #2933
paula23276
Przyczajenie

staram się być obojętna, nie przejmować się ale ja nie potrafię. Nie mogę jakoś tego zakonczyc. Powiedzieć sobie"wysiadam"...
Stary 2013-01-18, 21:34   #2934
booombelek
BAN stały

Cytat:
Niestety faceci mają to do siebie, że często nie potrafią wprost powiedzieć o co im chodzi. Też bym mojego czasami chciała kopnąć w tyłek i powiedzieć "adios", ale nie potrafię, kocham tego głupka Każda z nas kocha swojego TŻ'ta, dlatego tak nam ciężko... Porozmawiaj ze swoim TŻ'tem jeszcze raz, powiedz, że jedyne czego chcesz to szczerość. Widać, że nie jest pewien czy wytrzyma tę rozłąkę, jeśli miałby Cię tam zdradzić to lepiej niech teraz powie, że dla niego to za długo (chociaż to przecież nie aż tak długo, na dodatek masz możliwość pojechać do niego w lutym, więc czemu on nagle tego nie chce? Te kilka godzin dziennie, które miałabys spędzić bez niego to żadna wymówka jak dla mnie...).
Ehh, miałam już tu dziś nie zaglądać Jednak wizaż uzależnia
zrób tak jak napisała Ci Frumoasa Domnisoara

PS: Paulinko, chyba nigdy nie zapamiętam Twojego nicku

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
staram się być obojętna, nie przejmować się ale ja nie potrafię. Nie mogę jakoś tego zakonczyc. Powiedzieć sobie"wysiadam"...
wiadomo, że Ci to nie wychodzi.. kochasz go, ale pomyśl że to nie jest w porządku.
Stary 2013-01-18, 21:36   #2935
paula23276
Przyczajenie

Powedziałam,że życzew udanej imprezy beze mnie, ale jakoś nie ma czasu odp.Tylko,że jak zaczynam jakąś rozmowe na takie tematy to od razu burzy się ,że ciągle szukam dziury w całym... i coś mi nigdy nie pasuje.
Stary 2013-01-18, 21:39   #2936
201610170910
Konto usunięte

booombelek wiem, troszkę za długi jest Ale mi sie strasznie spodobał

paula23276 a co jeśli Ty byś zaczęła imprezować bez niego, przestała pisać? Coś mi sie wydaje, że on sie bawi zbyt dobrze bez Ciebie...

Czas edycji: 2013-01-18 o 21:41
Stary 2013-01-18, 21:40   #2937
booombelek
BAN stały

Cytat:
Powedziałam,że życzew udanej imprezy beze mnie, ale jakoś nie ma czasu odp.Tylko,że jak zaczynam jakąś rozmowe na takie tematy to od razu burzy się ,że ciągle szukam dziury w całym... i coś mi nigdy nie pasuje.
to nie przejmuj się jego oburzeniami tylko wygarnij co o tym wszystkim myślisz i jak według Ciebie to wygląda. Jak się nie da drzwiami to się próbuje oknem.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
booombelek wiem, troszkę za długi jest Ale mi sie strasznie spodobał
za długi? skomplikowany!

https://www.youtube.com/watch?v=k_LEdZYKTxE ta piosenka pomaga mi przeżyć ostatnio

Czas edycji: 2013-01-18 o 21:42
Stary 2013-01-18, 21:45   #2938
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
za długi? skomplikowany!
Nie jest aż taki skomplikowany Chociaż może to mi się tak wydaje, bo już sie do niego przyzwyczaiłam Skomplikowane to dla mnie nadal są te wszystkie końcówki w języku rumuńskim przy odmianach
Stary 2013-01-18, 21:46   #2939
paula23276
Przyczajenie

wiem o tym,że bawi się dobrze beze mnie. Jakoś pewnie nie czuje mojego braku. Imprezy,kumple i może koleżanki umilają mu czas.Już kilka dni nie mowi,ze mnie kocha. Tego jest duzo. Może lepiej byłoby mu beze mnie?! Bo i tak nie ma mnie wtedy kiedy by chciał-codziennie. Raz na jakiś czas się spotkamy i potem znowu on życie tam, ja tu. czy to ma sens? więcej pytań niż odp.
Stary 2013-01-18, 21:49   #2940
booombelek
BAN stały

Cytat:
Nie jest aż taki skomplikowany Chociaż może to mi się tak wydaje, bo już sie do niego przyzwyczaiłam Skomplikowane to dla mnie nadal są te wszystkie końcówki w języku rumuńskim przy odmianach
ja tam nadal mam z nim problem
to dla mnie skomplikowany jest niemiecki

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
wiem o tym,że bawi się dobrze beze mnie. Jakoś pewnie nie czuje mojego braku. Imprezy,kumple i może koleżanki umilają mu czas.Już kilka dni nie mowi,ze mnie kocha. Tego jest duzo. Może lepiej byłoby mu beze mnie?! Bo i tak nie ma mnie wtedy kiedy by chciał-codziennie. Raz na jakiś czas się spotkamy i potem znowu on życie tam, ja tu. czy to ma sens? więcej pytań niż odp.
jemu jest poprostu wygodnie bez Ciebie.
jedynym rozwiązaniem jest rozmowa i zadanie tych pytań jemu, bo sama możesz się tylko domyślać jak to u niego jest.
Ja osobiście nie tkwiłabym w takim związku i facia kopnęła w tyłek, szczególnie takiego imprezowicza, dla którego koledzy, koleżanki i wóda jest ważniejsza.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości