|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
dziewczyny proszę o podpięcie tej mojej listy polecanych pod wasz post
idę odrobić zadanie domowe ![]() Siempre - jak patrzę na twój nick to zawsze przypomina mi się ta piosenka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=a54Wap-5cvw Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-01-20 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Cytat:
![]() Chyba cały tydzień mój będzie miał na popołudniu, więc w zasadzie mogłybyśmy się już na jutro umówić. Ale niestety nie wiem, o której jutro z labu wyjdę, bo mam masę roboty. Dam znać jutro - może byśmy się na wtorek umówiły? Soczek do piwka się chłodzi ![]() Gosia ma zadanie? Z jakiej to okazji? ![]() A ja mam coś dla Was na dobranoc (ulubiona piosenka mojego męża ostatnio): http://www.youtube.com/watch?v=nBpLxTYUT5E |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Siempre - ale mi sama narobiłaś na pączki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Małgoś - wiesz, że mnie też ta piosenka przychodzi na myśl? ![]() Paula - to czekam na inf ![]() ![]()
#2914 |
Zakorzenienie
|
Oki
![]() ![]() A godzina mi zwisa - będziemy same do mniej więcej 22 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie, teraz jak tą piosenkę usłyszycie pomyślicie o mnie :d w sumie ja jej nigdy wcześniej jej nie słyszałam. Ale mój nick wziął się od tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=z-HKvYDTpoc
![]() A tak właściwie to którego jest tłusty czwartek ?? Kurcze cały czas jestem głodna ;/ niedobrze się objadać na noc. Edytowane przez siempre Czas edycji: 2013-01-20 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Siempre - na serio nie znasz tej piosenki?? to powiem ci, że mnie zdziwiłaś
![]() mnie o tłusty czwartek nie pytaj, pewnie dowiem się dopiero danego dnia... Talk - ja używam tego kremu do karpatki 3 minutowego (chyba Gellwe) i tam jest przepis na ciasto - wychodzi super i krem nie smakuje sztucznie Paula - muszę przygotować Personal Development Plan dla jednego z moich pracowników ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Małgoś, podpięte
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zadomowienie
|
Ja to podobnie jak niektóre z was nienawidziłam historii te daty, wydarzenia, bitwy ehh
![]() ![]() ![]() nunny: oooo proszę ja też wybielam białą perłą obecnie ![]() ![]() ![]() siempre: tłusty czwartek w tym roku wypada 7 lutego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Blue - done! dzięki że zwróciłaś mi na to uwagę bo byłam przekonana, że napisałam
![]() Wiolionka - ja oczywiście na brak diety w tłusty czwartek przystaję, tylko przypomnijcie mi moje drogie o tym, bo tutaj mają ale naleśnikowy wtorek... |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zadomowienie
|
Małgoś, nie ma sprawy przypomne wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tłusty czwartek ![]() ![]() ![]() A z jakiej okazji się robi naleśnikowy wtorek? Co to za tradycja? ja też ![]() Pozostając w temacie tłustych... ale brzuszków - się pochwalę - zrobiłam dziś mój workout ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Paula - to taki nasz tłusty czwartek tylko we wtorek i zamiast pączków mają naleśniki hihihi ale ci wytłumaczyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
dupa straszna....
Dzwonię do babcie z życzeniami i co? Babcia dziękuje. Pytam co u nich - babci siostra (a moja ciocia) dzisiaj rano zmarła... brrr...
#2926 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Wtajemniczenie
|
Małogś poważnie nie słyszałam tej piosenki ja to chyba jestem jakaś anty muzyczna zawsze jak ktoś puści jakąś nutę to słyszę pierwszy raz.
Ze szkoły to ja wprost nienawidziłam siatkówki dalej jej nie lubię ale całe szczęście zawsze udało mi się od tego wymigać. Nie wiem ale zawsze grało się w tą siatkówkę w gimnazjum to chyba na każdej lekcji. A ja się piłki boję buuu chyba przez to, że okulary noszę choć mimo wszystko na w-f je ściągałam. Ja niestety nie mogę się złożyć życzeń babciom i dziadkom wszyscy już są w innym świecie ![]() Edytowane przez siempre Czas edycji: 2013-01-21 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
No w szkole wręcz uwielbiałam biologie i wf
![]() ![]()
#2929 |
Zadomowienie
|
Talk,wyrazy współczucia
Nunny,oj właśnie że nie mam jeszcze ani fryzjerki ani makijazystki zarezerwowanej,nie mam pojęcia gdzie się zapisać,bo ja jestem bardzo wymagająca klientką i w ilu salonach byłam to w żadnym mi się moje fryzury nie podobały,więc nie wiem,a Ty masz jakieś godne polecenia salony itd? Napewno nie pójdę na makijaż do salonu,,metamorfozy,, czy jakoś tak byłam i koszmar ![]() No tak kochane pamiętajcie dziś dzień babci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Nie no wiesz, ja z tą ciocią nie miałam takiego kontaktu.. Raczej sporadyczny - raz na kilka lat. Zreszta ona już od dawna chorowała, więc to było do przewidzenia. Chociaż nie zmienia to faktu, ze tak jak moja babcie była niesamowita osobą. Widać, ze siostry - obie sa tak cudownie ciepłe i miłe , że nie znam chyba drugiej takiej osoby, która nie miałaby w sobie żadnej zawiści, zazdrości, jakiejś złości - oaza spokoju
![]() ![]() Najbardziej głupia sprawa, to to, że ja nigdy nie wiem jak się zachować wobec osoby, która kogoś straciła, a moja babcia straciła dzisiaj siostrę. Ja bym najchętniej nic nie mówiła. Bo chyba nie ma żadnych słów, które mogą jakoś pomóc w takiej sytuacji - czasami tylko kondolencje pogarszają sprawę i irytują... Także zapytałam tylko kiedy to się stało itd , ale nic w stylu "jak mi przykro", "albo moje kondolencje" nie powiedziałam.. Jestem na to wręcz uczulona i chyba jak ja kiedyś (mam nadzieję za 100 lat ![]()
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2013-01-21 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja prawdopodobnie będę się malować u pani Ilony Szatkowskiej, idę przed weselem znajomych na makijaż do niej i jak mi sie spodoba to sie zapisze na ślubny ![]() ![]() Myślałam jeszcze żeby o fryzure zapytać w salonie Effect na Czackiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Raczkowanie
|
Wprawdzie mało się tutaj udzielam ale regularnie czytam, wiele pomocnych informacji znalazłam na tym wątku kiedy ich potrzebowałam przed swoim ślubem, dlatego i ja dodam swoje polecane firmy, może się to komuś przyda:
Fotograf Marek Wolan + niesamowity człowiek, bardzo miły + profesjonalne zdjęcia, + przepiękne zdjęcia, + gratisy, - niestety tanio nie jest ale warto zdecydowanie Foto Szwed - Ustrobna/Krosno + nie jest jeszcze bardzo znany i bardzo się stara aby klient był zadowolony + bardzo przystępna cena + naprawde dobre zdjęcia, + fajny człowiek, miły i grzeczny Dekoratorzy: Kawałko + bardzo przystępna cena + duży wybór kolorów + eleganckie, gustowne i nie przesadzone dekoracje + otwarci na wszelkie prośby Catering: Biesiada + bardzo dużo jedzenia i wszystko przepyszne + wysoka klasa obsługi kelnerów mili i profesjonalni + piękne nakrycia stołów + żywe kwiaty i pokrowce gratis + bardzo dobra cena Orkiestry weselne: Groovinscy + można miec 100% zaufania na pewno nie zepsują wesela + nie pija jak graja co uważam za najwazniejsze jesli chodzi o orkiestrę! + wyglądają bardzo profesjonalnie ![]() + swietnie grają - gorzej spiewaja ![]() Cukiernie: Wołczański + ładne torty + ładne ciasta - jak dla mnie tragicznie nie smaczne - wszystkie masy na margarynie i sztuczne Pani Zofia z Sadkowej + bardzo smaczne, dość naturalne ciasta, prawie jak domowe + duży wybór ciast - malutki minus że daleko trzeba jechac zamówić i odebrać - nie wygladają tak profesjonalnie ale to tez nie jest bardzo ważne Mam nadzieję że sie to komuś przyda. |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
fashion - ciekawa jestem - kiedy współpracowałaś z Markiem? Dawno?
#2937 |
Raczkowanie
|
No prawie trzy lata temu to było, nie był jeszcze wtedy tak znany nawet jak teraz ale już wtedy się cenił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny te informacje na pewno mi się przydadzą
![]() Co do urodzin to jeszcze chyba nigdy nie miałam jakiejś większej imprezy, liczyłam że w tym roku zrobię ale dalej nic... trochę mi przykro z tego powodu no ale cóż życie, mało kasy ostatnio mamy i nie jestem małym dzieckiem że muszę mieć imprezę i już no ale mimo to po prostu jakoś mi smutno... Heh i teraz nie wiem muszę przedyskutować sprawę z narzeczonym bo moja wymarzona orkiestra na przyszły rok ma termin wolny tylko w maju, a my chcieliśmy wesele czerwiec lipiec no albo dopiero na następny rok i tak nie wiem. A bardzo chcemy mieć tą orkiestrę normalnie zakochałam się w tym jak grają ![]() ![]()
#2939 |
Zadomowienie
|
Nunny,a powiedz mi ta pani Gosia czy Ilona do której się wybierasz to pracują w jakichś salonach czy prywatnie?bo nie wiem jak ewentualnie można z nimi porozmawiać?maja jakieś swoje strony www?to jak będziesz po makijażu to daj znać czy Ci się podoba i jaki efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.