Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2013-09-29, 17:24   #2911
kasia0968
Rozeznanie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Widze że dzisiaj tematem wiodącym jest ciąża, ja ciąże przeszłam bezproblemowo (to była moja trzecia ciąża, dwie poprzednie niestety ...').
Do ósmego miesiąca pracowałam, nie odczuwałam praktycznie żadnych dolegliwość, za wyjątkiem rosnącego brzucha i okropnej zgagi.
Na dwa tygonie przed planowanym porodem poszłam do szpitala na badanie KTG i już zostałam, a po trzech dniach wyszłam z moim maleństem (teraz ma już 6, 5 roku)

Zmieniając temat, jeśli któraś jeszcze nie zopatrzyła się w komplet na zimę dla swojego malucha, to w przyszłym tygodniu maja być w Tchibo - kurtki i spodnie zimowe (kurtka - 129 zł, spodnie 99,95)
kasia0968 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 17:27   #2912
doro76
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez acha131321 Pokaż wiadomość
ruszył temat burza ciąża i poród muszę Wam opowiedzieć o dziewczynie z którą leżałam w szpitalu przed urodzeniem Jasia

W 23 tygodnniu ciąży wybrała się na kontrolną wizytę i okazało się że ma strasznie skróconą szyjkę, wylądowała w szpitalu i okazało się że musi leżeć w nim do końca ciąży.. ale musiała dosłownie leżeć, na początku miała nogi do góry i leżała na wznak, kwestie higieniczne itp. wszystko w łóżku. Do tego mnóstwo leków, które bardzo wyniszczały jej organizm, dostawała drgawki, zamiast przytyć chudła... Okazało się że miała jakąś wadę i szyjka nigdy nie spełni swojej funkcji, nie miała szansy na donoszenie żadnej ciąży, lekarze nie dawali dziecku najmniejszej szansy. Jednak ona znalazła w sobie tyle siły, że wszystko to przetrwała kiedy ją poznałam zaczynała 36 tydzień, leżała już 13 tygodni i w kółko widziała tylko te 4 ściany, w 38 tygodniu urodziła ślicznego zdrowego chłopca
nie zapomnę tej historii do końca życia jakoś tak bardziej człowiek docenia zwykłe, codzienne sprawy

Po przeczytaniu tej historii, nie będę opisywać "dramaturgi" przebiegu mojej ciąży...a tak po za tym to zimno dzisiaj na dworze...zorientowałam się, że moja mała nie ma nawet jednej ciepłej bluzy, bo z wszystkiego wyrosła Kurcze do Cartersa nie mogę się przyłączyć, bo nie mam jak przelewu zrobić...Jakie to wkurzające,że człowiek nie może korzystać z własnej gotówki, kiedy by chciał... a tam takie fajne bluzy
doro76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 20:01   #2913
candace1
Zakorzenienie

Paczka 2 to: carters (pomieszane kilka zamowien), gap, gymboree, af
A 3cia to: aero, cos z gap (nie wiem co), crazy8, carters
1wsza: tcp i carters

candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 20:35   #2914
kikuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość

super
Nawet nie wiedziałam że pierwsza paczka w drodze a tu już druga wysłana.
kikuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 20:53   #2915
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

Jej to teraz tylko CIERPLIWIE czekac :p
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 21:51   #2916
jostra
Rozeznanie

Dziewczyny chcę kupić Młodemu śniegowce z cartersa, ma stopę 15cm, więc myślę o wkładce 16-16.5cm, bo mu szybko stopy rosną. Jaki rozmiar kupić?
jostra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 22:17   #2917
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:

o widzisz czyli crazy8 idzie w tej ostatniej - w sumie między tymi dwoma pewnie będzie z tydzień różnicy nie obrażę się jak buty z gapa będą w drugiej - przydałyby mi się

odezwała się do mnie pośredniczka - dostałam same spodnie i pomyloną koszulkę w paczce, osoba, która wysyła w pl za szybko wysłała - ale ma coś dla mnie, parę sztuk tylko nie wiem jeszcze co - oby jakieś buty - na polskiej stronie mi wyszło prawie 6 stówek do zapłaty za same buty na jesień i zimę, które chcę. U niej pewnie byłoby sporo mniej, tylko ta dostępność
jutro ma mi napisać, co i jak może w końcu się dowiem co jest ciekawe czy coś z nowej kolekcji się udało kupić już.

Co do ciąży - u mnie też szału nie było, 3 miesiące tylko znosiłam dobrze od 4-6, pierwsze trzy i dwa ostatnie wymioty non stop - najgorsze były te w ósmym i dziewiątym miesiącu. I do tego od 7 miesiąca musiałam prawie cały czas leżeć, bo Mała na szyjkę uciskała mocno... Ale i tak bym drugie chciała za jakiś czas

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2013-09-29 o 22:28
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 22:41   #2918
Hally_berry
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość

o widzisz czyli crazy8 idzie w tej ostatniej - w sumie między tymi dwoma pewnie będzie z tydzień różnicy nie obrażę się jak buty z gapa będą w drugiej - przydałyby mi się

odezwała się do mnie pośredniczka - dostałam same spodnie i pomyloną koszulkę w paczce, osoba, która wysyła w pl za szybko wysłała - ale ma coś dla mnie, parę sztuk tylko nie wiem jeszcze co - oby jakieś buty - na polskiej stronie mi wyszło prawie 6 stówek do zapłaty za same buty na jesień i zimę, które chcę. U niej pewnie byłoby sporo mniej, tylko ta dostępność
jutro ma mi napisać, co i jak może w końcu się dowiem co jest ciekawe czy coś z nowej kolekcji się udało kupić już.

Co do ciąży - u mnie też szału nie było, 3 miesiące tylko znosiłam dobrze od 4-6, pierwsze trzy i dwa ostatnie wymioty non stop - najgorsze były te w ósmym i dziewiątym miesiącu. I do tego od 7 miesiąca musiałam prawie cały czas leżeć, bo Mała na szyjkę uciskała mocno... Ale i tak bym drugie chciała za jakiś czas
do mnie jeszcze się nie odezwała a wstępnie umawiałyśmy się na czwartek ale czekam cierpliwie chociaż chciałabym wiedzieć czego nie ma i czego szukać gdzie indziej .....

co do ciąży to u mnie nie byłop wogóle żadnych wymiotów, czułam się całkiem nieźle chociaż brzuch dość szybko się zaczął ukazywać i wcześniej zaczęło być ciężej, mała natomiast pod koniec ciąży była dość nisko ułożona i wyrazem tego był jej przedwczesne pojawienie się na świecie, naszczęście dla niej był to sam początek 37 tygodnia ufffff ale muszę przyznać że powinnam więcej odpoczywać pod koniec ciąży, mnie chodzić i mniej dźwigać a że apetyt miałam ogromny to non stop latałam po sklepach bazarkach po jakieś pyszności

okres ciąży mega pozytywnie wpłynął na moją skórę, włosy,paznokcie i włoski na ciele bo odrastały bardzo bardzo wolno...nie to co teraz
Stary 2013-09-30, 08:55   #2919
kasia0968
Rozeznanie

CAN,
Proszę zobacz w wolnej chwili na rozliczenie TCP (zamówienie 28.08.13), u mnie brakuje kwoty (3.2$) za jedną koszulke (czy jej nie ma?)
Stary 2013-09-30, 09:10   #2920
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0968 Pokaż wiadomość
CAN,
Proszę zobacz w wolnej chwili na rozliczenie TCP (zamówienie 28.08.13), u mnie brakuje kwoty (3.2$) za jedną koszulke (czy jej nie ma?)
jest-dopisałam.

W tym tyg jeszcze raz sprawdze te rozliczenia i zrobie rozliczenie już z kosztem wysylki do pl
Stary 2013-09-30, 20:37   #2921
kreolka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jostra Pokaż wiadomość
Dziewczyny chcę kupić Młodemu śniegowce z cartersa, ma stopę 15cm, więc myślę o wkładce 16-16.5cm, bo mu szybko stopy rosną. Jaki rozmiar kupić?
Ja myślę, że 8 ale wydrukuj tylko dobrze skalibruj tą miarkę ze strony (całkiem nieźle się sprawdza).
Stary 2013-09-30, 23:17   #2922
Hally_berry
Rozeznanie

odezwała się do mnie pośredniczka, ma dla mnie 4 rzeczy ...dobre i to ... z niecierpliwością czekam na kurteczkę przejściową dla małej
Stary 2013-10-01, 00:05   #2923
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hally_berry Pokaż wiadomość
odezwała się do mnie pośredniczka, ma dla mnie 4 rzeczy ...dobre i to ... z niecierpliwością czekam na kurteczkę przejściową dla małej
a do mnie się nie odezwała - mimo że miała dziś miałam dziś wariacki dzień - byłam z Małą na zwiadach w przedszkolu i później na próbnym balecie. Dziewczyny jak u Was takie lekcje wyglądają? bo tu laska nawet nie przywitała się z dziećmi i nie zapoznała tylko od razu zaczęła ich ustawiać i tańczyć z głową w stronę luster itp. Jakaś nowa laska w tym studio podobno, ale tak jakby zero podejścia - traktowała dzieciaki bezosobowo całkowicie rozsiew wiekowy od 3 do 6-7 lat w jednej grupie, te młodsze jak moja sobie tam pląsały i nie radziły zupełnie. Oglądałam na necie takie zajęcia i całkiem inaczej to wyglądało... moja Lilka próbowała tańczyć z 10 min, po czym wyszła z sali i powiedziała, że jej się nie podoba próbowałam ją zachęcać, żeby wróciła, ale chyba miała też za dużo wrażeń jak na jeden dzień.
Jutro debiut przedszkolny - dziś na zwiadach jej się podobało i wcale wychodzić nie chciała za bardzo, a jak wróciła do domu to się bawiła w przedszkole ale Mama była obok, więc zobaczymy jak to będzie...

Stary 2013-10-01, 10:32   #2924
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez Megaan Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie zazdroszczę przejść z choróbskami przynoszonymi z przedszkoli Przeraża mnie to trochę.
Ja mam taki komfort, że moja mama jest na emeryturze i nie muszę mieć niańki ani wysyłać Małej do żłobka. Druga sprawa to to, że mam taką pracę, że czasami muszę wyjść z domu tylko np. 3 razy w tygodniu na kilka godzin.
ja to samo dlatego nie opłacało mi się brać rocznego macierzyńskiego

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak jest z jakością ubranek Children's Place?
Chodzi mi głownie o ubranka dla niemowlaków.
Jakościowo podobne do Cartersa czy Gymboree?

No i jeszcze jedno pytanko, czy któraś może miała/ma dla swojego malucha pajaca albo inny ciuszek z zamkiem zamiast zatrzasków?
Piszą tam, że zamek na całej długości jest od wewnątrz zabezpieczony, więc pewnie nie jest nieprzyjemny dla skóry, ale czy się nie odkształca na przykład?
Coś takiego jak w linku.

http://www.childrensplace.com/webapp...n|boys_newborn
bardzo dobra jakość, dla mojej starszej to sklep nr 1

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

phdwao gratulacje!

widzę, że pisałyście o ciążach i porodach. U mnie obie ciąże były bezproblemowe, brak wymiotów, bardzo dobrze się czułam... porody też szybkie, bez komplikacji, szczęściara jestem

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:33   #2925
jostra
Rozeznanie

Cytat:
a do mnie się nie odezwała - mimo że miała dziś miałam dziś wariacki dzień - byłam z Małą na zwiadach w przedszkolu i później na próbnym balecie. Dziewczyny jak u Was takie lekcje wyglądają? bo tu laska nawet nie przywitała się z dziećmi i nie zapoznała tylko od razu zaczęła ich ustawiać i tańczyć z głową w stronę luster itp. Jakaś nowa laska w tym studio podobno, ale tak jakby zero podejścia - traktowała dzieciaki bezosobowo całkowicie rozsiew wiekowy od 3 do 6-7 lat w jednej grupie, te młodsze jak moja sobie tam pląsały i nie radziły zupełnie. Oglądałam na necie takie zajęcia i całkiem inaczej to wyglądało... moja Lilka próbowała tańczyć z 10 min, po czym wyszła z sali i powiedziała, że jej się nie podoba próbowałam ją zachęcać, żeby wróciła, ale chyba miała też za dużo wrażeń jak na jeden dzień.
Jutro debiut przedszkolny - dziś na zwiadach jej się podobało i wcale wychodzić nie chciała za bardzo, a jak wróciła do domu to się bawiła w przedszkole ale Mama była obok, więc zobaczymy jak to będzie...
A gdzie byłyście na tych zajęciach?
Ja chodzę z Młodą na tańce do swing studio na Podwisłoczu, dzieciakom strasznie się podoba i moja córa nie może się doczekać. Prowadzi bardzo sympatyczna para. Polecam, jak się balet nie spodoba.

Edytowane przez jostra
Czas edycji: 2013-10-01 o 10:40

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-01, 10:35   #2926
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:

Stary 2013-10-01, 11:20   #2927
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
To faktycznie dziwna ta pani od zajęć..
Nasza też jakoś nie "rozczula" się ale się przedstawiła i zapytała jak dzieci mają na imię a potem jazdaaa i nauka..
I u nas też na zajęciach są dziewczynki w różnym wieku - takie z gimnazjum też Ona w ten sposób "ciągnie" poziom tym mniejszym..
Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
ja to samo dlatego nie opłacało mi się brać rocznego macierzyńskiego

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

bardzo dobra jakość, dla mojej starszej to sklep nr 1

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

phdwao gratulacje!

widzę, że pisałyście o ciążach i porodach. U mnie obie ciąże były bezproblemowe, brak wymiotów, bardzo dobrze się czułam... porody też szybkie, bez komplikacji, szczęściara jestem
Oj jesteś, jesteś.
Stary 2013-10-01, 11:30   #2928
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie byłyście na tych zajęciach?
Ja chodzę z Młodą na tańce do swing studio na Podwisłoczu, dzieciakom strasznie się podoba i moja córa nie może się doczekać. Prowadzi bardzo sympatyczna para. Polecam, jak się balet nie spodoba.
ale tam gdzie chodzisz to są towarzyskie? wpuszczają rodziców, żeby mogli zobaczyć jak to wyglądaw ogóle?
Can tam u Ciebie babka też rodzicom drzwi przed nosem zamykała? dla mnie to było dziwne - logiczne, że rodzice też chcą zobaczyć jak zajęcia wyglądają i co tam robią dzieci, zanim się zdecydują. Ale rozumiem, że łatwiej opanować jej chyba było grupę i nikt dzieciaków nie rozpraszał.

na balecie byłyśmy w millenium w iskrze - nie wiem na ile mojej Małej nie podszedł balet, a na ile sposób prowadzenia zajęć w ogóle to chyba po prostu za dużo wszystkiego na raz też dla niej wczoraj było - jak się w miarę szybko zaaklimatyzuje w przedszkolu to będziemy szukać czegoś innego
dziś poszła bez płaczu do przedszkola, zobaczę co będzie jak będę wybierać niedługo

Stary 2013-10-01, 11:38   #2929
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
ale tam gdzie chodzisz to są towarzyskie? wpuszczają rodziców, żeby mogli zobaczyć jak to wyglądaw ogóle?
Can tam u Ciebie babka też rodzicom drzwi przed nosem zamykała? dla mnie to było dziwne - logiczne, że rodzice też chcą zobaczyć jak zajęcia wyglądają i co tam robią dzieci, zanim się zdecydują. Ale rozumiem, że łatwiej opanować jej chyba było grupę i nikt dzieciaków nie rozpraszał.

na balecie byłyśmy w millenium w iskrze - nie wiem na ile mojej Małej nie podszedł balet, a na ile sposób prowadzenia zajęć w ogóle to chyba po prostu za dużo wszystkiego na raz też dla niej wczoraj było - jak się w miarę szybko zaaklimatyzuje w przedszkolu to będziemy szukać czegoś innego
dziś poszła bez płaczu do przedszkola, zobaczę co będzie jak będę wybierać niedługo
musiałaś być zdziwiona jak Wam zamknęła drzwi przed nosem.
Ja na początku też byłam.

U nas jest "niepisana umowa" z rodzicami.
Nikt nie zagląda na zajęcia (bo dzieci się gapią na rodziców a nie na panią). Tak jest na wszystkich zajęciach - na tańcu nowoczesnym, balecie, sztukach walki.. wszędzie.

Nie ma opcji, zebyś stała i wkładała głowę w drzwi
Niektórzy robią pierwsze zajęcia "pokazowe" dla rodziców ale większość robi pokaz na koniec.
I popieram - jakbym prowadziła takie zajęcia to też bym nie chciała tam rodzic ow
Stary 2013-10-01, 11:50   #2930
jostra
Rozeznanie

Tak to są tańce towarzyskie.
Zajęcia prowadzone są w formie zabawy, na razie nie tańczą w parach.
Oni prowadzą też zajęcia w przedszkolach.
Sama nie byłam na sali w trakcie zajęć, córka mi opowiadała co robili.
Siedzi się na korytarzu, ale jedna kobieta chciała zobaczyć to pół zajęć przesiedziała w środku, była bardzo zadowolona i mówiła, że się śmiała przez cały czas.
Ja nie chciałam z moją iść na zajęcia baletowa, bo jest zbyt żywa.
W Europie są zajęcia baletowe i tam możesz patrzeć przez szybę na to co dzieci robią.
Nie wiem jak jest w Mdance, jak tam kiedyś chodziłam na zumbę można było siedzieć w środku.
Podobno najlepsze zajęcia baletowe są właśnie w Domu Kultury na Podwisłoczu.
Stary 2013-10-01, 12:05   #2931
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to są tańce towarzyskie.
Zajęcia prowadzone są w formie zabawy, na razie nie tańczą w parach.
Oni prowadzą też zajęcia w przedszkolach.
Sama nie byłam na sali w trakcie zajęć, córka mi opowiadała co robili.
Siedzi się na korytarzu, ale jedna kobieta chciała zobaczyć to pół zajęć przesiedziała w środku, była bardzo zadowolona i mówiła, że się śmiała przez cały czas.
Ja nie chciałam z moją iść na zajęcia baletowa, bo jest zbyt żywa.
W Europie są zajęcia baletowe i tam możesz patrzeć przez szybę na to co dzieci robią.
Nie wiem jak jest w Mdance, jak tam kiedyś chodziłam na zumbę można było siedzieć w środku.
Podobno najlepsze zajęcia baletowe są właśnie w Domu Kultury na Podwisłoczu.
też mi się tak obiło o uszy - tam Laila prowadzi balet , a ona jest znana, będę się orientować jeszcze ja trafiłam do millenium, bo koleżanka Tż tam pracuje - mają też inne zajęcia, więc może za jakiś czas spróbujemy

Can masz rację, muszą móc z dzieciakami pracować, ale na pokazowe mogliby wpuścić - mnie najbardziej zdziwiło to, że jak Lilka zaczęła odchodzić od grupy, to chwilę tam stała zanim wyszła, a ta nawet nie zawołała i chyba nawet nie zauważyła, że jej dziecko ubyło bo nawet na początku tańczyła z innymi i się cieszyła, a potem nagle nie i koniec...

Stary 2013-10-01, 12:19   #2932
KatarzynaD
Raczkowanie

Dziewczyny jakiś czas temu pytałam o rozmiary z nexta.
Zamówiłam kamizelkę dla małej rozmiar 4-5 lat i jest identyczna co do cm z tą którą mam czyli 3-4 lata. Będę ją odsyłać i wezmę 5-6 lat.
Piszę o tym jakby ktoś miał dylematy rozmiarowe
KatarzynaD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 14:57   #2933
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

phdwao gratulacje!

dziękuję i zazdroszczę, tak pozytywnie
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-01, 15:23   #2934
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Can, ja mam jakąś nadpłatę u Ciebie, przenieś ją proszę na matalan

Stary 2013-10-01, 19:39   #2935
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Can, ja mam jakąś nadpłatę u Ciebie, przenieś ją proszę na matalan
oki
Stary 2013-10-01, 22:57   #2936
acha131321
Raczkowanie

Meegan dziękuję za przesyłkę ubrania jak zwykle świetne

w niedzielę zamawiałam ubrania przez polską stronę next i do dzisiaj nie mam jeszcze blokady na karcie, miała tak może któraś z Was dostałam potwierdzenie zamówienia zaraz po zakończeniu zakupów, ale nic po za tym, ciekawe czy w ogóle dotrą do mnie te ubrania

A i najważniejsze: które rajstopy Waszym zdaniem są najbardziej godne polecenia, córka ma właśnie szał spódniczkowo sukienkowy

Edytowane przez acha131321
Czas edycji: 2013-10-01 o 22:58
acha131321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:42   #2937
kasia0968
Rozeznanie

MEG
Pieknie dziekuję za przesyłkę

Wczoraj razem z córką, miałaysmy niezłą frajdę najpierw rozpakowując (twoje pakowanie to pełen profesjonalizm) a potem wyjmując z mierząc wszystko po koleji.

Jeszcze raz dziękuję i z niecierpliwością czekam na następną dostawę.
Stary 2013-10-02, 08:48   #2938
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:

w niedzielę zamawiałam ubrania przez polską stronę next i do dzisiaj nie mam jeszcze blokady na karcie, miała tak może któraś z Was dostałam potwierdzenie zamówienia zaraz po zakończeniu zakupów, ale nic po za tym, ciekawe czy w ogóle dotrą do mnie te ubrania

A i najważniejsze: które rajstopy Waszym zdaniem są najbardziej godne polecenia, córka ma właśnie szał spódniczkowo sukienkowy
rajstopy fajne ma george, a teraz kupiłam M&S i super się noszą, matalan zresztą też
to samo miałam z nextem z blokadą - jak dostałaś potwierdzenie to przyjdzie paczka, tylko może to trwać dłużej niż 3 dni - mi to po 4 dniach informacje o wysyłce przysłali dopiero - ale dzień później już były u mnie

Stary 2013-10-02, 09:04   #2939
kasia0968
Rozeznanie

Cytat:

Rajstopy z M&S sa bardzo fajne.
Fajnie się noszą i nie mechacą się nie rochodzą przy szwach, dobrze przylegają do nogi.
Mam też kilka par z Gymboree i też są bardzo fajne, jedyny mankamaent to wielkość stopy w tych rajstopach, (kiedy moja córka miała 5 lat, kupowałam rozmiar 5-7 i na poczatku pięte miała w okolicach kostki, ale ona generalnie ma małą stopę)
Stary 2013-10-02, 09:10   #2940
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0968 Pokaż wiadomość
Rajstopy z M&S sa bardzo fajne.
Fajnie się noszą i nie mechacą się nie rochodzą przy szwach, dobrze przylegają do nogi.
Mam też kilka par z Gymboree i też są bardzo fajne, jedyny mankamaent to wielkość stopy w tych rajstopach, (kiedy moja córka miała 5 lat, kupowałam rozmiar 5-7 i na poczatku pięte miała w okolicach kostki, ale ona generalnie ma małą stopę)
no, w M&S tego problemu nie ma - i trzeba brać ciut większe, tak samo w georgu, moja nosi już z M&S 4-5 i są dobre

Can może M&S jeszcze do angielskich zamówień? o ile się chętne znajdą

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości