|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
perfumowe ADHD
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
będzie zespół grający "normalną" muzykę- czyli znane polskie i zagraniczne piosenki. oprócz discopolo
|
#2913 |
|
Winter is coming
|
Ja też nie lubię disco polo
Mam zespół, który podobno gra fajnie, wszyscy go chwalą i mam nadzieję, że repertuar przypadnie gościom do gustu...Moja bardzo wybredna muzycznie szefowa była na weselu, gdzie grali i była zachwycona, wiec mam nadzieję, że mnie nie zawiodą Ja słucham muzyki z zupełnie innej beczki, na wesela nie chodzę wcale i zdaję się na zespół całkowicie, dlatego wolę mieć droższy, a spać spokojnie... Gdyby miała być moja muzyka, to byłaby Metallica (będzie na 1 taniec), System of a down, AC/DC, Airbourne i Gogol Bordello...
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja byłam na weselu na którym nasz zespół gra i to było pierwsze wesele, na którym nie byłam zdegustowana wyjącym głosem solistki lub kaczuchami i innymi biesiadnymi piosenkami ja wiem, że niektórzy lubią discopolo i dla mnie to żaden problem, bo każdy ma swój gust. mi po prostu ta muzyka podnosi ciśnienie, a nie chcę na własnym weselu się wkurzać ![]() a którą piosenkę metalliki będziecie mieli na 1 tańcu?
|
|
#2915 | ||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja ogólnie to nie mam pomysłu na muzykę do której można tańczyć na weselu prócz disco polo mam niby zapisane np. lady pank , lombard , modern talking i popularne piosenki pop ale reszty nie wiem ![]() i na pewno będę chciała ska
Edytowane przez handzia600 Czas edycji: 2013-07-12 o 20:48 |
||
|
|
|
#2916 |
|
Winter is coming
|
Nothing else matters oczywiście
niby taki oklepany utwór, ale on jest taki bardzo nasz... na początku związku na wszystkich imprezach włączaliśmy to sobie i tańczyliśmy przytulańca Ale na 1 taniec nie pasuje.
|
#2917 | |
|
perfumowe ADHD
|
ja na razie myślę nad pokazem teatralno-tanecznym do alicia keys fallin lub i have nothing a potem jakaś szybka piosenka i szybszy układ do którego dj zaprosi gości do tańca
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
też myślałam nad nothing else maters ale jednak chciałabym coś neutralnego chociaż myślę nad rockiem albo metalem co by zaskoczyło bardzo moją disco polową rodzinkę
|
|
|
#2918 |
|
Winter is coming
|
Chociaż mam jeszcze w planach jakoś wrzucić ten utwór, może na poprawinach, uwielbiam! Jak i całego Gogola
http://www.youtube.com/watch?v=Y4ORIIT-W80 A Metallicę to znam całą dyskografię, ta jak system of a down czy iron maiden i jest wiele pięknych utworów, ale z żadnym nic nas nie wiąże, tak jak z Nothing...
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-07-12 o 20:55 |
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my cały czas się zastanawiamy nad pierwszą piosenką, bo większość "naszych" ma jakiś niepasujący tekst o rozstaniach albo jakichś innych nieszczęściach
|
|
#2920 |
|
Winter is coming
|
A moja ulubiona metallica to don't tread on me, ale gdzie z tym do ludzi
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
u nas tez nie bedzie disco z pola. oczywiscie polskie utwory, big beat itp beda jak najbardziej. czerwone korale tez
|
|
|
|
#2922 |
|
perfumowe ADHD
|
a ja jeszcze myślę nad nickleback
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- ja chcę disco polo ale takie starsze ogólnie dla podeszłych osób , a w ogóle nie znam takich piosenek poza disco które mogłyby polecieć
|
|
#2923 | |
|
Winter is coming
|
ja w ogóle jestem imprezowiczką, lubię się bawić i tańczyć, więc co mi zespół zagra to będzie dobrze
Disco polo w małej ilości też lubię, ale w naprawdę bardzo małej. Poza tym to zawsze jestem pierwsza do tańcowania, a chłopu wystarczy nalać trochę i też leci na parkiet Myślę, że fajnie będzie, moi rodzice kochają tańce, rodzina i znajomi też ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() A jaki utwór Nickleback>
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
i oczywiscie polski rock!
Ale SAY HELLO - chcialabym Cie uswiadomosc, ze kaczuchy, sa utworem belgijskim, a pan, ktory ta piosenke napisal, sfrajerowal sie i nie ma z niej ani centa. wiec jak belgijska bedzie u nas na 100%. CHyba nawet napiszemy w naszym mini przewodniku dla gosci, jako ciekawostke
|
|
|
|
#2925 |
|
perfumowe ADHD
|
ja kompletnie nie znam się na muzyce do tańczenia , nigdy nie byłam na dyskotece
więc pewnie przekopie google i zwrócę się z prośbą do młodszych osób o przesyłanie ich propozycjiLullaby
Edytowane przez handzia600 Czas edycji: 2013-07-12 o 21:03 |
|
|
|
#2926 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
ale na weselu tego nie będzie...Tak jak pisałam zdam się na zespół, byłam ich oglądać, grają fajnie i wiedzą lepiej niż ja, co porywa ludzi do tańca ![]() Lullaby jest fajne, chociaż wolę zdecydowanie starego Nicklebacka, z 1 płyty
|
|
#2927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tata strasznie uwielbia tańczyć (ale nie potrafi ) do tego ma swój bębenek (który jakoś specjalnie się nazywa, ale nigdy nie pamiętam), który zabiera na wszystkie imprezy w ogóle moi rodzice są bardzo imprezowi, zwłaszcza jak dzieci już mają dorosłe częsciej imprezują niż ja Cytat:
ale fajna ciekawostka a ja myślałam, że to polski "utwór" możecie puścić kaczuchy w wersji belgijskiej i polskiej - taki fajny symbol waszego międzynarodowego małżeństwa
|
|
#2928 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
szukam teraz opcji na coś z rocku ale wszystko wulgarne
|
|
|
#2929 |
|
Winter is coming
|
Mój tata i jego tańce to legenda
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tata ma niecałe 2m, jest chudzielcem z długimi nogami i rękoma - wyobraź sobie takiego patyczaka wijącego się bez ładu i składu - to właśnie taniec mojego taty dobrze, że ma dystans do siebie i poczucie humoru
|
|
#2931 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Chłopa ojciec też lubi tańczyć po pijanemu, zwłaszcza ze mną W ogóle dzisiaj rano idę do pracy, mp3 na uszach i słucham sobie nowego singla Black Sabbath, a tu jakiś łysy typek się zatrzymuje i pyta, czy mnie nie podwieźć i czy się z nim nie wybiorę na kawę od rana plus 100 do seksalpilu a potem mnie klient w pracy podrywał, ale on mnie podrywa za każdym razem, jak przychodzi
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-07-12 o 21:18 |
|
|
|
|
#2932 |
|
perfumowe ADHD
|
A co powiecie na : http://www.youtube.com/watch?v=2tmc8rJgxUI
|
|
#2933 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=WXImUe-kuP8 byłam na koncercie Scorpionsów w zeszłym roku i tuż przed tym utworem jakiś #$^^% pijany%^&&7 wpadł w tłum i orzygał mi buty
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-07-12 o 21:23 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nadrobiłam z grubsiejsza! ![]() Wszystkim posiadającym dzisiaj 400 dni na liczniku bardzooooo gratuluję! Jak również gratuluję Tobie Króliczku rezerwacji sali. Cytat:
Ogólnie odnośnie problemów skórnych o których pisałyście, to polecam prześwietlenie ogranizmu na 1000%. Ja jako nastolatka miałam cerę idealną, a kilka lat temu (ok. 25rż.) zaczął mi się pojawiać trądzik. Wpierw leczenie na własną rękę, później dermatolodzy, później ginekolog - badania tarczycy i hormonów, wszystko w normie. Walczyłam kilka lat i było tylko gorzej (wpierw miałam miałam tylko na brodzie, później na nosie, a później poszło aż na czoło). W zeszłym roku trafiłam do kolejnego lekarza ginekolożki-endokrynolożki która prześwietliła mnie w szpitalu i chyba w końcu znalazła przyczynę - szalejącą przysadkę mózgową. ![]() Leczę się od pół roku i jest zdecydowanie lepiej, a jeszcze z pół roku leczenia przede mną. Jeśli macie długotrwałe problemy to polecam na prawdę kompleksowe badania, bo duże prawdopodobieństwo, że doraźnymi środkami nigdy sie problemu nie pozbędziecie, że jest on po prostu głębszy. Cytat:
Cytat:
Ogłaszam wszem i wobec iż jest piątek, piątek.. URLOPU POCZĄTEK! Z tej okazji stawiam wszystkim drinka! ![]() Póki co jednak nie odpoczywamy, dzisiaj zaliczyliśmy dłuuuugie zakupy, chodź kupiliśmy niewiele. Czasem ma wrażenie, że TŻ jest gorszy na zakupach niż ja! Wybredny jak baba! ![]() Jutro od rana jadę na polowanie sukni - godzina umówiona, przyjaciółka w gotowości. Stresa tylko trochę mam czy mnie nie zabiją w tym salonie, bo z samych sukni Gala wybrałam chyba 13 do zmierzenia. Chodź pytanie ile z nich będą mieć w salonie. ![]() Po południu natomiast wybieramy się na ślub kolegi, do naszego USC, więc mam zamiar obejrzeć wszystko dokładnie, co i jak! ![]() W niedzielę dla odmiany chwila oddechu, ostatnie zakupy, pakowanie, a w poniedziałek o świcie.. Bałtyku przybywamy!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-07-12 o 21:29 |
|||
|
|
|
#2935 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
![]() ja bym chciała zaszaleć z ostrym brzmieniem (najpierw spokojna piosenka "wyciskacz łez' ) jako druga piosenka np. --> http://www.youtube.com/watch?v=VER5_470EPs ale wiem że to jest za ostre...eh.... a chciałabym zaszaleć , wiem że potem zjechali by mnie za to
|
|
|
#2936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak ja tak nie potrafię :/ chcę by wszyscy się dobrze bawili, a to przecież jest nie możliwe.Cytat:
|
||
|
|
|
#2937 |
|
Winter is coming
|
tak, będziemy skracać
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę posłuchać Ja lubię takie rtmy http://www.youtube.com/watch?v=iMs_WffLI2k Chcę to mieć na weselu, ciekawe, czy dj i tż będą mocno oponować
|
|
|
|
|
#2939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=8pNJwGibXSwCytat:
![]() Cytat:
Ja sie nie odzywam, ale jestem stara metalowa ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- w sumie to byscie sie zdziwily ile utoworow, ktore sie mowi, ze sa "polskie" wystepuja w innych wersjach jezykowych. WLasnie na tutejszych weselach to odkrylam
|
|||
|
|
|
#2940 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak jeszcze smakuje jak malibu to już w ogóle ![]() Cytat:
też nie chcemy disco polo. Mój chłop by tego nie zdzierżył nawet po pijaku Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tata pisał różne takie rymowane śmieszne rzeczy a później opowiadał je na forum jak kiedys znajdzie ten zeszyt to Wam przytocze jakieś Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

ale ja nie chcę discopolo i koniec, to moje i tż wesele i ma być po naszemu 

Mam zespół, który podobno gra fajnie, wszyscy go chwalą i mam nadzieję, że repertuar przypadnie gościom do gustu...
Ja słucham muzyki z zupełnie innej beczki, na wesela nie chodzę wcale i zdaję się na zespół całkowicie, dlatego wolę mieć droższy, a spać spokojnie... Gdyby miała być moja muzyka, to byłaby Metallica (będzie na 1 taniec), System of a down, AC/DC, Airbourne i Gogol Bordello...
mam niby zapisane np. lady pank , lombard , modern talking i popularne piosenki pop ale reszty nie wiem 

my cały czas się zastanawiamy nad pierwszą piosenką, bo większość "naszych" ma jakiś niepasujący tekst o rozstaniach albo jakichś innych nieszczęściach 

Disco polo w małej ilości też lubię, ale w naprawdę bardzo małej. Poza tym to zawsze jestem pierwsza do tańcowania, a chłopu wystarczy nalać trochę i też leci na parkiet
ale na weselu tego nie będzie...Tak jak pisałam zdam się na zespół, byłam ich oglądać, grają fajnie i wiedzą lepiej niż ja, co porywa ludzi do tańca
od rana plus 100 do seksalpilu 

a jak jeszcze smakuje jak malibu to już w ogóle