|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Konto usunięte
|
jakiś czas temu była afera z tymi cyganami we Wrocławiu. zamieszkiwali jakieś nielegalne działki, ale w końcu nie wiem na czym stanęło :c
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Obrzydliwe te siedliska cyganów, dziwię się, że władze Słowacji na to pozwalają. Co jak oni się wyniosą? Kto to wszystko będzie sprzątał? Nie ma to jak pozwalać na robienie wylęgarni szczurów i karaluchów w imię tolerancji i poprawności politycznej...
![]() |
#2914 | ||
and cigarettes
|
Cytat:
Siedzieliśmy za granicą, w tv relacja z jakiejś strzelaniny, ktoś pyta czy wiadomo ile osób zabito. Mój brat - 3 osoby (zmyślam liczbę). Ja mówię, że nie, że nie mówili o martwych, a jedynie na razie o postrzelonych ![]() Chwilę później w tv mówią, że trzy osoby były "shot", jedna "died". Braciszek - cisza. Zero "o, sorki, nie miałem racji"... Zapytałam go "i co?". On na to "nie rozmawiam już z tobą na ten temat". ![]() Zastanawia mnie czasem, skąd u ludzi bierze się taka nieuzasadniona pewność i dlaczego bronią na siłę swojego zdania. Ale też przestałam tłumaczyć, wciągać się w rozmowy. Szkoda czasu. Niech żyją w swoim świecie. ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
Ja widzę u siebie w okolicy żeber. Nie ćwiczę mięśni górnych brzucha - żebra jakby odstają. Poćwiczę - są jakby głębiej, są trzymane przez mięśnie i wyglądam szczuplej. Edytowane przez coffee Czas edycji: 2013-08-23 o 22:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Konto usunięte
|
bym jej w życiu nie poznała http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/4b860...493d3c5315f762
:- O |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
damn good coffee
|
a kto to?^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Konto usunięte
|
http://millenniumdancecomplex.com/ma...-hewitt-12.jpg
http://www.kizlarindunyasi.com/wp-co...-Hewitt-10.jpg https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...pWJ9AdyydaKL5n http://images2.fanpop.com/image/phot...-1840-2560.jpg toooo Jennifer Love Hewitt która przyznaje że źle znosi ciążę |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
damn good coffee
|
nie znam, nie kojarzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Konto usunięte
|
O kurde, jak zupelnie inny czlowiek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak chce niech sobie robi, ale na oponkę to trzeba raczej pracować nogami, żeby ruszyć dolne partie. Ale bez diety jest trudno, ja przy praktycznie codziennych treningach nadal nie mam plaskiego brzucha, bo nie umiem odstawic piwska. ![]() Robią przecież, afery były bo podwiazywali kobietom jajniki bez ich wiedzy, jak jakas wymagala operacji to jej dawali do podpisania zgode na to, a ze one czytac nie umieja to stawialy kreske i jazda. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...cje_Romow.html Czechy http://wyborcza.pl/1,75248,1360619.html Słowacja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
damn good coffee
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Konto usunięte
|
A co ona ma do wielkiego podrywu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Konto usunięte
|
A mnie ciągle i niezmiernie dziwi wciskanie upośledzonych/opóźnionych dzieci do normalnej szkoły (i nie mówię tu o klasie integracyjnej).. Moja mama ma w tym roku dwójkę w szkole, jedno w gimnazjum drugie w podstawówce. Ja w podstawówce chodziłam do klasy z kolesiem, który teraz się obnaża, podchodzi do dziewczynek i krzyczy "zgwałcić cię?!", chodzi dookoła parku przez kilka godzin i mówi sam do siebie. Chodziłam też z chłopakiem, który w 6 klasie nie umiał czytać, i SZCZYTEM jego możliwości było napisanie "Lekcja". Ledwo mówił. I ich zeszyty nigdy nie były sprawdzane, nigdy nie odpowiadali, kartkówek nie pisali. Wtedy na to nie zwracałam uwagi, ale w liceum znowu chodziłam z laską opóźnioną do klasy, która gadała sama do siebie, wszystkie kartkówki pisała na 1, odpowiadała na 1 (nie nauuuuczyłam sięęę na dzisiaaaj), a później magicznym sposobem miała 3 na koniec. Była pytana raz na półrocze (a mieliśmy 10 dziewczyn w klasie.. więc przy jednej lekcji tygodniowo wystarczyło 2,5 miesiąca żeby przepytać wszystkich, a ona była tylko raz). Chodziła brudna i syfiasta, wymyślała niestworzone historie (że ją zgwałcili, że jest w ciąży, że ma chłopaka z Anglii). Ile razy nie był jej temat poruszany, to wychowawczyni ucinała rozmowę twierdząc, że "ona ma traumę po śmierci ojca" i "co będzie robić w domu, jak nie zda" i że mam serce z kamienia.
No to jest dla mnie po prostu chamstwo, są odpowiednie szkoły dostosowane do poziomu, a jeśli ktoś nie potrafi zaakceptować, że dziecko ma takie a nie inne, i wysyła je do szkoły, gdzie jest narażone na szykany i docinki najpierw dzieci, a potem na poszturchiwania, wyśmiewanie, popychanie w szkole wyżej - ich sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dziewczyna ogólnie dziwna - bardzo natrętna, często chamska. Ludzie przestali ją lubić bo ciągle gadała pod nosem jakieś nieprzyjemne rzeczy na temat osoby, obok której stała itd. No i dziewczynie zrobiło się przykro - poszła z tym do matki. Klasie zrobili lekcje z psychologiem itd. Dziewczyna obiecała się poprawić, być miła. Było jeszcze gorzej. Wyśmiewała na głos, podbierała rzeczy... no tragedia :P Oczywiście wszyscy to traktowali trochę inaczej - nikt jej nigdy nie obraził każdy tylko mówił "Aga przestań" ![]() No i matka poszła do uwagi, do jakiejś tam lokalnej gazety i jazgot. Że Aga jest prześladowana, że uczniowie mojego gimnazjum to potwory, maltretujemy ją fizycznie, psychicznie (Aga nawet raz mnie uderzyła ![]() ![]() ALE przenieść do odpowiedniej placówki nie przeniosła. A ludzie w internecie wierzyli w te bzdury, że taka młodzież tam się wychowuje i biedną dziewczynę męczą... Aha i mało tego ona później była bardzo dumna z tego i mówiła ciągle "bo na ciebie też skłamię i zobaczysz" ![]() Jednak i tak nic nie pobije takiej jednej. Chodziłam z nią do podstawówki - była nielubiana. Poszlam do gimnazjum i w klasie ona. No to wiadomo, tylko ją znam więc siedziałyśmy razem. ona myslała, że jestesmy przyjaciółkami - mało tego, wierzyła chyba, że mam obowiązek dzielić czas z nią i tylko z nią. Postanowiłam sie od niej odciąć bo wg mnie była jakaś psychiczna i przytłaczająca ![]() Poznałam tam już innych ludzi, wszystko fajnie. A ta się wkurzyła i poszła do psychologa, że ja nie chce się z nią przyjaźnić. Psycholog i pedagog mówią do mnie - MUSISZ się z nią przyjaźnić. ![]() To ta pipa zmyśliła, że niby ja i moja kumpela chcemy ją pobić i nożem potraktować i ponoć ma screeny z gg z naszej rozmowy ![]() Na drugi dzień mnie i te kumpelę biorą z lekcji do gabinetu i przedstawiają ZMYŚLONE ROZMOWY ![]() jaaaa, co za pop****ona szkoła ![]() Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-08-24 o 00:07 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Naczelny Hipster
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Konto usunięte
|
Ja musze cos dodac co do nieprzepraszania za swoje pomylki- mialam zwyczaj za wszystko przepraszac, uwazalam ze tak wypada. Ale ludzie nie umieli tego uszanowac, zwykle przepraszam nie starczylo, najlepiej to by bylo stanac na srodku przy wszystkich i glosno i wyraznie w kilku zadaniach zlozonych wypowiedziec przeprosiny, z uzasadnieniem wlasnej glupoty a potem jeszcze sie nasluchac od innych 'no patrz jaka ty glupia jednak jestes, mowilam przeciez jak jest!!!!!!!!!'
![]() Kilka takich akcji i czlowiek ma dosc, to ze przepraszasz, nie znaczy ze sie oddajesz w rece tej osoby jako przegrany idiota i moze mowic co jej slina na jezyk przyniesie. Dlatego bardzo cenie sobie ludzi, ktorych moge swobodnie przepraszac. Nie uwazam sie za osobe nieomylna i czesto odczuwam potrzebe sprostowania czegos albo przyznania racji drugiej osobie, ale zupelnie nie odczuwam potrzeby otrzymania dodakowego ochrzanu i inwektyw. Nie zabilam nikomu kota tylko np. wlasnie sie klocilam o znaczenie slowa jakiegos, zwykle sory powino starczyc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Konto usunięte
|
Ja mam nadzieję, że to pomyłka http://www.hm.com/pl/product/82911?article=82911-G bo kurde 799 zł za bluzeczkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Kurczę, mnie chyba sceny walk nie podniecają ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42417587] Taki tam wypadek przy pracy- http://film.onet.pl/wiadomosci/branz...k-ma-hiv/dx423[/QUOTE] No co, zawód wysokiego ryzyka ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Mi jej szkoda z tego względu, że pewnie się boi czy kogoś nie zaraziła, a jeśli wyjdzie, że tak, to będzie miała poczucie winy. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]()
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-08-24 o 09:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2932 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() |
#2936 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie też.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-08-24 o 09:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Mnie bardzo dziwi roszczeniowa postawa mojej siostry. Ona MUSI to mieć teraz. Mama MUSI jej to dać, MUSI jej to kupić, bo jak nie to robi sceny jak trzylatek. Zacznie drzeć japę, obrażać się i jeszcze trochę i zacznie tupać nogami, bo tak. A co najlepsze, mama zawsze jej ustąpi. Teraz w sumie nie wiem czy dziwi mnie zachowanie siostry, która już niedługo osiemnaście skończy, czy bardziej mamy, że na to pozwala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.