|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
![]() Miśka gratuluję zęboszka
|
|
|
|
|
#2913 |
|
Wtajemniczenie
|
hope jak Ty tą lalkę znalazłaś?
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
eeej względem suchego basenu to ja Młodemu chyba kupię to http://allegro.pl/tobi-toys-namiot-i...648284492.html a piłki osobno
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- siedzę na all i szukam prezentów dla chrześnicy TZ. musimy jej kupić dwa, bo na urodziny nic od nas przez swoją matkę nie dostała no i pod choinkę coś. Myślałam o takich http://allegro.pl/edukacyjny-duzy-ze...629066827.html i http://allegro.pl/duzy-plac-zabaw-dl...631883153.html |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa postawili mi w pracy talerzyk ze słodkościami
I jak tu się odchudzać?
|
|
|
|
#2917 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też mam dziś dzień lenia i śmierdziela.Na spacer tez nie idziemy bo wczoraj przemarzłam na kość poza ym ostatnio spacery to dla mnie jeden wielki stres bo Blanka histeryje urządza. 4 ksiązki w miesiąc? woooooow ! Ja chciałabym choć jedną przeczytać ![]() Cytat:
![]() Dziwny ten Twoj tż. Nie chciałabym się wtrącać, ale chyba musisz coś z tym zrobić raz a dobrze bo nie może być tak że przez jego dziecinne zachowanie Dawid ma obrywać. Mam nadzieję że w końcu się ułoży Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pisałam Wam wczoraj, że pobudki były .Odkąd wzięłam ją do siebie na brzuch to spała jak zabita ,po jakiejś godz odłożyłam obok i już spałyśmy grzecznie do 7 ,wysypka już zniknęła na szczęscie . |
||||
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że jest mnie mniej teraz, ale... za dwa tygodnie Blanka idzie już do żłobka, chcę Jej poświęcić maksimum mojego czasu. ![]() Staram się Was podczytywać jak Mała zaśnie, ale w tym samym czasie chcę zrobić wszystko w domu, żeby być tylko dla Niej jak się obudzi ![]() Marsi przytulam Cię mocno i wierzę w to, że czas zaleczy rany choć troszkę Kija, Gojka zdrówka dla dzieciaczków! Gratuluję ząbków i nowych umiejętności. Nawijko mi też rehabilitant powiedział, że dziecko ma prawo mieć jedną stronę troszkę silniejszą. Nam przebił się drugi ząbek dzisiaj w nocy, więc mamy dwie dolne jedyneczki Blanka pięknie stoi sama i przesuwa się przy meblach. Wczoraj mam wrażenie że sama zrobiła kroczek, ale pewna nie jestem, bo odkręciłam głowę.Przyłączam się do pytania Deli o książki, niedługo wracam do pracy, więc będę spędzać prawie 3h dziennie w pociągu - coś trzeba robić Chyba , że mnie Charlizz złapie na ploteczki Ściskam Was wszystkie bardzo mocno i przesyłam moc całusków dla Dzieciaczków! tęsknię.... |
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
2 łyżeczki kisielku, już nie wiem co ja robię źle
dlaczego on nie je jak byliśmy u teściów to tak pięknie jadł, myślałam,że już wróciły te czasy kiedy zjadał bez szczękościsku ale od wczoraj znowu porażka :/
Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-11-13 o 11:22 |
|
|
|
#2921 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ill zapracowana ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko-u nas ostatnia drzemka jest do godz 15,różnie bardzo to godzinowo wychodzi (wczoraj akurat tą sobie odpuścił) i o godz 18 jest już marudny zazwyczaj ale uspać się nie da. Spać idzie ok godz 19-20.
Predzej sypiał mi ok godz 17-18 ale za to spać szedł 21-22 także ta jedna drzemka mniej wychodzi nam na plus.
|
#2923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
serio miałaś taką lalkę? Fewciu za ząbka
|
||
|
|
|
#2924 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
poczujesz sie lepiej psychicznie :P:PCytat:
![]() Tule ![]() Marsi super, ze wrocilas, jestes taka fajna silna babka! A Leo super chodzi Hope kijowo sie czyta o Twoim tzcie, czuje sie jakbym miala luksusy przez to, ze to moj wstaje rano do malej, a wczoraj mimo to ze oboje umieralismy to ja wiecej spalam, a on zajmowal sie kluska.... Odzylam! Juz jest lepiej, ide dzis do pracy na 11 h! 17-4 rano takze pozdrawiam , tz ma chorobowe do poniedzialku wiec moze troszke pospie...
|
|
#2925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fewciu już do żłobka? Ale to zleciało. Ile godz w ciągu dnia Blaneczka tam będzie spędzać? |
||
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
https://www.google.pl/search?q=gondo...-p%3B425%3B500
![]() Ja wolę z lirene, ten z eveline jakoś mi nie spasował ![]() O właśnie Cytat:
![]() My spałyśmy do 8.30, z przerwą na jedzenie o 6 Ale dzisiaj wszystkie tak późno wstałyśmy, pogoda... Pola marudziła tak, że szok i już ma drzemkę.Lecem ćwiczyć |
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A u nas krzyku ciąg dalszy )
|
|||
|
|
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie taką rozbudowaną wersję ale lalka z brzuszkiem i dzidziem w środku ![]() Cytat:
![]() jeszcze wczoraj pediatra pyta się, czy jemy grudki... płakać mi się chce
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
przeleciałam na szybko
CHARLIZZ, gratulacje dla siostry i brawa dla Ciebie za zorganizowanie sie ![]() MARSI, kochana, pisz jak tylko mozesz i chcesz- nie smęcisz MISIAEEL, brawa i gartulacje za zebolka ![]() FEWCIU,zaglądaj jak bedziesz miała chwilke, tęsknimy NAWIJKO, co za popieprzona lekarka olej i rób swoje HOPE, ja malemu daje kaszki mleczne od 2 tyg i jest ok, bialko jajęce tez mu dałam do zupki, dzisiaj dostał kanapke z hohlandem w plasterkach, zajadał aż miło, Dla Twojego tzta to sie baty należą, alez bym mu wygarnęła ![]() ![]() DELI, ty pytałas o ksiązki? Polcam szczerze trylogie rosyjskiej autorki (zapomniałam nazwisko), pierwsza czesc to Jezdziec miedziany (Neti wspominała), cudowne są, ja aż plakałam momentami
|
|
|
|
#2931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Uwielbiałam tą lalkę! , myślałam, że była popularna :PCytat:
U nas też lipa lipa lipa, tzn kaszkę zje ładnie, ale maks 80 ml i nie chce żadnych obiadków. |
|||
|
|
|
#2932 |
|
Zadomowienie
|
Witam się po krótkiej nieobecnosci ![]() Dopiero dochodze do siebie po długim weekendzie, mieliśmy mieć gosci w sobotę, ale w czwartek wieczór telefon, że goscie będą jednak w piątek i to zaraz po naszej pracy, więc na gwałtu rety trzeba było chałupe sprzątac i jedzenie szykować. Było bardzo fajnie, wesoło spędziliśmy czas ze znajomymi, w sobotę to nawet wieczorem wyszliśmy na miasto ( pierwszy raz wspólnie ja i tz od nardzin bąbla), ale ten sypatyczny obraz popsuła górna dwójka Tomaszka, której akurat w ten weekend zachciało sie zobaczyć świat Dużo zdrówka dla Paulinki Gojki i Ani Kiji Ellmi przepraszam, że tak późno, ale wklejam przepis na pierniczki: 1,5 kg mąki 25dkg tłuszczu ½ kg miodu 6 jaj ( 3 całe+ 3 żółtka) roztrzepać trzepaczką 1 łyżeczka sody Przyprawa do piernika ½ kg cukru Miód i tłuszcz rozpuścić do lekkiego zagotowania, dodać ok. 3 łyżki cukru. Do dość gorącego tłuszczu dodać cukier i dodać przyprawę do piernika ( sypię sporo, tak, żeby było czuć fajny aromat). Całość wymieszać. Gdy ostygnie, wlać do mąki, dodać jajka, na końcu rozpuszczoną w odrobinie wody sodę. Wszystko dobrze wyrobić, wycinać kształty, ozdabiać i zjeść Fewciu tez kiedyś robiłam choinki 3d, ale wydaje mi sie, że jednak więcej z nimi roboty niż z piernikowymi ludkami, jak chcesz to mogę wkleić zdjęcia z moimi ludzikami, bo znalazłam dzisiaj Marsi ale już dorosły Leoś, cudny! acha i masz fajna kanapę, chyba mega wygodna? tyle jeszcze chciałam napisać, ale pozapominałam, z tego co pamiętam to jeszcze to, że Black ja tez mam zazwyczaj tem. około 35 C. |
|
|
|
#2933 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
wczoraj wieczorem mi koleżanka podrzuciła kolejna partię faktur do zrobienia na poniedziałek, ponad tysiąc także nocami będę rządzić![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2934 |
|
Zadomowienie
|
Acha wie co jeszcze chciałam, Deli ja nie wiem, jak ty to wszystko ogarniasz, obiadki, studia, sprzątanie i jescze 4 ksiązki w miesiącu? Podziwiam. Przypomniał mi się jeden tytuł, który kończyłam czytać na porodówce- Cukiernia pod Amorem- Gutowskiej- Adamczyk, książka ma 3 części, wciąga i bardzo fajnie mi się to czytało.
|
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2936 |
|
Zadomowienie
|
w sensie, że dużo?
Ja tyle daje
|
|
|
|
#2937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez mialam te lalke w ciazy
|
||
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wytrzymasz, ja zajmowałam Amelke tak, ze nawet jak tarła oczy to dalej ją zabawiałam i tak pare dni. Ezzo im mniej czasu tym lepsza organizacja;> nawet wczoraj jak robiłam te zupki, to kurna jakoś tak szybko mi zeszło ;p Dzięki za tytuły, zapisuje i muszę jeszcze do biblioteki isc po nie ;p oby były. Chyba mi się okres zbliża, bo ciągle głodna jestem;/
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-11-13 o 12:37 |
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
nie że dużo, tylko, że w kilogramach liczony; zawsze jakoś miód na litry przeliczałam; no i pokaż zdjecia ludzików ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- kupiłam Filipowi kubek z rurką zamiast takiego niekapka z ustnikiem i szybko załapał o co chodzi; a myslałąm, że trochę nam z tym zejdzie
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Deli..tak jak pisalam, jeśli nie czytalas http://www.dobre-ksiazki.com.pl/szuk...FfSWtAodTAoAJQ
Sylwia..ja też płakałam tam nie raz, a jak opisane bungowanie ![]() ![]() Co do mnie, tz pod dziś zaczal rehabilitacje, na razie ciezko mu ruszać nia, ciężko coś podniesc-wogóle złamania nie było ale takie zwichnięcie okazuje się również groźne.u mężczyzn w tym wieku może się powtarzać-i to jest taka przypadłość, że jak już się raz stanie to moze się powtarzać...ciezko mi bo nadal wszytsko sama. Antonio pięknie gada tata...a jak świetnie to czasem intonuje..a to ze złością a to jakby pytal...sam zaczął siedzieć ..choc jeszcze tak niepewnie i się czasem przewróci, ale siada sam. A jak się po nas wspina to pięknie staje na nóżkach... pelza, jak pelzal-ze 3 razy widzialam jak czeorakowal-może 3 kroczki, a potem sru na brzuch i tyle, moze u nas nie będzie raczkowania? Tyle u nas... Smutno mi jakoś, że tak Was zaniedbuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-11-13 o 13:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

I jak tu się odchudzać?
i nie boli ją brzuszek w nocy, od 3ch dni

pi*rdolę jadę do rodziców wtedy. Tak mnie to stworzenie wqrwia że w końcu go zabiję.

przytulam Cię mocno i wierzę w to, że czas zaleczy rany choć troszkę
jak byliśmy u teściów to tak pięknie jadł, myślałam,że już wróciły te czasy kiedy zjadał bez szczękościsku ale od wczoraj znowu porażka :/

, tz ma chorobowe do poniedzialku wiec moze troszke pospie...

olej i rób swoje