|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIV + przeogromna dawka plotek!
Znając moje szczęście to i tak rozłoży mnie na czwartek
![]() Kierwa, Miał! Ile jeszcze razy w tym roku? Czuję się nieswojo ![]()
![]() |
#2912 |
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIV + przeogromna dawka plotek!
..wiedziaałaam ![]() dostałam pozwolenie od Prezesa ![]()
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a referendum zorganizowano? ![]() Mam do Was pytanie, pierwszy weekend na Eurofashion na darmową przesyłkę to był ten wczoraj czy dopiero pierwszy pełny weekend? Znaczy przyszły?
![]() |
![]() |
#2914 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym kupiła poznańskie holo, bardzo bym się wkurzyła za taką fuszerkę... no ale nie kupiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kici kici kici ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje typy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Sześć stóp pod ziemią obejrzyj ![]() To muszę się jeszcze nad nim zastanowić, bez promocji tak szybko nie zniknie z półek, więc mam czas ![]() Taaa "nowa kolekcja lakierów holograficznych"... To znaczy nie chcę wyjść na jakąś zołzę czy co, pewnie sama kupię jeden czy dwa, ale no... nie lubię takich rzeczy. Cytat:
![]() Byłoby cudownie ![]()
![]() |
![]() |
#2915 | ||||||||
Oby do wiosny
|
![]() Mówiła w klubie, że ma urwanie jajec Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() No mi też jakoś nie urywa... Cytat:
![]() Przy piłowaniu sprawdzaj też jak wyglądają pazurki odwracając dłoń palcami do siebie. Z inej perpektywy zobaczysz czy jest równo. Kciuk troszkę się przekosił. Cytat:
To nie klasyczne proste kwadraciki, ale takie pięknie wysmuklone. Cytat:
2 tygodnie??? To jak hybryda! Ojojoj! Jaki cudowny komplement! Dziękuję |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2916 | |||||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Łiii!! Podoba się ![]() ![]() O masz podwójnie... Ja dostałam ostatnio heviran. 13 złotych kosztuje. Przyspiesza gojenie. O żesz!!! Jest cudooowny!!! Cytat:
Cytat:
![]() Nie dłub pod płytka i spróbuj jajeczek, jak mówi Amelka. Moja młoda mówi, ze jak ma pomalowane, to nie ogryza ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Haha ![]() KLIK To pędzel do cieni jest?? WTF?? ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- No może i dostałaś, ale facet??? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2917 | ||||
Konto usunięte
|
Bry
![]() I specjalna wersja dla Prezia: brym brym brrryyyymmm, brym brym brym brym... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czy nakupowałam? Jeszcze nie, dopiero muszę... meble, kurtka zimowa, może buty... taaa... szminka zdecydowanie poczeka do wypłaty. ![]() Cytat:
![]() Już Ci dziewczyny doradziły co do kształtu, teraz jeszcze teorię wprowadzić w życie. A to nie takie proste, więc cierpliwości. Ja oczami wyobraźni widzę obłędne migdałki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Żelkowy piasek ![]() Jejku zawsze jak go widzę (no dobra, dopiero drugi raz w życiu ![]() ![]() Ciekawam tego pierwszego ![]() Weźźź mi nic nie mów - cały weekend tylko jadłam - wypróbowywaliśmy z małżem nowy piekarnik (bez skojarzeń mi tu proszę ![]() ![]() Cytat:
![]() Śnieguś baza cudna, zdobienie bardzo ładne, ale razem... wybacz - nie gra mi. ![]() Kot wymiata ![]() cdn... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4397654 6]
Jaki wykapany Rychu ![]() ![]() (...) Śnieguś baza cudna, zdobienie bardzo ładne, ale razem... wybacz - nie gra mi. ![]() Kot wymiata ![]() cdn...[/QUOTE] Dzięki. Spoooczko Nie ma sprawy przecież ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2919 | ||||
Zakorzenienie
|
Brzmi to całkiem obiecująco
![]() Super C! ![]() Brawa dla Prezesa ![]() Cytat:
![]() Rzeczywiście ciut mdło wyszedł, hmm... ale pazurki miodzio ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jakie pazurki ![]() Cytat:
![]() ![]() Podziwiam cierpliwość. Ojeeej! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2920 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
*szuka, szuka...* taki może być? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mi się glitek podoba, mimo nitek ![]() ![]() ale ten pędzelek.. pogięło ich?! Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2921 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a piasek fajny ![]() ![]() mnie by kusiło ![]() czad ![]() Cytat:
![]() Franki śliczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Bryyyyyy
![]() Jeszcze wczoraj machnęłam buraczkowego/ciemną wiśnię ale holo jest rozproszone kurna , dzisiaj zbiorę się za zieloniaka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Miałku to chociaż Wenwortha Millera ![]() ![]() ![]() ![]() Kawuś radziła na szary rzucić i chyba tak faktycznie zrobię albo na zieleniaka kiwi dla kontrastu ![]() ![]() Kurcze 15 grudnia w Gdańsku jest mecz piłki ręcznej- pożegnanie Siódmiaka- odchodzi na emeryturę ![]() ![]()
![]() Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-12-02 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2923 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No to brawo i życzę wytrwałości ![]() Cytat:
![]() Jakie fajne życzenia, rozwaliły mnie ![]() Preziu - mani śliczne, a kształt... bardzo Ci pasuje ![]() Cytat:
![]() Taki trochę bałagan, chyba na innej bazie go widzę... Ale ogólnie to nie jest zły. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
O jeeeżuuu, kobieto! Ostrzegaj! ![]() Cytat:
![]() Jak coś jest nie tak, to od razu odstawiaj. Cytat:
![]() Za to franki meeega. OBA ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2924 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
O kurcze... Szkoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4397689 7]
![]() Taki trochę bałagan, chyba na innej bazie go widzę... Ale ogólnie to nie jest zły. ![]() ![]() ![]() Faktycznie wielkiego wow nie robi ale go jeszcze nie skreślam ![]() ![]() Jak szczoteczka do zębów ![]() Ano szkoda ![]() Idę dzisiaj do metalowego kupić kuleczki do lakierów- jak nie będzie kupię łożyska najmniejsze jakie będą i rozbroję, mieszanie franków bez kuleczek jakoś mi nie idzie ![]()
![]() Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-12-02 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2926 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Świetny pomysł! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Albo do czesania niemowlaków
![]() ![]() A tak mi przyszło do głowy- zobaczę czy takie malutkie mają w ogóle ![]() ![]() Proszę o trzymanie łokci i innych odrostów- łącznie z ogonami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2928 | ||||
leśny stwór
|
domyśliłam się, że pomyłunia
![]() noł ![]() Cytat:
![]() ![]() Frankeny piękne - Beyond jak się patrzy! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() high five ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4397689 7]Cześć ![]() Ja też ostatnimi czasy nie przepadam, zawsze potem i tak muszę poprawiać... [/QUOTE] cześć ![]() właśnie... ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2929 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzymam. Niech nie trzęsie portami bo jak mu noga będzie latać to ze sprzęgła spadnie i będzie dupa zbita ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Powinni mieć ![]() Czymam! [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4397721 0]Ja miałam kilkanaście i też tak myślałam, czy nie dorzucić... ale wszystkie były upaprane smarem. Trzymam. Niech nie trzęsie portami bo jak mu noga będzie latać to ze sprzęgła spadnie i będzie dupa zbita ![]() Można wyczyścić przecież ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2931 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4397744 3]Eee tam, za dużo pierdacznia się. Namachałam się za to przy mieszaniu ale to tam, sczeeegółyyy...[/QUOTE]
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4397654 6]
Widzisz Mgiełko, dla mnie holo z AP to bardzo mało uniwersalny lakier. Przynajmniej ten odcień, który mam. W słońcu - mega. W cieniu... eee... nieciekawy to mało powiedziane - KLIK. Co innego taka Layla Emerald Divine, tą to mogę nosić i w cieniu, i w słońcu. No ale nie noszę, tylko oszczędzam jak nienormalna ![]() ![]() [/QUOTE]w sume racja, ja swoim nie malowałam ![]() tylko nie wiem czy to nie muszą być jakieś nierdzewne.. takie w łozyskach są z czego robione?
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4397721 0]Ja miałam kilkanaście i też tak myślałam, czy nie dorzucić... ale wszystkie były upaprane smarem. Trzymam. Niech nie trzęsie portami bo jak mu noga będzie latać to ze sprzęgła spadnie i będzie dupa zbita ![]() Trzeba było wyczyścić a nie machać- chociaż korzyści z machania i wytrenowania ręki ,niewątpliwie doceni Małżon ![]() ![]() Nie no tak żeby mu latała to chyba nie. Wykupił u swojego instruktora 2 godziny jazdy na placu, dzisiaj leci potrenować ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2935 | ||||||
szef wszystkich szefów
|
Tak, tak. Potwierdzam
![]() Cytat:
![]() ![]() Podejrzewam, że ten najbliższy. Tak było w poprzednich miesiącach, gdy przełom miesięcy wypadał w weekend. Ale pewności nie mam, bo nigdy nie odpisują na moje maile ![]() ![]() Ja miałam nawet problem z gałązkami w mani dla Cooone ![]() Zawstydzasz mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Viv ![]() Cytat:
![]() Szkoda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2936 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Moje też nie są najlepiej napigmentowane. Musimy w coś lepszego zainwestować. Nie wstydaj majestatu ![]() Dokładnie!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2937 |
Strażnik Wizażu
|
Hej. Widzę, że nikt za mną nie tęsknił. Ja za Wami zresztą też nie, macie za karę:
KLIK! EDIT: Chcę oba ![]() Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2013-12-02 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A zemsta jest strrraszna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2939 | ||||||
Lwiątko z Cintry
|
niee, ale pozwolenie Władzy to pozwolenie ![]() Cytat:
w którym sezonie jesteś? ![]() ![]() narazie żadnego serialu do oglądania nie mam.. i nie wiem co wybrać. od siebie jeszcze mogę polecić Vikings, serial z tego roku, baardzo fajnie zrealizowany ![]() jak dla mnie to one są prawie identyczne, jak te z poznańskiej kolekcji ![]() możliwe, nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać ![]() Cytat:
skojarzyło mi się ze szczotką do czyszczenia butów ![]() masz z tym jakiś problem? ![]() Cytat:
rozumiem, szminka nie zając, nie ucieknie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie lubię gościa ![]() kurcze, ale buba ![]() hejo ![]() poszłam dzisiaj w końcu na wykłady w poniedziałek, bo kolokwium.. którego nie było ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
toć ja zawsze za Tobą tęsknię, trollu ![]() nigdy się nie opamiętasz ![]()
![]() |
![]() |
#2940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O mamo ![]() Złapałam słonego to wrzucam franki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.