|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34
Jak mnie coś kusi to robię to
Zawsze można zmienić przecież kolor. Też się zastanawiam nad 8.4 Głęboka Miedź. U mnie w pracy dwie koleżanki mają włosy na ostry rudy-jedna ma 26 lat, druga po 40-tce i obie są zadowolone. Obie czują się dobrze w tym kolorze i nie przeszkadza im ile lat mają. Może więc będę trzecia![]() |
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam paczkę
Wzięłam 2 farby ciemny brąz i 2 złoty ciemny brąz ![]() Oprócz tego dla siebie błyszczyk Idealny Pocałunek Mauve - mój trzeci z tej serii. BTW. mają badziewne te zamknięcia - w obu mi pękły i musiałam okleić taśmą
|
#2913 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
swoje włosy ma szatyn,ale poprzednie razy farbowała Joanną 'płomienna iskra' i po niej miała mocny rudy,Avonowa głęboka miedź jej przyciemniła i zgasiła trochę kolor ![]() Ja osobiście za Avonowymi średnio przepadam,jedna farba mi nie starczy,dwie za dużo a nie chce mi się kombinować,no i nie widzę dla mnie idealnego odcienia kiedyś szukałam w necie i znalazłam fajny kolor ale już go nie ma-ciemny kasztan,boski :http://p.alejka.pl/i2/p_new/07/42/av...an-3-6_0_b.jpg |
|
|
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam jeden błyszczyk z tej serii, też zamknięcię pękło chociaż wszelakie szminki i błyszczyki nagminnie psuje mi córka nawet w zwykłym potrafi zamykanie zerwać albo zamknie niewsuniętą szminkę
|
|
|
#2915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam zamiar używać jej na suchą twarz jak mleczko a dopiero potem umyć twarz jakimś odpowiednim żelem. Moja cera jest sucha to myślę, że będzie dla niej odpowiednia ta emulsja.
|
|
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
W kat.6 koniecznie biorę przynajmniej jedną szminkę EL i bransoletkę HGT, ciekawi mnie też sztyft CT, wisiorek Hello Sailor, samoopalacz w musie i mydełko AC.
Odebrałam paczkę z blaszaka wreszcie. Szminka DA Lovely Cherry fajna, liner SE Teal też (lubię te linery wbrew powszechnej opinii). Femme też i mnie przypomina Only Imagine, mniej ogórkowe ale jednak, plus jakieś kwiatki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2918 |
|
BAN stały
|
Złamanie regulaminu.
Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-02-07 o 22:55 |
|
|
|
#2919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje klientki jak zwykle czekają z zamówieniami na ostatnią chwilę. Dopiero jedna się odezwała a katalog 2 niedługo się kończy. Za to inna wcześniej wspominała coś o szmince, że musi sobie kupić. Namówię ją na tę nową to załapię się na ten program z hitami
Edytowane przez melisska Czas edycji: 2014-02-07 o 22:16 |
|
|
|
|
#2920 |
|
Wtajemniczenie
|
Kończą mi się poczwórne cienie Pink Sands z tej starej serii, które cienie z tej najnowszej będą najbardziej do nich podobne?
|
#2921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i co ty na to?? |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2922 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy jesli zamowie w k 3 szminkę która była Hitem w k2, to ona będzie liczyła się do programu ???
|
|
|
|
#2923 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie możesz zakładać, że przy każdych kapciach rozmiarówka będzie zawyżona/zaniżona/prawidłowa. Co model, to inaczej. Dla tej samej klientki (rozmiar 37) kupowałam 36/37 jednego modelu a 38/39 innego.
|
|
#2924 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha
![]() Bałagan w Avonie - ciąg dalszy. Odliczono mi niesłusznie naliczone 7 zł. w strefie została mi jedna FV i zwrot, który miał byc odliczony a nie jest Nieważne. Mama mówi, że przyszło do mnie ponaglenie. Napisane 31.01., odebrane 06.01. dotyczące FV, którą nawet w strefie miałam zaznaczoną jako opłaconą i to 27.01. czyli w terminie. No to dzwonię na infolinię, mówię co i jak, daty, numery fv, bo chcę potwierdzenie, że tę FV opłaconą widzą na 100% i pismo wysłano omyłkowo na co Pani do mnie "7zł zostało odliczone". Ja ponownie, że mnie te 7 nie interesuję, że dzwonię z inną fv, jeszcze raz podaję daty, kwotę, a Pani do mnie "Ma Pani saldo takie i takie". No to ja znów, ze nie o saldo mi chodzi, że nie o 7 zł. Chcę otrzymać potwierdzenie, że 27.01. zaksięgowali wpłatę na kwotę taką i taką. Pani znów do mnie "7 zł zostało odliczone". Aaaaaa!!! |
|
|
|
#2925 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy mnie sie cos pomyliło i źle widzę.
Na stronie głównej Avon w programie na Dzień Kobiet szminka, a w strefie maseczka. Skąd taka rozbieżność? Dlaczego tak jest?
|
#2926 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Czy co się zmieniło jeśli chodzi o program przy zakupie 4 szminek doskonałość absolutna tusz za 1 zł. Bo wyświetla mi sie teraz coś takiego? |
|
|
|
#2927 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam zamówienie na 2 wody Avon Femme
|
|
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tak do osób, które: - kupiły 2 szminki - zachęta do zakupienia jeszcze dwóch i skorzystania z oferty zakupu Tuszu Aero Volume za 1 zł - kupiły 3 szminki - zachęta do zakupienia kolejnej i skorzystania z oferty zakupu Tuszu Aero Volume za 1 zł - kupiły 6 szminek - zachęta do zakupienia jeszcze dwóch i skorzystania z oferty na zakup Wody Toaletowej Our Story za 1 zł - kupiły 7 szminek - zachęta do zakupienia jeszcze jednej i skorzystania z oferty na zakup Wody Toaletowej Our Story za 1 zł W COKu mówili, że hity można mieszać i np. w k3 kupić szminkę a wody nie lub np. tusz z demo zamiast wody. Ale upewnij się, żeby nie było na mnie
|
|
#2931 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny! Widziałyście na żywo ten zestaw bransoletek Sheila? Fajnie wygląda czy raczej kiczowato? W internecie nie znalazłam póki co zdjęć "na żywo". W katalogu 3 niby 9,99 zł, no ale jak by były brzydkie, to nawet za taką kwotę nie ma co zamawiać...
|
|
|
|
#2932 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
, najpierw zrobią badziewny program , później się trzeba sms-em przypominać .
|
|
#2933 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Czy aktualnie są w promocji perfumy Femme? Jeśli tak to ile kosztują? W uk cena to 12 funtów, więc moze w Polsce będzie taniej
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
59,99zł w zestawie z dezodorantem i balsamem do ciała (w kat.3)
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2014-02-09 o 11:49 |
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Mogę prosić o opinię na temat ekspresu z k2? Przeszukałam wątek i nic nie widzę. Warto kupić?
|
|
|
#2936 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Raczkowanie
|
Czy też macie dzisiaj problem z otwarciem faktury w strefie? Pokazuje mi się jakiś error net, ale wszystko u mnie jest w porządku...
Kurcze, a potrzebuję dane z faktury do zrobienia zwrotu :/ |
|
|
|
#2939 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo proszę o pomoc, klientka (k3) chce lakier ze str 84. zastanawiam sie czy to naked truth czy pink pastel? Jeszcze pyta o komplet pierscionkow ciera (str.127), na katalogowym nie ma zdjec moze ktoras z Was posiada?
|
#2940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

Zawsze można zmienić przecież kolor.
Może więc będę trzecia

Klaudia 16.10.2009
Mam zamiar używać jej na suchą twarz jak mleczko a dopiero potem umyć twarz jakimś odpowiednim żelem. Moja cera jest sucha to myślę, że będzie dla niej odpowiednia ta emulsja.

miałam na myśli krem do twarzy
Nieważne. Mama mówi, że przyszło do mnie ponaglenie. Napisane 31.01., odebrane 06.01. dotyczące FV, którą nawet w strefie miałam zaznaczoną jako opłaconą i to 27.01. czyli w terminie. No to dzwonię na infolinię, mówię co i jak, daty, numery fv, bo chcę potwierdzenie, że tę FV opłaconą widzą na 100% i pismo wysłano omyłkowo na co Pani do mnie "7zł zostało odliczone". Ja ponownie, że mnie te 7 nie interesuję, że dzwonię z inną fv, jeszcze raz podaję daty, kwotę, a Pani do mnie "Ma Pani saldo takie i takie". No to ja znów, ze nie o saldo mi chodzi, że nie o 7 zł. Chcę otrzymać potwierdzenie, że 27.01. zaksięgowali wpłatę na kwotę taką i taką. Pani znów do mnie "7 zł zostało odliczone". Aaaaaa!!!