|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
dla tego Pana Oski śpi,ja idę szamać i też zwijam interes ![]() Doooooooooooo-braaaaaaaaaaa-noooooooooooooc
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
no i w sumie lepiej ja pamiętam że miałam ospę jako 12 latka.... masakra ! puszczalski :P ![]() u mnie gdyby nie tula to nie wiem czy by dziś zasnęła... rzucała mi się od 19 do teraz.....
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na chwilkę. Przeczytałam wszystko
![]() Fifi wszystkiego najlepszego Ogromne brawa dla dzieciaczków robiących pierwsze kroczki! ![]() Zdrówka dla Hani i Darii Cytat:
Dziewczyny zamawiamy ten fotelik http://allegro.pl/graco-coast-bezpie...827681775.html Któraś z Was go może ma? |
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ mnie łeb napier....
Lecę w kimono, bo padam jakoś po dzisiejszym dniu, a jeszcze jutro zakupy, to trzeba się w miarę wyspać ![]() Papa |
|
|
|
#2915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, pstryczku, wracamy na nasze smieci - do G.
![]() I koniec podrozy na co najmniej pol roku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2917 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Mój kochany zdolny mąż naprawił mi laptopka
Cytat:
Cytat:
Mój Dominik też coraz bardziej sobie pozwala.. dziś mi wlazł do szuflady w kuchni![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do szczepionek to ja się nie zastanawiałam my mamy w marcu dopiero. Dziękuję za odp o prezentach, widzę, że fotoksiązki górą ![]() Dobranoc
Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2014-01-07 o 21:59 |
||||
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Konto usunięte
|
Doczytalam szanowne panie.
Rano na 9 jechaliśmy na usg przezciemiączkowe, a tam niespodzianka - ooo a po co pani przyjechała, pani na 13 ma być, to nikt do pani nie dzwoniiiił? Szlag by to. No nie, kutwa, zadzwonił, ale tak mi się chciało rano przyjechać... w korku :/ powrót, znów zbierać się na 13... ale na szczęście jest ok ![]() Dorka zrobiła się przytulaśna bardzo ![]() Czytam, że sporo dzieci choruje - zdrowiejcie mi tu, ale już!
|
|
|
|
#2920 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
puszczalska bestyja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44487306]Doczytalam szanowne panie. Rano na 9 jechaliśmy na usg przezciemiączkowe, a tam niespodzianka - ooo a po co pani przyjechała, pani na 13 ma być, to nikt do pani nie dzwoniiiił? Szlag by to. No nie, kutwa, zadzwonił, ale tak mi się chciało rano przyjechać... w korku :/ powrót, znów zbierać się na 13... ale na szczęście jest ok ![]() Dorka zrobiła się przytulaśna bardzo ![]() Czytam, że sporo dzieci choruje - zdrowiejcie mi tu, ale już! [/QUOTE]no to dobrze, że wszystko ok Hania się przebudziła kilka razy, ale postękała i zasnęła, nawet z łóżeczka wyjmować nie musiałam. mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44487306]. ale na szczęście jest ok
![]() [/QUOTE] widzialysciee to? ja pierdziu ![]() http://fakty.interia.pl/galerie/kraj...,97126#1273056 |
|
|
|
#2922 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a czemu już dziś musiałaś się położyć?Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
I co..nie idzie go okielznac?
![]() SCOTASIA.. Rajtuzy? Czyli rajstopki, normalne, tak? ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
i dziwnie jakos to swoje dziecię trzyma na tym zdjeciu...chyba ze tak mi w fonie widac![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#2924 |
|
Konto usunięte
|
Mnie zastanawia, jak on z taką lustrzycą zrobił to dziecko...
|
|
|
|
#2925 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak Neti, rajstopki
![]() Ten link - blee strasznie to dziecko biedne trzyma. I wogole fuuj A ja znów nie mogę zasnąć.. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow a bo ja wiem
Lekarza wezwali na blok , czekałam na niego i przychodzi sekretarka i mówi że mogę zostać albo przyjść w czwartek. To sobie pomyślałam że zostanę, zrobią badania przed. Później rozmawiałam z lekarzem i zrozumiałam że ta sekretarka go źle zrozumiała, że on kazał mi zostać . Wiem pokręcone w każdym bądź razie w czwartek zabieg i w piątek do domku ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Wchodzę, aby zakomunikować, że:
Wczoraj o godzinie 11:50 Authentic urodziła swojego synka! Jest kopią Agatki, a jej poród był tym razem szybciutki - trwał 3 godziny. |
|
|
|
#2928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Normalnie aż mnie ciary przeszły i łezka zakręciła, jak zobaczyłam znów czerwonego niusa ![]() ![]()
|
|
|
#2929 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pytam, bo ja okropnie nie znoszę szpitali i pewnie robiłabym wszystko żeby przyjść i wyjść tego samego dnia Cytat:
|
||
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo czerwono! Gratulacje!!
Ale super, stare czasy :ryczesmarkam: My juz po przesiadce, Kubus nawet sie nie obudzil (nie chcialam zapeszac i nic nie mowilam, ale od 2 nocy nasz nocny koszmarek jest coraz mniej intensywny). A teraz hit. Konduktor zasugerowal nam, ze bedziemy miec sami kuszetke jak on dostanie cos w zamian. Nie wiem czy smiac sie czy plakac, co za kraj..... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2931 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44487306]Doczytalam szanowne panie.
Rano na 9 jechaliśmy na usg przezciemiączkowe, a tam niespodzianka - ooo a po co pani przyjechała, pani na 13 ma być, to nikt do pani nie dzwoniiiił? Szlag by to. No nie, kutwa, zadzwonił, ale tak mi się chciało rano przyjechać... w korku :/ powrót, znów zbierać się na 13... ale na szczęście jest ok ![]() Dorka zrobiła się przytulaśna bardzo ![]() Czytam, że sporo dzieci choruje - zdrowiejcie mi tu, ale już! [/QUOTE]no Kochana, co Ty masz do roboty, przecież fajnie jest sobie tak pojeździć bez celu :/ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale fajnie, dawno nic na czerwono nie było ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ania śpi od 22, Tż od 22 a ja dalej nad projektem siedzę i końca nie widać ale termin miałam na wczoraj ![]() czy wypada wysłać to temu szanownemu doktorkowi w środku nocy, czy lepiej jutro rano??
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam że ie tu wyspie
![]() A po obu stronach mam starsze panie które chrapie gorzej niż moj mąż . A jedna przed północą się obudziła i zaczęła ciastka wpieprza.c. a co za tym idzie szelescic opakowaniem i jeszcze jakaś reklamówka. Zwróciłam jej uwagę a ona do mnie że nie ma aparatu na uszach i nie słyszy :banghead::banghead::bang head: Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka, jedziemy z TZ
i chodzilo mu o pieniadze. Ale milo, ze sie martwisz Idziemy spac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Mój synek jeszcze sobie smacznie śpi a ja od 7 oczy jak 5zł Za oknem leje... Paskudna pogoda.
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
a my już nie śpimy i od samego rana "eeeeeeeeee", nie mam już siły
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Oj współczuję. Może to przez tą pogodę? Oskar od trzech dni też nieźle daje w kość i ewidentnie widać że to pogoda go tak męczy.
|
#2940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
AUTHENTIC - Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() czekamy na zdjecie synka! Cytat:
![]() i dobrze ze jest z ami tz! ja za chiny ludowe nie wsiadlabym sama noca do pociagu dla Kubulka!Cytat:
przepraszam ale ale to dobre jest, mozna wykorzystac ![]() chlopaki spia bo malz na "2" w tym tyg, ja juz sie zrobilam na wysok polysk do pracy i ide zaraz na jakies sniadanko
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-01-08 o 08:12 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

ale widocznie chlopaczyna nadrabia zalegle 12 miesiecy suszy
dla tego Pana

Lecę w kimono, bo padam jakoś po dzisiejszym dniu, a jeszcze jutro zakupy, to trzeba się w miarę wyspać 
, mowie ze przyjechalam do nich specjalnie godz wczesniej i takie tam pitu pitu, pytam sie gdzie byli jak ich nie bylo a taki jeden - NA FEJSIE SIEDZIALEM 
a uśpić się dała tylko na ręku pod okapem
my mamy w marcu dopiero.