|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Odprowadzilam Gabi do przedszkola, ale ulewa ![]() ![]() W takie dni zaluje, ze nie wybralismy tego, ktore jest 3 minuty drogi od nas ![]() ![]() bokeh jaki sen ![]() ![]()
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Ania, jak ja Ci zazdroszczę, że mieszkasz w UK.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak. W domu tj u rodziców mam czołg używany, który wygląda już okropnie. porysowany, siedzisko poluzowane z barierka. Atutem są trzy duże pompowane koła i hamulec ręczny. super jak się z górki szło. No ale co. Dawid w nim nie cierpi jeżdzic. Siedzisko jest w jednej osi, nie jest wyprofilowane jak krzesełko. Pojedziemy chwilę i sie drze. Muszę go za grosze sprzedać. I chciałam tą spacerówke co mam teraz (coto baby blues) dać do domu, a tu kupić jakąś szczuplejsza do miasta. Tzn chodzi mi generalnie o rozmiar po złożeniu. Bo ta co mamy choć nie jest czołgiem to po złożeniu w vectrze niemal cały bagażnik zajmuje bo jest niski. L:ira nie powiem - fajna, ale dla mnie absolutny defekt to kosz na zakupy. Ja z Dawidem bardzo często na zakupy chodzę, na dłuższe spacery i po prostu musi być ten kosz pojemny. No ale jeszcze nie wiem co zrobię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zadomowienie
|
Znaczy sie, ze lubisz deszcz?
![]() ![]() Jeszcze co do wozka to po wielu przymysleniach zdecydujemy sie chyba jednak na ten: http://www.boots.com/en/Mamas-&-Papa...7D&cagpspn=pla Troche drogi ale mysle, ze wart swojej ceny ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-02-11 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45089811]U mnie tak samo
![]() ![]() Ja niby na wsi i zamiatam 500 razy dziennie, i myję podłogę, i ganek mam gdzie się buty zostawia a Mała i tak czarne skarpetki ma. Skok? Takie jedzenie to też objaw??? mnie wczoraj śnił się ksiądz, molestujący moje piersi, ale tak sobie pomyślałam, że biedny on, niech se pomaca, tyle jego co sobie pomaca bo nic więcej nie może ![]() Uważaj dziewczyno bo jak się ksiądz śni to złodzieje możesz spotkać ![]() ja poszłam ok. 14 to już niewiele było ![]() Dlatego ja jak sobie coś upatrzę to stoję z tłumem już przed 7 przed lidlem, i szybko lecę po to co mnie interesuje, bo ludzie garściami biorą. ------------------ Buty na wiosnę kupiłam wczoraj w ccc ![]() ![]() Buty super, też musze sobie coś zakupić. Cytat:
Cytat:
![]() |
#2917 |
Zadomowienie
|
hello,
byłam dziś z Ola na szczepieniu. Powiem Wam tylko, że waży 9kg i ma 84cm wzrostu, lol idę sprzątać, poki diabeł drzemie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |||||||||
Zakorzenienie
|
![]() u nas nocka średnia. Ale to dlatego że znów wychodzi nam ząbek- dolna dwójka. Wczoraj w dzień był mega marud. W nocy to samo było. Dopiero jak wzięłam ją o 5.00 do nas do łóżka to wtulona we mnie zasnęła... Cytat:
![]() a gdzie tam jeszcze klub ![]() Cytat:
![]() poprawiłaś mi humor ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A myślałam że będzie super bo dużo pozytywnych opini słyszałam. Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45089811]Magda! biedna ty, nie zdążyłaś do kibelka? [/QUOTE] PADŁAM!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lady, tylko 12 kg???? ![]() ![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-11 o 09:50 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Co do filmów. Ja ostatnio wreszcie obejrzałam film "Nietykalni". Gorąco polecam
![]() ![]()
#2921 |
Zakorzenienie
|
Czy od żelaza może być uczulenie? O_O
![]() Nie wiem co to może być? Albo żelazo, albo ..pokrzywa którą ja wypiłam wczoraj??? Nagrałam filmik ze śniadania, chcecie , czy coś już nas macie w tym temacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Filmik chcemy!! ![]() ![]() ![]() A co do spacerówek. Ja będę miała od siostry używaną -espiro (wygląda jak nowa). Ale to dopiero na wiosnę. Na razie wolę ten mój z dużymi kołami (chociaż śniegu i tak nie ma ![]() ![]()
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wczoraj ważone, nie mam książeczki przed sobą chyba 9160) Filmik: uwaga, trochę głośno, ja dużo gadałam i Amelka krzyczała troszkę) http://www.youtube.com/watch?v=8HVYVNUVzDI Ania: nie wiesz ile kosztuje przesyłka z uk do PL? Taka nie duża, np do 5kg lub mniejsza? JEDYNY ( ![]() Czy rzeczy z Primarka faktycznie mają taką kiepską jakość? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Debrah oglądałam, bez głosu bo Zuzka śpi. Amelka śliczna. I pięknie się łyżeczka posługuje. Widać ta czerwona plamę na dekolcie, ale nie wiem czy to może być z żelaza. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ubran w primarku nie kupuje bo kupilam raz jak jeszcze bylam w ciazy z Gabi trzypak bodziakow i porozciagaly sie w pierwszym praniu. Nawet raz jej ich nie zalozylam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak Ci się żyje w B.? Siostra mowi, że się przyzwyczaja powoli, ale na początku szok i wracać chciała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Bokeh co za sen
![]() ![]() ![]() Debrah a ja się zastanawiam, czy ten sen to nie z powodu żelaza, może coś zaczyna działać ![]() a co do filmiku to Amelka jest boska ![]() ![]() ![]() hope ja dawno nie oglądałam ale swego czasu zalukaj i kinomaniak ogladałam bez limitów i jeszcze itv ale ostatnio itv trzeba się logować i kinomaniak się coś popsiuł ![]() ![]() sylwia ![]() ![]() charlizz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj moja córka była bardzo grzeczna, ale trzeba wyrównać bilans, więc dzisiaj wyje i wyje. Bez powodu, nic nie pasuje. Ehhh.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Debrah zawsze jej dajesz jedzonko z takiego kubeczka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Debrah, też miałam zadać te pytanie. Czemu podajesz z takiego kubeczka?
Bokeh, a czemu u rodziców spałaś?
#2933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Debrah ta nocka, moze faktycznie tak jak pisze nancy ma cos wspolnego z zelazem, bo nas lekarze wielokrotnie pytali o poziom tego pierwiastka w zwiazku z naszymi problemami, tak czy siak ogromnie zazdroszcze ![]() Nawijko gdyby nie tz i to, ze on czuje sie rownie odpowiedzialny za opkieke nad synem jak ja, to ja juz dawno pisalabym do was z wariatkowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
U nas dzis swieto, tz mial wolne, wiec rodzinnie spedzalismy dzien. nawijko Yae przez 4 miesiace przybrala tyle, co Kuba ![]() debrah nie sadze, ze to od zelaza, juz predzej od pokrzywy. Brawa za noc!! Nie powiem, zazdroszcze, ale u nas tez jest jakby lepiej, wiec moze po roczku bedzie jeszcze lepiej ;-) ultra nam z tz "Grawitacja" bardzo sie podobala, ale w kinie w 3D ogladalismy. Taki film tylko na duzym ekranie Yae lepiej spi, to i my ogladamy ostatnio sporo filmow - zaleglosci nadrabiamy ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Yae je sama czesto, jedzenie laduje na podlodze, pozniej z niej zjada. Tylko czasami rozdepcze cos |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ej jak to tak w butach wchodzisz, tyle Cie nie ma i wyskakujesz jak Filip z konopi :P co u Was?? ![]() Cytat:
ja ostatnio z tż oglądałam film the impossible - niemożliwe. O tsunami i rodzinie takiej co ich to spotkało, od połowy ciągle płakałam.... Cytat:
Debrah, to niby nic pewnego ale ja prawdopodobnie będę wysyłać paczkę taką 30kg z angli, bo do podręcznego na bank nie zmieścimy, więc jak będziesz chciała to coś kupię Ci tam... tylko nie wiem jakbyś to widziała ? ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupy nigdy :p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widze, ze mamy podobny gust jesli chodzi o wozki bo ja rozmyslam jeszcze ciagle nad quinnym xtra ![]() ![]() Mamy zime dziewczyny - pierwszy raz w tym roku bialo za oknami ![]()
![]() |
#2939 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kubeczek jest plastikowy - nie mam plastikowej miseczki. Ale to nie powód w sumie bo mozna kupić. To pojemnik do przechowywania jedzenia z Avent - więc ma miarkę. To mi się przydaje przy sporządzaniu kaszy. Średnicę ma taką, że mieści się w podgrzewacz, więc łatwo mi podgrzać obiad na przykład. Chciałam kupić miseczkę ale zrezygnowałam bo jakbym do niej wsadziła porcje jaką je moje dziecko to pewnie by została na ściankach tylko i musiałabym skrobać ![]() ![]() ![]() A myślicie, że to może mieć znaczenie i kupić miseczkę jednak? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz jak sporzałam to to wygląda jak właśnie oparzenie przez pokrzywe. Czerwone i bąbel. To chyba jednak nie powinnam jej pić? Bo tylko ja piłam, dziecko nie, musiała w mleku trochę dostać. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.