|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Gin czy endogin? Ta tarczyca?
Obudziłam Hankę, czekam aż zje i lecę na krew bo w pon endokrynolog. A jak mi się kurde nie chce!
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#2912 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie w pochmurny piateczek.
Kluska ty to wiesz jak porawic humor w taki dzien ;-) cudne te dzieciaczki Ruda wiem co przezylas to jest najgorsze co moze byc zakrztuszenie. A ta siostrzenica hmm tez bym chronila wlasna pocieche ;-) taka rola mamusi ;-) Mysiu fajnie ze sie udalo przelozyc wizyte no i widac ze kompetentny lekarzMu sliczy ten twoj synus Ja wczoraj odnioslam sukces Natalia sama zasnela po kapieli. Dzisiaj pobudka o 6 ale teraz znow lula wiec ja chyba tez sie kimne bo jakos sie nie wyspalam. Musimy isc jeszcze do ksiedza i ogolnie zaczac załatwienia chrzcin bo to juz lada moment 4 maja
|
#2913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas znowu beznadziejna pogoda więc 3 dzień spędzimy w domu.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Kluska super oferta jak na smyka, też bym zakupiła, ale nie wiem jeszcze czy będzie mi potrzebne ![]() PannaMagda też uważam, że kasa najlepsza, będą mieć na swoje wydatki Ewcia pamiętamy kochany pocieszycielu strapionych Tasia glukozę, masz na myśli test obciążenia glukozą? czy ten cukromocz? ja będę to robić jakoś po świętach, podobno im później tym lepiej, dlatego się wstrzymałam, muszę wsiąść skierowanie. za wynikiMysia porządny lekarz Dziś już o niebo lepiej, zakupy jednak poprawiają humor
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja dzisiaj zaczęłam delikatnie plamić - o losie!!! Jakbym nie mogła 2-3dni temu W pracy horror!
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
mysia brawo za wizyte! super ze sie udało. a jak z @???dalej nie ma? ruda jeju ale miałaś przezycie z Kostulkiem. gianka super ze wczorajszy dzień spokojny, mam nadzieje ze noc tez. mu i twój maluszek ma kolki? ojej,biedactwo. dobrze ze znalazłaś złoty środek i dziecko i ty sie tak nie meczysz. dziewczyny moja lala dalej taka grzeczna (tfu tfu),katarek ja bardzo nie meczy,niby powoli przechodzi ale jednak cos zalega, ja sobie wczoraj korzystajac z okazji ze spi wysprzatałam szafki w kuchni-oj było juz ciezko i zaczełam łazienke sprzatac.dzis moze popiore troche firanek i kilka okien umyje choc pogoda do dupci! kochane powiem wam ze Lenka mnie i tz jeszcze bardziej do siebie zblizyła,z poczatku byłam bardzo zmeczona ale teraz juz mi nie przeszkadza wstawanie w nocy. gdy tylko mamy okazje to sie z tz przytualmy, ciuniamy,nie powiem juz o "wieczornych randkach":-D jest cudownie poprostu:-D
|
#2917 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Coffee tak obciazenie. Ja miałam zrobić od razu z powodu tego ze mam cukier w moczu cały czas. Mam nadzieje ze wyjdzie dobrze. Kami oby tak dalej. I Natalka juz ładnie spała. A ty korzystaj poki mała śpi i też kimaj ![]() Mu jaki śliczny okruszek Mysia super ten lekarz. Dobrze ze dało sie przełożyć zabieg. Ja uciekam. Później napisze jak wynik.Dzisiaj jedziemy na zakupy może kupie sobie cos fajnego
|
|
|
|
#2918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny zajrzyjcie do klubu
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
w albumie fotka mojej corci.
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- dziewczyny Lenka ma biały nalot na jezyczku,nie wiem czy to juz plesniawki ale kupiłam Aptin tylko nie wiem za bardzo jak go uzywac,pomozecie? któras uzywała?
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki dzisiaj byłam u najmłodszej sis na kawie,moja chrześnica taka kochana-bawiła się z Kostusiem,dawała bu zabawki,nawet z nim raczkowała chociaż już dawno chodzi
Mysiu tule mocno ![]() Tasia udanych zakupów Izka zaraz zmykam do klubu Arletko u nas też tak jest,wieczory razem-jakiś film,winko po prostu rozmowa i tulenie się ![]() Kluska daj znać jak po wizycie a dzieciaki boskie ![]() Coffe ja też lubię zakupy ![]() Spadam do klubu póki Młody śpi
|
#2921 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziń Dybry! Wczoraj mi jakoś nie wyszło wejście tutaj. Poirytowana byłam jakaś...
Co do uzależnienia od was, to kiedyś namiętnie czytałam Pudelka. A teraz nie, bo nie mam czasu... bo czytam co wy naskrobałyście .Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do książki, to ja byłam w szoku, że w ogóle można tak kogoś potraktować. A Lif fakt, nienormalna jakaś. Czytałam jak na razie wszystko co wydali po polsku Yrsy. Fajna jest też "Lód w żyłach" o Grenlandii. Warto przeczytać pierwszą część z serii przygód Thory "Trzeci znak". A reszta już jest taka sobie. Najgorsza jest ostatnia powieść "Statek śmierci", kompletne dno jak dla mnie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja wczoraj wieczorem chciałam mieć trochę czasu dla siebie, tj. dla maszyny. A każdy coś chciał ode mnie i mnie to wyprowadziło z równowagi. W dodatku uczę się pikowania i nie idzie mi ładnie. Wkurzona strasznie szłam spać, sama nie wiem na co. Najlepsze było to, że wczoraj z okazji tego, że był 10 kwietnia i od rana męczyło mnie czytanie onetu itp., wyraziłam swoją opinię na fb. Aż tu nagle mój "kolega" naskoczył na mnie, skrytykował mnie od podstaw. Zarzucił mi to, że nie mam prawa głosu bo wyjechałam an Islandię... łapki mi opadły. Nie lubię też takiego oceniania, a bo Ty wyjechałaś to jesteś słaba itp. A sam rozsyła do znajomych prośbę o zbiórkę pieniędzy na pomoc jego córce, gdzie główne leczenie już jest skończone i zostały detale do zrobienia. Sami z żoną prowadzą dobrze prosperującą firmę i źle im nie jest. Na prawdę było nam ciężko w Polsce. Mój TŻ to nie miał problemów żeby znaleźć pracę, głównym zmartwieniem byłam ja. Nikt nie chciał zatrudnić niepełnosprawnej dziewczyny. A jak chcieli, to żeby zarabiać na mnie kasę od rządu. Napisałam mu, że nie powinien mnie oceniać, nie znając sytuacji itp. Dziś rano patrzę, a on usunął mnie z grona znajomych na fb i zablokował Zimno dziś u mnie, momentami padał śnieg, taki co znika od razu. Ciekawe czy dam radę dojechać do pracy na rowerze... muszę się cieplutko ubrać. |
||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2923 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Kluska pięknie to ujęłaś, mam to samo co do Naszych tu relacji, jakbyś czytała mi w myślach. Iza nie wien o co chodzi ale i tak ![]() Panna Magda kobieto jak dobrze, że miałaś wtedy przeczucie z tym oknem. A z sąsiada debil. Na chrzciny najlepsza kasa, albo spytać rodziców co potrzebują. Ja kupiłam chrześnikowi biblię dla dzieci na pamiątkę i pieniądze. Na roczek jeździk bo rodzice chcieli. Znajomi zrzucali siębz drugimi chrzestnymi i kupili fotelik do auta bo akurat mały wyrastał. Tasia kciuki za wyniki, oby to nie była cukrzyca. Ewcia ale Kostek ma ostatnio przygody, co chwilę mamę stresuje ![]() Gianka widzisz ,.już jest lepiej. Twraz Natka coraz więcej takich dni bedzie mieć ![]() Kami to ty też chciż za niedlugo Mysia Migotka siostra wszystko zrozumie, jeśli macie dobry kontakt to pewnie samo poójdzie jak się zobaczycie Kuba jest zaj.ebisty właśnie mnie obełtał i zawsze wie jak ominąć pieluszkę i trafić na mamy bluzkę My dziś już po spacerze i pdwiedzinach u prababci czas na chwilę relalsu zanim tż wróci.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Mały zajmuje każdą chwilę, je i płacze na okrągło Nie spałam normalnie od dnia porodu, więc jak Mały na chwilę zaśnie to ja staram się też zmrużyć oczy Jestem wykończona, ale mega szczęśliwa Ale mojego porodu nie życzę NIKOMU, to była gehenna.. na szczęście mam to za sobą i dałam radę, chociaż nikt we mnie nie wierzył Najgorsze były pierwsze 2 dni, teraz z każdym dniem coraz lepiej Natanek jest cudowny, ładnie ssie, a ja walczę z karmieniem i nie dokarmiam mm! Sutki mam całe we krwi, ale nie poddaję się Kocham Go nad życie---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Tak w ogóle to proszę o skróty z wydarzeń z ostatnich dni, bo ciężko będzie nadrobić A i dziękuję za Wszystkie kciuki i za to, że takie kochane jesteście Całujemy ciocie
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, Lila a ja pinda nie zdążyłam jeszcze wrzucić tego co mi rano przysłałaś
przepraszam!Masz super podejście, cieszę się, że mimo tego wszystkiego jesteś pogodna i uśmiechnięta. W wolnej chwili opiszesz poród? Jak w ogóle to się mogło stać, że musieli Cię pruć? Niuniuś jest boski i boskie ma włoski Yss, też takich ludzi nie lubię ![]() U nas dzień marudy, rano już nie wiedziałam co robić bo tylko na rękach była niepłacząca coś mi się zdaje, że mam dla niej za mało pokarmu płacze przy odstawieniu od cyca (mimo że jak ścisnę to z niego jeszcze leci) może nie chce jej się ciągnąć. Albo zęby rzeczywiście gdzieś tam w środku ją bolą. Kombinuję i kombinuję i nie wiem.Potem wyprawiłam Hanię na spacer z dziadkiem i sama zrobiłam 30 basenów
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Mój net miał się lepiej, i dziś znów Rano byłam na zakupach w Ikei, kupiłam kilka pierdół: wanienka, ręczniki, zabawki, itp, potem na szybko do Piotra i pawła po zakupy spożywcze i na koniec wpadłam do super-pharm Jakoś mnie to wszystko wymęczyło dziś bardzo ![]() Wróciłam, ogarnęłam się na szybko z obiadem, uprałam kolejną furę ubranek i trochę odpoczywam TŻ pojechał zobaczyć postęp prac, a ja się przejadę w niedzielę jak nie będzie ekipy i obmierzę ściany pod tapetę Lila Skrót dla Ciebie co u mnie Zaczęłam 34 tc Remont się kończy, mam nadzieję, że w okolicach weekendu majowego się przeprowadzimy ![]() czuję się dobrze, choć już coraz ciężej, i szybko się męczę ![]() Ruda Dobrze zareagowałaś ale jak to czytam, to aż mi się słodko w ustach robi! Pannamagda miałaś nosa! Ja też czasami mam takie przeczucie, chyba kobieca intuicja działa! Arletka Cudnie się to czyta ja też liczę, że jak Borys będzie na świecie, i skończą się te koszmarne remonty to też zaczniemy więcej czasu spędzać razem Super, że Lena wraca do formyMysia super, że zabieg udało się przełożyć, no i wcale nie czekasz tak długo. Przed samą majówką- będziesz miała sporo czasu na odpoczynek 12mu05 no uważaj z tym ciśnieniem, żebyś nie zasłabła! Dobre na szybkie podniesienie ciśnienia jest pomidor posolony- uzupełnia też elektrolity Gianna cieszę się, że trochę lepiej, i że badanie bioderek prawidłowo ![]() Kluska Ja też ostatnio kupiłam różowo- fioletowe smoczki dobrego popołudnia |
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
yss no co za ludzie! ten twój kolega to 5-latek???choc nie obrazam tu dzieciaczków oczywiscie
a moge zapytac? bo napisałaś ze jesteś niepelnosprawna.ale jeśli nie chcesz pisac ok, rozumiem lila oj biedna,takich nocy bedzie wiecej,a czemu ten twój synio tak płacze?kolka? zophie na pewno i u ciebie tak bedzie ale zapewniam ze nie od razu odpoczywaj dziewczyno a nie tak biegasz.ziajka no wybrał sobie syn maminą bluzke,po co ma sobie pieluszke brudzic??? ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- no ja na dzis kończe te porzadki,umyłam sobie 3 okna,firany poprałam,poprasowałąm, załozyłam, umyłam lodówke,i salon cały ogarnełam.
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tatus bawi nasza ksiezniczke jak co dzien po poludniu a mama ma chwile dla siebie Arletko u nas tez dziecko nas bardzo zblizylo z tz. Tylko jakos chyba na przytulanki nie mamy weny,ja juz nawet mam ochote ale nadal sie oczyszczam ![]() Mysiu super ze udalo sie przelozyc Ewciu ja bym zawalu dostala matko to dlawienie sie jest straszne ja tez juz nie raz ryczalam wiec rozumiem co czulas. Zophee juz 34tc matko ale zlecialo ,juz tak blisko Lila porod zapomnisz szybko zobaczysz,ja tez mowilam ze trauma ze siedzi na psychice itp ale juz zapomnialam i teraz juz patrze na to inaczej i nie bylo az tak zle Synus ci wynagrodzi wszystko.Poczatki a zwlaszca ten pierwszy tydz po jest ciezki ale pozniej juz wpadniesz w ten rytm i bedze dobrze.Duza buzka dla ciebie i buziak od cioci dla synusiaYss powiem Ci tak po to jest wolnosc slowa zeby ja wyrazac,a kolega rezcywiscie zachowal sie dosc dziwnie i szczeniacko no sam gest usuniecia z fb o tym swiadczy ale coz widocznie zbyt emocjonalnie podszedl.Kazdy ma jakis swoj bagaz doswiadczen i ludzie nie powinni oceniac innych tylko zajac sie soba ale wiesz jak to jest,olej i juz Ziajka moja tez raz mnie tak bosko orzygala ale to nic najlepsze sa kupy na przewijaku Zawsze dostaje w reke,ostatnio zaatakowala moja koszule nocna i uwage pocieklo mi na stopeKluska wow ale szalejesz z tym basenem ze tez masz samozaparcie brawo!!! A Hanulka moze tak dzis tylko jednorazowo taki kaprys miala.A co do cyckow to moze popij tych laktacyjnych troszke mi one tak naedzaly ze mala nie nadazala wyjadac
|
|
|
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mały przekochanyCytat:
![]() Domiś w końcu dziś miał lepszy humor
||
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilę.. wróciłam do lekarza.. popłakałam się.. bo mam fajnego bezpośredniego lekarza.. mam pseudo PCOs.. pytanie czemu pseudo ?
Bo mój organizm go sobie wmówił.. szans na ciąże nie daje nam dopóki nie zacznę na nowo ufać partnerowi.. dzisiaj miałam wizytę 2w1 i bardziej to była jak rozmowa z psychologiem niż z ginekologiem.. Mamy się zabezpieczać dopóki ja nie poczuje się na nowo "bezpieczna" Mam się zastanowić nad naszą sytuacją życiową i nad tym "czy chce mieć dziecko ?" czy "być matką ?" i na razie mówi, że dziecko dla mnie byłoby "plasterkiem na samotność".. chyba mam doła Jedyne co mnie dziś ucieszyło to JESTEM ZDROWA PRZEPRASZAM, ŻE DZIŚ TYLKO O SOBIE.. ![]() wrócę i ponadrabiam.. i z Yss pogadam Kooocham Was
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy owak ciesze się że nie masz prawdziwego pco
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny żeby było wesoło mój komandos (czyt.SYN) nabił sobie kolejnego guza na głowie
Lila to miałaś cc czy rodziłaś sn bo ja już się zakręciłam Gianka jak fajnie że się odezwałaś dla męża Zakochany w swoich księżniczkach Klusia Ty szaleńcu za basen.Kobieta Rubensa a Ty na pewno taka nie jesteśPanna Magda widać musisz psychicznie odpocząć i się wyciszyć Zophiee ja mam tak samo,niby lubię zakupy ale później padam na pysk ![]() Yss przeczytałam co ten pajac napisał-idiota i tyle a Ty zachowałaś się bardzo grzecznie i ładnie mu odpisałaś ![]() Ziajka ja raz zostałam obrzygana od góry do dołu i jeszcze ściana zahaczona Izka dla Domisia![]() Mysia? Aga? Kurde cieszę się jak głupia że TŻ wraca
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Wyszłam z pracy o 19 Cudnie...@ już przylazła, pierwszy raz od dawna nie miałam plamień Rano myślałam, że to one sie rozkrecaja ale później jak sie polało PannaMagda, fajny ten Twój lekarz Yss, jak tam się czujesz? Sytuacją na fb bym sie nie przejmowała Arletko jakie porządki Ja jestem w czarnej du^pie z porządkami. Iza, czytałam w k. Tule mocno! Będzie dobrze Co ja tam jeszcze miałam... Nie pamietam ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
Ten Twój syn to niezły rozabiaka, ciągle guzy No ale cóż, poznaje maluch świat.Co do Kluski, to ona duża nie jest, wiem co mówię
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia to Cię ładnie przetrzymali
|
#2935 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziś jestem w łóżku od 22giej
![]() Cytat:
super ![]() a rozglądałaś się za lokalem czy sama robisz? przepraszam, pewnie pisałaś a ja niezanotowałam w głowie ![]() jak teściowa? wie o tym, że będziecie się wyprowadzać? Cytat:
) jest po 1 niemożliwa po jednej rozmowie i to przez osobę bez kwalifikacji, a po 2 zwyczajnie nie na miejscu jakieś ziarnko prawdy być może w tym jest, ale to co pogrubiłam to duża przesada a to na zielono to jak to? psychika sobie nie wytworzy chyba wielu pęcherzyków, insulinoodporności ani złego tsh ![]() Cytat:
pytałaś o Lilkę - rodziła naturalnie ale źle ją zszyli i musieli 'pruć' i na nowo zszywać a kształty rubensowskie.. stanęłam dziś w przebieralni w kostiumie przed lustrem i stwierdziłam, że właśnie tak wyglądam Mysiu bardzo, ale to bardzo miłe dla mnie, że piszesz, że tak nie jest. wiem, że Ty byś powiedziała prawdę, gdybyś też tak mnie widziała Cytat:
na szczęście to już tylko przyszły tydzień i wróci do normy Zophiee brawo za 34 tydzień zaraz jeszcze skrobnę co u mnie, tymczasem: Dziewczyny, chciałam Wam poprawić humor a w tej sytuacji poniższy obrazek dedykuję Ewci, przed którą dwa tygodnie niczym nie zmąconych radości
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-04-11 o 22:30 |
||||
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kluska uwierz mi że wyje ze śmiechu -my litlle ponny Co do Lilki co za lekarz ją zszywał? jakiś konował![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Laski ja spadam,jutro jadę na solar,wieczorem kumpela ma urodziny-na szczęście TŻ zostanie z Młodym a ja pójdę balować wrócę i będziemy szaleć
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu to jutro czeka Cię istny dzień dziecka
a little pony? czego to ludzie nie wymyślą ja nie wiem co z moją Pyzą się dzieje pierwszy raz dziś płakała i nie umiałam jej uspokoić. a płakała dużo a jak nie płakała to marudziła. spokojna była tylko przy piersi i bardzo szybko usypiała, a uśmiechnięta na przewijaku bo to jej ulubione miejsce w domu. czy to możliwe, żeby to jeszcze była reakcja na szczepionkę? (kłucie było w środę)w końcu dałam jej paracetamol, przyspieszyłam kąpiel i ululałam. mi ten płacz wyglądał na głód, ale może się mylę....piję herbatki na laktację,przy piersi mała spędza sporo czasu i czekam aż sama wypluje i wtedy daję drugie danie czyli podaję pierś jeszcze raz. nawet po takim standardowym karmieniu płakała, dawałam więc drugą a ona zaczynała jeść jakby była mega głodna... Iza, jak u Domisia wyglądały te ostatnie nienajlepsze dni? podobnie? może to skok rzeczywiście... ![]() tak strasznie mi jej było szkoda ![]() idę spać chyba. Dobranoc
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-04-11 o 23:11 |
|
|
|
#2938 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co ja zrobiłam A co do lekarza, to może i być po części racja. Chyba chciał Ci opisać przypadek "blokady psychicznej". Ale Kluska też ma rację, trochę się rozpędził w tych swoich stwierdzeniach. Cytat:
. A Ty tym co odpisałaś, prawie spowodowałaś że bym kawą monitor opluła. Wariatka normalnie Cytat:
Ja się tam dobrze czuję, dziś już humorek dopisuje. Niepocieszona jestem, bo śnieg mi zaczął prószyć .A ja mam weekend. Chociaż jutro na godzinkę do pracy, jedna sesja zdjęciowa. No ale musimy się odrobić po wycieczce do Polski. Teraz mamy sezon na sesje z okazji bierzmowania. Tutaj to jest ważniejsze niż pierwsza komunia. Tak jak pisałam, pogoda się psuje, lekki śnieg napadał. Dzisiaj z rowerka nici @ już się prawie skończyła, zatem stosunkowo udany weekend się zapowiada .Idę na kanapę, będziemy z TŻtem (sic!) oglądać Project Runway. ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Kluska Zabiłaś mnie tym My Little Pony |
|||
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Yss, mam nadzieję, że nie weźmiesz mnie za ignorantkę
ale jaka tam u Was jest pogoda w ciągu roku? np kiedy kończy się śnieg, jak wygląda wiosna? ile max stopni w lecie?a o Twojej chorobie oglądałam kiedyś program i pamiętam do dziś te smutne dzieci non stop w szpitalu, z powykręcanymi od zrostów kończynami miałaś dużo szczęścia, że Ciebie to ominęło. jak się przedstawiałaś i napisałaś o łamliwości to mnie ciary przeszły normalnie.sąsedzi mi się sprowadzili na górę i tupią i dziecko wyje od 1,5h... a to dziewczynka (Hania z resztą) 2 lata 7 miesięcy ale albo ona jest potworkiem albo sąsiadka popełniła jakieś mega błędy. opowiadała mi ostatnio, że nie może małej oduczyć cyca, że nadal jest w nocy 3 razy (!!!) budzenie na jedzenie. i że ta mała ucieka im ciągle, potrafi wyjść z mieszkania, wsiąść do windy, zjechać i iść na plac zabaw
|
|
|
#2940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do mojej choroby, to też zdaję sobie sprawę że miałam dużo szczęścia. Łagodnie się ze mną obeszła i nie jest aż tak źle. A swoje dzieciństwo to właśnie pamiętam jako ciągłe szpitale. Z tym dzieckiem WTF!? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

no i widac ze kompetentny lekarz
ale miałaś przeżycia.. ale nie dziwię Ci się.

ale Kostek ma ostatnio przygody, co chwilę mamę stresuje
Mały zajmuje każdą chwilę, je i płacze na okrągło
przepraszam!
coś mi się zdaje, że mam dla niej za mało pokarmu 

wrócę i będziemy szaleć