Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-04, 09:17   #2911
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Współczuję niedosypiającym Mamom Hela chyba się dobrze ułożyła, bo sporadycznie budzę się na siusiu w nocy, nic mi nie drętwieje, tylko się cieszyć, że się wysypiam.
Poza tym Córa ma ostatnie 24 h żeby się odwrócić przed wizytą... Szanse marne, przez te 3 tygodnie nawet na drugi bok się nie przekręciła no, ale wierzę w cud
powiem Ci, ze mi sie tez wydawalo, ze mala sie nie obrocila, a tu niespodzianka na usg, glowka w dol

dziewczyny wiecie co? juz nie pamietam jak to jest byc w ciazy

spacyfikowalam Mala wczoraj na cycu, balam sie w nocy zostac sama, w koncu sie wkurzylam i zawinelam ciasno Kroszke w pieluche. kurde, jak reka odjal, spi po kilka godzin, ze musze ja na karmienia budzic i pobudzac do ssania

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 09:30   #2912
Lu7
Raczkowanie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Czy Wy też się tak boicie?

od wczoraj nie mogę przestać myśleć o porodzie i o tym, że już zachwilę z nami będzie

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

PUK PUK

ale tu spokojnie się zrobiło
nie ma z kim pogadać
Stary 2014-05-04, 09:31   #2913
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Lu, ja sie zaczelam bac jak mi wody odeszly

a pozniej miedzy skurczami sie chicharalam, ze sie polozna patrzyla na mnie i zastanawiala czy ja sie smieje czy placze ale z tym tez taka zabawna historia i jeszcze mowila do mnie, ze pewnie troche; mi to zajmie, jesli ciagle mam taki dobry humor. 3h pozniej Lilka byla z nami

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 09:39   #2914
Nikii89
Zakorzenienie

Santom gratulacje bo nie pamiętam czy Ci gratulowałam :P

Lu ja też w ciąży miałam leczenie kanałowe, do końca mi tego zęba zrobił. Jak urodzę to mam się tylko zgłosić na RTG, bo tego mi w ciązy nie wykonał. A chce sprawdzić czy wszystko OK.

Co do porodu to ja jakoś lajtowo do tego podchodzę , w sumie z pierwszym też tak podchodziłam bardziej się obawiam tęsknoty za starszakiem i tego jak dadzą sobie radę.

Dzisiaj TŻ zajmuje się synem - kara za wczoraj To tego obiad musi zrobić itp. a ja się lenię (chociaż chyba poprasuję bo mi się nudzi )

A po południu o ile pogoda się nie zepsuje planujemy pojechać z synem do Europarku. A niech się dziecko zabawi bo potem z takimi wypadami może być ciężko ....
Stary 2014-05-04, 09:40   #2915
Lu7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
Lu, ja sie zaczelam bac jak mi wody odeszly

a pozniej miedzy skurczami sie chicharalam, ze sie polozna patrzyla na mnie i zastanawiala czy ja sie smieje czy placze ale z tym tez taka zabawna historia i jeszcze mowila do mnie, ze pewnie troche; mi to zajmie, jesli ciagle mam taki dobry humor. 3h pozniej Lilka byla z nami

jakby mi wody odeszły to bym chyba zemdlała z wrażenia
a przecież to możliwe już w każdym momencie...
tymbardziej, że coraz częściej brzuch mi się stawia no i te okropne bóle w krzyżu i podbrzuszu jak na okres tylko taki moocny

dziś podjęłam decyzje o nieruszaniu się z Warszawy
do porodu nigdzie nie jeżdze - nie warto już ryzykować

to musiało dość komicznie wyglądać
odejście wód to mi się kojarzy typowo filmowo
pewnie gdyby przy ich odejściu nic mnie nie bolało
to też by mnie trochę rozbawiło a później bym zemdlała
Stary 2014-05-04, 09:42   #2916
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lu7 Pokaż wiadomość

Witamy się w 38 tc !!
:

to godzina W tuż tuż, bo cc robia wczesniej
Lu trzymam może jeszcze przyszły tydzień
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 09:50   #2917
Lu7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość

to godzina W tuż tuż, bo cc robia wczesniej
Lu trzymam może jeszcze przyszły tydzień

Ginekolog powiedział, że sprobujemy zrobić w ostatnim tygodniu ciąży
czyli wypadałoby w następnym tygodniu, dowiem się w czwartek
Stary 2014-05-04, 09:53   #2918
beatusia10
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki. Gratuluje nowym mamusiom z calego serca! Niestety nawet nie mam mozliwosci nadrobic:-( jestem wrakiem czlowieka- od tygodnia nie spie albo wcale, albo max godzine na dobe. Walcze o karmienie piersia, ale kazda polozna mowi co innego i ja juz wariuje. Raz slysze,ze mam dokarmiac,raz,ze nie, raz,ze mam karmic na zadanie,czyli wtedy, kiedy Maly chce, pozniej, ze max co godzine, ale godzina miedzy poczatkiem jednego i kolejnego karmienia, za chwile,ze to ma byc godzina miedz koncem jednego a poczatkiem kokejnego karmienia, dzis znow slysze,ze jesli po karmieniu z obu piersi nie spi przynajmniej 2 godziny, to musze dokarmiac sztucznie. No a On po cycku to spi godzine.. Juz nie mam pojecia,co robic. Placze prawie ciagle. Dzis znow uslyszalam,ze od placzu pokarm sie spala i nawet nie jestem w stanie opisac co czuje. Tym bardziej,ze wyglada na to,ze pokarm jest, bo dzis rano jak sutek wypadl Malemu,to mi pokapalo po koszuli. Mielismy dzis wychodzic do domu,ale w zwiazku z tym,ze w nocy karmilam Go 40 minut z obu piersi i dalej plakal i szukal jedzenia, wiec dokarmilam jeszcze 20ml sztucznego, a On dalej sie darl i polozne probowaly i wlozyc rurke w pupke i daly glukoze, i polozyly na brzuszku, i daly smoczka i nie dal sie uspokoic. Ostatecznie stwierdzily,ze Go przekarmilam. I ze On tylko wyglada na glodnego,a wcale taki nie jest.. no i w sumie byl bardzo niespokojny,wiec doszly do wniosku,ze moze ma chore uszka.. jutro mamy laryngologa. Mamo Ktosia- odniesiesz sie do tego? Bo ja juz trace sily :-(
Stary 2014-05-04, 09:58   #2919
Lu7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Gratuluje nowym mamusiom z calego serca! Niestety nawet nie mam mozliwosci nadrobic:-( jestem wrakiem czlowieka- od tygodnia nie spie albo wcale, albo max godzine na dobe. Walcze o karmienie piersia, ale kazda polozna mowi co innego i ja juz wariuje. Raz slysze,ze mam dokarmiac,raz,ze nie, raz,ze mam karmic na zadanie,czyli wtedy, kiedy Maly chce, pozniej, ze max co godzine, ale godzina miedzy poczatkiem jednego i kolejnego karmienia, za chwile,ze to ma byc godzina miedz koncem jednego a poczatkiem kokejnego karmienia, dzis znow slysze,ze jesli po karmieniu z obu piersi nie spi przynajmniej 2 godziny, to musze dokarmiac sztucznie. No a On po cycku to spi godzine.. Juz nie mam pojecia,co robic. Placze prawie ciagle. Dzis znow uslyszalam,ze od placzu pokarm sie spala i nawet nie jestem w stanie opisac co czuje. Tym bardziej,ze wyglada na to,ze pokarm jest, bo dzis rano jak sutek wypadl Malemu,to mi pokapalo po koszuli. Mielismy dzis wychodzic do domu,ale w zwiazku z tym,ze w nocy karmilam Go 40 minut z obu piersi i dalej plakal i szukal jedzenia, wiec dokarmilam jeszcze 20ml sztucznego, a On dalej sie darl i polozne probowaly i wlozyc rurke w pupke i daly glukoze, i polozyly na brzuszku, i daly smoczka i nie dal sie uspokoic. Ostatecznie stwierdzily,ze Go przekarmilam. I ze On tylko wyglada na glodnego,a wcale taki nie jest.. no i w sumie byl bardzo niespokojny,wiec doszly do wniosku,ze moze ma chore uszka.. jutro mamy laryngologa. Mamo Ktosia- odniesiesz sie do tego? Bo ja juz trace sily :-(

biedctwo

nawet nie potrafię sobie wyobrazić co przeżywasz
mam nadzieje, że się szybko wyjaśni co malutkiemu nie pasuje
Stary 2014-05-04, 10:05   #2920
Ramona_85
Zakorzenienie

beatusia10 trzymam kciuki za Patrysia, oby to nie były uszy, tylko faktycznie przejedzenie
Stary 2014-05-04, 10:08   #2921
karolkya
Wtajemniczenie

Santom GRATULACJE

Beatusia oby się szybko wyjaśniło co z Malym i żeby się uspokoił i karmienie było już proste

Dzień dobry

Na suwaczku 36 tc a do porodu 28 dni

Pogoda się trochę poprawiła mam nadzieję że jeszcze się utrzyma słonko do popołudnia bo chcemy z mężem na spacer gdzieś do lasu sobie pójść.

Miłej niedzieli
Stary 2014-05-04, 10:15   #2922
ilkas
BAN stały

Madziula, to dopiero paradoks..że przy noworodku można się bardziej wyspać niż przy starszaku

Lu7, gratuluję 38 tyg A co do strachu – porodu się nie boję. Wręcz nie mogę się doczekać ! Jedyne co..to boję się, żeby z Leosiem było wszystko dobrze Jakoś przez tą moją cukrzycę ciążową im bliżej porodu to dopadają mnie czarne myśli.

Santom, no proszę, jak to można szybko o ciąży zapomnieć hehe

Nikii, to zostaw to prasowanie i leń się!

Beatusia, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, i jutro za tego laryngologa !!

Karolkya , za nowy tydzień

U nas dziś słoneczko Mila właśnie śpi, mąż poszedł sobie pobiegać a jak wróci to jedziemy na cały dzień do moich rodziców. Oczywiście kończy się weekend to robi się ładna pogoda

Ja już chcę urodzić ! I nie dlatego, że mam dość ciąży (tzn no to też ) ale jakoś zaczęłam się bać o Leosia..to wszystko przez tą cukrzycę. Ostatnio już było ok z cukrami..nawet czasem już nie mierzyłam po jakiś posiłkach...a wczoraj wieczorem dziubałam sobie słonecznik do filmu i zmierzyłam po...a tu 139 i się przeraziłam Jakoś tak czarne myśli mnie naszły czy aby na pewno jest z nim wszystko ok...czy będzie zdrowy...czy ta cukrzyca mu nie zaszkodzi itd..
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 10:17   #2923
karolkya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Ja już chcę urodzić ! I nie dlatego, że mam dość ciąży (tzn no to też ) ale jakoś zaczęłam się bać o Leosia..to wszystko przez tą cukrzycę. Ostatnio już było ok z cukrami..nawet czasem już nie mierzyłam po jakiś posiłkach...a wczoraj wieczorem dziubałam sobie słonecznik do filmu i zmierzyłam po...a tu 139 i się przeraziłam Jakoś tak czarne myśli mnie naszły czy aby na pewno jest z nim wszystko ok...czy będzie zdrowy...czy ta cukrzyca mu nie zaszkodzi itd..
Dobrze będzie, wiem że się martwisz ale to chyba przypadłość każdej z nas z różnych powodów. Ty przez cukrzycę, ja przez antybiotyki i choroby już od miesiąca. Ale musimy być dobrej myśli że wszystko będzie ok i nasze dzieciątka będą zdrowe
Stary 2014-05-04, 10:21   #2924
Lu7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Madziula, to dopiero paradoks..że przy noworodku można się bardziej wyspać niż przy starszaku

Lu7, gratuluję 38 tyg A co do strachu – porodu się nie boję. Wręcz nie mogę się doczekać ! Jedyne co..to boję się, żeby z Leosiem było wszystko dobrze Jakoś przez tą moją cukrzycę ciążową im bliżej porodu to dopadają mnie czarne myśli.

Santom, no proszę, jak to można szybko o ciąży zapomnieć hehe

Nikii, to zostaw to prasowanie i leń się!

Beatusia, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, i jutro za tego laryngologa !!

Karolkya , za nowy tydzień

U nas dziś słoneczko Mila właśnie śpi, mąż poszedł sobie pobiegać a jak wróci to jedziemy na cały dzień do moich rodziców. Oczywiście kończy się weekend to robi się ładna pogoda

u mnie wiele myśli, poród czy z malutkim wszystko będzie ok- niby wyniki są ok ale przecież dopóki się nie urodzi nigdy nic nie wiadomo..
no i czy sobie damy radę ... wszystko na raz
Stary 2014-05-04, 10:46   #2925
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dzień dobry
U nas dziś jak prawie u wszystkich słonecznie Igula śpi a później idziemy na jakiś rodzinny spacerek nad zalew

Ilkas wiem co czujesz bo ja też mam takie obawy mimo, że moje cukry są w normie ale tak czy siak jakoś drżę na samą myśl, gdybym coś zaniedbała i Majce by coś było, ale odganiam czarne myśli i Ty też tak zrób jak najszybciej!! Nasze dzieciaczki będą zdrowe

Beatusia mam nadzieję, że z Patrysiem będzie wszystko dobrze i to tylko z przejedzenia

no i gratuluję wszystkim nowych tygodniu, ja się zapomniałam pochwalić, że wczoraj weszliśmy w 37 tydzień coraz bliżej

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 11:01   #2926
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość

Pogoda się trochę poprawiła mam nadzieję że jeszcze się utrzyma słonko do popołudnia bo chcemy z mężem na spacer gdzieś do lasu sobie pójść.

Miłej niedzieli
Super gratulacje

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość

no i gratuluję wszystkim nowych tygodniu, ja się zapomniałam pochwalić, że wczoraj weszliśmy w 37 tydzień coraz bliżej
za wczorajszy 37 tc

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 11:05   #2927
ilkas
BAN stały

Ehh..pewnie macie rację ! Wszystkie się zamartwiamy o zdrowie maluszków..ale najważniejsze to myśleć pozytywnie...bo stres i tak tutaj nie pomoże...

Niegrzeczna, w takim razie gratuluję nowego tygodnia
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 11:07   #2928
nadiak1
Rozeznanie

Cytat:

od wczoraj nie mogę przestać myśleć o porodzie i o tym, że już zachwilę z nami będzie

Ja się boję strasznie. Od czwartku dopadło mnie zalanie zatok i teraz już jest masakra. Bo modle się żeby nie rodzić z infekcją taka osłabiona i teraz co noc wydaje mi się że rodzę. Każdy ból to dla mnie zwiastun. Taka jestem poddenerwowana i zestresowana że nie da się tego opisać. Boję się . . .
No i dzisiaj rozpoczynam 39 tc
nadiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 11:23   #2929
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
powiem Ci, ze mi sie tez wydawalo, ze mala sie nie obrocila, a tu niespodzianka na usg, glowka w dol

dziewczyny wiecie co? juz nie pamietam jak to jest byc w ciazy

spacyfikowalam Mala
Agaaga my obie z Santom przechodziłyśmy stres wynikający z niewłaściwego położenia dziecka i obie nie zauważyłyśmy, kiedy obrót nastąpił by u Ciebie było podobnie

Santom co do pogrubionego to padłam

Cytat:

No spokój no forum bo wreszcie słońce wyszło
Poza tym osoby nakręcające wątek są zajęte: Ramona sprząta po malowaniu a Kasian nad morzem

Lu7 za donoszoną ciążę
Słuszna decyzja o nieopuszczaniu miasta
Ja wczoraj jakiegoś doła chwyciłam, zryczałam się jak głupia Wyłam pod prysznicem, na toalecie w łazience i jeszcze potem w ramię tż.
Wkręciłam sobie film, że skoro nasze pożycie intymne wygasło parę miesięcy temu, to po porodzie już w ogóle nic z tego nie będzie. Choć tż zapewnia, że to nie moja wina i z moim wyglądem nie ma nic wspólnego, to ja nie do końca w to wierzę. Zaczęłam rozkminiać, że jak pęknę albo mnie natną to satysfakcja z sexu będzie wiele mniejsza i już całkiem się od siebie odsuniemy i że to moja wina będzie bo za mało ćwiczyłam mięśnie kegla i że gdybyśmy uprawiali seks, to miałabym mięśnie tamtej okolicy w lepszej formie....
Masakra daj spokój....

Stawiam paczkę rurek z biedronki, że Ramona jutro rano będzie robić pranie

Cytat:
dzień dobry
U nas dziś jak prawie u wszystkich słonecznie Igula śpi a później idziemy na jakiś rodzinny spacerek nad zalew

za 37 tc

U nas też dziś słońce wyszło choć jest koło 10 stopni tylko

karoylka u mnie 13 dni do porodu

madziuula pięknie śpicie z Patrysiem

To ile my mamy tych Patryczków na wątku? Trzech?

beatusia po pierwsze tylko spokój Cię uratuje (wiem, fajnie się mówi z boku)
Jeśli przystawiasz dziecko do piersi, gdy jesteś zdenerwowana, to synek też się denerwuje bo wyczuwa Twój nastrój. Spróbuj go nieco bardziej poobserwować. Czy on cycka ssie bo je, czy ssie bo się bawi. Jak długo trwa karmienie? Czy przysypia w trakcie? Może bardziej chce być blisko i się przytulać aniżeli cycować?
Czy jak go przystawiasz, to wymachuje nóżkami i rączkami?
Możesz spróbować go zawinąć/zakokonić tak jak zrobiła Santom - zawiń małego ciasno w pieluszkę, tak żeby nie machał rączkami i skupił się na jedzeniu.
Ja myślę, że on śpi lekko, nerwowo bo ty jesteś zdenerwowana a to na pewno nie pozwoli Wam na szybsze wyjście do domu.

Lepiej żałować tego co się zrobilo
justiwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 11:25   #2930
Lu7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
Ja się boję strasznie. Od czwartku dopadło mnie zalanie zatok i teraz już jest masakra. Bo modle się żeby nie rodzić z infekcją taka osłabiona i teraz co noc wydaje mi się że rodzę. Każdy ból to dla mnie zwiastun. Taka jestem poddenerwowana i zestresowana że nie da się tego opisać. Boję się . . .
No i dzisiaj rozpoczynam 39 tc

Wiem, że większość z Was jest bardzo za porodem naturalnym...
i cesarka na życzenie to według Was przesada... ale ja się modlę aby do terminu cesarki nic się nie zaczęło i boję się przy każdym bólu, że to już... psychicznie to trudne podziwiam te z Was które czekają w niepewności ja jestem za słaba
Stary 2014-05-04, 11:27   #2931
nadiak1
Rozeznanie

Cytat:
dzień dobry

Ilkas wiem co czujesz bo ja też mam takie obawy mimo, że moje cukry są w normie ale tak czy siak jakoś drżę na samą myśl, gdybym coś zaniedbała i Majce by coś było, ale odganiam czarne myśli i Ty też tak zrób jak najszybciej!! Nasze dzieciaczki będą zdrowe

Beatusia mam nadzieję, że z Patrysiem będzie wszystko dobrze i to tylko z przejedzenia

A ja się znów obawiam, czy moja usunięta tarczyca nie zaszkodziła Małemu i czy będzie zdrowy. TSH muszę mieć najbliżej 0, a wiadomo, że to nie jest normalny poziom. Czytałam, że jak się nie leczy w ogóle tarczycy to dziecko może być chore na debilizm. Niby badania robili w ciąży, ale tego w życiu płodowym nie wybadają i bardzo się boję. Dowiemy się dopiero jak się urodzi . . . a to już nie długo.
Stary 2014-05-04, 11:28   #2932
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
[

gratulacje
Stary 2014-05-04, 11:37   #2933
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Nikki to ladnie tztA ustawilas

Ilkas nie zamartwiaj sie o Leosia, cala ciaze sie pilnujesz, napewno jest oki

Beatusia w tej sytuacji najlepiej żebyscie jak najszybciej wyszli z tego szpitala nie sluchaj juz tych rad, skuo sie na was, posluchaj instynktu matki bo ty wiesz naepiej czy maly glodny czy nie. Jezeli chcesz karmic piersia to nie dokarmiaj, widzisz ze masz mleko wiec oki nie karm z zegarkiem i pamietaj ze nie kazdy placz oznacza glod na wadze maly przybiera? Z tego co piszesz to raczej przejedzony jest... i nie pozwalaj dawac glukozy, jak wtedy ma pic mleko...

Generalnie niemowalak je co 2-3 h od 20 do 45 minut, jak zasypia na cycu to poglaszcz po policzku, pod brudka by byl pelen cykl karmienia, wtedy ma szanse pospac

I przede wszystkim bez stresu spokojnie, masz pokarm, mlodemu sie krzywda nie dzieje, ale stres matki wyczuwA

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 11:38   #2934
nadiak1
Rozeznanie

Cytat:
Wiem, że większość z Was jest bardzo za porodem naturalnym...
i cesarka na życzenie to według Was przesada... ale ja się modlę aby do terminu cesarki nic się nie zaczęło i boję się przy każdym bólu, że to już... psychicznie to trudne podziwiam te z Was które czekają w niepewności ja jestem za słaba
Dla mnie to nie przesada i rozumiem Twój strach. Sama się zastanawiałam nad cesarką i nawet jak bym chciała to były by dwa powody, aby ją sobie załatwić. Ale , że moja mama strasznie na to nalegała, a ja jakoś nie lubię być zmuszana to zrobiłam według własnego sumienie, oczywiście zbierając opinie od specjalistów dwukrotnie. Nigdy nie wiadomo jak się skończy poród, ale mam za sobą 4 różne operacje i wiem, że ciężko się po nich wychodzi więc zdecydowałam się rodzić naturalnie, a jak się zakończy? Nie wiem.
Trzymam kciuku abyś dotrwała
Stary 2014-05-04, 11:43   #2935
kaorlak
Zadomowienie

Cześć Kochane!

Dzisiaj się chwalę, że moja Pyza kończy dzisiaj miesiąc
Jak ten czas leci, bycie w ciąży wydaje mi się tak odległe, że już nie pamiętam jak to jest w ogóle nie tęsknię za tym stanem, wolę jak Hanusia jest po drugiej stronie brzuszka.

Gratuluję rozpakowanym Mamusiom, nowych tygodni i donoszonych Dzieciaczków
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 11:49   #2936
nadiak1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Cześć Kochane!

Jak ten czas leci, bycie w ciąży wydaje mi się tak odległe, że już nie pamiętam jak to jest w ogóle nie tęsknię za tym stanem, wolę jak Hanusia jest po drugiej stronie brzuszka.

Jeju jaka słodka.
Aż by się chciało przytulic i pocałować.
Gratuluję, że tak ładnie dziewczyna rośnie.
Stary 2014-05-04, 11:53   #2937
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć Kochane!

Jaka słodziutka niunia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-04, 11:58   #2938
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kochane!

jaka kochana Kruszynka
Stary 2014-05-04, 12:08   #2939
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Cześć Kochane!

Prze słodziutka
Super że się dobrze chowa i niech rośnie rośnie

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 12:13   #2940
Lu7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Jaka słodziutka niunia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

jest przeurocza... <3

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości