Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, część V - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-24, 15:14   #2911
dusia_tcv
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
Prześlij burzę na lubelszczyznę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
O kochana chętnie bardzo bo nie chce mi się tej wody zgarniać
dusia_tcv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 15:30   #2912
framboise87
Raczkowanie

Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś

Cytat:
Napisane przez sunfire Pokaż wiadomość
Załącznik 5690877 a oto moje kochane słoneczko

słodziak, piękny jest! gratulacje raz jeszcze!

aż się rozczuliłam i chcę już mojego przytulać wiedziałyście Dziewczyny, że na usg widać włosy? Miki ma niezłą czuprynę

ja dziś u rodziców na wsi, właśnie burza przeszła, popadało i jest orzeźwiająco! czekam na tż-a bo pojechał na podkarpacie na konferencję
i oglądałam rzeczy, które moja mama kupiła dla wnuka, śliczne są, najpiękniejszy gruby kocyk i śpioszki kilka par cudne
ale oczywiście z wyprawką nadal jestem w lesie, w przyszłym tyg tż-owi nie odpuszczę bo chciałabym już wszystko kupić i mieć w pogotowiu
Stary 2014-05-24, 16:02   #2913
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez framboise87 Pokaż wiadomość
słodziak, piękny jest! gratulacje raz jeszcze!

aż się rozczuliłam i chcę już mojego przytulać wiedziałyście Dziewczyny, że na usg widać włosy? Miki ma niezłą czuprynę

ja dziś u rodziców na wsi, właśnie burza przeszła, popadało i jest orzeźwiająco! czekam na tż-a bo pojechał na podkarpacie na konferencję
i oglądałam rzeczy, które moja mama kupiła dla wnuka, śliczne są, najpiękniejszy gruby kocyk i śpioszki kilka par cudne
ale oczywiście z wyprawką nadal jestem w lesie, w przyszłym tyg tż-owi nie odpuszczę bo chciałabym już wszystko kupić i mieć w pogotowiu

Moje Dziecko też ma włosy Taką "szczotę"

W kwestii kas pierwszeństwa wypowiedziałam się, podkreślę raz jeszcze, że ja z takowych korzystam i generalnie walczę o to, żeby wszystkie przywileje, które mam z tytułu ciąży były respektowane, ale nie zapominam o kulturze Bo to, że komuś jej brakuje, nie oznacza, że ja też mam zachowywać się niekulturalnie.
Ale każdy ma swoje zdanie, postępuje jak chce i odpowiada za siebie.
Różne sytuacje mi się zdarzały, w kolejkach, w komunikacji miejskiej etc., ludzie są różni, jedni mili, drudzy nie. Tylko raz zareagowałam bezczelnie, kiedy baba pchając się do wyjścia z autobusu odepchnęła mnie (również wychodziłam) i uderzyła reklamówką w brzuch.
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 16:14   #2914
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Hura wlasnie urodzeniowa wage zlapala ba nawet przekroczyla

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 16:23   #2915
Domi_00
Rozeznanie

Dzień dobry Mamuśkom!

Cytat:
Hej, Borys urodzony 22 maja ok 2000g, nie pamiętam po narkozie. Sam oddycha, czekamy na wyniki badań, trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok i nie lekceważcie twardnień, bo gdybym nie była w szpitalu to moglibyśmy nie zdąźyć.
Cytat:
Napisane przez ptz sunfire Pokaż wiadomość
: jupi:

Mam najdzielniejszą żonę i syna pod słońcem !
Sunfire i PTŻ Gratuluję Wam z całego serducha Mały jest śliczny!

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Witajcie, ja dziś musiałam wynieść się z sypialni i spać w drugim pokoju ... była taki mega zaduch że bez klimatycacji nie wyrobimy. w czerwcu ciągne tż po klime do pokoju
Cytat:
Napisane przez i like it Pokaż wiadomość
Kurcze tez o tym myślałam ale czy malenstwu klima nie zaszkodzi? Ktoś coś wie na ten temat?
To ja się wypowiem. Mam klimę w mieszkaniu, ponieważ inaczej nie dałoby się wytrzymać. Mieszkamy na ostatnim piętrze, bardzo wysoko, mamy też olbrzymie okna (widok piękny ale szklarnia niestety ) i bez klimy nie przetrwalibyśmy lata, a i teraz już ją uruchamiamy.

Przy małej też nie będziemy mieli wyjścia. Z tym, że klima jest w salonie, a łóżeczko dziecka będzie w sypialni, więc nie będzie bezpośredniego kontaktu z zimnym powietrzem. Poza tym warto zainwestować przy okazji w nawilżacz powietrza, bo niestety klima wysysa wilgoć w moment i ja np. latem miałam przez to bardzo wysuszoną skórę twarzy. No i najważniejsze: trzeba ją regularnie czyścić i odgrzybiać (przed sezonem i po sezonie), bo to właśnie może stanowić zagrożenie dla malucha, ale jeśli klima czyściutka to dziecku nic nie będzie.

My generalnie staramy się nie przesadzać z używaniem, jak tylko robi się chłodniej to wietrzymy, otwieramy okna i w ogóle. Klima jest na najgorsze godziny w ciągu dnia. Aha no i trzeba się przygotować na wyższe rachunki za prąd, bo cholerstwo ciągnie mnóstwo

_____

Ja już po uczelni. Myślałam, że zejdę w tym upale, moje stopy wyglądały jak serdelki Gdyby nie te obrzęki to ciąża byłaby dla mnie stanem idealnym, ale nie można mieć wszystkiego

A co do kolejek, to ja już kiedyś pisałam, że spotyka mnie mnóstwo życzliwości na co dzień, więc nie mam na co narzekać. I uważam, że należy podchodzić do każdego z kulturą bo to świadczy o nas samych. Poza tym - karma wraca Uważam, że jeśli my podchodzimy z kulturą do kogoś to trochę tym samym wymuszamy kulturalne zachowanie u tej osoby. A roszczeniowość i postawa pt. "bo mnie się należy" wywołują tylko agresję i odwrotny skutek

Idę poleżeć z nogami w górze

PS. Celebrinfea wielkie brawa dla Twojego Żarłoczka!!!! Gratulacje!

Edytowane przez Domi_00
Czas edycji: 2014-05-24 o 16:25
Domi_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 16:34   #2916
Karolinek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość

No to pieknie rosnie Jagodka

Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka
Karolinek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 16:42   #2917
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie juz pisałas, ale ile musi ważyć żeby ją wypuścili??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-24, 17:28   #2918
sunfire
Rozeznanie

Cytat:

Super

sunfire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 17:29   #2919
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Super

a jak Ty się czujesz??
Stary 2014-05-24, 17:55   #2920
svelta
Rozeznanie

Cytat:

svelta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 18:01   #2921
simka234
Wtajemniczenie

Cytat:
Załącznik 5690877 a oto moje kochane słoneczko

Piękności.. boniu też już bym chciała mieć moje maleństwo..

Nie wiedziałam że taka burza bedzie
A co do babki to zanim jej tak odpowiedziałam to wysłuchałam jeszcze kilka chamskich tekstów których już nawet nie pisałam..
Nie zachowuję się w ten sposób i też często spotykam się z życzliwością..
Też uważam że trzeba się zachowywać uprzejmie i kulturalnie ale działa to w dwie strony
A wczoraj miałam kiepski dzień i na dodatek już powinnam być po posiłku bo mi cukier leciał i ja też nie mam zamiaru wysłuchiwać jak ktoś mnie obrażaBo mu się tak podoba ja nie byłam dla niej nieuprzejma- i nie widzę powodu dla którego ona się tak zachowała
Na dodatek miała pełen koszyk zakupów a ja 3 produkty więc chyba bym godzinę tej kasy nie blokowała i strasznie jej się kolejka nie wydłużyła

Trudno jej problem- wybuchło się mi
a na dodatek kilka osób z kolejki też jej dołożyło więc widocznie uznali że jej zachowanie nie było ok..

I nie zgodzę się z opinią że miała prawo się tak zachować bo ja grzecznie przeprosiłam
I nie byłam roszczeniowa postałam pierw kilka minut w tej kolejce patrząc czy ktoś mnie przepuści ale każdy widząc brzuch udawał że nie widzi wieć przeprosiłam i powiedziałam że mam tylko kilka rzeczy i chciałabym przejść do przodu, i jakoś nikt inny nie widział problemu..

I to by było na tyle w temacie
Każdy może mieć swoje zdanie..

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Celebrinfea Gratulację dla Jagody

,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem.
Kocham

Edytowane przez simka234
Czas edycji: 2014-05-24 o 18:03
simka234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-24, 19:58   #2922
i like it
Rozeznanie

Cytat:

klask i:

Cytat:
Napisane przez Domi_00 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamuśkom!

To ja się wypowiem. Mam klimę w mieszkaniu, ponieważ inaczej nie dałoby się wytrzymać. Mieszkamy na ostatnim piętrze, bardzo wysoko, mamy też olbrzymie okna (widok piękny ale szklarnia niestety ) i bez klimy nie przetrwalibyśmy lata, a i teraz już ją uruchamiamy.

Przy małej też nie będziemy mieli wyjścia. Z tym, że klima jest w salonie, a łóżeczko dziecka będzie w sypialni, więc nie będzie bezpośredniego kontaktu z zimnym powietrzem. Poza tym warto zainwestować przy okazji w nawilżacz powietrza, bo niestety klima wysysa wilgoć w moment i ja np. latem miałam przez to bardzo wysuszoną skórę twarzy. No i najważniejsze: trzeba ją regularnie czyścić i odgrzybiać (przed sezonem i po sezonie), bo to właśnie może stanowić zagrożenie dla malucha, ale jeśli klima czyściutka to dziecku nic nie będzie.

My generalnie staramy się nie przesadzać z używaniem, jak tylko robi się chłodniej to wietrzymy, otwieramy okna i w ogóle. Klima jest na najgorsze godziny w ciągu dnia. Aha no i trzeba się przygotować na wyższe rachunki za prąd, bo cholerstwo ciągnie mnóstwo
dzięki za odpowiedź, nawilżacz mam już od kilku miesięcy bo mi strasznie wysuszało śluzówkę nosa odkąd jestem w ciąży i w okresie grzewczym bardzo mi pomagał. jak tylko zobaczę,że została jakaś "zbędna"kasa to chyba zainwestujemy bo strasznie źle znoszę duchotę i upały

serdelki... dziś tak samo mówiłam o czymś co zobaczyłam zamiast palców u stóp a kostek to już od trzech dni nie widziałam

kochane ponawiam pytanie dot. kiedy udało wam się wcisnąć w spodnie sprzed ciąży???
i like it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 20:18   #2923
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Hm ja to raz lepiej raz gorzej. Nogi wreszcie mi odpuszczaja opuchnięcie, ale jeszcze wszystko musi sie zagoic...

Mala musi ponad 2kg wazyc. No i jesc samodzielnie przynajmniej z butli.

Stary 2014-05-24, 20:25   #2924
debesciara
Zadomowienie

Witam się po nieobecności!

Celebrinfea śliczna córunia! gratulacje dobicia do urodzeniowej wagi, dużo zdrówka dla Was!

Fame współczuję szpitala, mimo że był do przewidzenia, ale fajnie że Cię wypuszczą jeszcze! głosować nie można w szpitalu? Chyba powinien wystarczyć dowód? Zbadaj temat bo coś mam przeczucie że byś dobrze zagłosowała
No i dzięki za troskę

sunfire ogromne GRATULACJE!!! Czytałam Twojego posta kilka razy z niedowierzaniem! Dobrze że byliście w szpitalu jak pojawiło się to krwawienie.. no i że zdążyli zareagować w porę.. Borysek śliczny i widać dobrze sobie radzi skoro już w łóżeczku! Buziaki dla Was

simka okropna baba, tymbardziej jeśli miałaś kilka rzeczy... Podziwiam... ja pewnie tylko bym poprzeklinała w głowie, albo się popłakała

i like it odpowiem Ci w sprawie powrotu do spodni sprzed ciąży skoro nalegasz... nie chciałam martwić... ale ja wciąż czekam na ten dzień od ok 2,5 roku... No ale teraz wiele dziewczyn szybko wraca do formy, więc u Ciebie wcale nie musi być tak źle...

---------
Melduję się w domku, wróciliśmy dziś w nocy. Pobyt pełen wrażeń, na nudę nie narzekałam Najbardziej się cieszę że mogliśmy być nad morzem No i fajnie spotkać dawno (lub wcale) nie widzianych bliskich
Niestety nie obyło się bez lekkich komblikacji w postaci przeziębienia już pod koniec pobytu, kaszel męczy mnie cały czas... No i bólu zęba.. jeszcze na "obczyźnie" musiałam wyleczyć zęba, na szczęście dostałam "ciążowe" znieczulenie, dentystka zaaplikowała lekarstwo i czeka mnie leczenie kanałowe w przyszłości.. Co mnie zaciekawiło, mówiła że leczenie kanałowe w ciąży jest refundowane przez nfz, później już nie... Czy któraś z Was wie coś na ten temat? Będę wdzięczna za info

"Przeleciałam" Was pobieżnie, byłyście dość łaskawe Teraz postaram się być już na bieżąco, chociaż czeka mnie pranie i prasowanie maluszkowe... Ostateczne pakowanie toreb do szpitala, urodzinki córci itd.. także nuda mi nie grozi

Edytowane przez debesciara
Czas edycji: 2014-05-24 o 20:30
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 20:30   #2925
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Hm ja to raz lepiej raz gorzej. Nogi wreszcie mi odpuszczaja opuchnięcie, ale jeszcze wszystko musi sie zagoic...

Mala musi ponad 2kg wazyc. No i jesc samodzielnie przynajmniej z butli.

Cieszę się ogromnie, że Jagódka dobiła do wagi urodzeniowej, trzymam kciuki za dobicie do 2 kg w mig

A miałam Cię jeszcze zapytać, jak wspominasz cc? I czy spotkałaś się może w Zośce z dr Boryczko?
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 20:48   #2926
svelta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość

Niestety nie obyło się bez lekkich komblikacji w postaci przeziębienia już pod koniec pobytu, kaszel męczy mnie cały czas... No i bólu zęba.. jeszcze na "obczyźnie" musiałam wyleczyć zęba, na szczęście dostałam "ciążowe" znieczulenie, dentystka zaaplikowała lekarstwo i czeka mnie leczenie kanałowe w przyszłości.. Co mnie zaciekawiło, mówiła że leczenie kanałowe w ciąży jest refundowane przez nfz, później już nie... Czy któraś z Was wie coś na ten temat? Będę wdzięczna za info
Wiem tyle co Ty- kanałowe jest na NFZ w ciąży I usuwanie kamienia też jest refundowane. Normalnie raz w roku, a dla ciężarnych 2 razy w roku. To pewne na 100%.
A to ze względu na to, że problemy z zębami wpływają na cały organizm- nawet na serce. A niewielu ludzi o tym wie
svelta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 20:51   #2927
sunfire
Rozeznanie

Celebrinfea a przystawiasz małą do piersi już?

sunfire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 21:35   #2928
i like it
Rozeznanie

Debesciara dzięki za szczerą odpowiedź, przynajmniej mam teraz dwie skrajne wypowiedzi wiec.... będę myśleć pozytywnie aby jak najszybciej wskoczyć w stare gatki ale zakupie jeszcze przed porodem parę ciuchow w większej rozmiarowce aby w lipcu i sierpniu moc się lansować z córą wokol bloku coś czuje, ze nie będę mieć siły i czasu na zakupy juz po
Stary 2014-05-24, 21:47   #2929
simka234
Wtajemniczenie

i like it to wszystko zależy moja siostra rodziła w styczniu a teraz waży jak przed ciążą ale w swoje spodnie żadne nie wchodzi bo jej się biodra rozeszły i się nie zapina poprostu więc generalnie to ciężko stwierdzić
A niektóre osoby i całą ciąże w swoich śmigają
Słyszałam taką opinie że jeśli to pierwsza ciąża to biodra się rozchodzą i już nie wracają do tych cm przed ciąży, podobno w drugiej już tak się nie rozchodzą i powrót do figury jest łatwiejszy..
Ale to pewnie tylko teoria a życie życiem..

,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem.
Kocham
simka234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 23:28   #2930
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
Cieszę się ogromnie, że Jagódka dobiła do wagi urodzeniowej, trzymam kciuki za dobicie do 2 kg w mig

A miałam Cię jeszcze zapytać, jak wspominasz cc? I czy spotkałaś się może w Zośce z dr Boryczko?
Nie pamietam tej pani Jak wspominam? Hm... Na poczatku jak dopust bozy. ( mialam mega plan rodzenia sn).
Powiem tak, jeśli chodzi o znieczulenie to jeśli masz planowane cc to spoko. Ja wyladowalam na stole juz z pelnym rozwarciem wiec jak sie mozesz domyslac wysiedzenie w spokoju bylo nie lada wyzwaniem.

Samo ciecie/szycie ot ciagniecia. Za to pionizacja/ wstawanie z łóżka etc... dla mnie osobiście masakra. Zastanawialam sie kto to wymyślił. Teraz jestem ok. 2 tyg po. Nadal nie moge śmigac a przy kichnieciu/śmiechu za brzuch sie lapie. No ale to moze moje indywidualne odczucia???

Cytat:
Celebrinfea a przystawiasz małą do piersi już?

Oj nie... Ona jeszcze nie ma koordynacji. Na razie ćwiczy z rehabilitantka z butelka.

Stary 2014-05-25, 04:59   #2931
rybka13
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny.
Przez ostatni tydzien nie mialam czasu tu zajrzec, wiec nie wiem co u was teraz weszlam a tu nowina
sunfire serdeczne gratulacje sliczny synus zdrowka dla was

Ja wczoraj bylam na jeszcze jednej wizycie. Niestety juz bez usg, ale... Szyjka miekka, skrocona, dzidzius bardzo nisko. Musze sie oszczedzac, zeby wytrzymac do terminu a czeka mnie tyle rzeczy do zrobienia w domu...
Jutro wracamy do uk, mam nadz.ze wroce i do was.
Buziaki.
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 07:21   #2932
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Rybka kciuki trzymam.

Stary 2014-05-25, 08:08   #2933
malwiska
Zakorzenienie

Witajcie z rana, od godziny prasuje ciuchy i już mi się nie chce, wczoraj u nas bardzo pochmurnie ale dzisiaj już wychodzi słoneczko jeden dzień chłodniejszego powietrza dał mi bardzo dużo, a spało się bosko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-25, 09:33   #2934
pszczola189
Rozeznanie

Witam sie niedzielnie z pracy nuda jak nieszczęście, a tu do 15 muszę wysiedzieć. Kto wymyślił prace w niedziele?! I to jeszcze w sklepie monopolowym?! :sciana:

Sent from my Lumia 610 using Tapatalk

ADAŚ ur. 26.07.2014
waga: 2790g
długość: 54cm

: love:
pszczola189 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 10:02   #2935
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczola189 Pokaż wiadomość
Witam sie niedzielnie z pracy nuda jak nieszczęście, a tu do 15 muszę wysiedzieć. Kto wymyślił prace w niedziele?! I to jeszcze w sklepie monopolowym?! :sciana:

pewnie Ci co musza sie dopic po sobotniej imprezie
Stary 2014-05-25, 10:21   #2936
kularek
Zadomowienie

sunfire - jaki śliczny Borysek

i like it; - mi to zajeło z 3 mies -ale nie we wszystkie bo jednak biodra zostały mi troszkę szersze chociaż dziwne bo nie jest to zauważalne przez innych i niektóre dałam siostrze bo za nic nie chciały się dopiąć na moich "kościach"

Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
Moje Dziecko też ma włosy Taką "szczotę"
...... Tylko raz zareagowałam bezczelnie, kiedy baba pchając się do wyjścia z autobusu odepchnęła mnie (również wychodziłam) i uderzyła reklamówką w brzuch.
no właśnie i każdemu zdarzy się czasem tak zareagować - ja nigdy nie byłam niemiła dla innych nawet jak oni byli to dusiłam to w sobie -jednak coraz częściej przekonuję się, że większość ludzi się nie zmieni i trzeba ich traktować tak jak oni innych - niestety

Cytat:
klask i:

simka - a ja się z tobą zgadzam

i dziewczyny jak by tak od razu przeczytać wasze wypowiedzi na ten temat to jednak Wasze zdanie nie różni się za bardzo od siebie i zawsze zależy od określonej sytuacji

wczoraj moja mama rozmawiała z żoną kuzyna która też jest w ciąży i jest w szpitalu bo mały chce już wychodzić a u niej to 30 tydz - do końca na pewno nie wytrzyma ale żeby chociaż jeszcze troszkę ... to jest ich drugie dziecko, pierwsze niestety stracili pod koniec 5 mies i wogóle strasznie dużo przykrych rzeczy ich spotyka - pozazdrościć im tylko pogody ducha bo wiele osób by się już dawno załamało

ja chyba zwariuje od tych moich stóp i dłoni - niedługo chyba wogóle przestanę spać :/ dobrze, że dziś trochę chłodniej po wczorajszym upale
zostało mi 31 dni
chciałabym spędzić jakoś aktywniej dzisiejszy dzień a wcale nie mam pomysłu

kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 10:40   #2937
dusia_tcv
Zadomowienie

Ja przez wczorajszą pogodę nie mam prądu nie jest pewne kiedy naprawią bo zgłoszeń od choler koszmar dobrze że lodówkę miałam w miarę pustą bo umarł w butach..... ale podwórko dziś dopiero suszyliśmy aby woda nie wleciała do garażów i pomieszczeń gospodarczych Dobrze że mały grzeczny je i śpi
dusia_tcv jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-25, 11:01   #2938
Fame
Zakorzenienie

Hej.
A ja zaraz umrę.. Z nudów i gorąca do tego mała okopuje mi wnętrzności jak tylko może

Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 11:31   #2939
pszczola189
Rozeznanie

Malwiska, pewnie tak ludzie, ale dziś upał.. Mogłaby być jakas burza, nie obrazilabym sie

ADAŚ ur. 26.07.2014
waga: 2790g
długość: 54cm

: love:
pszczola189 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 11:36   #2940
i like it
Rozeznanie

Simka, kularek dzięki za wypowiedz - teraz przynajmniej mniej więcej wiem czego się spodziewac
Rybka trzymaj się ciepło i oszczędzaj jak tylko możesz

Na śląsku pogoda cudna, wczoraj cały dzien słoneczko a dziś z powrotem się wypogadza aż nie chce się wracać do miasta.... miłej niedzieli dla tych leniuchujacych a przede wszystkim pracujących
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości