Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-21, 16:20   #2911
201701051337
Konto usunięte

Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Luna-nareszcie się doczekałaś Maleńka Gratuluję Pięknotko!!!
Maljo-proponowany żelek to gigant
Twój TŻ był z Tobą na konsultacji? Mierzyłaś przy Nim wkładki?
Kochana masz wspaniały uśmiech!!! Ząbki bielusieńkie, że szok!!!

Tak bardzo zazdroszczę Wam spotkania Moje dwie sympatie razem Dlaczego muszę mieszkać tak daleko od Was!!!
Misiaczku za komplement, to zawsze miło jak cos w nas sie komuś podoba a na usteczka i zabki faktycznie nie narzekam jeszcze teraz zrobię mały kwasik w uUstka i juz wogole bede zadowolona mam nadzieje

Kochanie tez rozpaczam z powodu odległości ale cóż , chociaż popisać tu możemy Misiaczku i powspierac sie nawzajem

Co do rozmiaru implantu to jak mierzyłam go w zwykłym stanika i wyglądał zupełnie naturalnie , jak podwójny pushup plus moje cycki spuchniete przed okresem wiec luzik , nawet TZ sie na to otworzył ze nie wyglądam jak mega cycol tylko tak proporcjonalnie . Bedzie ok rozmiarem wiec . Wieczorem dam tu zdjecia z przymiarki i same ocencie , ja uważam ze jest z klasa i bez przegięcie

Teraz tylko musze spełnić pewne kryteria przed oper w związku ze swoimi problemami zdrowotnymi o których Wam juz tu pisałam i które okazały sie poważniejsze niż sądziłam

Byłam dzisiaj na konsultacji u dwóch lekarzy i żaden nie zrobi mi oper jezeli nie bede miala pewnych zasw o gotowości do oper .

W piątek jadę do jednego specj . Od mojej choroby . W poniedziałek do drugiego , w zasadzie dopiero wtedy bede miała pewność kiedy nadam sie do oper

Powiem Wam ze miałam szczęście ze moj dr od nosa go zrobił. Dzisiaj zobaczyłam ze u innych chirurgów po przeprow wywiadzie tak szybko i łatwo nie doszłoby do oper

Co do noska byłam dzisiaj na kontroli tak jak Wam mówiłam . Pan dr pokazał technikę masażu i powiem Wam ze jak tylko ja zastosowałam nos od razu zrobił sie węższym i końcówka szpiczasta ... To uświadomiło mi jaka tam jest opuchlizna . Dr powiedział ze wyciągnął cały środek i do pół roku zobaczę realny efekt w całości .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez 201701051337
Czas edycji: 2014-05-21 o 16:31
201701051337 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 16:22   #2912
koteczka18
Wtajemniczenie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 17

Cytat:
Napisane przez zielonaoliwkaaa Pokaż wiadomość
A jak myślicie ta modelka ma anatomiczne czy okrągłe?
Jak dla mnie okragle ale ma chyba sporo swojego gruczolu....

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-21, 16:24   #2913
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasika84 Pokaż wiadomość
Myślę, że spokojnie Po zdjęciu szwów jest po prostu bosko! Nic mnie już nie ciągnie. Także według mnie po tygodniu można już wracać do normalnego życia.

Dr powiedział mi, że mam już żyć normalnie (mam się tylko na rękach nie podciągać ). Z sauną i basenem poczekać jeszcze tydzień. Piersi mam dosyć wysoko, ale powiedział, że powinno być bez pasa ok, tylko żebym tak ze 2h dziennie bez stanika pobiegała Oczywiście jak tylko weszłam do domu, po poszedł w kąt i założę po 2h
Kasika, jakieś niesamowite tempo chirurg Ci narzucił. Dziwne jak dla mnie. Do tego 2h bez stanika??? Do 6tyg dziewczyny chodzą non-stop. Miałam zalecone "wietrzenie" piersi po pół godziny, ale tylko ze względu na szwy wokół brodawki. Siedziałam i nie ruszałam się po zdjęciu stanika. Natłuszczałam jedynie miejsca cięcia i przykładałam gaziki zaraz przed nałożeniem. Miałam operację ponad 2tyg. przed Tobą, a lekarz zalecił jeszcze 6 tygodni bez basenu, sauny i solarium...
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 16:25   #2914
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maljozmaz Pokaż wiadomość
Kochanie tez rozpaczam z powodu odległości ale cóż , chociaż popisać tu możemy Misiaczku i powspierac sie nawzajem

Co do rozmiaru implantu to jak mierzyłam go w zwykłym pancerniku wyglądał zupełnie naturalnie , jak podwójny pushup plus moje cycki spuchniete przed okresem wiec luzik , nawet TZ sie na to otworzył ze nie wyglądam jak mega cycol tylko tak proporcjonalnie . Bedzie ok rozmiarem wiec .

Teraz tylko musze spełnić pewne kryteria przed oper w związku ze swoimi problami zdrowotnymi o których Wam juz tu pisałam i które okazały sie poważniejsze niż sądziłam

Byłam dzisiaj na konsultacji u dwóch lekarzy i żaden nie zrobi mi oper jezeli nie bede miala pewnych zasw o gotowości do oper .

W piątek jadę do jednego specj . W poniedziałek do drugiego , w zasadzie dopiero wtedy bede miała pewność kiedy badań sie do oper

Powiem Wam ze miałam szczęście ze moj dr od nosa go zrobił. Dzisiaj zobaczyłam ze u innych chirurgów po przeprow wywiadzie tak szybko i łatwo nie doszłoby do oper

Co do noska byłam dzisiaj na kontroli tak jak Wam mówiłam . Pan dr pokazał technikę masażu i powiem Wam ze jak tylko ja zastosowałam nos od razu zrobił sie węższym i końcówka szpiczasta ... To uświadomiło mi jaka tam jest opuchlizna . Dr powiedział ze wyciągnął cały środek i do pół roku zobaczę realny efekt w całości .

Kochana zobaczysz nosek bedzie.śliczny to dopiero początek metamorfozy i pewnie dużo opuchlizny tam jest

Stary 2014-05-21, 16:30   #2915
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koteczka18 Pokaż wiadomość
Ej no chyba nie zaczailam wiesz blond zobowiązuje

Napisałam, że widziałam kogoś i opowiadał mi o Tobie Wyglądał jak z Twojej, może dalekiej rodzinki
Stary 2014-05-21, 16:33   #2916
kasika84
Rozeznanie

Cytat:
Kasika, jakieś niesamowite tempo chirurg Ci narzucił. Dziwne jak dla mnie. Do tego 2h bez stanika??? Do 6tyg dziewczyny chodzą non-stop. Miałam zalecone "wietrzenie" piersi po pół godziny, ale tylko ze względu na szwy wokół brodawki. Siedziałam i nie ruszałam się po zdjęciu stanika. Natłuszczałam jedynie miejsca cięcia i przykładałam gaziki zaraz przed nałożeniem. Miałam operację ponad 2tyg. przed Tobą, a lekarz zalecił jeszcze 6 tygodni bez basenu, sauny i solarium...
Misiaczku lekarz nie narzucił mi tempa Po prostu powiedział, że mam żyć normalnie. Blizny pięknie mi się goją. Gdybym po tygodniu od op czuła się źle i nie była w pełni sprawna, to przecież nie kazałby mi zachowywać się normalnie
On już na konsultacji mówił mi, że pacjentki najczęściej po tygodniu zapominają już o op. Wtedy nie chciałam w to uwierzyć, ale jak widać się da.

W staniku chodzić non stop? Ok, ale ja też wychodzę z założenia, że z piersiami nic się nie stanie bez. Co najwyżej podziała na nie grawitacja. Ale ja przecież nie wychodzę bez stanika na siłownię, tylko wykonuję codzienne sprawy domowe czy choćby tak jak teraz siedzę przed komputerem. I powiem Wam, że bez stanika czuję się cudnie! Może gdybym miała mega duże piersi, to by mi ciążyły i lekarz powiedziałby co innego, ale z moimi rodzynkami
Stary 2014-05-21, 16:34   #2917
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisałam, że widziałam kogoś i opowiadał mi o Tobie Wyglądał jak z Twojej, może dalekiej rodzinki
Ze co??? Ale jak???

Stary 2014-05-21, 16:36   #2918
201701051337
Konto usunięte

Cytat:
Kochana zobaczysz nosek bedzie.śliczny to dopiero początek metamorfozy i pewnie dużo opuchlizny tam jest

dziękuje Kochana

201701051337 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 16:36   #2919
mimoza102
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aszkim Pokaż wiadomość
Piersi sa jeszcze takie twardawe. Blizny sie powoli goja. To juz 3 tyg po. Nie moge sie doczekac jak beda 3 mce miały.

oj ja tak samo na razie strasznie napięte, opuchnięte i twarde a czas mi się dłuży ... czekam aż znormalnieją
mimoza102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 16:47   #2920
zielonaoliwkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Jak dla mnie okragle ale ma chyba sporo swojego gruczolu....

A czy Ty sama wybieralas rozmiary implantu? Czy oddalas to w rece chirurga ?
zielonaoliwkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 16:49   #2921
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
A czy Ty sama wybieralas rozmiary implantu? Czy oddalas to w rece chirurga ?
Hmmm pol na pol... umówiliśmy sie na 440 i 495... a ze.miałam.duzo.skóry.włoż ył większy a by jeszcze weszlo:/ mam anatomy ponieważ w okrągłych.nie bylo takiej projekcji ktora by wypełniła.moj biust.... musiałabym celować w 600cc a to.dla mnie kalectwo :/ i aseksulane...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-21, 16:56   #2922
zielonaoliwkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Hmmm pol na pol... umówiliśmy sie na 440 i 495... a ze.miałam.duzo.skóry.włoż ył większy a by jeszcze weszlo:/ mam anatomy ponieważ w okrągłych.nie bylo takiej projekcji ktora by wypełniła.moj biust.... musiałabym celować w 600cc a to.dla mnie kalectwo :/ i aseksulane...

aha rozumiem, i jestes zadowolona z efektu zabiegu ?
Stary 2014-05-21, 16:58   #2923
szann
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 17:01   #2924
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
aha rozumiem, i jestes zadowolona z efektu zabiegu ?
Długi czas przeszkadzał mi rozmiar.. ze za duże.potem ze.anatomki... ale z.dnia na dzien sie przyzwyczajam i zaczynam je.kochac)))))))

Stary 2014-05-21, 17:10   #2925
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Ze co??? Ale jak???

Oto On
Stary 2014-05-21, 17:13   #2926
zielonaoliwkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Długi czas przeszkadzał mi rozmiar.. ze za duże.potem ze.anatomki... ale z.dnia na dzien sie przyzwyczajam i zaczynam je.kochac)))))))

To dobrze, ze jestes zadowolona uwazasz ze anatomki czy okragle sa lepsze?

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Oto On
hehehe ale super!!
Stary 2014-05-21, 17:14   #2927
entropia666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luna160 Pokaż wiadomość
Dodałam kilka fotek- tylko takie z tel. na świeżo teraz jestem wciąż w plastrach i mam mega pancerniaka, co wszystko zasłania.Jak się zagoją to dodam nowe.
Co do tego cięcia to wiecie to temat kontrowersyjny, w Pl jest chyba z 2 lekarzy, którzy w ogóle potrafią w ten sposób operować- mianowicie Weteranki doc i ten mój. W Stanach robią to najczęściej przez endoskop i wtedy operacja trwa 6 godzin. Ten 'mój' doc uczył się w RPA, ma spore doświadczenie- wiek , lata praktyki , inaczej nie wybrałabym go. On w ogóle robi piersi specyficzne - czyli okrąglaski i dość spore- i nie każdemu się takie podobają. Ale bez problemu zrobi też anatomki, i cięcie pod piersią jak ktoś sobie zażyczy. Uparcie chciał dać większe ale nie chciałam.Te mi się wydają gigantami bo 350 cc to dla takiego kurdupelka jak ja kawał cyca.
Póki co nie oceniam jego pracy, zrobię to za kilka miesięcy. Nikomu też nie polecam ani jego, ani tej metody-nie chciałabym być odpowiedzialna za taką decyzję.Fajnie ,że będę mieć piersi bez blizn. Ale prawdą jest,że w razie poprawek to tylko cięcie pod piersią wchodzi w grę. On robi bardzo małe te cięcia pod piersią-tak się chwalił, ale zdecydowałam się na to pachowe jednak.
Za to ból po- tak z kilka godzin- masakra- okropność -nie wyobrażam sobie że miałabym w tym stanie jeszcze wymiotować - może to był błąd,że nie chciałam morfiny?...Cóż teraz jestem wyposażona w Ketonal, i Tramal i antybotyk i coś na grzyba.
Z innej beczki- jestem mega głodna-objadam się Nutellą i jak tak dalej pójdzie to co to będzie bez ćwiczeń?
Luna gratulacje

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny
Dzisiaj mi się śniło, że miałam przeprowadzoną operację i bardzo ładne piersi, a teraz mi smutno... Muszę uzbierac pieniądze na operacje....
Pisalam do L.P i zaproponował mi 380 ml okrągłe, powiedziałam, ze chcialabym anatomy i troche wieksze, a on ze 420ml anatomy. Czy to dużo? Co sądzicie?
Jak na LP to i tak Ci mało zaproponował

dr M.M.K Kraków
entropia666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 17:18   #2928
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Oto On
Hahahahahahahhajahahaj padlam i leżę a juz snulam domysły czy sie.kufa wydalo ze cycki robilam hahahahahah jesteś roz-je-bana

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
To dobrze, ze jestes zadowolona uwazasz ze anatomki czy okragle sa lepsze?

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

hehehe ale super!!
Zależy jakie masz wymagania i jaki masz biust przed. Jezeli jedrny i ładny to anatomek wyjdzie mega ładnie jak u wrednego stworzonka i Kachuli i kasi i kici.nh dużo.jest.mega ladnych cyckow okrągłe jezeli masz plasko.mzoe wyjsc jak piłka jezeli masz duzo gruczolu wyjdzie ladnie i naturalnie. Zalezy jakiego efektu oczekujesz)

Stary 2014-05-21, 17:24   #2929
entropia666
Zadomowienie

Cytat:
Myślę, że spokojnie Po zdjęciu szwów jest po prostu bosko! Nic mnie już nie ciągnie. Także według mnie po tygodniu można już wracać do normalnego życia.

Dr powiedział mi, że mam już żyć normalnie (mam się tylko na rękach nie podciągać ). Z sauną i basenem poczekać jeszcze tydzień. Piersi mam dosyć wysoko, ale powiedział, że powinno być bez pasa ok, tylko żebym tak ze 2h dziennie bez stanika pobiegała Oczywiście jak tylko weszłam do domu, po poszedł w kąt i założę po 2h
Mnie dr nie pozwolił latać tak bez stanika. Widzę, że co lekarz to inne zalecenia.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Ja właśnie też się zdziwiłam tym wszystkim, zalecenia miałam takie jak Ty Misiaczku.

dr M.M.K Kraków

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-21, 17:26   #2930
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez entropia666 Pokaż wiadomość
Luna gratulacje

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Jak na LP to i tak Ci mało zaproponował
Pewnie sie boi wkladac duze po ostatnich ekscesach i pewnie kare zaplacil za te P.I.P.y wiec teraz.musi doladowac portfel

Stary 2014-05-21, 17:29   #2931
entropia666
Zadomowienie

Cytat:
Zależy jakie masz wymagania i jaki masz biust przed. Jezeli jedrny i ładny to anatomek wyjdzie mega ładnie jak u wrednego stworzonka i Kachuli i kasi i kici.nh dużo.jest.mega ladnych cyckow okrągłe jezeli masz plasko.mzoe wyjsc jak piłka jezeli masz duzo gruczolu wyjdzie ladnie i naturalnie. Zalezy jakiego efektu oczekujesz)

Aaaaa głupoty pleciesz, moje wyszły jak anatomy

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Pewnie sie boi wkladac duze po ostatnich ekscesach i pewnie kare zaplacil za te P.I.P.y wiec teraz.musi doladowac portfel

Powinien jeszcze zapłacisz odszkodowanie nklodii i innym za te spie...pszone cycki

dr M.M.K Kraków
Stary 2014-05-21, 17:34   #2932
zielonaoliwkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Hahahahahahahhajahahaj padlam i leżę a juz snulam domysły czy sie.kufa wydalo ze cycki robilam hahahahahah jesteś roz-je-bana

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Mam mały biust i wydaje mi się, ze lepiej chyba anatomy w moim przypadku.

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Powinien jeszcze zapłacisz odszkodowanie nklodii i innym za te spie...pszone cycki

tak czesto L.P niepoprawnie operacje wykonuje?
Stary 2014-05-21, 17:36   #2933
entropia666
Zadomowienie

Cytat:
Misiaczku lekarz nie narzucił mi tempa Po prostu powiedział, że mam żyć normalnie. Blizny pięknie mi się goją. Gdybym po tygodniu od op czuła się źle i nie była w pełni sprawna, to przecież nie kazałby mi zachowywać się normalnie
On już na konsultacji mówił mi, że pacjentki najczęściej po tygodniu zapominają już o op. Wtedy nie chciałam w to uwierzyć, ale jak widać się da.

W staniku chodzić non stop? Ok, ale ja też wychodzę z założenia, że z piersiami nic się nie stanie bez. Co najwyżej podziała na nie grawitacja. Ale ja przecież nie wychodzę bez stanika na siłownię, tylko wykonuję codzienne sprawy domowe czy choćby tak jak teraz siedzę przed komputerem. I powiem Wam, że bez stanika czuję się cudnie! Może gdybym miała mega duże piersi, to by mi ciążyły i lekarz powiedziałby co innego, ale z moimi rodzynkami
No tak, co tam grawitacja, to tylko 15 tys i mogą zlecieć do pępka od razu po operacji
Po tygodniu żyć normalnie? Wiesz, ja też się dość dobrze czułam po tygodniu, w zasadzie gdybym chciała to mogłabym robić wszystko. Z tym, że ja postanowiłam przez 3 miesiące się oszczędzać-dopóki piersi się w miarę nie ułożą. No i nosić stanik 6-8tyg, bo on też im nadaje kształt z tego co mi wiadomo. No ale każdy robi to co uważa za stosowne..

dr M.M.K Kraków

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-21, 17:38   #2934
mimoza102
Rozeznanie

Cytat:

dzisiaj Natalka jest u niego na konsultacji ... zapowiedziała, że będzie dym
Stary 2014-05-21, 17:39   #2935
entropia666
Zadomowienie

Cytat:

tak czesto L.P niepoprawnie operacje wykonuje?
Kochana nie wiem jak często on psuje cycki, bo u nas na forum jest duzo kobiet z pięknymi piersiami od niego, ale wiem jak się odciął od naszej forumowej koleżanki i olał ją po tym jak jej zepsuł piersi.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez mimoza102 Pokaż wiadomość
dzisiaj Natalka jest u niego na konsultacji ... zapowiedziała, że będzie dym
Jakbyś coś wiedziała więcej to dawaj znać. Ciekawa jestem jak to się wszystko potoczy i czy uda jej się dogadać z nim.

dr M.M.K Kraków
Stary 2014-05-21, 17:42   #2936
mimoza102
Rozeznanie

Cytat:
Kochana nie wiem jak często on psuje cycki, bo u nas na forum jest duzo kobiet z pięknymi piersiami od niego, ale wiem jak się odciął od naszej forumowej koleżanki i olał ją po tym jak jej zepsuł piersi.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Jakbyś coś wiedziała więcej to dawaj znać. Ciekawa jestem jak to się wszystko potoczy i czy uda jej się dogadać z nim.
myślę że na kłótni się skończy będę wiedziała na pewno ale dopiero za kilka dni ... napiszę co i jak .. w klubie
Stary 2014-05-21, 17:47   #2937
zielonaoliwkaaa
Raczkowanie

[QUOTE=entropia666;4655685 2]Kochana nie wiem jak często on psuje cycki, bo u nas na forum jest duzo kobiet z pięknymi piersiami od niego, ale wiem jak się odciął od naszej forumowej koleżanki i olał ją po tym jak jej zepsuł piersi.

Powinien zrobic jej poprawkę . Biedna dziewczyna, współczuje jej.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-21, 17:50   #2938
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
No tak, co tam grawitacja, to tylko 15 tys i mogą zlecieć do pępka od razu po operacji
Po tygodniu żyć normalnie? Wiesz, ja też się dość dobrze czułam po tygodniu, w zasadzie gdybym chciała to mogłabym robić wszystko. Z tym, że ja postanowiłam przez 3 miesiące się oszczędzać-dopóki piersi się w miarę nie ułożą. No i nosić stanik 6-8tyg, bo on też im nadaje kształt z tego co mi wiadomo. No ale każdy robi to co uważa za stosowne..

Ja też szalałam, bo miałam swoją pooperacyjną głupawkę. Musiałam się wyżyć bo cierpiałam wewnętrznie Koszenie trawy i takie tam... normalne funkcjonowanie Skończyło się na trzech krwotokach z nosa, których nigdy w życiu nie miałam. Widać było, jak bardzo organizm przemęczony był operacją i potrzebował odpoczynku.
Stary 2014-05-21, 17:50   #2939
luna160
Raczkowanie

Cytat:
Mnie dr nie pozwolił latać tak bez stanika. Widzę, że co lekarz to inne zalecenia.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Ja właśnie też się zdziwiłam tym wszystkim, zalecenia miałam takie jak Ty Misiaczku.
To tak jak ja.Wiecie co mi doskwiera to takie chlupotanie niefajne, pomimo tego, że miałam dreny- tak w ogóle zdjęcie ich to był prawdziwy hardcore- darłam się wniebogłosy. Ponoć wciąż są dyskusje czy są potrzebne te dreny, czy też nie.
Misiaczek -pewnie że żałuje ,ze dzielą nas odległości, jeszcze jak!
Z Majlomaz- nie raz się pewnie spotkamy, taką mam nadzieję. I kochana- lepiej słuchać zaleceń obu ostrożniejszych lekarzy, tak mi się wydaje,że gdy chodzi o zdrowie to nie ma co ryzykować
luna160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 17:55   #2940
entropia666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luna160 Pokaż wiadomość
To tak jak ja.Wiecie co mi doskwiera to takie chlupotanie niefajne, pomimo tego, że miałam dreny- tak w ogóle zdjęcie ich to był prawdziwy hardcore- darłam się wniebogłosy. Ponoć wciąż są dyskusje czy są potrzebne te dreny, czy też nie.
Misiaczek -pewnie że żałuje ,ze dzielą nas odległości, jeszcze jak!
Z Majlomaz- nie raz się pewnie spotkamy, taką mam nadzieję. I kochana- lepiej słuchać zaleceń obu ostrożniejszych lekarzy, tak mi się wydaje,że gdy chodzi o zdrowie to nie ma co ryzykować
Ja drenów nie miałam w ogóle A chlupotanie/bulgotanie to norma po operacji Mnie się nawet teraz czasem to zdarza-oczywiście niedawno nawet panikowałam z tego powodu, ale wytłumaczono mi, że to norma

dr M.M.K Kraków
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości