|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
Niech jeszcze wprowadzą skierowania do ginekologa. ![]()
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Taaa, za to z trądzikiem nie trzeba.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Nie mam siły na dziadków. Przyjechałam z mama bo wizyta domowa lekarza do dziadka. I się dowiadujemy, ze babcie wczoraj od 23 do 3 dusiło w klatce, klocie w sercu, ręka lewa dretwieje. Babcia po zawale, wtedy jak miala nic nie powiedziala. teraz też objawy na zawał i co? Jeszcze nam mówić nie chciała! Dziadek nogi tak spuchniete ze jak się dotknie to zostaje skóra taka odkształcona, ledwo chodzi, ciśnienie 75/45 (!), chyba mu coś jak półpasiec wyszło, ale nie, oni nie potrzebują pomocy i mogą sami mieszkać. Płakać mi się chce z tej bezsilności na nich.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
![]() Tiaa i najpierw przed rodzinnym trzeba będzie rozłożyć nogi czy faktycznie nam coś dolega ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ze starszymi ludźmi tak jest. Np. moja mama, chociaż bardzo młoda, bo ma 52 lata i sporo swoich dolegliwości, m.in. bardzo bolą ją ręce, ale makaron robiony co niedzielę musi być. Pytam - po co? Skoro Cię bolą, to odpowiada bym przestała, bo ona lubi ![]() Ale mała dała mi czadu, padam na twarz dzisiaj ![]()
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie do domu, izba przyjęć to paranoja. Zawał.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Nic, szybko jadłospis na jutro i jakieś żarcie zrobię, żeby mieć w razie długiego czekania na izbie i idę spać, padam na twarz, psychicznie i fizycznie. ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Aha, ale za to schlaną kobietę 3,3 promila alkoholu we krwi od razu brali. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co przeskrobała? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() Młodych niestety wcale nie traktują lepiej. Nie zapomnę jak mnie potraktowali w szpitalu jak zgłosiłam się ze skierowaniem na operację. Kazali brać no-spę i czekać jeszcze kilka miesięcy aż dziecko podrośnie, bo jak mogę zostawić niemowlę. To nic, że miałam tak potworne bóle, istny koszmar. No i powiedzieli, że nie wyglądam na chorą bo przyszłam o własnych siłach ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Bell
![]() ![]() Miki łobuzowała ![]() ![]() Ja byłam 5 razy w szpitalu z Hanią w brzuchu, 6 to był poród. Pamiętam jak w 18tc złapała mnie rwa kulszowa, nie mogłam chodzić, płakałam, Tż zawiózł mnie na izbę, a pieprzony facet, który mnie rzekomo oglądał stwierdził, że jnikt mnie nie przyjdzie bo z ciążą jest ok. Pytam się go - czy pan jest jasnowidzem? Byłam taka zła i tak płakałam, żaden ginekolog do mnie nie zszedł! Zadzwoniłam do mojego lekarza mówić mu "Jestem na izbie, źle się czuje, nikt mnie nie chce obejrzeć", okazało sie, że mój lekarz miał wtedy dyżur! I nie zszedł!! Dopiero jak zadzwoniłam, powiedziałam kim jestem przerażony szybko mnie zabrał, zbadał, zostawił na noc. Często poronienia zaczynają się bólem nóg i kręgosłupa, o czym nie miałam pojęcia.Przyszedł potem ortopeda, wszystko pięknie, ale jakim kosztem? Masakra... Nikomu nie życzę tych szpitalnych przeżyć, stresów, badań, czasem traktowali mnie jak królewnę, a czasem jak... śmiecia. Szkoda słów. Aż mi się nie chce opowiadać, bo ciś. mi skacze. ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Poza tym Hanna ma teraz akcję "brzuch" - nauczyła się przewracać, z oka spuścić jej nie mogę. Jak wcina zupy, szok ![]() ![]()
#2919 |
Konto usunięte
|
Cześć!
![]() Mam dzisiaj koszmarny dzień. Wczoraj strasznie źle się czułam w pracy. Było mi straszni zimno. Cały dzień siedziałam w kurtce. Wczoraj położyłam się spać dosłownie chwilę po powrocie do domu. Rano wstałam. Zrobiło mi się strasznie słabo, ale pojechałam do pracy. Czuję się fatalnie. Dalej mi słabo. Mam gorączkę. Koleżanka, z którą pracuje pojechała sobie do domu rodzinnego 100 km od Warszawy. Pytałam laski z innych punktów czy nie zastąpiły by mnie dzisiaj po południu i jutro rano w pracy. Efekt? Żadna nie może ![]() Jakby co to nie cytujcie. Później usunę tekst napisany na biało. |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak w KFC nie odciągali mi nic na podatek, bo wiedzieli, że mam rentę to nie dostanę od nich pitu nie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Masakra ![]() Spryciula ![]() http://www.pepco.pl/gazetka#2 pójdę jutro obczaić tą bluzę w kwiatki i legginsy ![]() My dzisiaj znowu same do 20 ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Ooo czyli jednak posmakowała jej zupka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Miki to taka mądrala... Odejdę od niej i ryk, nic nie mogę zrobic
![]() ![]() ![]() Bluza także śliczna, az mam ochotę kupić. Hanka nie lubi zbyt ciepło być ubrana i w ogóle nie lubi się od jakiegoś czasu ubierać. Ja różnie jej kombinuję, dzisiaj i na jutro ma taką :ziemniak, marchew, pietruszka, kasza jaglana i brokuł. Tylko mało mm pije ![]() ![]() https://wizaz.pl/Moda/Galeria-mody/P...-Taranko-449zl ![]() ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2015-02-19 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kupię jej jak będą ![]() ![]() To ja w sumie podobnie robię. Teraz gotuję jej na indyku + ziemniak, marchew, pietruszka, brokuł lub kalafior, brukselka, fasolka szparagowa, kasza jęczmienna + natka pietruszki albo koperek. Wcina aż miło ![]() Ciekawy, taki inny ![]() http://2.bp.blogspot.com/--bwlPa1XOo...s/s1600/37.jpg http://www.makelifeeasier.pl/img/image/5E1A9664.jpg Widzę, że też siedzisz i rozmyślasz o ciuchach, ja tak samo ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- A jak botki z blaszką, rozchodziły się trochę? ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- http://3.bp.blogspot.com/-Glu8_s8Uiv...140111_012.jpg zjadłam pół paczki tych po lewej ![]() ![]() Edytowane przez xxxMikixxx Czas edycji: 2015-02-19 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czorcik mały, hehe ![]() ![]() O, ja właśnie zamierzam dopiero mięsko wprowadzić, w zasadzie już powinnam ![]() Kup legginsiki, bo są bardzo fajne gatunkowo. Z tym, że ja płaciłam po 9,99, a w gazetce były po 7,99 ![]() Botkio ogólnie średnio wygodne, rozbiły się, ale jednak tylko na krótką metę. Ogólnie gdzie ich nie umiorę, robią furorę, fakt, są piękne, ale naprawdę mało wygodne albo ja nie umiem chodzić ![]() Piękne płaszcze ![]() Noooo, ten typ tak ma - haha ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Ja ostatnio kupiłam bekonowe prażynki z Biedry, które uwielbiam i zjadłam całą paczkę ![]()
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() KFC miało obowiązek odprowadzać za Ciebie zaliczki na podatek dochodowy, ktoś Ci powiedział że tego nie robili? Edytowane przez pamfilia Czas edycji: 2015-02-19 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
racja, pomyliłam z alimentami
![]() btw widzę ze teoretycznie powinnaś zgłosić w ZUS że zamierzasz zarabiać, a do końca lutego masz czas żeby ich poinformować ile zarobiłaś w minionym roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Piękna pogoda, mała już z tatą na spacerze, a o 13 jedziemy skontrolować bioderka. Co robicie na obiad? U nas gulasz+kasza jaglana dla Tż, dla mnie jaśminowy ryż. ![]()
#2929 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja dzisiaj idę na łatwiznę, nie chce mi się nic kombinować. Mam w domu makaron spaghetti, mięsko i sos i to będzie na obiad ![]() Jutro może zrobię cycki nadziewane porem, lubię bardzo ![]() ![]() My też mieliśmy iść w tym miesiącu do ortopedy, ale za późno zadzwoniłam i wolne terminy dopiero na kwiecień są ![]() Jaśminowy ryż ![]() ![]() Przyszły ciuchy z Romwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Już mnie wkurza to nowe miejsce. Zasięg słaby, przerwało mi połączenie z numerem prywatnym, potem już nie oddzwonił, ja nie mam jak. A to było w sprawie pracy
![]() FeelinigLost, kuruj się na ile możesz. A jak ktoś coś będzie chciał, to racja, nie masz co swoich planów rujnować, żeby kogoś zastąpić, podczas gdy jak Ty liczysz na pomoc, to jej nie dostajesz. A ja dziś leniwie nic nie gotuję, jest jeszcze pieczarkowa z wczoraj Ale za to znowu czekają mnie porządki ![]()
#2931 |
Zakorzenienie
|
Smerfetka - a jak Ci się mieszka z TŻ?
U mnie też dzisiaj prawdziwa pracująca sobota. Rano musiałam ogarnąć pracowe zakupy w hurtowni. Wróciłam do domu, już pranie nastawione, zmywarka chodzi, chwila odpoczynku i biorę się za łazienkę i kuchnię. Jeszcze obiad muszę sobie ogarnąć, bo cały dzień sama siedzę. Ech, dorosłe życie na własną rękę jest takie męczące. ![]() ![]()
Edytowane przez otako Czas edycji: 2015-02-21 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
U mnie to samo - pranie, sprzątanie, rano płacenie rachunków, zrobiłam sałatkę, a teraz uczelniane rzeczy w chwili relaksu i dalej idę sprzątać.
#2933 |
Zakorzenienie
|
Ja póki co się lenię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie mielone z wczoraj ![]() Polecicie coś na wrażliwą, przesuszoną skórę twarzy? Nie wiem co się dzieje, zawsze była delikatna..ale teraz jest masakra. Z żeli zrezygnowałam bo miałam ściągniętą, z plamami, myślałam, że to wina ziaji z serii manuka, ale czegokolwiek nie tknę jest to samo.. więc kupiłam mleczko jakieś, z mixy, niby dla wrażliwej..a gdzie tam. Tonik z tołpy też nie daje rady. Teraz mam z AA dla wrażliwej, bez tragedii, ale piecze mnie skóra przy oczach przy zmywaniu ![]() Więc używam na całą twarz z Ziaji med, jest okej, chyba nawilża i skóra jest fajna.. i nivea w kąciki oczu, jedynie ona nie szczypie ![]() Czego to może być wina? Głównie mi chodzi o te oczy, no czymś zmywać makijaż muszę, micelarny jakiś też miałam i było to samo ![]() Kosmetyków żadnych nie zmieniłam teraz.. cały czas to samo. Tusz i kredka do oczu ![]()
#2935 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że Miki jest specjalistką do cery wrażliwej
![]() Ja ostatnio mam przesusz. Krasko, jak tam idea minimalizmu i wymiana szafy?
#2936 |
Zakorzenienie
|
Ja mam przesusz skórek i paznokci. Od grudnia nie mogę dojść z nimi do ładu. Używam olejków, kremów do rąk kilka razy dziennie i ciągle jest kiepsko.
![]() A takie miałam kiedyś ładne paznokcie. ![]()
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko ja bym chciała wiedzieć co jest przyczyną ![]() A dobrze. Jeszcze trochę starych rzeczy zostało, ale dlatego, że muszę coś mieć "w razie czego", póki nie dorobię się tych nowych. Na marzec planuję 3 pary spodni kupić, wtedy stare wyrzucę (nie mogę się doczekać) i zostawię jedną, bo są dobre..a reszta jest po prostu za duża i wisi ![]() ![]() I tak systematycznie, co miesiąc jakiś limit, ale z głową, żeby wszystko do wszystkiego pasowało ![]() W kwietniu marynarka obowiązkowo i jakiś sweterek nie zapinany- czarny najlepiej ![]() A tobie jak idzie? ![]()
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Mi tak samo. Paznokcie, skórki mam w tragicznym stanie. Pomysłów jak z tym walczyć już nawet nie mam.
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam baardzo wrażliwą skórę i u mnie kosmetyki, które wymieniłaś na pewno nie sprawdziłyby się ![]() Robiłam ostatnio wpis o mojej pielęgnacji twarzy, jak jesteś ciekawa to zerknij http://beautyhairandfashion.blogspot...ora-sucha.html Jak pięknie na dworze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.