Mamusie Kwietniowe 2015!:) - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytul ma nosic II czesc naszego watku?
o zarciu gadamy, na maluchy czakamy 1 3,13%
rączki, nóżki rozwinięte, a kopniaki są następne, mamusie kwietniowe 2015 0 0%
juz bym chciala byc mamusią a tu dzidziuś kopie w brzusio 0 0%
O wyprawkach rozprawiamy i na kwietniowe maluszki czekamy 0 0%
lipiec i sierpień minął nam I trymestry odchodzą w dal. Kwietniowe mamusie 2015 3 9,38%
Lato, jesień zima i na wiosnę kwietniowy bociek do nas zawita 0 0%
Ogorkowa, potem pawik, w kwietniu z brzucha wyjdzie szkrabik 4 12,50%
paw kolorowy już prawie za nami teraz do kwietnia czekamy 0 0%
ogórkowa, schab, pierogi, w kwietniu dzidzia sie urodzi 2 6,25%
Rosną nam brzusie, to my Kwietniowe mamusie! 10 31,25%
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II 21 65,63%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-31, 10:12   #2911
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015!:)

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
BLACKBERRY nikt nie ma pewności, że gdyby koleżanka nie paliła to mały nie miałby wady serca... Przecież ja was nie namawiam do palenia, picia czy Bóg wie czego jeszcze. Pisze tylko, że dajmy spokój z przeginaniem. Dbać o siebie trzeba, ale bądźmy rozsądne bo jak ktoś podczytuje nas z boku to myśli - o ja ale wariatki

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Myślę, że po części za wasze reakcje to chyba hormony odpowiadają bo boicie się, martwicie a tu ktoś z boku ma w d.upie wasze strania, dbanie i to wszystko w was się kumuluje. Eh ja tego nie przechodzę i zrozumieć mi ciężko
wiesz tu chodzi o to, ze.. jesli nie daj bog bylo by cos nie tak, to kobieta bedzie sobie wmawiala, ze to jej wina, bo np wdycha dym, czy cokolwiek innego, dlatego staraja sie unikac tego, zeby miec czyste sumienie. chodzi psychike, ktora pozniej, nie dala by spokoju.
masz racje, hormony robia swoje, ja widze sama po sobie, ze sa momenty, ze nie moge ze soba wytrzymac, nie wspominajac o innych, wspolczuje im czasami

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 10:14   #2912
Justyna0827
Raczkowanie

GG do Justyna0827

Ja odwrotnie. W pierwszej ciazy sie nie oszczedzalam. Mimo ze wymiotowalam i to bardzo, to pracowałam. I to duzo. W zasadzie szefowa na sile mi zmieniła stanowisko, choc nie byłam zadowolona.
Ale wtedy nie szukałam zadnych informacji w necie, nie miałam koleżanek z dziecmi ani po przejściach i wtedy nie było opcji ze cos moze sie stać.
Niestety rzeczywistość była brutalna i okazało sie,ze młoda była chora:/ dowiedziałam sie w 17tc-19tc jakos tak.
Wada była genetyczna wiec nie miało to nic wspólnego z prowadzeniem sie. Ale i tak sobie wyrzucalam.

Druga ciąża, juz po tygodniu wiedziałam ze jestem w ciazy. Wszystkie znaki na niebie to wskazywały, i radość ze to tylko po pol roku starań. Żyłam normalnie. Nie oszczedzalam sie ale tez nie przesadzalam jak w pierwszej. Niestety nie wyszło :/

A teraz po dwoch latach od tamtej odchodzę od zmysłów(
Wczoraj wieczorem pojechałam znow do szpitala. Miałam regularne skurcze, dostałam okres. Dali mi silniejsze tabletki przeciwbólowe. Powiedzieli, ze jeśli to poronienie to i tak nie moga nic zrobic. Mogłam zostać w szpitalu, ale wolałam wrocic do domu.

Scan nadal dopiero w srode.

Gin mi powiedziała, ze na plus to ze moj brzuch jest miękki i taki jak powinien byc i ma zamknięta szyjeke macicy wiec na pewno jeszcze nie poronilam.

Teraz juz nie mam skurczy, czuje sie jak przy okresie. No i czuje ze leci. Boje sie iść do toalety.

Mam nadzieje, ze bede jedna z tych co maja okres w ciazy i w srode usłysze serduszko, choc osiwieje do tego czasu.

9/40
Justyna0827 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 10:14   #2913
_Madison_
Zadomowienie

No właśnie ja na niektóre rzeczy też zaczynam histerycznie reagować
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 10:17   #2914
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna0827 Pokaż wiadomość
Ja odwrotnie. W pierwszej ciazy sie nie oszczedzalam. Mimo ze wymiotowalam i to bardzo, to pracowałam. I to duzo. W zasadzie szefowa na sile mi zmieniła stanowisko, choc nie byłam zadowolona.
Ale wtedy nie szukałam zadnych informacji w necie, nie miałam koleżanek z dziecmi ani po przejściach i wtedy nie było opcji ze cos moze sie stać.
Niestety rzeczywistość była brutalna i okazało sie,ze młoda była chora:/ dowiedziałam sie w 17tc-19tc jakos tak.
Wada była genetyczna wiec nie miało to nic wspólnego z prowadzeniem sie. Ale i tak sobie wyrzucalam.

Druga ciąża, juz po tygodniu wiedziałam ze jestem w ciazy. Wszystkie znaki na niebie to wskazywały, i radość ze to tylko po pol roku starań. Żyłam normalnie. Nie oszczedzalam sie ale tez nie przesadzalam jak w pierwszej. Niestety nie wyszło :/

Wczoraj wieczorem pojechałam znow do szpitala. Miałam regularne skurcze, dostałam okres. Dali mi silniejsze tabletki przeciwbólowe. Powiedzieli, ze jeśli to poronienie to i tak nie moga nic zrobic. Mogłam zostać w szpitalu, ale wolałam wrocic do domu.

Gin mi powiedziała, ze na plus to ze moj brzuch jest miękki i taki jak powinien byc i ma zamknięta szyjeke macicy wiec na pewno jeszcze nie poronilam.

Teraz juz nie mam skurczy, czuje sie jak przy okresie. No i czuje ze leci. Boje sie iść do toalety.

Mam nadzieje, ze bede jedna z tych co maja okres w ciazy i w srode usłysze serduszko, choc osiwieje do tego czasu.
Justynko z calego serca trzymam kciuki nic co bym teraz napisala nie zmieni tego, jak cholernie sie boisz, wiec jedyne co moge powiedziec, to to, ze tu jestesmy i mozesz na nas liczyc

JAŚ

Stary 2014-08-31, 10:18   #2915
soniuska
Zakorzenienie

Pavlinecka dziekuje:-*

Jess kochana!

Blackberry moje stosunki z moja wlasna matka to jest tragedia..

hej Mala

Rosario smacznego arbuza!

Madison ja rozumiem o tych zagrozenoach,ale ja jesten tego swiadoma i bede unikac jak ognia,co innego jak one nir wiedzialy.

Justynka!!! kciuki kochana za Ciebie!!! naprawde! jestes bardzo dzielna, bedzie dobrzr!!!

no ale to nasze histeryczne reagowanie matki powinny zrozumiec a nir wyklady dawac :/

dzien dobry dopiero wstalam ;P wiec pojde do kosciola na 13 a nie na 12
ale pospalam!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 10:27   #2916
_Madison_
Zadomowienie

SONIUSKA z jednej strony rozumiem twoje rozżalenie za pouczanie mamuśki, a z drugiej moja babcia - w pierwszej ciąży - mi powiedziała po jednym moim wybuchu, że to, że jestem w ciąży nie oznacza że mam nadużywać swojego stanu do zasłaniania się moimi humorami i lenistwem. Własna babcia przy połowie rodziny tak mi powiedziała! Mało tego większość kuzynek, ciotek ją poparły. Wiecie jak ja się poczułam?? W domu zasuwałam, wszystko robiłam, a tu nie chciałam iść wielkiego gara z bigosem i gołąbkami przytargać z podwórka... Chociaż w domu z 7facetów było w tym mój M. I odrazu taka reakcja rodziny, że ja zła, leniwa i wogóle...

I wtedy zrozumiałam, że nie dla każdego moja ciąża to choroba lub stan, który wymaga innego traktowania.
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-08-31, 10:29   #2917
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
wiesz tu chodzi o to, ze.. jesli nie daj bog bylo by cos nie tak, to kobieta bedzie sobie wmawiala, ze to jej wina, bo np wdycha dym, czy cokolwiek innego, dlatego staraja sie unikac tego, zeby miec czyste sumienie. chodzi psychike, ktora pozniej, nie dala by spokoju.
:
Dokładnie.
Dla mnie to jest chamstwo jesli ktos nie jest w stanie poszanowac moich decyzji. Gdyby matka przy mnie jarala to bym do niej nie przychodziła... Przy noworodku tez będą jarac? :O
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-31, 10:32   #2918
FlightlessBird
Zakorzenienie

edit dubel

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2014-08-31 o 10:36 Powód: dubel 1 post niżej
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 10:33   #2919
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
SONIUSKA z jednej strony rozumiem twoje rozżalenie za pouczanie mamuśki, a z drugiej moja babcia - w pierwszej ciąży - mi powiedziała po jednym moim wybuchu, że to, że jestem w ciąży nie oznacza że mam nadużywać swojego stanu do zasłaniania się moimi humorami i lenistwem. Własna babcia przy połowie rodziny tak mi powiedziała! Mało tego większość kuzynek, ciotek ją poparły. Wiecie jak ja się poczułam?? W domu zasuwałam, wszystko robiłam, a tu nie chciałam iść wielkiego gara z bigosem i gołąbkami przytargać z podwórka... Chociaż w domu z 7facetów było w tym mój M. I odrazu taka reakcja rodziny, że ja zła, leniwa i wogóle...

I wtedy zrozumiałam, że nie dla każdego moja ciąża to choroba lub stan, który wymaga innego traktowania.
No to współczuję ci ze masz taka rodzine, która ma w gdzieś twoje zdrowie i przyszłe życie twojego dziecka.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-08-31, 10:35   #2920
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to znów myślę, że dziewczyny z tymi zagrożeniami w ciąży to troszkę przesadzacie. Oddychacie zanieczyszczonym powietrzem, nafaszerowanym różnymi chemikaliami, a i to szkodzi maluchowi. Ale co nie będziemy oddychać??? Nie dajmy się zwariować i troszkę dystansu nabierzmy ciąża mimo wszystko to naprawdę nie choroba
Nasze matki nas urodziły i jestem pewna, że o większości tych zakazów nie słyszały. Ba moja paliła w ciąży, a ja mam się dobrze. Dbać o siebie trzeba, ale wszystko z rozsądkiem
no zgadzam się z Tobą w 100% Starałam się o tą ciąążę rok i uważam, że nie można popadać w paranoje

Nawet mój gin ostatnio powiedział, że mam nie czytać for, bo jego ulubione kąski o ciąży pochodzą z wizażu i kafeterii
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ty masz sie dobrze a syn mojej kumpeli ma astme, problem z serduchem i ciągle jest chory. Także wiesz... Jesli mam na cos wpływ to nie mam zamiaru świadomie sie narażać, bo jak urodze chore dziecko to bede do końca życia sie zastanawiać czy mogłam tego uniknąć :-(
ale stresowaniem się pt. "O Boże - użyłam kremu, który w składzie ma składnik niebezpiczny dla dziecka... Pewnie coś się stanie..." też sobie można zaszkodzić, ba sobie jak sobie, ale groszkowi.
Nie można teraz wszystkiego podporządkować pod ciążę i latać po sklepie z kartką z listą rzeczy, których powinno się unikać w ciąży, bo tak jak Madison napisała - oddychać też byśmy nie mogły
Cytat:
Napisane przez Justyna0827 Pokaż wiadomość

Kochana trzymam kciuki, musi być dobrze tylko leż!

Jess bardzo mi przykro Kochana

Ja od rana z łóżka nie wychodzę właśnie się przebudziłam po drzemce

Stary 2014-08-31, 10:40   #2921
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
no zgadzam się z Tobą w 100% Starałam się o tą ciąążę rok i uważam, że nie można popadać w paranoje

Nawet mój gin ostatnio powiedział, że mam nie czytać for, bo jego ulubione kąski o ciąży pochodzą z wizażu i kafeterii

ale stresowaniem się pt. "O Boże - użyłam kremu, który w składzie ma składnik niebezpiczny dla dziecka... Pewnie coś się stanie..." też sobie można zaszkodzić, ba sobie jak sobie, ale groszkowi.
Nie można teraz wszystkiego podporządkować pod ciążę i latać po sklepie z kartką z listą rzeczy, których powinno się unikać w ciąży, bo tak jak Madison napisała - oddychać też byśmy nie mogły
Ja cały czas mówię o paleniu.
Pawcio 13.04.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-31, 10:42   #2922
_Madison_
Zadomowienie

BLACKBERRY z jednej strony tak to może wygląda, a z drugiej przecież nie będę znajomym i bliskim życia ustawiać tak bym czuła się bezpiecznie tylko dlatego, że w ciąży jestem.

Mogę dbać o siebie wtedy gdy mam na to wpływ, a wtedy gdy nie no to pewnych rzeczy nie przeskoczę. Ludzi nie zmienię
A uwierz wielu ludzi - głównie kobiet! - niezrozumiale reaguje na chęć dbania o zdrowie swoje i fasolki przynajmniej w tej wczesnej ciąży..

A tak jeszcze napiszę anegdotkę - pamiętam jak robiłam na początku grudnia zakupy w stokrotce byłam w 9msc brzuch wielki, idę jak kaczka. Przy kasach luuudzi... Kasa z pierwszeństwem jest tylko w nazwie ja mam 6rzeczy i widzę pani idzie otwierać kasę obok, podchodzę, a tam jakaś babka wpycha się i mówi do mnie wpuści mnie pani bo ja mam mniej rzeczy... Empatia spoleczeństwa...
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-08-31, 10:43   #2923
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ja cały czas mówię o paleniu.
No a ja mówię ogólnie o tym o czym ostatnio tu pisałyście
Ja ostatnio od koleżanki dostałam zje.bę, bo zjadłam serek topiony No sorry, ale tylko po nim mnie nie mdliło

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
BLACKBERRY z jednej strony tak to może wygląda, a z drugiej przecież nie będę znajomym i bliskim życia ustawiać tak bym czuła się bezpiecznie tylko dlatego, że w ciąży jestem.

Mogę dbać o siebie wtedy gdy mam na to wpływ, a wtedy gdy nie no to pewnych rzeczy nie przeskoczę. Ludzi nie zmienię
A uwierz wielu ludzi - głównie kobiet! - niezrozumiale reaguje na chęć dbania o zdrowie swoje i fasolki przynajmniej w tej wczesnej ciąży..

A tak jeszcze napiszę anegdotkę - pamiętam jak robiłam na początku grudnia zakupy w stokrotce byłam w 9msc brzuch wielki, idę jak kaczka. Przy kasach luuudzi... Kasa z pierwszeństwem jest tylko w nazwie ja mam 6rzeczy i widzę pani idzie otwierać kasę obok, podchodzę, a tam jakaś babka wpycha się i mówi do mnie wpuści mnie pani bo ja mam mniej rzeczy... Empatia spoleczeństwa...
co za babska
Ja zawsze przepuszczam jak mam możliwość

Stary 2014-08-31, 10:45   #2924
soniuska
Zakorzenienie

Madison no ja uwwzam ze mialas racjr bo nie mozna dzwigac. matka tez mi nagadala a ja w domu normalnie pracuje.najbardziej mnie wkurzylo to ze ja swoja ciaza wg niej M zadreczam - ja w relacje jej i jej meza sie nie wtracam,wychowala go sobie jak chciala i jak bedzie sie wtracac miedY mnie i M to sie od niej odsune,bo on od kilku lat jest dla mnie najwazniejsza osoba w zyciu,moim jedynym oparciem.

Blackberry no wlasnie..

Bird ja interesuje sie kosmetykami i mam taka wiedze i np ja sobie nie wyobrazam ignorowac tego i ograniczam zle skladniki. co innego gdybym sie nie interesowala czy nie wiedziala

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Bird serek topiony nie jest raczej zakazany
Stary 2014-08-31, 10:49   #2925
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Madison no ja uwwzam ze mialas racjr bo nie mozna dzwigac. matka tez mi nagadala a ja w domu normalnie pracuje.najbardziej mnie wkurzylo to ze ja swoja ciaza wg niej M zadreczam - ja w relacje jej i jej meza sie nie wtracam,wychowala go sobie jak chciala i jak bedzie sie wtracac miedY mnie i M to sie od niej odsune,bo on od kilku lat jest dla mnie najwazniejsza osoba w zyciu,moim jedynym oparciem.

Blackberry no wlasnie..

Bird ja interesuje sie kosmetykami i mam taka wiedze i np ja sobie nie wyobrazam ignorowac tego i ograniczam zle skladniki. co innego gdybym sie nie interesowala czy nie wiedziala

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Bird serek topiony nie jest raczej zakazany
cytat z jednego z forów
Cytat:
bardzo szkodliwe są serki topione. Zawieraja one bowiem topniki, które mogą uszkodzić rozwijające sie maleństwo i doprowadzic do poronienia. Chodzi tu o wszystkie serki topione oraz o te pól topione (np. pakowane pojedyńczo w foliach)
a co do kosmetyków - nie twierdzę, że masz to olewać, ale jak raz użyję się takiego kosmetyku, to nie ma co popadać w paranoje (za wczasu mówię, że nie twierdzę, że ktoś popadał, ale jakaś akcja z pomalowaniem paznokci odżywką evelina tu była )

Stary 2014-08-31, 10:52   #2926
_Madison_
Zadomowienie

FLIGHTLESS mój też zakazał czytać mi fora internetowe )
Bo to tak jak napisałaś takie nakręcanie dobrze nie wpływa ba nas...
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-08-31, 11:05   #2927
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

Ale ja mam wpływ na to czy siedzę w zadymionym pomieszczeniu. Przed ciaza nie siedzialam i teraz nie mam zamiaru. Dbam w ten sposób tez o moje zdrowie. A jak ktos z moich znajomych nie potrafi tego zrozumieć to jego problem nie po to rzucilam palenie 5lat temu zeby teraz truc siebie i dziecko. Każdy na prawo robić w swoim domu co chce i jesli chce w nim palić w mojej obecności to niech mnie nie zaprasza. Nie uważam żebym popadala tym w paranoje tak jak tu co niektóre z was zaraz piszą ;-) Poprostu nienawidzę fajek. Pol życia matka z ojcem przy mnie jarali jak z nimi mieszkalam to teraz moga sie poświęcić troche. W sumie to przestali palić przy mnie odkąd mam chore serce. Sami. Jasne ze ustawianie komuś życia bo ja jestem w ciazy to przesada, ale tez świadczy to o naszych bliskich-jak nas traktują takimi i uczuciami nas darzą.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-08-31, 11:12   #2928
soniuska
Zakorzenienie

Bird ja czytalam o serkach i sa po prostu niezdrowe ;P ale mozna zjesc:P
w ogole mysle ze wszystko w umiarze
kazdy ma inne spojrzenie

hehe Blackberry u mnie wszyscy pala oprocz mnie i zawsze siedzialam w komorze gazowej
Stary 2014-08-31, 11:12   #2929
blackberry89
Zakorzenienie

Dobra dziewczyny koniec tematu. Bo takie uprawdzanie do kłótni doprowadzi w końcu. A ja cieszę sie ze was mam każda wedle swego sumienia niech postępuje a bedzie dobrze
Ja sie martwię bo mnie mdłości dzis opuscily.
Pawcio 13.04.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-31, 11:12   #2930
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja mam wpływ na to czy siedzę w zadymionym pomieszczeniu. Przed ciaza nie siedzialam i teraz nie mam zamiaru. Dbam w ten sposób tez o moje zdrowie. A jak ktos z moich znajomych nie potrafi tego zrozumieć to jego problem nie po to rzucilam palenie 5lat temu zeby teraz truc siebie i dziecko. Każdy na prawo robić w swoim domu co chce i jesli chce w nim palić w mojej obecności to niech mnie nie zaprasza. Nie uważam żebym popadala tym w paranoje tak jak tu co niektóre z was zaraz piszą ;-) Poprostu nienawidzę fajek. Pol życia matka z ojcem przy mnie jarali jak z nimi mieszkalam to teraz moga sie poświęcić troche. W sumie to przestali palić przy mnie odkąd mam chore serce. Sami. Jasne ze ustawianie komuś życia bo ja jestem w ciazy to przesada, ale tez świadczy to o naszych bliskich-jak nas traktują takimi i uczuciami nas darzą.
ja też nie znoszę zapachu dymu, moj tata pali, ale tylko na balkonie - od zawsze
I nie uważam tego za paranoje, ale tak jak Madison napisała - niestety nie możemy wymagać od chociażby znajomych zmiany przyzwyczajeń
Ja po prostu będę ograniczać spotkania z ludźmi, którzy palą i tyle

Stary 2014-08-31, 11:14   #2931
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie znoszę zapachu dymu, moj tata pali, ale tylko na balkonie - od zawsze
I nie uważam tego za paranoje, ale tak jak Madison napisała - niestety nie możemy wymagać od chociażby znajomych zmiany przyzwyczajeń
Ja po prostu będę ograniczać spotkania z ludźmi, którzy palą i tyle
No wlasnie
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-08-31, 11:14   #2932
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra dziewczyny koniec tematu. Bo takie uprawdzanie do kłótni doprowadzi w końcu. A ja cieszę sie ze was mam każda wedle swego sumienia niech postępuje a bedzie dobrze
no i wlasnie to chcialam napisac

kochana nie martw sie
Stary 2014-08-31, 11:15   #2933
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Oj przestań ja się też dziś lepiej czułam, bo o dziwo zjadłam normalnie śniadanie, ale za godzinę już mi się przypomniało co to mdlenie

Ja mam o tyle dobrze, że mnie lekko mdli i po prostu nie mam apetytu.
I nie chce się kłócić, ja w ciązy mega pokojowa nastawiona jestem
Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Bird ja czytalam o serkach i sa po prostu niezdrowe ;P ale mozna zjesc:P
w ogole mysle ze wszystko w umiarze
kazdy ma inne spojrzenie

hehe Blackberry u mnie wszyscy pala oprocz mnie i zawsze siedzialam w komorze gazowej
otóz to

Wiecie... Już drugi dzień z rzędu na śniadanie jestem w stanie zjeść tylko pieczywo z masłem + serek homo

Stary 2014-08-31, 11:16   #2934
soniuska
Zakorzenienie

Bird dobrzr ze jesz ja jem normalnie,ale sie zmuszam. lece sie szykoeac do kosciola na 13:15 a dopiero sniadanir jem!
Stary 2014-08-31, 11:17   #2935
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Oj przestań ja się też dziś lepiej czułam, bo o dziwo zjadłam normalnie śniadanie, ale za godzinę już mi się przypomniało co to mdlenie

Ja mam o tyle dobrze, że mnie lekko mdli i po prostu nie mam apetytu.
I nie chce się kłócić, ja w ciązy mega pokojowa nastawiona jestem

otóz to

Wiecie... Już drugi dzień z rzędu na śniadanie jestem w stanie zjeść tylko pieczywo z masłem + serek homo
Ja dzis wchlonelam chleb w jajku. Mimo ze niezdrowe to chyba dzidzi pasi skoro mnie nie mdli
Pawcio 13.04.2015
Stary 2014-08-31, 11:26   #2936
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzis wchlonelam chleb w jajku. Mimo ze niezdrowe to chyba dzidzi pasi skoro mnie nie mdli
a czemu chleb w jajku niezdrowy ?? ja to uwielbiam

Od 3 dni mam ochotę na hot doga ze stacji benzynowej

Stary 2014-08-31, 11:28   #2937
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
a czemu chleb w jajku niezdrowy ?? ja to uwielbiam

Od 3 dni mam ochotę na hot doga ze stacji benzynowej
No malo to odżywcze
Pawcio 13.04.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-31, 11:32   #2938
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
No malo to odżywcze
ojj tam - widocznie groszek takie coś lubi

Stary 2014-08-31, 11:41   #2939
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

zajelam sie chwile obiadem a tu taka dyskusja sie dalej rozwinela mysle, ze teraz w ciazy nikt nie jest w stanie zmienic naszego stanu myslenia i nic co tu jest napisane nie zmieni tego, ze kazda z nas ma swoje zdanie i tego zdania broni. i chwala za to, bo swiadczy to o tym, ze mamy mocne charaktery i fajne z nas babki
co do serka topioengo- ja bardzooo lubie.. kupuje te trojkaciki w okraglym opakowaniu i jem same
mi dzis troche slabo, zmierzylam cisnienie, jest ok ( a mam z nim problem) wiec zrobilam kawe, moze mnie troche pobudzi a tak chcialam zrobic dzis krokiety...

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
No malo to odżywcze
ale za to jakie dobre!

JAŚ

Stary 2014-08-31, 11:42   #2940
blackberry89
Zakorzenienie

Mdłości wracają
Pawcio 13.04.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości