|
|
#2911 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Emdzik
Mój mąż jakby mógł to wszystko by za mnie robił, żebym ja tylko leżała i odpoczywała. Ale ja tak nie umiem i nie chcę. Lada chwila bym się po prostu toczyła. Haha Aga expresowa ciężarówka haha Ja nie mam możliwości zmierzenia także muszę po prostu poczekać i zrobić tą krzywą. Ale mam nadzieję, że nie będę miała cukrzycy. Jak na razie nie mam żadnych objawów. |
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem za tym, żebyśmy wszystkie w łóżkach leżały
![]() Piję sobie ciepły soczek malinowy... oby to wszystko pomogło..
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie Tż robi frytki i łososia na obiad, a potem bierzemy się za ciasto 3 bit. Wiem, że nie mogę, no ale kawałeczek...
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
No ja na szczęście miałam u taty taką możliwość
Ale palce mnie bolą, mega wrażliwa jestem też jestem za leżeniem...ale ja chyba tak nie umiem Ale trochę się w tym tyg pooszczędzam ze względu na łożysko, niech wędruje ku górze szczęśliwie :PJak ja bym zjadła frytkiiiiiiiiiiiiiii co z tego, że jadłam wczoraj, jak ja je kocham <3 Zazdroszczę więc i tak sobie myślę, że mam jeszcze 4 ziemniaki...olej i wieczorem...mogłabym sobie skroić, nie ? w ogóle nie pisałam wam,ale muszę zrobić dochodzenie. Która waga (czy u tesciow czy u rodzicow) mowi prawde. Bo u tesciow waze sie od poczatku ciazy i jest super bomba wczoraj zwazylam sie u rodzicow i roznica jest.... U tesciow pokazalo 65 a u rodzicow 67,7 :/ 2,7 kg to spora roznica musze to odkryc gorzej jak sie okaze ,ze ja po prostu przytylam Stwierdzilam,ze spr stan konta i jak bedzie ok to zamowie jakies rzeczy do szpitala i moze dla dzidzi z tych kompresow itp. bo mnie dzis Maciejka natchnela :P
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-02 o 15:56 |
|
|
|
#2915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ciasto mmm zazdroszczę ![]() mój tż za to znowu w pracy Cytat:
a u gina masz wagę?moja waga dalej się boi pokazać 7 z przodu
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba gin ma, ale nigdy mnie nie wazy,bo ja dzien przed wizyta zawsze u rodzicow malzona sie wazylam i tylko mu podawalam ile ....
a teraz to juz zglupialam
|
|
#2917 |
|
Konto usunięte
|
aga ale ci dobrze z tym cukrem
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
No ale jak się ważysz cały czas u teściów to raczej na tą wage powinnas patrzec...
No chyba że baterie są słabe i przez to szwankuje. Porównasz sobie przed wizytą ile masz u teściów a ile u gina.. Albo kup swoją wage i nie będziesz miała problemu
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to chyba czas kupić wagę, cisnieniomierz, glukometr i generalnie wszystko,bo ja nigdy nic w domu nie mam
dobrze, ze chociaz termometr mam,ale jakis zwykly bo ja nigdy temperatury nie mialam, moj organizm w ogole nie miewa :/ Mlebi - no na razie cukry sa ok mam nadzieje,ze glukoza mnie nie zaskoczy tak, jak płec dziecka Z wielkich nudów na lezaco poklikam jakies podklady i ☠☠☠☠☠☠☠y zrobie sobie tabelke z excellu gdzie najtaniej wyjda mnie podobne zakupy biore pod uwage 4 sprzedawcow,potem moge sie pochwalic rezultatem ktory ze mnie nie zdarł
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-02 o 16:17 |
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
No takie przyrządy w domu naprawdę przydatne...
Ja dzisiaj mierzyłam temperature bo sie bałam że mam gorączke.. ale miałam 37,2... w ciąży ma się wyższe czy to właśnie przez infekcje ?
|
#2921 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na pewno nie masz cukrzycy jak taki cukier Ci wyszedł po słodkim Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2922 |
|
Zadomowienie
|
Moja waga (znaczy moich Rodziców) pokazuje idealnie tyle samo, co waga gina. No i wreszcie pokazała 53kg! Jestem z siebie dumna, że waga rośnie. Co prawda ważę się w ciuchach, ale robię tak od początku ciąży, zatem mam 3.5 kg na plusie
Chciałabym do soboty dobić do +4kg W ogóle wyglądam śmiesznie: chude ręce, nogi itd, tylko brzuszek sterczy ![]() Ja z jednej strony zazdroszczę Adze, że może jeść wszystko, z drugiej wiem, że jakbym też tak mogła, to zdrowo bym się na 100% nie odżywiała - po prostu nie dałabym rady A tak, to się przyzwyczaiłam już do zdrowego jedzenia, i nawet teraz, gdy niby mogę sobie na więcej pozwolić już mi to jakoś weszło w krew Niemniej umówiłam się z M, że w Andrzejki przeprowadzimy test na pączku - czasem trzeba zaszaleć!Aga - fajnie, że miałaś taki miły poranek. Ja też lubię takie dni z Rodzicami ![]() Emdzik - lepiej już trochę? Ja zaraz jadę do kościoła i może zahaczę jeszcze o cmentarz. Trzymajcie się Dziewczyny! |
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje,ze w ciazy jest generalnie podwyzszona temperatura ciala, przynajmniej na poczatku jak pozniej, nie wiem....
ale tez lezalas, rozgrzewalas sie malinowa herbatka moze tez cieplejsza przez to bylas ?
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Haha ja w domu to juz w ogole niczego nie mam, nawet termometru. Glukometr jedynie mam ten dziadowski co nabylam.
Aga- Ty to na stowe nie masz cukrzycy Madzia- mi sie wydaje, ze niby w ciazy ma sie wyzsza temperature Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2925 |
|
Wtajemniczenie
|
W ciazy temp do bodajze 37,5 jest normalna. Hormonki
|
|
|
|
#2926 |
|
Konto usunięte
|
ja teraz też jem zdrowiej niż wcześniej ale dalej mi brakuje ciast i pizzy i frytek
teraz mam 2.5 na plus Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fakt, wtedy też bym liczyła na to żeby przytyć ![]() Dziękuje... czuję się hmm chyba tak samo.. jak pije coś ciepłego to czuje w gardle poprawe i lepiej mi się mówi... ale po 10 minutach znowu drapie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Oo no to dobrze więc mam nadzieję, że to to a nie infekcja
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja mam 12,5 na plusie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2929 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie prawdziwy chłop ![]() Ja mam już prawie 5kg na plusie...
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi- taka mam nadzieje
Madzia- obym nie urodzila kluchy :p Ty to masz dobrzeee, 5 kg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2932 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja bym chciala wiecej juz przytyc I miec wiecej brzuszka
ilonka ja sie z toba chetnie zamienie! jw na ostatniej wizycie mialam tylko +1 od wagi startowej, ale to bylo miesiac temu, moze teraz bedzie wiecej, w czwartek wizytujemy
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee patrząc na Twoją budowe to wątpie ze urodzisz kluche
![]() hope 1kg? rajuu... to faktycznie malutko Ja mam nadzieję tylko ze więcej niż 5 kg już nie przytyję...
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja 16 października na wizycie miałam prawie 8 na plusie... Strach myślec co bedzie na kolejnej...
|
#2935 |
|
Wtajemniczenie
|
Rany! Hope jak Ty to robisz? Ja mam już 5,5 kg na + a jestemna końcu lutego..
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia- obawiam sie, ze budowa moze miec niewielkie znaczenie, nawet jak dziecko bedzie duze a w szpitalu beda kazali mi rodzic to niestety, trzeba bedzie
Hope- ooo to ja chetnie oddam Ci kilka moich kg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przytylam albo 4 albo 6kg
![]() zalezy od wagi chyba ![]() Poklikalam jakies podklady, wkladki laktacyjne i inne ☠☠☠☠☠☠☠ki u http://allegro.pl/show_user.php?uid=7054107 wzielam: podklady porodowe 3x absorgyn podklady bella 1x woreczki na zuzyte pieluszki pachnace kompresy do pepka i oczu 2x100szt wkladki laktacyjne johnsona maja super opinie Bella patyczki z ochronna koncowka i sobie jakies wkladki i platki higieniczne bo dobra cena a mi sie koncza kurier 9,99 wiec nie bylo draki
|
|
#2938 |
|
Wtajemniczenie
|
No to dane z poczatku pazdziernika kochane. moze juz jest cos wiecej, nie mam wagi to nie moge sobie kontrolowac w domu. Jem troche wiecej niz przed ciaza, sa I slodycze I wlasciwie wszystko na co mam ochote, ale nigdy nie lubilam jesc tak na dobitke, moze dlatego
|
|
|
|
#2939 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2940 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja jem mniej niż przed ciążą. Czasem,ale to bardzo żadko mam głoda i wcinam co chwilę. Ale przed ciążą też miewałam takie dni zwłaszcza przed miesiączką. Ale niestety teraz mam mniej ruchu. Mąż ciągle pilnuje żebym się nie przemęczała itd.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

Ale palce mnie bolą, mega wrażliwa jestem ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

czuję się hmm chyba tak samo.. jak pije coś ciepłego to czuje w gardle poprawe i lepiej mi się mówi... ale po 10 minutach znowu drapie