![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
To co dziolchy... Polać przed południem?
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Neti lej. Nie bede sie obcymi babami wqrwiac. Krytyke na klate przyjmuje. Lej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Wedle życzenia. ..chlusniem bo usniem. .:thumbup:
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Konto usunięte
|
Ja też poproszę. Papierologię uskuteczniam, tego się nie da bez wspomagania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() polewaj ![]()
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
I mi tez polac.. Zaraz wyjde z siebie. Od godziny probuje z dzieckiem na spacer wyjsc. No nie da sie jej ubrac. Wogle nie wspolpracuje. Wszystko na zlosc robi ostatnio. Kryzys nas dopadl.. Ech
#2917 |
Zakorzenienie
|
No to po kielichu dla wszytskich chętnych. .. dziś serwuje wisnioweczke...oj kopie cudeńko:p
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Ewik moge sie wypowiedziec w kwestii organizacji?
Ja nie jestem super mama bo czasem niejedna z Was co ma jedno dziecko mnie zawstydza ale ja sobie radze czego dowodem jest chocby fakt, ze przez ostatnie 1,5 tygodnia zajmuje sie 6 dzieci ![]() Zachowanie Domci to grozny sygnal, mala wola:mamo zwroc na mnie uwage" Ja sobie wyznaczylam priorytety, Leos ma wieksze potrzeby, Marinka potrzebuje cycusia i bliskosci i to nie wymaga 90% uwagi a wlasnie Leo z ktorym trzeba rozmawiac, przytulac, spacerowac, wyglupiac sie, czytac mu. Czasem jest tak ze Marinka musi chwilke poczekac dlatego w jednej kwesyii troszke poleglam i podalam malej smoczek ona jest mega ssakiem i bez smoka ssala by piers non stop.W sytuacjavh kryzysowych wiaze w chuste na kolyske (2 iksy) i karmie Marinke w tej pozycji i bawie sie lub karmie Leosia. I wiesz co? Moj bardzo agresywny dwulatek mowi ze bardzo kocha siostrzyczke, potrafi ja zabawic grzechotka i ciagle chce ja trzymac na kolankach.Czasem musi on poczekac i wtedy mu tlumacze ja nie mowie, ze jest latwo ale da sie. Teraz moj tz pracuje bardzo duzo i w domu jest gosciem, to jest swieto jak mozemy z nim spedzic troszke czasu i uwielbiamy te chwile ale to tez oznacza, ze za wiele mi nie pomoze z braku czasu.Wczoraj rano musialam ogarnac dzieci, pojechac z tesciem do chirurga na sor, wrocilam i szybko zabralam dzieci na spacer, obiad w tym czasie dochodzil nastepnie zawiozlam Samuela na muzyke i biegiem do domu na drzmke Leo potem znowu po S obiad i jak wrocil tz to zabralismy cala nasza stonke na shopping do CH bylo bosko wtocilismy o 22 i dzis spalismy do 9 no szalenstwo.W chacie syf ale leje na to.oczywiscie czasem jest tak, ze Marince zakladam Leonowego pampersa a leosia klade na kolano i wyciagam cycka ![]() BARTULO STO LAT KOCHANY URWISIE I LEPSZY NOCEK!!!! Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Szklanko dziekuje ze pytasz tesciu nie za bardzo, polamania w tym wieku to nieciekawa sprawa Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2015-01-04 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zadomowienie
|
Uwaga narzekam
![]() ![]() ![]() Nic to, przechodzę do ważniejszych spraw. Do kiedy dzieci mogą mylić wymawiane literki? Ola cały czas zamist k mówi t, i nie wiem, do kiedy nie powinnam się przejmować? |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Konto usunięte
|
Wiesz, nawet 5latki mylą. Nie jest to norma, zazwyczaj wówczas wkracza logopeda, ale 2latek jak najbardziej ma do tego prawo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile ma lat tesc? Ma gips czy orteze? Moja babcia z koscmi jak sito polamala sie po 90 i... wszystko swietnie sie wygoilo a reka i bark sprawne byly. Takze glowa do gory |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49586008]Wiesz, nawet 5latki mylą. Nie jest to norma, zazwyczaj wówczas wkracza logopeda, ale 2latek jak najbardziej ma do tego prawo.[/QUOTE]
ok, pytam bo właśnie Ola nie myli, że raz tak, raz tak, tylko cały czas t zamiast k. Choć ja już tak wyraźnie powtarzam z naciskiem na k ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile ma lat tesc? Ma gips czy orteze? Moja babcia z koscmi jak sito polamala sie po 90 i... wszystko swietnie sie wygoilo a reka i bark sprawne byly. Takze glowa do gory |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wierze, ze dobrze bedzie. tresello Ola konsekwentnie zamienia, wiec jak tylko zaskoczy, to wszystko bedzie od razu poprawnie mowic. U nas sie smiesznie zaczyna robic, bo Yae zaczela mieszac jezyki, nie tylko slowa, ale i gramatyke |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Ogladam cotton balls i nie mogę się zdecydować na kolory. Jak ja tej cechy u siebie nie lubię;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
Wiecie co... Może będę w tym odosobniona ale nie podoba mi się to pisanie na fb
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zadomowienie
|
Kija ja nie mam pojęcia o jakiej grupie mówisz
![]() Little możesz mi doradzić czy laptopy z Della są ok? |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
pomijam, że na kompie tak samo kretyńsko się go czyta ![]() właśnie opuściłam konwersację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zadomowienie
|
Jeszcze jedno - któraś pisała że fajnie że jest miejsce gdzie można pisać na luzie bo na ogólnym nie wiadomo kto czyta. No ale do tematów nie nadających się na ogólny zawsze był klub, jeśli główny wątek w klubie jest za poważny to nic nie stoi na przeszkodzie żeby założyć odrębną dyskusję o rozmiarze cycków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Meneq mam nadzieję, że tak właśnie będzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Co lepiej pasuje do beżowo-fioletowego otoczenia?
W części pokojowej jesdt beż, w aneksie jedna ściana z fioletu (przypominam;p) Chciałabym taki w miarę uniwersalny zestaw do którego pasuje wiele kolorów ( w tym mięta bo chyba chcę szaro-miętową pościel ale materiału miętowego w paski znaleźć na all nie mogę) Które? 1. http://cottonovelove.pl/cotton-ball-...delikatne,p,85 2. http://cottonovelove.pl/cotton-ball-lights-berry,p,80 3. http://cottonovelove.pl/cotton-ball-...Pastelove,p,31 ( to są chyba Bokehowej Hani?) 4. http://cottonovelove.pl/cotton-ball-lights-Mellow,p,26 Ja sama do mojego otoczenia jestem chyba najbardziej za 1,2.4 (haha jedno odrzuciłam :d ) |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Pomozcie dziewczyny.
Kube mi cos rozklada. Rano obudzil sie marudny, jakis taki nieswoj, niewyrazny... Zmierzylam temp - rano 37,5, teraz chyba wyzsza, strasznie rozpalony jest... Oprocz tego kaszel i glutki leca... Aktualnie spi, budzi sie jak tylko wstane, wiec nie ruszam sie wiecej. Bida co jakis czas otwiera oczy, patrzy czy jestem i znow zamyka ![]() Co moge mu cos dac, zeby chorobsko sie nie rozwinelo...? Tak mi go szkoda ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2015-01-04 o 12:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie pomoge, bo musialabym wszystko widziec. A i to niczego nie gwarantuje ;-) ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Pewnie, ze bedzie ![]() W zwiazku z nasza sytuacja sporo czytalam o procesie przyswajania jezyka i pewne madre glowy twierdza, ze jest to instynktowne i na drodze dyfuzji (i ja w to wierze gleboko) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawijko polecamy syrop Tussi Drogi oddechowe (Sol baby) http://www.sequoia.pl/product/solbaby-tussi/ Mają też inne syropki na wzmocnienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zadomowienie
|
Nawijko ja bym dała zmiksowaną pomarańczę (Ewa uwielbia jeszcze banana do tego, ale to już objętościowo większe się robi), ew. soku z cytryny do tego. No i witamina C i ogórki kiszone. Zdrówka!
Edytowane przez szklanka19 Czas edycji: 2015-01-04 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Kija fajnie ze to napisalas bo wlasnie zauwazylam ze ciagle mowicie cos o fb ja nie dolacze bo poki co nie zamierzam miec fb a przykro by mi bylo rozstawac sie z Wami
Leos chodzi i spiewa: ucaluj lapke....ucaluj lapke i caluje mala po raczkach.... Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Zadomowienie
|
Neti poproszę jeszcze raz zdjęcia regału co by je w normalny cywilizowany sposób pooglądać, bez uprawiania partyzantki pt jak złapać zdjęcie zanim znowu spadnę na dół dyskusji
![]() I jeszcze proszę się wyspowiadać czy schudłaś tylko ćwicząc czy jesteś na diecie (może było ale jak tak to przeoczyłam) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Debrah, ja tez należe do tych bardzo niezdecydowanych. Strasznie nie lubię tego u siebie.
Nawijko, Zdrówka dla Kubusia. ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Debrah, ja na razie nie pomogę bo na telefonie siedzę.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2015-01-04 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
nawijko zdrowia przede wszystkim. Najpierw daj sie biedakowi wyspac a jak juz wstanie sprobuj podac pozywny posilek (dopiero jesli nie na apetytu, to zbijac temperature) - to jest zalecenie naszego pediatry. Koktajl witaminowy szklanki tez dobra rzecz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.