![]() |
#2911 |
Konto usunięte
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Kama, wiesz Ty co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Kamuś dawaj tego nosa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Rozeznanie
|
Gosia, jak sie czujesz ? Uspokoilo sie serduszko ? Kiedy idziesz do kardiologa ?
Kama otrzep piorka i lec wysoko wysoko z pelni rozlozonymi skrzydlami. Buziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
No i po długim weekendzie. szkoda. Teraz to juz czekanie na urlop pozostało
![]() Kama- zdrowia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Dziękuję, czuję się dobrze. Ale miałam kilka dni, że czułam szybkie bicie serca i byłam zdenerwowana praktycznie bez powodu. Mam pytanie. Chciałam zacząć stosować serum z Bielendy z kwasami. Dziewczyny czy je można stosować bez wzgledu na porę roku? Może głupie pytanie, ale z góry dziękuje za odpowiedź ![]()
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Gosiu- powiem ci tak, ja zdecydowałabym się na to serum dopiero we wrześniu i do tego filtry. Stosowałam je właśnie chyba od września w zeszłym roku. Może stężenia kwasów nie są wysokie, ale to nadal kwasy
![]() Kiedy idziesz do kardiologa? |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Nie wiem jeszcze kiedy do kardiologa. Czekam za listem i w nim będzie termin wizyty. Lekarz ogólny powiedział, że około miesiąca to potrwa.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
dzięki za słowa otuchy, dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię poniedziałków
![]() Gosia 3 maluchów to i serce na większych obrotach. Juka jak chanel? Ilka mi dzisiaj pisała,że Jej faworytem jest nowośc Laury M.Koniecznie musze przetestować ![]() Kama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zadomowienie
|
Kama, trzymaj się, przytulam łączami ..........
Miszka, chanel całkiem, całkiem, ale póki co jeszcze nie na tyle dobrze, aby pomknąć do perfumerii i wyskoczyć z prawie trzech stów. Jaka nowość Pauli jest faworytem Ilany ? Pisz szybciutko kochana. |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zadomowienie
|
Dziś też zaliczyłam bardzo pracowity poniedziałek. A dzisiejsze wahania ciśnienia nie sprzyjały, niestety, mojej koncentracji.
Dziś drugi dzień testów CC Strivectin. Powtórzę to co po pierwszym dniu - nie kryje mocno, raczej lekko do średniego, ale kolor ma ładny, dobrze wygląda na skórze. Nie błyszczy się i naprawdę dobrze nawilża. Kama - mocno trzymam kciuki, żeby wróciła pełną parą Twoja pozytywna energia. Nie daj się! Życie nie jest jednowymiarowe i tylko pod górkę, choć czasem każdy wpada w jakiś dołek. Przytulam wirtualnie ![]() Gosia - a do czasu oczekiwania na wizytę u kardio - dostałaś jakieś leki, zalecenia, czy skierowanie na badania kontrolne? U mnie w zasadzie to internista zrobił od ręki podstawową diagnostykę i leczenie, której jednym z elementów była wizyta u kardiologa z ukg serca. Oprócz tego miałam z tego co pamiętam: morfologię (bo to może być anemia, nieprawidłowa praca nerek i inne różne) z oznaczeniem poziomu magnezu i TSH, ekg +holtera i usg jamy brzusznej. No i betabloker w małej dawce włączony był praktycznie od zaraz, a odstawiony po dłuższym okresie poprawy. Nie jestem lekarzem, więc nie wiem, czy takie postępowanie było konieczne, ale u mnie się sprawdziło, więc piszę, żebyś miała jakieś porównanie. No i jeszcze jedno - pierwszy taki epizod miałam po tabletkach anty - w dniu, w którym zaczynała się przerwa po pierwszym opakowaniu. Na kolejne się już nie zdecydowałam. Bo przyczyną mogą być też zaburzenia hormonalne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zadomowienie
|
Miszka, nie Pauli, tylko Laury M, oczywiście. Też miałam pracowity dzień i oto skutki.
Pięknie to Dircik napisałaś, chodzi mi o słowa skierowane do Kamy, naprawdę pięknie. Też sobie to zapamiętam. Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-06-08 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam faworyta Ilki
![]() Laura Mercier Smooth Finish Flawless Fluide Foundation ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Gang Iren
|
Dircik w czwartek idę na badania krwi, ale nie wiem jakie... lekarz wstukał w kompa, a ja nie spytałam.
#2925 |
Zakorzenienie
|
Wtorek. Co nas nie zabije to nas wzmocni
![]() Młody dostał wczoraj "ataku alergii". Tak myślę. Kicha po 20 razy na raz. katar mega. Oczy czerwone...ech. Sprawdziłam, że trawy teraz najbardziej dokuczają alergikom. Idę dzisiaj do lekarza z nim. Zobaczymy. Jak był mały zyrtec dostawał. Wasze dzieci maja alergię ? co polecacie? Kawa bo padam na twarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy pozytyw regeneris - wygładziły mi się takie poprzeczne bruzdy na szyi
![]() ![]() I z przyjemnoscia zastapilam podkłady i BB kremem CC tony moly ![]() Dircik, miałas pełna i prawidłowa diagnostykę ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-06-09 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
Kama ja tez na lato kupilam CC, Korres.
Pogoda sie poprawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zadomowienie
|
Kama - cieszę się, że widzisz jakieś pozytywy
![]() Echa serca i u nas nie zrobisz, niestety, w każdej przychodni. Ale może czasem lepiej gdzieś się udać odrobinę dalej, ale np. do sprawdzonego lekarza. Dużo zdrowia dla Mamy! Oby to były tylko przejściowe kłopoty. Gosia - to dobrze, że masz się badać nie czekając na wizytę u kardio. Miszka - dawaj znać, jak Laura się spisuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() |
#2930 |
Zadomowienie
|
U mojego syna zyrtec akurat wywoływał pobudzenie, rozdrażnienie i bezsenność, ale wiem, że to rzadkie
![]() Claritine była "lepsza", a teraz okresowo zażywa aerius i flixonase do nosa. Z roku na rok coraz rzadziej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Gang Iren
|
Wyrasta się. Ja wyrosłam. Największą alergię miałam na koty, a teraz mam w domu kocura.
#2932 |
Zakorzenienie
|
Dircikowa- dzięki, oby jak najszybciej. Po wczorajszej akcji jestem w szoku. Ja z tych wczuwających się i przeżywających mamuś. Wiem jedno - w ciągu najbliższego miesiąca do bazy z chłopakami nie pójdzie
![]() Kamlisa- fajnie, że wreszcie widzisz efekty regeneris ![]() Gosia- młody miał okresy przyjmowania zyrtec wcześniej Dobrze je znosił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Claritine.Zyrtec powoduje wzmożony apetyt .
Pewnie teraz sa juz nowsze leki.Nadreaktywnośc oskrzeli i wszelkie alergie przechodziłam z córką.Bywało ciężko ![]() Laura to musi dojść ze stanów.Kupowałam w ciemno,sugerując sie kolorystyką proponowaną przez moją ulubiennice z bloga beauty professor http://www.beautyprofessor.net/ Koloru którego ona uzywa -(zmierzch)nie ma w PL.http://www.beautyprofessor.net/ Na ebay wyszło mnie z wysyłką 162zł to i tak dużo taniej niz w PL. Jak któraś reflektuje mam użyty pare razy praktycznie nowy podkład Guerlain na zbyciu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oundation.html Mój faworyt ,ale teraz to tyle ich nakupowałam,ze nie zużyję ![]() Płaciłam w douglasie 229zł.Kolor 02 .130zł jak któraś chce. W kartoniku i z torebką douglas. Kama a twarz?Widzisz efekt napięcia?jakiegoś cudu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Gang Iren
|
Dziewczyny a powiedzcie mało obeznanej mi
![]()
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2015-06-09 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Uklika, dla mnie największym atutem CC tony moly jest brak koloru
![]() ![]() Aussie, może nie każdy ma TAKIE siniaki. Mnie się mąz wstydził, bo mówił, że pewnie ludzie uważają go teraz za tyrana domowego. A taki niby miły, za rekę trzyma, a potem cala twarz obił, dusił w dodatku... ![]() Miszka, twarz to ja mam przyzwoitą, więc większego efektu w lustrze nie zobaczę. pod oczami chyba ładniej. a w szyje się nie wpatrywałam, po prostu przy makijażu nagle odkryłam, ze były linie i ich nie ma ![]() Hm, sami alergicy w tym młodym pokoleniu ![]() Gosia, nie że na lato, w ogóle - jedno dobre, drugie dobre...Najpierw jedno, potem drugie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Gang Iren
|
Kama to mi dałaś teraz
![]() Jak byś miała chwilę to będę wdzięczna za odpowiedz. ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- To ten hialuronowy latem ok? Czyli że cały rok można?
#2937 |
Zakorzenienie
|
Pewien gość, właściciel sklepu, bardzo nie lubił Chińczyków. Pewnego dnia przyszedł do niego Chińczyk i pyta:
- Ma Pan Whiskas? Potrzebuję go dla mój kot. - A gdzie masz tego kota? - pyta sprzedawca. - No ja kot zostawić w domu, ja go nie brać ze sobą do sklep. - To jak go przyniesiesz, to ja ci sprzedam ten Whiskas. Chińczyk rad nie rad poszedł po kota do domu, a gdy wrócił otrzymał Whiskas. Dwa dni później przychodzi ponownie, ale tym razem prosi: - Ja chcieć kupić Pedigripal dla mój pies. Sprzedawca pyta: - A gdzie masz tego psa? Bez niego ci nic nie sprzedam! Chińczyk oburzony: - Ja nie chodzić z pies na zakupy! - Bez psa nie wracaj! - burknął sprzedawca. Tak się i stało, po przyjściu z psem, Chińczyk otrzymał swój Pedigripal. Następnego dnia Chińczyk przychodzi do sklepu z dużą papierową torbą i mówi do sprzedawcy: - Pan tu włożyć ręka. - A po co? - Pan włożyć Sprzedawca wkłada rękę do torby, a Chińczyk mówi: - Pan pomacać! Miękkie? - No tak... - Ciepłe? - No tak... Na to Chińczyk uprzejmym głosem prosi: - Ja chcieć kupić papier toaletowy! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Gosia, 5-7 % mało, 15% może być, wyższe niektórych podrazniaja. butelka ciemna, przechowywanie w lodówce, kroplomierz lub pompka, zużycie szybkie, wcieranie w twarz, nie zostawianie tylko nałożone. Większość się klei, timeless, które mam teraz nie
![]() Hialuronowy kwas takich obostrzeń nie ma, najczęściej tez się klei, może dac uczucie sciagniecia, więc nie przepadam. Cały rok właściwie można oba. Latem ostrożniej z kwasami i retinolem. Zakicham się na śmierć ![]() Miszka, fuj ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-06-09 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
No sie skośnooki zrewanżował ha ha..
Gosia moje sera,wit c,maski i podkłady przechowuję w lodówce. Nie wiem czy wit c na upały?Może fotouczulić.Uwarażliwic na słońce.Chyba,że na noc i w dzień wysokie filtry.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Gang Iren
|
Dziękuję bardzo za rady! O trzymaniu w lodówce nie wiedziałam. Tak jak Miszka wszystkiego nie dam rady, bo w lodówce mam żarcie dla 5 osób, więc z reguły pęka w szwach
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Kawał znam, ale dobry ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.