Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-14, 11:40   #2911
fartuch
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

Ja mam jeszcze 6 dni do wizyty i chyba jajo zniosę tak się niecierpliwie...
Dziś umówiłam się na echo serca i do endokrynologa, prywatnie oczywiście... jak chciałam na nfz to mi mówili że termin najszybciej na pazdziernik 2015

Przerażają mnie te wszystkie koszta, dobrze że przynajmniej do ginekologa chodzę za free..

Też znam jedną Zosię i jest dziwna chociaż to imię to też u mnie piorytet. Mi się podobają: Zosia Ania i Pola a jak chłopiec to będzie na pewno Michał
Stary 2015-01-14, 11:42   #2912
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Szuu trochę niedokładnie napisałam wcześniej, młodej zdarza się zasnąć w salonie na bajce i wtedy kot się do niej "dobiera", zanim zdążymy ją zanieść do jej pokoju

Najlepsze wyjście wszędzie zamykać drzwi, u nas jeszcze problem, że mała do pokoju nie ma jeszcze drzwi ( czekamy na nie już ponad miesiąc ) i rano jak kota wpuszczam do domu to chwilę się pokręci i biegnie zaraz dziad do niej ją budzić, albo tłucze się po podłodze jakąś zabawką ( u niej w pokoju)
Z tego wyrośnie, zaczepia bo chce uwagi, słodziak Ja nie mogę namówić Tż na drugiego kota, tzn. jego wytłumaczenie dlaczego nie jest logiczne (że nasz by nie zaakceptował drugiego kota w domu), ale wydaje mi się, że mniej uwagi trzeba by było mu poświęcać jakby miał kumpla... Ale nie wiem czy najpierw by go nie zeżarł
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 11:42   #2913
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Spoko, kumam, tylko my nie będziemy spać z dzieckiem w jednym łóżku

A obcinacie mu pazurki? My odkąd mamy nową kanapę obcinamy co tydzień

Gratuluję

Fuj... moja koleżanka nie dała rady, ja jeszcze przed na szczęście

Jeszcze leżę w łóżku, mam mega migrenę
A jak obcinacie kotu pazury ? ja nie umiem. nie wiem jak się do tego zabrać

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Zrobiła to, że jest moją teściową - tyle wystarczy
Wcielone!!!

Ech, współczuję Bierzesz paracetamol??

Cytat:
Nie, bo nie mam nawet w domu Ale zaraz wstanę i zacznę sprzątać to pewnie mi przejdzie, muszę się tylko czymś zająć, ale ciężko mi się ruszyć bo aż mi oczy w bólu łzawią

Nasz wskakuje do łóżeczka już... na szczęście jest folia na materacu, więc nie okłaczy wszystkiego, ale już sypia w łóżeczku, na noc będzie trzeba zamykać pokój (tzn. i tak bym zamykała, żeby Tż się wysypiał do pracy), ale nie gonię go, nie mam serca. Sama nie wiem jak zareaguje na dziecko, ale pewnie oleje, tylko trzeba mu dawać do zrozumienia, że on jest najważniejszy, do tej pory to zawsze działało. Nauczyliśmy go niestety noszenia na rękach, a waży prawie 8 kilo i mamy tego skutki, jest bardzo rozpieszczony, wszędzie trzeba go nosić i tulić (oczywiście tylko wtedy kiedy on tego chce)

Blatów w kuchni oduczyliśmy bardzo szybko, ale kot ma swój blat (półwysep jest jego aż do zlewu, nasza część jest przy ścianie i aż do zlewu), tam gdzie kot chodzi my nic z jedzeniem nie robimy, a kot nie wchodzi na naszą część (chociaż mamy świadomość, że jak nas nie ma to być może wędruje po całej kuchni, więc przed każdym robieniem jedzenia myjemy nasze blaty).

Ogólnie mu pozwalamy na bardzo wiele, ale zna ograniczenia i wie czego mu nie wolno kiedy patrzymy, im starszy tym też coraz fajniejszy, coraz mniej agresji przejawia (bo miał z tym problemy i dalej miewa), my wiemy kiedy go ignorować, znajomi wiedzą, żeby go nie dotykać i jest ok. Miałam wiele kotów, ale tylko ten ma taki charrakterrrek. No ale nic, kocham go bardzo mocno, zaraz po Tżcie, chociaż przy nim udajemy (i ja i Tż), że kot jest na pierwszym, a nie na drugim miejscu. Czasami ludzie się pytają czy dziecko będziemy tak kochać Może kochac tak, zobaczymy, ale na pewno nie tak rozpieszczać...
własnieee... chce też wcześniej troszkę łóżeczko złożyć, żeby kota odgonić od łóżeczka

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 11:46   #2914
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Hej Wam

Dziękuję Wszystkim za kciuki, na pewno z takim kciukowaniem serduszko Młodego będzie zdrowe

Kaja - ja capię swoje koty za kark i przyciskam do łóżka, Tż bierze łapki, naciska im opuszki żeby pazurek wyszedł i obcina taką dużą obcinaczką do paznokci, tylko musisz się przypatrzeć gdzie na pazurku jest taka czerwona żyłka, nie wolno jej przeciąć

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 11:47   #2915
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Hej Wam

Dziękuję Wszystkim za kciuki, na pewno z takim kciukowaniem serduszko Młodego będzie zdrowe

Kaja - ja capię swoje koty za kark i przyciskam do łóżka, Tż bierze łapki, naciska im opuszki żeby pazurek wyszedł i obcina taką dużą obcinaczką do paznokci, tylko musisz się przypatrzeć gdzie na pazurku jest taka czerwona żyłka, nie wolno jej przeciąć
No wiem, wieeeem, widziałam miała takie cuuuś
A mam takie wielkie psie obcinacze
Dziś manicure będzie

Lena
Stary 2015-01-14, 11:48   #2916
Moschina
Raczkowanie

Cytat:
Nie, bo nie mam nawet w domu Ale zaraz wstanę i zacznę sprzątać to pewnie mi przejdzie, muszę się tylko czymś zająć, ale ciężko mi się ruszyć bo aż mi oczy w bólu łzawią

Nasz wskakuje do łóżeczka już... na szczęście jest folia na materacu, więc nie okłaczy wszystkiego, ale już sypia w łóżeczku, na noc będzie trzeba zamykać pokój (tzn. i tak bym zamykała, żeby Tż się wysypiał do pracy), ale nie gonię go, nie mam serca. Sama nie wiem jak zareaguje na dziecko, ale pewnie oleje, tylko trzeba mu dawać do zrozumienia, że on jest najważniejszy, do tej pory to zawsze działało. Nauczyliśmy go niestety noszenia na rękach, a waży prawie 8 kilo i mamy tego skutki, jest bardzo rozpieszczony, wszędzie trzeba go nosić i tulić (oczywiście tylko wtedy kiedy on tego chce)

Blatów w kuchni oduczyliśmy bardzo szybko, ale kot ma swój blat (półwysep jest jego aż do zlewu, nasza część jest przy ścianie i aż do zlewu), tam gdzie kot chodzi my nic z jedzeniem nie robimy, a kot nie wchodzi na naszą część (chociaż mamy świadomość, że jak nas nie ma to być może wędruje po całej kuchni, więc przed każdym robieniem jedzenia myjemy nasze blaty).

Ogólnie mu pozwalamy na bardzo wiele, ale zna ograniczenia i wie czego mu nie wolno kiedy patrzymy, im starszy tym też coraz fajniejszy, coraz mniej agresji przejawia (bo miał z tym problemy i dalej miewa), my wiemy kiedy go ignorować, znajomi wiedzą, żeby go nie dotykać i jest ok. Miałam wiele kotów, ale tylko ten ma taki charrakterrrek. No ale nic, kocham go bardzo mocno, zaraz po Tżcie, chociaż przy nim udajemy (i ja i Tż), że kot jest na pierwszym, a nie na drugim miejscu. Czasami ludzie się pytają czy dziecko będziemy tak kochać Może kochac tak, zobaczymy, ale na pewno nie tak rozpieszczać...

Jestem w szoku przez to co napisałaś. Wasz kot ma u Was jak w niebie i to chyba Wy mieszkacie u niego a nie on u Was.
My też mamy kota, ma mega charakterek i przy tym miliony zakazów. Nie wchodzi na żaden blat i nie wyobrażam sobie jak mógłby, poza tym wie gdzie jest jego miejsce i mimo tego że bardzo go kocham to właśnie ta miłość skłania mnie do dystansu do niego i przekonania że jeśli będe zbyt dobra to on wejdzie mi na głowę. Jeśli bym mu na to pozwoliła to później szkoda byłoby mi biednego zwierzęcia że nagle robię mu wodę z mózgu i zakazuję pewnych rzeczy które były normalne kiedyś.
Ze zwierzętami jest tak jak z ludźmi można je warunkować, ale później odwarunkować jest bardzo ciężko żeby całkowicie wygasić pewne reakcje.
Stary 2015-01-14, 11:49   #2917
masija
Zakorzenienie

Dziewczyny lecę na wizytę-12.45.
Trzymać proszę kciuki

masija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-14, 11:51   #2918
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymać proszę kciuki
Kciuki

Lena
Stary 2015-01-14, 11:52   #2919
Moschina
Raczkowanie

Cytat:
Trzymać proszę kciuki
Stary 2015-01-14, 11:53   #2920
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymać proszę kciuki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-01-14, 11:53   #2921
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Moschina Pokaż wiadomość
Jestem w szoku przez to co napisałaś. Wasz kot ma u Was jak w niebie i to chyba Wy mieszkacie u niego a nie on u Was.
My też mamy kota, ma mega charakterek i przy tym miliony zakazów. Nie wchodzi na żaden blat i nie wyobrażam sobie jak mógłby, poza tym wie gdzie jest jego miejsce i mimo tego że bardzo go kocham to właśnie ta miłość skłania mnie do dystansu do niego i przekonania że jeśli będe zbyt dobra to on wejdzie mi na głowę. Jeśli bym mu na to pozwoliła to później szkoda byłoby mi biednego zwierzęcia że nagle robię mu wodę z mózgu i zakazuję pewnych rzeczy które były normalne kiedyś.
Ze zwierzętami jest tak jak z ludźmi można je warunkować, ale później odwarunkować jest bardzo ciężko żeby całkowicie wygasić pewne reakcje.
Dokładnie tak, drugi raz bym nie popełniła tego błędu w wychowywaniu czy dziecka czy kota. Nie dam sobie wejść na głowę i się zdominować. Ale wyszło jak wyszło, kot był po przejsciach, nie wiadomo było czy przezyje, bo był za malutki i bla bla bla, nie będę się pogrążać, bo nic nie usprawiedliwia takiego rozpieszczania (bo mój tż jest jeszcze gorszy ode mnie )

Kaja my czekamy na dobry humorek, najlepiej sen, tż nosi go chwilę na rękach, on zaczyna mruczeć i wtedy wystarczy, że zasłoni mu oczka, a książe się nie wyrywa i normalnie daje sobie obciąć Tylko uważaj, żeby tego różowego nie skaleczysz, bo to już jest żywa tkanka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-14, 11:53   #2922
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Alkamor Twój syn ma takie teksty, że po ich przeczytaniu mam banan na twarzy cały dzień
a dziękuję

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Gratuluję wszystkich udanych wizyt!
Ja już się nie mogę doczekać połówkowego.

Macie jakieś pomysły na obiad? Tak żeby się nie narobić Wybitnie nie chce mi się stać przy garach, a jeść coś trzeba.
pomidorowa

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Ja swojemu kupiłam Timex i jest zadowolony i w takiej cenie się zmieścisz. Dodam jeszcze, że kupiłam w Swissie po negocjacjach cenowych przez internet
no wczoraj się trochę rozejrzałam i stanie chyba na Timex

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Kiedyś marzyłam o imieniu Maja dla dziewczynki. Ale nie wiem czy tak nazwiemy. W ogóle się nie zastanawiałam nad imieniem dla córki, bo nastawilam się na syna teraz będzie nad czym myśleć.
No ja patrzyłam to niby Maja jest jednym z bardziej popularnych imion ale ja osobiście znam jedną

Cytat:
Napisane przez carmenn85 Pokaż wiadomość
Rozmawiałam już z nim parę razy ale nic konkretnego się nie dowiedziałam. Tylko tyle że nie lubi przedszkola i nie chce się tam bawić z dziećmi ani rysować ipt... Chodzę też z nim prywatnie do psychologa który też określi jak z pójściem do szkoły. Bo intelektualnie to on jest super rozwinięty. Tylko emocjonalnie jeszcze dzieciątko (co zresztą nie dziwi mnie w tym wieku).
a co na jego postawę do przedszkola mówi psycholog ??

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
No ja z imieniem męskim też miała bym większy problem, obecnie z męskich to ja nie mam typów, ale mój TŻ zakochany w imieniu Marceli
Mój też wymyślił Marcela ale mnie jakoś nie leży

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Lato latem ale jakos nie jestem przekonana do kilkudniowego dziecka w samym body z krotkim? U mnie termin na koniec maja a jak sobie przypomne wesele na ktorym kiedys bylam na samym poczatku czerwca i... mialam plaszc bo tak zimno bylo... brrrr...
No bo wszystko zależy jaka będzie pogoda

Cytat:
A my swojemu chłopakowi damy na imię Filip, tak już ustaliliśmy dawno temu
Jak to jest z połówkowym ? To jest osobne badanie czy normalnie usg podczas wizyty?
Ja też jestem za Filipem oczywiście w razie czego bo liczę na córcię

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze 6 dni do wizyty i chyba jajo zniosę tak się niecierpliwie...
Dziś umówiłam się na echo serca i do endokrynologa, prywatnie oczywiście... jak chciałam na nfz to mi mówili że termin najszybciej na pazdziernik 2015
łooo matko....mój Tż się ostatnio do kardiologa zapisywał to nawet w miarę rozsądnie bo na 24 marca ma

helloł

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 11:56   #2923
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego wyrośnie, zaczepia bo chce uwagi, słodziak Ja nie mogę namówić Tż na drugiego kota, tzn. jego wytłumaczenie dlaczego nie jest logiczne (że nasz by nie zaakceptował drugiego kota w domu), ale wydaje mi się, że mniej uwagi trzeba by było mu poświęcać jakby miał kumpla... Ale nie wiem czy najpierw by go nie zeżarł
no zaczepia, a ja rano jak się zbieramy do przedszkola to nie mam dla niego czasu, musi się przyzwyczaić.

Wy poświęcacie kotu sporo czasu, więc może lepiej już teraz przystopujcie trochę, bo może się zbuntować jak nagle tego głaskania nie będzie tyle co wcześniej.

Co do drugiego kota, to zależy jaki macie metraż, ponoć koty lubią mieć swoje terytoria i jak są 2 na zbyt małej przestrzeni to albo się atakują i ciągle walczą o teren, albo sikają po kątach, jak kot wychodzący to zdarza się, że wtedy ucieka i nie wraca

Kaja u nas tż obcina, wiem tylko, że naciska mu tak na łapkę i pazury wychodzą, potem obcina

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 11:56   #2924
tassia
Zakorzenienie

Cytat:

Hahaha
Możesz do lozeczka wysadzić napompowane balony albo szeleszczace siatki
Podobno się sprawdza

Watpie ze będziesz taka twarda wobec dziecka jak czasem piszesz skoro kot wam tak serce skradł myślę ze miłość uderzy wam do głowy i dziecko będzie miało raj na ziemi tego wam życzę.

A ja po wizycie. Dziecko z nogami ma 20 cm wiec wooooow
Plci się nie udało podejrzec wiec nie potwierdzilam poprzednich wiadomości choć nadal po cichu licze na Zoske.... Choć pewnie wtedy mi znów będzie smutno ze nie Niepełka

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 12:00   #2925
Moschina
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie tak, drugi raz bym nie popełniła tego błędu w wychowywaniu czy dziecka czy kota. Nie dam sobie wejść na głowę i się zdominować. Ale wyszło jak wyszło, kot był po przejsciach, nie wiadomo było czy przezyje, bo był za malutki i bla bla bla, nie będę się pogrążać, bo nic nie usprawiedliwia takiego rozpieszczania (bo mój tż jest jeszcze gorszy ode mnie )

Kaja my czekamy na dobry humorek, najlepiej sen, tż nosi go chwilę na rękach, on zaczyna mruczeć i wtedy wystarczy, że zasłoni mu oczka, a książe się nie wyrywa i normalnie daje sobie obciąć Tylko uważaj, żeby tego różowego nie skaleczysz, bo to już jest żywa tkanka
Szuuu- dobrze Cie rozumiem, moja mama robi to samo ze swoimi kotami i teraz tego równie mocno żałuje co Ty. Poza tym, coś w tym jest że jeśli faceta zdominuję kot to facet całkowicie mu się poddaję i w tej relacji przywiązania jest gorszy niż kobieta.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-14, 12:01   #2926
Princesika
Zakorzenienie

Siemanooooo

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Ja czekam na USG jeszcze do wtorku
Stary 2015-01-14, 12:02   #2927
carmenn85
Raczkowanie

Ja generalnie za kotami nie przepadam.....

Jedynie pieska mamy małego i synek trochę sie z nim bawi ale jakoś specjalnie zainteresowany nie jest.

Alkamor rozmawiałam z dyr i powiedziała że ona sama nie wie czy jest gotowy na pójście do szkoły a psycholog do którego chodzimy mówi że na ten moment ona nie widzi go w szkole... Ale jeszcze 8 miesięcy jest. A dzieci w tym wieku bardzo szybko się rozwijają. Pewnie decyzję będę podejmować w czerwcu..

Masija za wizytę

Ja idę jutro na wizytę kontrolna
carmenn85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 12:03   #2928
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymać proszę kciuki
trzymam!

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 12:05   #2929
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Siemanooooo

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Ja czekam na USG jeszcze do wtorku
to tak jak ja

Cytat:
Napisane przez carmenn85 Pokaż wiadomość
Ja generalnie za kotami nie przepadam.....

Jedynie pieska mamy małego i synek trochę sie z nim bawi ale jakoś specjalnie zainteresowany nie jest.

Alkamor rozmawiałam z dyr i powiedziała że ona sama nie wie czy jest gotowy na pójście do szkoły a psycholog do którego chodzimy mówi że na ten moment ona nie widzi go w szkole... Ale jeszcze 8 miesięcy jest. A dzieci w tym wieku bardzo szybko się rozwijają. Pewnie decyzję będę podejmować w czerwcu..

Masija za wizytę

Ja idę jutro na wizytę kontrolna
Ja też za kotami nie przepadam...mamy psa.

a jak z papierami do szkoły ? mnie chodziło o to czy może psycholog wie lub domyśla się co jest powodem takiej wycofanej postawy Twojego syna względem kolegów i ogólnie przedszkola

Maja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-14, 12:11   #2930
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
no zaczepia, a ja rano jak się zbieramy do przedszkola to nie mam dla niego czasu, musi się przyzwyczaić.

Wy poświęcacie kotu sporo czasu, więc może lepiej już teraz przystopujcie trochę, bo może się zbuntować jak nagle tego głaskania nie będzie tyle co wcześniej.

Co do drugiego kota, to zależy jaki macie metraż, ponoć koty lubią mieć swoje terytoria i jak są 2 na zbyt małej przestrzeni to albo się atakują i ciągle walczą o teren, albo sikają po kątach, jak kot wychodzący to zdarza się, że wtedy ucieka i nie wraca

Kaja u nas tż obcina, wiem tylko, że naciska mu tak na łapkę i pazury wychodzą, potem obcina
Jakoś podzielimy tą miłość A co do drugiego to chyba faktycznie poczekamy na większe lokum, bo w sumie już nam trochę ciasno

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Hahaha
Możesz do lozeczka wysadzić napompowane balony albo szeleszczace siatki
Podobno się sprawdza

Watpie ze będziesz taka twarda wobec dziecka jak czasem piszesz skoro kot wam tak serce skradł myślę ze miłość uderzy wam do głowy i dziecko będzie miało raj na ziemi tego wam życzę.

Plci się nie udało podejrzec wiec nie potwierdzilam poprzednich wiadomości choć nadal po cichu licze na Zoske.... Choć pewnie wtedy mi znów będzie smutno ze nie Niepełka
Coś Ty, on kocha przebijać balony i tarzać się w siatkach, dostaje wtedy hopsa

Mam nadzieję, że w końcu coś poczuję, na razie cały czas nic... Myślałam, że może na tym ostatnim usg... ale oprócz radości i ulgi, że wszystko jest ok, rozwija się prawidłowo to nic... Tż tak, ja nie...

Nie smuć się, zobacz jak fajnie mają Boscy z Rodzinki.pl, będziesz noszona na rękach przez swoich facetów

Cytat:
Szuuu- dobrze Cie rozumiem, moja mama robi to samo ze swoimi kotami i teraz tego równie mocno żałuje co Ty. Poza tym, coś w tym jest że jeśli faceta zdominuję kot to facet całkowicie mu się poddaję i w tej relacji przywiązania jest gorszy niż kobieta.
Noo, to chyba prawda, kot to "synuś" Tż... Tym bardziej, że kot upatrzył sobie Tż jako właściciela i to jego bardziej kocha Choć śpi ze mną

Ja nie lubię za to psów, mamy dwa u rodziców, ale nie przepadam, mimo, że te akurat sa słodkie i super, ale tak pogłaskać czy coś to nie... a teściów psa nienawidzę, małe szczekające i gryzące ustrojstwo

Edytowane przez 201710041131
Czas edycji: 2015-01-14 o 12:13
Stary 2015-01-14, 12:20   #2931
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

mój pies to taka chodząca pierdoła czasem to mi się wydaje, że on jakiś upośledzony jest

Maja
Stary 2015-01-14, 12:27   #2932
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
mój pies to taka chodząca pierdoła czasem to mi się wydaje, że on jakiś upośledzony jest
Ja miałam psa który chyba był upośledzony... Wiem, że inne psy sikają jak się cieszą, ale on z radości potrafił się ze..rać a jeszcze był tym zaskoczony i uciekał od tej kupy. Jak leżał i puścił bąka to z ujadaniem uciekał od tego miejsca, przewracał się o własne łapy, nie było spaceru żeby się nie potknął i poleciał prosto na nos... Coś ewidentnie było z nim nie halo... Nigdy więcej żadnego psa

Dobra, idę ogarniać się trochę
Stary 2015-01-14, 12:28   #2933
poldzik
Zadomowienie

ja bym chciala kota.. takiego kanapowca ale maz nie chce no i w sumie ma racje, bo to obowiazek (starczy dziecko..) no i tez martwilabym sie o meble (a mamy skorzana kanape ekhem... )

o szuuu ja tez mialam psa co puszczal baki przez sen i sie budzil przestraszony patrzac na swoja pupe co to mu z niej wyskoczylo buahhahah przekomiczny widok!!!

Edytowane przez poldzik
Czas edycji: 2015-01-14 o 12:29
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 12:28   #2934
abz
Zakorzenienie

A mi coś atakuje gardło :/ Pobolewa mnie chyba drugi dzień, czuję, że jest gorzej i zbiera mi się na chrypkę. Przy okazji zapytam gina co w razie czego mogę zażywać na przeziębienie. A wizyta za jakieś 2 godziny.
Głowa zaczyna mnie bolec, oszaleję!

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 12:33   #2935
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość

Cytat:
Ja miałam psa który chyba był upośledzony... Wiem, że inne psy sikają jak się cieszą, ale on z radości potrafił się ze..rać a jeszcze był tym zaskoczony i uciekał od tej kupy. Jak leżał i puścił bąka to z ujadaniem uciekał od tego miejsca, przewracał się o własne łapy, nie było spaceru żeby się nie potknął i poleciał prosto na nos... Coś ewidentnie było z nim nie halo... Nigdy więcej żadnego psa

Dobra, idę ogarniać się trochę
Hahahhahaha

Jamniczka u moich rodziców jest zboczona, jakaś nimfomanka. Nasza sunia jest grzecznym pieskiem, małym kundelkiem, przygarniętym więc jest wdzięczna bardzo.
Kicia myśli ze jest psem

Lena
Stary 2015-01-14, 12:36   #2936
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

abz - mnie jak bolało gardło a już byłam w ciąży to dali mi Homeovox

Maja
Stary 2015-01-14, 12:37   #2937
mehja
Zakorzenienie

Wróciłam własnie z wizyty u lekarza na nfz- byłam u niego pierwszy raz i jestem zadowolona
dał mi skierowanie na chyba wszystkie badanie jakie robi się w ciąży- wszystko za free.
Szyjka długa i zamknięta. Powiedziałam o moich przeróżnych bólach brzucha- powiedział, że nawet jak mnie boli codziennie to jest wszystko ok bo szyjka ładna i się nie skraca. A boli bo macina intensywnie mi rośnie
No i lepszego prezentu na urodziny nie mogłam sobie wymarzyć bo poznaliśmy płeć... będzie nasz wymarzona DZIEWCZYNKAdo pary
Boże jak się cieszymy

więc sezon na dziewczynki rozpoczęty!

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2015-01-14 o 12:39
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 12:37   #2938
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość

Jamniczka u moich rodziców jest zboczona, jakaś nimfomanka. Nasza sunia jest grzecznym pieskiem, małym kundelkiem, przygarniętym więc jest wdzięczna bardzo.
Kicia myśli ze jest psem

mój pies jest psem w sensie samcem....ma tylko jedno jajko i kiedyś mojej siostry suka chciała go....zbałamucić...w usta yyy tzn pysk

Maja
Stary 2015-01-14, 12:37   #2939
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
A mi coś atakuje gardło :/ Pobolewa mnie chyba drugi dzień, czuję, że jest gorzej i zbiera mi się na chrypkę. Przy okazji zapytam gina co w razie czego mogę zażywać na przeziębienie. A wizyta za jakieś 2 godziny.
Głowa zaczyna mnie bolec, oszaleję!
Tantum verde

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 12:39   #2940
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Wróciłam własnie z wizyty u lekarza na nfz- byłam u niego pierwszy raz i jestem zadowolona
dał mi skierowanie na chyba wszystkie badanie jakie robi się w ciąży- wszystko za free.
Szyjka długa i zamknięta. Powiedziałam o moich przeróżnych bólach brzucha- powiedział, że nawet jak mnie boli codziennie to jest wszystko ok bo szyjka ładna i się nie skraca. A boli bo macina intensywnie mi rośnie
No i znamy płeć... będzie nasz wymarzona DZIEWCZYNKAdo pary
Boże jak się cieszymy

więc sezon na dziewczynki rozpoczęty!

trzymam Cię za słowo i oczywiście gratuluję

Jak to mówią...dobrze jak człowieka coś boli bo przynajmniej wie, że żyje

Maja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości