![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Logoasia zazdroszczę kikuta
![]() Mała teraz Twoja kolej ![]() O właśnie ja na tej sali porodowej byłam cholernie głodna.. ale wody za to piłam.. nawet polożna kazała...
#2912 |
Zakorzenienie
|
Madzik jeszcze jak mi napiszesz, co w naszym szpitalu w praktyce sie sprawdza, a co nie to bede szczesliwa
![]() Ala - kurde niefajnie... moglby odlozyc te gry juz chlop stary :/ przeciez musza ci pomagac...sama juz nie za bardzo bys latala w takim tempie ![]() eh eh moj M spiacy strasznie bo dzis znow na Polwyspie , jutro znowu, caly dzien na dworze rozplanowuja swiatlowody ktore beda szly pod woda itd...mamma mia czarna magia jak dla mnie,ale wymarźnięty i zmeczony ja nie ide jeszcze spac, bo sie obudze znow o 2 i dupa wiec czekam...az wybije 1 w nocy juz nie wiem co czytac w tych internetach :/ nudaaaaaaaa
#2913 |
Rozeznanie
|
Alunia oj maz sie pod diody nadaje dzisiaj...
![]() kurcze, Ci faceci czasem tacy nie kumaci, nie wiadomo jak do nich mowic zeby po pierwsze uslyszeli, potem zrozumieli i wykonali...ehh. Nie placz, moze sie zaraz ogarnie. logoasiaTy to jestes niemozliwa. I super, ze pepuszek juz odpadl ![]() buu ja dzis i jutro nie rodze, bo maz idzie na 12 godzin do pracy takze ![]() AGAno to jak brzuch opadl to juz u Was tez calkiem blisko... Moj nadal wysokooo...hoho
Sarunia 8.02.2015 ![]() Edytowane przez martu_la Czas edycji: 2015-02-05 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Ja dzis nieeeee bo nie mam jedzenia
jutro tez nie bo maz na Polwyspie a potem jest weekend a w weekend nie chce, bo moich poloznych nie ma ![]() chce juz dotrwac do tej poniedzialkowej wizyty i dowiedziec sie w koncu co w trawie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- o wlasnie, jeszcze sztucce i kubek i talerzyk musze wsadzic :/ ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
dowodem na porod bedzie dla mnie chlust i walący skurcz za skurczem ![]()
![]() |
#2915 |
Wtajemniczenie
|
Już jest ok. Ja wiem że do tego doszły jeszcze hormony i moja duma i odezwała się zosia samosia.. Eh.. Umył podłogę,powiesił pranie i zeszlifował jedną szafkę.. No i przede wszystkim przeprosił.
Nagadałam mu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
super że dzidzia taka spokojniutka ![]() Cytat:
ohoho! Nie dziwię się bo Ty już w szpitalu wyglądałaś jak miesiąc po porodzie ![]() Brawa! Cytat:
![]() Miałam spać i spać nie będę ehh... Sięgnęłam na nowo wizaż na tel i póki co działa... Będę miała co robić nocami... ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Alunia zdążycie ;* nie denerwuj się ![]() Mój luby właśnie się przebudził, wsadził mi rękę w gacie i chrapie dalej ![]()
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
hmmm zależy też Aga na jakie połozne trafisz... przykład:
ja po porodzie usłyszałam że mam załozyc majtki te wielorazowe bo najlepiej oddychaja i sie krocze wietrzy.. wiec tak zrobiłam .. dzien pozniej dziewczyny urodziły i im połozna kazała chodzic z samym podkładem i lezec bez niczego.. dla mnie masakra.. wyglądały za przeproszeniem jak ze.rżnięte świnie :/ Ja jak urodziłam to w ogóle chciałam siku ![]() a ja chciałam iść sama i babka mi nie wierzyła że czuje sie na siłach.. a ja polecialam w koncu i ona w szoku byla.. Bo np jedna szła siku.. urodzila wieczorem jakos i rano szła doopiero.. i położna szła z nią i całe szczęście bo zakrwaliła cały korytarz i jeszcze zemdlała po drodze ![]() Ja chciałam od razu wziąć prysznic i się przebrać to mi babka nie pozwolila :/ i mogłam dopiero rano :/ A dziewczyny które urodziły przede mną 5 godzin normalnie mogły iść pod prysznic.. trafiły na inne położne :P No sztućce lepiej miec swoje, oni też dadzą jak coś ale wtedy trzeba je trzymac i se myć bo za każdym razem nie dają... więc ja się ciesze że miałam swoje. Szklanke na pewno trzeba mieć swoją bo nawet nie dają. Talerza akurat nie miałam, i w sumie oni i tak wszystko dawali na talerzach :P Jak wtedy w niedziele byłam na ip i jeszcze pytałam co trzeba mieć w torbie a co nie to mi mówili że oni dają podkłady itp.. I fakt jak urodziłam to w łazience było pełno podkładów.. Na następny dzień już ich nie było. Jak powiedziałam położnej to wzruszyła ramionami i tych podkładów i tak nie było całe 3 dni, więc sobie nie wyobrażam nie mieć swoich. Tak samo papier toaletowy często się kończył w łazience i nikt tego nie uzupełniał. :/ więc warto mieć swój. Tym bardziej, że oni mają ten szary ![]()
#2918 |
Wtajemniczenie
|
Ala spokojnie, bez nerwów. Chłop to chłop
![]() Aga moja zgrzewka to chyba 12 sztuk po 0,7 l ![]() ![]() Asia ![]() ![]() Ale mnie stary wkurza! Przylazł mi do sypialni, ledwo się położył i chrapie tak, że w życiu czegoś takiego nie słyszałam! Ok, rozumiem ma katar zawalony nos, jest przeziębiony, no ale hello zaraz mnie trafi! Jak go szturcham to się wścieka, że chce spać, a ja to niby co chcę! No ok lampie się jeszcze w tv, ale mi zagłusza ![]() I tylko co chwilę kurba gada "ale o co ci chodzi " no kurna o nic, tak sobie go budzę! |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Wtajemniczenie
|
Madzia o właśnie mi przypomniałas o tym mokrym papierze toaletowym
#2920 |
Zakorzenienie
|
No to dobrze, ze mam torbe zapakowana po brzegi
![]() ja im dam jak mi beda kazały łazic bez gaci niech SPIER..... ![]() naprawde mam tak bojowe podejscie, nie bede chodzic jak w rzeźni. Dzieki za relacje ![]() Wszystko zalezy na kogo sie trafi niestety :/ ehhhhh to jest najgorsze :/ kurcze ale sie nudze...niby cos czytam w necie , ale spac sie chce, ale wiem ze nie mogeeeeeeee
#2921 |
Wtajemniczenie
|
Asia żebys Ty nie złapała tego choróbska... Nie macie dwóch osobnych łóżek?
#2922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ty jestes niezla ![]() No chrapiacy mezowie to masakra moj czasem tylko chrapie Tymuliński zaczął codzienne harce w pipce ![]() ![]() a ja syczę jak wąż tak mnie kłuje ta jego zabawaaaaaaaaaaaa
![]() |
#2923 |
Wtajemniczenie
|
Ja do porodu mam kilka 0,7 cisowianki niegazowanej, kilka perlage z gazem i chyba trzy butelki oshee
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Aga to chyba dobrze że lubi pipki ![]()
#2924 |
Wtajemniczenie
|
Luz nie złapie. On ciągle ma zawalone zstoki, od 10 lat wiec spoko. Poza tym jak go wygonie z sypialni to nie będzie mi mial kto pomagac w nocy ze wstawaniem. Goraczki nie ma a bólem gardla to mnie raczej nie zarazi, poza tym ja pije cały czas moj syrop z sosny i jest ok
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Ale będę miała po dzisiejszej nocy łokieć wycwiczony ![]() Edytowane przez Asia1105 Czas edycji: 2015-02-05 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe co mu sie sni a ja mam takie glupie pytanie spicie w biustonoszach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Wtajemniczenie
|
Jak tak to spoko
![]() ![]()
#2928 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jemu się nic nie śni
![]() Ja nie śpię w biustonoszu bo nic mi nie cieknie. Do połowy ciąży spałam bo mnie tak cycki rwały
#2929 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie śpię w biustonoszu, bo moje cycki raczej nie urosły!
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Wtajemniczenie
|
Buu twój nie chrapie tak jak mój nie pierdzi
![]()
#2931 |
Wtajemniczenie
|
Taaaa oni tak mają, że nie chrapią i nie pierdzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Wtajemniczenie
|
Szczęściara! Moje hyc z DD do G a jeden stanik nawet H
![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Haha dokładnie! A mój to nawet nie śpi! Zawsze jak oglądamy film, słyszę chrrrrrrrrr..,,, pytam "śpisz?" i on odpowiada "patrzę" ![]() ![]()
#2933 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wazne ,ze chociaz podstawe bede miala ![]() Cytat:
jest mi niewygodnie w staniku ja mam cycki rozm B wiec jest normalnie jeszcze bez staniora maszerowac ![]() Anioły ![]()
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moj ma tak samo i juz mnie to wkurza,ten tv to usypiacz dla niego pytam bo mam wrazenie ze moje cycki jakies oklapniete a raczej tez nie urosly nic edit co do chrapania-juz go slysze z kuchni o losie i zanim zasne to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Wtajemniczenie
|
Oj Duszona współczuję.
Ja jednak lubię swoje B ![]() Rety jak mi sie Mała wkreca wszędzie. Chyba na toalecie będę spac, bo co 3 minuty ganiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem straszna, ale jak sie urzadzalismy do zakazalam tv w sypialni
![]() bo uwazam,ze sypialnia jest miejscem spokoju, odpoczynku, a jakby mi jeszcze łupał tv wieczorem to bym ocipiala :P Czasem lekko zaluje, jak mam ochote rozwalic sie na wyrku i cos obejrzec, gniazdko pod tv jest ![]() ale ciagle wstrzymuje mojego :P Moze kiedys mi sie odmieni ![]() Duszona co do lubienia pipki to taaaak, ja sie bardzo ciesze, ale ma na to ejszcze czas moj mlodzieniec, a przez jego zabawy sycze i latam co 3 minuty do kibelka ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Kurcze ja mam nadzieje,ze jesli bede karmic i skoncze, to moje jedrne B nie stanie sie oklapnietymi uszami spaniela ![]()
#2937 |
Wtajemniczenie
|
No moj już się uciszyl
![]() Buu a w ciągu dnia chodzisz w staniku? |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Wtajemniczenie
|
Buu może tak się wydaje bo po prostu są cięższe?
ASIA ja chodzę od wczoraj co pół godziny bo inaczej mnie przesszywa okropny ból na pełnym pęcherzu.
#2939 |
Wtajemniczenie
|
Noooo boli, piecze i brzuch twardnieje!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Ja tez tak mam, a jak siusiam to wcale nie odczuwam ulgi tylko dodatkowy napór na pęcherz grrrrrrrrrrrrr
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.