|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta, sport i plotkowanie-z Nami wspólne odchudzanie Część VII
Ania, no to kierownik niezły
![]() ![]() myślę, że nie będzie problemu jak do 10 dnia a tu 11, to w sumie 1 dzień ![]() ![]()
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeszcze jaki komplement dzis uslyszalam od kolegi z pracy-ze tak ladnie wygladam i w ogole. Bezrobocie mi sluzy ![]() No tez tak mysle,no a musze to zalatwic poki jeszcze mam mozliwosc ![]() ![]() Poszlam na silownie,wiec melduje 45min biezni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Aniu to
![]() ![]() Ja melduję godzinny spacer, właśnie wróciłam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie
![]() Jakie plany na weekend? ![]()
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam konkretnych planów
![]() Mieliśmy jechać na wieś ale nie jedziemy bo na święta się wybieramy, a we wtorek ma mama przyjechać więc się będę z Nią widzieć ![]()
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
ja to w sumie nawet nie czuję, że zaraz Święta
![]() no ale w sumie za Wielkanocą to i tak nigdy nie przepadałam ![]() dzisiejsze podsumowanie ![]() I racuchy polane kefirem z odżywką białkową; 2 rafaello z kaszy jaglanej II ciemna bułka-pół z serem pleśniowym, pół z serkiem wiejskim, kiełkami i pomidorkami cherry; grejpfrut 45min bieżni III pieczony łosoś, komosa ryżowa, trio warzywne-kalafior,brokuły, mini marchewki(polane oliwą z oliwek) IV zupa krem z cukinii, trochę serka wiejskiego z orzeszkami ziemnymi niesolonymi a Wy jak tam dzisiaj? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Gdzie sie podziewacie?
![]() Ja dzisiaj rano bylam z mama u babci,bo miala imieniny ![]() potem z tztem na zakupach. Potem lenistwo z tztem,pogralismy w Monopoly itd. No i w sumie dzien tak zlecial ![]() Dzisiejsze jedzenie nie bylo idealne ale daje podsumowanie: I omlet owsiany z maslem orzechowym i mandarynka II 2 kawalki sernika (u babci) III mielone z indyka z pieczarkami i cebula, kuskus, salatka(roszponka, kielki, papryka, pomidorki cherry, feta,oliwa z oliwek) IV lody bialkowe (jogurt grecki+odzywka bialkowa) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Też mam sernik. A raczej makowiec: http://dietetyczniesiostro.blogspot....k-ta-lala.html tylko dodałam zamiast słodzika daktyle. I dzisiaj robiłam babkę ziemniaczaną z indykiem. Nie pamiętam kiedy ostatnio robiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja cały dzień poza domem ![]() ![]() ![]() Teraz dopiero chwila odpoczynku ![]()
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja się dzisiaj zważyłam i od poniedziałku -0,5kg ![]() ![]() ![]() ![]() byłam na siłce, więc melduje 40min bieżni ![]() a teraz się ogarniam powoli, bo jadę niedługo do rodziców. TŻ dziś w pracy, ale od wtorku ma urlop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ania no to ![]() ![]() fajnie, że tż ma urlop, ile będzie mieć wolnego? ![]() u Mnie dzisiaj średnia pogoda, nie ma słońca ![]() ![]() Mój tż jutro wraca do pracy, ale następny urlop ma w czerwcu, potem we wrześniu, październiku i listopadzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no około 2tyg. Póki co ma do końca miesiąca, no ale jak będzie układał grafik, pewne tak zrobi, żeby ten pierwszy weekend kwietnia też miał wolny ![]() no u mnie też niezbyt przyjemnie. Szaro, buro i ponuro, chłodno do tego ![]() łeee,to się nie napracuje dużo Twój TŻ ![]() ![]() no mój też ma sporo zaległego urlopu, więc teraz wybrał trochę, no ale w sumie tak zrobił, że będzie miał ok 2tyg wolnego, ale z urlopu mu niedużo zejdzie, bo część po prostu jako dni wolne od pracy(w pierwszej połowie miesiąca więcej pracował i niewiele miał dni wolnych żeby na koniec zostawić), plus tam jakiś odbiór nadgodzin itd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2925 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już w domu, więc będę się odzywać troszkę ![]() ![]() ![]() No tak w środku tygodnia, bo TŻ nie ma całych wolnych weekendów i średnio się wybrać ![]() ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;57383116]Cześć. Można dołączyć? W sumie wagę mniej więcej już utrzymuję, ale jeszcze trochę by się przydało. Chcę sobie wyrobić jeszcze zdrowsze nawyki żywieniowe i włączyć sport. Ale niedługo będę miała multisporta ![]() Witaj ![]() Cytat:
![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;57406011]Jestem studentką 4 roku informatyki. Pracuję jako programista androida. Mam 170 cm. Teraz ważę około 61 kg. W czerwcu ważyłam jeszcze 71 kg, a najwięcej w życiu 74 kg. A tak ogólnie to zawsze miałam wagę podobną do tej co teraz. Przestałam objadać się codziennie czekoladami i samo trochę spadło. Powoli przestałam jeść białą mąkę, chleb. Czasem pełnoziarnisty na zakwasie kupuję. Ogólnie staram się jeść w miarę ok, ale czasem niestety jakieś śmieci jeszcze wpadają. I często mam problem z ilością ile czego zjeść, a nie chcę liczyć kalorii. Co do sportu to wstyd się przyznać, bo prawie się nie ruszam teraz. Dużo chodzę, czasem skoczę na basen. Czekam aż będzie cieplej to będę na rolki i chodzić i na kartę sportową, to może wybiorę się na siłownię i na basen. Lubię jedzenie. Chciałabym jeszcze trochę tłuszczyku się pozbyć i wysportować się, tym bardziej, że większość dnia siedzę na krześle.[/QUOTE] Super masz wagę patrząc na Twój wzrost ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za siłkę ![]() Cytat:
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaa no bo właśnie się zastanawiałam jak chcecie jechać, jak TŻ przecież w tyg pracuje. No ale jak wolne miał to spoko ![]() pewnie wypoczęłaś trochę jak TŻ miał wolne, do tego pomoc teściów itd? ![]() a na Święta się do nich pewnie nie wybieracie jak teraz byliście? ![]() ![]() ![]() no w końcu się jakoś ogarnęłam z tym jedzeniem. Jem smacznie i zdrowo, głodna nie chodzę, Czasem coś tam wpadnie co nie powinno ale wszystko z rozsądkiem ![]() no to Rafaello jest pyszne, mogłabym jeść codziennie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2927 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Z pracą jest porażka ![]() Taki z Niego kierownik jak z koziej ![]() ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;57519801]Hej ![]() Moje omlety. Dzisiejszy na słodko z daktylami, morwą, słonecznikiem, wczorajszy na słono z brokułem i podsuszaną kiełbasą. Oba z mąką ryżową ![]() Pysznie wyglądają ![]() Cytat:
![]() Odzywaj się częściej ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Justyś witaj
![]() Dziękuję za miłe słowa ![]() I jak wyjazd się udał? ![]() Ania, to fajnie z tym urlopem, tż odpocznie trochę ![]() ![]() U Mnie się ciemno zrobilo i zawierucha, chyba będzie lać ![]()
![]() |
#2929 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nigdy nie miałam usg piersi ![]() Cytat:
![]() Brawo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też jadłam sernik u teściów ![]() ![]()
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Justyś, nie wiem, tylko ogólny cholesterol miałam badany
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i do tego jeszcze te ketony, czytałam, że to ketonuria ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety ![]() a nic nie mów. Miał mi wysłać te informacje na jaki nr konta mam przelać kasę za wykup tego telefonu itd a nic się nie odezwał oczywiście ![]() ![]() no ale nic, jutro i tak tam jadę, oddać ciuchy, klucze itd, więc pewnie coś się dowiem ![]() Cytat:
![]() fajnie, pewnie znów jakieś wyjazdy planujesz? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no łosoś to akurat była jedyna ryba, którą w miarę lubiłam i jadłam. Bo łosoś w sumie nie jest taki bardzo rybny, jak inne ryby ![]() ![]() ![]() no ale raz na jakiś czas, jak jem za często to już średnio mi podchodzi. Musi mnie złapać ochota ![]() ![]() dzisiaj też planujemy grać, o ile TŻ nie będzie za bardzo zmęczony po pracy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja byłam u rodziców, zjadłam obiad, słodkiego trochę wpadło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj średnio z jedzeniem, no ale będę konsekwentna i daje podsumowanie
![]() I omlet owsiany z masłem orzechowym i bananem 40min bieżni II ciemna bułka-pół z serem pleśniowym, pół z pastą jajeczną; kawałek papryki, pomidorki cherry III pierś z kurczaka, ziemniaki, szpinak, warzywne trio(kalafior,brokuły, mini marchewki) (trochę później)słodkości-cukierki, ciastka IV 2 jajka na twardo, sałatka(roszponka, kiełki, pomidorki cherry, papryka, oliwa z oliwek, słonecznik) ze słodkim trochę dziś poszalałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja wstałam niedawno ![]()
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wlasnie wracam do domu,byłam w pracy oddać te ciuchy,klucze itd. Ale zabral mi tez karte lux medu i fit profita. Wiec ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2936 |
Konto usunięte
|
Hej. U mnie trochę słabo z jedzeniem. Wczoraj niestety trochę rzuciłam się na słodycze.
Ale to nic. Teraz w tygodniu będę sobie jeść jak zawsze. I nadal czekam na tego multisporta. ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Zazdroszczę takiego wstawania późno. Ja już nawet w niedzielę budzę się około 7 z przyzwyczajenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2937 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wyjazd super, odpoczęłam ![]() ![]() ![]() Nie jedziemy ![]() ![]() ![]() ![]() Super było, odpoczęłam trochę ![]() Cytat:
![]() Może lekarz coś Ci rozjaśni ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
U Mnie tż ma wolne całe święta
![]() ![]() Justyś, też wydałam dużo kasy w sobotę ![]() ![]() Ania, szkoda, że Ci zabrał te karty ![]() ![]()
![]() |
#2939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no my w sobotę jakoś jedziemy do teściów i powrót w niedziele. A poniedziałek u moich rodziców ![]() Cytat:
![]() no szkoda, ale już kit z nim ![]() zaliczyłam jeszcze na szybko Lidla i Biedrę, a teraz już odpoczynek w domku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2940 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Było granie? ![]() ![]() Co robiłaś TŻ-towi do jedzenia? Zaczęłaś gotować jak żona ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.