![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
Dana, ostatnio firma kurierska stwierdziła, że mój adres... nie istnieje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Konto usunięte
|
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p3069502.html sweter dla mojej mam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... otwiera mi się norweska Zara, swetra nie widzę
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Jak na razie - nabyłam tylko zabawki.
Oprócz lego, takie oto drewniane cuda: |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Konto usunięte
|
http://www.zara.com/it/it/donna/magl...0p3018002.html caffe na włoskiej Ci znalazłam
http://www.zara.com/no/no/dame/strik...0p3018002.html jest na norweskiej ![]() Edytowane przez 201605090958 Czas edycji: 2015-12-05 o 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Dana - no takie za długie rękawy to coś dla mnie
![]() Z linkami w Zarze jest ten problem, że wyrzuca mnie na stronę główną w wersji NO jeśli link jest PL. Nie przekierowuje bezpośrednio, więc nie mam szansy zobaczyć. Dziwne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Gang Iren
|
Caffe bardzo lubię drewniane zabawki. Moje dzieci niestety mniej.
Kot wyszedł wszoraj z domu i jeszcze go nie ma. Straszna wichura u nas. Martwię się..
![]() |
#2918 |
Zadomowienie
|
Mata masująca, o której pisała Miszka, to też pomysł na ciekawy prezent. Są różne półki cenowe, funkcje, a może to być całkiem sympatyczne urządzenie.
Dla panów - tych dojrzałych i tych młodszych ciekawą zabawką może być dron. Tylko nie takie marketowe gadżety, ale coś z firm, które się na tym znają, np. http://modele-centrum.pl/p/605/16523...jne-drony.html http://modele-centrum.pl/p/605/14349...jne-drony.html To tak dla opanowania sztuki pilotażu w domowych pieleszach a potem można inwestować w model z kamerką na wakacje ![]() Udanego weekendu |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zadomowienie
|
Dircik, fajny pomysł
![]() Gosia, a wcześniej nie chadzał na dłużej swoimi ścieżkami ? Koty chyba lubią się tak poszlajać ? Nie martw się. Caffe, świetne te klocki, bardzo ładnie się prezentują. Dziś w Cubus 30% taniej, gdyby któraś była zainteresowana ![]() Miłego dnia
![]() |
#2920 |
Gang Iren
|
Wrół właśnie. Uff.
Wonder chadzał, tylko u nas straszna wichura i głównie z tego powodu się martwiłam.
#2921 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-12-05 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zadomowienie
|
Gosia, no to dobrze
![]() Uklika, kupiłaś nauszniki ?
![]() |
#2923 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z kawą!
Dircik, świetny pomysł, tak dron to marzenie Tżta już od lat, dusza dziecka się odzywa... Kiedyś nawet zrobiłam przegląd tych zabawek, ceny okrutne! |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Gosia, Mała uwielbia drewniane zabawki, szczególnie marki Brio, są super, nie bez przyczyny inni kopiują je od lat.
Drewniany pociąg jest ogromnym hitem. Tak samo magnetyczne klocki, jamnik na sznurku albo ten piesek-układanka: |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Mamy drona z kamerką..Oj miałam zabawę- jak moim- dron na drzewie zawisł i mąż sie wspinał po niego hi hi..
W nocy to fajnie wygląda,takie podświetlane ufo.. ![]() Caffe- samoloty zdalnie sterowane -dla faceta- to też fajny prezent. Dircik-mata jest kapitalna ![]() Kawa dziołszki ![]() Wczoraj my w gościach.Dzisiaj goście u nas. Musze ogarnąć domostwo. Kota(za chwile lekko podduszonego)ktoś chce? Sierściuch przebrzydły nasikał mi na dywan ![]() Kuweta była czysta,ale nie,trzeba panią podkurzyć ![]() Anyż jak Ty sie mobilizujesz do wstawania o 6 rano ![]() Podziwiam.Jestem śpiochem.Chciałabym rytm sobie uregulować.Nie mam musu wstawania to i żadnej samokontroli..Chłostać sie hi hi? |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
W sklepie z zabawkami zobaczyłam takiego robocika, całkiem sympatyczny...
...a co on potrafi! http://youtu.be/sC35MFL1pcU Bardzo mi się podoba, że "mówi" i się żali kiedy upadnie. Fajny do ćwiczenia empatii. |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Miszka
![]() ![]() ![]() Może kuweta była... zbyt czysta i nie chciał tam nabrudzić? Zazdroszczę wam tych kocich przygód! |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Konto usunięte
|
Przez wrocławski rynek nie można się przebić..szaleństwo zakupowo spacerowe, zwłaszcza że pogoda przepiękna
![]() Złamałam się na niby rozjaśniające coś ![]() ![]() Ale wzięłam tylko serum i krem na dzień, bo ma spf30, nocne kremy jeszcze mam, ale akcja denko dobiega końca ![]() http://farmona.pl/produkty/pielegnac...rozjasniajacy/ Widziałam też szminkę, cudnie kremowa, satynowa, niestety, tylko dwa kolory, oba nie dla mnie, ale widze,że jest ich trochę więcej,więc ze dwie będą moje kiedyś...I śliczne opakowanie, naprawdę...I to jakieś 13 zł... http://www.delia.pl/pl/produkty/maki...reamy-glam,375 Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-12-05 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Caffe, ale czy ja chce być nerdem...?
![]() Makowce wyszły dobre, choć tego naleśnikowego jestem ciekawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() http://lubimyczytac.pl/ksiazka/264593/turniej-cieni Autorka ma niesamowitą zdolność poszukiwania ciekawych tematów z naszej i nie tylko naszej historii..Świetnie się czyta, grubaśna, ponad 800 stron ![]() I jest trochę o polsko-polskich wojenkach/sporach, tyle że tu o niepodległość chodzi, bo zaczyna sie podczas powstania listopadowego... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Miszka początki mojego wstawania o godz 6 były koszmarem.
Z czasem było lepiej a teraz jest tylko czasami ciężko ![]() Nie pozwalam sobie na późniejsze wstawanie bo zwyczajnie jestem wtedy w niedoczasie. Z kremowych szminek polecam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-naturals.html kolor 235 jest przepiękny. Jak nie lubię tej firmy tak ta szminka mnie urzekła. Treściwa, nie wysusza ust, dobry smak i naturalny kolor. Trwałość również dobra. ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- do informatycznych dusz jak mam wywalić przeglądarkę, której nie chcę a sama się wpakowała ? w ustawieniach mam chrom i tę chcę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Cherezinska dobrze pisze, choć ja wole wczesniejsza historie Polski
![]() Miszka, mata kusi ![]() a windows 10 mnie niepokoi nie tyle z uwagi na ochrone danych, a obawy, jak to potraktują moje zainstalowane wczesniej gry i programy... Anyz, opcji dodaj usun programy probowałas? Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-12-05 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa - słowo nerd straciło pejoratywny wydźwięk.
Czasami jestem nerdem, gdybym już tak bardzo chciała wszystko definiować ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Anyż, co to za przeglądarka sama ci się zainstalowała? ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Kamlisa - wstaw fotkę makowców! Takie cieplutkie, świeże - ale bym sobie zjadła... Konsultowałam się z rodzinną specjalistką od wypieków i również stwierdziła że gotowe masy makowe to nie to. U mnie w rodzinie makowce są pieczone od pokoleń, ale przepisy... jak dla armii wojska! Ja nie chcę przytyć w Święta, kawałek mi wystarczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zadomowienie
|
Kama Windows 10 beznadziejny, probowalismy
![]() Bylam na basenie (10 min) i w basenowym spa (1 godz 20 min), super relaks ![]() Wieje ![]() Lubicie ciuszki z Vero Moda i Vila? Spodobalo mi sie kilka rzeczy. Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-12-05 o 15:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Uklika, mnie wkurza, ze windows 10 mi się wpycha na chama
![]() A jeszcze bardziej mnie wkurzyło, ze merlin, moja ukochana od lat ksiegarnia - włąsnie padł ![]() ![]() Caffe, makowce upieczone i zamrożone. tz została połowka na pozarcie ![]() Jak znajdziesz tylko mase makowa - zrób to drugie ciasto, tez jest dobre i tam masa może być. no i szybsze... własnie pali się sampelek karaibskiego pocałunku z yankee. przeciętny zapach. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-12-05 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Kama - jaka szkoda...
Ale wiesz: nie o to chodzi żeby pójść na łatwiznę, tylko zrobić PRAWDZIWY makowiec. Taki polski, jak u mamy, jak u babci i wszystkich ciotek ![]() Taki, jaki pamiętam z dzieciństwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zadomowienie
|
Kama nawwet nie wiedzialam, a okazuje sie, ze moj syn ma Windows 10 na jego laptopie i chwali.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.