![]() |
#2911 |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz.IV
Paulina przeczytalam info o zlobku- postawilam oczy, gdzie to takie luksusy, a to prywatny
![]() Wariacje i brojenie w domu to standard i u nas a na wyjsciu idealne dziecko. Nasze szkraby sa jeszcze male, ale na tyle duze ze juz zaczynaja sie troche nudzic- domu wszystkie zakamarki znane, ciagle matka na horyzoncie... a wez tu wymyslaj ciagle cos nowego co zainteresuje malych ciekawskich |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Zuzia jak siedzimy dłuższy czas w domu, w sensie jak nie jeździmy do rodziny itd to jest w miare grzeczna, najgorsze kilka dni zaraz po powrocie od rodziny i dzieci...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zadomowienie
|
900 zł za 6 godzin dziennie z wyżywieniem ale to Warszawa liczyliśmy się z takimi kosztami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
wy tu o pracg, zlobkach a ja zapomnialam zlozyc wniosku o urlop
![]() dzwonili z kadr, ze skonczyl mi sie urlop macierzynski i co dalej zamierzam :p dzisiaj mamy msze roczkowa i robie kolacje - pyszna salatke ostatnio kosztowalam i chce ja odtworzyc - rukola, losos, granat, pomarancze i vinegret. no pycha. ciekawe czy wyjdzie :p aaale kasuja w stolicy |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
LindaC ikea ma takie długie sliniaki nieprzemakalne,zakładam taki jeden najpierw i potem ten z rękawami bo faktycznie przemaka
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Zgrzytają Wasze dzieci zębami?
I tak w ogole- wszystkie podajecie mm tylko rano i wieczorem? Co dajecie przed drzemka ? ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Aczka podeślij troche tej salatki :p bo brzmi fajnie😉 |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zadomowienie
|
Aczka - ja ostatnio robiłam sałatkę obiadowa z makaronem, łososiem ,suszonymi pomidorami, rukola, słonecznikiem i zalałam olejem z pomidorów
![]() ![]() Ewa - jeszcze nie zgrzyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zadomowienie
|
Ewka ja daje mm jeszcze ok 15.30-16.00 ale nie jest to przed drzemka. Juz teraz po roczku powoli bede z tego rezygnowac zeby podawac mm tylko dwa razy dziennie.
Moja jeszcze nie zgrzyta zebami ale od niedawna ma gorne jedynki wiec pewnie wszystko przed nami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Ewka555 jak czytałam co wyprawiała twoja córka, to jakbym swoją miała przed oczami. Strasznie łobuzuje. Ostatnio wyrwała mi mój telefon i uciekła do męża do łazienki i chciała go wrzucić do wc
![]() Jutro i w piątek mam egzaminy i nic mi do głowy nie wchodzi. Tyle tylko, że sobie odpocznę w domu, bo na te dni urlop wzięłam. W pracy armageddon. Mam nerwa na szefa i chyba bez sądu się nie obędzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Jas zgrzytal kiedy wyszly mu gorne i dolne jedynki. teraz juz nie
jelonek egzamin na mianowanego, dyplomowanego? czy cos innego? kciuki! a co z szefem? moze w klubie sie wyzal |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
Jelonek, kurde to poważna sprawa, jak sądownie będziesz musiała to załatwiać...
Mala nie chce pic mi ani z butelki, ani z niekapka, z lovi360 który niedawno kupiłam tez nie :/ pije ze szklanki, chciałam kupic doidy cup ale na infolinii smyka sie dowiedziałam ze stacjonarnie go nie dostane :/ skad zamawialyscie? Ze str smyka czy allegro? |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
paulina tez smakowicie brzmi .... mniam. nigdy nie jadlam salatki z sosem pomidorowym. moze na kulinarnym dokladnie napiszesz co i jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Aczka moja strasznie zgrzyta odkąd wlasnie jej wyszly gornw zęby i dolne dwójki, mam nadzieje ze minie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
ewka, u nas tez nasze kubki najlepsze.
ale na szczescie slomka rzadzi |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zadomowienie
|
Pepa, chetnie bym sie piwa napila, wiec w sumie sen realistyczny
![]() Ewka, Aniela tez czesto zgrzyta, ostatnio mniej na szczescie. Nie cierpie tego. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
Aczka olej z pomidorów suszonych
![]() ![]() Jelonek jak to się mówi albo grubo albo wcale - może jest inne wyjście ? Wiktor też pije tylko ze szklanki ! słomke załapał ale woli ja gryźć, tez myślałam o doida cup. |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
mamy, mamy ale nasz kubek atrakcyjniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam w domu chyba z 5 niekapkow i ten lovi360😂 i żaden nie pasuje... A ze słomką w sumie nie próbowałam. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- A skąd zamawialas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zadomowienie
|
Ja kupowalam doidy na allegro i chetnie z niego pije ale ostatnio hitem jest kubek łyczek z tommee tippee
![]() Ewka i Jelonek niezle lobuziary ![]() ![]() Edytowane przez monnnia80 Czas edycji: 2016-01-13 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Ostatnie godziny w dwupaku... Mniej wiecej o tej godziny zaczely sie juz regularne.. A za godzine bede juz w szpitalu. Ide robic torta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
w lokalnym sklepie kupiłam, ewka
olena, pochwal sie efektem ja w piatek rodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zadomowienie
|
Ja doidy zamawiałam na allegro, ale też woli nasze kubki, albo bidon ze słomką.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Jakbym nie dawala malej pic zw szklanki to moglaby wcale nie pic przez caly dzień:/ latem pila 2-3butelki 125ml, potem tylko przed snem i drzemka, a ostatnio wcale nie chciała...
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Juz chciałam zamawiać z all, ale wypatrzylam aukcje, gdzie wysyłają ze sklepu, który sie mieści 200m od zakładu pracy tz, może kupi po pracy 😁 ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- zrobiłam malej spaghetti, przelozylam do sloiczka po hippie, myślałam zd sie da oszukać, wszystko wypluła... 😓 |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Aczka egzaminy kompletnie nie związane z zawodem. Na dodatek temat kompletnie mnie nie interesuje, więc do głowy nie wchodzi. Raczej w przyszłości siebie w nim nie widzę, ale życie jest nieprzewidywalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, młody śpi wiec postanowiłam się przywitać w nowym roku. Ja tez kupiłam tez doida cup ale szału nie ma, woli ze zwykłej slomki pić, widać dla niego bardziej atrakcyjna, albo z naszych szklanek, ale mam nadzieje ze jeszcze mu się odmieni
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- My myjemy żeby neodent coś takiego , w aptece kupiłam , no i oczywiście też połyka ale zęby lubi myć ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Jelonek oby egzaminy szybko minęły ;& ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Ewka 555 jak zrobiłaś spaghetti ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Endzi podmazylam mięso na oliwie, dalam troche marchewki i cebuli, podlalam odrobina wody, poddusilam, dalam pomidory z puszki (chyba wole teraz takie, niż pryskane świeże), na koniec odrobine przyprawilam, głównie bazylia, dalam troszkę startego sera no i potem wymieszalam z makaronem i delikatnie zblendowalam, ale odrobine. A Wy jak robicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
Super ,dzięki Ewka jutro zrobię, ja normalnie dla nas to od czasu to czasu ze słoika sos kupowałam ale teraz wole sama zrobić
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
az mnie ciary przechodza! Cytat:
oo to szef narozrabial! Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.