Mamusie kwietniowe 2016 - część II - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-22, 08:13   #2911
velika
Winter is coming

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

witaj magdajja
fajne sny macie mi się dzisiaj śniło, że byliśmy ze znajomymi w Tatrach i nikt nie chciał ze mną iść na Jagnięcy szczyt
głodna jestem, idę coś zjeść, tym bardziej, że dzieciak mnie podkopuje od rana, widocznie też zgłodniał

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 08:45   #2912
Polinezyjka
Zakorzenienie

Magda ja gratuluje ! Dwie bliźniacze ciaze na naszym wątku <3 lovely !!!

Jak Ci ciaza przebiega? Miałaś mdlosci czy calkiem milutko?

Ja sobie leżałam przed snem i czułam ruchy maleństwa <3 to jest jedna z piękniejszych chwil w zyciu <3
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 09:10   #2913
NieIdealna82
Raczkowanie

Cześć Wszystkim
PRAWKO.Teraz w grudniu bedzie 15 lat jak mam prawko i od tamtej pory jeżdżę.A mój M tylko raz sie odezwał ale zanim mu powiedziałam żeby przestał pier...lić to zatrzymałam sie i kazałam mu wysiadać hehe
Do teraz siedzi potulny i cichy i cieszy sie że ma kierowce jak pije.

PRZYKRE to poronienie i pobyt w jednej sali...
Pamiętam jak szłam do mojej siostry jak poroniła i łzy same mi leciały,głupia sytuacja i dla niej i dla pozostałych pacjentek...

KOLORY w pokoju dziecka to indywidualna sprawa i nie ma to żadnego wpływu na rozwój dziecka.
Na rozwój ma wpływ mówienie do dziecka,słowa,zdania,doty k,czytanie,opowiadanie,po kazywanie świata a nie kolory ale oczywiście jakiegoś oczo☠☠☠nego bym nie dała,bez przesady.
Ja mam zamiar długo karmić i pokój zrobimy mu w późniejszym terminie

Dziewczyny w szpitalach wracajcie z bąblami całe i zdrowe do domu.Wszystkie trzymamy kciuki

No i witam nowe przyszłe mamusie
NieIdealna82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 09:13   #2914
patulinka94
Zadomowienie

Kochane dobra wiadomość dziś już do domku! 😊😊😊 Mam brać żelazo bo coś z ta morfologia kiepsko 😕
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 09:15   #2915
Polinezyjka
Zakorzenienie

Nieidealna ladnie mężusia ogarnelas heheh. :-*

Co do pokoiku zgadzam sie!! Ja wole delikatnie by nie męczyło wzroku.

Kiedy możemy łóżeczko skręcać i wszystko ozdabiać? Luty? Ja bym chciała juz nie moge się doczekać

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Patulinka juhuuu! Gratki ze w końcu odpoczywac będziesz w domku :-*

A moja znajoma cala ciaze lykala żelazo i kurde nic jej po nim nie bylo. Ja zaś miałam super mdlosci :P teraz pije za rada dziewczyn rano natle pietruszki i cytrynę zmiksowaną

A Ty co masz juz dla maluszka kupione?
21 tc córeczka
Stary 2015-11-22, 09:19   #2916
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość

Kiedy możemy łóżeczko skręcać i wszystko ozdabiać? Luty? Ja bym chciała juz nie moge się doczekać

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

A moja znajoma cala ciaze lykala żelazo i kurde nic jej po nim nie bylo. Ja zaś miałam super mdlosci :P teraz pije za rada dziewczyn rano natle pietruszki i cytrynę zmiksowaną

Ja mam po tym zelazie zaparcia Ale najważniejsze że z dzidziusiem wszystko dobrze. My też chcielibyśmy powoli zacząć kupować wyprawkę te takie grubsze rzeczy jak łóżeczko i wózek Myślałam zacząć tak w grudniu w ramach prezentu gwiazdkowego lub w styczniu, bo już nie umie się doczekać :p Jak myslicie kobietki?
Stary 2015-11-22, 09:23   #2917
Polinezyjka
Zakorzenienie

Tu większość juz ma duuuzo rzeczy wiec nie czekaj kupuj :-*

A na zaparcia polecam jeść owsiankę górska (nie ekspresowa) zamocz na noc i rano ugotuj na wodzie i dodaj owocki ma duuuzo dobrych właściwości składników itp i no dużo blonnika :P

Noc

Budzę sie w nocy i tak sobie myślę, ooo ale mi się super tydzien szykuje! Przyjdzie mi nowa kołdra, poszewki dwie na nią, materacyk dla dziecka z prezentem podusia do karmienia i jeszcze tummy tub!

I nagle szok! Zaplacilam i napisałam facetowi ze pieniadze przelalam i czekam na paczuszkę a nie napisałam gdzie ma wyslac 8-)

Hehe z rana od razu wyslalam mu adres hehe8-)
21 tc córeczka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-22, 09:25   #2918
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Tu większość juz ma duuuzo rzeczy wiec nie czekaj kupuj :-*

I nagle szok! Zaplacilam i napisałam facetowi ze pieniadze przelalam i czekam na paczuszkę a nie napisałam gdzie ma wyslac 8-)

Hehe z rana od razu wyslalam mu adres hehe8-)
Właśnie chcemy zacząć kupować wiesz żeby rozłożyć wydatki bo potem tak na raz to może być ciężko. :p

Co do zakupów w necie też czasami tak mam jesli Cię to pocieszy sly:
Stary 2015-11-22, 09:27   #2919
NieIdealna82
Raczkowanie

GOSIACZEK literki świetne i super wyglądaja.
Ja będe robić tą chmurke z filcu,na to imię i wiszące pierdołka,takie w różnych kolorach.
NieIdealna82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 09:30   #2920
MiniMonix
Zakorzenienie

Ja literki zamówię nad łóżeczko w pokoiku

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 09:46   #2921
alicjag3
Raczkowanie

Mamusie kwietniowe 2016 - część II

RUCHY

Dziewczyny czy Wy wszystkie czujecie juz ruchy? Ja zaczynam 20 tydz i szczerze mowiac to chyba nie moge powiedziec abym czula. Tzn czasem (ale to juz tak od 3 tyg bardziej) czuje takie pojedyncze pukniecia w brzuchu ale to jak leze i sie na tym skupie. I to jest na tyle niewyrazne, ze nie traktuje tego jako ruchy (nie przypomina to np trzepotu skrzydel motyla czy przysysajacej sie w srodku rybki a takie opisy czytalam). Troche mnie to martwi bo przeczytalam gdzies, ze od 20 tyg powinno sie to zaczac monitorowac.
Wczesniej na USG dziec byl mocno ruchliwy, na ostatnim raczej b malo.
Ale inna sprawa jest taka ze w 13 tyg lekarz powiedzial mi ze ciezko mi sie robi usg przez powloki brzuszne i pewnie mam gruba skore na brzuchu (choc do grubych nie naleze). Moze ma to jakis zwiazek...

Co myslicie?

Edytowane przez alicjag3
Czas edycji: 2015-11-22 o 09:48
alicjag3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 09:54   #2922
Polinezyjka
Zakorzenienie

Alicja moim zdaniem dzieciak jest jeszcze na tyle maly ze nie czujesz tego regularnie, moja znajoma dopiero w 23 tyg poczula ruchy! A byla szczupla! Ten 20 tydz to czysta statystyka, kazda z nas jest inna. Dziecko sie inaczej układa.

Ja nie czułam bąbelków i innych takich, po prostu pukniecie jakbym miała taki tik mięśnia lub wibracje komórki na smsa w mięśniu hehe😊 i mi nagle! Nagle zaczelam czuc po jedzeniu , a potem to z dnia na dzień coraz częściej i dluzej wyczuwałam
21 tc córeczka
Stary 2015-11-22, 09:59   #2923
AsiaPo
Mama Land

Wypowiedź mojego lekarza z 30-letnim doświadczenie: W I trymestrze zalecane jest badanie dopochwowe, jako że daje lepszy obraz lekarzowi.
Mój na koniec 13/początek 14 tc powiedział, ze Pasożyt za duży jest na takie badanie, więc kręcił głowicą po brzuchu.
Czy to, ze masz grubą powłokę na to wpływa - nie wiem.

Ja jestem w 19 tc i nie czuję nic. Zupełnie nic, nawet jak się staram, najem słodkich rzeczy - cisza.
W pierwszej ciąży możesz nic nie czuć nawet to 24 tc, więc się nie martw.

No i w ciąży nie ma takiego pojęcia jak "normalnie"
AsiaPo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 10:00   #2924
lulka19
Zakorzenienie

Ja mam łożysko na przedniej ścianie, i 19 tydzień a jedyne co czuję to bulgotki, i delikatne pukanie...
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 10:04   #2925
magdajja
Raczkowanie

Talking Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Cytat:
Magda ja gratuluje ! Dwie bliźniacze ciaze na naszym wątku <3 lovely !!!

Jak Ci ciaza przebiega? Miałaś mdlosci czy calkiem milutko? <3
U mnie ciąż przebiega prawie bez objawowo-zero wymiotów, na początku miałam problem z jedzeniem mięsa ale było minęło i przez to przybyło mi 5kg.

Co do ruchów to ja tak naprawdę dopiero od kilku dni czuje tak mocniej, ale prawie tylko jak leże więc Alicja nic się nie martw.

Mój mąż wogle nie czuje tej ciąży ale się do tego jawnie przyznaje i nazywa mnie furiatką hehe bo robię mu jazdy przed każdą wizytą u gina-ze może by się własnymi dziećmi zainteresował. Wczoraj np zamiast być ze mną na usg połówkowym to pojechał sobie do Szczecina imprezować i na mecz Pogoni. Za to ma karę -dopóki nie pójdzie ze mną do lekarza nie pozna płci drugiego dziecia
A jak jest z wąsami mężami bo z tego co czytam to chyba na odwrót niż u mnie ehh.

Wyprawkę chce skompletować jak najszybciej bo boje się że nie dotrwam wyznaczonego terminu porodu, a męża często nie ma więc muszę skompletować większość rzeczy do stycznia.

Wózk zarezerwowany, używany bugaboo donkey twin do odbioru w styczniu. Łóżeczka każe złożyć w grudniu (od stycznia męża nie będzie)- ale będę mieć zabawę w przyglądaniu się temu bo on raczej z tych co ma dwie lewe ręce
magdajja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 10:24   #2926
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:

Mowisz ze tak szybko? ja myslalam ze w polowie marca :brydal:

Cytat:
Napisane przez alicjag3 Pokaż wiadomość
RUCHY

Dziewczyny czy Wy wszystkie czujecie juz ruchy? Ja zaczynam 20 tydz i szczerze mowiac to chyba nie moge powiedziec abym czula. Tzn czasem (ale to juz tak od 3 tyg bardziej) czuje takie pojedyncze pukniecia w brzuchu ale to jak leze i sie na tym skupie. I to jest na tyle niewyrazne, ze nie traktuje tego jako ruchy (nie przypomina to np trzepotu skrzydel motyla czy przysysajacej sie w srodku rybki a takie opisy czytalam). Troche mnie to martwi bo przeczytalam gdzies, ze od 20 tyg powinno sie to zaczac monitorowac.
Wczesniej na USG dziec byl mocno ruchliwy, na ostatnim raczej b malo.
Ale inna sprawa jest taka ze w 13 tyg lekarz powiedzial mi ze ciezko mi sie robi usg przez powloki brzuszne i pewnie mam gruba skore na brzuchu (choc do grubych nie naleze). Moze ma to jakis zwiazek...

Co myslicie?

Ja dzis mam 20 tydz 0 dn i ruchow jako takich nie wyczuwam. Lozysko na scianie przedniej wykazal gin w badaniu genetycznym. Ale mam wypychanie brzucha jakby, taki jajowaty na lewo sie robi- przewaznie po nocy. Smieje sie do meza ze dzidziulek ma 2 pokoje w macicy- na lewo sypialnia nocna, na prawo sypialnia dzienna

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 10:59   #2927
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdajja Pokaż wiadomość
Mój mąż wogle nie czuje tej ciąży ale się do tego jawnie przyznaje i nazywa mnie furiatką hehe bo robię mu jazdy przed każdą wizytą u gina-ze może by się własnymi dziećmi zainteresował. Wczoraj np zamiast być ze mną na usg połówkowym to pojechał sobie do Szczecina imprezować i na mecz Pogoni. Za to ma karę -dopóki nie pójdzie ze mną do lekarza nie pozna płci drugiego dziecia
A jak jest z wąsami mężami bo z tego co czytam to chyba na odwrót niż u mnie ehh.
Ja bym mu radośnie powiedziała, że może zamieszkać w tym Szczecinie, skoro nie interesuje się rodziną... Rozumiem, że nie każdy ma tak jak mój, który jak się dowiedział, że słyszałam serducho a on nie to się popłakał. Ale żeby nie iść na tak ważne USG... Ubiłabym, serio, mam do tego taką burzę hormonów, że bym była zdolna.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 11:01   #2928
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsiaPo Pokaż wiadomość
Słyszałam, że suszarki strasznie duzo prądu zżerają, więc wiem, że na to nigdy się nie skuszę.
Wartości były powalające, bo to wychodziło około 1/3 zużycia całego pradu w mieszkaniu...
a ktoz to takie glupoty opowiada dla suszarek jak i dla innych sprzetow zuzycie musi byc podane, mozna sie wczytac, wybrac cos odpowiedniego. moze te tanie sprzety to jakies pozeracze? ale ja na takie nawet nie patrzylam...
moj malz nie myslal nigdy o suszarce, az wyladowalismy w przyszpitalnym apartamentowcu mcdonalda - tam byla pralnia z suszarkami wlasnie. jesooo jaka wygoda - a przy dziecku to juz w ogole! no i jak wyciagniemy pranie "na cieplo" od razu i poskladamy na polki czy porozwieszamy na wieszakach, to ... no coz, ja nie pamietam, kiedy zelazka ostatnio uzylam a nie chodze jak fleja!
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 11:02   #2929
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:

Myślę, że jak masz oddzielny pokój, to możesz i już zacząć, najwyżej znajomi zaczną Cię uważać za ześwirowaną mamuśkę Ja muszę poczekać na zbudowanie dopiero pokoju dziecięcego, po trzeba podzielić były salon w mieszkaniu po dziadkach
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-22, 11:21   #2930
gocha_cz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdajja Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, w końcu postanowiłam do Was dołączyć termin mam na 5.04 więc obecnie 20t5d. Ciąża wywalczona po długim staraniu i nerwach oraz wizytach w klinice niepłodności-więc bardzo długo bałam się do Was dołączyć bo cały czas gdzieś miałam w głowie że mój sen może się skończyć w każdej chwili. Wczoraj dowiedziałam się że będą córeczki, a tak morzyłam o syneczku mamusi,-czyli ciąża bliżniacza ale o tym wiedzieliśmy od początku.
Miłego dnia życze
Witaj, kolejne bliźniaki na wątku
Jejjju jak piszecie o tych poronieniach to straszne, przeraża mnie, nie wyobrażam sobie jakie to musi być przykre

Kolory w pokoiku
początkowo chciałam szary ale teraz też zastanawiam się nad jaśniutkim żółtym takim delikatnym, ale to się jeszcze pewnie mi się ze sto razy zmieni

mój mąż jeździ ze mną na każdą wizytę i do gabinetu też wchodzi czasami, ostatnio nawet zaproponował że pojedzie ze mną na obciążenie glukozą żebym sama nie siedziała i się nie nudziła ale na to nie nalegam i powiedziałam że jak nie uda mu się z pracy wyrwać to sama pojade i korona mi z głowy nie spadnie Także raczej zaangażowany jest w tą ciąże, przykro byłoby mi gdyby było inaczej

Agnesssa a w którym leżysz w szpitalu? w Lublinie?

wyprawka
ja póki co mam tylko ubranka, teraz rozglądam się za pozostałymi rzeczami a w styczniu chciałabym już zacząć większe zakupy a jak coś trafi się okazyjnie wcześniej to biore
gocha_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 11:42   #2931
MiniMonix
Zakorzenienie

Rodziła któraś w szpitalu ujastek? Zastanawiam się nad zmianą i chciałabym usłyszeć opinie

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
a ktoz to takie glupoty opowiada dla suszarek jak i dla innych sprzetow zuzycie musi byc podane, mozna sie wczytac, wybrac cos odpowiedniego. moze te tanie sprzety to jakies pozeracze? ale ja na takie nawet nie patrzylam...
moj malz nie myslal nigdy o suszarce, az wyladowalismy w przyszpitalnym apartamentowcu mcdonalda - tam byla pralnia z suszarkami wlasnie. jesooo jaka wygoda - a przy dziecku to juz w ogole! no i jak wyciagniemy pranie "na cieplo" od razu i poskladamy na polki czy porozwieszamy na wieszakach, to ... no coz, ja nie pamietam, kiedy zelazka ostatnio uzylam a nie chodze jak fleja!
Też słyszałam że zwiększają zużycie prądu. To rozwiązanie jest ok w małych mieszkaniach. U mnie jest możliwość żeby samo się suszyło więc nie potrzebuję takich bajerów . Zimą w łazience, latem na balkonie w cieniu. A i tak nie prasuję prania po wyschnięciu, tylko dopiero jak mam ochotę założyć konkretny ciuch

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 11:51   #2932
Trisdom
Zadomowienie

Witam się uziemiona rwą kulszową mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo mój pośladek boli niemiłosiernie, a w domu aktywna dwulatka.

Witam nowe mamusie na wątku

suszarka- my mamy Indesit pralko-suszarkę i sobie bardzo chwalę. W lecie praktycznie niczego nie suszę, bo na balkonie szybciej, ale zimą przy małym dziecku jest nieocenioną pomocą. Nie trzeba, a nawet nie powinno się, suszyć wszystkiego. Rachunki za prąd mamy nawet poniżej przeciętnej.

Synka już czuję, ale chyba tylko dlatego, że to druga ciaża i wiem, jakie to uczucie. U mnie jutro skończone 18 tygodni.

Kolory w pokoju dziecięcym mamy stonowane- zieleń, żółć i brązy plus białe meble. Charakteru dodają zabawki- idziemy w kierunku tropikalnej dżungli z widpszącymi papugami i zwierzątkami na ścianach.

Po żelazie też mam niestety zaparcia, a łykać będę pewnie całą ciążę
Stary 2015-11-22, 12:00   #2933
patulinka94
Zadomowienie

Wizyty u lekarza i zainteresowanie męża
Mój ukochany chodzi ze mną na każdą wizytę i bardzo Ale to bardzo się o mnie troszczy i o dzidziusia. Teraz jak miałam ten zmieniony śluz i dostałam skierowanie do szpitala to tak się przejął zdrowiem dzidziusia i moim że aż płakał... Kocham go ponad wszystko! 😘
Stary 2015-11-22, 12:00   #2934
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja bym mu radośnie powiedziała, że może zamieszkać w tym Szczecinie, skoro nie interesuje się rodziną... Rozumiem, że nie każdy ma tak jak mój, który jak się dowiedział, że słyszałam serducho a on nie to się popłakał. Ale żeby nie iść na tak ważne USG... Ubiłabym, serio, mam do tego taką burzę hormonów, że bym była zdolna.

I ja tez bym ubila..ciesze sie ze moj maz sie bardzo interesuje. Co prawda na wizyty na NFZ go nie zabieram, bo co 2 tygodnie ale tak zawsze sie denerwuje i wypytuje ze az sie milo robi tylko mu wczoraj powiedzialam zeby co godzine nie pytal mnie "jak sie czujesz" bo mnie to juz irytuje

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 12:00   #2935
madziara889
Zakorzenienie

Witam nowe mamusie

My mamy tylko zwykłą pralkę, w lato pranie suszymy na dworzu, w zimę na strychu ale chcę kupić taką suszarkę zawieszaną nad wanną.

Co do kolorów pokoju to na początku mała będzie razem z nami, niedługo będziemy malować i chcemy jakiś jasny żółty albo beżowy.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 12:02   #2936
magdajja
Raczkowanie

Któraś z Was pisała że bierze jakiś super magnez-Cloche chyba Ty - możesz podać nazwę? Kupujesz go w de?

Dziewczyny zakupiłam termometr o którym kiedyś pisałyście Microlife jest w promocji w super pharm za 99 zł.
magdajja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 12:04   #2937
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja bym nie ubiła, ja bym poćwiartowała. Mój chodzi tylko na ważne usg, bo na zwykłe by musiał brać wolne ale zawsze dzwoni dowiedzieć się czy wszystko dobrze, w domu wypytuje o resztę. Na codzien też pyta jak się czuję, jak tylko wspimnę, że brzuch mnie pobolewa to od razu każe mi się kłaść i skacze nade mną.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 12:16   #2938
esesme
Raczkowanie

Hahaha ale sie uśmiałam czytając historie samochodowe ja pamietam jak wiele lat temu gdzieś pojechałam z tz i mi samochód zgasł na switlach ale ruszyłam trochę na skrzyżowanie ze juz zablokowałam pas i wkurzyłam sie i chciałam wysiadać na środku skrzyżowania haha maz do tej pory mi to wypomina i tez nienawidzę jak mnie poucza i zawsze krzyczę na niego. Ale teraz juz jestem czynnym kierowca i nigdzie bez samochodu sie nie ruszam i nie wyobrażam sobie życia bez niego
esesme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-22, 12:18   #2939
esesme
Raczkowanie

19 tydz ImageUploadedByWizaz Forum1448191060.045276.jpg ehhh nie czuje żadnych ruchów a u większości z was to juz norma
Stary 2015-11-22, 12:24   #2940
esesme
Raczkowanie

W ogóle przypomniało mi sie co ostatnio zrobiłam zbierałam sie z pracy i zadzwonił do mnie maz zebym sie spieszyła bo za ileś tam ktoś miał przyjechać mierzyć nam bramy garażowe i ja w panikę ze mam mało czasu i szybko chciałam wszystko ogarnąć, wyłączyć wszystkie programy, komputer itp, szukałam kluczy do auta, wrzuciłam do torebki i w panikę ze nie mam telefonu i mowię mozowi o tym maz sie pyta czy jestem juz w samochodzie i mam zestaw głośnomówiący włączony a ja ze nie ze nie wyszłam bo szukam tego telefonu hahaha a on do mnie ze przecież rozmawiam z nim hahahahha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości