Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-21, 13:00   #2911
e_ina
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
W sumie to ją nawet rozumiem. Bez problemu wydałabym kasę na fajną wycieczką, z wydawaniem kasy na wesele już miałam problem Wzięcie ślubu nie było wysoko na liście moich marzeń, dlatego nie chciałam wydawać jakiś wielkich kwot Na szczęście da się zrobić fajną imprezę za niewygórowaną kwotę. Noo, ale Szusza pewnie będzie chciała z przytupem i sukienką byle oryginalną
Z tego co mówiła w filmiku to chcę jak najlepszą jakość jak najtaniej Po części się nie dziwię, wesele to droga sprawa.
Stary 2016-01-21, 13:03   #2912
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość
i tak maja cierpliwosc ze wysylaja to do kazdego
To chyba normalne, że odpisują. Powinni podać przyczynę wykluczenia w regulaminie i nie było by sprawy.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 13:03   #2913
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
klik klik klik
co ona ma z tymi plecami (widać w lustrze)?
Chyba taki umięśniony, po prostu dziwnie wyszedł, bo taka poza
Stary 2016-01-21, 13:03   #2914
Arturo Sadi
Zdegustowanie

Cytat:
klik klik klik
co ona ma z tymi plecami (widać w lustrze)?
najczestrze ostatnio schorzenie u youtuberow
nazywa sie photoshopizm
Stary 2016-01-21, 13:06   #2915
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez micropig Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny!

Zaczęłam kilka dni temu przeglądać ten wątek i tak się zaczytałam, że postanowiłam założyć konto, żeby sobie z Wami trochę pogadać. Tak więc witam się i z góry przepraszam za jakieś początkowe błędy techniczne w moich wypowiedziach - liczę na wyrozumiałość.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 13:08   #2916
apiaQ
Rozeznanie

Dziewczyny przymierzam się do kupna emulcji myjącej AVENE do tej pory uzywała Cetaphilu ale chce czegoś nowego.

Zna się ktoś na składzie?Avene Thermal Spring Water, Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamide MIPA, Glycerin, Sodium CHloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Acrylates Copolymer, Cocoglucoside, Beeswax, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Fragrance, Glyceryl Stearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Mineral Oil, Ohenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide.
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 13:08   #2917
e_ina
Raczkowanie

Julka i filmik mam pralkę, no przepraszam, ale ciary żenady

https://www.youtube.com/watch?v=6jxVc0xA-UI

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-21, 13:10   #2918
emenyx
Zadomowienie

Cytat:
W sumie to ją nawet rozumiem. Bez problemu wydałabym kasę na fajną wycieczką, z wydawaniem kasy na wesele już miałam problem Wzięcie ślubu (w sumie to bardziej urządzanie hucznego wesela) nie było wysoko na liście moich marzeń, dlatego nie chciałam wydawać jakiś wielkich kwot Na szczęście da się zrobić fajną imprezę za niewygórowaną kwotę. Noo, ale Szusza pewnie będzie chciała z przytupem i sukienką byle oryginalną
chodzi o pewne zaklamanie, na prawo i lewo wydaje tysiace na gadzety, a na najwazniejszy dzien w moim zyciu jest wszystko za drogo. I jak pisalam, wydaje mi sie, ze to dla nich zaden fiansowy Problem, zwazajac na to jak zyja i na co ich stac. Dlatego po co tak klamac?
emenyx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 13:11   #2919
amelj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość
najczestrze ostatnio schorzenie u youtuberow
nazywa sie photoshopizm
Też myśle ze to to, a nie kwestia ujęcia
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 13:12   #2920
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
Julka i filmik mam pralkę, no przepraszam, ale ciary żenady

https://www.youtube.com/watch?v=6jxVc0xA-UI
8:32 piękne paznokcie
uczulonam na niechlujstwo
Stary 2016-01-21, 13:16   #2921
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emenyx Pokaż wiadomość
chodzi o pewne zaklamanie, na prawo i lewo wydaje tysiace na gadzety, a na najwazniejszy dzien w moim zyciu jest wszystko za drogo. I jak pisalam, wydaje mi sie, ze to dla nich zaden fiansowy Problem, zwazajac na to jak zyja i na co ich stac. Dlatego po co tak klamac?
Myślę, że po prostu szkoda jej kasy na ten ślub, bo to kasa na gości, a nie dla niej. Sobie nie żałuje na gadżety, bo ją stać, ale że tak powiem na innych wywalać tysiące już nie chce.
To mi przypomina podejście par młodych liczących, że wesele się zwróci z nadwyżką i cieszą się głównie na kasę z kopert.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
8:32 piękne paznokcie
uczulonam na niechlujstwo
Cały ten filmik, noo zaczyna się od "glutów po szyję" przez wymalowaną ścianę po paznokcie
Stary 2016-01-21, 13:32   #2922
kiciakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelj Pokaż wiadomość
Też myśle ze to to, a nie kwestia ujęcia
albo odbite światło z okna?
Stary 2016-01-21, 13:45   #2923
d357993fb563d96255a580a524765665475ea94f_5ff3ac0237767
Konto usunięte

Cytat:
Myślę, że po prostu szkoda jej kasy na ten ślub, bo to kasa na gości, a nie dla niej. Sobie nie żałuje na gadżety, bo ją stać, ale że tak powiem na innych wywalać tysiące już nie chce.
To mi przypomina podejście par młodych liczących, że wesele się zwróci z nadwyżką i cieszą się głównie na kasę z kopert.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cały ten filmik, noo zaczyna się od "glutów po szyję" przez wymalowaną ścianę po paznokcie

Wystarczy zrezygnować z jednej-dwóch wycieczek, które robią sobie co 2 tygodnie i z kolejnej designerskiej torebki i będzie kasa na wesele. Poza tym jeżeli szkoda im kasy na gości, to co za problem, teraz wiele par nie robi prawdziwego wesela, tylko zaprasza najbliższą rodzinę (20-30 osób) i organizuje większy obiad w restauracji, dla znajomych można osobno zrobić kameralną imprezę. A jeżeli zależy im na pokazówie pomimo tego, że sami tego nie potrzebują, to niech płacą i nie narzekają. Szusz w co drugim vlogu mówi o tym, że trzeba być sobą i nie wolno ulegać presji znajomych czy rodziny, więc niech teraz pokaże, że nie ulega presji i niech nie robi wesela na 200 osób.
d357993fb563d96255a580a524765665475ea94f_5ff3ac0237767 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 13:46   #2924
wraaakczasu
Rozeznanie

[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;54239016]Wystarczy zrezygnować z jednej-dwóch wycieczek, które robią sobie co 2 tygodnie i z kolejnej designerskiej torebki i będzie kasa na wesele. Poza tym jeżeli szkoda im kasy na gości, to co za problem, teraz wiele par nie robi prawdziwego wesela, tylko zaprasza najbliższą rodzinę (20-30 osób) i organizuje większy obiad w restauracji, dla znajomych można osobno zrobić kameralną imprezę. A jeżeli zależy im na pokazówie pomimo tego, że sami tego nie potrzebują, to niech płacą i nie narzekają. Szusz w co drugim vlogu mówi o tym, że trzeba być sobą i nie wolno ulegać presji znajomych czy rodziny, więc niech teraz pokaże, że nie ulega presji i niech nie robi wesela na 200 osób.[/QUOTE]
Ale po co rezygnować? Lepiej marudzić i czekać na sponsora 😂

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 13:47   #2925
e_ina
Raczkowanie

[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;54239016]Wystarczy zrezygnować z jednej-dwóch wycieczek, które robią sobie co 2 tygodnie i z kolejnej designerskiej torebki i będzie kasa na wesele. Poza tym jeżeli szkoda im kasy na gości, to co za problem, teraz wiele par nie robi prawdziwego wesela, tylko zaprasza najbliższą rodzinę (20-30 osób) i organizuje większy obiad w restauracji, dla znajomych można osobno zrobić kameralną imprezę. A jeżeli zależy im na pokazówie pomimo tego, że sami tego nie potrzebują, to niech płacą i nie narzekają. Szusz w co drugim vlogu mówi o tym, że trzeba być sobą i nie wolno ulegać presji znajomych czy rodziny, więc niech teraz pokaże, że nie ulega presji i niech nie robi wesela na 200 osób.[/QUOTE]

Nie chcę używać słowa egoista, bo jest za mocne i bezpodstawne, jednak nie każdy jest tak wspaniałomyślny, że chcę rezygnować ze swoich przyjemności na rzecz ślubu. Wiele par ma ten dylemat, bo to spore koszty. Pamiątka na całe życie, jednak droga pamiątka.
Stary 2016-01-21, 13:48   #2926
diamelen
mała księżniczka

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Ale po co rezygnować? Lepiej marudzić i czekać na sponsora 😂

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Sponsorami będą widzowie oglądający jej jęki.

diamelen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 13:50   #2927
201701230959
Konto usunięte

Pod filmem Julki teoria spiskowa level master
paulineczka27
A co do tych łapek w dół to sadze ze YouTube opłaca ludzi którzy dają łapy w dół bez kitu zeby za dobrze nie było
1 godzinę temu

Tak, youtube nie ma co robić tylko zatrudniać ludzi od dawania łapek w dół xD. Praca na akord, za 300% normy talon na balon gratis.
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 13:52   #2928
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
a mnie strasznie irytuje odgórne zakładanie, że to dla kogoś najważniejszy dzień w życiu, więc jak to tak, mieć inne priorytety i na co innego kasę przeznaczać
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 13:54   #2929
olenkasz
Zakorzenienie

zawsze mnie bardzo dziwi przekonanie, że ślub ma być najważniejszym dniem w życiu przecież w życiu dzieje się wiele ważniejszych i bardziej przełomowych rzeczy, każdy ma własne poglądy i priorytety... dla mnie ślub nie byłby najważniejszy w życiu i na pewno nie zrezygnowałabym z podróży na rzecz radosnej imprezy nad schabem i rosołem
Stary 2016-01-21, 13:56   #2930
201607131114
Konto usunięte

Cytat:

Ja tam mam wiele innych, ważniejszych dni w życiu niż ślub. Może S&L też.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 13:56   #2931
e_ina
Raczkowanie

Oglądałyście ten filmik zmianoholiczki?
https://www.youtube.com/watch?v=wruKE7qO8o8

Opowiada o Świętach w hotelu (swoją drogą ten hotel jest piękny! przejeżdżałam kiedyś obok) i wracają do domu, a tam miauczący przeraźliwie kot i ona mówi, że kot na Święta został sam. Czyli zostawili samego kota w jakimś pomieszczeniu? Nie chcę mi się w to wierzyć.
Stary 2016-01-21, 13:59   #2932
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądałyście ten filmik zmianoholiczki?
https://www.youtube.com/watch?v=wruKE7qO8o8

Opowiada o Świętach w hotelu (swoją drogą ten hotel jest piękny! przejeżdżałam kiedyś obok) i wracają do domu, a tam miauczący przeraźliwie kot i ona mówi, że kot na Święta został sam. Czyli zostawili samego kota w jakimś pomieszczeniu? Nie chcę mi się w to wierzyć.
większość ludzi traktuje zwierzęta jak gorszy sort istot, którym nie należy się opieka i troska, dlatego tyle psów umiera w lasach, tyle kotów błąka sie po ulicach. głupi ludzie tak mają, że sądzą, że kotu wystarczy dać jeść raz dziennie i wyciągnąć srole z kuwety i już, sprawa zamknięta.
no ale rozumu nikt w darmowych paczkach prezentowych nie wysyła, może to dlatego.
Stary 2016-01-21, 13:59   #2933
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
a mnie strasznie irytuje odgórne zakładanie, że to dla kogoś najważniejszy dzień w życiu, więc jak to tak, mieć inne priorytety i na co innego kasę przeznaczać
O tu się zgadzam

Myślę, że dla nich nie jest problemem mieć kasę na wesele bez rezygnowania z czegoś, tylko ogólna idea wydawania kasy na wesele
Stary 2016-01-21, 14:00   #2934
d357993fb563d96255a580a524765665475ea94f_5ff3ac0237767
Konto usunięte

Cytat:
Nie chcę używać słowa egoista, bo jest za mocne i bezpodstawne, jednak nie każdy jest tak wspaniałomyślny, że chcę rezygnować ze swoich przyjemności na rzecz ślubu. Wiele par ma ten dylemat, bo to spore koszty. Pamiątka na całe życie, jednak droga pamiątka.
Wesele też ma być przyjemnością i pamiątką dla młodej pary i powinno być wspólną decyzją tych najbardziej zainteresowanych osób. Jeśli komuś ciężko przychodzi wydanie takiej kasy na wesele, to niech nie robi wesela. A jeśli Szusz chce zrobić wesele bo tak wypada, albo dlatego, że rodzina nalega, to zaprzecza sama sobie, bo tak jak pisałam wcześniej, ona wiecznie nas poucza, że nie wolno ulegać presji, że trzeba robić to, na co mamy ochotę itd. A więc radziłabym jej zdecydować, czy chce tego wesela, czy go nie chce. Jeśli chce go choć trochę bardziej niż nowej torebki, to niech je zrobi, jeśli nie - niech ograniczy się do skromnego obiadu w restauracji w gronie najbliższych.
d357993fb563d96255a580a524765665475ea94f_5ff3ac0237767 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-21, 14:03   #2935
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
większość ludzi traktuje zwierzęta jak gorszy sort istot, którym nie należy się opieka i troska, dlatego tyle psów umiera w lasach, tyle kotów błąka sie po ulicach. głupi ludzie tak mają, że sądzą, że kotu wystarczy dać jeść raz dziennie i wyciągnąć srole z kuwety i już, sprawa zamknięta.
no ale rozumu nikt w darmowych paczkach prezentowych nie wysyła, może to dlatego.
Nie mieści mi się to w głowie. Ale ona nagrała filmik, nie było ich chyba kilka dni. Mówi tam, że kot jest zamknięty (słychać jak przeraźliwie miauczy) i że musi go otworzyć, no został sam na święta... I jeszcze szczerzy się do kamery jakie to zabawne. Nie wierzę

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
O tu się zgadzam

Myślę, że dla nich nie jest problemem mieć kasę na wesele bez rezygnowania z czegoś, tylko ogólna idea wydawania kasy na wesele
Przecież nie trzeba robić wesela, można wziąć cichy ślub w sensie rodzice świadkowie. Robić wesele i żałować pieniędzy na nie wydanych też głupota.
Stary 2016-01-21, 14:03   #2936
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mieści mi się to w głowie. Ale ona nagrała filmik, nie było ich chyba kilka dni. Mówi tam, że kot jest zamknięty (słychać jak przeraźliwie miauczy) i że musi go otworzyć, no został sam na święta... I jeszcze szczerzy się do kamery jakie to zabawne. Nie wierzę
no mówię ci, Ino, że to dlatego, że trudno jest nawiązać współpracę z kimś, kto wysyła paczki z inteligencją, rozumem i ogarniętością.
przychodzą kosmetyki, kolorowe łaszki a wciąż jakoś głupoty nie ubywa tym roześmianym dziewczątkom.
Stary 2016-01-21, 14:09   #2937
e_ina
Raczkowanie

[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;54240181]Wesele też ma być przyjemnością i pamiątką dla młodej pary i powinno być wspólną decyzją tych najbardziej zainteresowanych osób. Jeśli komuś ciężko przychodzi wydanie takiej kasy na wesele, to niech nie robi wesela. A jeśli Szusz chce zrobić wesele bo tak wypada, albo dlatego, że rodzina nalega, to zaprzecza sama sobie, bo tak jak pisałam wcześniej, ona wiecznie nas poucza, że nie wolno ulegać presji, że trzeba robić to, na co mamy ochotę itd. A więc radziłabym jej zdecydować, czy chce tego wesela, czy go nie chce. Jeśli chce go choć trochę bardziej niż nowej torebki, to niech je zrobi, jeśli nie - niech ograniczy się do skromnego obiadu w restauracji w gronie najbliższych.[/QUOTE]

Nie chcę tutaj występować w roli jej obrońcy, mi też się podoba wiele rzeczy, chcę je bardzo, ale jak widzę ceny to czasem , ale bardzo chcę i kupię i wciąż myślę jak mogło to być tak drogie i z jednej strony się cieszę, z drugiej żałuję, że mogłam coś innego, bo przepłacam (ale efekt jest).
Chyba półka cenowa Szusz jest wysoka i stąd narzekanie. Dla jednego drogo to suknia za 1.000 dla drugiego za 25.000 nie wiemy o jakich kwotach konkretnie mówiła. I znając naturę szusz narzeka i na to jak na wszystko.

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
no mówię ci, Ino, że to dlatego, że trudno jest nawiązać współpracę z kimś, kto wysyła paczki z inteligencją, rozumem i ogarniętością.
przychodzą kosmetyki, kolorowe łaszki a wciąż jakoś głupoty nie ubywa tym roześmianym dziewczątkom.
Chyba wciąż przetwarzam tą informację. Nie mieści mi się to w głowie
Stary 2016-01-21, 14:15   #2938
Zamarzona
Rozeznanie

https://www.facebook.com/llealicious...type=3&theater

Cytat:
Efekty mojej kolejnej podopiecznej po 5 miesiącach współpracy! Emotikon smile Emotikon heart Laura to zawzięta i ambitna kobietka, mimo wielu obowiązków nie odpuszczała treningów, na których dawała z siebie wszystko i całkowicie zmieniła swoje odżywianie! Ogromny szacunek, Chcieć to móc! Emotikon heart Laura to też idealny przykład na to jak silna więź może powstać między trenerką a podopieczną, od razu się zaprzyjaźniłyśmy, a po wakacjach znowu wracamy do pracy! @rock_glam_princess mam nadzieję, że jesteś gotowa! Emotikon heart
W sprawie współpracy online ze mną proszę o kontakt na maila: llealicious@gmail.com
Stary 2016-01-21, 14:17   #2939
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;54240181]Wesele też ma być przyjemnością i pamiątką dla młodej pary i powinno być wspólną decyzją tych najbardziej zainteresowanych osób. Jeśli komuś ciężko przychodzi wydanie takiej kasy na wesele, to niech nie robi wesela. A jeśli Szusz chce zrobić wesele bo tak wypada, albo dlatego, że rodzina nalega, to zaprzecza sama sobie, bo tak jak pisałam wcześniej, ona wiecznie nas poucza, że nie wolno ulegać presji, że trzeba robić to, na co mamy ochotę itd. A więc radziłabym jej zdecydować, czy chce tego wesela, czy go nie chce. Jeśli chce go choć trochę bardziej niż nowej torebki, to niech je zrobi, jeśli nie - niech ograniczy się do skromnego obiadu w restauracji w gronie najbliższych.[/QUOTE]

Dokładnie. Jezeli komus tak szkoda na to pieniędzy to moze slub w innej formie? Niekoniecznie wesele. Ja na przykład marze o slubie i malej imprezie w gronie najblizszych w Chorwacji. I na to z radoscia bede odkladala pieniądze.
Stary 2016-01-21, 14:27   #2940
ajah
wańka wstańka

Problem szusz nie leży w cenach czy priorytetach. Wg mnie ona jest uzależniona od uwagi ludzi wokół i marudzenia.
Przecież może ślub zrobić jaki taki jaki chce z budżetem jaki jej pasuje.
Jej się nie chce, a może nie wie czego chce.
Jakby nie było już obrzydzila temat.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości