|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Cytat:
![]()
![]() |
#2912 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2915 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny przymierzam się do kupna emulcji myjącej AVENE do tej pory uzywała Cetaphilu ale chce czegoś nowego.
Zna się ktoś na składzie?Avene Thermal Spring Water, Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamide MIPA, Glycerin, Sodium CHloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Acrylates Copolymer, Cocoglucoside, Beeswax, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Fragrance, Glyceryl Stearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Mineral Oil, Ohenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide. |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Raczkowanie
|
Julka i filmik mam pralkę, no przepraszam, ale ciary żenady
![]() https://www.youtube.com/watch?v=6jxVc0xA-UI
#2918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uczulonam na niechlujstwo
![]() |
#2921 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To mi przypomina podejście par młodych liczących, że wesele się zwróci z nadwyżką i cieszą się głównie na kasę z kopert. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cały ten filmik, noo zaczyna się od "glutów po szyję" przez wymalowaną ścianę po paznokcie ![]()
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
#2923 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wystarczy zrezygnować z jednej-dwóch wycieczek, które robią sobie co 2 tygodnie i z kolejnej designerskiej torebki i będzie kasa na wesele. Poza tym jeżeli szkoda im kasy na gości, to co za problem, teraz wiele par nie robi prawdziwego wesela, tylko zaprasza najbliższą rodzinę (20-30 osób) i organizuje większy obiad w restauracji, dla znajomych można osobno zrobić kameralną imprezę. A jeżeli zależy im na pokazówie pomimo tego, że sami tego nie potrzebują, to niech płacą i nie narzekają. Szusz w co drugim vlogu mówi o tym, że trzeba być sobą i nie wolno ulegać presji znajomych czy rodziny, więc niech teraz pokaże, że nie ulega presji i niech nie robi wesela na 200 osób. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Rozeznanie
|
[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;54239016]Wystarczy zrezygnować z jednej-dwóch wycieczek, które robią sobie co 2 tygodnie i z kolejnej designerskiej torebki i będzie kasa na wesele. Poza tym jeżeli szkoda im kasy na gości, to co za problem, teraz wiele par nie robi prawdziwego wesela, tylko zaprasza najbliższą rodzinę (20-30 osób) i organizuje większy obiad w restauracji, dla znajomych można osobno zrobić kameralną imprezę. A jeżeli zależy im na pokazówie pomimo tego, że sami tego nie potrzebują, to niech płacą i nie narzekają. Szusz w co drugim vlogu mówi o tym, że trzeba być sobą i nie wolno ulegać presji znajomych czy rodziny, więc niech teraz pokaże, że nie ulega presji i niech nie robi wesela na 200 osób.[/QUOTE]
Ale po co rezygnować? Lepiej marudzić i czekać na sponsora 😂 Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Raczkowanie
|
[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;54239016]Wystarczy zrezygnować z jednej-dwóch wycieczek, które robią sobie co 2 tygodnie i z kolejnej designerskiej torebki i będzie kasa na wesele. Poza tym jeżeli szkoda im kasy na gości, to co za problem, teraz wiele par nie robi prawdziwego wesela, tylko zaprasza najbliższą rodzinę (20-30 osób) i organizuje większy obiad w restauracji, dla znajomych można osobno zrobić kameralną imprezę. A jeżeli zależy im na pokazówie pomimo tego, że sami tego nie potrzebują, to niech płacą i nie narzekają. Szusz w co drugim vlogu mówi o tym, że trzeba być sobą i nie wolno ulegać presji znajomych czy rodziny, więc niech teraz pokaże, że nie ulega presji i niech nie robi wesela na 200 osób.[/QUOTE]
Nie chcę używać słowa egoista, bo jest za mocne i bezpodstawne, jednak nie każdy jest tak wspaniałomyślny, że chcę rezygnować ze swoich przyjemności na rzecz ślubu. Wiele par ma ten dylemat, bo to spore koszty. Pamiątka na całe życie, jednak droga pamiątka.
#2926 |
mała księżniczka
|
Sponsorami będą widzowie oglądający jej jęki.
![]() |
#2927 |
Konto usunięte
|
Pod filmem Julki teoria spiskowa level master
![]() paulineczka27 A co do tych łapek w dół to sadze ze YouTube opłaca ludzi którzy dają łapy w dół bez kitu zeby za dobrze nie było 1 godzinę temu Tak, youtube nie ma co robić tylko zatrudniać ludzi od dawania łapek w dół xD. Praca na akord, za 300% normy talon na balon gratis. |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
zawsze mnie bardzo dziwi przekonanie, że ślub ma być najważniejszym dniem w życiu
![]() ![]()
#2930 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja tam mam wiele innych, ważniejszych dni w życiu niż ślub. Może S&L też. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Raczkowanie
|
Oglądałyście ten filmik zmianoholiczki?
https://www.youtube.com/watch?v=wruKE7qO8o8 Opowiada o Świętach w hotelu (swoją drogą ten hotel jest piękny! przejeżdżałam kiedyś obok) i wracają do domu, a tam miauczący przeraźliwie kot i ona mówi, że kot na Święta został sam. Czyli zostawili samego kota w jakimś pomieszczeniu? Nie chcę mi się w to wierzyć.
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale rozumu nikt w darmowych paczkach prezentowych nie wysyła, może to dlatego.
![]() |
#2933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że dla nich nie jest problemem mieć kasę na wesele bez rezygnowania z czegoś, tylko ogólna idea wydawania kasy na wesele ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Konto usunięte
|
Wesele też ma być przyjemnością i pamiątką dla młodej pary i powinno być wspólną decyzją tych najbardziej zainteresowanych osób. Jeśli komuś ciężko przychodzi wydanie takiej kasy na wesele, to niech nie robi wesela. A jeśli Szusz chce zrobić wesele bo tak wypada, albo dlatego, że rodzina nalega, to zaprzecza sama sobie, bo tak jak pisałam wcześniej, ona wiecznie nas poucza, że nie wolno ulegać presji, że trzeba robić to, na co mamy ochotę itd. A więc radziłabym jej zdecydować, czy chce tego wesela, czy go nie chce. Jeśli chce go choć trochę bardziej niż nowej torebki, to niech je zrobi, jeśli nie - niech ograniczy się do skromnego obiadu w restauracji w gronie najbliższych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Przecież nie trzeba robić wesela, można wziąć cichy ślub w sensie rodzice świadkowie. Robić wesele i żałować pieniędzy na nie wydanych też głupota.
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przychodzą kosmetyki, kolorowe łaszki a wciąż jakoś głupoty nie ubywa tym roześmianym dziewczątkom.
![]() |
#2937 | |
Raczkowanie
|
[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;54240181]Wesele też ma być przyjemnością i pamiątką dla młodej pary i powinno być wspólną decyzją tych najbardziej zainteresowanych osób. Jeśli komuś ciężko przychodzi wydanie takiej kasy na wesele, to niech nie robi wesela. A jeśli Szusz chce zrobić wesele bo tak wypada, albo dlatego, że rodzina nalega, to zaprzecza sama sobie, bo tak jak pisałam wcześniej, ona wiecznie nas poucza, że nie wolno ulegać presji, że trzeba robić to, na co mamy ochotę itd. A więc radziłabym jej zdecydować, czy chce tego wesela, czy go nie chce. Jeśli chce go choć trochę bardziej niż nowej torebki, to niech je zrobi, jeśli nie - niech ograniczy się do skromnego obiadu w restauracji w gronie najbliższych.[/QUOTE]
Nie chcę tutaj występować w roli jej obrońcy, mi też się podoba wiele rzeczy, chcę je bardzo, ale jak widzę ceny to czasem ![]() ![]() Chyba półka cenowa Szusz jest wysoka i stąd narzekanie. Dla jednego drogo to suknia za 1.000 dla drugiego za 25.000 nie wiemy o jakich kwotach konkretnie mówiła. I znając naturę szusz narzeka i na to jak na wszystko. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2938 | |
Rozeznanie
|
https://www.facebook.com/llealicious...type=3&theater
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zadomowienie
|
[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;54240181]Wesele też ma być przyjemnością i pamiątką dla młodej pary i powinno być wspólną decyzją tych najbardziej zainteresowanych osób. Jeśli komuś ciężko przychodzi wydanie takiej kasy na wesele, to niech nie robi wesela. A jeśli Szusz chce zrobić wesele bo tak wypada, albo dlatego, że rodzina nalega, to zaprzecza sama sobie, bo tak jak pisałam wcześniej, ona wiecznie nas poucza, że nie wolno ulegać presji, że trzeba robić to, na co mamy ochotę itd. A więc radziłabym jej zdecydować, czy chce tego wesela, czy go nie chce. Jeśli chce go choć trochę bardziej niż nowej torebki, to niech je zrobi, jeśli nie - niech ograniczy się do skromnego obiadu w restauracji w gronie najbliższych.[/QUOTE]
Dokładnie. Jezeli komus tak szkoda na to pieniędzy to moze slub w innej formie? Niekoniecznie wesele. Ja na przykład marze o slubie i malej imprezie w gronie najblizszych w Chorwacji. I na to z radoscia bede odkladala pieniądze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
wańka wstańka
|
Problem szusz nie leży w cenach czy priorytetach. Wg mnie ona jest uzależniona od uwagi ludzi wokół i marudzenia.
Przecież może ślub zrobić jaki taki jaki chce z budżetem jaki jej pasuje. Jej się nie chce, a może nie wie czego chce. Jakby nie było już obrzydzila temat. Sent from my HTC One using Tapatalk
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.