Rossmann cz. XXVIII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-04, 15:55   #2911
cosmetix
Makeup challenge winner

Dot.: Rossmann cz. XXVIII

Informacja dla osób z Łodzi, Wrocławia i Krakowa,
gdzie są szafy Catrice.

Łódź Manufaktura i Uniwersal
Wrocław Futura Park i CH Sconto
Kraków Galeria Krakowska

Kilka odcieni pomadek jest w CND za 7,99, więc wchodzą na promo po 3,50zł:

Luminous 030 Undercover Nude
Luminous 040 Pretty Little Valentine
Ultimate Colour 050 Princess Peach
Ultimate Colour 390 On the Pink
i jeszcze 2 neonowe róże ale nie pamiętam numerów

oraz lakiery po 3zł:
Ultimate 86 Wimbledon
Ultimate 59 First Class Up Grape
Ultimate 24 The Glamoure X Factor

oraz wiele innych odcieni.
Stary 2016-05-04, 15:57   #2912
ni_cola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Nie sądzę Ktoś napisał kiedyś, ze w Rosji można stosować ten barwnik w lakierach, a u nas prawo zabrania, to jest zapis o sztucznych i już jest ok.

Z Bourjois są bardziej musowe, a GR takie typowo płynne, może od ust zależy. Ja nakładam jednym lekkim ruchem to co się wyciągnie z opakowania, bez dokładania warstw. Co jest ważne przy tego typu pomadkach. Im cieńsza warstwa tym lepiej będzie wyglądać i się trzymać.
ja nakładam zazwyczaj jedną warstwę - czasem dwie, ale tą pierwszą odciskam na chusteczce i dopiero dokładam - rev się wtedy dłużej wg mnie trzymają..

a jakie miałaś numerki z GR? no właśnie ona jest taka płynna, wiem, że wszyscy się nią zachwycają.. ale mi nie podpasowała tak samo jak ich pomadka velvet cos tam.. też krótko trzymała, taka średnia, daleko jednak im choćby do matów maca - choc dla mojej koleżanki już są np lepsze. Kazdy musi sam przetestować na swoich ustach
ni_cola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 16:01   #2913
kasia1608
Zakorzenienie

Cytat:
Nie sądzę Ktoś napisał kiedyś, ze w Rosji można stosować ten barwnik w lakierach, a u nas prawo zabrania, to jest zapis o sztucznych i już jest ok.

Z Bourjois są bardziej musowe, a GR takie typowo płynne, może od ust zależy. Ja nakładam jednym lekkim ruchem to co się wyciągnie z opakowania, bez dokładania warstw. Co jest ważne przy tego typu pomadkach. Im cieńsza warstwa tym lepiej będzie wyglądać i się trzymać.
Przyjęli mi bez problemu zwrot lakieru, kupię coś innego
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 16:13   #2914
karola200611
Raczkowanie

Rossmann cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez ni_cola Pokaż wiadomość
Tak, mam 3 i już je prawie wykończyłam (a rzadko mi się to zdarza - skończyć pomadkę!) - są to dla mnie jedne z najbardziej trwałych i ładnie schodzących pomadek i to tego te bajeczne kolory! Mam w domu nie małą kolekcję pomadek i to głównie z wyższych półek cenowych, a zazwyczaj sięgałam po te 3 Bourjois rouge edition velvet - powtórzyłam kolor 07, 05, 02 i 4 nowe kolory na testy: 04, 09,10 i 11.

tylko, szkoda, że nie ma online 13 FUNCHSIA:mad

Dla porównania ostatnio z ciekawości kupiłam polecane z GR te
http://goldenrose.pl/produkty_1/usta...lden-rose.html

i brzydko się bardzo noszą - dobrze, że kupiłam tylko dwie, tutaj niestety akurat cena idzie z jakością w parze... dlatego z pomadek drogeryjnych póki co kupuję tylko REV.

5 i 2 to są ciepłe kolory? Jak przetestujesz 9,10 i 11 to daj znać czy są tak samo trwałe jak te intensywniejsze kolory I które kolory najtrwalsze według Ciebie?

Edytowane przez karola200611
Czas edycji: 2016-05-04 o 16:23
karola200611 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 16:35   #2915
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
J

To jak zrobię przelew na poczcie(nie mam innej możliwości)w pon to dojdzie pewnie we wtorek czyli już produkty będę bez promocji ?
A nie masz możliwości płatności kartą? Podajesz nr karty itd. nie trzeba przelewu robić.

Cytat:
nie myślę o tym czy zdążę czy nie (jakbym myślała, to nie miałabym w domu tylu innych pomadek, już nie mówiąc o innych kosmetykach), ale na pewno będę wszystkich używać
Ja kupuję i używam żeby nie mieć wyrzutów że kupiłam i leży :P Niektóre sezonowo, ale uzywam wszystkiego co mam (no prawie)
Cytat:
ja nakładam zazwyczaj jedną warstwę - czasem dwie, ale tą pierwszą odciskam na chusteczce i dopiero dokładam - rev się wtedy dłużej wg mnie trzymają..

a jakie miałaś numerki z GR? no właśnie ona jest taka płynna, wiem, że wszyscy się nią zachwycają.. ale mi nie podpasowała tak samo jak ich pomadka velvet cos tam.. też krótko trzymała, taka średnia, daleko jednak im choćby do matów maca - choc dla mojej koleżanki już są np lepsze. Kazdy musi sam przetestować na swoich ustach
Ja mam jedna 03 z GR, ale mam też inne płynne matowe Sleeka Matte Me, Lovely Extra Lasting, dwie z Sephory Cream Lips Stain i teraz jeszcze Vivid Matte Liquid.

Troszkę się różnią, ale zasadę co do malowania mam jedną: uśmiecham się (chodzi o takie naciągnięcie ust), maluję cieniutką warstwę i uważam żeby dwa razy w to samo miejsce nie nakładać i odczekuję aż zastygnie. Nie odbijam nic bo to źle wpływa i też tak warg nie przygniatam, żeby się produkt rozszedł po ustach, bo to tylko pogarsza.
REV nie mam bo nie trawię ich zapachu, ale powyższe się sprawdza przy tych co mam.

Cytat:
Napisane przez kasia1608 Pokaż wiadomość
Przyjęli mi bez problemu zwrot lakieru, kupię coś innego
Bo to od obsługi zależy Jak pisałam dużo neonów widziałam w SP.
Cytat:
Napisane przez karola200611 Pokaż wiadomość
5 i 2 to są ciepłe kolory? Jak przetestujesz 9,10 i 11 to daj znać czy są tak samo trwałe jak te intensywniejsze kolory
Dla mnie to zimny kolor.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 16:52   #2916
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 201703291446 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
widziałam u siebie w "dużym" rossmannie
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 16:55   #2917
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaasiaa66 Pokaż wiadomość
ja wzięłam malinowy blistex i carmex moisture plus, ale tylko dlatego, że jest w cnd i kosztuje 5,60, czyli zapłaciłam jakieś 2,8o zł
Czy to zależy od konkrentego sklepu? Bo u mnie ten Carmex był w normalnej cenie,bez plakietki. Jeszcze na Rossnet sprawdzałam i też taka cena
http://www.rossmann.pl/Produkt/Carme...2471,1787,5910
I mnie wyskakuje,że preparat do skórek kosztuje 22 zł, chyba że to jakiś inny:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Sally...ml,244546,5850

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2016-05-04 o 16:56
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-04, 17:00   #2918
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Czy to zależy od konkrentego sklepu? Bo u mnie ten Carmex był w normalnej cenie,bez plakietki. Jeszcze na Rossnet sprawdzałam i też taka cena
Może tak być bo w mniejszych R. muszą coś wycofać, żeby weszły nowości.
Ceny też dają różne...
Stary 2016-05-04, 17:02   #2919
kaasiaa66
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
carmex dobrze znalazłaś, tylko na stronie jest kolor różowy, a ja mam bezbarwny
kaasiaa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 17:07   #2920
weepwill
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Ej to za zakupy jak zamawiam online nie mogę zapłacić przy odbiorze? !?!
Tez nad tym ubolewam.
weepwill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 17:08   #2921
diablica88
Rozeznanie

Dziewczyny poszukuję jakiegość nudziaka w ciepłym odcieniu, o lekkiej lub średniej pigmentacji. Polecacie coś?

Kupiłam dzisiaj Wibo Million Dollars Lips nr 4 i Wibo Juicy nr 4, a teraz poszukuję czegość delikatnego na co dzień Po pierwszych testach Wibo Juicy mogę powiedzieć że zapowiada się bardzo fajnie, sunie po ustach, daje mocny kolor, nie podkreśla suchych skórek. Myślałam może nad Wibo Juicy nr 6 ale jakiś ten kolor zbyt brązowy mi się wydaje, z kolei nr 1 taki zbyt baby pink. A poza tym troszkę są jak dla mnie za mocno napigmentowane, jak na jasne odcienie

Edytowane przez diablica88
Czas edycji: 2016-05-04 o 17:13
diablica88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-04, 17:15   #2922
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diablica88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny poszukuję jakiegość nudziaka w ciepłym odcieniu, o lekkiej lub średniej pigmentacji. Polecacie coś?

Kupiłam dzisiaj Wibo Million Dollars Lips nr 4 i Wibo Juicy nr 4, a teraz poszukuję czegość delikatnego na co dzień Po pierwszych testach Wibo Juicy mogę powiedzieć że zapowiada się bardzo fajnie, sunie po ustach, daje mocny kolor, nie podkreśla suchych skórek. Myślałam może nad Wibo Juicy nr 6 ale jakiś ten kolor zbyt brązowy mi się wydaje, z kolei nr 1 taki zbyt baby pink. A poza tym troszkę są jak dla mnie za mocno napigmentowane, jak na jasne odcienie
Już chciałam Ci ten polecić ale teraz nie wiem co masz na myśli pod pojęciem nudziak bo dla każdego co innego oznacza Zobacz sobie Wibo Glossy Nude

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2016-05-04 o 17:17
Stary 2016-05-04, 17:37   #2923
_plinka
Rozeznanie

Cytat:

Ja kupiłam Lovely Creamy Color nr 4 i bardzo mi się podoba, nawilża i daje ładny kolor ust.
A druga zdobycz to Eveline, Color Edition nr 709 - bardzo delikatny kolor, dla mnie troszkę za jasny, ale też bardzo przyjemnie się nosi. Ta się troszeczkę błyszczy.

Bardzo chciałam kupić Wibo Juicy, ale kolor, który mi przypadł do gustu niestety był tylko jeden - odkręcony.

Dziewczyny a jaki macie sposób aplikacji Wibo Million Dollars Lips? Lepi mi się to niemiłosiernie i nie zastyga...
Stary 2016-05-04, 17:45   #2924
xxee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _plinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jaki macie sposób aplikacji Wibo Million Dollars Lips? Lepi mi się to niemiłosiernie i nie zastyga...
Ja dziś kupiłam, od razu wypróbowałam i jestem zachwycona!
Mam nr.4, kolor bardzo ładny i wyrazisty.
Mój zastyga bardzo szybko i nawet się później nie odbija. Ba, miałam problem żeby go zmyć! Dopiero płyn dwufazowy dał radę
Może Ci się jakiś felerny egzemplarz trafił

Też wzięłam Lovely, ale nr.2 i bardzo mi się podoba, taki delikatny róż i fajnie nawilża
Stary 2016-05-04, 17:50   #2925
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
A nakładasz cieniutką warstwę? Trochę wyżej napisałam jak nakładam płynne pomadki.
Stary 2016-05-04, 17:52   #2926
Pakipsi
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tradycyjnie polecam nudziakową szminkę Miss Sporty 022
Pakipsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 17:57   #2927
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Kupiłam dziś złotą odżywkę z sh bo byłam w bootsie po bloker z vichy(może on mi pomoże na pocenie) no i tusz maybelline lash s.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 18:17   #2928
_plinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxee Pokaż wiadomość
Ja dziś kupiłam, od razu wypróbowałam i jestem zachwycona!
Mam nr.4, kolor bardzo ładny i wyrazisty.
Mój zastyga bardzo szybko i nawet się później nie odbija. Ba, miałam problem żeby go zmyć! Dopiero płyn dwufazowy dał radę
Może Ci się jakiś felerny egzemplarz trafił

Też wzięłam Lovely, ale nr.2 i bardzo mi się podoba, taki delikatny róż i fajnie nawilża
Cytat:
A nakładasz cieniutką warstwę? Trochę wyżej napisałam jak nakładam płynne pomadki.
Przyjrzałam się dokładnie i... to jednak nie Million Dollars tylko Rock With Me, Lip Lacquer. To to mi się tak lepi. Próbuję to znowu jeszcze cieniej założyć, ale i tak mi się lepi Zwracam honor Waszemu Millionowi.

Z Lovely wzięłam 4, bo bardziej pasuje do mojego koloru ust, choć jasne są też bardzo ładne. Podoba mi się jeszcze 6, nie było już.
Stary 2016-05-04, 18:37   #2929
creatives
Zadomowienie

GG do creatives

Obfociłam moje tegoroczne zakupy z promocji Rossmanna i Natury Trochę tego wyszło, ale niczego nie żałuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13170072_1320892927927469_1334781490_o.jpg (90,3 KB, 250 załadowań)

01.05.2013 - włosomaniaczę

lubię czytać 88/52

creatives jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-04, 19:53   #2930
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:

Zobacz z Rimmel Moisture Renew 700,705, 720
Wibo Glossy nude i Glossy temptation.
Cytat:
Ja kupiłam Lovely Creamy Color nr 4 i bardzo mi się podoba, nawilża i daje ładny kolor ust.
A druga zdobycz to Eveline, Color Edition nr 709 - bardzo delikatny kolor, dla mnie troszkę za jasny, ale też bardzo przyjemnie się nosi. Ta się troszeczkę błyszczy.

Bardzo chciałam kupić Wibo Juicy, ale kolor, który mi przypadł do gustu niestety był tylko jeden - odkręcony.

Dla mnie Wibo Million Dolars to badziew.
Cytat:
Przyjrzałam się dokładnie i... to jednak nie Million Dollars tylko Rock With Me, Lip Lacquer. To to mi się tak lepi. Próbuję to znowu jeszcze cieniej założyć, ale i tak mi się lepi Zwracam honor Waszemu Millionowi.

Z Lovely wzięłam 4, bo bardziej pasuje do mojego koloru ust, choć jasne są też bardzo ładne. Podoba mi się jeszcze 6, nie było już.
Rock with me jest fajny. Mi zastyga. Trzeba tylko cieniutką warstwę nałożyć. Nie lepi się. Przypomina mi szminki z Catrice Made to stay lip polish. Są rewelacyjne.
bigosowadama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 20:24   #2931
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

Cytat:
Myślałam może nad Wibo Juicy nr 6 ale jakiś ten kolor zbyt brązowy mi się wydaje, z kolei nr 1 taki zbyt baby pink. A poza tym troszkę są jak dla mnie za mocno napigmentowane, jak na jasne odcienie
Ja kupiłam Juicy 1. Kolor pomadki a to co zostawia na ustach to dwa różne odcienie. Do baby pink mu daleko (a na to liczyłam). Nawilża, ale się waży. Test na dłoni super, kolor w pomadce super a na ustach taka sobie.
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 20:31   #2932
daydreaming_
Zakorzenienie

Przepraszam za zamieszanie, ale jednak żel do skórek jest po 21.99, natomiast 29.99 to cena produktu z SH w tubce, jest to preparat do nawilżania skórek lub coś takiego. Cenówki były zamienione pomiędzy tymi dwoma produktami

daydreaming_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 20:47   #2933
spoco
Raczkowanie

Dziewczyny, w moich dwóch Rossmannach wraz z ostatnią zmianą gazetki zniknęły daty z cenówek. U was też?

Drugie pytanie - czy oliwkowa pomadka Nivea jest wycofana? W rossie jestem prawie codziennie i nigdy nie widziałam, żeby była w CND. To najlepsza pomadka dla moich suchych ust, chciałam teraz zrobić zapas i nigdzie nie ma - na liście też.
spoco jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-04, 21:13   #2934
ania10zg
Rozeznanie

Cytat:
A nie masz możliwości płatności kartą? Podajesz nr karty itd. nie trzeba przelewu robić.

Ja kupuję i używam żeby nie mieć wyrzutów że kupiłam i leży :P Niektóre sezonowo, ale uzywam wszystkiego co mam (no prawie)

Ja mam jedna 03 z GR, ale mam też inne płynne matowe Sleeka Matte Me, Lovely Extra Lasting, dwie z Sephory Cream Lips Stain i teraz jeszcze Vivid Matte Liquid.

Troszkę się różnią, ale zasadę co do malowania mam jedną: uśmiecham się (chodzi o takie naciągnięcie ust), maluję cieniutką warstwę i uważam żeby dwa razy w to samo miejsce nie nakładać i odczekuję aż zastygnie. Nie odbijam nic bo to źle wpływa i też tak warg nie przygniatam, żeby się produkt rozszedł po ustach, bo to tylko pogarsza.
REV nie mam bo nie trawię ich zapachu, ale powyższe się sprawdza przy tych co mam.

Bo to od obsługi zależy Jak pisałam dużo neonów widziałam w SP.

Dla mnie to zimny kolor.
Masz moze Lovely Extra Lasting nr 1? Jak kolorystycznie porównasz do GR 03?
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 21:40   #2935
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daydreaming_ Pokaż wiadomość
Przepraszam, jeśli już się pytanie powtórzyło albo jeśli jest to rzecz oczywista, ale czy podnieśli cenę preparatu do usuwania skórek z Sally Hansen? Wydaje mi się, że wcześniej był po 24 złote.
Dzis kupowalam ten żel i wchodził na kasie 21,99zł.
ImageUploadedByWizaz Forum1462394359.449480.jpg
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-04, 21:55   #2936
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
Masz moze Lovely Extra Lasting nr 1? Jak kolorystycznie porównasz do GR 03?
Mam, GR jest bardziej różowa, a Lovely jest bardzo przybrudzona, wygląda obok GR że ma w sobie tony brązu. Przynajmniej teraz w świetle sztucznym widać znaczna różnicę i w opakowaniu i na dłoni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Lov vs GR.jpg (78,5 KB, 57 załadowań)
Stary 2016-05-04, 22:05   #2937
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:

Wibo Juicy nr 1 na ustach robi się nieco żarówiasty, na pewno nie jest to baby pink.
Cytat:
Napisane przez creatives Pokaż wiadomość
Obfociłam moje tegoroczne zakupy z promocji Rossmanna i Natury Trochę tego wyszło, ale niczego nie żałuję
To ten top coat z Wibo jest taki fajny? A ja wzięłam ten w czarnym opakowaniu.
Cytat:
Napisane przez dorka1980 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam Juicy 1. Kolor pomadki a to co zostawia na ustach to dwa różne odcienie. Do baby pink mu daleko (a na to liczyłam). Nawilża, ale się waży. Test na dłoni super, kolor w pomadce super a na ustach taka sobie.
Dokładnie.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-05, 06:13   #2938
201703310931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość
Ten top coat Wibo Gel Like w przezroczystej buteleczce fajnie nabłyszcza, ale już na początku jest dosyć gęsty i szybko gęstnieje-w połowie buteleczki jest naprawdę ciężki do nałożenia. Lepszy dla mnie jest top Miss Sporty Turbo Dry(czy jakoś tak), ma dobrą konsystencję, ładnie nabłyszcza i rzeczywiście przyspiesza wysychanie, ale troszkę widać tą niebieską poświatę na jaśniejszych kolorach. To jego jedyna wada.

Kusicie tymi pomadkami Wibo Juicy Color. Po ile wchodzą na tej promocji?
I jeśli mogę spytać-po ile na tej promocji są zielone zmywacze Isany i kredki do ust Lovely?

Edytowane przez 201703310931
Czas edycji: 2016-05-05 o 06:14
201703310931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 06:55   #2939
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haruhi_ Pokaż wiadomość
Ten top coat Wibo Gel Like w przezroczystej buteleczce fajnie nabłyszcza, ale już na początku jest dosyć gęsty i szybko gęstnieje-w połowie buteleczki jest naprawdę ciężki do nałożenia. Lepszy dla mnie jest top Miss Sporty Turbo Dry(czy jakoś tak), ma dobrą konsystencję, ładnie nabłyszcza i rzeczywiście przyspiesza wysychanie, ale troszkę widać tą niebieską poświatę na jaśniejszych kolorach. To jego jedyna wada.

I jeśli mogę spytać-po ile na tej promocji są zielone zmywacze Isany i kredki do ust Lovely?

E, to nie chcę go. Kupiłam Insta Dri i wystarczy. Dziękuję za opinię.

Z cenami niestety nie pomogę, bo paragon został w domu, a brałam te rzeczy o które pytasz.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-05, 07:09   #2940
creatives
Zadomowienie

GG do creatives

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość
Wibo Juicy nr 1 na ustach robi się nieco żarówiasty, na pewno nie jest to baby pink.

Dokładnie.
Tak, o tym mówiłam
Cytat:
Napisane przez Haruhi_ Pokaż wiadomość

Nie strasz :< Jest faktycznie gęsty, ale bardzo przyjemnie mi się go nakładało, mam nadzieję, że nie zgęstnieje jeszcze bardziej.

01.05.2013 - włosomaniaczę

lubię czytać 88/52

creatives jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości