Samotne... - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-27, 13:44   #2911
małaPaulina
Wtajemniczenie

Dot.: Samotne...

A chłopak z którym się spotykałam wrócił do byłej!
i szczerze powiem że nie jestem nawet zła,może dlatego że to pierwszy facet który potrafił mi to powiedzieć prosto w oczy,specjalnie przyjechał do mnie z innego miasta i bardzo mnie lubi i takie tam pierdoły
ale naprawdę nie mam mu tego za złe...i to mnie szokuje

a tak ogólnie to dawać rady odnośnie facetów nie potrafię bo w sumie to ich nie rozumiem w ogóle!dlaczego faceci często właśnie się z nami spotykają,jest super itd piszą słodkie eski a tu nagle cisza?dlaczego oni potrafią nas tak olewać?dlaczego nie mówią nam czesto rzeczy wprost,tylko albo milczą albo łaskawie napiszą smsa!
moja kolezanka była z chłopakiem zerwał z nią po 2miechach i teraz ani mi ani jej nawet głupiego"czesc" nie powie:/
tak samo ja chodziłam z chłopakiem z rok temu a on po prostu po miesiącu przestał się odzywać,olał mnie totalnie!nagle KONIEC!

dlatego bardzo zdystansowałam sie do facetów,nie ufam im i nie wiem czy nawet się zaocham kiedyś bo po prostu się boje!

Girl151 olej go!palant jakich wielu-niestety

aneczka84 zapytaj go o to!może ta znajoma kłamała a jeśli nie to ciekawe co on powie...

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 13:48   #2912
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
W sprawie włosów to ja też sie zgłaszam po kręcone! - bo mam proste - mniej więcej takie jak kiniaczeq, z tego co widziałam na zdjęciach więc behind nie będziesz miała problemów. A mówisz że masz dużo to może starczy i dla mnie.
widzę że mnie w galeri zdjęć na wizażu podglądnęłaś

Girl151
- głowa do góry będzie jeszcze żałował zobaczysz

Cytat:
Napisane przez aneczka84 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczynki!
Postanowiłam do was dołączyć, bo też czuję sie samotna i to przez duże S. Do wczoraj myślałam, że okres mojej samotności się wkrótce skończy, że znalazłam super faceta, ale sie pomyliłam. Kilka miesięcy temu poznałam świetnego gościa-przystojny, inteligentny, taki jakiego szukałam. Na początku było świetnie, dobrze się z nim rozumiałam, fajnie sie nam gadało, prawił mi komplementy, że niby mam piękne oczy, twarz, włosy, figurę, jestem mądra, fajna,że wielu facetów marzy o takiej jak ja itp itd. Zapisaliśmy sie nawet wspólnie na kurs tańca. Martwił sie o moje zdrowie, pocieszał gdy było mi źle, dzwonił, pisał sms-y, nazywał mnie misiem, kotkiem. Z czasem miałam nadzieje, że coś z tego będzie, choć on na samym początku powiedział, że dopiero co rozstał się z byłą, która zdradzała go na prawo i lewo. Wiedziałam, że potrzebuje czasu, sam mi to mówił, więc początkowo traktowałam go jak kolegę, nie wyobrażałam sobie zbyt wiele, ale z czasem moje uczucia się zmieniały. A wczoraj dowiedziałam sie od naszej wspólnej znajomej, co on tak naprawdę o mnie myśli, że wogóle mu się nie podobam, jestem sztywna i staroświecka, bo nie noszę modnych ubrań i że nie bierze mnie pod uwagę jako swojej dziewczyny. Gdy sie o tym dowiedziałam, zrobiło mi sie przykro. Po co mówił to wszystko, dawał odczuć, że jestem dla niego ważna? Dziś chciałam z nim o tym porozmawiać, ale nie dałam rady.Teraz juz wiem, że nic z tego nie będzie i naprawde źle mi z tego powodu, bo naprawdę go lubiłam, może nawet za bardzo. No i niestety moja samotności trwa dalej...
Przede wszystkim to on ma problem a nie ty. Bo skoro tobie dawał do odczucia co innego, a gada za plecami wręcz obgaduje Cię to on ma problem z tym jako okazywać uczucia. Ty nie jesteś winna, każdy jest jaki jest a jesli mu to nie pasuje to niech.. spada

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
a u mnie nuda..tylko uczyć się trzeba..brrr
U mnie tez jutro mam poprawić Chemię i J. Niemiecki a nie chce mi się niccc..

Cytat:
mam konto na fotce..w sumie już jakiś czas..dziś dostałam wiadomość od pewnego gościa:
'milo byłoby sie spotkać :P byśmy ujrzeli sie na żywo i fotki byłyby nie potrzebne ....
Ja też mam konto na fotce.pl, ba! nawet na buziaczkach.pl ale w celach czysto rozrywkowych czyli popatrzeć na znajomych tylko
Ja miałam kiedyś na fotce propozycje o niezobowiązujące zdjęcia, oczywiście cela do ustalenia a dobrze wiedział że mam 16 lat. ehhh
Stary 2007-11-27, 15:51   #2913
MagicDream
Raczkowanie

Ojjj a ja biole :/ a takiego mam lenia....

Ja też mam konto na fotce.pl, ba! nawet na buziaczkach.pl ale w celach czysto rozrywkowych czyli popatrzeć na znajomych tylko
Ja miałam kiedyś na fotce propozycje o niezobowiązujące zdjęcia, oczywiście cela do ustalenia a dobrze wiedział że mam 16 lat. ehhh [/quote]

Ja tez mam na fotce.pl i kiedys koles (45lat) pisal co bym powiedziala na sponsora :/ zglosilam to fotce.pl zablokowali go

''Byles dla mnie wszystkim w co wierzylam...''
MagicDream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 16:11   #2914
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

kiniaczeq nie tylko ona pieska tez masz fajnego
To widze, ze na fotce chyba kazdy ma konto

aneczka84 tak jak pisala Paulinka, zapytaj sie go wprost i ciekawe co powie. Jesli zacznie krecic to odrazu poznasz i bedziesz wiedziala czy to prawda czy moze wlasnie ta kolezanka specjalnie z zazdrosci(??) tak powiedziala
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 16:24   #2915
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiniaczeq Pokaż wiadomość
dokładnie..nie bawię się w żadne oceny czy komentarze..ale czasem jest śmiesznie

a wieczorkiem na kurs..mam nadzieję,ze będzie faaajnie
Stary 2007-11-27, 16:36   #2916
MagicDream
Raczkowanie

Cytat:
dokładnie..nie bawię się w żadne oceny czy komentarze..ale czasem jest śmiesznie

Napewno bedzie powodzenia i oczywiscie czekamy na relacje

Stary 2007-11-27, 16:37   #2917
aneczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
aneczka84 zapytaj go o to!może ta znajoma kłamała a jeśli nie to ciekawe co on powie...
Jestem pewna, że moja znajoma nie kłamie, mam do niej zaufanie, nigdy mnie nie okłamała. Poza tym to daje się odczuć, koniecznie "radzi" mi zmienić swój styl, gdy byliśmy kiedyś w mieście to co chwile pokazywał mi ciuchy w których mogłabym chodzić bo sa modne i na topie, a których ja w życiu nie założyłabym bo najzwyczajniej mi się nie podobają i są w ogóle w moim guście, często krytykował moje podejście do pewnych spraw, także czułam sie przy nim jak głupia. Poza tym ostatnio unika mnie, nie dzwoni, nie pisze smsów, stał się jakiś oschły, czasem odezwie sie na gg, ale w ten sposób to nie porozmawiam z nim o tym, zresztą nawet tak nie chce mi się z nim gadać, a co dopiero w realu.
aneczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 16:49   #2918
Konto usunięte

To dziwna sytuacja po co wogole klamal, Tobie mowil jedno, a myslal drugie??echh faceci sa dziwni
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 17:55   #2919
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
widzę że mnie w galeri zdjęć na wizażu podglądnęłaś
A podglądnełam! Lubię zdjęcia oglądać. A tu na wizażu mogę lepiej osoby kojarzyć dzieki temu
Ślicznego masz królisia! Zastanawiam się własnie nad sprawieniem sobie takiego puchatego uszaka.. Będzie sie do kogo przytulić i nie będę taka samotna...

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;5893730]To widze, ze na fotce chyba kazdy ma konto[/quote]

Ja nie mam... bo nie chciałabym żeby ktoś ze znajomych zobaczył. Kojarzy mi sie to z desperackim szukaniem drugiej połówki.. Chociaż wiem że nie musi tak być.

Cytat:
Napisane przez aneczka84 Pokaż wiadomość
Jestem pewna, że moja znajoma nie kłamie, mam do niej zaufanie, nigdy mnie nie okłamała. Poza tym to daje się odczuć, koniecznie "radzi" mi zmienić swój styl, gdy byliśmy kiedyś w mieście to co chwile pokazywał mi ciuchy w których mogłabym chodzić bo sa modne i na topie, a których ja w życiu nie założyłabym bo najzwyczajniej mi się nie podobają i są w ogóle w moim guście, często krytykował moje podejście do pewnych spraw, także czułam sie przy nim jak głupia. Poza tym ostatnio unika mnie, nie dzwoni, nie pisze smsów, stał się jakiś oschły, czasem odezwie sie na gg, ale w ten sposób to nie porozmawiam z nim o tym, zresztą nawet tak nie chce mi się z nim gadać, a co dopiero w realu.
Mimo wszystko pogadaj z nim. Bo to dziwne, taka zmiana zachowania o 180 stopni.. W takim razie po co to było..
Faceci są dziwni. Najpierw im zależy, później już nie. Jedni się pchają, inni boją... A gadają że kobiety są skomplikowane!!!!
Stary 2007-11-27, 19:02   #2920
Kaname
Zadomowienie

Ja nie mam konta na fotce, ja, ja! facetów też nie rozumiem i jakoś się przestałam tym przejmować. Ba. To, że nie rozumiem ich zachowania i słów to jedno, to, co piszą też nie rozumiem, bo miałam lekturę do zaliczenia i ni w ząb rozumiałam co pisze jakiś facet o spółkach w prawie rzymskim ;P

Behind, trzymam kciuki za Twój kurs!

Dziewczyny, nie ma co, nie dajmy się zwariować facetom!
Stary 2007-11-27, 19:11   #2921
lapus
Wtajemniczenie

ja skasowałam swoje konto na fotce, jakoś denerwowac mnie zaczęły komentarze, oraz to że wszyscy mogą to zobaczyć. poza tym traktowałam to jako miejsce do wrzucania zdjęć, a potem miałam już gdzie je wrzucać, więc nie było sensu
no i nie dajmy się facetom, nie dajmy

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 20:21   #2922
MagicDream
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
ja skasowałam swoje konto na fotce, jakoś denerwowac mnie zaczęły komentarze, oraz to że wszyscy mogą to zobaczyć. poza tym traktowałam to jako miejsce do wrzucania zdjęć, a potem miałam już gdzie je wrzucać, więc nie było sensu
Tak tak nie dajmy!!!!!!

Stary 2007-11-27, 22:20   #2923
behindblueeyes
Zakorzenienie

jestem po kursie..
ale faaaaajowo było tańczyliśmy czacze i salse a mój partner...mmmmm a w czwartek Andrzejki dla uczestników kursu..i idziemy z P. achhh..chyba się zakochałam
Stary 2007-11-27, 22:35   #2924
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagicDream Pokaż wiadomość
POWODZENIA

Jejku ja też jutro piszę z chemi ciekawe.. jak to będzie... nicc nie umiem

Cytat:
Ja tez mam na fotce.pl i kiedys koles (45lat) pisal co bym powiedziala na sponsora :/ zglosilam to fotce.pl zablokowali go
okropne jest coś takiego, ja odrazu miałam uczucie taki dziwne, żeby usunąć konta

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;5893730]kiniaczeq nie tylko ona pieska tez masz fajnego
[/QUOTE]

hehe dzięki

Cytat:

A co do fotki.pl to ja sie ostatnio nabijałam z http://www.fotka.pl/profil/Fantastiche/

Cytat:
A podglądnełam! Lubię zdjęcia oglądać. A tu na wizażu mogę lepiej osoby kojarzyć dzieki temu
Ślicznego masz królisia! Zastanawiam się własnie nad sprawieniem sobie takiego puchatego uszaka.. Będzie sie do kogo przytulić i nie będę taka samotna...
Dzięki Królik to fajne zwierze, planuje mu nawet kupić większą klatke i najlepiej jak sobie pieniążki uzbierasz na taką dużą lepszą klatkę, a nie małą kupisz na początku bo tylko pieniądze stracisz ja taki błąd własnie zrobiłam...
niestety po roku czasu dowiedziałam się że jestem uczulona na niego.. czyli wyskakują mi czerwone plamy na nogach... ale trudno i tak go nie oddam

Cytat:
Napisane przez Kaname Pokaż wiadomość

Cytat:
jestem po kursie..
ale faaaaajowo było tańczyliśmy czacze i salse a mój partner...mmmmm a w czwartek Andrzejki dla uczestników kursu..i idziemy z P. achhh..chyba się zakochałam
hehe zazdroszczę
Stary 2007-11-27, 22:50   #2925
megi b
Wtajemniczenie

Witam wszystkie kobitki
Ja też miałam wielkie doły, chwile załamania itd z powodu braku bliskiej osoby. Niejedna nieprzespana noc, płacz i ciągłe zadawanie sobie pytania dlaczego to akurat ja mam takiego pecha. Wiem przez co przechodzicie. Dla mnie najgorsze były wieczory, weekendy, wakacje. Już naprawdę straciłam nadzieję, że coś się zmieni. Trafiałam na samych palantów którzy byli po prostu tchórzami. Ale przyszedł taki dzień, że w moim życiu pojawiło się słońce i świeci do tej pory cały czas tak silnie i pięknie. Zyczę wam tego dziewczynki z całego serca. Nie mam takiej mocy, żeby do każdej wysłać księcia na białym rumaku, ale obiecuję trzymać kciuki za szczęście każdej z was Nie chowajcie się w domach, pokażcie jak jesteście piękne i atrakcyjne, ale nie tylko dla facetów, dla samej siebie też

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 23:06   #2926
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaname Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
Cytat:
Tak tak nie dajmy!!!!!!
A ja tak nie potrafię... Mi potrzeba faceta! I zwariuję na Jego pukncie na pewno.

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Witam wszystkie kobitki
Ja też miałam wielkie doły, chwile załamania itd z powodu braku bliskiej osoby. Niejedna nieprzespana noc, płacz i ciągłe zadawanie sobie pytania dlaczego to akurat ja mam takiego pecha. Wiem przez co przechodzicie. Dla mnie najgorsze były wieczory, weekendy, wakacje. Już naprawdę straciłam nadzieję, że coś się zmieni. Trafiałam na samych palantów którzy byli po prostu tchórzami. Ale przyszedł taki dzień, że w moim życiu pojawiło się słońce i świeci do tej pory cały czas tak silnie i pięknie. Zyczę wam tego dziewczynki z całego serca. Nie mam takiej mocy, żeby do każdej wysłać księcia na białym rumaku, ale obiecuję trzymać kciuki za szczęście każdej z was Nie chowajcie się w domach, pokażcie jak jesteście piękne i atrakcyjne, ale nie tylko dla facetów, dla samej siebie też
Nadzieja się budzi jak się czyta takie rzeczy, ale sama wiesz na pewno jak ciężko jest uwierzyć, jak trudno czekać...
Stary 2007-11-27, 23:20   #2927
megi b
Wtajemniczenie

Cytat:
Nadzieja się budzi jak się czyta takie rzeczy, ale sama wiesz na pewno jak ciężko jest uwierzyć, jak trudno czekać...
No wiem kurde to czekanie takie wkurzające, ale potem zapominasz o tych złych chwilach i żyjesz już tylko miłością Nie wiem już co napisać po prostu wierze w to, że każdy ma tą swoją przeznaczoną osobę. Będzie dobrze

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-27, 23:25   #2928
lapus
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja tak nie potrafię... Mi potrzeba faceta! I zwariuję na Jego pukncie na pewno.
aaa tam, nie potrafisz... ;P

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 00:42   #2929
Brook
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez chce kiniaczqa zobaczyc dawac mi adres na pm

moje foty na fotka pl. byly dokladnie niecaly jeden dzien .wlasnie 3 dni temu nie moge poprostu do tego przwyknac zeby wszyscy sie na mnie gapili i w dodayku coeniali ,ok mialam niezle noty ale poszulam sie jak eksponat ,a te oceny sa jakies durne mialam np same 10 i 11 a jedna 1 mnie hmm " zalamala" jak dostalam od kogos bez foty z niewiaodmo jakich przeczyn

wole grono .net mniej ludzi jakos bardziej swojsko

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 11:24   #2930
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
hehe zazdroszczę
tylko ciekawe czy on coś teges ale nawet jeśli nie..no trudno, już się przyzwyczaiłam,że z facetami niebardzo mi idzie fajnie się z nim tańczy i w ogóle ten kurs to świetna sprawa..więc zawsze będzie jakiś plus,bo nauczę się tańczyć
Stary 2007-11-28, 14:25   #2931
MagicDream
Raczkowanie

Cytat:
jestem po kursie..
To super udanej zabawy i powidzenia

Dzis na przerwie podszedl do mnie ten przystojniak co ostatnio o nim pisalam i zapytal czy bede wy esencji na andrzejki (u mnie miescie wiekszosc tam chodzi ) Pewnie ze pujde!!! fajny z niego koles
A wczoraj dzwonil moj byly i pytal czy jestem na niego zla :/:/:/

Stary 2007-11-28, 14:47   #2932
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
To super udanej zabawy i powidzenia

Dzis na przerwie podszedl do mnie ten przystojniak co ostatnio o nim pisalam i zapytal czy bede wy esencji na andrzejki (u mnie miescie wiekszosc tam chodzi ) Pewnie ze pujde!!! fajny z niego koles
A wczoraj dzwonil moj byly i pytal czy jestem na niego zla :/:/:/
a dzięki
no proszę..widzę,że coś się rozkręcaidź, idź korzystaj z okazji
Stary 2007-11-28, 15:13   #2933
MagicDream
Raczkowanie

Cytat:
a dzięki
no proszę..widzę,że coś się rozkręcaidź, idź korzystaj z okazji
No pewnie ze skorzystam a wy wybieracie sie gdzies na andrzejki?

Stary 2007-11-28, 15:19   #2934
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
W czwartek mamy Andrzejki dla wszystkich ze szkoły tańca, do której chodzę..więc idę tym bardziej,że mój partner od tańców sam się pytał czy będę, także również muszę korzystać z okazji może go poznam trochę..w końcu wczoraj na pierwszej lekcji widzieliśmy się dopiero drugi raz na początku się trochę stresowałam..szczególnie jak mieliśmy się chwycić za ręce ale potem było już ok
a w piątek pewnie jakaś impreza ze znajomymi z roku
Stary 2007-11-28, 15:28   #2935
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:

ja jadę w sobote na dyskoteke z której wróce ok 6 do domui to właśnie impreza andrzejkowa jest,muszę poszaleć

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 16:03   #2936
MagicDream
Raczkowanie

Cytat:
ja jadę w sobote na dyskoteke z której wróce ok 6 do domui to właśnie impreza andrzejkowa jest,muszę poszaleć
To super szalej dziewczyno szalej udanej zabawy i kto wie moze poznasz kogos ciekawego

Stary 2007-11-28, 16:08   #2937
Konto usunięte

Cytat:
Ale masz dobrez, tez bym chetnie sie na jakas impreze przeszlaa tak chyba bede w domku siedziec
Stary 2007-11-28, 16:23   #2938
allchemiczka
Rozeznanie

A ja idę z moimi wspólokatorkami poszaleć w czwartek na jakieś disco, one bez facetów ja jak zwykle bez faceta. A na weekend chciałabym do domku jechać bo miesiąc nie byłam
allchemiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 17:33   #2939
poziomka21
Zadomowienie

lapus nie dajmy się, nei dajmy, ale czasami się nie da... Kto ma ochotę kopnąć mnie w tyłek, żebym się w końcu pozbierała po tej cholernej peirwszej miłości? Zaczęłam znów myśleć, że to coś zmieni, że zdołam zawalczyć o niego, ale po co? Nie chcę tego, a jak na złość widziałam dzisiaj znowu jego siostrę, jechała ze mną tym samym autobusem, co nei zdarzało się od 2 lat... a samochód stał w innym miejscu... co ja mam rboić

Vitor de Lima Barreto
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 18:42   #2940
kiniaczeq
Zakorzenienie

ja na andrzejki nic nie robie nie znam żadnego andrzeja.. no dobra znam jednego ale to nie to czego szukam

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości