![]() |
#2911 |
Konto usunięte
|
Dot.: test gimnazjalny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
ja dziś powtarzałam biologię, teraz czas na geo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2913 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zaczęło mi to szczerze mówiąc latać i powiewać ![]() Bardzo łatwo mieć dod. pkty do szkół w moim mieście, nawet te +20, tylko szkoda,że nie wiedziałam o sposobie ich uzyskania ![]() Przez to potem lista przyjętych kończy się na liczbie 170 często:P Edytowane przez 201607111632 Czas edycji: 2009-04-19 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak byłam na dniu otwartym w Bronku to widziałam, że wszyscy latają z tymi swoimi zaświadczeniami o konkursach II LO- ale staram się zachować spokój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie tą szkołę miałam na myśli ![]() Do Bronka nie chcę iść ![]() Wolę Dubois,tylko że chyba musiałabym mieć ze 100 pktów,by się dostać z egzaminu ![]() Tych ludzi z konkursów i warsztatów jest cała masa ![]() czemu ja nie jestem wśród nich ![]() byłby mniejszy stres. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2916 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Do angielskiego nie mam zamiaru sie nic uczyc. Bo niby czego?
Jak sie zna słowka i rozumie co tam pisze czy co tam mówią to wszystko bedzie ok ![]() Skonczyłam polski powtarzac. A ja tez idę na jakies piwko do parku po testach'] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie martw się- moje dwie koleżanki nie pisały konkursów żadnych, tylko normalnie egzaminy i obie dostały się do Dubois ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
Rozeznanie
|
dziewczyny o co chodzi z tymi ocenami na studia? ja też oceniają?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2920 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja z ocen liczę sobie 64 i pasek to mam 74 pewne pkty ![]() Po ile miały punktów ? ![]() Ciekawa jestem ![]() Jeszcze mam zamiar w jednym konkursie wziąć udział i zawalczyć o +10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edycja: i jeszcze tak apropo.. od jakiej średniej macie np. 4? bo u mnie w szkole, żebym miała 4 z jakiegoś przedmiotu muszę mieć powyżej 3,8 ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-19 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Ja 4 mam od 3,61
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
a u mnie jest jakos inaczej, bo np za egzmain mam 100pkt, gdzie to jest dzielone na 2, plus z ocen maksymalnie razem 40pkt, za pasek 2-3 pkt w zalezności od licem, wzorowe- 1 pkt...
Marzeniatko, pamiętam, że kiedyś, dawno temu, chyba się spotkałyśmy na roczniku 93 a póxniej i na dietach;>? sorry za offtop
![]() |
#2924 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Do szkół liczy mi się matma polak biola i hista. Z tych ost dwóch jestem zadowolona,bo 5 mam prawie pewne ![]() Ale i tak dobija mnie myśl zobaczenia siebie daleko w tyle za listą przyjętych do szkoly ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Moya, a no bardzo możliwe
![]() ![]() U mnie za egzamin jest 100 pkt, a za oceny max 60 pkt można też dostać 2 pkt za wolontariat, za zachowanie nie mam punktów i jeżeli ktoś był finalistą jakiejś olimpiady to + 10 a za pasek + 7 pkt i to koniec.. nie mam możliwości zebrania jeszcze z czegoś punktów ![]() Amelsss u mnie właśnie to na średnią przeliczają, tzw. ważoną. Tzn. każdy rodzaj oceny ma swoje punkty, np za sprawdzian jest 5 pkt, za kartkówkę 3 pkt, a za pracę dod 2 pkt i to się mnoży przez te oceny i później przez sumę dzieli.. dlatego u mnie ciężko jest mieć 5. Ja z przedmiotów wliczanych w rekrutację (polski, historia, wos, obcy) będę miała 3 czwórki, 1 piątkę.. nie dam rady wyciągnąć na 5 pozostałych bo u mnie w szkole mają jakieś chore wymagania.. serio, np. jak na 1 sem miałaś 4 , to na 2 sem nie wiem jak się bedziesz starać 5 nie możesz mieć. masakra . Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-04-19 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
A to chyba u mnie jest inaczej, bo np za wolontariat mam 1 pkt, a za konkursy itd to max 2 pkt, czy jakoś tak.
Heh, widze, że już zostałaś moderatorką^^
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no zostałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
U mnie w sumie głównie we Wrocławiu to tak wszędzie jest. No chyba, że gdzies różnica jednego pkt, że np za pasek nie 2 pkt, tylko 3.
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
u mnie można mieć max. 200 pkt.
100 za egzaminy i 100 za oceny + konkursy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Aaa, to w sumie nie wiem jak jest lepiej...
Jej, ile gości ma wątek...
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Aaa, to w sumie nie wiem jak jest lepiej...
Jej, ile gości ma wątek...
![]() |
#2932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i możesz mieć jeszcze 3 pkt za konkurs artystyczny (łącznie z twoimi punktami za wolontariat suma za artystyczne nie może przekraczać 6 pkt ![]() ![]() Ja teraz mam jeszcze wysyp konkursów wokalnych, więc może coś by się udało zgarnąć ![]() ![]() Edit: W każdym województwie kuratorium ustala, ile punktów za co itp. itd. ![]() Edytowane przez serenavanderwoodsen Czas edycji: 2009-04-19 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
moya bo my z dolnego śląska jesteśmy i u nas akurat tak się liczy ;p i np. u nas można mieć max 100 pkt. (50 za testy, bo dodaje się np. max 50 human + max 50 pkt. mat-przyr = 100 pkt. / 2 = 50 pkt) 50 pkt. za testy. i tak jest, że np. za oc. 6- 10 pkt. czyli za oceny max.40 pkt. no i pozostałe 10 pkt. to 2 pkt. za pasek, 1 za wzorowe zach, i tam jakies inne pierdoły, konkursy itd. ech..ja dopiero zaczynam się uczyć od dziś już prawie kończę historię, jutro polski, pojutrze matma i fiza i biola , a w środę gegra, chemia
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Serena(...) ahaaaa, to teraz już wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2935 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem z małopolski
![]() I u nas to wygląda tak, że za 6 jest 20 pkt, za 5- 18, a za 4- 15. Za pasek niestety tylko 5 punktów, chociaż i tak nie wiem, czy uda mi się go mieć... A nauczyciele oceniają właściwie jak chcą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2936 |
Rozeznanie
|
Marzeniatko: U mnie w szkole też jest średnia ważona. Z jednej strony to źle, bo trzeba się bardzo starać, żeby mieć określoną ocenę, ale z drugiej strony nauczyciel, który Cię nie lubi, nie może ci chamsko zaniżyć oceny. Chociaż...Jeśli się uprze, to będzie po prostu stawiał regularnie gorsze oceny, niż Ci się należą, a później już nic nie da się zrobić. Znam z doświadczenia, jak każdy chyba zresztą.
Dziewczyny, ja przy was wysiadam. Za oceny będę mieć marne 55 punktów, test ciekawe czy uda mi się napisać na chociaż 80... Plus pasek niepewny. A u mnie w mieście, przynajmniej moim zdaniem, jest tak, że jest kilka naprawdę dobrych liceów, do których nie mam szans się dostać, po próg wynosi ok170 pkt a reszta to już takie średniaki, w których nie nauczę się wszystkiego, co jest mi potrzebne. I teraz nie wiem... Nawet jak dobrze napiszę test to nie mam gdzie iść. A, możecie mi wytłumaczyć na czym polega różnica między pierwszym a drugim naborem uzupełniającym? Można odwoływać się dwa razy? Ale się rozpisałam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Btw. ja gdzieś czytałam, że do Dubois to idą osoby tak pow. 160, więc to zależy od podań. Może i są takie roczniki, że jakieś mózgi same składają podania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięęękuuuujęęęęę! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2939 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No nie porzucam całkiem nadziei póki co ![]() Może i zdolna jestem,ale punktów brakuje no ![]() Zawsze jest 2 i3 nabór no nie ![]() Mam nadzieję też,że nie będzie tony osób chcących iść do klasy biol-chem.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że się przyda
![]() tiraam dam ! ![]() rozwiązujcie sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.