![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VI
Jak ktos obchodzi to chyba nie z przymusu hehe
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Mam niezbyt wylewnego męża, więc z tęsknotą czekam na wyznanie miłości na kartce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Aczka rozumiem
![]() ![]() Paulina marcowki juz sie rozpakowywuja az strach ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Macie jakieś nowe pozycje w biblioteczkach maluchów?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
Paulina, są emocje
![]() Ewka555, super, że się odezwałaś. My tu o tobie ciągle pamiętamy. Wpadaj częściej jak znajdziesz chwilę. Powodzenia na maturze ![]() ![]() Byliśmy wczoraj z Hanią na choince. Wymordowałam się strasznie. Chyba było dla niej za dużo bodźców, głośna muzyka, światła, dymy, bo było jedno wielkie szaleństwo. Biegała, łapała i kopała balony. Tańczyć wcale nie chciała, a w domu ciągle mnie męczy o tańce. Potem byliśmy już sami na balu karnawałowym, ale długo nie posiedzieliśmy, bo kręgosłup mi odpada. My na Walentynki spokojnie, bez prezentów, zazwyczaj coś razem gotowaliśmy i piliśmy wino. Każda okazja jest dobra na wino ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zadomowienie
|
Aczka my mamy nowa książke z serii Pucio, tym razem "Pucio mówi pierwsze slowa" fajna jest i przerabiamy ja codziennie 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Aczka, ja czekam na Liczypieski.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Monia, spotkałam sie gdzieś już z tą książką. Wydawała mi sie dla maluszków, bo ma dużo dzwiekonasladowczych zwrotów. (Chyba, że myle książki) ale może warto sprawdzić... ma jakąś fabułę? Coś sie w niej dzieje?
Chyba jutro odwiedzę empik i obczaje co i jak. Bo na szczęście (odpukac) wiersze naszych polskich poetów w koncu poszły w odstawke. ![]() Jelonku, to takie spotkanie świąteczne jakieś? Czy Co? Powiem Ci że Jas nie przepada za takimi spedami... Chyba osacza go to wszystko i tak jak piszesz- za dużo bodźców. |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zadomowienie
|
Aczka - niestety siadanie w literkę "W" nie jest dobre
![]() Miałam iść na bilans 2 latka ale moje dziecko kaszle i ma delikatnie podwyższoną temperature - czyli jutro lekarz i pewnie tydzień off od żłobka. Dusiolka - ja walizkę mam spakowaną ale jeszcze w domu mnie czeka - a to pranie pluszaków, czyszczenie zabawek, skręcanie karuzeli, wózek przydałoby się oddać do przeglądu itp itd, więc pewnie do porodu będę ciągle coś robić. Zaraz podejrzę marcówki ![]() A ty na kiedy masz termin ? Jelonek - standardowe pytanie ![]() ![]() Co do walentynek - my zawsze coś robimy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Aczka, to była impreza dla dzieci u męża w pracy. Mikołaj, paczki i te sprawy. Wyżeram teraz po kryjomu dziecku słodycze.
Paulina, czytam teraz na raz 3 książki. Każda ponad 600 stron, ciężkawa tematyka i powoli mi to idzie. Muszę poszukać czegoś lżejszego. Czytałaś Magnolię, którą ci podesłałam? Czeka na mnie najnowsza książka tej autorki, ale muszę chociaż jeden z tych tomiszczy skończyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zadomowienie
|
Oo tego jeszcze nieprzeczytałam, chociaż myślałam, że wszystko od Ciebie przerobiłam
![]() Szukam czegoś wow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
My walentynki obchodzimy
Uważam ze kazda okazja jest dobra to podarowania jakiegoś drobiazgu czy "wyznania" milosci😊
#2923 |
Zakorzenienie
|
Magnolia jest specyficzną książką. Mnie zachwyciła. Jest pełna optymizmu, trochę bajkowa, czasem smutna. Polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
Paulina na 06.04
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez monnnia80 Czas edycji: 2017-02-12 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Monia, to mnie przekonałas.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
Aniela też siada w W, cały czas ja poprawiamy. A czy Waszym dzieciom (tym, które mają problemy z nóżkami) nie krzywia się paluszki u stop? Mnie to martwi, może potrzebne są buty ortopedyczne.
Aczka, ja polecam cynamon i trusia wierszyki o złości i radości. Aniela się dziś sama bawi w swoim pokoju co jest dla mnie zaskoczeniem o nawet jak poszłam do niej to mi powiedziała, że mam wyjść ![]() To ja mam pytanie do Dusiolki, co czytasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Mmgi, jak Jas obciąża wewnętrzną stronę stóp to duze paluszki faktycznie uciekają w stronę pozostałych palców... nie mocno. Zrobię fote i Ci pokaze jak to u nas wygląda.
dzięki za propozycję książki! A może macie jakieś, którymi sie znudziliscie? Chętnie odkupie ![]() Aniela ma swój pokój? Ja strasznie cisne, by młodemu zrobić, bo wciąż jest w zasięgu naszego wzroku. Niby sam sie bawi, ale wciąż gdzieś obok jesteśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zadomowienie
|
Tak, ma. Jeszcze nie dokończony bo bez łóżka ale tam jest stolik i wszystkie zabawki, ubrania. Ona wie, że to jej pokój i tak go nazywa.
Jak się bawimy w coś i ona niby wraca do swojego domu, do zawsze idzie do swojego pokoju ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Mmgi zacElam pare książek i lezą.. Nie mam weny:p wole isc spac niz czytać ;p strasznie senna jestem w tym ostatnim trym ale i córze sie cos zmieniło i chodzi spac 23-24;/
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zadomowienie
|
Z lekkich lektur polecam serie Katarzyny Puzynskiej. Cos w stylu Camilli Lackberg, ale moim zdaniem lepsze. Teraz w kioskach do kupienia za niecałe 10 zl ksiazka Mroza z serii z Chylka i Jodi Picout " Bez mojej zgody". Polecam szczególnie Jodi, w ogóle większość jej książek warto przeczytać moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Mmgi szczerze to nie zwróciłam uwagi na paluszki!
Muszę przyuważyc!
#2933 |
Zakorzenienie
|
Mmgi w sumie to kończę "zanim sie pojawiłeś" a pozniej chce zaczac "światło miedzy oceanami" bo dzieciowe mam pozaczynane i jak mnie wezmie wena albo desperacja to wtedy sięgam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- W ogole dla fanów i fanek pepy w netto maskotki peppy i George'a ![]() A do lidla dzis sie wybieramy legginsy kupic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Biedro, a Ty co tak cichaczem?
![]() Co u Natalki? No i jak uroki drugiej ciazy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zadomowienie
|
Aczka, bo nie mam o czym pisac😛 nudy u nas, siedzimy w domu, bo obie jesteśmy troche przeziębione.
Już prawie drugi trymestr, wiec dużo lepiej 🙂tylko ciągle głodna jestem. Poustawiałam wszystkich żeby iść z tz do gina na usg w środę i mam teraz problem z kim N zostawić, bo zmarła taka ciocia tz i jest pogrzeb wtedy. Natalia ostatnio lubi Tupcia Chrupcia. Mamy tylko jedna czesc o zębach. Sama ja czyta: " Tupci Chupcio pokazał panu zeby jak lew. Tupcio Chupcio myje zeby" 😁 chyba dokupie jeszcze jakieś. Szal na Kicie Kocie trwa nadal i na książeczki o Zlomku i Zygzaku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
Oj tam nudy
![]() A jak odpieluszkowanie, bo N byla do przodu z tym tematem. Kolejna gawędziarka rośnie ![]() jejku, dziewczyny jak mi te wasze ciążę szybko mijają... Tylko Pauliny mi sie jakoś ciągnie ![]() Już mam pisana listę książek dla Janusia, ktore albo dzisiaj klikne albo podlece do empika. |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zadomowienie
|
W dzień pampers tylko na drzemkę. Wczoraj byl suchy, dzis nie chciala sikać na nocnik jak wstala, wiec nasikała w pampersa. Jedna lub dwie wpadki dziennie się zdarzają. Wola siku, siku i już troche się wysika, jak dobiegniemy do łazienki, to reszta do nocnika. Ogólnie trzeba jej przypominać co jakiś czas, bic brawo i krzyczeć hurra jak się wysika, to wtedy sika na nocnik 😀
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Super!
dzieci są śmieszne - wymagają ohów i ahów. ![]() Oszczędna Grażyna Aczka przeliczyła - za książki w empiku zaplacilabym 123.28, a na arosie 96.94. Mega taniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zadomowienie
|
Aczka - mi też już się ciągnie
![]() Dusiolka - to masz jeszcze trochę czasu ![]() ![]() ![]() My po wizycie u lekarza, na szczęście osłuchowo czysto ale kaszel okropny, nos zatkany i idą 5 ![]() ![]() Ja dzisiaj leże i kwiczę - tak mi ciężko. |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Biedro, masz przeczucie kogo masz w brzuszku?
Aczka, co tam zamówiłaś? Muszę tę grę kupić, bo Hania kolory ogarnia fajnie. Mi się ciąża ciągnie niemiłosiernie. Ja już chcę ciepełko, bo mi na mózg daje siedząc w chałupie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.