|
|
#2941 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz.II
super marcia
zawsze to raźniej powiedz mi tylko jak się czujesz ? pierwsza noc za mną a mnie w zasadzie nic nie boli. W nocy owszem pare razy sie budziłam, ale raczej nie z bólu, raz mnie tylko coś przeszyło, ale nic wielkiego. I teraz niby fajnie, ale wolałabym, żeby aparat "działał" już od razu bo nie umiem się doczekać efektów
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
hehe GaGadka ja po 1 nocy wstalam sobie rano pamietam i mysle ze nic nie boli, chce ugryzc kanapeczke atu zonk-nic sie nie dalo zjesc;]ehe
a ja z a3 tyg zaoze wreszcie dół
|
#2943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj jak byłam w pracy klienci pytali mnie czy powiekszałam sobie usta hehe,mam duza wadę,tzn jedynki bardzo wysuniete i aparat dodatkowo mi wypycha usta,więc wszyscy raczej patrza na mnie jakbym sobie silikonowe usta zrobiła a nie załozyla aparat ;-) |
|
|
|
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
DSC02473.JPG
wrzucam fotke
|
|
|
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
marcia - kapitalnie to wygląda
Jak tylko uzbieram wystarczającą sumę od to idę od razu!!!
|
|
|
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
hmm zasatnawia mnie dlaczego usowacie wszystkie 8??mi moja orto powoedziala ze bede miala tylko usowane 2 bo dwie nie wyerosna tak stwierdziala ze zdjecia.
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
Ja będę musiała usunąć dlatego że mam stłoczenia na górze i na dole. Na górze to jedna mi wyrasta już tam gdzie się dziasło skończyło...a na dole się położyły i napierają na siódemki - więc jakby nie patrzeć to jest wskazanie to pozbycia się ich...
|
#2948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Rozeznanie
|
Raczej chyba nie mógł sie zamek obluzować, co najwyżej mógł by odpaść. Dziewczyny dawać fotki
![]() Marcia śliczniusi ten aparacik , to kryształ czy porcelana ?
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
hej jak tam wam sie nosi aparacik? ja w przyszly poniedzialek ide na wizyte
jestem ciekawa czy orto bedzie zadowolona z moich szpar ehhee pozdrawiam i zycze milego wieczorku
|
|
|
|
#2951 | ||
|
Raczkowanie
|
Aparaty ortodontyczne cz.II
Cytat:
dzieki za informacje juz jestem spokojniejsza . Druga wizyta po zalozeniu aparatu czeka mnie za trzy tygodnie i juz sie nie moge doczekac ![]() Czekam na zdjątka ![]() Cytat:
Gratuluje wyboru
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-11-09 o 00:24 Powód: post pod postem! |
||
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
Czekam wytrwale ! ![]() Zyje stresem do wtorku , kiedy mają mi załozyc, podobno na 2 miesiace [oby], niestety mam niemiłe wspomnienia z aparatem ruchomym noszonym w młodosci nie na noc, ale równiez na dzien, porozumienie się fatalne, a o jedzeniu nie mówie:[ pozdrawiam
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
yh...tak patrze na te Wasze luki podniebne
i kurde zastanawiam sie czemu ja nie mam aparat nosze od marca, czy ten luk podniebny nosi kazdy? czy to zalezy tylko i wylacznie od wady?
|
|
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Tak, to zależy tylko i wyłącznie od wady. Ja takiego łuku nie mam i mieć nie będę
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór wizaz ystki
![]() niedługo i ja dostapie zaszczytu błysk otliwego uśmiechu mam nadzieje ze wszytsko pojdzie dobrze i bezproblemowo, w takim układzie nie dalej niż za miesiąc, tymczasem czytam forum i upewniam się ze przez aparat nie traci sie na atrakcyjności a wręcz może dodac uroku
|
|
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki,dzięki za miłe słowa...To jest aparat kosmetyczny porcelanowy,jestem bardzo zadowolona bo nikt sie w sumie nie zorientował z moich znajomych ze mam aparat ;-)
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
hhe ja mimo ze mam metal na poczatku tez nie zauwazyli ale jak to ja musialam sie pochwalic;P hehe
zis ide wyryac zabka o 21 osttaniego i za 3 tyg dół Jupiiiiiii
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i ja do tych wybrancow naleze a tak na serio to wlasnie zalezy od wady pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy ktoras z was, miala mze usuwane dwa rozne zeby w jednym luku? tzn np czworke z jednej a trojke z drugiej strony luku, albo jakies inne?
|
|
#2960 |
|
Przyczajenie
|
hej
ja mam aparacik porcelanowy na górze a metalowy na dole.mam pytanko cola może zabarwić porcelane ?? |
|
|
|
#2961 |
|
Przyczajenie
|
a i jeszcze jedno
![]() pierścienie są zakładane na stałe już do końca leczenia?? |
|
|
|
#2962 | |||
|
Kokon pro
|
Cytat:
u gory 4 i 5 a na dole 5 i 6 :P Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za odpowiedz, a czy widac u Ciebie jakas asymetrie?
|
|
#2964 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich...
Dawno mnie tutaj nie było... nawet bardzo dawno... wkońcu znalazłam czas żeby tutaj wskoczyć i powspominać... ja miałam zakładany aparat 29 marca.. pamiętam jak się bałam tego dnia, koszmar, a okazało sie że to było całkiem przyjemne. Od tamtego czasu do teraz jeszcze nie załowałam że go mam i myśle że żałować nie będę bo jest on juz cząścią mnie ![]() ![]() Do tych co się wachają mam tylko do powiedzenia jedno... że JEST WARTO!!! Pozdrawiam
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ WAM LUDZISKA
hhe a ja wlasnie zjadlam moj ostatni posilek dolnymi WSZYSTKIMI ZABKAMI![]() o 21 pozbywam się dolnej 6..hehe cykora mam z deka ale jestem juz weteranką..to bedzie moj 4 ząb usunięty=]a poza tym...zmęczona jestem;] napisze jak wróce;d;d;d
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 po lewej i 4 po prawej i zadnej asymetrii nie mam wszystko ladnie sie zamyka powodujac, ze powstaja mi mega szpary miedzy zebami ale widocznie tak ma byc aha znowu wizyta sie zbliza a mnie znowy zeby rozbolaly...dziwne...po wizycie nie bola ale bola za to przed |
|
|
|
|
#2967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziwne... mi zamki od marca sie nie odkleily ;] chyba czeka Cie ponowna wizyta i to jak najszybciej
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Rozeznanie
|
zdarza się i tak, musisz się umówic na przyklejenie i tyle, moze masz taka krzywiznę, że z dużą siłą oddziałowywuje na drut i dlatego sie odkleiły
, mi akurat nie odkleił się jeszcze ani jeden zamek, a noszę od czerwca
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Rozeznanie
|
Wrzucam trochę swoich fotek, bo jakoś mało ich a sama często poszukuje róznych, wiec jakby ktos poszukiwał mixów różu, fioletu, morskiego, bądż jesiennego szarego to zapraszam... dochodzę do wniosku, że z kolorków które miałam do tej pory, najładniejszy był mix różu, fioletu i turkusu, ślicznie wygladał latem do opalonej skóry
Chyba pójdę jutro się poopalać, zeby nałapać troche energii ![]() Podsumowując ciemne gumki wyglądają z daleka jak próchnica, jasne dodają lekkości aparatu, a turkus + opalenizna wybiela ząbki i to znacznie ![]() Uswiadomiłam sobie, że już prawie pół roku noszę aparat, kurcze ale to leci... nim sie obejrzę to będe ściągać
Edytowane przez Isenia Czas edycji: 2007-11-09 o 23:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

powiedz mi tylko jak się czujesz ? pierwsza noc za mną a mnie w zasadzie nic nie boli. W nocy owszem pare razy sie budziłam, ale raczej nie z bólu, raz mnie tylko coś przeszyło, ale nic wielkiego. I teraz niby fajnie, ale wolałabym, żeby aparat "działał" już od razu bo nie umiem się doczekać efektów

aparat nosze od marca, czy ten luk podniebny nosi kazdy? czy to zalezy tylko i wylacznie od wady?

3/3/6-22/7/8