|
|
#2941 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
Ty juz przystopuj troszkę ! ![]() Zrobiłam sałatkę ogarniam sie i ide po tz na stacje i do sklepu bo zastygne w domu :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2942 | |
|
Wtajemniczenie
|
decorail ja tak samo prałam jak dziewczyny
Cytat:
Bóle i kolki to nie jest dla Ciebie wystarczający powód żeby zwolnić?Przyszedł nowy odkurzacz, od razu wypróbowany jak na matkę polkę przystało
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie bo my nie mamy w mieszkaniu żadnych dywanów i rozważam po wyprowadzce rodziców zakupić jakiś fajny dywan mocno spleciony (ostatnio Szelągowska w rewolucjach taki pokazywała) do salonu bo tam będziemy spędzać większość swojego czasu z Malutką i się zastanawiam czy to niezbędny zakup. Jak myślicie? Podobają mi się te włochate ale przy dziecku to kosmos utrzymać w czystości więc myślałam o takim bez "włosów", po prostu jak Mała wyląduje na podłodze za parę miesięcy to żeby jej nóżki i dupka nie marzły.
Wysłane za pomocą mTalk
|
#2944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co powiedziec. Ciagle mi sie wydaje, ze dam rade, jak mnie cos boli to siadam na chwilke i potem znowu wracam do pracy. Nie mam slow na sama siebie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Nie jestem kompletnie z tych, ktorzy sie oszczedzaja. W ogole nie mam dla siebie litosci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2947 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To miej litość dla dzidzi Haha :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Dzidzia dobrze odzywiona, wykołysana, śpi :P
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2949 |
|
Rozeznanie
|
U nas dywany odpadają ze względu na nasz zwierzyniec (2 koty, 2 psy). Będziemy cieplej ubierać malutką i tyle
![]() Moja siostra stara się o dziecko od września. Zrobili badanie nasienia i wyniki są bardzo złe. Siostra totalnie się podłamała, a szwagier ma to gdzieś. Kurde przykro strasznie :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2950 |
|
Rozeznanie
|
Kingaluna, strasznie mi przykro Szwagier nalogowiec? Jakis plan na leczenie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mamaSmerfuni Czas edycji: 2017-03-21 o 17:59 |
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Auto odebrane - przejechaliśmy się i %&$#^*!
Także tego... Jakie taczki polecacie do przewozu niemowlaka? ![]() Dzisiaj na SR mamy wizualizację porodu - żebym się nie wczuła za bardzo |
|
|
|
#2952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tz tez miał kiepskie, tak jak pisałam palił od ponad 15 lat. Ale da sie to w miarę szybko unormować jeżeli chodzi o ilość i jakos. Nam w niecały miesiac poprawiło sie w ponad 100 %. Mój Tz brał cynk, selen, kwas foliowy i witaminę C dawke powyżej 1000 2 x dziennie moze niech Twoja siostra kupi mu takiż wstaw i daje jako witaminki. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Decorail to są jaja z tym samochodem
. Dzidzi ma czkawkę i czuję ją nie powiem gdzie ![]() . Przepraszam za moje gorzkie zale, czasem tak potrzebuje ponarzekac ![]() .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2955 |
|
Rozeznanie
|
Szwagier nie pali od 2 lat. Ma 97% nieprawidłowych plemników. Plan jest taki, że musi się dokładniej zbadać. Tyle, żeby jeszcze chciał
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie miał robiona analizę komputerowa. Ale możesz siostrze podpowiedzieć z tabletkami, tylko zamiast suplementów warto dać jako lekarstwo selen albo cynk. Te tabletki nie kosztują dużo ale naprawdę działaj
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#2957 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za porady
Jutro idą do gina, bo siostra była umówiona na monitoring i musi ich gdzieś pokierować/doradzić. Jak tu się cieszyć własną ciążą, ech.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy majowe 2017 cz.V
Ja chodziłam do kliniki Invicta ( nadal tam prowadzę ciaze) i na dobra sprawę tam dopiero wyszło co Nam jest. Mojego Tz to zmobilizowało jak chodził ze mną na wizyty, bo jak chodziłam sama to tez miał to gdzies
![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#2959 |
|
Wtajemniczenie
|
Kingaluna mąż siostry pewnie nie może sie pogodzic z tym faktem, dla nich to taka oznaka męskości i nie chce sie przyznać do "porazki"? Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi, ale nie wiem nie znam go.
|
|
#2960 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobietki a jeszcze mam takie pytanie - czy badanie przeciwciał w ciąży jest obowiązkowe niezależnie od czynnika Rh? ja mam ten czynnik dodatni i moja gin nie zleciła mi badania przeciwciał, więc tak sobie przypuszczam że jak się ma Rh + to chyba nie trzeba dodatkowych badań?
|
|
|
|
#2961 |
|
Zadomowienie
|
Milutek jak ma sie dodatni Rh to badanie przeciwciał nie jest potrzebne.
Ania mnie dywan nie przekonuje, dla dziecka lepiej kupic wlasnie taka piankowa mate czy puzzle na której moze lezec i która latwiej utrzymac w czystosci
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo pomyslalam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Ja chce na poczatek kupic taki dywanik cieniutenki jak recznik, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi. W H&M sa takie glownie po to, zeby byl kolo przewijaka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Dzisiaj TZ powiesil biale zaslony panelowe u malego (mielismy w poprzednim mieszkaniu w salonie, a teraz mamy wiecej okien i podzielilismy je miedzy nas i potomka ) i pokoik nabiera wyrazu, tylko mam tam jeszcze mala graciarnie niestety .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2963 |
|
Wtajemniczenie
|
Bunny - dzięki za potwierdzenie, tak przypuszczałam ale nie miałam pewności, a moje lenistwo osiągnęło level hard i nie chciało mi się sprawdzać w Internetach
![]() jeśli chodzi o dywan, to my mamy taki 140x200 cm i zawsze mieliśmy, wygodnie było położyć na dywan kocyk a na to dzidzie i samemu położyć się obok., dużo czasu spędzaliśmy z bobasem na podłodze A takie puzzle piankowe na pewno jeszcze fajniejsze rozwiązanie, bardziej higieniczne i dobrze izoluje. Tylko pytanie czy nie będzie Wam przeszkadzać bawialnia w salonie, mi by nie przeszkadzała, ale niektórzy wysoko sobie cenią walory estetyczne
|
|
|
|
#2964 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co, też tłumaczyłam siostrze, że on nie pokazuje tego po sobie, ale na pewno mocno się przejął. Ona jest bardzo porywcza i emocjonalnie podchodzi do wszystkiego. Muszą na spokojnie wszystko zrobić.
Moje koty przechodzą same siebie. Słyszałam ciche miauczenie jednego. Szukam go po całym pietrze i po kocie ślad zaginął. Nagle drań wyskakuje z szafy. Zawał! 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ogólnie to przykra sprawa i różnie ludzie mogą reagować...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz O widzę, że temat już poruszylyscie 😉 Edytowane przez Glassball Czas edycji: 2017-03-21 o 20:00 |
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pogadałam z mężem, jak by zareagował na wieść o bezpłodności. Powiedział, ze nie miał by sensu żyć. Trochę mnie zaskoczył.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój pies dzisiaj dostał piłkę od sąsiadki i cały męczy tą piłkę,nosi, przynosi, gryzie.. ile można ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Milutek ja mimo dodatniego Rh miałam robione badania na przeciwciała. Ale to zależy od lekarza czy da skierowanie
![]() Co do dywanów my mamy jeden i to pod biurkiem i krzesłem Tz, bo szkoda Nam było paneli chociaż i tak sa porysowane :/ ale na zimę myśle, ze kupie jakies puzzle piankowe albo cos podobnego bo u nas strasznie ciągnie spad okna balkonowego i podłoga jest lodowata. Byłam na poczcie bo awizo jak zawsze leżało w skrzynce i przyszedł w końcu mój królik z AliExpress ale powiem Wam, ze daleko niby nie jest ale mam opuchnięte juz nogi i ręce i czuje sie jakbym weszła na 11 piętro :/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#2969 |
|
Rozeznanie
|
Też myślałam o dywanie, ale argument o jedzeniu i wszystkim co tylko możliwe jest przekonujący, żeby zrezygnować z zakupu 😀 w sumie łatwiej będzie wyspać gruby kocyk niż dywan.. A dywany to zbieracze kurzu itp 😨
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Wyprać ... Aj ten słownik. Biegam do toalety ciągle! Też Wam się chce częściej do wc? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2970 |
|
Konto usunięte
|
Moja kondycja jest na dnie... Poszlam tylko po tz i do sklepu i padam :p
Ostatnio nienawidzę chodzić w domu w staniku bo jak siadam to mnie dusi :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Tez biegam często do WC ale czasami tylko na 2 kropelki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

. Ja oczywiscie znowu jestem w pracy, nie potrafie sobie odpuscic i codziennie wskakuje TZtowi do auta, chociaz juz sie ledwo kulam, to mam wrazenie, ze firma beze mnie upadnie
. I tak dzisiaj w nocy dostalam boli w podbrzuszu, takich kolek, ze nie moglam wstac, pierwszy raz tak mialam. Brzuch twardy jak kamien byl. 

Bóle i kolki to nie jest dla Ciebie wystarczający powód żeby zwolnić?

. 
. 
.
) i pokoik nabiera wyrazu, tylko mam tam jeszcze mala graciarnie niestety
.
ogólnie to przykra sprawa i różnie ludzie mogą reagować...
ale powiem Wam, ze daleko niby nie jest ale mam opuchnięte juz nogi i ręce i czuje sie jakbym weszła na 11 piętro :/