![]() |
#2941 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Fartuch przyszło mi do głowy takie rozwiązanie żebyś zapisała się do jakiegoś psychiatry i opowiedziała o tym, że teraz bardzo boisz się porodu sn, może wypisze skierowanie na CC ? ....
Ale kochana odpocznij na razie, uspokój się, prześpij się z tym. Na pewno jutro znajdziesz jakieś rozwiązanie, bo teraz masz mega stres i ciężko coś sensownego wymyślić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zadomowienie
|
No wlasnie Fartuch znajomosci, gdyby nie to moja przyjaciółka mialaby tylko jednego synka zamiast blizniakow choc drugi i tak urodzil sie w zamartwicy
![]() ![]() ![]()
#2943 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też śpię na raty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Inezz tak luteina jest na szyjkę ale my rozmawiamy o przedwczesnym porodzie i o tym, że chłopcy jakby wolniej się rozwijają i dziewczynki wcześniaki są silniejsze. Żadna nie napisała, że luteina na płuca działa
![]() Fartuszku, ciężko coś doradzić. Na pewno będzie wszystko dobrze, będą monitorować i nie pozwolą żeby się Malutkiemu coś stało. Trzymaj sie i staraj mniej stresować ![]() Wysłane za pomocą mTalk
#2945 |
Wtajemniczenie
|
Fartuch - jeszcze jedno przyszło mi do głowy, jakiś czas temu byłam w Gdańsku u jednego ekscentrycznego pana ortopedy z powodu bólu spojenia. Z jego gadki wynikało że bez problemu może wypisać mi skierowanie na CC. także jakby co mogę Ci podesłać na priv namiary na niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ktoś tu pisał, że skierowanie od psychiatry może nie być traktowane poważnie i lepiej szukać okulisty czy ortopedy. Myślę, że to wszystko kwestia ceny i jak nie w najbliższej okolicy, to w dalszym mieście na pewno znajdzie się lekarz, który wystawi takie zaświadczenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2951 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2952 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Fartuch - dziwne, że to nie jest wskazanie do CC, ale lekarze na pewno nie będą ryzykować - jak pojedziesz do szpitala to mów od razu jaka jest sytuacja - naprawdę uważam, że czasy i nagonka medialna jest tak duża, że żaden ginekolog nie będzie ryzykował waszym zdrowiem
![]() Kupiłam tą małą paczkę pampersów, zrobiłam anty-HIV i czekam na kuriera z ostatnią w sumie paczką już ![]() Mnie boli okresowo codziennie (chociaż ból to zdecydowanie za duże słowo) i właśnie te kłucia odczuwam, ale myślę, że spokojnie kwiecień w dwupaku wytrzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Konto usunięte
|
Anita - ale emocje
![]() ![]() Fartuszek - ojej, ale sie porobiło. Mam nadzieje ze wszystko bedzie okej ![]() Witam sie w ciazy donoszonej! ![]() Wczoraj miałam kryzys straszny wieczorem... Wszystko mnie wkurzało, plakac mi sie chciało... Wyczekuje juz dnia porodu jak małe dziecko na gwiazdkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7280890 6]Anita - ale emocje
![]() ![]() Fartuszek - ojej, ale sie porobiło. Mam nadzieje ze wszystko bedzie okej ![]() Witam sie w ciazy donoszonej! ![]() ![]() Wyczekuje juz dnia porodu jak małe dziecko na gwiazdkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Brawo! 😘 powiedz Kochana Tobie ten czop też zaczął odchodzić? Dalej coś się dzieje? U mnie sporo takiego śluzu, geste glutki już od piątku. (przepraszam za taką dokładność 😫 ![]() Też czekam na Maleństwo 😍 w domu mi łatwiej, w szpitalu byłam zaprogramowana na walkę o dni.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam już długi czas te twardnienie brzucha, momentami boli mnie dół pleców i brzuch ale mija.. i tak się ciągle nakręcam i tylko się denerwuje ![]() Wiadomo, że w domu Ci łatwiej z dala od badań itp nie myślisz o tym bo nikt Ci nie gada... nie słuchasz głupich komentarzy lekarzy " może to już dzis" kiedy walczysz o każdy dzień ![]() teraz jesteśmy bezpieczne i niech nasze dzieciaczki wychodzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zadomowienie
|
Fartuszku a może jak nie w szpitalu to cc w jakiejś prywatnej klinice?
Może coś da sie załatwić. Bardzo Ci współczuje, domyślam się co musisz teraz przeżywać. Ale wierzę że nie ma sytuacji bez wyjścia i coś się da poradzić. Trzymaj się ![]() Bunny dzięki za zapytanie o kupon ![]() ![]() czekamy na paczkę ![]() Ja jestem bliżniak:P co do facetów to na ogół słyszałam że są niezdecydowani, gadatliwi i kochliwi ale mają problem z zaangażowaniem ![]() Anita to jutro wielki dzień, będziesz już mogła poczuć swojego malucha <3 ale będzie wyjątkowo ![]() Dziewczyny a jaką tą maść nagietkową macie i gdzie kupilyście? O ja też mam to kłucie szyjki ![]() ![]() ale twardnień żadnych nie mam czy innych objawów. Decorail a jak teraz kotek? Wymiotował jeszcze? Jaką ma kupę po tym jedzeniu? Ja mam marzenie zamieszkać nad morzem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
Happiness dzisiaj mam 36+5. W weekend bedzie donoszona ale ponoć w święta nie robią planowych tylko nagle. A boje sie, ze właśnie u mnie do tego dojdzie.
Fartuch ja bym poszła jeszcze do innego lekarza moze on da skierowanie do cc, bo ja bym sie bała rodzic naturalnie przecież to taki stres :/ Wiecie co strasznie mi brakuje mojej psicy, która zawsze sie przytuliła i szlysmy spać ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#2959 |
Zakorzenienie
|
U mnie niestety nie ma prywatnych klinik, byl swissmed ale zamknęli.
Umowilam się do ginekologa ktory chetnie robi cc, jest dobrym specjalista ktory pracuje w szpitalu, wcisnal mnie najszybciej jak sie dalo, jutro na 20:45. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Teraz bacznie obserwuje malego, leze i nic nie robie dzis, chociaz moze spakuje do końca torbę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2960 |
Zadomowienie
|
Fartuch uff, to jest dobra informacja. A dzisiaj ktoś Cię odwiedzi? Lepiej żebyś sama nie siedziała ze swoimi myślami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zadomowienie
|
Fartuch ciesze sie i 3mam kciuki za jutrzejsza wizyte, będzie dobrze, postaraj sie zachować spokój
![]() Bambi o to to z tymi facetami blizniakami ![]() ![]() ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-04-12 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7280980 1]Wtedy raz widziłam, że coś tam odeszło i od wczoraj mam biały gęsty śluz.. więc może jesteśmy blisko ?
Mam już długi czas te twardnienie brzucha, momentami boli mnie dół pleców i brzuch ale mija.. i tak się ciągle nakręcam i tylko się denerwuje ![]() Wiadomo, że w domu Ci łatwiej z dala od badań itp nie myślisz o tym bo nikt Ci nie gada... nie słuchasz głupich komentarzy lekarzy " może to już dzis" kiedy walczysz o każdy dzień ![]() teraz jesteśmy bezpieczne i niech nasze dzieciaczki wychodzą ![]() To my na podobnym etapie 😀😘 a masz rozwarcie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Rozeznanie
|
Fartuch, super, że udało się umówić.
Dziewczyny mój tata bliźniak jest totalnym przeciwieństwem tego opisu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Od niedzieli chodzę co dwa schodki w domu i po tż chodzę na około drogi ;d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7281131 6]chciałabym to wiedzieć ale w UK tego nie sprawdzają... chyba, że sama sobie palec włożę
![]() Od niedzieli chodzę co dwa schodki w domu i po tż chodzę na około drogi ;d[/QUOTE] Ja żeby nie chodzić po schodach do wc na dół mam u góry wiaderko 😂😂😂... Specjalnie kupione na tą okazję.. I schodzę tylko jak mam dłuższą potrzebę 😂 sama w domu jestem więc też się boję schodzić na dół ciągle.. U góry mam zapas jedzenia 😜😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Konto usunięte
|
Wlasnie przyszła paczka od mojej kuzynki dostałam bodziaki, płyny do mycia i komplet myszka minnie który mnie urzekł
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty jestes innym przypadkiem :p i bardzo dobrze ze tak masz bo musisz o was dbać :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Wtajemniczenie
ski
|
Gotowe ☺😍
1491996116596.jpg1491996124472.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.