Mamy lipcowe 2018 cz. IV - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-05-11, 18:56   #2941
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość
Mój też nie lubi, dla niego to taki ogórek na słodko
A krewety muszę usmażyć, tylko bez makaronu, co się będę zapychać, kilo krewetek mi wystarczy

No to fajnie, że się ogarnął, dobry chłop!

Wow, aż trudno w to uwierzyć... Myslałam, że właściwie większość ciąży mnogich rozwiązuje się cc, bo to zawsze jest ciąża podwyższonego ryzyka A co do ciebie - no to trzymamy kciuki, żebyś nie trafiła do tego szpitala. A może pójdź do jakiegoś kardiologa po poradę i niech ci papier wystawi? Mój gin mówi, że taki papier to rzecz święta, to glejt z którym żaden ginekolog nie będzie dyskutował... I że jak są wątpliwości, czy robić cc czy nie, to rozstrzyga się je zawsze na korzyść ciężarnej w myśl zasady "lepiej dmuchać na zimne".

Karolina, jako lew powiem ci, że powinnaś woleć raka lwy mają bardzo ciężkie charaktery, ojjj.... z lwiątkiem ci będzie ciężko. Mój tż to rak i to raczej ja nim manipuluję, taka z niego słodka, ciepła klucha

Ovejita, w tej ciąży to ja raz na 2 tygodnie muszę zjeść to świństwo i koniec Po prostu muszę. Szczęście, że nie jem czipsów i słodyczy też za wiele nie. Ale te zupki to cała tablica Mendelejewa

A to moj Tz to lew i mysle ze charakter taki mi odpowiada. Z kolei raków mamy trzech w rodzinie z Tz strony (siostra, szwagier i ciocia) i wszyscy maja bardzo silne i bardzo brzydkie charaktery dlatego Tz sie modli zeby było o czasie czyli na lwa. Mam nadzieje tylko ze to nie w genach przechodzi bo siostry, szwagra i cioci Tz to nikt z całej rodziny nie lubi...
Ale jak mówisz ze Twoj rak i taki dobry to mnie uspokoiłas!!! Bo Tz to mnie strasznie nastraszył z tym manipulowaniem

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Monya trzymam kciuki za cc!

Karolina jakoś się dzisiaj trzymam ,zobaczymy,co będzie dalej,stwierdziłam ,że +9 kg to dużo ,jak na mnie, a w 1 trymestrze praktycznie nic nie przytyłam. Tyć zaczęłam od lutego,jak zaczęłam jeść słodycze, a potem ,jak ja to zrzucę...

Eh mnie to na słodkie strasznie ciagnie zupełnie od samego początku. I jem duzo więcej niz zwykle jednak wczoraj waga pokazywała 5 na plusie chociaz w zeszłym tygodniu było juz 6... moze waga mne oszukuje
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 18:57   #2942
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
A to moj Tz to lew i mysle ze charakter taki mi odpowiada. Z kolei raków mamy trzech w rodzinie z Tz strony (siostra, szwagier i ciocia) i wszyscy maja bardzo silne i bardzo brzydkie charaktery dlatego Tz sie modli zeby było o czasie czyli na lwa. Mam nadzieje tylko ze to nie w genach przechodzi bo siostry, szwagra i cioci Tz to nikt z całej rodziny nie lubi...
Ale jak mówisz ze Twoj rak i taki dobry to mnie uspokoiłas!!! Bo Tz to mnie strasznie nastraszył z tym manipulowaniem

Eh mnie to na słodkie strasznie ciagnie zupełnie od samego początku. I jem duzo więcej niz zwykle jednak wczoraj waga pokazywała 5 na plusie chociaz w zeszłym tygodniu było juz 6... moze waga mne oszukuje
Wiesz ja od 5 tyg nie pracuje i przez większość ciąży jestem mało aktywna,nie mam gdzie spalić...
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 18:59   #2943
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Monya trzymam kciuki za cc!

Karolina jakoś się dzisiaj trzymam ,zobaczymy,co będzie dalej,stwierdziłam ,że +9 kg to dużo ,jak na mnie, a w 1 trymestrze praktycznie nic nie przytyłam. Tyć zaczęłam od lutego,jak zaczęłam jeść słodycze, a potem ,jak ja to zrzucę...
Zrzucisz, zrzucisz, nie martw się
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 19:02   #2944
monyaa108
Raczkowanie

Ja juz sie naczytalam jakie musza byc wskazania do cc i sie okazuje ze naprawde trzeba miec jakies choroby serca by kardiolog dał glejt - w sumie to sie ciesze ze nie mam, no serce mam jak dzwon wiec watpie by ktos chcial wypisac na samo nadcisnienie skierowanie ehhh no ale jak sie zdenerwuje to mimo lekow mi cisnienie siega wartosci ponad 180/100 wiec na pewno jak przyjdzie co do czwgo i bede rodzic to chyba wtedy nikt nie zwatpi ze nie przezyje sn bez uszczerbku

KArolina A co do znakow zodiaku to ja mam taki sam termin jak Ty i w sumie sama juz nie wiem czy wolę lwa czy raka, pewnie przez planowe cc bedzie rak, sama jestem lew to pewnie bym sie z dzieckiem pozabijala w walce o wpływy
monyaa108 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 19:03   #2945
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Zrzucisz, zrzucisz, nie martw się
Jak będę karmiła kp ,to napewno zrzucę ,tak jak ze starszym (byłam -5kg ). Zakładając,że będę tyła 0,5 kg na tydzień ,tygodni zostało prawie 9 to bym przytyła jeszcze ok 4-5 kg,to trochę dużo
Stary 2018-05-11, 19:04   #2946
monyaa108
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz ja od 5 tyg nie pracuje i przez większość ciąży jestem mało aktywna,nie mam gdzie spalić...
Pola nie przejmuj sie ja tez nie jestem aktywna, odpoczywam na zwolnieniu i tyje, ale licze na to ze dzieki bieganiu przy dziecku zrzuce kg.
Stary 2018-05-11, 19:04   #2947
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monyaa108 Pokaż wiadomość
Pola nie przejmuj sie ja tez nie jestem aktywna, odpoczywam na zwolnieniu i tyje, ale licze na to ze dzieki bieganiu przy dziecku zrzuce kg.

A jak się nie zdenerwujesz,to jakie masz?
Stary 2018-05-11, 19:09   #2948
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak będę karmiła kp ,to napewno zrzucę ,tak jak ze starszym (byłam -5kg ). Zakładając,że będę tyła 0,5 kg na tydzień ,tygodni zostało prawie 9 to bym przytyła jeszcze ok 4-5 kg,to trochę dużo
Poradzimy sobie wszystkie
Stary 2018-05-11, 19:14   #2949
emma90
Wtajemniczenie

Pola rożek planuję, ale jest drogi szary, lniany i później może służyć jako mata do zabawy tylko właśnie cena mnie hamuje na razie się wstrzymuję z zakupem, nawet nie wiem czy mi będzie potrzebny.
Ale zdecydowałam się na zakup kosza mojżesza będzie do przenoszenia dziecka między pokojami jak będzie spać

KarolinaK ten kokon jest na płasko, a chciałaś kupić coś innego?

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
też tak się pocieszam
na razie dramatu nie ma, choć byłam pewna, że +8 będę miała na końcówce a tu jeszcze 2-miesiące ciąży zostały

mam dzisiejsze wyniki hemoglobina z 11,5 podskoczyła mi do 11,8 szał!
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 19:21   #2950
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Taką mam nadzieję

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

mam dzisiejsze wyniki hemoglobina z 11,5 podskoczyła mi do 11,8 szał![/QUOTE]

Brawo!!!
Stary 2018-05-11, 19:41   #2951
monyaa108
Raczkowanie

Cytat:

A jak się nie zdenerwujesz,to jakie masz?
zwykle teraz mieszcze sie do 140/90 juz na nowych lekach ze szpitala
Stary 2018-05-11, 19:48   #2952
Sandam13
Rozeznanie

Cytat:
Sandam gratki za podwyżkę!jak sytuacja z teściami?

Asiaczku śliczna torba!

Emma piękne to wszystko!Ale dlaczego takie drogie,a mi się podoba wszystko co drogie!!!Kupujesz rożek?

Dziewczyny ,chciałam się pochwalić ,że dzisiaj nie zjadłam nic słodkiego!Ale ciągnie mnie!
Znowu zwalili nam się na głowę wczoraj, dosłownie na 10 minut pod pretekstem, że chcieli zobaczyć co robimy.. To już 3 wizyta w ciągu tygodnia przecież dostanę do głowy.. Tż już też ma nerwy ale też mu głupio zwrócić uwagę.. Więc przewiduję w najbliższym czasie długotrwałą awarię domofonu.
Trochę poszalałam dzisiaj w smyku. Udało nam się dostać ręcznik kąpielowy z kapturkiem za 30zl przeceniony z 60zl.

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Sandam13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 19:50   #2953
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość
Znowu zwalili nam się na głowę wczoraj, dosłownie na 10 minut pod pretekstem, że chcieli zobaczyć co robimy.. To już 3 wizyta w ciągu tygodnia przecież dostanę do głowy.. Tż już też ma nerwy ale też mu głupio zwrócić uwagę.. Więc przewiduję w najbliższym czasie długotrwałą awarię domofonu.
Trochę poszalałam dzisiaj w smyku. Udało nam się dostać ręcznik kąpielowy z kapturkiem za 30zl przeceniony z 60zl.

to super deal uwielbiam promocje
Stary 2018-05-11, 20:02   #2954
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
To u mnie znów gin po każdej mojej infekcji wręcz każe leczyć męża, bo po prostu inaczej jest bez sensu, bo oni infekcji nie odczuwają nic nie boli nic nie piecze, my się leczymy a oni nas na nowo zarażaja... I kółko się zamyka.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mój gin to samo

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 20:06   #2955
pola25
Zakorzenienie

Sandam uplakalam się z tą długotrwałą awarią domofonu
Super ,że Ci.się udalo trafić na taka promocję

Monya to ciśnienie masz spoko,tylko.się nie denerwuj
Stary 2018-05-11, 20:15   #2956
summer_overture
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość

Karolina, tak naprawdę to na te znaki zodiaku trzeba patrzeć przez palce. Mój charakter w wielu punktach zgadza się z tym moim znakiem, ale z kolei moja matka to też lew i jest zupełnie inna, taka MIĘTKA właśnie no jak nie lew. Więc luzik, niczym się nie martw

Cytat:
Napisane przez monyaa108 Pokaż wiadomość
Ja juz sie naczytalam jakie musza byc wskazania do cc i sie okazuje ze naprawde trzeba miec jakies choroby serca by kardiolog dał glejt - w sumie to sie ciesze ze nie mam, no serce mam jak dzwon wiec watpie by ktos chcial wypisac na samo nadcisnienie skierowanie ehhh no ale jak sie zdenerwuje to mimo lekow mi cisnienie siega wartosci ponad 180/100 wiec na pewno jak przyjdzie co do czwgo i bede rodzic to chyba wtedy nikt nie zwatpi ze nie przezyje sn bez uszczerbku

KArolina A co do znakow zodiaku to ja mam taki sam termin jak Ty i w sumie sama juz nie wiem czy wolę lwa czy raka, pewnie przez planowe cc bedzie rak, sama jestem lew to pewnie bym sie z dzieckiem pozabijala w walce o wpływy
Uff, no w każdym razie nie martw się na zapas, ostatecznie pogrozisz im trochę pozwami itd. i każdy lekarz ci ustąpi, bo będą się bać

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
Pola rożek planuję, ale jest drogi szary, lniany i później może służyć jako mata do zabawy tylko właśnie cena mnie hamuje na razie się wstrzymuję z zakupem, nawet nie wiem czy mi będzie potrzebny.
Ale zdecydowałam się na zakup kosza mojżesza będzie do przenoszenia dziecka między pokojami jak będzie spać

KarolinaK ten kokon jest na płasko, a chciałaś kupić coś innego?

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

też tak się pocieszam
na razie dramatu nie ma, choć byłam pewna, że +8 będę miała na końcówce a tu jeszcze 2-miesiące ciąży zostały

mam dzisiejsze wyniki hemoglobina z 11,5 podskoczyła mi do 11,8 szał!
Emma, fajowo! Bierzesz żelazo czy zmieniłaś dietę? Mnie przepisał dziś tardyferon, ale bez wskazania na natychmiastowe wdrażanie go do menu :P

Cytat:
Napisane przez Sandam13 Pokaż wiadomość

A wiesz co? Spuściłabym tych teściów ze schodów

Zapraszam na czytelniczą rozmowę

Wymiana KSIĄŻEK
summer_overture jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 20:59   #2957
emma90
Wtajemniczenie

Summer od 3miesiecy biorę suplement z żelazem, bez recepty zaczęłam jak mi spadło do 11,5 i od tej połowy lutego było bez zmian (chyba nawet najmniej było 11,2) a teraz się ładnie podniosło jestem z siebie dumna

W diecie staram się uzupełniać niedobory żelaza ale różnie mi to wychodzi
Stary 2018-05-11, 21:27   #2958
pozytywnaj
Zadomowienie

Asiaczek 100 lat!

ja podczytuje na raty zaraz idę spać

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-11, 22:03   #2959
aniama6
Zadomowienie

Ja dziś ze 3 razy zaczynałam pisać i nie udawało mi się skończyć. Powiem Wam ze strasznie znoszę te upały, nigdy nie lubiłam a teraz jest wręcz gorzej . Biorę prysznic kilka razy dziennie, siedzę pod wiatrakiem i i tak na nic, brak energii i się roztapiam. Plus taki ze apetyt mam słaby, tylko pije wodę i jakieś lekkie posiłki jem. Kupiłam dziś w Lidlu 2 rampersy na ten najmniejszy rozmiar, ale Lidl ma duża rozmiarówkę i myśle ze będą ok. Do Lumpexu weszłam, ale nic nie upolowałan, nie miałam siły. Chyba zakupy stacjonarne już nie dla mnie. Zrobiłam tez zamówienie apteczne, chyba jako jedyna nie na Gemini tylko koleżanka ze stacjonarnej apteki mi przyniesie, ale jakieś malutkie mi wyszło chyba z 6 pozycji., powoli mi wyprawka rusza do przodu. A i jutro komodę i jakieś drobne meble zamawiamy, wprawdzie czas realizacji nawet do 4 tyg ale myśle ze zdążę jakoś. No nic, nie odniosę się do Waszych postów bo już padam i idę spać.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-12, 05:20   #2960
pola25
Zakorzenienie

Wow!Dzisiaj jestem pierwsza na wątku!Syn mnie obudził z godzinę temu.

Miłej soboty!
Stary 2018-05-12, 05:51   #2961
MalaGosia88
Zakorzenienie

To ja druga .
Pierwszy raz ze wszystkich ciąż wczoraj tak się zdenerwowałam, że stres się odbił na brzuchu, ciągle mi się stawiał, potem dostałam nerwobólu w kręgosłupie, szok. Wiedziałam, że dziecko czuje emocje ale nigdy nie miałam takich objawów mocnych a zdarzyło mi się mieć większe problemy w poprzednich ciążach. Dzięki temu za to szybko wróciłam na ziemię i się uspokoiłam bo nie chciałam pogarszać sprawy;-).

U nas dziś bez słońca, trochę szkoda, za to duszno

Stary 2018-05-12, 05:57   #2962
Elaaaa
Wtajemniczenie

To ja trzecia!

My dziś mieliśmy ciężką noc.. u sąsiadów do nocy była impreza, nie spodziewaliśmy się, że to będzie tak słychać.. ciężko było nawet oglądać tv. W efekcie zasneliśmy ze stoperami w uszach.. zła jestem okropnie, bo ważne było dla mnie to, że tutaj będzie ciszej.. a jak na razie do nocy nie śpimy, rano też nas budzą ludzie z usługowego salonu pod nami.. tylko samochodów słuchać mniej.. ech.. trochę z deszczu pod rynnę.. powiedzcie, że przywykne..

My dziś mamy w planach warsztaty, organizowane w CH i byc może szansa na USG zobaczymy, czy uda nam się dostać

Miłej soboty!

Stary 2018-05-12, 05:57   #2963
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
To ja druga .
Pierwszy raz ze wszystkich ciąż wczoraj tak się zdenerwowałam, że stres się odbił na brzuchu, ciągle mi się stawiał, potem dostałam nerwobólu w kręgosłupie, szok. Wiedziałam, że dziecko czuje emocje ale nigdy nie miałam takich objawów mocnych a zdarzyło mi się mieć większe problemy w poprzednich ciążach. Dzięki temu za to szybko wróciłam na ziemię i się uspokoiłam bo nie chciałam pogarszać sprawy;-).

A ja trzecia dzień dobry
Wstałam tylko na sikanie i po spaniu

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-05-12, 06:00   #2964
MalaGosia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
To ja trzecia!

My dziś mieliśmy ciężką noc.. u sąsiadów do nocy była impreza, nie spodziewaliśmy się, że to będzie tak słychać.. ciężko było nawet oglądać tv. W efekcie zasneliśmy ze stoperami w uszach.. zła jestem okropnie, bo ważne było dla mnie to, że tutaj będzie ciszej.. a jak na razie do nocy nie śpimy, rano też nas budzą ludzie z usługowego salonu pod nami.. tylko samochodów słuchać mniej.. ech.. trochę z deszczu pod rynnę.. powiedzcie, że przywykne..

My dziś mamy w planach warsztaty, organizowane w CH i byc może szansa na USG zobaczymy, czy uda nam się dostać

Miłej soboty!

Przywykniesz a Mały już w ogóle bo od urodzenia będzie miał takie warunki to nie trzeba będzie na palcach chodzić też mieszkałam długo mając tory kolejowe za blokiem, z początku było średnio za to teraz nic mnie nie budzi .

Stary 2018-05-12, 06:05   #2965
ovejita
Wtajemniczenie

To witam się i ja

MalaGosia, dobrze że szybko udało się uspokoić. Ja ostatnio zrobiłam się drazliwa i łatwo się denerwuje. Nie wiem co mi się dzieje ale niestety najczesciej tz obywa

Ela miejmy ze impreza to jednorazowy wybryk, a w razie w zawsze mozna pogadac z sasiadami. Jak bylo b. głośno to pewnie i w starym mieszkaniu byscie slyszeli
A jaki salon usługowy macie pod sobą? Jest szansa ze będzie ciszej? Myślę że nawet jeśli coś słychać to powinnaś naprawdę przywyknąć
.
Pomyśl ze mieszkanie ma wiele innych plusów - większy metraż, niższe piętro, chłodniej, brak skosow uszy do góry
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-12, 06:17   #2966
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Przywykniesz a Mały już w ogóle bo od urodzenia będzie miał takie warunki to nie trzeba będzie na palcach chodzić też mieszkałam długo mając tory kolejowe za blokiem, z początku było średnio za to teraz nic mnie nie budzi .

Oo mały na pewno będzie musiał, bo przez cały dzień też niezły gwar dużo ludzi się przewija pod oknami w ciągu dnia, ech no nie ma jak swój dom i ogródek..
Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
To witam się i ja

MalaGosia, dobrze że szybko udało się uspokoić. Ja ostatnio zrobiłam się drazliwa i łatwo się denerwuje. Nie wiem co mi się dzieje ale niestety najczesciej tz obywa

Ela miejmy ze impreza to jednorazowy wybryk, a w razie w zawsze mozna pogadac z sasiadami. Jak bylo b. głośno to pewnie i w starym mieszkaniu byscie slyszeli
A jaki salon usługowy macie pod sobą? Jest szansa ze będzie ciszej? Myślę że nawet jeśli coś słychać to powinnaś naprawdę przywyknąć
.
Pomyśl ze mieszkanie ma wiele innych plusów - większy metraż, niższe piętro, chłodniej, brak skosow uszy do góry
Wiem, wiem staram sobie to tłumaczyć.. ale mąż widzę jest zniesmaczony, bo w głównej mierze to ja namawiałam argumentem, że będzie ciszej, bo nie od ruchliwej ulicy.. a tu klops w poprzednim mieszkaniu (to była inna klatka) przez dwa lata nie mieliśmy sytuacji w której ktoś z sąsiadów nie dawałby spać.. jakoś tacy ludzie byli, że kompletnie nie było słychać. A tutaj hmm mam nadzieję, że jednorazowa sytuacja, tak jak mówisz Pod nami salon fryzjerski i to dobrze prosperujący, bo nie raz od 6 już się kręcą.. mają pod naszym oknem ławeczki.. więc domyślasz się, w ciągu dnia ciągle ktoś siedzi, pali, itd.. w zimie pewnie będzie spokój, jak okna pozamykam
Ach to się Wam wynarzekałam, lżej mi. A teraz muszę nauczyć się z tym żyć

Stary 2018-05-12, 06:34   #2967
pola25
Zakorzenienie

MalaGosia co się stało???

Ela współczuję imprezy,dobrze,że mieliście stopery!
Stary 2018-05-12, 06:54   #2968
summer_overture
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
Summer od 3miesiecy biorę suplement z żelazem, bez recepty zaczęłam jak mi spadło do 11,5 i od tej połowy lutego było bez zmian (chyba nawet najmniej było 11,2) a teraz się ładnie podniosło jestem z siebie dumna

W diecie staram się uzupełniać niedobory żelaza ale różnie mi to wychodzi
Faktycznie, wspominałaś o tym! U mnie niby nieznacznie spadło, ale już tak blisko porodu, że wypadałoby podnieść choć trochę

Cytat:
To ja druga .

Gosiu, co się stało?

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
To ja trzecia!

Miłej soboty!

Elu, będzie dobrze, zawsze trzeba się do nowego przyzwyczaić. Niestety to są też uroki mieszkania w bloku. Ja mieszkałam przez kilka lat przy głównej arterii lubelskiej - masakra, potem przy kolejnej ogromnej ulicy - no to już byłam przygotowana i jak się teraz przenieśliśmy w miejsce spokojne, z dala od ulicy, to byłam w szoku. Za cicho zmierzam do tego, że przywykniesz do większego hałasu, plus jest taki, że dziecko będzie się przyzwyczajać do dźwięków i nie będziecie musieli chodzić przy nim na paluszkach. A plusy moim zdaniem przeważają - chłodniejsze, większe i niżej! To jest najważniejsze, zwłaszcza teraz

Witam!
Jakie plany na dziś? U nas znowu gorąco i słońce wysoko na niebie... Trochę mnie to smuci, bo chciałabym odetchnąć przy jakimś odświeżającym deszczyku zwłaszcza, że zakupy muszę zrobić

Wymiana KSIĄŻEK
Stary 2018-05-12, 06:57   #2969
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość
Faktycznie, wspominałaś o tym! U mnie niby nieznacznie spadło, ale już tak blisko porodu, że wypadałoby podnieść choć trochę

Gosiu, co się stało?

Elu, będzie dobrze, zawsze trzeba się do nowego przyzwyczaić. Niestety to są też uroki mieszkania w bloku. Ja mieszkałam przez kilka lat przy głównej arterii lubelskiej - masakra, potem przy kolejnej ogromnej ulicy - no to już byłam przygotowana i jak się teraz przenieśliśmy w miejsce spokojne, z dala od ulicy, to byłam w szoku. Za cicho zmierzam do tego, że przywykniesz do większego hałasu, plus jest taki, że dziecko będzie się przyzwyczajać do dźwięków i nie będziecie musieli chodzić przy nim na paluszkach. A plusy moim zdaniem przeważają - chłodniejsze, większe i niżej! To jest najważniejsze, zwłaszcza teraz

Witam!
Jakie plany na dziś? U nas znowu gorąco i słońce wysoko na niebie... Trochę mnie to smuci, bo chciałabym odetchnąć przy jakimś odświeżającym deszczyku zwłaszcza, że zakupy muszę zrobić
A u nas dzisiaj jak narazie chłodno
Moje plany na dzisiaj niewielkie delikatne sprzątanie mieszkania a wieczorem imprezka urodzinowa mojego męża

Stary 2018-05-12, 06:59   #2970
summer_overture
Zadomowienie

Cytat:
A u nas dzisiaj jak narazie chłodno
Moje plany na dzisiaj niewielkie delikatne sprzątanie mieszkania a wieczorem imprezka urodzinowa mojego męża

uuu, Camel, tylko nie przesadź z alkoholem

Wymiana KSIĄŻEK
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości